Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

M'n vrouw en mijn collega - deel 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
M'n vrouw en mijn collega - deel 4
Op het werk heeft Liesje uiteraard helemaal niets door. Ik vraag haar hoe laat ze zal komen en of we iets moeten voorzien. Regelmatig moet ik de groeten doen aan mijn vrouw, ik merk duidelijk dat Liesje echt naar haar opkijkt. Ze laat me op haar telefoon enkele foto's zien van haarzelf in badpak en enkele bikini's omdat ze niet kan beslissen welke ze wil aandoen. Ik vraag haar waarom ik moet kiezen, waarop ze zegt dat ze indruk wil maken op Linde. Ik kies dan maar in haar plaats. Iets tussen een badpak en bikini in, wit, met een open rug dat bovenaan sluit net zoals bikinitopje.

En dan is het eindelijk zaterdagmiddag. Het is prachtig weer, ideaal voor een middagje zonnen aan de rand van het zwembad. Perfect weer voor mijn plannetje. Wij liggen alle twee al in strandkledij te zonnen als de bel gaat. Linde blijft op haar buik liggen terwijl ik Liesje binnenlaat.
"Wat fijn dat ik langs mag komen, ik heb de zon al meegebracht"
"Ja, da's lief, Linde ligt al aan het zwembad, wil je een cocktail?"
"Ja doe maar iets lekkers, waar mag ik me omkleden?"
"Doe hier maar in de woonkamer, ik doe de deur naar de keuken wel even dicht, dan heb je wat privacy"
Even later komt ik bij het zwembad waar Liesje is gaan liggen op de strandstoel naast Linde. Wat een verrukkelijke vrouw ligt daar nu toch, denk ik bij mezelf. Ik hoop dat het lukt om haar zo ver te krijgen dat we straks een stomende vrijpartij beleven. Zowel mijn vrouw als ikzelf hebben nog nooit een trio gehad en als het vandaag niet gebeurt, komt het er waarschijnlijk nooit van.
Ik reik de dames hun Caipirinha en neem even snel een duik in het verfrissende water. Liesje springt er ook in en zwemt een paar baantjes over en weer. Met natte haren ziet ze er nog geiler uit. Als ik terug uit het water kom vraag ik m'n vrouw of ze niet wil dat ik haar even insmeer. Langzaam wrijf ik de zonnemelk in. Eerst over haar schouders en haar rug. Liesje is ondertussen terug naast ons komen liggen en kijkt toe hoe ik Linde insmeer.
"Zou je me dadelijk ook even willen insmeren" vraagt Liesje
"Tuurlijk meid"

Touchť! Had ze niet gezegd dat ze altijd opgewonden geraakte van een goede massage? En laat dat nu net iets zijn waar ik aanleg voor heb. Ik versta de kunst van te weten hoe hard of zacht een plekje juist nodig heeft. Ik weet ook goed welke plekjes op een vrouwenlichaam aandacht moeten krijgen om haar in de juiste stemming te brengen.
In plaats van mijn vrouw gewoon met zonnecrŤme in te smeren, begin ik haar nu ook al zachtjes te masseren. Na de rug start ik met de voeten om langs haar benen omhoog tot aan haar billen. Ik ben met mijn vingertoppen maar enkele centimeters van Lindes kruis verwijderd en zie hoe ze haar benen lichtjes opendoet. Liesje blijft kijken naar mijn handen en praat rustig met Linde over koetjes en kalfjes. Het valt me op dat m'n vrouw steeds trager reageert op Liesje. Haar ademhaling wordt onrustig en ik weet dat ze haar best moet doen om nog niet te kreunen als ik haar billen insmeer en met mijn vingers af en toe vluchtig over haar kruis wrijf.
"En nu is het jouw beurt schat!" zeg ik tegen Liesje terwijl ik nog een speelse tik geef op Linde achterwerk.
Liesje gaat ontspannen op haar buik liggen.
Ik geef een vette knipoog naar m'n vrouw die verwachtingsvol toekijkt.
"Mag ik de strik van je topje losmaken? dat wrijft wat gemakkelijker."
"Ja hoor, dat zag er heerlijk uit hoe je Linde insmeerde, dus doe maar, ik geef me over aan jouw deskundige handen"
"Fijn, dan zal ik je eens uitgebreid verwennen"
Ik ga naast haar zitten en los de knopen op haar rug en rond haar hals.
Ik neem wat zonnemelk in mijn handen, warm ze lichtjes op en begin in het midden van haar rug. Langs de ruggengraat omhoog naar de schouders en haar nek. Ik neem er mijn tijd voor wat Liesje absoluut niet erg lijkt te vinden. Integendeel.
"hmmm... Zalig"
Geconcentreerd doe ik beide armen en handen tot aan de vingertopjes toe, en dan terug naar de rug. Eerst de lage onderrug, aan het heiligenbeen, da's het plekje waar ik altijd mee begin om mijn vrouw in de stemming te brengen. Ik kneed afwisselend hard en zacht langs de rand van haar broekje en dan langs haar zij langzaam omhoog tot mijn vingers de zijkanten van haar borsten aanraken. M'n Linde is gebiologeerd aan het kijken.
"Dat kan hij goed hť, die schat van mij?" vraagt ze aan Liesje
"Hmmhmm" is de enige reactie die we krijgen.
Ik blijf langer dan nodig haar rug en de aanzet van haar borsten masseren. Haar rug is glanzend en lekker glad geworden onder mijn knedende handen.
Liesje wil iets zeggen maar haar stem is van de opkomende opwinding hees geworden en ze moet eerst even haar keel schrapen.
"Wil je even drinken schat?" vraagt mijn vrouw "dan pak ik je caipirinha wel even voor je"
"Dank je"
Ik ga aan het voeteinde zitten en begin met een uitgebreide voetmassage terwijl mijn vrouw Liesje haar glas zo houd dat ze via het rietje kan drinken zonder dat ze rechtop moet komen.
"Lekker"
"De cocktail of de massage?" vraag ik plagend.
"Allebei" zegt ze opnieuw lichthees.
Ik weet dat het goed zit...
Ondertussen ben ik opgeschoven via de enkels en de kuiten tot aan de knieholtes. De massage heeft duidelijk effect want ze ligt zachtjes kreunend en zuchtend te genieten. Ik probeer onopvallend al met een klein beetje druk op de binnenkant van de knieŽn haar benen lichtjes te openen. Weerstand geeft ze niet, vanaf haar voeten kan ik nu ongegeneerd naar haar kontje en kruis staren, volgens mij het mooiste zicht dat je op een vrouw kan hebben. Heel langzaam masseer ik nu haar bovenbenen. Bewust hou ik de binnenkant van haar dijen voor straks. eerst masseer ik langzaam tot aan de aanzet van haar strakke kontje. Dan ga ik terug vanaf de knieholtes langs de binnenkant van haar dijbenen zachtjes omhoog. Mijn lieve vrouw zit met een blik die haar geilheid niet meer kan verbergen te kijken hoe ik het blinkende lichaam van Liesje langzaam aan het opgeilen ben. Linde's tepels tekenen duidelijk af in haar bikinitopje en ze ligt zichzelf zachtjes te strelen boven haar broekje.

Telkens ik met mijn masserende vingers een stukje dichter bij Liesje haar muisje ben, verleg ik de aandacht naar de aanzet van haar billen om ook daar steeds iets hoger te gaan. Na zo een aantal minuten door te gaan, zit ik nu volop Liesjes zachte billen te knijpen om dan langs de naad van haar bikinibroekje naar haar dijen te glijden en terug. Liesje ligt nu echt wel botergeil te zuchten. Telkens ik van haar dijen terug naar haar de aanzet van haar goddelijke billetjes masseer, duwt ze haar kontje lichtjes mee omhoog. Ik wrijf daardoor af en toe met de zijkant van mijn hand over haar bikinislipje, eigenlijk probeert ze op die manier haar kutje steeds dichter bij mijn vingertoppen te duwen. Ik ga nu tussen haar benen zitten en neem haar glanzend ingesmeerde kont met mijn beide handen vast en ga met mijn duimen langzaam op en neer langs haar lies. Geduldig duw ik steeds ietsje harder langs de randjes van haar bikini. Liesje beweegt haar bekken mee omhoog op mijn ritme. Ik begin nu ook over de zachte stof van haar badkledij te strelen. Van op haar venusheuvel tot net aan haar bilspleet maak ik zo steeds twee cirkelhelften rond haar smachtende kut.
"Liesje? Mag ik verdergaan?" vraag ik ondertussen zelf ook hees van de opwinding "Ben je geil? "
een goedkeurende zucht is haar reactie.
"Linde, kom eens hier en toon me even voor wat ik met Liesje moet doen?"
"Liesje, kijk naar Linde"
Linde gaat op haar knieŽn aan Liesjes hoofd zitten en begint met een vinger over haar kruis te wrijven. Ik doe Linde na en streel met mijn wijsvinger door de gladde stof heen over haar gleufje. Liesje kijkt intens naar mijn geile vrouw. Ik duw net als Linde de stof steeds meer tussen de smachtende schaamlipjes. Linde trekt haar bikinibroekje uit en gaat op het hoofdeinde van de ligzetel zitten. Ik trek Liesje's badpak uit, ze gaat op haar ellebogen en knieŽn zitten. Met haar gezicht vlak boven het soppende kutje van Linde. Ik kijk aan tegen een jong, van geilheid glanzend, prachtig roze poesje. Nadat ik de lipjes wat uit elkaar heb getrokken geef ik zachte enkele tikjes tegen haar gevoelige clitje. Ik maak cirkeltjes met mijn duim op haar genotsknopje. Liesje's blik blijft gefixeerd op mijn kreunende vrouw's geile, natte vingers. Met een tergend traag ritme laat ze telkens haar middelvinger vanop haar clitje tot diep in haar grotje glijden en terug. Liesje berijdt hijgend op hetzelfde tempo mijn vinger door haar bekken te bewegen. Tussen haar benen bewonder ik haar kleine, peervormige borstjes. Ik strek mijn hand uit om in erin te knijpen. Zacht kus ik haar billen en begin dichter en dichter bij haar geil geurende muisje te likken.
"Ruikt lekker hť zo'n geile muis?" vraag ik terwijl ik kusjes begin te geven rond liesjes gleufje.
Met mijn tong begin ik het geil van haar lipjes te likken. Ze smaakt heerlijk. Mijn neus duw ik tegen haar sterretje terwijl ik steeds heftiger haar clitje aan het likken ben. Liesje geniet kreunend met volle teugen. Ze is op weg naar een spetterend orgasme.
"Ik word hier helemaal gek van Liesje! ga je me nu ook nog beffen of niet?" hoor ik m'n vrouw smeken.
Veel meer aanmoediging heeft ze niet nodig, als een bezetene stort Liesje zich op het kutje.
"Jaaaaahhhh! Eindelijk!... Zalig!... Zuig aan mijn clit! Jaaa zooo!!!" hoor ik mij vrouw heftig reageren.
Door de opgebouwde spanning van een hele week laat haar orgasme maar een paar seconden op zich wachten. In alle hevigheid komt mijn liefste Linde intens schokkend klaar. Ik sabbel, zuig en bijt intussen aan Liesjes muisje waardoor niet veel later ook zij jammerend klaarkomt.
"Pffoeh! Zalig! Hier fantaseerde ik al weken over" bekent mijn vrouw .
Ze gaat naast Liesje liggen nadat ze alle twee iets zijn bijgekomen.
"Echt? Voel jij je tot mij aangetrokken? Hoe schattig" giechelt Liesje enigszins verwonderd waarna ze Linde een kus geeft op de mond.
Auteur : GDB / Geschreven op : 09 april 2019 - 14:23 / Hits : 9499 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

M'n vrouw en mijn collega - deel 1
Auteur : GDB / Geschreven op : 28 maart 2019 - 10:53 / Hits : 7933 / Waardering : 4.00

M'n vrouw en mijn collega - deel 2
Auteur : GDB / Geschreven op : 28 maart 2019 - 11:25 / Hits : 6543 / Waardering : 4.00

M'n vrouw en mijn collega - deel 3
Auteur : GDB / Geschreven op : 28 maart 2019 - 15:31 / Hits : 8120 / Waardering : 4.00

M'n vrouw & mijn collega - deel 5 (slot)
Auteur : GDB / Geschreven op : 12 april 2019 - 10:07 / Hits : 2513 / Waardering : 3.50

Mijn vrouw en haar jonge collega, deel 2 ( waargebeurd verhaal!!)
Auteur : Ruben / Geschreven op : 07 april 2006 - 15:30 / Hits : 34546 / Waardering : 1.25

Mijn vrouw en Lars, deel 1
Auteur : cage1 / Geschreven op : 01 april 2016 - 11:39 / Hits : 30260 / Waardering : 4.25

De fotoís van mijn ex vrouw. Tweede deel
Auteur : Ricardo / Geschreven op : 15 juni 2016 - 14:16 / Hits : 22978 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw haar avonturen thuis ( deel 2 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 25 augustus 2016 - 23:13 / Hits : 15847 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw haar avonturen thuis (deel 1)
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 28 juni 2016 - 16:12 / Hits : 34033 / Waardering : 3.83

Mijn vrouw (haar moeder ) is (ook) een geile slet (deel 5)
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 23 januari 2007 - 02:08 / Hits : 76533 / Waardering : 3.37

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Het leek wel alsof ik er bij zat, zo opwindend! Ben heel benieuwd hoe het verder gaat. Maximale score!
Geschreven op : 11 april 2019 - 15:47

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb