Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het aloude standaard ritueel
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het aloude standaard ritueel
“Daar zitten we dan; de komende dagen in de zon!” glimlachte Karin naar haar broer.
“Inderdaad en we houden het vooral rustig met deze temperaturen! Ik begrijp nog steeds niet na al die jaren wat die man van je bezield om 3 dagen te gaan fietsen in Limburg” zuchtte Eric.
“Dat maak je inmiddels al vele jaren mee. Ze schijnen het leuk te vinden en daarbij hebben wij de tijd voor onze jaarlijkse gesprekken!”
“We kunnen “jaarlijks” wel gaan beperken. Ik wordt inmiddels al 46jr. Het einde is al in zicht” beklaagde Eric zich.
“En ik blijf nog steeds 5 jaar op je achterlopen. Maar zit je ermee?” vroeg Karin.
“Welnee, ik blijf een jonge God!” antwoordde Eric, stond op liep de keuken in om daarna met de koffie weer terug te keren.
“Het is pas 9u. We hebben de hele dag voor ons!” zei Karin al koffiedrinkend.
“Juist en wat voor plannen heb je bedacht?” bereidde Eric zich al voor.
“Daar heb ik gisteravond in bed al aan liggen denken. Persoonlijk wil ik vandaag rustig in de tuin blijven zitten. Het wordt te warm om iets te doen!” openbaarde ze haar plannen.
“Perfect!” gaf Eric tevreden aan en trok zijn shirt uit om de zon z’n werk te laten doen.
“We zijn nu toch de komende dagen samen en mag ik je wat vragen?” vroeg Karin.
“Altijd!” zei Eric met gesloten ogen, zich realiserend dat “wat vragen” altijd beter uitpakt dan “wat zeggen”.
“Denk jij nog wel eens aan de tijd dat we nog jong waren?”
“Dat zal iedereen toch wel doen. Dus ik denk er nog vaak aan terug ja!” bekende Eric.
“Jawel, dat doe ik ook wel, maar vannacht zat ik er bewust aan terug te denken!” gaf Karin aan.
“Bewust nog wel! En waar dacht je toen aan?” mompelde Eric die een vlieg uit zijn koffie haalde.
“Toen ik je vannacht zag dacht ik terug aan vroeger!” zei Karin oppervlakkig en zag een reactie bij haar broer.
“Lekker duidelijk ben je wel geworden de laatste jaren, maar wat bedoel je?” zei hij en wachtte af wat ze zou zeggen maar dacht inmiddels koortsachtig na wat ze zou bedoelen.
“Vroeger zag ik je vaak masturberen. Ik heb toch zoveel naar je gekeken en gisteravond zag ik het weer en heb opnieuw gekeken!” bekende Karin plots en zag een heftig schrikbeweging bij haar broer en ging meteen verder tegen hem.
“Het maakt niet uit. Ik zie het immers vaker als je hier slaapt! Vroeger bleef ik soms bewust wakker om naar je te kijken en die kans kreeg ik vannacht weer!” zei Karin rustig.
“Je hebt gekeken?” stamelde Eric schuchter.
“Ja. En als je goed hebt geluisterd deed ik dat vroeger én tegenwoordig nog steeds als ik de kans krijg!” ging ze verder waarna het een tijdje stil bleef.
“Vroeger hebben we echt vaak gekeken weet ik nog!” ging Karin ineens weer verder
“Wat? We?” vroeg Eric.
“Herinner je je Gerda nog die altijd bij ons wilde slapen? Samen hebben we naar je gekeken! Ze moest eens weten dat er nog steeds niets is veranderd!” lachte Karin weer spontaan.
“Je zegt toch niets tegen anderen he!” vroeg Eric.
“Iedereen die je ziet masturbeert. Maar goed; ik speel het spelletje wel mee en zeg niets maar ik zou wel graag willen dat ik gewoon naar je mag kijken nu we met ons beiden zijn!” hoorde Eric.
“Doe normaal!” zei Eric verlegen en schaamtevol.
“Je doet het al jaren en jaren, vanaf dat je 16jr was heb ik je gezien en ineens kan het niet meer omdat je het nu weet! Apart!” was haar visie.
“Toen wist ik niet dat jullie keken en nu zeg je dat ik het gewoon moet doen!” verbaasde Eric zich.
“En wanneer je weet dat ik het nog steeds spannend vindt om te kijken??!!” bleef Karin bij haar standpunt en keek overduidelijk naar zijn kruis.
“Vroeger was je gek maar op je ouwe leeftijd ben je dat dus nog steeds!” zei Eric die wat begon te ontdooien.
“We zijn de komende dagen samen dus je doet maar wat je wilt maar houd er rekening mee dat ik ga kijken natuurlijk!” genoot Karin van het onderwerp.
“Dus jij bent gewoon slecht!” stamelde Eric nerveus.
“Ja. Dat is juist. Het gevoel, het kijken naar.., de fantasie, de uitdaging, voorheen het stiekeme, je houding en gezicht wanneer je klaarkwam!” ratelde Karin meteen door.
“En daarna ga je zelf verder zonder dat iemand het ziet!” haakte hij meteen in.
“JA!” bekende Karin eerlijk. “Het gevoel wanneer ik masturbeer, de beelden in gedachten terugzie en klaar kan komen op mijn manier!” gaf Karin ruiterlijk toe.
“Hoe ervaar je dat?”
“Ontspannen en alleen om maar klaar te komen in mijn gedachten. Zelfs vroeger zag Gerda hoe ik daarop reageerde!” bekende Karin.
“Dan was je er vroeg bij!” rekende Eric snel terug.
“Ja” was weer het simpele antwoord en zag Eric hoe haar tepels zich begonnen op te richten in haar shirt.
“Je meent het dus echt!” zei Eric nog kijkend naar haar borsten en hoorde haar zwijgend spontaan lachen.
“Dan kan je het krijgen. Wat maakt mij het ook uit!” zei Eric ineens spontaan, stond op en trok zijn broek en boxer uit en liet zijn zuster naar zijn lul kijken.
“En?” vroeg hij geil geworden en merkte dat zijn lul zich begon op te richten.
“Juist. Eindelijk zie ik je lul weer!” zei Karin.
“Die zag je toch ook vannacht?” zei Eric die zijn lul in zijn hand nam en hem zijn zuster liet zien.
“Laat me binnen maar kijken!” gaf Karin aan en opstond, strak naar zijn lul keek en hem daarna mee naar binnen trok.

“Zo, nu zitten we niet in zicht van eventuele kijkers!” zei Karin binnen, zittend op de bank, kijkend naar haar broer.
“Weet je wat; ik moet nog douchen en dat wil ik eerst doen. Daarna ontspannen en vooral kijken!” ging ze glimlachend verder, stond rusteloos weer op en liep meteen naar boven.
“Zij alleen kijken, nou ik ook!” mompelde Eric in zichzelf, stond op en liep meteen door naar de badkamer en opende de deur om naar zijn zuster te kijken die al onder de douche stond en hem niet had horen aankomen.
Snel trok hij de deur achter zich dicht om te voorkomen dat koudere luchtstromen zou zorgen dat hij werd opgemerkt en hield zich muisstil terwijl hij naar zijn zuster keek.
Genietend keek hij hoe ze haar haren en lichaam waste en met nog meer belangstelling keek hij hoe ze haar borsten, kut en kontje waste en voelde zijn lul strakgespannen tegen zijn buik staan.
Rustig begon hij weer te masturberen en bekeek zijn zuster met groot genoegen en zag hoe Karin hem ineens ontdekte.
“Jij wilt kijken maar wat denk je van mij. Dat ik mijn zuster niet naakt wilde zien?” zei Eric terwijl hij voor haar ogen bleef masturberen.
“Ik wilde naar jou kijken maar het was niet de bedoeling dat je mij ook naakt zou zien” antwoordde Karin die bleef kijken naar hetgeen ze altijd zo graag zag.
“Dat is dan nu te laat. Ik heb je al gezien. Helemaal. Je borsten, stijve tepels, je kut en billetjes. En…..kijk eens naar mijn lul. Keihard omdat ik je zie! Heeft die Gerda je vroeger ook zo gezien?” lachte hij het probleem weg.
“Nee, natuurlijk niet. Toen waren we nog te verlegen daarvoor” gaf Karin aan, spoelde zich schoon, deed de kraan dicht en pakte een handdoek om zich af te drogen.
“Wacht ff met afdrogen! Ik wil even naar je kijken. Het lijkt nu net of je zweet omdat je me ziet aftrekken!” gaf Eric aan en bekeek het lichaam van zijn zuster die stilletjes voor hem bleef staan kijken.
“Je bent eigenlijk niet eens veel veranderd. Beetje grotere billen maar dat is ook alles!” bekende Eric trekkend aan zijn lul.
“En zijn mijn billen nog om aan te zien?” vroeg Karin iets nerveus.
“Draai je eens om. Dan kan ik je mijn definitieve oordeel geven!” antwoordde Eric die zijn lul losliet, haar bij haar heupen pakte en omdraaide om rustig de tijd te nemen om goed te kijken.
“Het ziet er goed uit! Meer dan goed!” kon hij beamen.
“Meer dan goed nog wel!” zei Karin met iets van trots en keek over haar schouders achterom en zag hem zich aftrekken terwijl hij haar billen bekeek.
“Je hebt me nu gezien. Kan ik me dan eindelijk afdrogen?” lachte ze.
“Ik heb bijna alles gezien. Jij wilt me zien masturberen en ik wil even kijken naar de kontje dus als je voor me wilt bukken en je billen uit elkaar houdt dan ben ik dik tevreden. Zo hebben we beiden onze zin!” gaf Eric aan en zag haar zonder tegenwerking bukken en haar billen uit elkaar houden.
“Is dit wat je wilt!?” vroeg Karin uitdagend en voelde haar gevoelens opkomen.
“Hoe vvvvindt je hhhet dattt ik zzzo naar je kkkijk?” vroeg Eric hijgend van geilheid en liet zijn vingers van zijn andere hand meteen via haar dijbeen naar haar billen gleden en tikte met zijn vingertop even op haar knijpende kontje waarna hij stopte met masturberen en haar rechtop zette.
“Kom, ff afdrogen en dan naar beneden” glimlachte Karin, droogde zich af en hoorde dat ook zij zich niet meer mocht aankleden!
“Vooruit dan maar weer!” ging ze erop in en legde haar slipje weer weg waarna ze naakt naar beneden liepen.

“Vond je het spannend om me naakt te zien en waarom bekeek je mijn kontje meer dan mijn kut?” vroeg Karin bij de buffetkast om een whisky voor hun in te schenken.
“Je kut had ik toch gezien. Maar je kontje nog niet en daarbij vind ik het opwindend om naar te kijken” bekende hij.
“Dus als ik toekijk hoe jij masturbeert dan wil jij ook mijn kontje zien!” vroeg Karin voor alle duidelijkheid.
“We kunnen ook afspreken dat wanneer jij naar mij wilt kijken, je dat doet en wil ik op een gegeven moment tussen jouw billetjes kijken dan moet je me beloven dat ik dat dan mag!” gaf Eric hoopvol aan.
“Dat mag je alleen wanneer ik ook kan zien hoe je het zaad uit je ballen trekt. Als ik dat mag zien dan mag jij tussen mijn billen kijken!” genoot Karin vanwege het onderwerp en liep met de glazen terug naar de bank.
“En aanraken?” daagde hij zijn zuster uit.
“Je zat boven al met je vinger op mijn kontje!”
“Ja, maar ik bedoel of ik op elk moment je mag aanraken!” probeerde hij toch voorzichtig de grenzen te verkennen.
Lang hield Karin bewust haar mond en dacht schijnbaar na zodat Eric langer dan gewenst moest wachten en zag dat hij zich met moeite inhield.
“Schaamteloos en zonder enige remming? Als je nu voor me gaat staan en gaat masturberen dan zie ik dat als een 3-daags JA” antwoordde ze ineens en keek hem aan.
“Als je naar mijn lul kijkt dan zie je mijn antwoord!” zei Eric en zag zijn zuster naar zijn lul kijken die weer schoksgewijs omhoog kwam en niet veel later hard tegen zijn buik leunde.
“Duidelijker lijkt me onmogelijk!” bekende Karin en ging iets verzitten om te kijken hoe hij opstond en staande voor haar ogen begon te masturberen.
“Hemel, wat een zaad zie ik al op je eikel!” hijgde Karin van geilheid.
“Dannn glijd mijnn hhand bbeterrr over mijn lul” kreunde Eric en bleef zich schaamteloos aftrekken.
“Zo hebb ik je nnog nooit geziennn” gaf Karin hijgend van geilheid aan, ging tegen de rugleuning aanliggen en opende haar benen.
“Ga jij ookkk masturberennnn of alleennn kijkenn” vroeg Eric met haperende stem.
“Beiden!” gaf Karin antwoord en begon haar lipjes te strelen en gleed daarna met 2 vingers haar kut in zodat ze naar elkaar konden kijken.
Opeens stond Karin op, draaide zich met één knie op de bank en begon met rechte rug weer te masturberen.
“3 dagen ongeremmmd schaamteloossss was hhhet toch!” zei Eric.
“Jaaaaaaa, oh watt lekkerrrrrr is dittttt!” kreunde Karin hardop, strak kijkend naar zijn hand en lul en zag tot haar verrukking de eerste druppels zaad op de vloer vallen.
Toen Eric bijna klaarkwam stopte hij en ging in de bank zitten om naar zijn zuster te kijken die met een verwrongen gezicht nog even bleef masturberen om daarna naast hem te gaan zitten.
“En, is dit wattt je wilde?” vroeg Karin die bewust iets van zijn lip haalde zodat hij haar vingers rook en haar sappen proefde toen ze met haar vingers over zijn lippen gleed.
“Wil je nog een Whisky?” vroeg ze nadat ze haar glas met 1 teug leeg had.
“Straks. Ik wil nog even de smaak van je kut op mijn lippen hebben” gaf Eric glimlachend aan.
“Zo te horen is die beter dan de whisky! Dat meen je toch niet!” daagde ze hem opnieuw uit en streelde nog even opzichtig met 2 vingers door haar spleet en likte haar eigen vingers af.
“Je bent nog net zo egoïstisch als vroeger!” zei Eric toen ie dat zei.
“Wat nou? Ik vraag toch of je Whisky wil” hield Karin zich van de domme.
“Ga eens staan!” gaf Eric aan die eveneens opstond en naast zijn zuster ging staan, iets bukte en zijn arm om haar heup legde en met zijn ring- en middelvinger van zijn andere hand voorzichtig maar diep doordrong in de kut van Karin, zijn vingers weer uit haar haalde en die aflikte.
“Zo ordinair maar zo lekker!” bekende Karin en voelde zijn vingers opnieuw in haar kut maar ook hoe hij op zoek ging naar haar G-spot en die begon te bewerken.
Toen Karin haar knieën uit elkaar deed hoorden ze haar kut soppen van oplopende geilheid en legde haar arm over zijn schouders om steun te hebben.
Zonder van snelheid te veranderen bleef Eric haar G-spot strelen met 2 vingers en voelde hoe Karin met haar andere hand zijn lul vastpakte en hem begon af te trekken zodat hij wat rechterop ging staan, haar heup losliet en zijn andere vingers tussen haar billetjes legde en met zijn vingertoppen haar kontje streelde.
Steeds luider begon ook Karin te hijgen onder het gekmakend gevoel op haar G-spot dat in haar buik en tepels voelbaar was.
“Waarommm ssstop je nou?” vroeg Karin met enige teleurstelling die voelde hoe hij zijn vingers tussen haar billetjes weghaalde maar ook de hare van zijn immens stijve lul.
“Ik kkkwam bijna klaar en dat is nog nnniet de bedoelingg” hijgde Eric nog na en wist dat het zijn beurt was om wat zaad van zijn eikel te halen en dat over haar lippen te smeren.
“Pfffffffff, waarom is vreemdgaan toch altijd zo lekker!” bekende Karin die op haar beurt spontaan weer haar sappen over zijn lippen smeerde.
“Gewoon de spanning, uitdaging en geilheid zoals je in de tuin al aangaf” antwoordde Eric die even met haar tepels speelde.
Even keek Karin in het rond, zag een kussen voor de bank liggen, stond op en pakte die.
Toen ze weer bij Eric stond zette ze 1 voet op de bank, bukte diep om het kussen op de bank te leggen en ga hem de gelegenheid om naar haar billen te kijken.
Eric keek tussen haar benen en zag haar schaamlippen fors uit elkaar staan waarna hij haar billetjes uit elkaar trok en weer naar haar kontje keek.
Terwijl Karin bleef rommelen met het kussentje legde hij zijn beide handen op haar heupen, trok haar billetjes uit elkaar en drukte zijn tong ertussen en begon haar kontje te likken.
Toen hij een hand van haar heupen haalde gleed zijn duim meteen door naar haar bloeddoorlopen harde klitje en begon die met zijn duim en wijsvinger te strelen.
Daarna wisselde hij het anaal likken af met kijken naar zijn vingers en na enige tijd was het resultaat zichtbaar.
“Je druppelttt opp de bank!” gaf Eric aan en likte haar weer anaal.
“Gekk he. Dattt gebbbeurd anderssss nooittttt. Verdomme, ik bennnnn hoeriggg geill” kreunde Karin, steunend met beide handen op de bank en haar knieën ver uit elkaar en keek tussen haar eigen benen hoe ze op de bank druppelde en zakte door tot op haar schouders zodat ze nog net zijn lul kon vastgrijpen en die in een bijna onmogelijke houding begon af te trekken.
“Geill zijnn is lekkerr maar dit kostttt me mijnn ruggg” kreunde Karin die weer met haar voet van de bank afging en naast hem ging zitten.
“Dat kan zelfs ik begrijpen!” gaf hij aan en ging tegen de armleuning zitten, legde zijn been op de rugleuning en begon voor zijn zuster te masturberen.
Steeds weer liet hij zien hoe zijn lul door zijn hand gleed en genoot extra toen Karin, kijkend naar zijn zaadlekkende eikel, haar hand onder zijn ballen legde en stilletje bleef kijken.
“Ik ga op mijn knieën naast je op de grond zitten !” gaf ze aan en wist dat zowel zij naar hem kon blijven kijken maar hem ook de gelegenheid gaf om weer tussen haar billetjes te kriebelen en voelde inderdaad meteen zijn vingertoppen tussen haar billen.

“Stop eens!” hoorde Eric die meteen inhield en zag haar iets naar voren komen, nam zijn lul in haar mond en draaide iets haar hoofd zodat ze hem kon aankijken.
Met haar hand om zijn lul begon ze hem pijpend af te trekken en wanneer ze hem alleen aftrok dan likte ze veelvuldig het overvloedig zaad van zijn eikel.
“Gerda zalll wel vannn je schrikkennn als ze je nu zo bezigggg zal zien” zei Eric stotterend van geilheid en streelde zachtjes over haar wang waartegen hij zijn eikel zag aandrukken.
Terwijl Karin hem bleef pijpen ging het kriebelen tussen haar billetjes langzaam over naar een grotere druk op haar kontje. Toen ze dat voelde stopte ze met pijpen en kwam weer op de bank zitten.
“Ik denk dat als ik 2 minuten verder was gegaan met je dan was je gekomen! Je eikel klopte als een gek in mijn mond en daarbij weet ik intussen dat je van anaal houdt dus die 2 bij elkaar zal leiden dat je in mijn mond gaat spuiten” gaf Karin haar gedachten aan.
“Ergens heb je gelijk! Dus doe eindelijk maar eens een Whisky!” zuchtte hij van ingehouden emotie en keek naar haar billetjes toen ze opstond om in te schenken.
“Zullen we even afspreken dat we elkaar vanmiddag blijven teasen en pleasen en vanavond meerdere keren klaar gaan komen?” stelde Karin voor.
“Je zit echt vol goede ideeën” ging hij in op haar voorstel, wetend dat hij te gevoelig was om op deze manier te blijven doorgaan.
“Ik weet niet hoe Gerda daar op zou reageren. Die heb ik al lange tijd niet gesproken” kwam ze plots op zijn vraag terug.
“Dan heeft ze alvast het mooiste gemist. Heerlijk was het net. Spannender dan ik eigenlijk ooit heb meegemaakt of zelfs had kunnen verwachten” bekende Eric zijn gevoelens.
“Maar we kunnen wel naar het recreatiepark. Kijken wat daar te doen is!” zei Karin liefjes.
“Als we maar niet tussen huisvrouwen met gillende koters gaan zitten!” gaf Eric aan en trok haar met haar gezicht naar zijn lul zodat ze nog, voordat ze vertrokken, het voorvocht van zijn eikel likte.
“Aankleden!” gaf Karin aan, stond op en liepen beiden naar boven en vertrokken niet veel later.

Op het terrein aangekomen keken ze rond waar ze wilden gaan zitten, kozen een beschutte plek en legden de badhanddoeken op hun plek waarna ze zich uitkleedden en gingen liggen.
“Ik vond het erg geil thuis!” zei Karin.
“En ik niet minder!” fluisterde Eric en zag haar taxerend om zich heen kijken.
“Het is niet druk. Ik had eigenlijk wat anders verwacht!” zei Eric die net als Karin verderop 2 wat oudere vrouwen zag liggen.
“Komt dan mooi uit want je begrijpt zelf ook wel dat je me wat gaat laten zien!” ging ze erop in en ging in kleermakerszit voor hem zitten.
“Ja, en dan straks een paar boze vrouwen naar me wijzen!” lachte hij.
“Welnee, ben je gek. Die willen net als ik je harde lul zien. Ze worden helemaal gek als ze je zien aftrekken. Zeker in mijn bijzijn” wimpelde ze zijn argumenten af en draaide ze zich iets om beide vrouwen in de gaten te kunnen houden.

Na 15 minuten pakte Eric toch zijn lul en speelde er iets mee zonder verder wat te zeggen.
“Mooi, je gaat eindelijk beginnen!” glimlachte Karin verheugd en keek naar zijn hand waarin zijn steeds harder wordende lul lag waarna ze ging staan en op haar gemak rondkeek en wist dat ze daardoor de aandacht trok.
“Zou je niet eens gaan zitten? Je valt op!” zei Eric die was gestopt met aftrekken.
“Leg mijn eens uit wanneer ik weer de kans krijg! Als ik met dit soort dingen thuis aankom breekt de hel los! Laat me gaan en bovendien hebben we een afspraak!” gaf Karin aan en zag dat één van de vrouwen inderdaad naar hun keek.
“Het is je gelukt!” zei Eric en de vrouw zelfs onbeschaamd bleef kijken toen Karin weer ging zitten die haar voeten op de grond zetten en haar knieën ver uit elkaar zette.
Recht keek Eric in haar kut en begon zich weer af te trekken zodat zijn lul kaarsrecht voor de ogen van zijn zuster omhoog stak.
“Zo wil ik het zien!” zei Karin die de lul van haar broer eindelijk ritmisch in zijn hand zag bewegen en opnieuw het voorvocht op zijn eikel zag verschijnen.
“Heerlijk” mompelde Karin en probeerde haar knieën nog wat verder uit elkaar te doen om haar broer te motiveren en hield geregeld haar lipjes uit elkaar om Eric haar klitje te laten bekijken die ze zelf bespeelde.
“Ze is wat anders gaan zitten en kan zien wat we doen. Houd je lul rrrechtoppp in je hhhand en laat het haar zzzzien!” fluisterde Karin opgewonden spelend met haar kut en intussen de dames vanuit haar ooghoeken in de gaten hield.
“Zo ja, datt iss hettt. Ze zittt wat rechterop omm het beter te ziennn” kreunde Karin die ineens de lul van Eric in haar hand nam en hem openlijk begon af te trekken.
“Laat me los wanttt anderss komm ik klaar en gga op je buikkk liggennnnn!” gaf Eric aan en toen Karin op haar buik lag trok hij haar meer tussen zijn benen waarbij haar voeten aan weerszijden van zijn heupen lagen.
Een vol zicht op haar billen en kut was een feit en was verheugd toen ze haar armen langs haar lichaam legde en haar billen uit elkaar hield.
“Schitterend!” stamelde Eric en terwijl hij zich aftrok streelde hij met de vingertop van zijn andere hand haar kontgaatje.
“We houdennn haar aandachttt. Verdomme, het is weerrrr zo lekkerrr!” kreunde Karin die bewust was hoe ze erbij lag voor zowel Eric als de onbekende vrouw.
“Ze wordt onrustig!” constateerde Eric die zijn lul losliet.
Toen beide vrouwen opstonden, camoufleerde Eric hun handelingen, de zonnebrandcrème pakte en smeerde de billen van zijn zuster op z’n gemak in en groette vriendelijk beide dames toen die langsliepen richting het water waarna Karin zich omdraaide en aangaf om haar schouders in te smeren.
Terwijl Eric die insmeerde nam Karin zijn lul in haar hand en trok hem op haar gemak af.
“Wacht, dat moet ik doen!” kwam Eric haar tegemoet, nam zijn lul in z’n hand en trok zich voor haar ogen af.
“Wat heerlijk broertje!” zuchtte Karin die naar zijn hand, ballen en lekkende eikel keek.
“Ik houd me aan me woord zoals je ziet!” glunderde Eric en liet het zaad op zijn eikel aan zijn zuster zien.
“Ze komen alweer terug!” gaf Eric aan, stopte met masturberen en ging Karin rechtop zitten.
Beide vrouwen liepen weer groetend langs hun heen en zaten al snel op hun plekje. Karin en Eric zagen hoe de vrouw die hun spel al had opgemerkt zo ging zitten dat ze goed uitzicht op hun had.

“Die geniet op haar manier! Dus…. insmeren mijn schouders en vertel wat ze doet!” lachte Karin die weer op haar buik, pal voor de lul van haar broer ging liggen.
“Ze kijkt. Meer niet!” mompelde Eric die weer haar schouders begon in te smeren met 1 hand en met zijn andere hand zich begon af te trekken.
“Houd je hand eens stil!” fluisterde Karin en nam daarna zijn lul in haar mond zodat Eric met 2 handen haar schouders begon in te smeren en naar de vrouwen keek.
Rustig pijpte Karin haar broer en liet zich intussen door hem bijpraten.
“Ze smeert nu ook openlijk haar borsten in terwijl ze naar ons kijkt!” zei Eric zodat Karin op haar zij ging liggen met haar hoofd op zijn dijbeen en keek samen met haar broer naar de vrouw.
Weer nam Karin zijn lul in haar mond en begon al kijkend hem te pijpen.
“Je maakt haar helemaal gek!” gaf Eric aan en legde zijn hand in de nek van Karin die zijn lul dieper in haar mond nam.
“Ik kan je vertellen dat ik mezelf ook gek aan het maken ben!” mompelde Karin met zijn lul in haar mond.
“Ikk verheuggg me al oppp straks thuisss!” kreunde Eric.
“Vertel!” hijgde Karin buiten adem terwijl ze al wist wat hij zou gaan zeggen.
“Strakssss ga ik genieten tussen je billetjesss!” kermde Eric en haalde zijn zuster van zijn lul om klaarkomen te voorkomen maar meteen weerde Karin hem af, nam zijn lul weer in haar mond en zoog nu daadwerkelijk op zijn lul, keek de vrouw aan en pakte zijn ballen vast zodat Eric niet anders kon doen dan zich openlijk te laten pijpen.
Beiden keken intussen naar de vrouw die ook naar hun keek.
“Ka, stoppp wantt ik komm klaarrr!” kreunde Eric die voelde dat er van stoppen geen sprake was en kwam, de vrouw aankijkend klaar in de mond van zijn zuster die daarna op haar knieën ging zitten en voor de ogen van de vrouw het zaad bewust uit haar mond liet lopen en daarna een sliert zaad van haar lippen veegde en haar vingers aflikte.
“Dit wilde ze zien en meemaken! Ze heeft haar genot gehad” gaf Karin aan en zoog nog snel het resterende zaad van zijn eikel.
“Ik wil je nemen! We gaan naar huis!” gaf Eric aan en meteen voelde Karin haar hart bonken in haar lichaam, wetend dat hij haar anaal niet zal ontzien, stond op en kleedde zich aan waarna ze, al groetend vertrokken.

Thuis aangekomen kleedde Karin zich meteen uit en liep naar de slaapkamer waar ze op haar buik, op het bed ging en trok één been ver op.
Eric ging achter haar liggen, legde zijn hoofd op haar dijbeen, zijn hand onder haar buik op haar kut en drukte zijn mond tussen haar billetjes en begon haar anaal te likken terwijl hij intussen haar klit streelde.
Terwijl ze beiden weer alles besproken over hetgeen ze hadden meegemaakt bleef Eric haar anaal likken en tergde haar gezwollen klitje en merkte hoe zijn zuster van geilheid vloeide.
Op z’n gemak likte hij haar sappen uit haar kut en drukte zijn tong zo ver als mogelijk in haar kontje.
“Dit is watt ikk wil!” zuchtte Eric die zich gelukzalig uitsluitend richtte op het klaarkomen van zijn zuster en bleef met zijn vingers haar gezwollen klitje martelen totdat hij zijn vingers diep in haar kut liet glijden en haar G-spot begon te strelen.
Zachtjes streelde hij haar gevoelig plekje, bleef haar anaal- en vaginaal likken.
Ineens voelde hij hoe zijn zuster zich oprichtte, drukte haar terug op bed en bleef haar onverminderde verwennen.
“Ohhhhh Eric, stopppppp evennnnn!” kreunde Karin maar Eric had andere gedachten en drukte haar opnieuw tegen het matras en bleef haar vooral anaal beminnen terwijl zijn beide vingers onvermoeid over haar G-spot gleden.
Even moest Eric alle zeilen bijzetten toen z’n zuster haar sappen liet lopen en ging daarna door met zijn taak en niet veel later probeerde Karin zich op te richten, werd weer teruggeduwd en rolde in een intens orgasme en kwam klaar als nooit tevoren.
Onvermoeibaar bleef Eric haar G-spot strelen en likte haar kontje zodat Karin zich ging ontspannen en zich liet verwennen.
Kleine golfjes liepen in de mond van Eric die zijn zuster bleef likken en vingeren maar dat moest stoppen omdat Karin opnieuw klaarkwam en zich daarbij losrukte uit zijn armen en haar sappen, al klaarkomend liet lopen, zich omdraaide en meteen zijn lul in haar mond nam en hem al aftrekkend haar mond liet volspuiten.
Straal na straal zaad spoot Eric in haar mond, boog voorover en drukte zijn vingers tegen haar kontje en zag haar hem aankijkend zijn zaad doorslikken.

20 minuten later lag Karin op de bank tv te kijken terwijl Eric rustig genoot van haar kontje en kutje die hij afwisselend streelde en merkte dat zijn zuster na enige tijd alleen nog gericht was op haar eigen gevoel door regelmatig schaamteloos- én min of meer egoïstisch klaar te komen maar dat was wat hij wilde en hield zijn mond.
Nadat ze weer wat was bijgekomen ging ze tussen zijn benen zitten en keek hoe hij voor haar ogen masturbeerde en likte met regelmaat het zaad van zijn eikel.
“Zeg het als je klaarkomt. Ik wil je zien spuiten!” zei Karin kijkend naar zijn lul en al spelend met zijn ballen zag ze haar broer zich opmaken voor een spetterend orgasme en zag niet veel later de slierten zaad over haar hand lopen.

De volgende ochtend werd Karin vermoeid en stijf wakker en keek naar haar broer die al met een glimlach op zijn gezicht lag te masturberen.
“Je mag me voortaan daarvoor wakker maken!” gaf ze aan en keek naar zijn glanzende eikel en staalharde lul die rustig door zijn hand ging.
“Ik had het even nodig!” antwoordde Eric en legde zijn andere hand op haar borst en zag dat ze meteen haar vingers over haar lipjes liet glijden.
Zonder verder te praten keken ze naar elkaar totdat Karin op haar knieën ging zitten zodat hij weer tussen haar billetjes kon kijken.
“Zoooo hoorttt hettt!” hoorde ze hem kreunen en stopte even met masturberen om haar billetjes uit elkaar te houden zodat hij naar haar kon kijken.
“We gaannn straksss weer naar het terrein waarrr we gisteren warennn. Ik heb het idee dat die vrouw er weerrrr zal zijnnn” gaf Karin haar plannen aan.
“Ze zag gisteren hoe je mijn zaad in sliertennn uittt je monddd liet lopen dus als ze er is dan maggg ze weer kijkennnnn” gaf Eric kreunend aan en liet zijn zuster nadrukkelijk zien hoe hij zich aftrok zodat Karin weer ging zitten om naar hem te kijken.
“Mijn hemel wattt is dit geilll om te ziennnn” kreunde Karin die haar hand tussen haar benen hield en weer begon te masturberen.
“Vertelll waar denkkk je aan als we daar weerrr zijn!” vroeg Eric uitdagend.
“Gewoon haarrr uitdagen en kijkennnn tot hoever ze wil gaannnn” hijgde Karin die naar haar hand keek die haar klitje aan het verwennen was.
“Ik neemmmm mijn womanicer meeee en hoop dat ik dieeee op haar klit kan zettennn, Gvd Eric ik ben zo geil als een loopse teefffff” kreunde Karin die weer op haar knieën ging zitten om hem tussen haar billetjes te laten kijken.
“Als ik zooo dddoorrr ga kom ik gillenddddd klaaaaarrrr” kreunde hij en stopte met masturberen zodat Karin weer ging zitten, zijn lul in haar hand nam en hem begon af te trekken.
“Ik zeg je net dat ik bijna ging klaarkomennn, dus stop. Weeeee gaaannnnn daar naarrr toe!” gaf Eric kreunend aan en haalde haar hand van zijn lul zodat ze konden eten en koffie drinken.
“Wat ben ik gisteren in je klaargekomen” gaf Eric speels aan toen Karin de broodjes maakte en hij de tafel dekte.
“Dat was inderdaad heftig. Wat was dat geil!” beaamde ze.
“Als je de kans krijgt, pak je haar dan?” vroeg Eric.
“Dan pakken we haar samen! Laat dat duidelijk zijn. Een smachtende rijpe kut in mijn mond is heerlijk en jij gaat haar uitdagen met die harde lul. Een beetje samenspel en we pakken onze kansen” antwoordde Karin en gingen niet veel later op pad.

Na aankomst op het terrein liepen ze naar hun plekje maar werden al ingehaald door Margot.
“Ik ga sneller dan jullie! Leuk dat jullie er weer zijn” gaf ze lachend aan waarna ze van haar fiets stapte.
“We wilden naar de bloemencorso maar toen we vanochtend wakker werden hadden we het over gisteren hier en daarom komen we weer!” gaf Eric met een uitdagend blik aan.
“Het was zeker apart!” zei Margot.
“Mijn zuster en ik vonden het ook speciaal!” beperkte Eric zijn antwoord en bekeek haar van top tot teen.
“Als jullie het goed vinden kom ik dan wel bij jullie zitten!” pakte Margot haar kans.
“Dat vinden we gezellig!” antwoordde Eric en voordat hij weer verder liep legde hij zijn hand op de billen van Margot en zijn zuster
“We zoeken een rustiger plekje!” deelde Karin beiden mee om niet veel later op een beschutte plek te zitten waarbij Margot opgewonden toekeek hoe ze zich uitkleedden.
“Zo we zitten! Rust!” gaf Karin aan en begonnen na te praten over hetgeen ze gisteren hadden beleefd en maakte van de gelegenheid gebruik om, beetje bij beetje de benen van Margot uit elkaar te duwen zodat ze samen met Eric naar haar kut konden kijken.
“Je weet dat Margot je gisteren hebt gezien dus als je je weer wilt aftrekken dan ga je je gang maar. Ik vind het heerlijk om te zien Margot!” bekende Karin maar in 1 moeite door.
“Laat ons kijken!” hijgde Margot lichtjes van de plotselinge spanning en zag direct hoe Eric zijn lul in z’n hand nam en haar aankijkend begon te masturberen.
“Nu zie ikkk het van dichtbij!” stamelde Margot opgewonden en zag hoe Karin even de ballen van Eric masseerde en zag de beelden van gisteren ineens terug toen de slierten zaad uit haar mond liepen nadat ze openlijk haar broer had gepijpt..
Terwijl Eric zag hoe beide vrouwen intensief naar hem keken plaatste hij zijn voeten op de grond, deed zijn knieën verder uit elkaar en genoot zichtbaar van de gevoelens die nadrukkelijk aanwezig waren bij het aftrekken en bleef rustig masturberen, kijkend van de ene naar de andere.
“Dittt iss zo lekkerrr!” zei Eric en kreunde bewust hardop.
“Laat je gaan broertje!” hijgde ook Karin van spanning en zag het zaad op zijn eikel.
“Kannn je het goeddd zien?” vroeg Eric aan zijn zuster.
“Ja ja, we kunnen het goed zien!” gaf Margot meteen aan en zag hoe Karin opnieuw zijn ballen masseerde waarna hij stopte met zijn masturbatieact.
“Als ikk zo doorga krijg ik rimpels in mijn hand van het vele zaad” gaf Eric nahijgend aan, pakte de arm van Margot vast en liet haar op haar buik liggen.
“Geef even de zonnebrandcrème aan!” vroeg Eric aan Karin, duwde de benen van Margot uit elkaar en ging pal achter haar liggen waarna hij zijn benen over die van haar legde en iets verder naar voren ging zitten zodat hij nagenoeg tegen haar billen zat.
Toen Karin dat zag pakte ze zijn lul vast en drukte zijn eikel tussen de lipjes van Margot zodat Eric iets verder naar voren ging en zijn lul diep doordrukte in de lekkende kut van Margot.
“Ik heb mijn handen vol dus smeer jij Margot maar in” gaf Eric aan, plaatste zijn handen op de heupen van Margot en begon haar moeizaam en beperkt te neuken in deze houding.
Met een van geilheid vertrokken gezicht begon Karin Margot anaal te masseren zonder met haar vingers in haar kontje te laten glijden en keek hoe de geoliede lul van haar broer ritmisch in de kut van Margot gleed.
Bewust van het feit dat zijn zuster weer bloedgeil was haalde hij zijn lul uit de spleet van Margot en begon, om zijn zuster te plezieren weer te masturberen waarbij hij keek naar de vingers van zijn zuster die Margot zachtjes anaal bleef masseren.
Een diepe aanhoudende kreun verraadde dat Eric weer bezit nam van Margot en zijn staalharde lul diep in haar kut drukte en haar bij haar heupen vastpakte.
Zachtjes en beheerst liet hij zijn zuster zien hoe hij Margot neukte met als enig doel om zijn zuster wild van radeloze geilheid te maken.
“Gisterennn zat mijn lullll in die kuttt van jou en nu in die van Margot” gaf Eric kreunend aan.
“Vanochtend had je mij ook kunnen neuken!” bekende Karin en hield de billetjes van Margot uit elkaar om haar broer te kunnen laten kijken naar hoe ze Margot anaal bleef masseren.
“Alsss we thuis zijn spuit ikkk je baarmoeder volll maar nu moeten we aan Margot denken!” gaf Eric aan en waren daardoor plots tot het besef gekomen dat Margot kreunde bij het neuken.
“Verdomme, ik wil gelikt worden!” bekende Karin die stopte met haar anale massage van Margot en liet zich, liggend op haar rug door Margot likken.
Toen Margot de kut van Karin in haar mond nam trok Eric zich terug uit haar spleet en ging op zijn knieën naast Karin zitten zodat die zijn lul in haar mond kon nemen die de sappen van Margot van zijn lul likte om hem daarna meteen te pijpen terwijl Eric zich in haar mond aftrok.
Van dichtbij keek Margot al likkend toe hoe Eric met zijn zuster bezig was en meteen haar tepels bespeelde.
“Mijn God Karin, je bent echt geil!” hijgde Margot buiten adem die moeite had om de sappen uit de kut van Karin weg te likken en stopte om goed te kunnen kijken hoe zijn lul werd afgezogen door Karin.
“Laat me kijken hoe je hemmm pijpt!” hijgde Margot nog na en voelde zijn vingers tussen haar lipjes glijden terwijl ze samen naar Karin aan het kijken waren.
Diep gleden zijn vingers in de kut van Margot en liet haar daarbij zien hoe zijn lul al masturberend in de mond van zijn zuster zat waarna hij zijn lul aan Margot aanbood die hem snel in haar mond nam en hem begon te pijpen.
Nu was het Karin die op haar knieën ging zitten om te kijken naar Margot, de vingers van haar broer uit de kut van Margot haalde en haar begon te vingeren waarbij ze met de vingers haar andere hand het kontje weer masseerde.
“Kom, we gaan samen kijken!” hijgde Margot die Karin met haar hoofd op het been van haar broer duwde en met haar hoofd op zijn andere been ging liggen om te kijken hoe Eric kreunend zich rustig aftrok.
Om beurten namen de meiden zijn eikel in hun mond terwijl ze elkaar uitdagend aankeken.
Toen Margot zijn eikel weer in haar mond had likte Karin de stam van zijn lul en wisselde weer met Margot die ook alleen zijn eikel in haar mond hield.
Genietend bleef Eric zich aftrekken totdat Karin Margot omhoog duwde en haar over de benen van Eric zette.
Kijkend naar de kut en billen van Margot duwde Karin Margot met haar borsten naar beneden zodat haar billen strakgespannen gestreeld konden worden totdat Karin zijn lul vastpakte en zijn eikel tussen de lipjes van Margot begeleidde.
“Ik trek hem nu af zodat zijn zaad tussen je lipjes komt!” fluisterde Karin die enige tijd zijn eikel tussen haar lipjes liet glijden, Margot bij haar schouders pakte en met zijn lul in haar kut naar achteren trok zodat die zijn lul diep in haar buik voelde.
Razendsnel pakte Karin meteen haar womanizer en ging weer zitten en nam de tepel van Margot in haar mond.
Even hapte Margot naar adem toen de mond van Karin voelde maar veerde op toen ze de womanizer op haar klit voelde.
Met een lul in haar opgewonden kut en het apparaat op haar klit kwam Margot eerst statisch klaar maar verviel in een daverend orgasme omdat Karin de womanizer op haar klit hield en niet eerder stopte dan wanneer Margot de hand van Karin wegduwde.
“Mijn Hemel, broer en zus tegelijk op- en in mijn lichaam!” hijgde Margot na, ging zitten en trok Eric tegen haar borsten, tussen naar gespreide benen en nam zijn lul in haar hand waarna ze hem begon af te trekken.
Karin verplaatste zich om voor haar broer te gaan zitten en legde haar benen naast de heupen van Margot om van dichtbij te kijken hoe die haar broer aftrok.
“Heerlijk die warme borsten- en harde tepels in mijn rug zusje!” kreunde Eric die zich liet aftrekken en zijn ring- en middelvinger tussen de lipjes van zijn zuster drukte om haar klit te strelen.
“Laat mij maar eens zien hoe je je zusje klaarmaakt!” genoot Margot van de situatie en bleef hem genietend aftrekken waarbij ze zag hoe Karin haar hand onder de ballen van haar broer legde en ermee speelde.
Terwijl hij werd afgetrokken pakte Eric de womanizer en zette die op de klit van zijn zuster zodat ook die in een recordtempo briesend klaarkwam en ontzet Margot van geilheid aankeek.
“Zo, nog één te gaan!” gaf Margot aan, legde met haar andere hand haar vingers onder zijn ballen en keek naar Karin terwijl ze hem bleef aftrekken.
“Ikkk gaaaa komennnnn” stamelde Eric.
“Goed zo, spuit maar!” hijgde Margot die zijn harde lul richtte op de kut van Karin en hem bleef aftrekken totdat hij zijn zaad snuivend en kreunend tegen de kut van zijn zuster spoot die daarna alles uitsmeerde over haar buik én kut.

Eindelijk konden ze wat uitrusten in het zonnetje en werden de dames door Eric ingesmeerd totdat zijn lul weer begon op te spelen en beetje bij beetje hard werd zodat met als gevolg dat zijn insmeren meer sexueel getint werd.
“Je kan het niet zien maar zijn lul staat alweer paraat!” gaf Karin aan Margot door, pakte zijn hand en legde die op zijn lul zodat ze weer kon kijken hoe haar broer zich aftrok.
“Ik had al zo’n idee!” antwoordde Margot die zich omdraaide, achter Karin ging zitten en haar handen onder diens borsten legde en strelend over haar tepels gleed en ook naar Eric keek.
“Wat een huiselijk tafereel!” gaf Karin genietend aan en begon al pratend en kijkend haar eigen kut te strelen.
“Wat was je kut net nat toen ik je likte!” kwam Margot op het onderwerp terug en masseerde intussen de borsten van Karin.
Ook Eric lag te genieten van zijn eigen show die hij beide meiden gaf en keek hoe Margot zachtjes aan de tepels van zijn zuster trok.
“Die anale massage was heerlijk!” bekende Margot. “Die ga ik je straks ook geven, samen met Eric!” ging Margot door.
“Je zegt het maar, ik ben er al klaar voor!” antwoordde Karin en sloot even van geilheid haar ogen terwijl haar ademhaling gejaagder ging.
“Nee, nog niet. Eerst willen we je zo zien genieten!” zei Margot.
“Zo is het maar net zusje. Niet eerder dan wanneer we de sappen uit je kut zien lopen!” haakte Eric in op het idee van Margot en liet de dames zien hoe hard zijn lul was.
Snel duwde Margot Karin iets opzij zodat ze haar vingers over zijn eikel kon laten gaan om het voorvocht eraf te halen en duwde haar met zaad besmeurde vingers in de mond van Karin.
“Je smeert nu zijn zaad over mijn lippen maar weet je Margot, voordat we hier vertrekken wil ik zien hoe hij in jouw mond gaat spuiten!” gaf Karin al op voorhand aan.
“Daar mag je mij ook altijd voor wakker maken, je herkent dat gevoel bij jezelf!” zei Margot, pakte zijn lul even vast en trok Eric af waarna ze weer recht achter Karin ging zitten en haar beide handen op de liezen van Karin legde waarbij ze met haar duimen de lipjes van haar opzij trok zodat Eric het zacht roze vlees, glinsterend van natheid kon bekijken.

Toen Margot achter Karin vandaan ging trok die Karin op haar buik op de grond, ging op haar rug zitten, hield haar billen met 1 hand uit elkaar en met de vingers van haar andere hand liet ze Eric zien hoe ze Karin anaal begon te masseren.
Kijkend naar de vingers van Margot bleef Eric zich aftrekken en zag dat Margot naar hem bleef kijken terwijl ze Karin bleef masseren.
Na enige tijd stopte Eric om klaarkomen te voorkomen en zag hoe Margot hem liet zien hoe het kontje van zijn zuster helemaal open bleef staan.
Karin kon niet zien dat Margot met onverbale communicatie Eric zat te instrueren totdat hij begreep wat Margot bedoelde en kwam er een meer dan grote glimlach op zijn gezicht en knikte JA.
“Als jij eens met je knieën over de benen van je broer gaat zitten en voorover buigt dan houd ik zijn lul vast en laat zijn eikel over je kontje glijden. Ik denk dat Eric dat wel geil vindt!” gaf Margot aan zodat Karin zich in de opgegeven positie verplaatste en niet veel later zijn eikel steeds over haar kontje-, billen of kut voelde glijden.
“Margot smeert mijn zaad over je heen!” gaf Eric aan en zag dat Margot steeds het vele voorvocht verzamelde bij het kontje van zijn zuster dat tussen de bedrijven door werd in gemasseerd.
Het vele zaad hoopte zich daar op en het hart van Eric maakte overuren toen hij zag dat Margot met haar handen tegen de borsten van Karin duwde zodat die steeds iets verder naar achter werd geduwd.
Eric hield zijn eikel tegen haar kontje en zag hoe die steeds een beetje verder bij zijn zuster naar binnen gleed.
Even trok Margot Karin weer naar voren en zag dat een grote zaaddruppel op zijn eikel kwam en duwde Karin weer naar achteren zodat de eikel van Eric bijna moeiteloos doorgleed in het kontje van zijn zuster waarna Margot Karin helemaal naar achteren drukte zodat zijn lul diep in haar kontje zat. Eric genoot van het knellend gevoel in zijn lul maar nog meer van de spanning omdat hij helemaal in de kont van zijn zuster zat waarvan de ademhaling haperend van geilheid onregelmatig ging.
“Mijnnnn Hemellll” kreunde Karin toen Eric haar heupen vastpakte en haar begon te neuken.
Margot ging op haar knieën naast Karin zitten en klemde haar beide handen over haar lichaam zodat ze Karin dwong om heen- en weer te bewegen over zijn lul.
“Je bbbbenttt Eric gggewoonn aann het helpennn om me anaaaalllllll te nemennnn!” kreunde Karin van opwinding en voelde de tintelingen vanuit haar kontje naar haar kut en tepels gaan en begon ook zelf te bewegen over zijn lul.
Meer dan geruime tijd werd Karin door Margot geholpen om over zijn lul te blijven glijden totdat Eric zijn zuster van hem afduwde, zijn lul uit haar kontje haalde zodat die op haar handen en knieën zat, ging achter haar op zijn knieën zitten, drukte zijn lul weer diep in haar kontje en begon haar te neuken.
“Wattt zitt je diepp!” kreunde Karin die met een constant ritme zijn buik tegen haar billen hoorde kletsen en soms zijn lul diep in haar kontje stilhield om van het gevoel te genieten.
Margot pakte de womanizer en zette die op het klitje van Karin en legde meteen haar andere hand op de billen van Karin.
Bijna direct hoorden ze dat Karin zich begon op te maken voor haar orgasme en kwam inderdaad al snel klaar zodat Eric alle zeilen moest bijzetten om zijn klaarkomen uit te stellen om zo lang mogelijk tussen de billen van zijn zuster te kunnen blijven zitten.
Even gleden de vingers van Margot over zijn strakgespannen zak en speelde zachtjes met zijn ballen waarna ze haar vingers liet doorglijden in de kut van Karin en zette met haar andere hand de womanizer weer op de klit van Karin die meteen verwilderd Margot aankeek, haar ogen ineens sloot en in een voortrazend orgasme terecht kwam totdat Margot eindelijk haar vingers- en het apparaat van haar afhaalde en weer naar achteren duwde zodat ze weer volledig vastgepind op zijn lul zat.
“Flink hoor! Met z’n tweeën!” hijgde Karin nog na en draaide wat met haar heupen om zijn lul nog dieper in haar kontje proberen te krijgen.
“Wordt je thuis ook anaal geneukt?” vroeg Margot belangstellend en zag Karin ontkennend met haar hoofd schudden.
“Jij?” vroeg Karin die intussen begon te bewegen over de lul van haar broer.
“Nee, maar ik heb ook geen relatie!” antwoordde Margot die naar Eric werd getrokken en zijn tong over haar lippen liet glijden, zijn mond opende en al kussend doorgleed in haar mond totdat ze begonnen te vrijen.
Met de hand van Margot in zijn nek liet die zich vol door haar mond likken en liep het speeksel in elkaars mond terwijl Karin met enige moeite achterom keek en hun zag vrijen maar ervoor waakte dat zijn lul uit haar kontje zou glijden en al kijkend hem door bleef neuken.
Maar toen Margot zijn ballen vastpakte werd het Eric ineens teveel.
“Zusje ikkkkk ga spuitennnnnn” kreunde Eric, keek Margot aan die met een grote glimlach met zijn ballen bleef spelen en voelde hoe hij zijn zuster aan het volspuiten was. Ze keek naar zijn pulserend lul die straal na straal warm zaad in het kontje van Karin spoot.
“Zoooooo warmmmmmm!” kreunde Karin en voelde hem duidelijk spuiten.
Na enkele minuten trok Eric zich terug uit het kontje van zijn zuster en zag hoe Margot meteen voorover boog om samen met hem te kijken hoe het zaad langs de benen van Karin naar beneden liep.
Karin zat te genieten van het aanblik dat ze haar broer gaf en bleef een tijdje op haar knieën voor hun zitten.
“Dat was wel een verrassing en nog lekker ook! Alleen al om je te zien genieten!” bekende Karin aan haar broer.
“Dit was werkelijk heerlijk en spannend. Klaarkomen tussen de billetjes van mijn zuster!” gaf Eric ruiterlijk toe en speelde samen met Margot met de lipjes en klitje van Karin terwijl ze in gesprek bleven.

“We gaan ons maar eens afspoelen in het water. Het zaad op mijn lichaam begin ik goed te ruiken!” gaf Karin ineens aan, stond op en liep, met zaad besmeurd naar de waterkant en wachtte daar op de 2 anderen en genoot nog steeds van het indringende gevoel in tussen haar benen.
Nadat Eric en Margot weer bij haar stonden liepen ze het water in en werd Karin door Margot gewassen terwijl andere mensen op de oever naar ze keken.
“Ik kan je vertellen broertje dat ik mijn leven wat ga omgooien wat lust betreft en wil dit veel vaker met jullie gaan doen!” zei Karin.
“En zodra je weer stijf bent dan wil ik zien hoe je je aftrekt- en klaarkomt in de mond van Margot!” ging ze in één moeite door.
“Maar het zijn jullie vrije dagen. Wil jij hem niet in je mond klaar laten komen? Of misschien zelfs wel weer in je kontje?!” opperde Margot fluisterend.
“Hoe vaker Eric overdag klaarkomt hoe langer ik in de avonduren aan zijn lul kan zuigen. Alleen al om te weten dat ik langdurig zijn lul in mijn mond heb en uiteindelijk mijn beloning krijg!” antwoordde Karin die zijn vingertoppen weer tussen haar billen voelde en voor de ogen van vele mensen naar de kant werd geduwd om niet veel later weer op hun plekje te zitten.

“Dus ik ga dit met jullie vaker meemaken?” kwam Margot op het onderwerp terug.
“Ja, we maken van het leven weer een feest!” gaf Karin aan, duwde Margot met haar schouders op haar rug en ging half over haar heen liggen en drukte direct haar tong in haar mond en begonnen de meiden samen te vrijen terwijl Eric genietend naar hun keek.
Een serene rust viel over het groepje zodat Eric allen tijd had om beide vrouwen op zijn gemak te bekijken en te betasten terwijl die met elkaar bleven vrijen.
Toen na lange tijd beide meiden buiten adem stopten met vrijen hadden ze weer oog voor Eric die hun glunderend aankeek.
Zijn lul stond hard overeind van de fantasieën- en het uitzicht dat hij had toen beiden aan het vrijen waren.
“Waar zit je aan te denken. Je lul is keihard!” vroeg Karin.
“Ik zat naar jullie te kijken en het vooruitzicht dat ik straks in Margot’s mond- en vanavond in die van jou mag klaarkomen!” bekende Eric eerlijk.
“We zullen het zaad uit je ballen zuigen!” antwoordde Karin en zag dat hij weer zijn lul in zijn hand nam en beide vrouwen liet zien dat hij weer begon te masturberen.
“Onverzadigbaar gelukkig!” zei Margot die zag hoe Karin zijn ballen in haar hand nam.
Staalhard stond zijn lul overeind en schrok op toen Karin zijn ballen losliet, meteen opstond en hem overeind trok.
“Kom we gaan een stukje lopen!” gaf Karin aan die ook Margot omhoog trok en haar én haar broer bij de hand nam en ging lopen.
“Ik weet het niet maar mijn lul is staalhard idioot, zo kan ik niet over het terrein lopen!” zei Eric geschrokken.
“Heerlijk, dus niet zeuren!” kwam Margot voor het idee van Karin op en trok samen met haar haar broer mee over het terrein en kwamen al snel langs de eerste mensen die getuige waren van de volledige omvang van Eric’s lul.
Karin en Margot bleven Eric ophitsen maar konden niet voorkomen dat zijn lul zienderogen verslapte maar nog immer half stijf was.
Bij elk stel vertraagde Karin haar pas zodat ze iedereen de gelegenheid gaf om goed naar hun te laten kijken maar stopte toen Margot in de verte haar vriendin zag komen aanlopen.
“Die zou niet komen vandaag had ze gezegd!” gaf Margot aan maar was door de zwaaiende bewegingen van haar vriendin al geïnformeerd dat ze ontdekt waren.
“Ik ga wel bij Emma liggen zodat jullie samen verder kunnen genieten! Een andere keer kan Eric dan in mijn mond klaarkomen!” fluisterde Margot ineens.
“Blijf zo praten en mijn lul wordt weer keihard!” verontschuldigde Eric zich.
“Ze komt gewoon er maar bijliggen dan zien we wel!” gaf Karin nog snel aan en werden ze aan elkaar voorgesteld zodat ze gezamenlijk weer terugliepen langs alle mensen.

Op hun plekje aangekomen keken ze naar Emma die zich begon uit te kleden, bekeken haar borsten en toen ze haar slipje uittrok zagen ze dat ook Emma volledig geschoren was.
“Wij liggen er al een tijdje!” bekende Margot en zag hoe Emma naar de lul van Eric keek.
Ook Eric was zich hiervan bewust en kon niet voorkomen dat zijn lul weer beetje bij beetje harder werd ondanks dat hij probeerde dat te voorkomen.
“Je hebt gelukkig wel indruk op hem gemaakt!” gaf Karin nonchalant aan en zag Emma voorzichtig glimlachen omdat ze zich door deze opmerking opgelaten voelde.
“Ik moet wel wat bekennen want we willen geen problemen krijgen. Eric is eergisteren geopereerd en moet ervoor zorgen dat hij niet teveel zaad in zijn ballen krijgt en moet zich dus regelmatig aftrekken. Voor mij is het geen probleem maar vanochtend zag Margot het ook en die gaf aan er geen probleem mee te hebben maar ik weet niet hoe jij daar over denkt. Anders gaan we gewoon ergens anders liggen hoor. Geen probleem!” fantaseerde Karin tot verbijstering van Eric en Margot erop los.
“Het is wel wat anders dan na een operatie te moeten lopen met krukken!” lachte Emma en keek nadrukkelijk naar de harde lul van Eric.
“Kom, we gaan ergens anders zitten zodat Karin en Eric rust kunnen krijgen!” gaf Margot bewust aan.
“Jullie zitten hier helemaal uit zicht van anderen!” antwoordde Emma die intussen haar spullen om haar heenlegde, haar sigaretten pakte en bleef zitten.
“Blijkbaar heeft ze er geen moeite mee, dus we blijven hier zitten!” haakte Margot snel in en zuchtte van opluchting dat ze kon blijven zitten.
Emma hoort ergens op de achtergrond van Karin dat haar broer zo min mogelijk stijf mocht zijn om aan te sterken.
“Dat betekent dat hij zich wel eens moet aftrekken zoals net voordat je er was!” ging Margot mee in het verhaal.
“En daar was jij ook bij?” vroeg Emma weer kijkend naar de lul van Eric.
“Ja, daar was ik net ook getuige van!” ging Margot onbeschaamd verder.
“Wel apart moet ik zeggen!” zei Emma die zich een voorstelling ervan probeerde te maken.
“Omdat we met elkaar zitten vond ik het niet nodig dat hij zich zou moeten terugtrekken om verderop klaar te komen dus ik heb Eric gezegd dat hij gewoon moet doen wat de doktoren hem hebben gezegd. Het is medisch!” gaf Margot aan en haalde daarmee alle vragen en denkbeelden weg bij Emma die even diep inademde.
“Dan zal ik het ook wel gaan zien!” lachte Emma ineens en ging zo op haar zij liggen dat ze iedereen kon aankijken.
“Eric voelde zich de eerste keer enorm opgelaten toen ik erbij zat! Hij is momenteel bij zijn zuster om te werken aan zijn herstel dus Karin heeft het inmiddels vaker gezien” ging Margot gewoon door.
“Ja, ik ben het eigenlijk al gewoon en zie het haast niet meer dat hij met zichzelf bezig is maar ergens is het ook wel weer spannend!” bekende Karin.
“Thuis zit je er dus ook met je neus bovenop?”
“Nou ja, met mijn neus niet!” lachte Karin die de zonnebrand pakte en ongevraagde begon met het insmeren van de benen van Emma.
“Als je weer last krijgt moet je wel je gang gaan!” sprak Margot bezorgd uit tegen Eric en legde zijn hand op zijn lul en zag hoe Emma haar ogen helemaal opende en toekeek hoe Eric zijn lul bewegenloos in zijn hand hield.
“Toen ik er voor het eerst bijzat was ie ook verlegen en was hij te beschaamd om zich af te trekken. Karin en ik hebben aangegeven dat hij het gewoon kon doen. En om hem te overtuigen hebben ook wij voor zijn ogen gemasturbeerd. Dat was best erg leuk, zo bij elkaar zitten en naar elkaar kijken en te zien hoe hij klaarkwam, toch Karin!?” gaf Margot aan.
“Ja, thuis heb ik het hem wel zien doen maar hij nu ons ook. Niet alledaags maar wel erg leuk!” vond ook Karin, stopte even met het insmeren van Emma, pakte zijn lul vast en trok hem even speels af waarna ze het voorvocht over de dijen van Emma uitsmeerde en verder ging met haar insmeren.
Eindelijk begon Eric zijn hand te bewegen en zag Emma naar hem kijken. Steeds een beetje meer begon hij zich af te trekken en zag hoe zijn zuster Emma insmeerde tussen haar dijen, over haar buik en terug naar haar venusheuvel.
Even haalde Eric diep adem, haalde verontschuldigend zijn schouders op en keek naar Emma toen hij openlijk begon te masturberen.
Snel keek Emma naar Margot en zag die verlekkerd kijken naar de lul van Eric.
Terwijl Karin Emma masseerde duwde ze beetje bij beetje haar benen uit elkaar en ging al smerend over haar buik weer terug naar haar venusheuvel waarbij ze met haar duimen langs haar lipjes gleden en weer terug naar haar buik.
Niet veel later lag Emma met geopende benen naar Eric te kijken en keek even tussen haar eigen benen toen ze de duimen van Karin weer over haar lipjes voelde maar nu ook nadrukkelijk over haar klitje en zag hoe Margot met haar wang op de buik van Eric ging liggen waarbij ze nadrukkelijk tussen haar benen bleef kijken.
Karin streelde nu openlijk de kut van Emma voor de ogen van Eric en Margot en opende haar kut en gleed met haar vinger behoedzaam over het klitje van Emma die haar benen verder opende.
Terwijl Emma zag hoe Eric zich bleef aftrekken, gleed Margot met haar gezicht naar de lul van Eric, nam zijn eikel in haar mond en zoog er zachtjes op.
Een harde aanhoudende kreun bij Emma gaf aan dat Karin haar klitje goed behandelde.
“Ohhhhh, ik zie mijn vriendinnnn de brrrroer vannn de vrouw dddie mijnnn klitje streelt pijpen en dat binnennnn 10 minuten” kreunde Emma die zich wijdbeens half oprichtte om te kijken naar haar vriendin waarbij Eric zich aftrok in haar mond.
Omdat Emma naar Eric en Margot bleef kijken ging Karin achter haar liggen, opende de benen van Emma en liet haar tong tussen haar lipjes glijden en streelde intussen haar klitje.
Met haar wang op het dijbeen van Emma had Karin de gelegenheid om haar diep en langdurig te likken en keek af en toen naar haar broer die openlijk werd gepijpt.
“Even stoppen Margot, ik heb even last van de operatie” fantaseerde ook Eric erop los waarbij hij zijn klaarkomen kon uitstellen maar merkte dat Margot zijn lul bewegenloos in haar warme mond hield. Heel af en toe zoog ze zachtjes op zijn eikel en keek haar vriendin aan.
“Kom, we gaan even kijken hoe Karin Emma likt!” gaf Margot aan die de lul van Eric uit haar mond liet glijden en samen met hem bijna tussen de dijen van Emma gingen liggen.
Ook Karin stopte, duwde Emma met haar rug op de grond en trok meteen haar beide benen naar haar borsten.
“Nu kunnen ze het beter zien!” gaf Karin aan die al op haar buik lag, met haar handen tegen de dijen van Emma om haar benen omhoog te houden.
“Zo kan ik haar kut beter likken en kunnen jullie het goed zien!” mompelde Karin met volle mond en legde bewust het klitje van Emma bloot om daar met haar tong overheen te glijden.
Margot keek snel Eric aan en duwde hem met zijn lichaam voor het gezicht van Emma, ging achter hem zitten en begon hem voor de ogen van haar vriendin weer af te trekken.
Een slobberend geluid was hoorbaar toen Karin de sappen uit de kut van Emma zoog en anders hoorden ze het soppend geluid wanneer Karin haar vingers met regelmaat diep in het kutje liet glijden.
Plotseling voelde Eric de heupen van Margot tegen zijn billen en ging iets naar voren. Nog verder werd Eric door Margot naar voren gedrukt waarna Margot zijn lul vlak bij haar mond hield en onschuldig kijkend hem weer aftrok.
Een aanhoudend gekreun gaf blijk dat Emma lag te genieten van de tong van Karin over haar klitje en tussen haar drijfnatte lipjes.
Opeens duwde Margot zijn eikel tegen de lippen van haar vriendin en duwde Eric nog een beetje naar voren en toen ze zag dat Emma zijn lul in haar mond nam en hem begon te pijpen, ging achter hem vandaan en keek toe hoe Emma door broer en zuster werd verwend.
Inmiddels ook schaamteloos deed Emma zich wijdbeens tegoed aan de lul van Eric.
Toen Karin op haar klitje begon te zuigen en ook met haar vingers de binnenkant van haar kut streelde kwam Emma ineens onaangekondigd klaar waarbij ze de lul van Eric bewegenloos in haar mond hield tijdens haar orgasme.
“Houd jij haar knieën bij haar borsten!” gaf Karin Margot aan en toen die de benen van haar vriendin opgetrokken en ver uit elkaar openhield pakte Karin de womanizer, zette die op de klit van Emma en wachten gezamenlijk op een volgend orgasme van Emma die nu gedwongen was om de lul van Eric uit haar mond te laten glijden.
Terwijl Emma nog aan het klaarkomen was pakte Eric het gezicht van Emma vast en duwde zijn lul weer terug in haar mond.
Karin en Margot bleven Emma op haar plek houden en zagen hoe Eric Emma in haar mond neukte en zette weer de stimulator op haar klit en hoorden Emma luidruchtig kreunen en buiten adem van geilheid ongecontroleerd hijgen.
Weer gaf een aanhoudende harde kreun aan dat Emma klaarkwam en bleef klaarkomen totdat Karin het apparaat van haar klitje haalde en haar benen liet zakken.
Ergens toch jaloers op Emma keek Margot toe hoe Emma Eric bleef pijpen en al spelend met zijn ballen lag te genieten.
Opeens haalde Eric zijn lul uit de mond van Emma en ging op zijn rug liggen waarbij hij Margot met haar hoofd op zijn buik liet liggen zodat ze zijn lul weer in haar mond kon nemen.
Trots als een pauw keek Margot Emma en Karin aan die bij hun waren komen zitten en pijpte Eric vol trots terwijl hij zichzelf voorzichtig aftrok.
“Ik ga zo klaarkommmmmennnnn, ikkk moettt gewooonnnn kllaaarkomennnnnnn” gaf Eric kreunend aan, legde zijn hand op het achterhoofd van Margot zodat ze zich niet kon terugtrekken en spoot met een aanhoudende brul zijn zaad in de mond van Margot terwijl hij probeerde te kijken naar Emma die straal na straal zaad zag spuiten uit de pulserende lul in de mond van haar vriendin.
Gelukzalig keek Margot naar Emma die zag hoe ze zijn lul in haar mond hield maar ook de slikkende bewegingen van haar vriendin zag waarna Margot zijn lul uit haar mond liet glijden.
“Ik zie nog wat zaad!” zei Karin die voorover boog om Emma te laten zien hoe ze haar broer begon te pijpen.
Terwijl Emma naar de pijpende Karin keek legde ze haar hand onder zijn ballen en streelde met haar anders hand zijn buik en zag daarna hoe Margot en Eric ontspannen met elkaar aan het vrijen waren waarbij Eric zachtjes de tepels van Margot streelde.
Langzaam kwam de lul van Eric weer overeind en toen die weer hard stond bood Karin Emma zijn lul aan waarna Emma Eric weer begon te pijpen.
Margot genoot van zijn tong in haar mond waarna ze haar hoofd terugtrok, hem aankijkend haar speeksel verzamelde en een glimlach bij hem zag verschijnen.
Weer legde Margot haar lippen op die van hem en terwijl ze zijn gezicht streelde opende ze haar mond en liet verliefd haar speeksel overlopen in zijn mond en keek toe hoe hij het doorslikte en weer verder met haar begon te vrijen.
Emma wisselde intussen steeds met Emma zodat ze om- en om Eric bleven pijpen.
Toen Eric voelde dat hij klaar begon te komen wenkte hij Margot zodat die kon kijken naar zijn klaarkomen. Even stelde Eric het nog uit maar toen Emma zijn lul weer in haar mond had en hem meteen aftrok kwam Eric ineens klaar en spoot zijn warme zaad in Emma’s mond die niet anders kon dan hem te blijven aftrekken en pijpen totdat Eric haar van zijn lul haalde.
Opnieuw nam Karin zijn lul in haar mond en likte het laatste beetje zaad weg en zag nog net hoe Emma haar lippen drooglikte en daarna Karin op haar rug duwde, de womanizer pakte en die op de klit van Karin zette.
“Ohhhhhhhhh, nietttt weeeeerrrrrrr!” kreunde Karin maar bleef wel met ver geopende benen liggen totdat haar daverend orgasme zich aankondigde en Emma de gelegenheid gaf om haar weer goed te laten klaarkomen.
Eric en Margot hadden hiervan niets gezien omdat ze intiem aan het vrijen waren maar keken wel op toen Karin luidruchtig en aanhoudend bleef klaarkomen en soms kleine golfjes kutgeil uit haar kut liet lopen dat uitgesmeerd werd over haar kut en billen door Emma.

“Mijn God, wat heb ik in die anderhalf uur al meegemaakt!” gaf Emma aan en pakte haar sigaretten.
Toen iedereen zat te roken konden ze eindelijk wat uitrusten en waren intussen gewend dat Emma erbij zat en actief meedeed.
Terwijl Margot zich steunend op haar elleboog tegen Eric aandrukte nam die haar tepel in zijn mond en liet tegelijkertijd zijn lul en ballen strelen door Margot.

“Hoelang duurt het genezingsproces?” vroeg Emma benieuwd.
“Dat is nog niet bekend maar zolang zullen we voor Eric moeten zorgen!” bleef Karin in haar rol en legde haar hand onder een borst van Emma en nam een tepel in haar mond.
Rustig gleed de hand van Emma tussen de benen van Karin, zocht haar G-spot op en streelde Karin net zo lang in haar kut totdat die haar benen maximaal opende, meteen probeerde te sluiten en vervolgens toegaf aan een gruwelijk orgasme.
“Nu kunnen wij meer achterblijven!” lachte Eric naar Margot, duwde haar op haar rug en trok ook haar benen naar haar borsten, plaatste zijn ring- en wijsvinger op haar G-spot en keek verrukt naar Emma en zijn nog nahijgende zuster die van dichtbij op hun knieën naast Margot zaten om te kijken hoe ook die schaamteloos voor hun ogen briesend en snuivend klaarkwam en zagen hoe haar sappen tijdens haar klaarkomen, tussen haar billen op de grond liepen.
“Dat wordt vanavond goed uitrusten om morgen Eric weer te kunnen helpen!” zuchtte Emma.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 09 april 2019 - 17:27 / Hits : 17787 / Waardering : 3.42
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het Amazone ritueel - deel 2
Auteur : Amor / Geschreven op : 18 december 2005 - 02:00 / Hits : 20640 / Waardering : 3.31

Het Amazone ritueel - deel 1
Auteur : Amor / Geschreven op : 15 december 2005 - 04:03 / Hits : 30502 / Waardering : 3.31

Het ritueel
Auteur : ManFromBeek / Geschreven op : 21 december 2005 - 08:29 / Hits : 18564 / Waardering : 2.97

Carolien,het ritueel
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 27 juni 2011 - 18:29 / Hits : 8800 / Waardering : 1.58

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb