Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Toekijken, heerlijk!
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Toekijken, heerlijk!
Het is koud buiten en nu de winter nadert en de snijdende kou de mensen zoveel mogelijk binnenhoudt is het rustig op straat. We lopen met zijn drieën naar het hotel dat jullie hebben geregeld. Het is zo’ n hotel waar je buiten langs naar je kamer kunt. Ideaal voor wat wij van plan zijn. Ik wacht buiten. Henk checkt jullie in en ik loop als jullie weer buiten komen met jullie mee naar de kamer. We zijn ruim op tijd. De gasten die jullie hebben uitgenodigd komen pas over anderhalf uur. Eenmaal binnen doen we de lampen aan en bekijken de kamer. Er staat een kingsize bed en er staat een eenvoudig bankje. Niet heel sfeervol op het eerste gezicht, maar als we de gordijnen hebben dichtgedaan en de verlichting wat hebben verminderd ziet het er best gezellig uit. Het is er aangenaam warm en we realiseren ons ineens dat we onze jassen nog aan hebben. “Zal ik je jas aannemen?” vraag ik aan Chantal. “Graag,” zegt ze. Ik neem haar jas aan en loop net als Henk naar de kapstok. We kijken samen naar Chantal. Ze is casual gekleed, in kleding die past bij het weer buiten. Maar niet bij wat komen gaat. “Zullen we eerst maar eens wat drinken,” stel ik voor. Henk pakt drie glazen en het bronwater dat standaard op elke hotelkamer staat. “Wacht, zeg ik, ik heb iets beters meegenomen,” en haal een fles wijn uit mijn tas. We vullen de glazen en nadat we hebben getoast en allemaal een paar slokken op hebben wordt de sfeer wat losser. We praten over wat er gaat gebeuren, en jullie kijken elkaar diep in de ogen als we het hebben over hoe heerlijk het moet zijn als je partner je juist omdat hij zo van je houdt, de vrijheid geeft om af en toe uit je dak te gaan. Nadat jullie innig hebben gezoend vraagt Chantal; “weet je zeker dat je niet mee wilt doen als het straks heel opwindend wordt?” Ik knik. Ondanks de wijn ben ik toch wel een beetje gespannen. Zoiets als dit heb ik nog nooit gedaan en dat ik het nu van zo dichtbij ga meemaken kan ik eigenlijk nog steeds niet geloven.

“Ik weet het zeker, zeg ik. Deze keer wil ik alleen maar kijken en alles op me af laten komen. Ik wil geen minuut missen van alles wat er zich af gaat spelen. Maar ik kan je niet garanderen dat ik van mezelf afblijf,” zeg ik lachend. Jullie grinniken mee. Chantal staat op en zegt; “ik ga mezelf zo eerst maar eens opfrissen.” Henk begint te grijnzen en staat ook op. Wat ik zo te zien krijg is hoe mijn vrouw verschrikkelijk geneukt gaat worden. Ik vind het heerlijk, maar ook opwindend om te zien hoe ze daar van geniet en hoe anderen van haar genieten. “Je zult zien hoe mooi ze is, hoe geil ze kan worden.” Verliefd kijken jullie elkaar aan en ik voel instinctief aan wat er gaat gebeuren. Ik leun achterover op de bank en zie hoe Henk achter Chantal gaat staan en haar trui uittrekt. Hoewel Chantal nog een shirt aan heeft pakt Henk haar borsten beet en kneedt ze. “Ze heeft zulke lekkere borsten,” zegt hij. Ik kan alleen maar knikken. Ik zie haar stijve tepels door de stof heen. “Als je wilt mag je voelen hoor.” Ik beheers me, hoewel duidelijk zichtbaar is dat ik niet alles kan onderdrukken. Ze zien dat ik een stijve lul heb gekregen. Dan maakt Henk de knoop van haar rok los en laat hem zakken. In een gewone onderbroek staat Chantal nu voor me en ik geniet van het uitzicht. “Maak hem gek schat, geil hem eens lekker op,” zegt Henk en hij gaat op de rand van het bed zitten. Ik verwacht dat Chantal een soort striptease gaat doen, maar dat is niet het geval. Met een paar bewegingen trekt ze haar blouse uit, gespt haar Bh los en doet haar slip uit. Ze staat naakt voor me, kijkt me geil en uitdagend aan. “Dit wilde je toch zien? Mijn blanke kutje dat straks helemaal uitgewoond gaat worden door een paar hele grote zwarte lullen!” Ik slik. Dat ze ineens naakt voor me zou staan had ik niet verwacht. “Wow,” stamel ik. Wil je voelen hoe mijn kutje voelt voordat ik helemaal suf geneukt ben? Oh nee dat wil je niet he?

Henk doe je broek eens open.” Henk doet meteen wat hem wordt gevraagd en ligt op zijn rug op bed met al zijn kleding nog aan. Hij tovert een stijve lul uit zijn broek. “Maak jij foto’s?” vraagt hij aan me. Ik sta op en pak het fototoestel dat jullie op tafel hebben gelegd. Chantal keert haar rug naar Henk, gaat op haar knieën over zijn buik zitten. Ze pakt zijn stijve lul met een hand beet en begint er langzaam te trekken. “Ik kan het niet laten om je even te pijpen schat.” Ze schuift naar achteren zodat haar kutje recht boven zijn gezicht hangt en maakt zijn stijve lul helemaal nat met spuug. Haar hand glijdt om zijn lul en haar tong speelt met zijn paarse eikel. Plotseling komt Chantal overeind en schuift naar zijn lul die nu keihard overeind staat. Ze vouwt haar vingers om zijn lul en spreidt met haar andere hand haar kutje open. “Neem je wel foto’s?” vraagt ze aan me, terwijl ze me geil aankijkt. Dan glijdt ze zo over zijn stijve lul heen zodat haar kutje helemaal gevuld wordt. Hmmm, hoor ik haar kreunen. Dit is pas het begin. “Voel je hoe strak mijn kutje is schat? Straks mag je nog een keer voelen.” Ik hoor Henk mompelen; “Oh nee he,” en voordat ik het weet staat Chantal naast het bed en zegt ze; “mannen, ik ga lekker douchen.” Met een wiebelende kont loopt ze naar de badkamer. Henk en ik kijken elkaar aan en lachen. “Wat een geile vrouw heb ik he…?” In de badkamer horen we de douche aangaan, en terwijl Henk zuchtend zijn gulp dichtdoet horen we boven het geklater van het water uit; “Maak je geen zorgen schatje. Bewaar het voor me. Als ik straks klaar ben wil ik je sperma in mijn kutje voelen.”

Henk zet de tv aan en we praten over het weer en de suffe programma’s op tv. Het lijkt wel een uur te duren, maar uiteindelijk komt Chantal een tijdje later beneden. Helemaal opgefrist, gedoucht en gekleed in sexy lingerie met glanzende nylonkousen, aan haar voeten een paar gigantische naaldhakken. “Tada! zegt ze. Denken jullie dat ze me zo aantrekkelijk vinden?” “Absoluut,” zeggen Henk en ik tegelijkertijd. Je wilt zeker dat ik een rokje aantrek he?” Yep, knik ik. Chantal tovert een strak donker rokje uit een koffer en trekt hem aan. “Zo. Nu nog een blouse met knoopjes er op. Is dit een beetje wat je in gedachten had?” ik knik. Het is een witte blouse die mooi staat op het strakke donkere rokje. Ze zegt; “Wat vind je trouwens van hoe ik me heb opgemaakt? Heel veel oogschaduw en mascara en fel roze lipstick, precies zoals je het in je mail had geschreven.” Ik moet er van blozen. Gek eigenlijk, want net stond ze nog naakt voor me. “Je ziet er perfect uit, net een lekker hoertje, zeg ik. Precies zoals ik het wilde.” “Nou, nu maar wachten op mijn tropische verrassing, ik word al geil bij de gedachte,” lacht Chantal, en ze schenkt zichzelf nog een wijntje in. Niet veel later krijgt Henk een sms. Hij veert op. “Ze zijn er, zegt ie. Weet je zeker dat je het wilt schatje?” Ze moeten er allebei om lachen. “Dacht je dat ik deze kans voorbij zou laten gaan, grinnikt Chantal. Ik wil die keiharde lul in mijn kut voelen en niks anders.” Ze schrikt van haar eigen uitspraak. “Dat was echt duidelijk he,” zegt ze terwijl ze opgewonden naar mij knipoogt. Dan wordt er op de deur geklopt. Henk doet open en er komen twee vriendelijk ogende negers binnen. Wow, denk ik. Het gaat gewoon echt gebeuren! De mannen geven mij een hand en kussen Chantal op de wang. “Je ziet er weer lekker geil uit,” zegt de ene.

De andere kijkt zijn vriend aan en zegt; “zo, Je hebt niks te veel gezegd, wat een lekker stuk!” En terwijl hij Chantal recht in de ogen kijkt voegt hij toe; “Je bent niet alleen een mooie vrouw, maar ook een vrouw om op te eten. En weet je wat ik geweldig vind, dat is een vrouw die nylonkousen draagt. Dat is vet geil!” Henk geeft hem een schouderklop en zegt; “Zo mannen, hoe was de rit?” Hij wijst naar mij en zegt; “hij neemt jullie jassen wel even aan.” Hij wenkt me en ik doe wat me wordt gevraagd. Chantal pakt haar wijntje en gaat op de bank voor het bed zitten. Ze slaat haar hoog gehakte benen over elkaar, je kunt de nylons horen knisperen. Haar rokje schuift naar boven, zodat de boord van haar nylons tevoorschijn komt. Henk komt naast haar zitten, en de negers zitten tegenover haar op de rand van het bed. “Willen jullie je nog opfrissen mannen?” vraagt Henk, maar ze schudden hun hoofd. “We komen zo van onder de douche hier naar toe gereden,” lacht de nieuweling die Neil blijkt te heten. We kletsen wat over koetjes en kalfjes en de seksuele spanning hangt in de lucht. Chantal doorbreekt de spanning door tegen de bekende, die Ben heet, te zeggen; “je vriend is inderdaad leuk om te zien. Ik wil wel eens zien of zijn lul echt zo groot is als je hebt gezegd.” Neil grinnikt geil en staat op. “Kijk zelf maar,” zegt hij. In zijn trainingsbroek tekent zich al een forse bult af. Hij gaat vlak voor Chantal staan en doet zijn armen over elkaar. Ik pak de camera en druk af als Chantal zijn broek naar beneden stroopt. Met grote ogen kijkt ze naar zijn lul. “Dat is inderdaad een flinke lul zeg,” zegt Chantal. Ze pakt zijn nog slappe, maar nu al grote lul vast en weegt hem op haar hand. “Hmmm, die wil ik kei graag in mijn kutje hebben. Die mag mijn kutje lekker opvullen. Kleed je maar helemaal uit Neil, en jij ook Ben.” Beide mannen staan binnen de kortste keren naakt voor ons. “Willen jullie voelen hoe nat ik al ben?” Chantal trekt met een hand haar rokje omhoog, pakt de hand van Neil en legt hem op haar string. “Voel maar, voel maar hoe nat ik al ben.” Neil schuift haar string omlaag en terwijl Chantal verder alles nog aan heeft, zie ik hoe zijn vingers in haar kutje glijden.

Ondertussen wenkt Chantal Ben om dichterbij te komen. Ze hurkt en begint om beurten de stijve lul van Ben en Neil te pijpen. In elke hand heeft ze een stijve lul. Ze maakt de lul van de mannen nat en glibberig door er af en toe op te spugen, en probeert ze zelfs tegelijk in haar mond te stoppen. Ik heb de camera weer gepakt en maak een mooie serie foto’s, Henk kijkt opgewonden toe hoe ze op de stijve lul zuigt. Terwijl ze gehurkt op haar naaldhakken voor Ben en Neil zit vraagt Chantal Henk om haar verder uit te kleden. Hij gaat achter haar staan, knoopt haar blouse los en vraagt haar te gaan staan. Dan doet hij haar rokje los en trekt haar string uit. Alleen haar naaldhakken, jarretellegordel, nylonkousen en Bh heeft ze nog aan, en ze gaat gewoon door met trekken en pijpen. Ze staat voorover gebogen en Henk stopt drie vingers in haar drijfnatte kut. “Hmmm,” hoor ik haar kreunen, haar mond gevuld met de enorme lul van Neil. “Ik wil jullie zo in mijn kut voelen!” Ze komt weer overeind, gaat op de punt van haar naaldhakken staan en duwt de glanzende eikel van de enorme lul van Neil zonder condoom erom tegen haar klit. Ze siddert van genot bij het idee dat ze deze enorme lul straks in haar kut krijgt. “Komen jullie ook bij me? Eerst wil ik jullie lul om beurten in mijn kutje voelen.” Ben kleedt zich uit en doet een condoom om zijn stijve lul. Chantal gaat op bed liggen en vraagt aan Henk om haar kutje te likken. Hij duikt tussen haar benen en geniet er van om zijn tong diep in haar kut te steken. Als Ben er bij komt, naakt en met een condoom om zijn enorme lul, maakt hij plaats en gaat hij op zijn knieën naast Chantal zitten. Chantal kijkt mij aan en zegt opgewonden; “maak maar foto’s hoor, dit is wat je toch wilde, dat Henk mijn kut open zou houden voor een enorme dikke zwarte lul!”

Ik zie hoe Henk met twee handen haar schaamlippen open trekt. De vochtige glinstering verraadt hoe geil ze is. Ben komt dichterbij en drukt zijn dikke eikel tegen haar schaamlippen. Ik kan mijn verbazing niet onderdrukken. “Dat gaat toch nooit passen, die enorme lul past niet in je kut,” zeg ik. De lul van Ben is zo dik als mijn pols. Hij grijnst en legt zijn enorme lul op haar buik. Hij komt bijna tot aan haar navel! “Wacht maar, zegt hij, ik krijg mijn lul wel in haar kutje.” Henk gaat nu opzij en ik zie van dichtbij hoe zijn dikke eikel heel langzaam in de kut van Chantal glijdt. Aan de blik op haar gezicht zie ik dat het te veel voor haar is. Het lijkt alsof ze niet weet of het nou pijn doet of verschrikkelijk lekker is. Chantal masseert ondertussen haar klit en Henk fluistert in haar oor; “Het komt allemaal goed schatje, je kunt die enorme lul van hem hebben!” Als Ben nagenoeg zijn hele lul in haar kut heeft begint hij langzaam in en uit te bewegen. Ik zie hoe nat ze is en fotografeer hoe haar schaamlippen helemaal om zijn enorme lul geklemd lijken als hij zijn lul naar achteren beweegt. Wat een enorm geil gezicht om die enorme lul in en uit haar kut te zien gaan! Ondertussen heeft ook Neil zich uitgekleed en met een condoom tussen zijn vingers gaat hij op zijn zij naast Chantal liggen zodat ze zijn stijve lul met haar hoofd opzij gekeerd kan pijpen. Ook hij heeft een enorme lul, en terwijl Ben haar kut neukt stoot Neil zijn harde lul in haar mond. Het valt me op dat Chantal steeds harder gaat kreunen en dat ze steeds roder wordt. Ben maakt haar helemaal gek met zijn geweldige lul en het duurt niet lag of ze komt verschrikkelijk klaar. Even lijkt Chantal van de wereld, maar na een minuutje komt ze overeind en kijkt Henk en mij aan. “Wouw! zegt ze, wat is dit geil, ik ben nog nooit zo klaargekomen als nu!” Ik zie hoe haar kut helemaal openstaat van geilheid. “Bevalt het je? vraagt ze mij, word je niet geil om zo’n dikke lul in mijn kut te zien?” Mijn stijve lul tekent zich duidelijk af in mijn spijkerbroek. “Ja, echt wel, stamel ik, Het was geweldig om die enorme lul in je kut te zien zitten.” Ze zegt, terwijl ze me opgewonden aankijkt; “maar je wilde nog meer zien he? Ik weet niet of het gaat lukken, want het is voor mij ook de eerste keer.” Ik kijk naar de twee enorme zwarte lullen die straks gaan proberen om haar tegelijk te neuken en kan me niet voorstellen dat het past. Chantal vraagt of Henk zich ook uitkleedt, en ze pijpt hem vanaf de rand van het bed. Hij gaat op zijn rug liggen en Chantal gaat weer op hem zitten zoals ze dat eerder die avond deed.
Met haar rug naar hem toe. Ze laat zich zonder moeite over zijn lul zakken en leunt achterover zodat haar handen op de matras steunen. Ik maak opgewonden snel weer een paar foto’s. Dan stapt Neil naar voren en met het condoom om zijn enorme lul duwt hij deze tegen de wijd openstaande kut van Chantal aan. Ze kreunt van genot als zijn eikel tegelijk met de lul van Henk in haar kut zit. Het lijkt alsof ze helemaal uitgerekt wordt, maar ik zie hoe de lul van Neil stukje bij beetje verder naar binnen gaat totdat zijn ballen die van Henk raken. In het begin is het wat oncomfortabel voor de mannen, maar als Chantal gewend is aan het gevoel begint Neil te bewegen en al gauw pompt hij zijn enorme lul in en uit haar kut. Henk heeft duidelijk de tijd van zijn leven en Chantal gilt van genot. Ik neem foto’s en kan het niet laten om ondertussen af en toe aan mijn eigen stijve lul te trekken. Dit is gewoon te veel voor me. Aan de geluiden hoor ik dat het ook teveel is voor Henk. Met een oerkreet komt hij klaar en als Neil daarop zijn lul terugtrekt zie ik hoe het sperma uit de kut van Chantal druipt. Neil gaat nu op zijn rug naast haar liggen en terwijl Chantal rechtop gaat zitten en het sperma nog uit haar kut druipt laat ze zich vol op de lul van Neil zakken. Inmiddels staat ook Ben klaar en hij drukt zijn stijve lul naast die van Neil in haar kut! Ze wordt geneukt, maar nu met twee zwarte lullen tegelijk in haar kut. Chantal gilt van genot en het duurt niet lang of ze komt weer klaar! Inmiddels staat ook Ben op het punt om klaar te komen, en ik zie hoe hij na een diepe stoot zijn lul helemaal terugtrekt en in een vloeiende beweging het condoom van zijn enorme lul aftrekt. Hij pakt zijn lul vast, richt de eikel op de kut van Chantal en spuit een grote lading dik wit sperma over haar buik en haar schaamlippen. Neil begint ondertussen weer te bewegen en vraagt Chantal om zich om te draaien.

Ze komt overeind en gaat op handen en knieën zitten. Neil schuift achter haar, pakt haar haar en stoot in een keer zijn stijve lul helemaal naar binnen. Na Chantal zo een tijd hard te hebben geneukt houdt ook hij het niet meer. Diep in haar kut spuit hij met veel gekreun het hele condoom vol. Dan laat hij zich uitgeput achterover zakken. Chantal zit nog op haar knieën en ik leg met de camera vast hoe haar volgespoten kut open staat van geilheid. Dan laat ook zij zich uitgeput zakken en gaat met haar benen gespreid op haar rug liggen. Haar nylons zitten onder het sperma, maar ze merkt het niet. Ze is nauwelijks aanspreekbaar. Als ze even later is bijgekomen doet ze haar ogen open en kijkt ze me aan. Ze zegt; “Snap je nu waarom we dit doen?” Ik snap het. En dit was pas het begin. De avond is nog lang. Chantal staat op en loopt op haar naaldhakken naar de badkamer. Het sperma druipt overvloedig uit haar kut, over haar nylons. ik kijk naar haar, ze ziet er uit zoals ik haar graag zie, een heerlijke vrouw! Als ze langs me loopt kan ik het niet laten haar aan te raken. “Voel maar, zegt ze, ik weet dat dat is wat je wilt.” Ze pakt mijn hand en leidt hem tussen haar benen. Ik doe mijn ogen dicht en voel aan haar schaamlippen. Dan laat ik drie vingers tegelijk in haar kletsnatte kut glijden en geef me helemaal over aan mijn gevoel. Dus zo voelt een kut die net door twee enorme lullen tegelijk is geneukt. Chantal kreunt, ze geniet van mijn vingers in haar uitgewoonde kut. Haar kut is warm, nat, open en heerlijk. En ik geniet er van, van haar, van Ben en Neil, en van Henk. Nu wil ik het ook meemaken.
Auteur : max55 / Geschreven op : 16 april 2019 - 13:42 / Hits : 2238 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Secretaresse, heerlijk!
Auteur : max55 / Geschreven op : 11 december 2018 - 10:30 / Hits : 13985 / Waardering : 4.83

Mijn heerlijk rijpe interieurverzorgster.
Auteur : Bernhard / Geschreven op : 23 november 2016 - 20:33 / Hits : 33255 / Waardering : 4.76

Een heerlijk hulpje in de lingeriewinkel.
Auteur : max55 / Geschreven op : 26 februari 2019 - 13:44 / Hits : 8713 / Waardering : 4.16

Heerlijk in de fout gegaan....
Auteur : Esmee / Geschreven op : 11 mei 2015 - 21:35 / Hits : 22296 / Waardering : 3.91

een heerlijk ongelukje
Auteur : paul008 / Geschreven op : 26 juli 2015 - 22:46 / Hits : 13155 / Waardering : 3.87

Vakantie, heerlijk!!!!
Auteur : max55 / Geschreven op : 09 februari 2016 - 13:15 / Hits : 14811 / Waardering : 3.87

Een heerlijk kopje koffie
Auteur : Danelslet / Geschreven op : 27 december 2014 - 19:36 / Hits : 18485 / Waardering : 3.74

Griekenland, heerlijk!
Auteur : max55 / Geschreven op : 07 februari 2019 - 11:36 / Hits : 10453 / Waardering : 3.42

Heerlijk avondje is gekomen
Auteur : Kitten / Geschreven op : 01 december 2011 - 16:04 / Hits : 36812 / Waardering : 3.40

Jarenlang heerlijk dubbelleven
Auteur : Racel123 / Geschreven op : 15 mei 2017 - 15:30 / Hits : 15338 / Waardering : 3.40

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb