Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn jeugdvriendin Ursula (8)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn jeugdvriendin Ursula (8)
Maandagavond, het was net na het eten toen de telefoon ging, Ursula nam op en het bleek haar zus Agnes te zijn, ze vertelde dat ze zo van het weekend had genoten en zo lekker had geneukt dat ze nu al weer een natte kut had, ik zit mezelf heerlijk te vingeren zei Agnes door de telefoon. “Wacht even”, zei Ursula, “dan zet ik je even op de luidspreker dan kan Henk je ook horen”. Ursula zette de telefoon op luidspreker en legde de hoorn neer. “Herhaal nog eens wat je net zei tegen mij”, riep Ursula. “Dat ik een zeiknatte kut heb en mezelf zit te vingeren”, hoorde ik Agnes door de telefoon zeggen, ik ging naast Ursula zitten deed mijn hand onder haar rokje, schoof haar string terzijde en voelde dat ook zij een zeiknatte kut had, ik begon haar grote kietelaar te vingeren en Ursula zei tegen Agnes dat ik haar aan het vingeren was en dat ook zij een natte kut had. Door de luidspreker hoorde ik Agnes kreunen en ze zei dat ze nu met twee vingers in haar kut haar g-plekje aan het verwennen was, ze begon steeds harder te kreunen en ook de ademhaling van Ursula begon sneller te gaan. “Ik ga komen”, riep Agnes door de telefoon en wij hoorden een luide gil waardoor wij wisten dat ze klaarkwam, hierdoor werd ook Ursula geil en ik voelde haar geil langs mijn hand stromen toen ze sidderend klaarkwam en riep: “Ohhhh… ja, ik kom ook”. Nadat de zussen hadden afgesproken dat Agnes vrijdagavond weer naar hier zou komen en Ursula de telefoon had opgehangen zei ik tegen Ursula: “En ik dan”, ik trok mijn broek naar beneden en liet mijn snoeiharde lul aan Ursula zien die meteen op haar hurken voor mij kwam zitten en haar lippen om mijn eikel sloot en zoog daarna mijn lul in één keer naar binnen tot diep in haar keel en begon mij heerlijk te pijpen, langzaam zoog ze telkens mijn lul vanuit haar mond tot diep in haar keel en ik voelde haar tong langs mijn lul gaan, het was een heerlijk gevoel en terwijl Ursula ook nog mijn ballen masseerde, begon het zaad hierin te borrelen en spoot ik niet veel later dit zaad met krachtige stralen achter in het keelgat van Ursula die even moest kokhalzen maar alles gretig doorslikte. Daarna kleedden wij ons uit en op de bank neukte ik Ursula zolang dat ze wel drie keer achter elkaar klaarkwam waarbij de golven geil uit haar kut liepen.

Het was vrijdagmiddag half vier toen ik thuis kwam, Ursula was er nog niet en ik liep naar de koelkast pakte een koud biertje en liep naar het terras, net toen ik zat ging de deurbel, ik liep om het huis en voor de deur stond een jongen en toen hij zich naar mij omdraaide zag ik dat het mijn neefje Joey was, hij kwam op mij toelopen en gaf mij een hand en zei: “Hoi oom Henk, ik was in de buurt en dacht ik ga even bij je langs”. Joey is de zoon van mijn zus Wendy en hij studeert in een plaats hier vlakbij, Joey is tweeëntwintig jaar en heeft een strak lichaam. “Woon je nog steeds alleen”? vroeg Joey. We zaten inmiddels op het terras en ik gaf Joey ook een biertje en vertelde het verhaal van Ursula en hoe ik haar had ontmoet en hoe het kwam dat we nu samen wonen. “Je neukt haar echt elke dag”? vroeg Joey ongelovig. “Ja”, zei ik en ik vertelde hem ook nog van het afgelopen weekend met Agnes erbij. “Dat zou ik ook wel eens mee willen maken”, zei Joey. “Dat kan want vanavond komt Agnes weer en blijft het hele weekend dus als jij ook blijft slapen dan komt dat vanzelf goed”, zei ik.


“Ik heb niks bij me”, ging Joey verder. “Dan pak je toch spullen van mij, we hebben bijna dezelfde maat”, antwoordde ik. “Ursula zal straks wel thuiskomen en dan zal ik wel tegen haar zeggen dat ik gevraagd heb of je blijft slapen”, zei ik tegen Joey. We dronken ons biertje en praatte wat bij. Even later kwam Ursula om het huis en zag Joey zitten en keek mij verrast aan. “Dit is mijn neef Joey, de zoon van mijn zus Wendy”, stelde ik hem aan haar voor. “Knappe jongen”, zei Ursula glimlachend toen ze Joey een hand gaf. “En hij blijft vanavond ook hier slapen”, zei ik tegen Ursula, “dan kan hij ook gelijk even kennis maken met je zus. Ursula glimlachte naar mij en wist precies wat ik bedoelde. Nadat Ursula ook wat te drinken had gepakt kwam ze bij ons zitten en Joey vertelde waarvoor hij studeerde en vertelde ook veel over zichzelf zodat Ursula hem wat beter leerde kennen. We hadden afgesproken dat we eten zouden laten brengen en na overleg besloten we een rijsttafel te bestellen, Ursula belde naar het restaurant en nadat ze had besteld vroeg ze hoe lang het zou duren voordat het wordt bezorgd, het zou ongeveer een uur duren werd er door de telefoon gezegd en dan zou het tegen half zes zijn. “Dan ga ik eerst even douchen”, zei ik, “Dan kun jij straks na het eten”, zei ik tegen Ursula, “Als je wilt kun je nu ook douchen”, zei ik tegen Joey. “Prima”, zei Joey, “Dan loop ik gelijk met je mee”. Ik liet Joey de gastenkamer zien en wees hem de badkamer. Joey kleedde zich uit in de kamer en kwam naakt nar de badkamer gelopen, toen ik keek zag ik dat ook Joey groot was geschapen en kaalgeschoren en dat zijn lul nog wel groter kon zijn dan die van mij, terwijl ik mij scheerde en daarbij ook mijn lul en ballen glad maakte, stond Joey onder de douche.

Toen Joey klaar was, stapte ik onder de douche en schoor hij ook nog even zijn lul en ballen glad, daarna trok hij een doorzichtige boxer van mij aan en toen we klaar waren liepen we naar de eetkeuken en niet veel later ging de bel en werd het eten gebracht. Na het eten ruimde ik de tafel af en ging Ursula douchen, nadat ze gedoucht, haar haren gedaan en zich had opgemaakt kwam Ursula de kamer in lopen en zag er geweldig sexy uit, ze had een zwart leather-look mini jurkje aan, die aan één kant met een vetersluiting aan elkaar zat en met een diepe V-hals waarvan de rand haar tepels net bedekte, aan de achterzijde een uitsnede tot even boven haar bilnaad, onder het jurkje had ze een leather-look jarretelsetje met bijpassende string en aan haar benen zwart glanzende nylonkousen en aan haar voeten zwarte pumps met en hak van twaalf centimeter. Joey floot even tussen zijn tanden toen hij Ursula zag en zei: “Knappe dame”. Na een half uurtje ging de bel, ik liep naar de deur en nadat ik hem had geopend stapte Agnes naar binnen, ze had een wit jurkje met lage hals en een asymmetrische onderkant met daaronder en prachtig wit jarretelrokje dat afgewerkt was met veel kant, en daarbij een bijpassende kwartcup beha, een paar witte netkousen en een met veel kant afgewerkte string en witte pumps met zilverkleurige stilettohakken, ze gaf mij een korte tongzoen, zette haar tas neer en liep door naar de kamer. Ook Agnes was verrast door de verschijning van Joey, maar nadat we haar alles hadden verteld begreep ook zij wat de bedoeling was. Agnes vertelde dat ze de hele week had lopen denken aan het afgelopen weekend en dat ze ook de hele week met een natte kut had gelopen. “We gaan dit weekend veel met je goed maken”, verzekerde ik Agnes. Ursula liep naar de keuken om koffie te maken en kwam even later terug met vier koppen lekkere koffie. We dronken de koffie en praatten nog wat en daarna kwam Ursula naast mij zitten en begon mij heftig te tongzoenen, Agnes keek even en ging bij Joey op schoot zitten en begon hem ook heftig te tongzoenen, na een tijdje stonden de dames op en trokken hun jurkjes en strings uit en kleedden ze Joey en mij ook uit, zowel mijn lul als die van Joey stonden fier overeind en ik had goed gezien dat de lul van Joey iets groter was dan de mijne.


“Wauw”, zei Agnes, “Die ga ik eens lekker onder handen nemen en ze zakte door haar knieën en sloot haar lippen rond de eikel van Joey voordat ze zijn grote lul tot diep achter in haar keel naar binnen zoog, Joey sidderde en sloot even zijn ogen van genot, langzaam begon Agnes hem te pijpen en tussendoor likte ze het voorvocht van zijn eikel. Ondertussen was Ursula mij ook aan het pijpen en ook zij zoog mijn lul tot diep in haar keel, gelijktijdig masseerde ze mijn ballen en toen het zaad begon te borrelen stopte ze en ging op het tapijt voor de haard liggen, ik kroop tussen haar benen en begon haar natte kut te likken en beet af en toe zachtjes in haar grote kietelaar. Agnes was gestopt en zat met haar benen wijd op de bank en Joey zat op zijn knieën tussen haar benen en had eerst verwonderd gekeken naar de grote kietelaar van Agnes, dat had hij nog nooit gezien, hij begon Agnes te likken en had vooral veel aandacht voor die grote kietelaar, na een tijdje ging Agnes op de bank liggen en Joey bovenop haar en duwde zijn grote lul in de zeiknatte kut van Agnes die een klein gilletje liet toen hij haar baarmoederwand raakte en begon haar met een hoog tempo te neuken, ondertussen lag ik op mijn rug en zat Ursula bovenop mijn lul en was mij aan het berijden, haar grote klit schoof over mijn lul en naarmate ze het tempo verhoogde begon ze ook harder te kreunen en toen ze als een wilde op mij aan het rijden was kwamen we beide sidderend klaar en gaf Ursula een luide gil en haar geil liep met golven over mijn buik terwijl ik mijn zaad in haar kut spoot. Intussen hoorde we Agnes ook gillen en toen wij keken lag ze schokkend onder Joey en liet haar geil over de bekleding van de bank lopen, Joey trok zijn lul terug en ging voor de bank staan en Agnes zat voor hem en trok met tweehanden aan de grote lul van Joey die even later een mega hoeveelheid zaad in de mond van Agnes spoot, het was zoveel dat er geen einde aan leek te komen, Agnes kon niet alles doorslikken dus liep het zaad van Joey uit haar mond en langs haar kin en drupte op de grond. Toen we weer waren bijgekomen en op de bank en in de stoelen zaten zei Agnes: “Zo, het weekend is begonnen”.

Is dit echt het begin van een lang weekend……….?
Auteur : kraampie / Geschreven op : 19 oktober 2009 - 19:06 / Hits : 7307 / Waardering : 2.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn jeugdvriendin Ursula
Auteur : kraampie / Geschreven op : 06 oktober 2009 - 18:00 / Hits : 10565 / Waardering : 2.81

Mijn jeugdvriendin Ursula (4)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 11 oktober 2009 - 19:42 / Hits : 5285 / Waardering : 2.75

Mijn jeugdvriendin Ursula (2)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 07 oktober 2009 - 19:21 / Hits : 6975 / Waardering : 2.54

Mijn jeugdvriendin Ursula (3)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 08 oktober 2009 - 19:39 / Hits : 6068 / Waardering : 2.53

Mijn jeugdvriendin Ursula (5)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 14 oktober 2009 - 15:20 / Hits : 6041 / Waardering : 2.44

Mijn jeugdvriendin Ursula (7)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 18 oktober 2009 - 10:36 / Hits : 3987 / Waardering : 2.28

Mijn jeugdvriendin Ursula (6)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 16 oktober 2009 - 19:37 / Hits : 6099 / Waardering : 2.21

Mijn jeugdvriendin Ursula (9 slot)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 24 oktober 2009 - 09:47 / Hits : 4125 / Waardering : 1.70

Mijn zoon gaat studeren
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 23 april 2015 - 20:57 / Hits : 18534 / Waardering : 4.00

Mijn stiefvader verzorgen
Auteur : Annemiek / Geschreven op : 28 april 2015 - 23:36 / Hits : 14860 / Waardering : 3.98

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb