Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Thuiszorg
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Thuiszorg
Hallo lezers is ben Gerda en werk in de thuiszorg. Ik ben 43 jaar en heb maatje 40 met cup C, dus een gewone vrouw zoals zovelen. Sinds een half jaar geleden lig ik met mijn man in scheiding vanwege een affaire van mijn man. En alleen rondkomen van mijn salaris in de thuiszorg is geen vetpot, zeker niet als er geen alimentatie wordt betaald.

Om een extra inkomen te hebben is eigenlijk vanzelf gekomen. Via de thuiszorg kom ik veel oude mannetjes tegen die nog al eens iets meer willen dan gewoon gewassen worden. De meeste zijn te oud en te zwak om nog iets te kunnen. Op een paar na. Het is begonnen met Jaap, een vitale oude man van 76 jaar. Woont zelfstandig maar had zijn heup gebroken. Daarnaast is hij ook niet onbemiddeld en huurt mij naast de thuiszorg ook privť wat extra uren in.

Heb begon 4 maanden terug. Na zijn heupoperatie was Jaap niet echt mobiel en ik ging Jaap dan ook helpen onder de douche. De gewone wasbeurt had effect op Jaap en ik zag zijn penis stijf worden. Het was een aardig apparaat en zelfs groter als van mijn aanstaande ex. Jaap kreeg een rood hoofd en verontschuldigde zich en zei dat het lang geleden was dat een vrouw aan zijn geval zat. Zelf werd ik aardig nat en kreeg stijve tepels die door mijn blousje heen prikte. Beetje met trillende stem gaf ik antwoord dat ik het wel kon begrijpen. Zachtjes liet ik mijn handen over zijn penis gaan en trok hem af en zei dat ik ook achter zijn voorhuid het goed moest schoonmaken. Jaap deed zijn ogen dicht en zat op zijn douchestoel onderuit.
Een zacht gekreun was hoorbaar terwijl ik het tempo wat opvoerde. Opeens verkrampte Jaap en hij kwam klaar, dikke klodders zaad spoten over mijn hand. Wat een lekker geil gezicht.

Daarna spoelde ik Jaap af en droogde hem. Toen ik wegging stopte Jaap me 100 euro in mijn handen en fluisterde dat is voor de extra zorg en nu je in scheiding ligt kan je het wel gebruiken ook. Onderweg naar de volgende client dacht ik, best makkelijk verdient en kan het zeker goed gebruiken. De volgende week weer bij Jaap en na dezelfde behandeling weer 100 euro extra. Zo had ik nog 2 oude mannetjes die zo aan hun trekken kwamen met als gevolg elke week 200 euro extra in de pokket.

Nu was weer bij Jaap en zette hem onder de douche, alleen Jaap vroeg of ik me uit wilde kleden en of hij dan een beetje aan me mocht zitten. Zelf stond ik al een tijdje droog door de scheiding en dacht wat maakt het uit en Jaap ziet er voor zijn leeftijd niet slecht uit.
Samen onder de douche en al vlug voelde ik zijn handen over mijn lijf glijden, mijn tepels werden hard en mijn poes nat. Ik begon Jaap af te trekken en voelde Jaap zijn vingers door mijn gleuf glijden. Hmmm, heerlijk voelde het aan. Ik zakte door mijn knieen en nam zijn penis in mijn mond en begon hem te pijpen. Gelijk wreef ik over mijn klitje en Jaap kreunde hard. Mijn mond was net groot genoeg voor zijn leuter die toch wel 19 cm groot was en behoorlijk dik. Jaap schokte en spoot zijn zaad in mijn mond en voelde zijn pik verslappen.
Zelf voelde ik een orgasme opkomen en ging staan en Jaap keek vol geilheid hoe ik klaarkwam.

Bij het weggaan stopte Jaap me 150 euro in mijn handen met een vette knipoog.
Hmm, lekker zelf aan me trekken komen en nog goed betaald krijgen ook.

De volgende week weer samen onder de douche en nu Jaap weer redelijk kon lopen stond hij onder de douche en mij nu heerlijk te wassen. Ik voelde zijn handen over heel mijn lichaam.
Jaap stond achter me en liet mijn klitje aardig jeuken met zijn vingers. Af en toe drukte hij met zijn duim tegen mijn kontgaatje aan. Heerlijk voelde het aan.


Opeens voelde ik Jaap zijn pik tussen mijn billen glijden en begon mij droog te neuken, gelijktijdig was hij me aan het vingeren. Ik klemde zijn pik vast met mijn dijen en voelde een orgasme loskomen. En dik duwde mijn kont naar achteren waardoor zijn pik mijn kutje in gleed. Dit was niet mijn bedoeling maar Jaap neukte gelijk flink door en terwijl mijn laatst orgasme scheut mijn lichaam verlate voelde ik Jaap zijn zaad diep in me spuiten.

Bij het afscheid gaf Jaap me 200 euro en zei dit kan je elke week krijgen als aanvulling op je salaris. Tja, Jaap was niet onbemiddeld en ik dacht waarom niet. Hij neukt nog lekker ook.

Gisteren was het weer zover, onder de douche en Jaap was lekker mij aan het inzepen. Ditmaal gebruikte hij meer zeep dan normaal en dat viel me eerst niet op. Zijn vingers gleden over zijn gleuf heen en af en toe gleed zijn duim in mijn kontje. En zijn duim belande daar steeds vaker. Maar het voelde zo lekker, terwijl ik nooit anaal genomen was. Ik wilde er niets van hebben. Maar Jaap deed het lekker en ik kwam heerlijk klaar. Alleen Jaap ging door en al vlug voelde ik een 2e orgasme opkomen en zei Jaap neuk me, neuk me. En ik duwde mijn kont naar achteren en op het moment dat mijn orgasme loskwam voelde ik jaap zijn lul tegen mijn kontje aan prikken door de vele zeep gleed zijn pik in 1 keer naar binnen. En Jaap begon gelijk te stoten. Ik kreunde hard van schrik, geilheid, pijn en een heftig orgasme tegelijk.
Ooohh Jaap hoorde ik mij zelf roepen. En na een paar flinke stoten voelde ik zijn zaad diep in mijn darmen spuiten.

Ik kan niet wachten tot volgende week en ondertussen heb ik zo een aardig zakcentje extra.
Auteur : / Geschreven op : 06 augustus 2010 - 11:27 / Hits : 19799 / Waardering : 2.76
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Fleur van de thuiszorg
Auteur : ScarlatinToy / Geschreven op : 03 december 2010 - 00:58 / Hits : 16660 / Waardering : 3.08

Extra bijverdiensten in de thuiszorg.
Auteur : Coby / Geschreven op : 27 februari 2009 - 12:53 / Hits : 21629 / Waardering : 2.69

Een baan bij de thuiszorg
Auteur : Petra / Geschreven op : 27 maart 2008 - 11:42 / Hits : 17639 / Waardering : 1.65

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Asfaltlegger
Blijven neuken Gerda en zeker blijven schrijven.
Geschreven op : 07 augustus 2010 - 04:14

falk
helemaal mee eens!
Geschreven op : 07 augustus 2010 - 16:18

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb