Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Zo moeder zo dochter Deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Zo moeder zo dochter Deel 1
Zo moeder zo dochter (deel 1)

Hoe kwam het eigenlijk ook al weer? Ik woonde al weer een tijdje in dit huis maar kontakt met de buren was er niet echt. Mijn buurvrouw rechts naast me op de galerij was een echte bitch en ook haar dochter, 16 jaar oud, bleek hetzelfde karakter als haar moeder te hebben. Als ik ze op de galerij tegen kwam kon er geen groet af en ik had me er al bij neer gelegd dat ik weinig kontakt met de buren zou hebben. Nu had ik af en toe het idee dat er anderen in mijn huis kwamen maar ik kon niermand betrappen ondanks dat ik op de meest vreemde momenten thuis kwam. Op zekere dag miste ik een paar cd's en nu begon ik een beetje kwaad te worden en besloot er nu wat aan te gaan doen. Wie het zouden kunnen zijn daar had ik geen idee van maar mijn verdenking ging uit naar de buren links of recht want overstappen via het balkon was een fluitje van een cent.

Ik smeedde een plan om er achter te komen wie van de buurtjes het zouden zijn. Links leek me eigenlijk niet zo logisch want het waren wat oudere mensen maar ja je weet nooit. Mijn plan was simpel maar eenvoudig. Ik nodigde een vriend uit die bij me bleef slapen en de volgende ochtend met mijn kleren aan en mijn auto zou weg rijden terwijl ik gewoon thuis bleef. Ik lag te doezelen in mijn bed toen ik rond een uur of tien wat geluid uit de woonkamer hoorde komen. Ik sloop richting woonkamer waarvan ik de deur op een kier had laten staan en loerde door de spleet in de deur en zag mijn buurvrouw van rechts bij mijn cd box staan en er wat uit halen.

Op dat moment stapte ik de kamer in. Ze schrok zich een hoedje en liet verbouwereerd de cd's uit haar handen vallen. Wat is dat hier riep ik en stapte op haar af want ik had het idee dat ze er vandoor wilde gaan en pakte haar beet. Ho eens even jij, hier blijven en ik hield haar in een ijzeren greep en trok haar mee naar de bank en duwde haar er op. Eindelijk heb ik je, stelen he, ik zal de politie eens gaan bellen. Nee niet doen begon ze me te smeken en barstte in snikkern uit. Intussen was ik er ook maar bij gaan zitten. Nee geen politie smeekte ze me nogmaals maar ik zei dat ik daar niet aan begon. Ik laat me niet bestelen door jou. Je mag het straks bij de politie gaan vertellen terwijl mijn hand al weer naar de telefoon reikte. Ze begon nog harder te huilen en smeekte me om het niet te doen en dat ze alles wilde doen om het goed te maken met me, als ik maar geen politie er bij haalde.

Nou, pervers als ik was ging er gelijk een gedachte door me heen hoe ik haar voorgoed kon afleren om in te breken bij de mensen, want dat ze dit meer deed stond voor mij wel vast. Er rees een plan bij me op waar ik zelf ook nog wel eens plezier aan zou kunnen beleven. Wil je alles voor me doen als ik niets aan de politie vertel vroeg ik nogmaals en met een betraand gezicht knikte ze bevestigend. Weet je het echt zeker en ze snikte ja, doe maar met me wat je wilt. Ik pakte haar weer beet en trok ze mee naar mijn slaapkamer. Nou moet ik zegen, ze ziet er niet slecht uit, maar ik vroeg eerst hoe heet je, Ylone snikte ze, en hoe oud ben je eigenlijk, 38 kwam er weer hortend uit.

Ik ging op mijn bed zitten en trok haar naast me. Je hebt straf verdiend zei ik en dat ga ik je nu ook geven en als je niet mee werkt bel ik alsnog de politie. Ga je gang maar fluisterde ze, niet wetend wat haar nog te wachten stond. Ik pakte haar beet en trok haar over mijn knieen en daar lag ze met haar kontje omhoog en dat nodigde mij uit een paar fikse klappen op haar uitnodigende kontje te geven. Dit is niks sprak ik bars, eerst die broek uit, maar ze wilde tergen stribbelen. Met haar nog over mijn knieen stond ik op zette haar op de grond neer en knoopte haar broek los die over haar benen naar beneden gleed. Een fleurig slipje werd mij nu onthuld, ik liet me weer op bed zakken en trok haar weer over mijn knieen en trok tegelijkertijd haar slipje naar beneden die op haar knieen bleef hangen.

Jee, wat een lekker kontje eigenlijk en ik zag haar kutje voor me liggen. Weer gaf ik er een paar klappen op wat resulteerde in de eerste rode plekken er op. Au, kreunde ze, het doet pijn, hou alstublieft op het doet pijn. Denkend aan wat me aangedaan was zei ik, je verdiend veel meer straf als alleen een paar klappen. Ik kan niet meer snikte ze, hou alsjeblieft op. Ze ging me steeds harder smeken om op te houden en ik zei oke, maar ik zal je dan anders moeten straffen. Ik liet haar voor het bed staan met het gezicht naar het bed toe, liet haar op haar ellebogen op bed rusten en zo stond ze gebogen voor me. Haar broeken waren inmiddels helermaal uitgetrokken door mij. Benen wijd commandeerde ik en ik keek nu recht tegen haar kutje aan. Ik liet mijn vinger door haar spleetje gaan en ik voelde dat ze door de opwinding al wat nat was geworden. Ik probeerde mijn vinger er in te krijgen en duwde wat door. Oh nee, dat niet jammerde ze, maar ik duwde verder en begon met mijn vinger ritmisch in haar kutje te stoten.

Al snel ging het gekreun over in gehijg ten teken dat het haar opwond en werd haar kutje natter en natter. Ik stond inmiddels met een gigantisch stijve in mijn broek die bijna door ,mijn broek heen kwam..Ik ritste mijn broek los en liet hem gelijk met mijn onderbroek zakken en plaatste mijn stijve tegen haar kutgaatje aan en duwde hem naar binnen. Oh, oh, wat doe je met me, nee niet doen, ik ben niet aan de pil. Dat had je maar eerder moeten bedenken zei ik, voordat je begon met inbreken en ik ragde intussen stevig in haar kutje. Ik stak mijn handen onder haar shirt en pakte haar stevige ronde borsten in mijn handen trok de bh weg en voelde een paar stijve tepels die ik met mijn vingers bewerkte. Aan haar gekreun te horen begon ze het ook wel lekker te vinden en ik liet een hand naar haar clitoris gaan die ik ook begon te vingeren. Oooooooooooohhhhhhhh, ooohhhhhhhhhhhhhhh, ik ga komen steunde ze, niet in me spuiten anders word ik zwanger en ze probeerde bij me vandaan te komen. Ik hield haar nu stevig vast zodat ze niet weg kon en ik voelde dat ze een spetterend orgasme kreeg, waarbij ze haar kutspieren strak om mijn snikkel kneep en ze kwam gierend klaar. Ook bij mij kwam mijn zaad omhoog en me niets van haar smeekbeden aantrekkend spoot ik een gigantische lading van mijn zaad bij haar naar binnen volgens mij recht haar baarmoeder in.

Snikkend viel ze voorver op mijn bed en riep, heb je nu je zin buurman maar ik riep terug, dit is nog maar het begin en draaide haar op de rug zodat ze nu recht voor me lag met haar benen wijd en een kutje waar het zaad uit droop. Mijn lul stond nog steeds overeind en ik kon best nog wel een keertje. Ik trok haar overeind en sommeerde haar zich helemaal uit te kleden. Naakt stond ze voor me en genietend van haar borsten duwde ik haar achterover op mijn bed waar ze lag met haar benen wijd en ik stortte me op haar en stak mijn lul tot aan de stam in haar en begon weer te pompen. Ik draaide aan haar inmiddels stijf geworden tepels en ze begon te kreunen onder mij en ik zag na een paar minuten flink doorstampen dat haar ogen weg draaiden en ze zwaarder begon te kreunen en weer een orgasme kreeg. Ohhhh, ooooohhhhhh, ik kom al weer, aaaaaaaaaaaahhhhh, ga door, leeeekkkkkeeeer, en haar kutje kneep weer om mijn lul heen zodat ook bij mij het zaad naar buiten werd getrokken en ik weer een enorme hoeveelheid zaad in haar loosde.

Zo dat was het eerste deel van je straf en voortaan kom je elke avond bij me, zei ik tegen haar, anders ga ik alsnog naar de politie. Mag ik nu naar huis want Nicole mijn dochter komt straks thuis uit school vandaan om te eten. Weet je dochter van je inbreek gedrag af vroeg ik, ja dat weet ze want ze is ook wel eens mee hier binnen geweest. Het verbaasde me eigenlijk niet meer dat ze allebei blijkbaar uit hetzelfde hout gesneden waren. Laat ze zometeen maar naar hier komen beval ik haar ze heeft vast wel een mobieltje dus bel haar maar op. Ook zij heeft straf verdiend. Het was snel geregeld alhoewel Nicole wel een beetje verbaasd deed maar zei naar mijn huis toe te komen. Wat wil je met mijn dochter wilde Ylone weten, maar ik sprak, nou hetzelfde als met jou gewoon straffen voor het inbreken wat ze gedaan heeft. Maar ze is nog maar 16 en weet niets van mannen dus dat kan je niet doen hoor. Ik liet me niet vermurwen en zei, ik sluit je op in mijn kamer en wil je niet meer horen want anders, nou dat begrijp je wel. Ik liet haar naakt en vast gebonden op mijn bed achter in mijn slaapkamer, beval haar om vooral niet te roepen of gillen en sloot de deur zorgvuldig af en wachtte, intussen wel weer aangekleed, vol ongeduld op de komst van Nicole.

Net na twaalven ging de bel en ik ging open doen en daar stond Nicole voor de deur. Ik moest hier naar toe komen van mijn moeder maar ik wil wel eens weten waarom eigenlijk. Ik nodigde haar uit binnen te komen en liet haar plaats nemen op de bank. Ik nam direct het woord en sprak op norse toon, ik heb je moeder vanmorgen betrapt bij het inbreken in mijn huis. Ik zag dat ze schrok en ik ging gelijk verder en jij bent ook al verschillende malen hier binnen geweest samen met je moeder. Ze was zichtbaar geschrokken en vroeg kleintjes, waar is mijn moeder. Die zit in de slaapkamer opgesloten en het hangt van jou af of ik wel of niet de politie bel om aangifte te doen tegen jullie. Voor inbraak kan je in het gevang terecht komen zei ik dus je mag kiezen, of gestraft worden door mij of anders............ Geschrokken door mijn woorden zei ze, wat moet ik doen om het goed te maken. Dat ga ik even bedenken zei ik, en deed net of ik diep nadacht, maar ik had mijn plan al klaar. Ondanks haar nog jonge leeftijd begonnen haar borstjes al goed naar voren te priemen en ik verheugde me er al op om ze te zien, maar dat kon nog even wachten.

Ik zou haar eerst confronteren met haar moeder om de schrik er een beetje in te krijgen en ik pakte haar bij de arm en trok haar mee richting slaapkamer, waar ik de deur open deed. Daar zag ze haar moeder liggen en gelijk ging ze naar haar moeder en riep geschrokken, wat heeft hij met je gedaan. Vertel ik maar niet, maar doe alles wat hij zegt want anders krijgen we grote problemen. Ik trok Nicole bij haar moeder vandaan en omdat ik achter haar stond greep ik haar beet en legde mijn handen op haar borstjes. Neeeeeeeeeeee, riep ze dat wil ik niet, maar ik snoerde haar de mond en duwde haar naast haar moeder op bed waar zij ruggelings op neer kwam. Ze droeg een kort wijd rokje zodat ik tegen haar slipje aan keek. Nu was ik even alles vergeten, pakte haar beet onder haar rokje en trok het slipje met een ferme ruk van haar kontje af en het scheurde in tweeen zodat ik nu tegen een nagenoeg kaal kutje aan keek. Gelijk knielde ik tussen haar benen in en zocht met mijn mond het kale kutje op en duwde mijn tong er tussen. Ze was nog erg nauw maar voor de ogen van haar moeder begon ik met lange halen haar kutje te bewerken wat haar al snel enige genotkreetjes deed slaken.

Ze wilde mijn hoofd weg duwen maar ik had haar in een stevige greep en likte nu ook over haar clitoris die door mijn aanhoudend gelik de kop op stak en als een klein pikkie tussen haar schaamlippen naar buiten kwam. Ik voelde dat ze haar hoogtepunt naderde en ze kneep met haar kutje ritmisch om mijn tong, terwijl ik mijn broek al los geritst had en ik omhoog kwam en mijn lul voor haar nauwe kutje plaatste en naar binnen duwde. Oooooooooooooohhhh, wat doe je, dat past niet daarin, maar ik duwde wat verder door. Nat geworden door mijn gelik en ook doordat ze bijna aan haar hoogtepunt was gleed ik het eerste stukje naar binnen. Ik voelde wat weerstand maar het idee een heerlijke maagd te naaien liet me alle gezonde verstand verliezen en ramde mijn snikkel nu helemaal naar binnen. Nicole kreunde en kreunde, maar ik trok mij er niets van aan en legde haar een ritme op wat niet mis was. Ooooooohhhhh, wat gebeurt er met me, ik moet plassen hou op, en meer kreten kwamen uit haar mond maar ik ragde stevig door tot dat Nicole onder mij verkrampte en sidderend klaar kwam onder het roepen van oooooohhhhhhhhh, aaaaaaaahhhhhhhhhhhhh, wat gebeurt er, en haar kutje kneep mijn pik zo strak af dat ik het ook niet meer kon houden en haar strakke kutje vol spoot met mijn zaad.

Ik ging van Nicole af en keek op haar neer. Ylone sprak als eerste, heb je nu je zin. Misschien zijn we nu alle twee wel zwanger dus laat ons nu maar gaan. Jullie mogen zo naar huis maar monden dicht hier over want anders ga ik alsnog naar de politie. Laten we eerst even wat afspraken maken hoe het nu verder gaat. Ik wil minstens een van jullie 's avonds hier bij me hebben en dat gedurende 1 jaar lang. Ook mogen jullie geen pil gaan slikken en verwacht ik van jou Ylone dat je net zo'n mooi kaal kutje hebt als je dochter. We zullen er gelijk wat aan gaan doen. Blijven liggen allebei ik ga even wat pakken en ben zo terug.

Met een minuut was ik al weer terug. Verbouwereerd als ze beide waren hadden ze zelfs geen poging ondernomen om weg te lopen en ik kwam binnen met een kom warm water een washandje een scheerkwast en een scheermesje en uiteraard ook scheerzeep. Nicole zette ik op een stoel neer, knielde zelf naast het bed en commandeerde Ylone haar benen wijd te doen. Gedwee voldeed ze aan mijn bevel en spreidde haar benen. Ik zeepte haar in terwijl mijn scheerkwast haar kutje kriebelde en kreten ontlokte van Ylone dat het haar opwond. Ik pakte het scheermes en oh wat werd het een mooi kaal kutje. Toen ik klaar was met scheren pakte ik het washandje en haalde alle scheerschuim van haar nu haarloze kutje en zag nu een heerlijk kaal gleufje. Ook mijn lul stak de kop weer op en ik kreeg al weer zin.

Eerst met mijn vinger maar al snel ook met mijn tong begon ik haar nu haarloze kutje te bewerken. Goh dat was best lekker zo'n kale doos om te likken en ik zocht haar clitoris en begon er verwoed aan te sabbelen. Onder de ogen van haar dochter likte ik net zolang dat ze bijna aan haar hoogtepunt was. Oooooooohhhhhh, ik kom bijna riep ze maar ik wilde haar nog een keertje vol spuiten dus ik liet me snel op haar zakken stak mijn lul tot aan de wortel er bij haar in en begon weer met stoten. Ik was al een paar keer klaar gekomen inmiddels dus snel kwam ik zeker niet maar Ylone kwam des te sneller klaar en het orgasme nam bezit van haar. Ik bleef gewoon door stoten en terwijl ze haar al weer derde orgasme kreeg spoot ik haar voor de derde keer die dag vol met mijn zaad.
Auteur : Sonny / Geschreven op : 06 november 2004 - 14:58 / Hits : 57436 / Waardering : 1.62
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 2
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 10 februari 2017 - 09:04 / Hits : 37431 / Waardering : 4.50

Een geile moeder en dochter , deel 2
Auteur : Fien / Geschreven op : 18 juli 2011 - 16:58 / Hits : 151432 / Waardering : 4.05

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 3
Auteur : Levenlust / Geschreven op : 22 februari 2017 - 21:44 / Hits : 22062 / Waardering : 3.88

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 4
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 06 november 2017 - 23:06 / Hits : 17031 / Waardering : 3.80

Elise en Marga: Zo moeder zo dochter deel 1
Auteur : Rilian / Geschreven op : 16 november 2018 - 16:40 / Hits : 11567 / Waardering : 2.66

Moeder en dochter blij, deel 1.
Auteur : Angela / Geschreven op : 06 januari 2014 - 15:19 / Hits : 30637 / Waardering : 2.63

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 5
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 14 oktober 2018 - 02:33 / Hits : 12531 / Waardering : 2.00

Moeder en dochter blij, deel 2 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 februari 2014 - 15:57 / Hits : 18956 / Waardering : 1.71

Zo moeder zo dochter deel 2
Auteur : Sonny / Geschreven op : 06 november 2004 - 15:00 / Hits : 34461 / Waardering : 1.24

Zo Dochter Zo Moeder deel 3
Auteur : Druppie / Geschreven op : 18 januari 2010 - 10:20 / Hits : 20563 / Waardering : 0.92

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb