Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Tessa
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Tessa
Tessa

Voorgeschiedenis:

Erik moest voor een van de belangrijkste business deals van het jaar naar Parijs. Hij moest onderhandelen over de aanschaf van een product van een grote softwareleverancier en omdat de hele bedrijfsvoering daarop zou gaan draaien voor zeker de komende tien jaar, waren er vele tientallen miljoenen mee gemoeid.
De voorafgaande maanden was er heel veel onderzoek gedaan en alle voordelen (de echte, niet die uit de folder) en alle nadelen waren terdege uitgespit. En nu ging het om de prijzen. Hij had een concurrerend aanbod van een ander achter de hand, maar nu kwam het er op aan. Aan de tafel moesten de harde noten worden gekraakt.
Er was echter één probleem, de teamleidster van de specialisten die alles hadden onderzocht, een jonge, extreem talentvolle vrouw die op onnavolgbare wijze haar team van nerds en vakidioten aanstuurde en die als enige hun technische verhalen in normaal Nederlands wist te vertalen, wilde nooit mee op zakenreis, want ze was behalve teamleidster ook een alleenstaande moeder en ze wilde haar dochter die in de vierde van het atheneum zat, niet alleen laten.
Dit was al jaren bekend en het stond niet meer ter discussie.

“Ik MOET Anja mee naar Parijs, klaagde Eric tegen John, zijn C.E.O. Er is niemand anders die echt real time vragen kan en durft te beantwoorden. “
“Is het nog steeds vanwege die dochter?”
“Ja, en je hoeft er echt niet over te beginnen, want dan krijg je oorlog”
“Kunnen we geen au-pair inhuren voor een weekje?”
“Ik durf het niet voor te stellen, ik heb al eens bijna een vaas naar m’n hoofd gehad.”
“Waarom neemt ze dat meisje niet gewoon mee, Parijs is prachtig voor zo’n griet, geef haar honderd euro zakgeld en die vermaakt zich wel daar..”
Erik keek verrast op. Zo’n simpel idee en nooit eerder aan gedacht.
“Briljant!, Ik ga het haar voorstellen”

Erik klopte op Anja’s deur en liep meteen door naar binnen. Hij had besloten tot de directe approach.
“Anja, heb je vijf minuten?”
“Voor jou altijd” antwoordde ze. Erik was sinds twee jaar haar manager en ze voelde een warme genegenheid voor hem. Hun samenwerking was strikt zakelijk, maar bij hem voelde ze zich toch altijd op één of andere manier “veilig”.
Ze was een vrouw van midden dertig, had schouderlang rood haar en grijze ogen. Haar figuur was altijd verhuld in ruim vallende t-shirts of truien en een spijkerbroek.
Een jaar terug was ze een keer in een jurkje en op hakken te zien geweest bij de officiële opening van het nieuwe kantoor, en toen had iedereen kunnen zien hoe mooi ze eigenlijk was. Maar toen Erik haar had gecomplimenteerd en gevraagd waarom ze dat niet vaker droeg naar kantoor, toen zei ze “als ik met die gasten van mijn afdeling praat, wil ik dat ze hun aandacht bij hun werk hebben en niet bij mijn tieten” en daarmee was ook dat onderwerp gesloten.

“Anja, ik heb je nodig in Parijs...” en omdat hij haar al naar adem zag happen vervolgde hij snel
“... en omdat we weten dat je je dochter niet hier allen wilt laten, mag je haar meenemen. Het bedrijf betaalt alles en ze krijgt ook nog wat zakgeld.”
Anja keek hem peinzend aan. Parijs is natuurlijk wel fantastisch voor Tessa.....En zoals gebruikelijk schakelde haar brein nu ook weer razendsnel...
“Tsja, dan wil het wel doen, maaarrrrrr dit is voor één keer en ook omdat ik weet wat er op het spel staat, want we gaan nu niet op de tour van “als je haar mee wilt hebben moet je die dochter ook meenemen” want zo werkt het niet”
“Neeeee, natuurlijk niet, maar ik heb je nu gewoon nodig daar”
“Okee, deal, wanneer gaan we weg?”
Erik grinnikte, hij hield van haar flitsende besluitvaardigheid.

Naar Parijs

Zo gingen ze met de Thalys naar Parijs. Dochter Tessa werd met een “griepje” afgemeld op school en Anja had op haar eigen wetenschappelijke manier een lijstje gemaakt van de dingen die Tessa kon bezichtigen, want als je in Parijs was moest je die kans waarnemen... en als ze daar geen zin in had waren er ook nog spelletjes en e-books voor op haar nieuwe tablet.

De eerste morgen van de besprekingen kwam Anja naar beneden in een outfit waarvan Erik bijna uit zijn stoel viel; een prachtige zijden blouse, een rok tot op de knie en prachtig pumps.
Eenvoudig maar geweldig sjiek!
“Wow, wat zie je er prachtig uit” complimenteerde hij haar.
Anja lachte, en maakte daarmee het plaatje compleet.
“We gaan die gasten verpletteren” zei ze strijdlustig.

Die dag en de volgende dagen gingen de onderhandelingen voorspoedig. Anja’s input tijdens de gesprekken bleek goud waard en de evaluaties ’s avonds maakten dat Erik elk gesprek in ging met een kilometer voorsprong.

Elke morgen ontbeten ze met z’n drieën en Erik keek met verbazing naar de warme en liefdevolle manier waarop Anja en Tessa met elkaar omgingen. Niet klef, maar uitgesproken teder. Zo had hij het “ijskonijn” zoals Anja wel een op de zaak genoemd werd, nog nooit gezien. Hij voelde zich soms bijna een gluurder in de intimiteit van haar leven. En even plotseling werd hij zich ook bewust van de eenzaamheid van zijn bestaan.

Daarna was het weer een hele dag hard werken met ’s middags een korte lunch waarbij ze samen probeerden te ontsnappen aan de klauwen van de sales-mensen, en ze liepen dan met een sandwich uit het vuistje langs de Seine te genieten van het voorjaarsweer.

Elke avond gingen ze met z’n drietjes ergens dineren en dan namen Anja en Tessa de dag door. Later op de avond werkten Anja en Erik nog een uurtje samen in de lounge en bereidden ze zich voor op de volgende dag. Zo verliep de hele week en aan het eind hadden ze samen een resultaat behaald dat er mocht zijn.

De laatste avond toen ze gedineerd hadden in het hotel en Tessa naar haar kamer was, zat Anja nog wat te lezen in de lounge en Erik zat naast haar een beetje te mijmeren. Opeens realiseerde hij zich dat hij nog maar heel kort met haar en Tessa samen zou zijn en een scheut van pijn trok door hem heen.
Anja leek het gevoeld te hebben want ze keek plotseling naar hem op en vroeg “wat is er?”
“Oh, niets, ik zat een beetje te dromen, en ik vond dat je er zo mooi uit zag”
“Houd je wel je aandacht bij je werk?”
“Nee” ze hij uitdagend.
Anja lachte maar ging er verder niet op in.

De volgende dag was er voor Erik één van werken aan het eindrapport, daarna aan het eind van de middag koffers inpakken, en weer met de taxi naar de Thalys.
De dames waren de stad in.
Erik was ’s morgens in een pesthumeur geweest want hij had zich gesneden bij het scheren en het had gebloed op zijn laatste schone overhemd.
Anja was echter in een stralende bui want het was prachtig weer en ze ging met Tessa samen nog snel wat hebbedingetjes kopen bij Lafayette.

Toen kwam de terugreis. Alles verliep voorspoedig en zoals het er uit zag zouden ze ’s avonds om een uur of tien in Amsterdam zijn.

Maar zo zou het niet gaan.


Plotseling even voor Brussel klonk uit de omroepinstallatie van de trein “Mes dames et messieurs...door een computerstoring op het Nederlandse traject zal deze Thalys niet verder rijden dan Brussel....”

Anja en Erik keken elkaar aan.
“Pfff” zei Anja, “dan zal het ook niet makkelijk zijn om een hotel te vinden, want dan zijn we de enigen niet die hier stranden”
Erik knikte. “Maar dat is geen probleem, want ik heb een appartement in het centrum voor als ik in de vestiging hier moet zijn. Dus we nemen straks gewoon de taxi en dan zien we morgen wel weer verder.”
Tessa keek opgetogen, nog een dagje extra in een vreemde stad! En dus nog een dag met z’n drietjes, intelligent als ze was had ze de situatie geaccepteerd zoals die was met haar mama, maar het gevoel dat het gaf om samen met Erik aan tafel te zitten als een gewoon gezin en te zien hoe fijn mama dat vond, had haar aan het denken gezet.

Een uur later zaten ze in het penthouse van Erik in het hart van Brussel. Het was een superdeluxe flat met een mooie L-vormige woonkamer, één logeerkamer en één grote slaapkamer en een riante badkamer en keuken.

“Wow, dat is niet gek” zei Anja.
“Nee, ik ben hier dan ook graag, en het komt nu geweldig van pas”
Hij liet hun het appartement zien.
“Ik neem de logeerkamer, dan kunnen jullie samen in de grote slaapkamer”
Anja knikte. “Kunnen we ons even een beetje opfrissen? Zo’n trein voelt toch altijd een beetje vies al is hij nog zo luxe”
Tessa verdween als eerste in de badkamer en na een hele tijd van gespetter kwam ze heerlijk ruikend in een keurig nachtponnetje de kamer in. Hierna ging Anja naar de badkamer.

Tessa stond op en ging naast Erik op de bank zitten. Ze keek hem met haar grote grijze ogen ernstig aan.
“Erik, wil jij niet met mijn mama in de grote slaapkamer? Dan ga ik wel in de logeerkamer”
Erik keek haar stomverbaasd aan.
“Mama vindt jou heel aardig en dan kan ze tenminste eindelijk eens echt met iemand vrijen.”
“Lieve Tessa, ik vind jouw mama ontzettend aardig, maar zo werkt dat gewoon niet”
“Ik zie niet in waarom niet”
Op dat moment kwam Anja terug de kamer in. Ze had een oversized t-shirt aan dat ruim over haar billen viel en een flanellen joggingbroek. Beide hard roze, wat knallend vloekte bij haar rode haar.
“Stoor ik?”
“Och nee”, zei Erik. “Zal ik even wat te drinken pakken?
Zo zaten ze even later alle drie aan een lekker glas koele rosé. Het was een heerlijk rustige avond na al de spanning van de afgelopen week.
Tessa zat met haar I-pod op een boek te lezen en Anja en Erik zaten zachtjes te praten. Eerst over het werk, maar plotseling veranderde het gesprek...
“Anja, mag ik je een persoonlijke vraag stellen?”
“Ja, hoor”
“Hoe komt het eigenlijk dat je alleen bent, je lijkt me niet het type van een bewust-ongehuwde-moeder?”
“Nee, ik werd op mijn twintigste zwanger door een one-night-stand met een studiegenoot, maar nadat ik hem dat verteld had is hij er vandoor gegaan. Later hoorde ik dat hij homo was en eigenlijk alleen maar met mij was gegaan om zijn hetero vrienden te bewijzen dat dat niet zo was”
“Jemig, wat een zak”
“Nou ja, hij is nu dood:...aids...” Ze haalde haar schouders op.
“Ik heb altijd in m’n eentje voor haar gezorgd.”
“Sorry dat ik er naar gevraagd heb” zei Erik, “Maar ik heb zo’n fijne week met je gehad dat ik iets meer van je wilde weten, het was niet m’n bedoeling om dit op te rakelen”
“Als ik het niet had willen vertellen, had ik het je wel gezegd. Ik ben blij dat ik het nu aan iemand verteld heb.”
“Ik voel me altijd veilig bij jou” voegde ze er onverwacht aan toe.

Tessa voelde kennelijk dat de sfeer was veranderd want plotseling zette ze haar I-pod af en zei “zal ik nog wat te drinken inschenken?”

De verdere avond praatten ze samen over Parijs en wat Tessa allemaal gezien en beleefd had daar. Erik was onder de indruk van haar kennis en geheugen; Anja was een toptalent, maar hier zat er nog ééntje...
Hij nam zich voor om het contact warm te houden wanneer ze weer in Nederland waren. Deze week was er fundamenteel iets in hem veranderd...

“Mam, ik ga naar bed” Tessa was opgestaan.
“Goed lieverd, tot morgen”
Erik en Anja kregen een nachtkus en Tessa verdween en deed de gangdeur dicht.

Erik wilde eigenlijk niet dat Anja ook snel naar bed zou gaan en zette een cd-tje op.
“Ik vond het heel fijn deze week, ik ben blij dat je mee wilde gaan, en niet alleen vanwege het werk, maar ook omdat ik je nu toch veel beter heb leren kennen. “
Anja glimlachte. “Zullen we dansen?” Het was een rustig romantisch nummer.

Ze dansten langzaam op de tonen van de muziek en Erik voelde haar grote zachte borsten tegen zijn borst. “Ze heeft geen beha meer aan” realiseerde hij zich. Hij streelde over haar rug en Anja legde haar hoofd op zijn schouder.
Met zijn neus in haar heerlijk ruikende haar genoten ze stil van elkaar.
Anja voelde zich omsloten door de aanwezigheid van Erik en de veiligheid die ze altijd gevoeld had was nu veranderd in warmte en verliefdheid. De hele week had ze haar zakelijke professionaliteit gehad om zich mee te wapenen, maar nu voelde ze zich weg zweven op een roze wolk van gelukzaligheid. Alles in haar schreeuwde om bemind te worden door deze man die ze zo was gaan liefhebben.

Plotseling was de romantische muziek afgelopen en begon een up-tempo nummer. Ze maakten zich van elkaar los en zeiden tegelijk “zullen we maar gaan slapen?”

Erik drukt op de master switch bij de deur en al het licht was in één keer uit op een nachtlampje na.
Toen liepen ze de gang in. Voor de deur van de grote slaapkamer bleven ze staan, deze was wijd open en het licht brandde gedempt.
“Waar is Tessa?” fluisterde Anja
Erik deed de andere slaapkamerdeur open. In het eenpersoonsbed lag Tessa opgekruld heerlijk te slapen.

Erik keek Anja aan, haar prachtige grijze ogen lachten hem toe en ze fluisterde “Ik ga haar niet wakker maken” en liep naar de ander kamer. Erik liep haar achterna en eindelijk daar aan het voeteneinde van het bed ontmoetten ze elkaar in een hartstochtelijke kus. Minutenlang cirkelden hun tongen om elkaar heen en snuivend streelden ze elkaars lichaam.

Anja voelde Erik’s sterke spieren en harde billen en ze wist wat er ging gebeuren... Eindelijk zou ze met een man zijn en ze zou geen enkele remming voor hem hebben. Nu al trokken de golven van wellust door haar lichaam en haar buikje klopte van verlangen.

Erik op zijn beurt voelde het heerlijke fluwelen lichaam van Anja en haar tedere zachtheid nodigde hem uit om zich helemaal aan haar te geven en haar lief te hebben zoals hij nog nooit een vrouw had liefgehad.

Ze liet de joggingbroek op haar enkels vallen en trok het shirt over haar hoofd. In al haar prachtige naaktheid stond ze voor hem.

Erik deed hetzelfde en naakt omarmden ze elkaar weer. Nu voelden ze elkaars lichaam zoals dat bedoeld is. Toen liet Erik zich op het bed vallen en trok haar met zich mee.

Hij streelde teder haar prachtige borsten en haar vlakke buik, hij kuste haar hals. En daalde af naar haar tepels en sabbelde daar zachtjes aan.
“Hmmm... oooohh” kreunde Anja
Liefde, lust overgave, alles golfde door haar heen, ze zweefde op een wolk van genot..
Erik trok haar stevig tegen zich aan en sloeg zijn arm om haar heen en streelde haar rug en haar billen.
Plotseling tilde Anja haar hoofd op en met wazige blik en openhangende mond begon haar lichaam te schokken in een spontaan orgasme, hij had haar heerlijke spleetje nog met geen vinger aangeraakt, maar van pure vervoering kwam Anja klaar.
“Whooooohhhh.....aaaaaaaggghhh....hhhmmmm....ooooohhh wat heeeeeeerlijk”
Even bleef ze uithijgen en toen nam ze het initiatief over.
Ze kwam overeind en sloeg haar been over hem heen. Ze wipte omhoog en pakte zijn pik en spietste zich er op. Toen zijn hele dikke paal in haar kutje was verwenen begon ze hem te berijden.
“Jaaahhh....oohh...oohh...oohh..oohh...Eriiiiik ... geil. neuk..je...lekkkere pik... oooohhhhh “
En kermend van genot onsamenhangend woorden roepend nam het volgende orgasme bezit van haar.
Alle opgekropte lust van jaren van onthouding brak als een overstroming door. De dijken van haar reserve waren verdwenen en haar lichaam bleef schokken en samentrekken en het ene na het andere hoogtepunt denderde door haar heen.


Pas na een hele tijd bedaarde de storm en zakte ze op Eriks borst in elkaar teder zijn gezicht kussend.
Erik rolde om en draaide haar op haar rug Toen begon hij voorzichtig weer in haar te bewegen. Met lange halen neukte hij haar kloppende poes. Anja sloeg haar benen om zijn rug. Haar armen om hem heen geslagen krulde ze haar onderbuik naar hem toe om hem nog dieper te voelen.
Ze keek door een gordijn van geluk naar hem op en zag de onvoorwaardelijk liefde in zijn ogen.
Rillingen van genot trokken over Erik’s rug.Hij voelde dat hij nog maar een fractie verwijderd was van een enorme climax.
Terwijl hij haar diep in haar ogen keek fluisterde hij “ik hou van je”
“Ik hou ook van jou” fluisterde ze en haar ogen stonden vol tranen.
En in een explosie van liefde barstte hun orgasme los. Een bol van licht spatte in in hun beider hoofd uit elkaar. Minutenlang waren hun lichaamen verenigd als één geheel, zwevend door het universum.
“Ooooaaaaahh.. jaaaaaagghh... ooooohh...lieve....lieve...lieve....schat...jaaaaahhhh”
Kloppend pulserend op het ritme van hun genot spoten fonteinen van zaad in de buik van Anja en huilend van geluk voelde ze de hete stralen van zijn liefde tegen haar baarmoeder spuiten.
Alles om zich heen vergetend kusten ze elkaar als kinderen.
Toen rolden ze van elkaar af en elkaars hand vasthoudend vielen ze in een diepe slaap.

Op de gang liepen zachte blote voetjes stilletjes terug naar de logeerkamer.

Erik werd wakker; hij hield zijn ogen gesloten en dacht na over gisteravond. De heerlijke gepassioneerde seks met Anja en haar onvermoede liefde voor hem. Hij voelde een diepe warmte als hij aan haar dacht. Iets wat hij hij nog nooit eerder had gevoeld.
Plotseling voelde hij een zachte beweging naast zich. In de veronderstelling dat Anja ook wakker was geworden draaide hij zich er naar toe, en keek toen recht in de prachtige grijze ogen van Tessa die hem stralend toelachte. Ze lag helemaal naakt tussen hen in.
“Was het fijn met mama?” fluisterde ze, terwijl ze hem over zijn borst streelde.
“Heerlijk, jouw mama is de liefste vrouw die er bestaat”
“Hou je van haar?” Ze keek nu heel ernstig.
Erik dacht even na en zei toen “ik hou heel veel van haar, wat heb jij het getroffen met zo’n lieve mama”
Tessa ging door met zijn borst en zijn buik te strelen en haar hand kwam in de buurt van zijn pik.
Erik pakte haar hand en haalde die er weg.
“Mag ik er niet aankomen?”
“Nee lieve schat, dat is niet goed”
“Ik vrij ’s morgens ook vaak met mama hoor en dan strelen we elkaar en soms gaan we ook samen klaarkomen”
“Ja, lieverd, maar jou mama en jij kroelen met elkaar omdat jullie zoveel van elkaar houden en omdat jullie het fijn willen hebben samen. Maar ik ben een volwassen man en ik vind jou ook lief, maar dat is anders”
“Ik vind jou anders ook heel lief hoor”
“Lieve Tessa, je ben een schat en de liefste dochter van de hele wereld, maar als het om vrijen met mannen gaat hoor jij het te doen met die van je eigen leeftijd, of iets ouder...”
“Ik heb het ook wel eens met een jongen van school gedaan hoor!”
Erik’s pik was inmiddels keihard geworden van het gevoel van het naakte meisje dat tegen hem aan lag met haar stevige tienerborsten.
Gelukkig draaide ze op haar rug.
Anja kwam een beetje overeind
“Ik hou van je” fluisterde ze. “En wat ben je lief voor mijn meisje..”
“Mama, gaan wij nu niet meer vrijen?”
“Natuurlijk wel schatje” en ze streelde over Tessa’s buik en daarna over haar heerlijke rechtopstaande borsten.
Erik lag op zijn zij het tafereeltje aan te kijken en hoewel hij eigenlijk vond dat hij het niet mocht doen streelde ook hij het meisje over haar buik.
Toen fluisterde Tessa tegen Anja “mama, ons geheimpje” en ze draaide zich naar Eric toe.
Anja kuste Tessa in haar hals en streelde tegelijk haar billen
“Oooooohh.... jaaaaahhh....ooohh...hmmmm” kermde ze en ze sloeg haar armen om Erik heen en drukte haar borsten tegen hem aan terwijl haar klaarkomende lijf schokte en sidderde.
Erik hield haar stevig vast en streelde haar rug, terwijl hij voelde hoe ze haar been over hem heen sloeg en haar natte spleetje tegen zijn dij perste.
Voorzichtig kuste hij haar op haar lippen en streelde hij door haar haar. Zo bleven ze nog even liggen tot Tessa opstond en uit het bed klauterde.

“Mam ik ga even douchen hoor” zei ze.

“Geheimpje?” vroeg Erik toen ze weg was.
“Ja, als we heel geil zijn, dan hoef je alleen maar over onze billen te strelen en we komen klaar”
Erik lachte, “Ga eens op handen en knieen ziiten”
Braaf deed Anja wat hij vroeg. Erik boog zich over haar heen en streelde haar heerlijke bungelende borsten en kneep even in de harde tepels, maar daarna streelde hij haar prachtige billen en toen hij zag hoe snel ze daarop reageerde duwde hij zijn dikke opgewollen pik diep in haar klaarkomende kut.
“Whoehaaahh...ooooohhh...aaaaaaaghhh” kreunden Anja en Erik tegelijk en zijn pik zwol op en explodeerde in haar huiverende en sidderende lichaam en een enorme lading sperma perste zich in Anja’s buik.
En weer lagen zij minutenlang uitgeteld.
“Wow, wat was dat lekker....”

Wonder boven wonder is Anja niet zwanger geworden dat weekend en nu is ze gewoon aan de pil, want Erik is nooit meer bij haar weg gegaan en ze wonen nu met z’n drietjes in Eriks prachtige appartement in ’t Gooi. En dat alles dankzij dat slimme grietje die wilde dat haar mama gelukkig zou worden met een lieve man, en daarom even in het verkeerde bed was gaan slapen (hoewel, slapen?).
Auteur : Muffer / Geschreven op : 08 januari 2012 - 19:17 / Hits : 18868 / Waardering : 3.73
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Tessa (vervolg) - De verleiding
Auteur : Muffer / Geschreven op : 22 april 2012 - 14:17 / Hits : 10033 / Waardering : 2.93

Tessa & Theresa
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 mei 2004 - 23:08 / Hits : 5978 / Waardering : 0.29

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 7 van 7
cryforhelp
Wow, prachtig verhaal! Ik reageer hier nooit, maar ik ben speciaal ingelogd om dit te plaatsen. Wat een lief romantisch verhaal.
Geschreven op : 09 januari 2012 - 04:06

Schutter
Heel LIEF verhaal, ga meer van je lezen.
Geschreven op : 09 januari 2012 - 05:07

richardgere
heel leuk en goed geschreven verhaal, ik heb er van genoten ga zo door
Geschreven op : 09 januari 2012 - 20:05

Asfaltlegger
Nog, nog, nog, nog van datte, prima verhaal en gevoelsvol geschreven. Dikke 5
Geschreven op : 10 januari 2012 - 15:50

unexpected1
prachtig verhaal....hoop dat er nog vele van jouw hand volgen
Geschreven op : 10 januari 2012 - 17:02

kraampie1951
Ik sluit mij aan bij bovenstaande commentaren...Prachtig verhaal....een vervolg zit er vast nog wel in... (5)
Geschreven op : 10 januari 2012 - 19:04

Muffer
Wie geeft mij plotseling slechte punten? Ik ben nu door drie stemmers (79, 80 en 81) van 4.35 naar 4.25 geduveld. Wees dan ook flink en zeg dat je het niks vindt.
Geschreven op : 23 januari 2012 - 20:27

Resultaten: 0 - 7 van 7
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb