Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Collega's onderling
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Collega's onderling
Hartje zomer en bijna weekend. Gisteren was het een dag van rennen en vliegen. Alles liep door elkaar en telkens verschenen de rollende billen van Pramtea in beeld. Ze liep telkens voor me uit. Met een paar snelle passen liep ik dan weer naast de donkerharige vrouw. Ze kwam van een andere afdeling en was in het begin heel stil en schuchter geweest. Nu een half jaar verder hadden de mannen kennelijk het nodige in haar losgemaakt. Al die geile blikken de hele dag door. Ze kon best wel snel opgewonden raken, vooral de wat oudere mannen hadden haar voorkeur. De zomer stemde haar vrolijk en haar dikke truien waren gewisseld voor de dunne blousejes met korte mouwen. De borsten van Pramtea waren niet groot maar ze waren er wel. Als ze haar sport-BH thuis liet dan deed haar dynamisch loopje haar borsten vrolijk dansen. Dat voelde ze zelf ook wel, het wond haar altijd een beetje op. De tempels langs het zachte losse zwarte zijde. Ze hield van zwart en van goud.

Gisteren was ze na een drukke ochtend gaan lunchen met collega’s. De oudste van de groep kende ze inmiddels wat beter en die had haar bij het verlaten van het restaurant voorgesteld aan Truly, een vrolijke vrouw van rond de dertig. Truly droeg een knalrose jurk waar haar borsten goed in uit kwamen. Na de korte kennismaking was iedereen opgewonden want Truly had voorgesteld om morgen vroeg te beginnen en zo rond 11:00 uur te stoppen met werk en dan naar het strand te gaan. Wat een geweldig plan. Hun twee hadden ingestemd. Zo gek! Met twee min of meer halve vreemden zo maar naar het strand. Ze moest het doen en ze voelde opwinding. Bij het weglopen zag ze de gebruinde benen van Truly, die ongehoord mooi waren. Wat een stuk, alle mannen draaiden hun hoofden. Die vrouw maakte dingen los in mensen, ook bij haar.
Om 7:00 op het werk. Ze had extra lang gedoucht en haar witte jeans en witte zijden blouse aangetrokken. Om 11:00 ontmoeten ze elkaar op het grote parkeerterrein. Buiten was het heet. Ze kropen in de Mercedes van Truly, die de sleutels aan Boris gaf en zelf naast hem instapte. Achterin de auto allerlei strandmateriaal en twee grote koeltassen. Het warme donkere leer maakte haar nog warmer en van blijdschap raakte ze de blote bovenarmen van de twee voor haar aan. Iedereen was warm. De airco sloeg aan en ze reden naar het strand. Het bleek maar een half uurtje rijden en spoedig stapten ze uit op een parkeerplaats met vlaggen en zand.
Boris werd pakezel en 10 minuten later stonden ze aan de vloedlijn. Het zoute water kietelde hun blote tenen en ze trokken in zuidwaartse richting. Er stond wind waardoor de losse strandkleding nu tegen de lijven werd geblazen. Hij keek naar de twee vrouwen voor hem. Probeerde de billen van Truly te ontdekken maar dat lukte niet vanwege het wapperende jurkje. Pramtea draaide met haar forse billen bij elke stap. Niet te geloven wat een partij! Hij voelde zijn pik reageren en versnelde zijn pas en liep de twee voorbij die in gesprek waren en samen liepen te lachen. Omkijkend zal hij dat de wind hun dunne kleding strak rond de bewegende lijven blies. De borsten van Truly waren groter dan gedacht. Bij Pramtea staken de tepels af en de rondingen zagen er goed uit. Wat een feest. Met twee heerlijke meiden op een zonnig strand. Na een lange wandeling werden twee grote windschermen opgezet dicht tegen de duinen. De warmte van het zand was fantastisch en zo zonder de wind was het net het paradijs!
Hij trok direct zijn kleding uit en begon zich wat in te smeren. Het kale hoofd kreeg ook een lik. De twee dames draaiden wat en gingen eerst zitten op de grote badlakens. Pramtea werd door Truly aangespoord om haar knellende jeans uit te doen, wat ze deed maar het kostte wat moeite. Haar geweldige billen kwamen vrij, wat een onderstel! Het was het resultaat van veel training en lange afstanden lopen. De andere twee reageerden vol bewondering. Zelf voelde ze zich wat ongemakkelijk. Eigenlijk had ze nooit zo ‘close’ met vreemden zo gezeten.
Het was Truly die meer actie bracht. Ze trok haar jurkje uit en zat daar nu in haar donkere bikini. Haar huid was mooi gebruind, haar machtige benen vielen direct op en het krappe bovenstukje liet meer zien dan verwacht. Koffie en cake. Het was feest, drie mensen die elkaar zaten te bekijken. Het sportieve strakke lichaam van Boris, de geweldige vormen van Pram en het fantastische lichaam van Troel. Het was warm en al snel gingen de eerste beugelflesjes bier open. Daarna volgde koele witte wijn met zachte kaas en andere snacks.

De opgewarmde lijven bewogen los en ontspannen. Pram werd uitgedaagd door de andere twee. Ze voelde de alcohol en ging erin mee, en Boris klikte haar bovenstukje los. Twee prachtige ronde borsten werden deels zichtbaar. Ze lag op haar buik. Ook Truly moest eraan geloven en zo lagen de twee vrouwen naast elkaar, met blote bruine ruggen. De pik in mijn zwembroek groeide. De opdracht om de ruggen in te smeren werd gretig uitgevoerd. De glazige ogen van de twee vrouwen priemde in zijn kruis. De twee warme ruggen voelden zo heerlijk zacht aan. Mals vrouwenvlees dat bewoog als hij plagend richting de zijkant ging of in de buurt van de billen kwam. Truly richtte zich als eerste op en veegde het zand van haar prachtige hangborsten. Pram keek toe en deed hetzelfde. Lachende keken de vrouwen naar elkaar en gaven elkaar spontaan een kus. Trul was de aanstichter en Pram reageerde intuďtief en schrok van zichzelf. Ze voelde zich opgewonden en wilde meer bier om het roesgevoel te versterken. Ze werd gek van het gespierde lijf van Boris die heel handig en lief bezig was zijn twee godinnen op te geilen. Ze merkte dat Trul steeds losser werd. De vrouwen raakten elkaar steeds meer aan. Die insmeeractie van haar rug had de barričre doorbroken, de kus was te gek. Ze wilde Boris voelen en stelde voor om hem in te smeren. Truly deed direct mee en zo waren vier vrouwenhanden in de weer en hij werd bijna gek van geilheid. Hij voelde zijn paal kloppen; hij lag gelukkig op zijn buik. Op commando moet hij zich omdraaien en met gesloten ogen onderging hij de geile marteling. De tepels werden niet gemist en van tenen tot kruin werd hij onder handen genomen. Zijn los vallende zwemshort met wat eronder verborgen zat werd met rust gelaten, alhoewel soms een vrolijke vinger onder de band schoot maar niets wist te raken. Het werd hem te gek de twee prachtige bovenlichamen met dansende borsten boven hem. Hij besloot ijs te gaan halen bij de strandtent verderop. Nam een koelbox mee en liet de twee achter. Op afstand keek hij om naar de windschermen waar de twee schonen lagen. Het was geen droom, het was echt!

Boris was verdwenen voor ze het beseften. Pramtea was gaan liggen en Truly had het smeerwerk voortgezet. Pram onderging het met gesloten ogen. Haar donkere bronzen huid werd glanzend en de borsten met de grote donkere tepels kregen een extra beurt. Trul voelde dat dit werkte, ze wilde deze Pram en kuste de bosten en haar mond. Een kort kreuntje was hoorbaar. Met haar gladde vingers masseerde ze alles. De harde tepels raakten haar onderarmen. Via de zachte buik naar de rand van de flinterdunne goudkleurige zwemshort. Haar vingers gleden met gemak tussen de band en de warme en vocht was voelbaar. Speels gleden de beide duimen verder richting het intieme, de verborgen poes van Pram. Een schokje was zichtbaar. Pram greep automatisch de eigen borsten en speelde met haar tepels. Dit werd een heet bedrijf! De twee vrouwen lagen nu half op elkaar en Trul voelde de warmte van Prams heerlijke zachte buik. Pram keek aan tegen de heupen van Trul en pakte met haar vrije hand de bilpartij, gleed met haar hand in het bikinibroekje en masseerde de zachte billen die nu deels bloot lagen. Ondertussen had Trul haar hand in de gouden short gestoken en gleed met haar vingers over het gladde klitje en dan weer tussen de lippen van de natte grot. Wat een warmte en geilheid was voelbaar. Met en snelle beweging bereikte haar gezicht de plek waar haar hand bezig was en trok ze de dunne stof naar de zijkant en kwam de prachtige poes van Pramtea vrij. Het geurde naar geilheid en met haar tong gleed ze lang de donkere glimmend natte lippen. De lust explodeerde en beide vrouwen begroeven hun hoofden elk in elkaars liezen en het heftige beffen was begonnen. Vanaf afstand was te zien dat het bovenste been van Pram deels omhoog werd gehouden. Haar eigen hoofd bevond zich tussen de dijen van Truly. De twee gingen steeds heftiger tekeer en het kronkelen en hijgen nam toe in volume. Het was Pram die zich op de rug draaide en Trul draaide mee zodat de perfecte 69-positie werd aangenomen. Pram kwam als eerste klaar en duwde haar bekken omhoog en de sidderingen in de zware dijen waren zichtbaar en hielden lang aan. De lawine van extase sloeg over naar Truly die ook haar hoogtepunt bereikte en haar oververhitte grot verhief en weer liet zakken over de gulzige lippen en tong van Pram. Een machtig gezicht zo deze twee vrouwen te zien klaar komen. Na een korte uitblaaspauze lagen ze weer met de beide hoofden naast elkaar en werd er zachtjes gezoend; handdoeken bedekten de naakte heupen. Een koel biertje ging van mond tot mond en de twee vrouwen glimlachten met heel hun gezicht. De bezwete lichamen en de natte hare waren het bewijs dat hier wat had plaatsgevonden.

Boris liet zich weer zien en plaatste een goed gevulde koelbox in de schaduw van het scherm. De twee godinnen lagen naast elkaar in de zon met handdoeken op de bilpartijen. Waren ze in slaap gevallen? Hij voelde aan de benen en ruggen en toen kwam er beweging in. De twee leken te ontwaken uit een dagdroom, helemaal bezweet. Gelukkig was er de schaduw van de grote parasol. Het roomijs en daarna een ijskoude grote fruitbowl met nogal wat likeur maakte dat iedereen weer bijkwam en een vrolijk gesprek ontstond met speelse opmerkingen richting Boris, die er niet veel van begreep. Hij had meer aandacht voor de mooie vrouwen, de ontblote borsten en de tepels die strak stonden vanwege het koude ijs. Na een rondje witte wijn gleed Pram tegen Trul aan en kwam een heftige zoenpartij op gang. In het bijzijn van de enige man werd het tongen en gleden spontaan de beschermende handdoeken naar beneden en zat hij tegen twee naakte godinnen aan te kijken. Zijn pik ging als een waanzinnige omhoog en hij wist niet wat er gebeurde. De twee gleden richting de zon op de grote handdoeken, in een hevige omstrengeling en als een wonder werd hij door Trul aan zijn hand meegetrokken en kwam naast de twee geile meiden terecht. Hij drukte zijn hoofd in hun richting en zocht de monden van de twee vrouwen, die zijn actie prachtig opvingen en zo zaten ze half tegen elkaar aan in een trio te tongzoenen en gleed de handen van de meiden langs zijn onderlichaam richting de zwemkleding die naar beneden werd geschoven. Zijn stijve paal werd zichtbaar en de twee vrouwen slaakten gelijktijdig een kreet van bewondering. Zijn paal werd zachtjes vastgepakt en betast en de hemel ging open. Zijn handen gingen richting de bosten van Trul en de billen van Pram. Handen vol zacht bewegend vrouwenvlees en een paal die stijver werd dan stijf door de masserende vrouwenhanden. De geilheid steeg met de seconden; het was Pram die stilletjes haar vingerwerk hervatte in de nog natte gleuf van Troel. Dit ziende bracht Boris zijn hand tussen de brede dijen van Pram en ontdekte daar de vochtige grot die bloedheet aanvoelde. De vrouw was botergeil. Haar kut zoog zijn middelvinger naar binnen en ze kirde het uit. Haar mond zoog zich vast rond zijn zoekende tong en zo viel hij achterover op het badlaken.

Voor hij het begreep voelde hij een grote warmte over zijn paal schuiven en werden billen voelbaar op zijn bovenbenen. Pram begon aan zijn tepels en door haar haarbos heen zag hij het bovenlichaam en het haar van Truly die zachtjes aan het wippen was geslagen. Het warmtegevoel rond zijn paal intensiveerde en hij greep intuďtief naar de afhangende tieten van Pram. Haar lijf lag naast zijn hoofd en de geur maakte hem gek. Ingesloten door twee vrouwen liet hij zich gaan en genoot van het ritmische pompwerk rond zijn paal en wist hij met een laatste poging weer het hete, deels behaarde grotje tussen de machtige billen door te bereiken. Pram genoot van het lichte vingerwerk en keek naar de zuigend kut van Trul die vlak voor haar neus over de harde stamper heen en weer bewoog. De aanblik van de zuigende kut, het aanspannen van de mooie bovenbenen en het dansen van de bosten maakte haar dol en zo geil dat ze even niet meer wist waar ze nu was, in een neukparadijs of zo …….. Ze wilde die paal ook in haar kut voelen, het was haar hartstocht, ze moest die geile stamper voelen, haar neukgleuf had er recht op en was er al zo lang klaar voor. Het geil voelde ze uit haar grot lopen terwijl iets of iemand haar klitje beroerde. Gek begon ze te worden, ze wilde zichzelf het liefste zo hard mogelijk vingeren en ze greep haar eigen tiet en tepel en beet zachtjes in de kleine tepel van de zuchtende man onder haar. Het schokken van zijn onderlichaam maakt dat ze tot bezinning kwam en ze zag onder haar arm door dat witte slierten sperma tegen de onderbuik van Trul werden gespoten. Een supergeil gezicht om te zien dat Trul met enkele snelle vingerbewegingen begon na te schokken terwijl het grotvocht uit haar kale kutje droop. Weer begon ze zicht te vingeren en wreef de nog stijve paal met de eikel langs haar klitje en kwam weer schokkend klaar. Die vrouw was supergeil en ze bleef maar vingeren en schokken en liet zich tenslotte in het hete zand glijden en bleef daar hijgend liggen. Pram pakte de nu half slap geworden pik en likte deze schoon en begon het apparaat rustig te pijpen terwijl ze met haar andere hand de billen van Truly streelde. Wat een onwerkelijk gebeuren, ze werd gek van geilheid en het hete zachte pikvlees in haar mond bewoog uit zichzelf lichtjes heen en weer. Boris had zich op zijn zij gekeerd en neukte zachtjes de mond van Pram en wist weer haar grotje te vinden met zijn vrije hand. Wat een heerlijk wijf, ook die verdiende het om een flinke paalbeurt van hem te krijgen. Hij had nog genoeg aan boord, zijn ballen voelde hij draaien.
Die twee wijven hadden hem zo ongelofelijk zitten opgeilen dat hij opnieuw wilde neuken en dat terwijl hij zachtjes zijn vinger in de natte kut van Pram liet glijden. Hij voelde haar kut knijpen en een zuchtgeluidje was hoorbaar. Ze lag half naast hem en hij zag nu Trul weer tot leven komen.

Die had hij een mooie beurt gegeven, nu botergeile Prammetje nog. Hij voelde dat zijn paal weer op sterke was en richtte zich op, en tongde met Pram kort en heftig. Hij masseerde haar borsten, sabbelend ging zijn tong langs haar harde tepels. Zij liet zich op haar handen in het zand glijden en legde haar hoofd op de buik van Troel. Haar brede heupen staken omhoog met tussen de billen de half behaarde poes die uitnodigend open stond. Eerst gaf hij haar een zachte tongkus op haar poes en begroef daarna hij zijn gezicht tussen de machtige dijen en tongde de natte grot. De klit kreeg grondige veegbeurtjes en toen ze begon te trillen stopte hij zijn befwerk. Het zelfde moment voelde hij een hand om zijn half stijve paal die met kleine zachte trekbewegingen het apparaat weer keihard maakte. Het was Trul die zich naar zijn kant had weten te verplaatsen en met haar buik nog onder het voorhoofd van Prammetje lag.
Nu was er geen houden meer aan en zijn paal schoof langzaam de hete grote van Pram binnen, moeiteloos en met grote zorg en aandacht werd het heerlijkste diepste punt bereikt en begon zijn langzame pompen. Zijn handen zochten de afhangende borsten en zijn blik was afwisselend gericht op de machtige bilpartij, de glanzende gouden rug en de heerlijke bruine benen en onderlijf van Trul die zich naast hun lag te vingeren.
De hete bewegende paal in haar begon, was en is als een eindeloze gekte. Haar klit wordt nog steeds ritmisch aangetikt en haar borsten staan in de brand. Dit is zo vet lekker, zo vet geil en zo verdiend. Hier kan geen ander tegenop, dit is het geilste sinds jaren. Haar kut staat op springen, de hitte wordt met elke stoot meer en genadeloos meer heter. De spanning in haar liezen loopt met de minuut op, haar kirrende klitje wordt trillend heter en vuriger, de wanden van haar grotje begeleiden de geile stamper naar een hoogtepunt. Zo oneindig geil en geweldig heet. Haar spieren voelen de spanning opkomen, de greep van haar grot wordt aangespannen, de zuigende kut grijpt naar de glanzende kop van de pompende paal en krijgt er geen greep op en laat na een laatste misgreep het trillen en rillen beginnen, de kutsappen komen vrij en de striemende stralen sperma gieren het extasekanaal in, de spuitende paal wordt door haar onderlijf letterlijk gegrepen en leeg geknepen, de hete genotgolven pulseren alsmaar heftiger door haar onderlijf. Ze grijp zich vast in de bosten en buik van Truly, het warme vrouwenlichaam onder haar. Het stotende mannenlijf komt langzaam tot rust en het uitstoten wordt bedachtzaam en hijgend volbracht. Twee bezwete voorhoofden grijpen elkaar vast met een zuigende zoen, nadat zij zich met de hulp van Trul heeft weten op te richten en zo zitten ze met z’n drie tegen elkaar aan in de hijgende hete adem van het tweetal. Langzaam zakken ze weg in de schaduw onder de parasol en grijpen elkaar vast aan de natte gladde lichaamsdelen. Zo zacht, zo nat, zo geil en uitgeput hebben ze zich nog niet gevoeld. Het gevoel is gelukzalig en zo mooi. Wat een heerlijke zomer, wat een heerlijke geile dag!
Auteur : Victor / Geschreven op : 25 maart 2013 - 00:22 / Hits : 5376 / Waardering : 2.57
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ik leer mijn zwarte collega beter kennen !
Auteur : Bert / Geschreven op : 27 maart 2014 - 17:23 / Hits : 18449 / Waardering : 3.51

Overspel met mijn stijve ex-collega Claire
Auteur : Mau / Geschreven op : 22 september 2011 - 13:25 / Hits : 30350 / Waardering : 3.20

Seks met collega(directie secrataresse)
Auteur : Niels / Geschreven op : 09 januari 2014 - 15:49 / Hits : 8960 / Waardering : 3.20

Hoe een spel uitdraait op sex met een collega
Auteur : Airfire / Geschreven op : 24 november 2014 - 00:19 / Hits : 8077 / Waardering : 3.13

Thuiswerken... met een collega
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 18 mei 2013 - 09:37 / Hits : 19621 / Waardering : 3.11

Twee collega,s onder elkaar.
Auteur : Bas / Geschreven op : 24 juli 2011 - 15:57 / Hits : 23451 / Waardering : 3.11

Nikke Mijn Nieuwe Collega 1
Auteur : marc1234 / Geschreven op : 29 juni 2011 - 16:19 / Hits : 22929 / Waardering : 3.05

voetbal kijken met collega (2)
Auteur : marco / Geschreven op : 16 mei 2012 - 14:16 / Hits : 12703 / Waardering : 2.76

Anja, mijn nieuwe collega.
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 13 maart 2009 - 17:38 / Hits : 25609 / Waardering : 2.69

Een oud-collega
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 juni 2012 - 15:07 / Hits : 10468 / Waardering : 2.57

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb