Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vereleid door Jeanette
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vereleid door Jeanette
Hoi, ik ben Jeannette, een mooie jonge en goed gebouwde vrouw van negenentwintig jaar. Vanaf het moment dat ik op mezelf ben gaan wonen heb ik genoten van alles dat met seks te maken heeft. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verschillende partners. Na een aantal van die, overigens heerlijke ervaringen, heb ik uiteindelijk mijn sekspartner gevonden. Ik heb een jaar geleden een mooi appartement in het midden van Nederland gekocht. Naast mij, op dezelfde etage woonde een jong stelletje, dat regelmatig ruzie had. Ik bemoeide me daar niet zo mee, omdat ik een beetje hekel aan haar had gekregen door alle trammelant. Haar vriend Martin vond ik daarentegen een lekkere vent. Na een tijdje viel het me op dat er geen ruzie meer was bij de buren. Op een van de weinige mooie dagen van dit voorjaar zat ik in het weekend op mijn balkon, toen ook de balkondeur van de buren open ging en Martin ook buiten kwam zitten.

Er ontstond al gauw een leuk gesprek tussen ons en, nieuwsgierig als ik ben begon ik op een bepaald moment over zijn vriendin. Hij was heel open en vertelde dat ze voor goed bij hem was weggegaan. Omdat ik ons gesprek als heel prettig had ervaren, nodigde ik hem uit om die avond een kopje koffie te komen drinken. Na het eten ben ik lekker onder de douche gegaan, en ik betrapte mezelf erop dat ik mijn kutje aan het vingeren was en hierbij aan Martin dacht. Het duurde dan ook niet zolang dat ik lekker op mijn vingers klaarkwam. Na mijn kutje nog even glad geschoren te hebben, en die voorzien te hebben van een lekker geurtje ben ik me gaan aankleden. Ik had voor mezelf al bepaald dat ik Martin vanavond in mijn bed wilde hebben, en daarom besteedde ik extra veel aandacht aan mijn kleding. Ik deed de deur voor hem open, gekleed in een rood mini-jurkje van stretchstof, met daaronder een Bh tje dat mijn grote, volle borsten ondersteunde terwijl mijn tepels duidelijk door de stof van het jurkje priemden, terwijl mijn billen waren verpakt in een minuscuul kleine string.

Ik had voor deze gelegenheid een paar hele dunne zwarte nylonkousen aangetrokken die vastzaten aan een brede jarretelgordel. De gespen drukten door de stof van het jurkje. Aan mijn voeten een paar lak pumps met een hele dunne naaldhak.
Verder had ik me mooi, maar niet te uitdagend opgemaakt. Hij keek me met bewondering aan, en in zijn ogen zag ik een mooie glinstering. Die had ik alvast te pakken. Ik probeerde die avond niet al te duidelijk aan te geven wat ik van hem wilde, maar ik zag aan zijn ogen dat hij genoot van alles dat ik hem liet zien. Ik ging regelmatig anders zitten, waardoor mijn jurkje een stukje op kroop zodat de boorden van mijn nylons eventjes te zien waren. Of ik zakte een beetje onderuit, met mijn benen gespreid zodat hij mijn string duidelijk kon zien. Als ik iets uit de keuken ophaalde voelde ik zijn ogen branden in mijn rug. Toch gebeurde er niets van zijn kant. Na een hele gezellige avond met TV kijken en veel lachen met elkaar, vertelde hij rond half twaalf dat hij het heel erg gezellig had gevonden, maar dat hij naar huis ging.

Of dit tactiek was of verlegenheid wist ik niet, maar bij de deur nam ik het initiatief. Ik wilde die avond eindelijk weer eens door een echte lul worden geneukt in plaats van mijn grote tarzan dildo. Voordat hij de deur uitging vroeg ik hem of ik geen nachtzoen van hem kreeg. Hij draaide zijn hoofd om en ik zag dat hij twijfelde, en op dat moment pakte ik zijn gezicht tussen mijn handen , drukte mijn rode lippen op die van hem, en dwong mijn tong tussen zijn tanden en lippen om hem lekker te tongen. Na een moment van aarzeling van zijn kant beantwoordde hij mijn zoen, en dat was voor mij het signaal om hem verder te verleiden. Terwijl ik hem lekker stond te tongen, gleed mijn hand naar beneden en streelde ik over zijn kruis om mijn bedoelingen voor de rest van de avond en natuurlijk de nacht duidelijk te maken. Ik voelde heel snel dat hij een geweldige bult in zijn broek kreeg! Ik pakte zijn hand en nam hem weer mee naar binnen, waar ik hem op de bank drukte.

Ik bleef niet lang naast hem op de bank zitten, want terwijl we lekker zaten te tongen en ik steeds weer over zijn kruis wreef, bleef Martin vrij passief. Omdat ik zelf steeds geiler werd en mijn kutje al voelde krampen, liet ik me van de bank afglijden en ging ik tussen zijn knieŽn zitten, knoopte zijn broek open, en trok deze tegelijk met zijn slip naar beneden. Eindelijk kon ik zijn lul bewonderen. Die stond werkelijk stokstijf en was een kleine vierentwintig centimeter lang, met een grote, brede en dik dooraderde eikel erboven op. Ik kon me niet bedwingen en begon die magistrale lul van hem te pijpen, de voorhuid zover mogelijk naar achteren drukkend, terwijl ik met een hand zijn immens grote ballen masseerde. Na een poosje gebaarde Martin me om te stoppen en vroeg me of ik het jurkje uit wilde trekken. Toen ik dat over mijn hoofd trok en me verder wilde uitkleden zei hij dat ik het BH tje, het stringetje, mijn nylons en de jarretelgordel en mijn naaldhakken aan moest houden.

Terwijl ik zo voor hem stond gleden mijn handen over mijn tepels die stijf boven het Bh tje uitstaken. Ik liet mijn handen naar beneden zakken en begon mijn klitje te vingeren, terwijl Martin zich verder uitkleedde. Toen hij alles uit had ging ik op het grote vloerkleed liggen met mijn benen ver uit elkaar, omdat ik dacht dat hij me nu wel heerlijk zou neuken! Maar de schat knielde tussen mijn nylonbenen, streelde met zijn handen over mijn kousen naar boven, begon mijn klitje heerlijk te likken, terwijl twee vingers langzaam tussen mijn gezwollen schaamlippen naar binnen gedrukt werden. Het was gewoonweg zalig, en toen hij met zijn lippen mijn klitje stevig verwende, kwam ik gillend en krijsen klaar! Ik was even helemaal van de wereld en kwam pas weer bij mijn positieven toen hij me omdraaide, en nu wist ik zeker dat hij me met die gigantisch grote lul zou neuken! Ik kroop snel op mijn handen en voeten en drukte mijn kont omhoog. Hij kroop achter me en stootte die gigantisch dikke en lange lul in mijn kutje. Wat voelde dat heerlijk aan! wilde beukten we tegen elkaar in, terwijl we even later heel rustig en met langzame halen elkaar verwenden.

Hoe het verder ook ging maakte me op dat moment niets meer uit, want neuken was het enige dat ik nog wilde. Ik voelde zijn behaarde benen langs mijn nylons gaan, je hoorde het knisperen, voor mij het toppunt van geilheid! Elke keer dat hij zijn lul mijn kutje in ramde pakte hij me bij mijn heupen, om nog meer kracht te zetten. Zijn handen gleden over de boorden van mijn nylons, terwijl de jarretelles strak getrokken werden. Het werd nog geiler toen hij mijn klitje met zijn hand begon te bewerken. I stond werkelijk in vuur en vlam! Mijn tepels stonden keihard naar voren! Ik voelde zijn lul in mijn kutje kloppen, en op het moment dat hij begon te spuiten, kwam ik opnieuw klaar. Moe, maar voldaan bleven we zo en tijdje tegen elkaar aan liggen en verkenden we elkaars lichaam met handen en lippen. Ik voelde zijn lul verslappen, dus draaide ik me om, en nam zijn lul in mijn mond. Ik begon er op te sabbelen en te zuigen, en even later stond zijn lul weer fier overeind. Ik wilde die schitterende lul weer in mijn kutje hebben, dus klom ik boven op hem, drukte zijn lul mijn kutje in en bereed hem als een amazone.

Martin kneedde ondertussen mijn borsten, terwijl ik zelf mijn klitje zat te strelen. In no time kwam ik weer klaar! Martin wachtte galant af tot ik weer een beetje bij mijn positieven was gekomen, daarna pakte hij me bij mijn middel. Zonder dat hij zijn lul uit mijn kutje haalde draaide hij me op mijn rug. In de missionaris houding begon hij me weer te neuken, want hij was nog niet zover na zijn eerste orgasme. In een kalm tempo werd ik door geneukt, waarbij zijn hele lul mijn kutje in en uit ging. Ik begon in hetzelfde ritme terug te stoten, maar Martin vroeg me om daarmee te stoppen omdat hij bang was te vroeg klaar te komen. Ik vond dat helemaal niet erg want ik werd steeds geiler door die gigantische lul die mijn kutje helemaal vulde. Na een paar minuten voelde ik dat ik weer klaar begon te komen, en begon ik geil te kreunen. Martin kwam opnieuw klaar, hij spoot voor de tweede keer een grote hoeveelheid sperma in mijn druipende kutje. Met mijn kutspieren bleef ik zijn lul uitmelken. Hij bleef boven op me liggen, uitgeput door zijn orgasme. Na een paar minuten kwam hij loom overeind, terwijl ik mijn klitje nog even een kleine beurt gaf. Samen zijn we daarna onder de douche gegaan, en zijn tegen elkaar in slaap gevallen. Martin woont nu niet meer naast me, hij is bij me ingetrokken. Ik heb niet alleen een sekspartner gevonden, maar ook een echte vriend.
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 juli 2013 - 15:23 / Hits : 13486 / Waardering : 3.12
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

onzichtbaar door ongeval
Auteur : maste m / Geschreven op : 26 januari 2013 - 14:32 / Hits : 16997 / Waardering : 3.83

Ontmaagd door twee rijpe vrouwen
Auteur : blackjack / Geschreven op : 23 januari 2013 - 14:19 / Hits : 42488 / Waardering : 3.78

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 januari 2015 - 14:15 / Hits : 21082 / Waardering : 3.59

Esme 22 en haar Pa 53 werden betrapt door haar zus 19 (deel 3)
Auteur : Esme / Geschreven op : 14 februari 2007 - 13:39 / Hits : 56525 / Waardering : 3.52

Getrouwde Erna 48 werd genomen door Jeroen 16
Auteur : Wilma / Geschreven op : 11 juni 2007 - 12:11 / Hits : 73931 / Waardering : 3.39

Broer/zus relatie veranderd door sneeuw
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 24 februari 2013 - 12:58 / Hits : 34938 / Waardering : 3.39

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 22 januari 2015 - 14:24 / Hits : 12116 / Waardering : 3.39

Tegen mijn wil heerlijk geneukt door mijn broer (2)
Auteur : astrid / Geschreven op : 20 mei 2009 - 19:32 / Hits : 67227 / Waardering : 3.37

Tegen mijn wil heerlijk door mijn broer geneukt
Auteur : astrid / Geschreven op : 04 mei 2009 - 20:05 / Hits : 78574 / Waardering : 3.36

onverwacht overspel door thuiswerk
Auteur : cristina / Geschreven op : 14 oktober 2014 - 08:03 / Hits : 13009 / Waardering : 3.36

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb