Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Bestolen op het strand
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Bestolen op het strand
Willem en zijn vrouw Nellie zaten in de tuin aan een kopje thee. Hun zwagers Kees en Jaap en Kees zijn zestienjarige dochter Anke die bij hen logeerden waren naar het strand. Het was een warme dag en ze waren zo luchtig mogelijk gekleed, Willem in een korte broek en polo en Nellie in een wijde witte jurk.

De poort ging op en Kees Jaap en Anke kwamen de tuin in met een onbekend blond meisje dat krampachtig een handdoek omgeslagen hield. Willem liep naar hen toe.
“Wie hebben jullie meegenomen?” vroeg hij . Hij stelde zich voor. “Ik ben Willem, en dat is Nellie mijn vrouw, wij wonen hier”
“Hi, ik ben Laura. Ik ben op het strand beroofd van al mijn spullen toen ik aan het zwemmen was. En toen kwam ik Jaap en Kees tegen en die hebben me hierheen meegenomen”
“Nou je had het slechter kunnen treffen” zei Willem en hij nam Laura eens goed op. Een leuke blonde meid, zo te zien iets ouder dan Anke. Ze was ruim 1 meter zestig en had een mooie C cup voor zover zichtbaar onder de handdoek.
Nellie kwam er ook bij staan.
“Ze heeft alleen nog maar haar handdoek en haar bikinislip” zei Anke tegen Nellie, “al haar spullen zaten in de tas die is gejat.”
Nellie keek medelijdend naar het grietje.
“Ga dan eerst maar eens lekker douchen en dan zal ik je wat geven om aan te trekken, zo kan je niet blijven rondlopen, Ik zal je de weg wel wijzen.” zei ze.
Laura ging met haar mee naar boven. Nellie pakte uit Ankes kamer een jurkje voor haar en leidde haar naar een enorme badkamer met inloopdouche.
“Kijk hier is de badkamer en ik zal even laten zien hoe de stortdouche werkt.”
Ze demonstreerde het ding, maar werd daarbij drijfnat.
“Oh stik, wat stom.” En alsof het de gewoonste zaak van de wereld was trok ze haar natte jurk uit en gooide die in de wasmand. Ze had er niets onder aan en stond dus poedelnaakt tegenover het meisje.
Nellie was achterin de dertig maar ze had een weelderig figuur; grote ronde borsten, een smal middel en brede heupen. “Maar nu ik toch nat ben kan mezelf ook wel even afspoelen”, en ze begon wellustig haar borsten en haar buik met douchegel in te smeren. Ze toonde Laura ongegeneerd haar heerlijke wulpse lichaam en haar dikke kale poes. Laura vond dat ze niet achter kon blijven en legde haar handdoek weg en trok haar slip uit.
Nellie bekeek haar en zei “Je bent een mooie meid zeg, prachtige tieten…wow”
Laura moest wel lachen. “Dank je, Je bent wel lekker makkelijk hè?”
“Oh, maar dat zijn we allemaal hoor, je moet nergens vreemd van opkijken hier. Je lijkt me geen preuts typetje toch?” “Euh…nee …” stotterde Laura, totaal verbijsterd.
“Mooi, dan kan je zo meedoen” lachte ze. Laura ging ook onder de douche staan en begon zich heerlijk in te soppen. Het warme water en de heerlijke geur van de douchegel maakten dat ze zich begon te ontspannen en ze was heel benieuwd waar ze zo onverwacht terecht was gekomen. En ook klonken de woorden van Nellie nog na in haar oren. Ze was inderdaad niet preuts, integendeel, daar wist haar mentor alles van, om niet te spreken van haar buurman.. Maar ze besloot dat ze het wel zou zien…
Nellie stond op vijf centimeter afstand van haar en toen ze zich omdraaide raakten hun borsten elkaar.
“Hmmm,” reageerde ze “je bent een heerlijk grietje” lachte ze Laura toe. “Ik zie je zo wel beneden, maar ik word nu al helemaal warm van je.” Ze droogde zich rustig af en haalde toen genietend haar vingers door haar bolle perzik, ze glommen van haar sappen en terwijl ze haar vingers aflikte zei ze “Wow, wat ben ik geil, ik ga me straks heerlijk laten uitwonen door een of twee van die kerels daar beneden, hmmm…” en met die woorden deed ze de deur van de badkamer achter zich dicht.

Laura was in verwarring; ze was niet lesbisch maar ze had het heerlijke wulpse lijf van Nellie op haar netvlies staan en ze werd er eigenlijk wel heel erg opgewonden van… Nou ja, ze zou wel zien.

Een kwartiertje later kwam ze fris gedoucht naar beneden in het jurkje van Anke dat haar heel leuk stond. Ze had haar bikinislip niet opnieuw aangetrokken omdat die nog nat was, dus ze had niets aan onder het jurkje.

Willem kwam naar haar toe “Laura ga je mee? Dan gaan we naar de politie, want je moet wel even aangifte doen” En even later zaten ze in Willems Range Rover op weg naar het bureau. Laura keek uit haar ooghoeken naar Willem en vond dat hij er wel heel lekker uitzag; even in de veertig, maar goed gespierd met een mooi lijf. Het begon vochtig te worden tussen haar benen. Als ze een lekkere vent zag was ze al snel botergeil, en dat was nu niet anders.

Bij de politie bleek dat haar spullen al waren gevonden. Het was waarschijnlijk kwajongenswerk geweest. Alles zat nog in de tas behalve haar geld en haar telefoon. Ze kon ter plaatse haar telefoon en haar pasjes blokkeren, maar volgens de politie was de kans dat daar geld mee was opgenomen niet groot. ”Dit is niet het werk van professionals” .

“Pfhoe, dat viel mee”
Willem trok haar in een bevestigend gebaar een beetje tegen zich aan en aaide vluchtig over haar billen.
“Hmmm” reageerde Laura met een lief glimlachje. Ze wist dat Willem meteen had gevoeld dat ze geen slipje droeg. Ze stapte weer in de auto en ‘vergat’ haar omhoog gekropen jurkje weer naar beneden te doen. Ze toonde hem zo een riant uitzicht op haar prachtige stevige dijen. Ze deed haar benen nog iets verder uit elkaar
Ze reden over de bosweg terug naar de villa.
“Oh Willem ik vind het zo lief dat je dit allemaal voor me doet…” Wilem legde zijn hand op haar dij en Laura keek hem verleidelijk aan...
Hij lachte haar vriendelijk toe en streelde over de binnenkant van haar dij. Laura zakte nog een beetje meer onderuit en spreidde haar benen nog verder. Hij begreep de hint en aaide over haar hete natte spleetje.
“Ooohhhmm….” kreunde ze. “Kijk je wel uit? Zo kan je niet autorijden…”
Willem sloeg een bospad in en na een paar bochten zette hij de auto stil.
Met een plaid uit de bagageruimte liepen ze naar een open plekje.
“Je bent hier vast wel vaker geweest” giechelde ze en ze bukte wijdbeens om een dennenappel op te rapen. Haar kontje lonkte uitnodigend naar Willem. Die tilde haar jurkje op en streelde haar blote billen.
“Ooooh, jaaahhh Willem, hmmm” . Zijn vinger ging tussen haar kutlipjes en voelde hoe nat ze was.
Hij pakte haar heerlijke tieten door de stof heen en kneedde ze zachtjes “Ooooh jaaaa lekker… ooohhh”
Ze greep achter zich naar de dikke bult in zijn broek en probeerde de gulp op en te maken.
Willem zag dat dat niet lukte en liet haar los om het zelf te doen. Onmiddellijk zakte ze op haar knieën en toen hij zijn pik had bevrijd nam ze die meteen in haar mond en begon hem te pijpen.
“Ooooh lekker geil wijffie, ooohhh.. jaaah”
Plotseling liet ze hem uit haar mond floepen en draaide haar achterste naar hem toe. “Ooooh Willem ik ben zo geil… “ Ze kroop op handen en knieën over de plaid, en Willem kroop er achteraan en pakte haar heupen. Hij drukte zijn dikke eikel tegen Laura’s opgezwollen lipjes. “Jaaahh, neuk me maar, ooooh ik ben zooooo horny…JAAAAaaaaaaaaahhhhhh” en met een lange hese kreet ontving ze de dikke harde paal diep in haar spleetje. Met een holle rug en haar kontje geil omhoog gestoken liet ze zich nu als een loops teefje keihard nemen door deze man die ze nog maar twee uur daarvoor voor het eerst gezien had. Maar dat maakte haar niets uit, ze was gewoon zo geil als boter en dan moet ze geneukt worden en liefst zo hard mogelijk.
Heerlijk genoten ze van de wilde paring, totdat Laura kreunde “Willem, oooh ik ga klaarkomen… hmmmmm….geef het me….toeoeoeoe… oooohhh” en Willem voelde haar hete kutje strak om zijn pik samentrekken. Toen zwol ook zijn paal op en luid kreunend pompte hij haar geile pruimpje vol met zijn zaad.
“Whow, jij kan er wat van zeg” hijgde Laura terwijl ze Willems pik schoonlikte “Kom laten we terug gaan, ze weten niet waar we blijven”
“Hm” lachte Willem. “Ze hebben gerust wel een idee…”
Terug in de tuin vertelde ze hoe het was afgelopen. (Alleen de tussenstop in het bos liet ze weg). Iedereen was blij dat Laura haar spulletjes weer terug had.
“Willem gaf Laura een lekkere zoete cocktail. Het proefde wel sterk, maar ook heel lekker. “Caipirinha” zei hij, er zit rietsuiker, ijs, limoen en Cachaça in.
“Kom laten we het ons een beetje gemakkelijk maken. Ik ga een plekje in de schaduw zoeken ”

Kees en Anke lagen bij het zwembad en Jaap en Willem zetten hun ligstoelen onder een grote appelboom en Nellie en Laura zaten op een grote schommelbank met hun glaasje.

Laura zag dat Anke haar bovenstukje losmaakte en in kleermakerszit topless naast Kees zat. Kees stak zijn hand uit en streelde haar tieten.
Nellie zag haar kijken. “Zie je? Iedereen is hier dol op sex en je zult zien dat er heel makkelijk mee omgegaan wordt.” Laura moest plotseling weer denken aan de woorden van Nellie in de badkamer.
“En… volgens mij heb je ook al ‘kennis gemaakt‘ met Willem toen jullie even weg waren.
“Ehhh… ja”
“Dat dacht ik wel, Willem is niet iemand die een kans bij een lekker geil meisje zoals jij ongebruikt laat. Was het lekker?”
“Ja, heel lekker” Ze kreeg weer een heerlijke scheut van genot in haar buik toen ze er aan dacht.
“Nou dan kan je nog wat beleven, want al die kerels hier die kunnen er wat van, want daar hebben we ze op uitgekozen, maar dat zal je nog wel merken…”

“Nellie keek Laura aan en zag dat ze met rode wangetjes naar het spel tussen Anke en Kees zat te kijken. Ankes broekje was nu ook verdwenen en ze had haar vaders pik vast. Kees zijn hand zat tussen haar benen.
“Jemig wat is dat een geil gezicht, die twee…”
“Ja, hmmm heerlijk hè? Voorzichtig legde ze haar hand op Laura’s borst en voelde de heerlijke stevige c-cup onder het jurkje. De tepel was keihard.
“Ooohhmm” kreunde Laura. Nellie verplaatste haar hand naar haar dijen en streelde tot onder haar jurk. Laura bleef zachtjes kreunen. Toen ging ze voorzichtig over haar kutje “Huhhh” stootte Laura uit en er trok een heftige schok door haar lijf. Maar ze duwde haar hand niet weg. Nellie duwde zachtjes masserend één vinger naar binnen en voelde dat haar kutje kleddernat was en heftig kloppend samentrok . “Hmmm je bent al lekker geil hè?”
“Oooohh Nellie wat heerlijk” fluisterde ze heerlijk loom achterover in de kussens liggend.
“Hoi Laura, geniet je een beetje?” Jaap kwam naast haar op de bank zitten.
“Ik weet niet wat ik allemaal meemaak, alles is heerlijk hier”
Hij nam het strelen van Nellie over. Meteen vond hij de ribbeltjes van haar g-spotje.
“Ooohh Jaaaap wat doe je dat lekker… ooooooogggh” Ze maakt zijn broek open en bevrijdde zijn enorme pik. Haar hand kon hem maar net omvatten. Zachtjes begon ze hem af te trekken.
Ze was nu in een heerlijke roes van geilheid en genot. Ze masseerde de dikke pik van Jaap en kuste hem langdurig met wijd geopende mond.

Verderop bij het zwembad zat Anke bovenop Kees. Ze had zijn paal in haar pruimpje gewerkt en bereed haar vader met geraffineerde aandacht. Soepel vanuit haar heupen melkend met haar mollige kontje liet ze de dikke pik in en uit haar kutje gaan.

Laura trilde van opwinding bij het zien van zoveel pure wellust. Een zestien jarige nimfje dat een grote volwassen kerel zo heerlijk neukt. Ze was er zeker van dat het niet lang meer zou duren totdat hij diep in haar buikje zou exploderen als een vulkaan.

Plotseling trok Jaap zijn hand weg en voelde ze een hete tong door haar openstaande poesje gaan. Ze gilde van genot. Nellie was tussen Laura’s benen geknield en likte haar druipende kutje en zoog aan haar haar trillend naar buiten stekende klitje. tegelijk masseerde ze haar eigen dikke van het kutgeil glimmende schaamlippen met haar hele hand en sopte met drie vingers diep in haar spleet.
Terwijl ze Laura heftige scheuten van lust liet beleven was Nellie zichzelf naar een spetterend hoogtepunt aan het vingeren en naar adem happend keek ze naar Laura op met haar mond druipend van haar sappen.
“Ooohhh Laura,wat ben je lekker… ik kom al klaar….. Willem kom hier en spuit m’n kut vol…. ooooohhh… aaah… jaaaaghh”
Willem knielde achter haar in het gras en perste zijn paal in Nellies pruim. Hij had maar een paar stoten nodig om zelf ook klaar te komen. “Whoooaaahhh…huhhh…huhh…JAAAAaaaaaaahhhhhh…” en in een geweldig gezamelijk orgasme stortte Willem zijn zaad uit in de zuigende en krampende kut van Nellie.

Verderop in de tuin hoorden ze Anke kraaien van genot toen Kees zijn sperma salvo’s in zijn dochter pompte.

Jaap tilde Laura op en droeg haar naar het midden van het grasveld. Hij trok haar jurkje uit en bewonderde haar prachtige lichaam. Laura die nu ook de smaak te pakken had sjorde zijn broek van zijn kont en duwde hem achterover in het gras.
“Jaap kom hier met die vette pik, ik moet hem in me voelen anders word ik gek!” En naar het voorbeeld van Anke ging zij op hem zitten en liet zijn paal in haar kutje verdwijnen. Ze werd helemaal gevuld door het dikke stuk neukvlees. Haar poesje werd maximaal opgerekt, maar met een van genot vertrokken gezicht wist ze hem helemaal in zich op te nemen.
“Ooooohhhh.. huhh…huhhh….huhh..huh…” kermde ze op het ritme van haar bewegingen.
Jaap werd heerlijk bereden door het meisje.
“Volgens mijn kan dit geile schatje er nog wel wat bij hebben” hoorde Laura achter zich. En ze werd voorover geduwd en bij haar heupen gepakt. Willem knielde tussen Jaaps benen, spuugde op zijn eikel en zette zijn pik tegen haar sterretje. Voorzichtig drukte hij zijn paal naar binnen. “Whoooooooggghh” kermde Laura. Het deed heel even pijn, maar het genot dat het gaf om dubbel gevuld te worden, sleurde haar mee. “Wat geil … huhh ohhh”
De pik van Willem zat diep begraven in haar poepertje en de twee pikken van de mannen stootten binnen in haar buik tegen elkaar alleen maar door kutwand en darm gescheiden. Dit had het jonge grietje nog nooit meegemaakt. Een draaikolk van wellust en beestachtige zaligheid sleurde haar mee… Ze gilde smerige woorden zonder dat ze het zelf wist.
Plotseling kwam Jaap klaar; “whoeaahhh, jaaaaahhh ooohhh “en kreunend en steunend schoot hij een fontein van zaad in haar oververhitte zuigende spleet.

Willem pakte Laura vast en tilde haar van Jaap af. En zonder zelf het kontakt te verliezen ging hij op zijn rug liggen met haar zittend bovenop zich. Hij stootte stevig in haar kontje en kneedde haar heerlijke borsten. Ze zat wijdbeens bovenop hem met haar rug naar hem toe, ogen gesloten en de neuksappen stromend uit haar kut.
Onafgebroken bleef ze nu klaarkomen, het ene orgasme golfde achter het andere aan. Ze voelde zich één grote open staande kut die sopte van plezier.
Twee meter verderop lag Anke zichzelf te vingeren terwijl ze naar haar keek. Nellie en Kees stonden naast haar en Nellie was de pik van Kees weer hard aan het maken. Laura stak haar hand naar hem uit.
Kees pakte haar voeten en zette die tegen zijn schouders. Uit haar wijd open kut droop het zaad dat Jaap er ingespoten had. Op het ritme van haar voortdurende orgasme pulseerde haar volgespoten geslacht in opperst genot. Kees zette zijn eikel tegen haar kutlippen en perste hem met één stevige beweging totaan zijn ballen naar binnen.
“Woeaaahhh” gilde Laura. Een golf sperma en kutgeil perste naar buiten en droop over haar billen en over de pik en de ballen van Willem.
Weer was ze dubbel gevuld en de paal van Kees smakte soppend in haar spastisch schokkende lichaam.
“Whooooaahhh …. geil….jaaaaagghh”
“Jaaaahhh.. papa spuit haar geile kutje vol!!” vuurde Anke Kees aan en ze streelde de ballen van de twee mannen.
“Whooooooow” kreunde Willem “hier koooooooomt …. het ...” en Kees en Laura voelden de pik van Willem opzwellen en even later, met een hese kreet “Jaaaooooggghhh” explodeerde hij in haar darmen. Ook Kees hield het toen niet meer en met een hese kreet deponeerde ook hij zijn zaad in het overstromende poesje van Laura. Daarna liet hij zich naast haar in het gras zakken en streelde haar tot het schokken van haar lichaam eindelijk ophield en ze haar ogen open deed. Ze lag wijdbeens in het gras en liet alles lopen. Ze voelde langzaam het zinderen in haar lijf afnemen. Nellie liefkoosde haar buik en haar borsten en gaf haar kusjes. Om haar heen zaten de anderen.

“Zo moppie, ben je er weer?” vroeg Jaap. ”Jij wilt nu echt nooit meer een knulletje van school, dat zag ik wel aan dat lekkere geile bekkie van je…. En we kennen nog een heleboel andere lekkere dingen”. Anke knipoogde naar hem.
Laura lachte een beetje schaapachtig. “Whow, wat een middag” zei ze toen ze weer een beetje kon praten.

Later op het terras:

“Blijf je logeren?” vroeg Nellie.
“Oh graag, maar dan moet ik wel even m’n moeder bellen…”
En ze wist dat het waar was wat Jaap had gezegd. Ze hoorde nu bij deze groep en elke seksuele bevrediging die ze wilde was nu beschikbaar. Rillend van genotzuchtig verlangen belde ze haar moeder terwijl Nellie haar borsten streelde met een zweepje.
“Dag mamma, ik ben vrienden tegengekomen en daar blijf ik voorlopig logeren…”.
“………..”
“Ja, en ook de groetjes aan papa”.
Auteur : Muffer / Geschreven op : 14 december 2013 - 14:12 / Hits : 18688 / Waardering : 3.27
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Alleen op het strand?
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 21 oktober 2013 - 05:25 / Hits : 20491 / Waardering : 3.65

Marije en het verboden strand
Auteur : Amor / Geschreven op : 12 oktober 2007 - 17:04 / Hits : 46372 / Waardering : 3.15

Mijn eerste openbare slippertje op het strand.
Auteur : Dina / Geschreven op : 09 juni 2011 - 12:58 / Hits : 27732 / Waardering : 3.06

Dubbel overspel op je huwelijksreis, deel 2 dagje strand.
Auteur : rico / Geschreven op : 14 november 2012 - 17:40 / Hits : 13765 / Waardering : 2.67

Buitensex in de polder 2: het Urker strand
Auteur : shadowgerard / Geschreven op : 26 augustus 2011 - 22:07 / Hits : 8901 / Waardering : 2.42

Op het strand..met twee rijpe dames....
Auteur : Johan / Geschreven op : 31 maart 2007 - 02:03 / Hits : 22940 / Waardering : 2.12

Een dag aan het strand
Auteur : ManFromBeek / Geschreven op : 08 februari 2005 - 23:20 / Hits : 14891 / Waardering : 1.94

vissers op het strand
Auteur : Robwitzwart / Geschreven op : 28 december 2010 - 18:58 / Hits : 10554 / Waardering : 1.92

Naar het strand
Auteur : Scott / Geschreven op : 13 augustus 2008 - 14:41 / Hits : 16599 / Waardering : 1.87

Marja op het strand
Auteur : Marja / Geschreven op : 09 juli 2010 - 13:38 / Hits : 14262 / Waardering : 1.82

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb