Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een heerlijke tweeling.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een heerlijke tweeling.
We staan al drie dagen op deze gezellige camping in Zuid Frankrijk en we hebben het hier prima naar ons zin. Er staan hier veel jonge rugzaktoeristen om ons heen van alle nationaliteiten, waarschijnlijk studenten want de vakanties zijn net begonnen. We staan op een veldje waar wat opdringerige jonge Italiaanse en Franse jongens hun tentje hebben opgezet. Als ik alleen ben doen ze alle mogelijke dingen om me te versieren maar als Rob er bij is gluren ze alleen maar uit hun ooghoeken en van onder hun glanzend spiegelende zonnebrillen. Gisteren is er nieuwe jongen bij gekomen uit Nederland, helemaal op de fiets. Hij is heel aardig en ziet er goed gespierd en lekker bruin uit. Er hangt vandaag een lome stemming op de camping, bijna iedereen heeft de schaduw opgezocht en ligt op zijn luchtbed te gluren naar elkaar. De Italiaanse jongens kijken stiekem onze richting uit en roepen dan wat naar elkaar. Volgens mij maken ze geile opmerkingen over mij. Rob zegt: “het probleem is gewoon dat er te weinig meiden op deze camping zijn”. Dan ineens gebeurt er iets wat het hele veldje op stelten zet. Er komt heel langzaam een open cabriolet met Nederlands nummerbord het veldje oprijden. Achter het stuur zit een enorm blond stuk en, alsof één nog niet genoeg is, naast haar zit wat haar tweeling zuster lijkt, en die net zo'n geile spetter is. Ze zijn behoorlijk uitdagend gekleed in hele korte rokjes en een heel klein strak topje, wat daardoor een groot stuk blote buik vrij laat. Onder het topje priemen een paar forse en stevige borsten naar voren. “Nou, nou, zegt Rob bewonderend, toen de borsten uitgedeeld werden stonden deze zussen zeker helemaal vooraan.” Alle jongens op het veldje veren omhoog en zonnebrillen worden afgedaan om maar niets te hoeven missen van het opwindende schouwspel.

De twee meiden stappen loom uit en hebben donders goed door dat ze van alle kanten uitgekleed worden maar ze genieten van de aandacht. Ze rekken zich even uit, waardoor de borsten opnieuw strak in het topje komen te staan. Als ze zich bukken om de bodem te inspecteren gaan ze expres met hun kontje naar de jongens staan die dus heerlijk kunnen genieten van wat beide meiden laten zien, en dus nog geiler worden. Het tentje wordt uit de kofferbak gehaald en op het vrije stukje grond naast onze tent gelegd, en ineens worden de jongens allemaal actief. Ineens moeten ze zo nodig hun diensten aanbieden bij het opzetten. Om de beurt proberen ze het maar ze worden allemaal vriendelijk doch pertinent geweigerd. “Ai, zegt Rob, zo afgewezen worden, dat doet pijn.” Ze druipen af naar hun eigen plekje en proberen hun afgang te verdoezelen met macho opmerkingen naar elkaar. De twee zusjes blijken heel goed in staat om het tentje snel op te zetten en bukken zich allerlei standjes om lekker bij zich naar binnen te laten kijken. “Dat wordt veel handwerk vannacht bij de jongens aan de overkant,” fluistert Rob in mijn oor. Ik fluister terug dat ik het vermoeden heb dat hij zelf ook behoorlijk opgegeild wordt door die twee opwindende meiden, en hij is sportief genoeg om dat ook toe te geven. Ik verwacht dat ik vannacht weer een stevige neukbeurt krijg want hij moet zijn sperma toch ook ergens kwijt. De meiden hebben inmiddels het tentje opgezet, negeren alle geile en begerige blikken en dubbelzinnige opmerkingen, stappen de cabrio in en rijden weer weg. Er wordt eerst nog druk over nagepraat door de jongens, er worden plannen gesmeed voor als ze weer terug komen en weddenschappen afgesloten over wie ze het eerste in bed krijgt. Alleen de Nederlandse jongen doet niet mee aan de algehele opwinding en gaat gewoon zijn gangetje. Ik denk bij mezelf; misschien valt hij wel niet op meisjes. In ieder geval laat hij het niet merken. En dan begint het lange wachten.

Naarmate de avond vordert worden de jongens steeds nerveuzer want de tweeling laat zich niet meer zien, dus alle plannetjes om met ze uit te gaan vallen in duigen. Uiteindelijk gaat het hele stel toch teleurgesteld naar bed en waarschijnlijk dromen ze allemaal van dat heerlijke triootje met die supergeile tweeling. Ook de volgende morgen laten de twee meiden niets van zich zien, niemand begrijpt er iets van en sommigen worden wat ongerust Pas aan het eind van de middag komen ze ineens hun tentje uit en blijkt dat ze gewoon lekker uitgeslapen hebben. Waarschijnlijk zijn ze gisteravond gewoon gaan stappen en hebben ze hun auto aan de poort laten staan. De jongens staan gelijk weer op scherp en spieden of er iets te versieren valt. De twee meiden gaan aan de slag om koffie te zetten maar het wil allemaal niet zo goed lukken met het gasstelletje. Ze kijken een beetje hulpeloos om zich heen. Een paar Italiaanse jongens staan al in de startblokken om hulp te bieden maar ze kiezen er toch voor om het aan die Nederlandse jongen te vragen. Hij krijgt het gasstel al snel aan de praat en mag als dank een kopje koffie mee drinken. Eén van de meisjes ziet hem wel zitten en begint een beetje aan hem te frummelen. Haar zus verdwijnt naar het douche gebouwtje. Wanneer ze na een tijdje lekker schoon terugkeert ziet ze haar zus niet meer. Ze gluurt door een kiertje van de tent en ziet dat haar zus ligt te rommelen met de jongen. Er blijft voor haar niets anders over om voor de tent te gaan zitten en afwachten. Ik krijg een beetje medelijden met haar en vraag of ze soms zin heeft om bij ons te komen zitten. Ze vertelt dat ze Babette heet, en dat ze met haar zus op vakantie is. ik vind haar heel sexy en aardig. We wisselen gezellig onze vakantie verhalen uit en ze vertelt dat ze samen met haar zus Brigitte al drie weken aan het trekken is door Frankrijk.

Het wordt donkerder en stiller op de camping en we kunnen duidelijk horen dat in het tentje naast ons heerlijk geneukt wordt. Tegen de tijd dat Rob en ik naar bed willen zijn Brigitte en de jongen nog lang niet klaar om te stoppen met hun gevrij. Ik fluister in Rob's oor dat ik Babette wil voorstellen dat ze als ze dat wil in onze tent mag blijven slapen. Daar heeft hij geen enkel bezwaar tegen en in zijn ogen zie ik dat hij aan meer dan alleen maar slapen denkt. Ik zie aan de reactie op het gezicht van Babette dat ze blij is met mijn voorstel. Zo liggen we dus onverwacht met zijn drieën in deze zwoele zomernacht in onze tent, alleen gekleed in een string en boxer onder een dun laken. Het is een broeierige nacht, we kunnen alle drie niet in slaap komen .We liggen lepeltje lepeltje, Rob ligt in het midden en we doen net of we echt willen slapen. Maar in ons hart is er natuurlijk niemand die aan slapen denkt, Rob en ik zijn alleen benieuwd wie de eerste stap zal zetten. In het tentje naast ons hoor ik Brigitte voor de zoveelste keer hijgend en kreunend klaarkomen. Het maakt me zo ontzettend geil, want het is maar een paar meter van me vandaan met alleen wat dun doek er tussen. Rob heeft een enorme stijve lul die van achteren tegen mijn kontje drukt en hij voelt ongetwijfeld de enorme borsten van Babette tegen z'n rug. Ik voel de hand van Babette voorzichtig door het pijpje van zijn boxershort naar zijn grote stijve lul zoeken en ik vermoed dat ze heel tevreden is over het formaat. Ik weet uit ervaring dat hij een heerlijke, grote lul heeft met een zo mogelijk nog grotere eikel. Het is doodstil op de camping en wij liggen ook nog steeds stokstijf tegen elkaar aan. Ik voel dat zijn grote stijve lul langzaam door Babette gestreeld en vastgehouden wordt en ik hoor dat zijn ademhaling wat sneller wordt. Mijn kutje drupt al van het geil en mijn gezwollen klitje drukt tegen mijn string. Babette probeert nu Rob zijn short naar beneden te stropen, wat niet meevalt met die enorme recht opstaande lul die onder dat strakke elastiek gewurmd moet worden. Even hoor ik Rob zachtjes au zeggen maar als haar zachte hand z'n enorme lul weer vast heeft en zachtjes begint af te trekken en masseren is hij alles weer vergeten en kreunt hij mee op het ritme waarmee ze hem aftrekt.

Ik doe een zwak lampje aan om te kunnen zien wat er allemaal gebeurt. Babette kijkt me vragend aan, maar ik knik geruststellend dat ze door mag gaan met het verwennen van mijn schat. Zijn grote glibberige lul is gigantisch hard en de eerste druppels sijpelen er al uit. Babette sluit haar volle lippen om zijn grote gevoelige rode eikel. Er gaat een siddering door zijn lichaam als het puntje van haar tong zijn pisgaatje raakt, en als reactie hierop neemt ze zijn lul nog wat verder in haar mondje. Ik word daar toch altijd zo geil van als ik zie dat mijn eigen man door een ander gepijpt wordt. Ik trek mijn string uit en spreid mijn benen uitnodigend wijd open met mijn kutje wijd opengesperd terwijl het hete kutgeil er uitdruipt. Hoewel Babette druk in de weer is en zijn forse lul af en toe tot achter in haar keel neemt, ontgaat het haar toch ook niet dat er nog een hunkerende kut vol verlangen op haar ligt te wachten. Liefdevol gaat ze met haar hand m'n spleet in en verdeelt m'n sap door het hele gebied. Ze haalt de forse lul even uit haar mond en vraagt of ze mij ook even mag proeven. Met een grote haal gaat haar geile tong door mijn spleet. “mmm, lekker sappig kutje heb jij zeg,” mompelt ze zachtjes. Ik knik tevreden, pak één van haar gigantische borsten en breng de grote, harde bruine tepel naar mijn mond. Alsof ik haar moet melken begin ik als een razende aan de keiharde opgezwollen tepel te zuigen wat bij haar een schokkende reactie in haar heupen opwekt. Ik begraaf nu mijn gezicht tussen haar twee borsten en kneed met twee handen haar tepels. Ze begint nog heviger met haar heupen te schokken en te droogneuken. Haar hete kutje verlangt ontzettend naar de gigantische lul van Rob, dat is wel duidelijk, daarom besluit ik haar er maar als eerste van te laten genieten. Ze gaat op hem zitten, neemt die vette lul tussen haar gezwollen schaamlippen tot voor haar kutje, en dan zie ik dat hij langzaam bij haar naar binnen gezogen word. Op beide gezichten verschijnt een gelukzalige glimlach en ik geniet in stilte met hen mee. “Wat een lekker strak kutje heb jij,” zegt Rob opgewonden. Ze lacht geil naar hem en antwoordt; “maar dat kan ook niet anders wanneer er zo’n mega vette lul in zit!”

Ze begint hem nu met haar heen en weer zwaaiende borsten ritmisch te berijden. Wat kan die meid zijn lul lekker melken met haar kutspieren! Rob geniet zichtbaar en kan ook de aanblik van die fantastische deinende borsten niet weerstaan, hij neemt ze beide in zijn handen en kneedt ze terwijl zijn onderlichaam harmonisch mee blijft neuken op haar ritme. Heftig zwetend berijdt Babette mijn geile beertje die het er zelf ook niet bij laat zitten maar enthousiast mee ligt te wippen. Als ze allebei een adempauze nemen voor de volgende ronde benut ik de tijd om een vette zoen op haar zoute lippen te drukken. Haar mond opent zich geil en we beginnen heftig te tongen. Ik fluister kreunend; “Jemig, wat ben jij een geil wijfje, zeg.” Ze kijkt me triomfantelijk aan alsof ik haar het grootste compliment van de wereld geef en zegt: ”lekker toch”? Dat kan ik alleen maar beamen, ik ben er zelf trouwens ook niet vies van. Dan gaat ze met haar mondje tot vlak bij mijn oor en fluistert, zodat Rob het niet horen kan, in mijn oor :” Als hij gaat spuiten is hij voor jou hoor, ik warm hem alleen maar even op en dadelijk is hij weer helemaal voor jezelf”. Dat vind ik nou toch zo lief gezegd dat ik er van binnen helemaal warm van word. Ik kijk haar verliefd aan, geef haar nog een vette kus en zeg :”kom naast me liggen, dan zal ik je eens lekker beffen.” Vanuit de tent naast ons hoor ik het gekraak van het luchtbed, wat heel wat te verduren krijgt want de wielrenner beukt er alweer op los. Jezus, denk ik bij mezelf, wat kan die gozer neuken! Hij heeft natuurlijk een geweldige conditie in zijn benen maar zou die dat ook in zijn lul hebben? Misschien gebruikt hij wel Epo voordat ie gaat neuken denk ik bij mezelf en ik moet er zelf een beetje om grinniken.

Rob vraagt wat er is maar ik zeg dat ik dat later wel zal vertellen. Babette ligt nu met haar benen wijd en omhoog, haar handen om haar enkels. Ze is klaar om in deze houding gebeft te worden en ik kan het sappige kutje natuurlijk niet weerstaan. Ik zit op m’n knieën, mijn billen uitdagend omhoog tussen haar gespreide benen. Ik zie hoe ze met twee handen haar schaamlipjes uit elkaar trekt zodat haar fel rode kutje zichtbaar wordt. Rob zit op z'n knieën naast me, hij heeft in één hand z'n harde lul en met de andere hand verwent hij achterlangs mijn natte kut. Ik lik het sap uit Babettes heerlijke kut en proef tegelijk Rob, wiens lul hier zonet nog in bezig geweest is. Rob heeft al lang door welk scenario ik voor dit feestje in m'n hoofd heb. Hij rukt eerst nog een tijdje door tot zijn lul op maximale hardheid is en dan neukt hij me van achteren. Heerlijk die dikke lul zo achterlangs! Hij ramt er als een bezetene op los en vindt het zelf kennelijk heel lekker. Toch voelt hij goed aan dat mijn klitje ook wat aandacht vraagt en terwijl hij me heftig achterlangs neukt vingert hij me voorlangs. Ik begin me langzamerhand een beetje zorgen te maken voor mijn orgasme dat er aan staat te komen .Ik weet van mezelf dat ik het heel moeilijk vind om dat geluidloos te doen en ik weet ook dat als ik echt in extase ben ik in staat ben om de hele camping wakker te schreeuwen. Ik vraag me trouwens toch al af of de jongens van de overkant niet mee liggen te genieten van ons gesop. Dan zet ik de gedachte weer van me af en het kan me ineens helemaal niks meer schelen want ik voel aan de spanning in Rob's lul dat hij naar een hoogtepunt toe gaat Inderdaad, hij komt, zoals te verwachten was na die inrij beurt van Babette, al snel als eerste kreunend klaar en spuit met kracht al z'n warme zaad diep in m'n soppende kut. Ik voel het lopen en dat windt me zo ontzettend op dat ik met dubbel enthousiasme op de kut van Babette stort.

Ze heeft met twee handen nog steeds haar schaamlipjes vast en trekt haar kut daarmee wijd open om mijn tong zo veel mogelijk vrij spel te geven. Rob blijft, nadat hij al zijn sperma in mijn soppige kut geloosd heeft nog even met zijn stijve lul stil en diep in me zitten maar voert wel met z'n vingers het masturbatie ritme hoog op. Hiernaast bereikt de wielrenner weer kreunend de eindstreep, wat een kampioen zeg! Ik voel dat ik zo kan komen en doe met m'n tong m'n uiterste best om Babette tegelijkertijd te laten komen. Ik voel dat ze het bijna niet meer kan houden, ze beweegt haar bekken extatisch en wil nu snel komen maar ik zuig tergend langzaam aan haar uiterst gespannen klitje. Ik voel het opgestuwde bloed door haar kut stromen en nog steeds produceert ze golven kutsap af. Zo maak ik haar bijna gek, dat weet ik ; ze sist zachtjes tussen haar tanden en houdt met moeite zichzelf onder controle. Kreunend fluistert ze :'doe het nu schat, alsjeblieft doe het'!, maar ik weet dat ik haar er een veel groter plezier mee doe om de climax uit te stellen en ik weet haar met allerlei slimme techniekjes op dit waanzinnige te gekke bijna-hoogtepunt' gevoel te houden. Ik hou het bij mezelf nog even tegen totdat ik aan het wild schokkende bekken van Babette voel dat ik mijn taak volbracht heb en dan geef ik mezelf de ruimte om het heerlijke orgasme door me heen te laten stromen. Het geluid wat ik er bij maak valt eigenlijk nog wel mee en ook Babette weet zich nog aardig in te houden. Dat geldt niet voor haar zus die vlak naast ons luid kreunend van haar zoveelste eindeloos durende hoogtepunt ligt te genieten. Dan valt alles stil en worden we ineens weer gewaar hoe stil het eigenlijk op de camping is. Alleen aan de overkant hoor ik een kakend luchtbed en twee jongens die zachtjes fluisteren. Ze zullen het wel over ons hebben. Of, ze liggen zich af te rukken, . het kan me ook eigenlijk geen bal schelen. Ik voel me heerlijk!
Auteur : max55 / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 16:55 / Hits : 18955 / Waardering : 4.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Dagje naar de stad met een heerlijke verrassing.
Auteur : Geertje / Geschreven op : 09 december 2016 - 23:58 / Hits : 7672 / Waardering : 4.50

De tweeling ontmaagden elkaar
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 24 augustus 2016 - 14:20 / Hits : 20491 / Waardering : 4.44

Mijn heerlijke schoonmoeder
Auteur : Mike van de Berg / Geschreven op : 20 augustus 2015 - 01:44 / Hits : 27813 / Waardering : 4.23

Een heerlijke middag met Wim
Auteur : max55 / Geschreven op : 15 juli 2015 - 09:40 / Hits : 5346 / Waardering : 4.00

De heerlijke melange van Solange (1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 15 oktober 2015 - 15:04 / Hits : 14454 / Waardering : 4.00

De heerlijke melange van Solange (2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 15 oktober 2015 - 16:33 / Hits : 8140 / Waardering : 4.00

De Tweeling - 1
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 april 2014 - 01:33 / Hits : 19431 / Waardering : 3.85

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 398636 / Waardering : 3.85

De Tweeling - 2
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 april 2014 - 00:37 / Hits : 13946 / Waardering : 3.80

De Tweeling - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 april 2014 - 00:37 / Hits : 11377 / Waardering : 3.78

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
curiousme
heerlijk verhaal! Uiteraard hoop ik op een vervolg...
Geschreven op : 02 november 2016 - 13:36

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb