Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het geile verlangen van mijn vriendin.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het geile verlangen van mijn vriendin.
Ik ben Peter, vierenveertig jaar, en nog steeds single, maar dat is geen reden om gewoon te genieten van alles dat het leven met je voor heeft. Ik had vakantie en zat een beetje op Internet te zoeken of er nog wat geile plaatjes stonden op de een of andere site waar je geile of opwindende naakt foto’s kun plaatsen van jezelf, je vrouw of vriendin, iets dat veel opwindender is dan al die perfect opgemaakte siliconen modellen die je normaal tegenkomt op al die sites. Het was op een paar dagen na mijn hele vakantie al weer een groot drama met het weer, toen ik op een site opeens foto’s tegen kwam van een paar heerlijke, volle billen in een kleine witte string. Ik klikte de foto’s aan en er verschenen twee perfecte billen op mijn scherm. Ik bekeek het profiel van degene aan wie deze heerlijke kont behoorde en zag dat ze er verder ook fantastisch uit zag met een glad geschoren kutje met een streepje haar. Verder een paar heerlijke borsten met prachtige tepels die er uit zagen om op te vreten. Ik liet in haar mailbox een berichtje voor haar achter wat ik wel vaker doe. Meestal krijg je geen reactie, maar van deze schoonheid kwam vrijwel direct antwoord, we stuurden wat berichtjes heen en weer waarbij ook de vraag in kwam of ik ook nog op een andere manier te bereiken was. Ik antwoordde dat ik gelukkig ook nog op een andere manier te bereiken was, dus stelde ik voor om via WhatsApp verder te gaan. Even later kreeg ik een berichtje van haar, ze stelde zich voor als Marijke, zesentwintig jaar jong, en ze woonde in Belgisch Limburg. Prompt stuurde ze nog wat opwindende foto’s van zichzelf, en ik schakelde mijn cam in zodat ze mij ook goed kon zien.

Helaas had zij die niet, maar ja je kunt niet alles hebben. Na een paar keer gechat te hebben en elkaar wat opgegeild te hebben via de WhatsApp maakten we een afspraak om elkaar eens te ontmoeten. We zouden elkaar in Roermond ontmoeten op een zaterdag ochtend bij de muziektent op het plein en dan keken we wel wat er zou volgen die dag. Op de afgesproken dag zag ik haar staan toen ik aankwam op de afgesproken plek, ze zag er nog lekkerder uit dan op de foto’s die ik van haar gezien had. Een zwart jurkje met een strak lijfje waarin een paar mooie borsten heerlijk uitkwamen. Ik kon me vergissen maar ik zag dat haar tepels al stijf stonden van spanning of van opwinding. En volgens mij zag ik de boorden van een paar nylonkousen net onder haar jurkje vandaan komen. Ze droeg een paar enkellaarsjes met een dunne naaldhak. We begroetten elkaar me een innige tongzoen alsof we elkaar al jaren kende en besloten eerst ergens wat drinken, om daarna de stad in te gaan om een beetje te shoppen. Nadat we iets hadden gedronken betaalde ik en liepen we innig gearmd het centrum in waar ze meteen bij Hunkemöller naar binnen ging om wat spannende dingetjes te kopen, zei ze. Ze pakte het een en ander van de rekken, liet me ook nog een paar vet geile stringetjes zien en ging ermee een kleedhokje in. Even later vroeg ze of ik even wilde komen kijken. Daar stond het geile meisje op mijn commentaar te wachten, met alleen een zwarte string, en inderdaad nylonkousen met een jarretellegordeltje aan, op haar laarsjes met haar mooie romige borsten met harde tepels me een beetje op te geilen! Ze vroeg wat ik er van vond. “Staat het, of vind je het niet bij elkaar passen?” vroeg ze, terwijl haar tong over haar lippen gleed.

Wat ik er van vond? Nou, mijn lul steigerde meteen, ik voelde dat mijn broek begon te knellen. Ik stak mijn duim omhoog, waarna ze me weer naar buiten duwde en ze verder ging met passen. Ze paste nog wat spannende lingerie en kocht na nog wat gepast te hebben diverse dingen. We liepen de winkel uit. Een paar minuten later was ik haar opeens even kwijt maar na tien minuten stond ze opeens weer voor me, zonder iets te zeggen. Om een uur of zeven begon mijn maag te knorren en ik stelde voor om ergens wat te gaan eten. Dat vond ze heel leuk, dat kon een mooie afsluiting zijn van een gezellige dag. Bij het eten dronken we beide een fris wijntje en Marijke zat regelmatig met haar kousenvoet over mijn kruis te wrijven of was ze me nog verder aan het opgeilen met haar borsten die met stijve tepels door de stof van haar jurkje drukten. Dat was niet meer nodig want vanaf het moment dat ik haar in de paskamer had gezien liep ik bijna constant met een stijve lul in mijn broek. Het was al snel een uur of tien en verschillende drankjes verder toen Marijke naast me kwam zitten en ze me voorstelde om samen ergens een hotelletje te nemen. Om terug te rijden vond ze niet zo verstandig na al die drankjes. Ja, ja! Ze was net als ik gewoon mega geil en ze wilde meer nadat ze me de afgelopen uren gewoon gekeurd had. Ze pakte mijn hand en stopte die onder haar jurkje waar ik meteen haar blote kutje te pakken had wat al behoorlijk nat was zo te voelen. Ze sloeg een nylonbeen over mijn hand zodat deze tegen haar kutje aan bleef zitten. Ik wist dat er net over de brug bij Roermond in het plaatsje Horn nog een hotel dat in een oude Abdij gevestigd was, en we besloten om daar naartoe te rijden. Er waren nog enkele kamers vrij en toen we op onze kamer kwamen duwde ze me op bed en sprong boven op me, begon me heerlijk te tongen en tegelijk mijn kleren uit te trekken.

Toen ze dat voor elkaar had trok ze haar jurkje op, en kwam ze met haar lekkende kutje boven op mijn gezicht zitten. Ze zuchtte en zei; “lik me, lik mijn kutje! Toe, lik me Peter, ik ben zo geil.” Ze rook en smaakte heerlijk en ik begon haar lekker langzaam te likken, met mijn tong langs haar gezwollen schaamlippen, plagend met het puntje over haar klitje, dan weer tussen haar dikke schaamlippen, en af en toe ook haar rozetje likkend tot ze kreunend op mijn gezicht klaar kwam. Haar kutgeil sijpelde op mijn gezicht, ik vond het vet geil! Ze wreef haar kletsnatte kutje nog eens lekker over mijn gezicht, stapte daarna van me af en trok haar jurkje uit. “Wil je wel je nylonkousen en je laarsjes aanhouden, vroeg ik, ik vind het vet geil om je zo te zien.” “wil je dat? Vind je dat ik er geil uitzie met mijn nylons en hakken?” vroeg ze met een opwindende smile, en ik knikte gretig. Ze kwam weer op het bed zitten en boog zich nu over mijn pijnlijk van stijfheid aanvoelende lul, hapte mijn gezwollen paarse eikel in haar geile mond en begon me zalig te pijpen terwijl ze me ondertussen met zaad vragende ogen aankeek en mijn ballen masserend. Ik wilde dat ze zich omdraaide en met haar sappige kut boven mijn gezicht kwam zodat ik ook bij haar lekkere borsten kon komen. Ze draaide zich om en ik omvatte haar harde borsten en begon haar stijf vooruit staande tepels tussen mijn duimen en wijsvingers te rollen. Ze reageerde hier meteen op door nog harder aan mijn keiharde lul te zuigen en hem ondertussen met haar handen te masseren. Het geile meisje had ondertussen haar kutje op mijn gezicht gedrukt en reed zichzelf klaar over mijn neus en op mijn tong! Ik hield het niet meer en spoot zonder enige waarschuwing mijn sperma in haar zuigende mond, achter in haar keel. Als reactie op de manier waarop ik kreunend in haar mond klaarkwam kneep ik zo hard in haar tepels dat ze hard begon te kreunen, alles doorslikte en zelf voor de tweede keer als een gek klaar kwam.

Ik vroeg of ik haar pijn had gedaan waarop ze antwoordde; “Mmmm, ja, maar wel vreselijk lekker. Ik wist niet dat ik daarop zo kon klaarkomen.” Ze draaide zich om en plofte naast me neer. Na even zo gelegen te hebben begon ze aan mijn tepels te knabbelen en onder mijn ballen te kriebelen waardoor mijn lul weer overeind kwam. Ze fluisterde nu haast verlegen in mijn oor; “wil je me alsjeblieft nu echt neuken Peet? Alsjeblieft, mijn kutje staat in brand en moet geblust worden.” Mijn lul stond inmiddels al weer stijf overeind en ik wilde niets liever dan haar stevig te neuken.. Ik ging bovenop haar zitten, begon haar romige borsten te masseren en haar plagend in haar harde tepels te knijpen. Ze vond dit erg lekker want ze lag kreunend onder me te kronkelen en begon tegen mijn knie op te rijden met haar lekkende kutje. Ik trok aan haar tepels tot ik dacht dat ze het niet meer aan zou kunnen maar hier werd ze allen maar geiler van en ik dacht bij mezelf wat een heerlijk meisje dit was. Ik voelde nu dat ze bijna klaarkwam en stond opeens op. ”Wat doe je nu?” vroeg ze bijna smekend. “Je wilde toch geneukt worden?” zei ik. “Ja, alsjeblieft! Neuk me nu, zei Marijke, kom op, stop je lul in mijn kutje!” Ik besloot haar een beetje te plagen en zei; “Waarom? Laat maar horen waarom je dat wil lekker stuk!” Ze liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en smeekte nu bijna; “Alsjeblieft Peet, neuk me, neuk me in mijn geile kutje!” “Nou nou, is dat alles wat je kunt zeggen?” zei ik plagend tegen haar. Waarop ze nog harder riep; “kom nou Peet, neuk me, neuk me, ik ben zo geil! Pak mijn geile kutje, ik wil helemaal van jou zijn en ik wil dat je me hard neukt! Neuk mijn kutje, toe nou! Spuit me helemaal vol, spuit alles diep in mijn kutje! Oh, ik verlang er zo naar om door jou geneukt te worden!”

Ik zei; “ga op je knieën zitten lekker stuk, met je kont omhoog! Stop je vingers in je kutje en vraag het me nog eens.” Bijna wild van geilheid deed ze wat ik vroeg en schreeuwde nu, zichzelf wild vingerend met vier vingers in haar soppende kutje; “kom op, neuk me nu! Neuk me hard! Ik wil dat je me neukt!” Ik pakte haar bij haar heupen en stootte mijn nu steenharde lul in een keer diep in haar kutje en begon haar hard en diep te neuken. Haar nylons schuurden langs mijn heupen, en dat was zo geil dat het leek alsof mijn lul nog harder werd. “Ohhhhh, riep ze, je ballen, je ballen slaan zo lekker tegen mijn kutje! Ik ‘Kom klaar! Ohhhhhh!” Ik bleef haar hard doorneuken, ik was al een keer klaargekomen en kon het dus nu wat langer uithouden. Ik gunde haar geen rust, ik liet om de beurt mijn handen op haar heerlijke kont kletsen tot haar billen gloeiden en ze weer begon te kreunen. “Neuk me! Neuk me! Ohhhh wat is dat lekker! Ohhhh ik kom! Spuit je sperma in mijn kutje, kom maar!” Ik greep haar stevig bij de heupen en stootte hard tegen haar heerlijk billen tot ik mijn sperma diep in haar kutje spoot. Haar jarretelles veroorzaakten krasjes op mijn heupen, maar dat deerde me totaal niet. Ik genoot van het gevoel op mijn vel dat haar nylons veroorzaakten. Ik haalde mijn lul nog wat rustig heen en weer in haar geplaagde kutje terwijl ze zelf nog wat aan haar gezwollen tepels lag te trekken. Toen begon ze weer te kreunen dat ze klaarkwam. “Ohhhhh, wat is dat zalig! Wat is dat lekker! Ik kom klaar, ik Kom klaar!” Wat een heerlijk geil vrouwtje is dit, dacht ik. Ze liet zich op haar buik zakken en ik ging naast haar liggen en bewonderde haar nu heerlijke rode billen.

Ze fluisterde; “wat was dit lekker! Ik wist niet dat een pak voor mijn billen zo lekker kon zijn en dat ik klaar kon komen door aan mijn tepels te trekken en er in te knijpen,” bekende ze. Ik lachte en zei tegen haar; “misschien is SM ook iets voor jou.” “Nee joh, echt niet, maar ik vond het nu wel heel erg lekker,” zei ze toen nog. We speelden nog wat met elkaars lichaam en vertelden elkaar wat we lekker vonden, toen ze aan me vertelde dat ze regelmatig fantasieën had over seks met een vrouw, en om vastgebonden te worden en dan gedwongen te worden seks met iemand te hebben. Hierover dromend vielen we naakt en in elkaar verstrengeld in slaap. De volgende morgen werd ik wakker met een warm gevoel in mijn lul. Ik opende mijn ogen en zag dat ze mijn stijve lul vol overgave aan het pijpen was. Ik zei; “dit is nog eens lekker wakker worden.” Ze glimlachte naar me toen ik verbaasd wakker wordend naar haar keek. Oh, wat was dit lekker! Mijn lul stond haast op springen, ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik pakte haar hoofd vast en spoot met een paar stoten mijn sperma achter in haar keel. Ze bleef me pijpen tot er niets meer uit mijn lul kwam, kroop toen omhoog en kuste me goede morgen. “Vond je het lekker?” vroeg ze. Ik knikte bevestigend en kuste haar vol op de mond en proefde mijn eigen sperma vermengd met haar speeksel. Toen ik met mijn hand naar haar kutje ging pakte ze hem vast en zei; “nee niet doen, mijn kutje is helemaal rauw van vannacht en mijn tepels doen ook nog wat pijn.” Ik streelde haar en zei toen; “kom we gaan even lekker in bad, oké?” We wasten elkaar en na het ontbijt namen we afscheid en gingen we beide naar huis.

Daarna was het een paar dagen stil, tot ik vorige week van haar een mailtje kreeg met de vraag of we elkaar nog eens konden ontmoeten. Ik mailde meteen terug dat ik het te gek zou vinden om haar nog eens te zien en ik vroeg wat haar ze in gedachten had. Ze schreef dat ze na onze eerste ontmoeting alleen nog maar kon denken aan hoe lekker en hoe geil ze klaargekomen was na het pak slaag op haar billen en door het pijnigen van haar tepels. Ook zei ze dat het niet de bedoeling geweest was om nog eens contact met me op te nemen, maar omdat ze zo had genoten wilde ze nog wat verder gaan, meer de richting van SM, en omdat ze me vertrouwde en ik haar verder niet lastig gevallen had na onze nacht vroeg ze of ik dat met haar wilde proberen. Nu had ze me toen ook al over haar fantasie verteld, over vastgebonden te worden en gedwongen te worden om dingetjes te doen, en dat het haar spannend, maar ook vet geil leek om machteloos te moeten ondergaan hoe het was om gebruikt te worden als lustobject. Ik kreeg spontaan een stijve lul alleen al bij de gedachte, en ik bedacht hoe ik dit aan zou gaan pakken. Nu had ze me ook verteld dat ze vaak fantaseerde over seks met een vrouw. Hans, een vriend van me had sinds een jaartje verkering met een Engels meisje van een jaar of negentien, Claire heette ze, die hij tegen gekomen was tijdens een vakantie in Spanje. Hij had me al eens foto’s laten zien van haar met een vrouw, met dildo’s, strap ons en vibrators, en op een paar foto’s was te zien hoe ze door andere mannen geneukt werd. Hans vertelde me dat ze elkaar volkomen vrij lieten in met wie en hoe ze het deden en dat zij het met andere mannen voor hem deed om hem op te geilen, omdat ze wist dat Hans het geil vond om haar door anderen geneukt te zien worden.

Ik belde hem op met een smoesje of hij vanavond een biertje met me wilde gaan drinken, en hij was meteen enthousiast. Zo gezegd, zo gedaan. s ’Avonds in de kroeg kwam het gesprek al snel op seks, omdat ik daarop aanstuurde, en vroeg hem hoe hij tegenover mijn plan stond om Claire te betrekken in het verhaal met Marijke. Maar ook dat hij toe mocht kijken hoe ze met Marijke bezig zou zijn en eventueel geneukt zou worden door mij! Hans vond het een geweldig plan en zei dat hij het met Claire zou regelen, die was letterlijk overal voor in. “Dat is typisch voor Engelse meisjes, die zijn gek op een vette neukpartij! Niets is haar te gek, ze is van nature al een geil meisje, dus dat gaat zeker lukken.” Ik stuurde Marijke een mailtje dat ik een plannetje had bedacht om aan haar wensen te voldoen. Ik stuurde ook instructies voor haar kleding mee, en dat ik haar op de komende zaterdag om twaalf uur op het afgesproken punt zou ophalen. Op de bewuste dag ging ik daar naar toe om Marijke op te halen. Ik zag haar uit de verte al staan en toeterde naar haar, Blij lachend huppelde ze naar mijn auto, ze gooide haar weekend tas op de achterbank en besprong me bijna in de auto. Wild zoenend begroetten we elkaar, ze vroeg meteen wat het plan was, maar ik zei dat haar niets aan ging. Ik vroeg haar of ze aan had getrokken wat ik haar gevraagd had, namelijk een zwarte BH met halve cups waar haar tepels mooi bovenuit konden steken, een zwarte string met open kruisje, die had ze de laatste keer gekocht, een jarretellegordel met zwarte nylons en een paar kei geile naaldhakken. Verder een geheel glad geschoren kutje. Dus zei ik; ”laat maar eens zien.” “hier?” vroeg ze, terwijl ze me met glanzende ogen aankeek. “Ja, zei ik, hier.”

Ze keek wat onrustig om zich heen maar liet met toch alles zien waar ik haar om gevraagd had. Haar kutje inspecteerde ik zelf en ik liet gelijk een paar vingers door het open kruisje in haar kutje glijden om haar wat op te geilen, wat een zacht gekreun aan haar lippen ontlokte. Ze vroeg opnieuw wat ik van plan was. Ik stelde voor om naar mijn huis te gaan om haar spulletjes weg te brengen, daarna wilde ik haar de omgeving laten zien en ergens wat gaan drinken en eten als zij verder geen plannen had. Die had ze niet, zei ze en ze liet het volledig aan mij over. Ik had om een uur of negen bij Hans afgesproken waar Claire dan ook zou zijn, hij zou wat SM spulletjes regelen en hij had verteld dat Claire ook wel in was voor een opwindend spelletje. Na een leuke middag en lekker gegeten te hebben bestelde ik nog wat te drinken en vertelde ik haar dat ik iets voor haar georganiseerd had. Haar ogen begonnen meteen te glimmen en ze vroeg wat het was. Ik moest om haar lachen want van haar gezicht was meteen de geilheid af te lezen. Ik vroeg wat voor slipje ze aan had. Ze antwoordde; “dat weet je toch, een string die ik laatst heb gekocht natuurlijk! Je was er zelf bij, en je vond dat het me geil stond. En dat kon ik ook wel zien omdat je een stijve lul had.” Waarop ik lachend antwoordde; “nou, die zul je vanavond niet meer nodig hebben, geef hem maar vast aan mij.” Ze vroeg; “nu?” Waarop ik antwoordde; “ja, waarom niet? Jij wilde toch een beetje spanning?” Ze keek om zich heen, tilde haar lekkere billen op en schoof een prachtig zwart stringetje naar beneden en legde dat naast mijn biertje. Ik pakte het op, en het was warempel al kletsnat rond het open kruisje. Ik rook er even aan voordat ik het in mijn zak stopte, het rook heerlijk naar haar vochtige kutje.

Ik legde mijn hand op haar been, schoof onder haar rokje over de geile nylons naar boven tot mijn vingers tegen haar werkelijk kletsnatte kutje aankwam. Ze rilde van puur genot toen mijn vinger haar klitje raakte, en ze kneep haar dijen tegen elkaar om mijn hand vast te houden. Ik hoorde haar zacht grommen, en er kwam een beetje kutvocht uit haar kutje sijpelen. Ik trok mijn hand terug en zei dat we moesten gaan. Ik stond op, rekende af en liep met haar naar de auto. Het was puur genieten om haar op die vet geile naaldhakken te zien lopen, het was alsof ze nooit iets anders aan haar voeten had gehad! In de auto gaf ik haar een blinddoek en zei haar die om te doen. Ik had al gezien dat ze de nieuwe zwarte BH met de halve cups aan had en ik vroeg of ze bezwaar had om alles te doen wat ik van haar vroeg. Aarzelend vroeg ze; “alles?” “Ja, zei ik, alles.” Ze twijfelde en ik geilde haar wat op door opnieuw met mijn handen over haar nylons te strelen en onder haar rokje haar dikke schaamlippen zachtjes te masseren waardoor haar geilheid het overwon van haar twijfel en ze akkoord ging. “Oké, zei ze, ik doe het.” Zacht kreunend zei ze; “maar vinger me eerst even klaar voor we gaan, wil je dat doen?” “Oké, zei ik, maar doe eerst je topje uit.” Ik voelde dat ze twijfelde, maar toch deed ze het. Haar heerlijke tepels staken boven de cups van haar BH uit, en ik kon het niet laten om er even op te zuigen terwijl ik mijn vingers over haar klitje liet gaan waardoor ze even later zuchtend klaar kwam. Ik pakte haar handen vast en deed haar een paar handboeien om die Hans me had gegeven. Ik voelde haar verstijven, en zei; “rustig maar, er gebeurd niets engs. Je heb me zelf verteld dat je wel iets ruigs wilde en dat het je vet geil leek om gedwongen te worden om te doen wat ik wilde.” “ja, zei ze, dat is zo, maar ik had het nu nog niet verwacht.”

Toen we bij Hans aan kwamen rijden stopte ik en liet ik haar uit de auto stappen. Ik zei tegen haar dat ze haar rokje uit moest doen naast de auto. Ik zag dat er aan de achterkant een grote natte plek in zat, ze was onderweg nog geiler geworden en had gewoon zitten lekken. Daar stond ze naast de auto op die geile naaldhakken. Ik liet haar even zo staan en stapte toen zelf ook uit. Ze kon niet zien dat toch niemand haar kon zien omdat Hans in de polder woonde. Ik pakte haar bij de handboeien en voelde haar trillen van spanning. Hans had ons al zien komen en stond in de deuropening. Hij begroette Marijke door haar gelijk bij haar stijve tepels te pakken en er even stevig in te knijpen “Mmmm,” kreunde ze. Hans tongde haar fel en streelde nog even over haar glad geschoren kutje en zei; “hoi ik ben Hans.” Binnen in de kamer had hij een paar matrassen tegen elkaar gelegd. Ik zei tegen Marijke dat ze moest knielen en zo moest blijven wachten tot we terug kwamen. Ik liep met Hans de kamer uit en vroeg wat hij van haar vond. “Mmm, wat een heerlijk geil meisje, zo jong nog en ze ziet er uit als een echte vrouw. Weet ze dat ik val op meisjes zoals zij?” zei hij. Ik zei dat ze niet wist wat ik van plan was, en dat alles voor haar nieuw was. Hij pakte een plastic tasje en we gingen terug naar de kamer. Marijke hoorde ons binnen komen en zat wat onrustig te wachten van spanning en opwinding, afwachtend wat er met haar ging gebeuren. Hans kieperde het tasje om waar van alles in zat, klemmetjes, een paar dildo’s en vibrators, een anus plug, een klein zweepje met een plat uit einde en een rubberen slip met een dubbele dildo eraan. Ik pakte de klemmetjes en deed die op haar stijve tepels. Ze schrok een beetje toen ze de druk op haar tepels voelde. Ik draaide haar op haar rug en legde haar op de matrassen. Ik maakte de handboeien aan een kant los, deed die om de tafelpoot en maakte ze weer vast. Ze lag nu uitgestald met een open kutje voor ons te wachten toen de bel ging.

Marijke schrok zich rot en vroeg toen ze iemand binnen hoorde komen; “wat doen jullie. Maak me los!” Ik ging naast haar zitten, streelde over haar nylonbenen en haar buik, en zei; “maak je niet ongerust. Omdat je me verteld hebt dat je wel eens met een vrouw zou willen vrijen heb ik een verrassing voor je. Daarom hoorde je de bel!” Ze werd nu wat rustiger en omdat ik met haar schaamlippen speelde keerde haar geilheid al snel weer terug, Claire kwam de kamer binnen en zag Marijke liggen, slechts gekleed in haar zwarte lingerie, nylons en naaldhakken. Een Mmmm kwam over haar lippen, het was duidelijk te zien dat ze genoot van de aanblik van mijn mooie vriendin. Claire zag er zelf ook vet geil uit! Ze droeg een donkerrood jurkje van imitatie leer. Haar benen gehuld in een paar lichte nylons met een donkerrode naad. Daar overheen een paar zwarte laarzen met een hoge hak die tot over haar knieën kwamen. Een plaatje om te zien. Het jurkje zat als gegoten om haar slanke lijf, het kon niet anders dan dat ze er verder niets onder aan had! Ze was heel bewegelijk, en waarom ze zo deed zag ik gelijk. Haar hand verdween onder het jurkje en kwam even later weer tevoorschijn. In haar hand had ze een trileitje, die had tot dat moment in haar kutje gezeten. Ze gaf me een vette tongzoen en knielde toen naast Marijke. Ze boog zich voorover en drukte haar lippen op die van Marijke. Ze zei; “hoi, ik ben Claire.” Marijke vond het blijkbaar geil om voor het eerst door een andere vrouw gezoend te worden want ze begon met haar kont te draaien om te proberen mijn vingers weer in haar kutje te krijgen. Haar borsten gingen hijgend op en neer, haar tepels stonden rechtop met de klemmetjes er nog op! Plotseling pakte Claire haar borsten vast, haalde de klemmetjes van haar tepels, begon haar borsten te zoenen en beet lichtelijk in haar tepels.

Een klein gilletje van puur genot kon ze niet onderdrukken maar verder bleef ze wel liggen. Ze pakte de klemmetjes en zette die op de gezwollen schaamlippen van Marijke. Ze stond op, liep naar de keuken en kwam ven later terug met wat touw. Dit maakte ze vast aan de klemmetjes en bond het andere eind aan Marijke’s benen vast, zodat haar kutje nu volledig open lag. Ze bond met twee andere stukken touw haar enkels vast aan twee leunstoelen zodat ze nu compleet aan ons overgeleverd, gespreid lag voor ons genot. Ze trok haar jurkje omhoog, en ze had er niets onder aan. Ze ging nu met haar jonge kutje op Marijke’s gezicht zitten en dwong haar om haar kutje te likken. Om haar verlangen kracht bij te zetten riep ze; “lik me! Lik mijn kutje!” Haar nylons schuurden over het gezicht van Marijke en klemden het zo vast, terwijl de hakken van haar laarzen tegen het lijf aan drukten. Hans pakte ondertussen haar stijve tepels en draaide ze tot ze niet verder konden. Marijke’s gekreun werd gesmoord door Claire’s kutje dat ze stevig op haar mond drukte. Ik had ondertussen een grote blauwe dildo uitgezocht die ik in Marijke’s kletsnatte kutje duwde waardoor ze nog meer begon de draaien met haar geile lijf. Claire kwam gillend klaar op de tong van Marijke en rolde van haar af zodat die nu wat meer lucht kreeg en zelf ook op het punt stond om klaar te komen op de grote dildo. Plotseling trok ik de dildo uit haar kutje, Hans knielde meteen over haar heen en dwong haar om hem te pijpen. Teleurgesteld dat ik haar niet klaar had laten komen hapte ze de grote lul in haar mond en begon Hans te pijpen. Claire knielde tussen haar geopende nylon dijen en beet zachtjes in Marijke’s schaamlippen, af en toe met haar tong het opstandige klitje plagend, terwijl ze haar eigen klitje ook bewerkte.

Plotseling stopte ze met likken, net toen Marijke weer op het punt stond om klaar te komen. Hierdoor stopte die ook met pijpen waarop Hans reageerde door even hard in haar heerlijke tepels te knijpen. Claire stond op, liep op die vet geile lange laarzen naar de keuken en kwam even later terug met wasknijpers, massage olie en een grote handdoek. Hans kwam ondertussen klaar en spoot zijn sperma over Marijke’s harde borsten en in haar gezicht, waar ze de druppels die op haar mond terecht kwamen probeerde op te likken. Ze werd los gemaakt en op haar knieën op de handdoek gezet. Ze had door haar blinddoek nog steeds niet gezien wie er met haar bezig waren, haar BH werd nu af gedaan en de klemmetjes van haar schaamlippen werden door Claire weer op haar tepels gezet. Claire trok de latex slip aan met aan de ene kant de dildo in haar eigen kutje en de andere dildo bestemd om Marijke mee te neuken. Ze gaf mij de knijpers waar ik er op iedere schaamlip van Marijke vier zette, ging toen op haar knieën achter de lekkere kont van Marijke zitten en plaatste het andere eind van de dildo tegen het met knijpers versierde kutje aan en stootte in een keer de kunstlul in haar soppende kutje! Ze begon Marijke te neuken alsof ze de grote zwarte staaf door haar kutje heen wilde persen. Het knisperen van nylonkousen die langs elkaar schuurden was duidelijk te horen. Marijke gilde het uit, de knijpers vlogen van haar gezwollen schaamlippen af, zo hard werd ze door Claire geneukt, tot ze krijsend klaarkwam en door haar knieën zakte. Ik deed nu haar blinddoek af en verwijderde de klemmetjes van haar tepels, een zacht gekreun ontsnapte aan haar lippen toen het bloed weer door haar tepels begon te stromen. Hans goot wat massageolie over haar borsten en met zijn tweeën masseerden de olie over haar geile lijf.

Ze had haar ogen nog steeds gesloten en lag te genieten van de handen op haar lichaam die overal kwamen. Toen ze haar ogen opende keek ze even onderzoekend naar Hans en Claire, en zei toen; “mag ik dat broekje ook eens aantrekken? Dan zal ik jou ook eens lekker neuken, oké?” Claire trok het uit en gaf de slip aan Marijke. Die sloot eerst haar lippen om de dildo die uit het kutje van Claire was gekomen en likte die helemaal schoon. Ze smakte er bij. Toen trok ze de slip aan, stopte de ene zwarte staaf in haar kutje, richtte het andere eind naar Claire’s kutje ze zei toen tegen Hans; “ga jij maar liggen dan kan ze met haar kutje over jouw grote lul heen zakken. Dan neuk ik haar in haar kontje.” Opgewonden door dit fantastische voorstel ging Hans liggen. Marijke maakte de dildo even vochtig in Claire’s kutje voordat die over Hans zijn lul heen zakte, plaatste de kop tegen haar sterretje en begon toen samen met Hans het meisje zalig door te neuken tot ze zuchtend en kreunend klaar kwam. “Ohh, zei Marijke, dat is lekker om zo’n kontje te neuken met zelf het andere eind in je eigen kutje, maar nu wil ik geneukt worden door jou Peet, en daarna door Hans.” Ze trok het broekje uit, ging met gespreide nylonbenen op haar rug liggen en riep; “kom Peet neuk me, neuk me!” Ik plaatste mijn stijve lul tegen haar al wijd openstaande schaamlippen en neukte haar langzaam tot ze bijna klaar kwam. Ik stopte toen even. Marijke begon met haar geile lijf te kronkelen en te piepen; “toe neuk me! neuk me! Ik ben zo geil, kom, spuit alles in mijn kut, spuit me vol!” Ik kon me zelf niet meer beheersen toen ze dat tegen me zei en neukte haar en mezelf tot een hoogtepunt. Ik spoot mijn warme sperma diep in haar buik en rolde daarna van haar af. Ze riep Hans en zei; “Kom op lekkere vent! Neuk me! Ik wil die grote lul van jou ook in me voelen spuiten, kom, neuk me!”. Hans draaide haar om en zette Marijke op haar knieën. Hij stootte zijn al weer keiharde lul in het lekkende kutje en begon haar te neuken.

Claire had intussen het zweepje gevonden ze streelde Marijke’s lekkere kont en liet het plakje regelmatig op haar steeds roder wordende billen dansen. Plotseling begon Hans te kreunen en spoot zijn sperma in haar soppende kutje! Mijn lul was door dit schouwspel weer gegroeid en ik nam zijn plaats weer over en stopte mijn lul weer in haar kutje. Het sperma van Hans sijpelde naar buiten, maar dat kon me op dat moment niets schelen. Ik wilde nog maar een ding, ik wilde dit heerlijke schepseltje neuken! Claire was nu voor Marijke gaan zitten en bood haar kutje aan om gelikt te worden, ondertussen aan Marijke’s tepels draaiend. Zonder enige gene begon Marijke haar kutje te likken, ze knorde zachtjes, ze genoot er van om het kutje te likken. Het duurde nu langer voordat ik klaar kwam en de meiden kreunde het beide uit van opwinding. Claire, omdat Marijke aan haar kutje lag te likken en Marijke omdat ze voor de vierde keer een grote lul in haar kutje had. De meisjes begonnen te roepen dat ze bijna klaar kwamen. Claire was de eerste die klaarkwam en ze riep tegen Marijke; “kom op , kom op! Laat je neuken lekker wijfje! Kom maar lekker klaar lekker dier, dan lik ik strakjes je kutje leeg!” Marijke werd hier nog geiler van en beukte met haar geile kont naar achteren om mijn stoten op te vangen ik spoot voor de tweede keer mijn lading sperma in haar rauw geneukte kutje toen ze weer klaar kwam. Ik plofte naast haar neer en zij rolde op haar rug.

Claire dook tussen haar benen en begon haar kutje leeg te likken! Ze deed dit blijkbaar zo lekker dat Marijke haar hoofd vastpakte, haar nylonbenen over haar rug sloeg en haar mond stevig op haar kutje drukte. Opeens gaf ze een gil en kwam ze weer klaar als een stoomtrein. Claire haar gezicht was helemaal nat van het kutgeil. Marijke moest hier om lachen en pakte haar beet. Ze likte haar eigen kutsappen van het geile gezicht af. We dronken en kletsten nog wat na en gingen daarna plakkerig van het geil naar mijn huis, waar we, na samen onder de douche te hebben gestaan zo op bed ploften. De volgende morgen werd ik als eerste wakker en keek naar het geile lijf van Marijke en dacht; “wat een lekker ding, waar heb ik dit aan verdiend.” En ik streelde haar prachtige billen en haar heerlijke harde borsten. Ze deed haar ogen open en zei; “Mmmm, dat voelt lekker.” Ze voelde aan haar billen en zei; “die zijn nog gevoelig van gisteren Maar het was wel lekker!” voegde ze er aan toe!
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 maart 2017 - 16:53 / Hits : 23883 / Waardering : 4.77
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn mini vriendin is reuze: Onvervuld verlangen
Auteur : AppieA / Geschreven op : 18 mei 2012 - 01:23 / Hits : 11250 / Waardering : 2.82

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 1
Auteur : SOZE / Geschreven op : 13 augustus 2006 - 11:06 / Hits : 33213 / Waardering : 2.07

De geile vriendin van mijn vriendin...
Auteur : Barteuh / Geschreven op : 29 juni 2010 - 17:04 / Hits : 20088 / Waardering : 1.95

Mijn geile zus en haar vriendin
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 december 2004 - 19:11 / Hits : 17203 / Waardering : 1.31

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 2
Auteur : Ron / Geschreven op : 01 september 2006 - 12:01 / Hits : 22154 / Waardering : 1.31

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 oktober 2006 - 09:22 / Hits : 18383 / Waardering : 1.26

Mijn zoon en zijn vriendin
Auteur : Bianca en Andre / Geschreven op : 30 juni 2015 - 00:55 / Hits : 83478 / Waardering : 4.73

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 43614 / Waardering : 4.41

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 12306 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 28685 / Waardering : 4.28

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Melanie26
Heerlijk wat een lekker geil verhaal 😍 Zou het erg leuk lekker en geil vinden om het vervolg ervan te lezen😍😍😍 Hou zelf ook van soft sm Groetjes Melanie
Geschreven op : 27 oktober 2017 - 04:21

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb