Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op het sluiten van de week.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op het sluiten van de week.
De winkelstraat wordt al stiller, het is zaterdagmiddag bijna zes uur, en de mensen die nog wat nodig hebben voor het weekend lopen snel om nog op tijd hun laatste spullen te kunnen inslaan. Het wordt een warme zwoele avond en er zit iets geils in de lucht. Je was die dag op zoek naar een apart jurkje dat je aan wilde trekken naar een huwelijks feest. Je bent hiervoor de hele dag uitgenodigd dus het moest wel mooi zijn. Na enig zoeken een prachtig jurkje gevonden bij H&M, het is een glanzend zilverkleurig jurkje met glinsterende strass steentjes van kleine bloemen, die zou je zo met de kerstdagen kunnen dragen dacht je, het zat als een tweede huid om je lijf en de mensen keken nu al bewonderend naar je, terwijl je voor de spiegel stond te passen. Je voelde in gedachten de opgewonden starende mannen ogen en die van jaloerse vrouwen op je gericht, dat wond je alleen maar meer op. Je trekt het jurkje uit in de paskamer, eronder heb je een klein zwart kanten slipje aan en nylonkousen die omhoog gehouden worden door een jarretellegordel. Als je je weer hebt aangekleed en je tas van de grond pakt trekken de jarretelles strak bij je billen als je bukt om je tas te pakken. Nu heb je nog alleen mooie schoenen nodig, niet al te opzichtig natuurlijk gewoon een paar gladde pumps met een dunne naaldhak omdat het jurkje op zich al druk genoeg oogt. Het is tien voor vijf als je onze schoenenwinkel inloopt, achter de balie zie je ons staan, een wat oudere, opvallend lekker geklede vrouw die een paar schitterende naaldhakken draagt en mij, een jong ogende man met kort geknipt blond haar, netjes gekleed in een blouse met korte mouwen en katoenen jeans. Ik zeg goedemiddag tegen je als je langs ons heen loopt en je wenst me vriendelijk maar gehaast een goedemiddag terug.

Ondertussen word de dagomzet opgeschreven als voorbereiding op het sluiten van de winkel. Je zoekt vlot en bedreven in de vele rekken naar iets van je gading, je haren wapperen ervan. Je vond niets van je gading en loopt even naar de etalage waar je toch net bij het langs lopen, een paar schitterende pumps gezien had die je wel wat leken. Daar staan ze, een paar prachtige mat glanzend zwarte pumps midden in de etalage. Je kijkt naar ons en knikt naar mij met de vraag in je ogen om te helpen. Ik liep je natuurlijk al een beetje in het oog te houden in verband met de sluitingstijd. Je wijst naar de etalage, en ik maak aanstalten om naar je toe te lopen. Ik zeg tegen de oudere collega; “ga maar vast naar huis, ik sluit verder wel voor je af.” “Dat is goed Rik, maar niet vergeten het alarm erop te zetten,” en ze loopt naar achter, in de richting van het magazijn. Ik kom naar je toegelopen en vraag met een guitige blik in mijn ogen; “kan ik u misschien helpen?” Zo netjes ben je in tijden niet aan gesproken, je verteld me in het kort dat je volgende week een bruiloft hebt en daarvoor nog een paar mooie pumps nodig hebt. Dit is voor jou eigenlijk de laatste mogelijkheid is om ze te vinden zeg je tegen me. Je wijst naar het midden van de etalage; “die zwarte pumps met die dunne naaldhak zou ik graag even willen passen.” “Goed mevrouw ik zal even kijken of ik ze achter nog heb, maar ik doe eerst de winkeldeur even op slot voordat er nog iemand binnen stapt.” Ik sluit de winkeldeur en vraag; “welke maat heeft u mevrouw?” Je zegt; maat achtendertig.” Ik loop naar het magazijn, jij gaat zitten op een bankje en trekt je pumps uit en zet ze naast je neer. Oei, wat zijn ze opgezwollen, je wrijft ze even in je handen. Ik kom even later met de gevraagde doos terug, zie je vermoeide gezicht en hoe je je voeten weer tot leven probeert te masseren. Ik kniel voor je neer, de schoenendoos maak ik behendig open, en ik pak uit het beschermende papier de rechtse pump. Het zijn inderdaad schitterende pumps, mijn hand houdt de pump aan de naaldhak vast, mijn hand omsluit de hiel en er gaat een siddering door je lijf, een klein geluidje ontsnapt uit je mond.

Is het omdat het pijnlijk is of omdat je opgewonden raakt? Ik zet de pump over je tenen heen en probeer hem aan te krijgen. “Nou mevrouw ik heb hier maat achtendertig maar ik denk toch dat ik een maatje groter ga halen, deze vallen wat klein uit.” Ik knipoog naar je, je reageert alert en lacht naar me. De maat die ik nu moet hebben staat ergens bovenin dus het duurt wat langer voor ik weer in de winkel terug kom. Je staat voor de spiegel je hebt nu een ander jurkje aangetrokken, glanzend zilvergrijs, kort, net boven de knie. Je nylonkousen steken er mooi onderuit, ik ben er even sprakeloos van! Je draait je om en vraagt; “hoe vind je het? Staat het jurkje me goed?” “Ik vind het prachtig,” zeg ik en er begint duidelijk zichtbaar een bult te komen in mijn dunne weinig verhullende broek. Je kijkt met grote ogen naar mijn opbollende broek, je tong flitst over je rood gestifte lippen en je zegt met pretlichtjes in je ogen: “je vind het echt leuk staan he? Kun je zien dat ik nylons draag?” Met een rood hoofd knik ik van ja. Ze vraagt; “heb je wel eens eerder een vrouw geholpen die nylons draagt?” opnieuw knik ik zonder iets te zeggen. Ik zet de schoenendoos bij je neer en pak de pumps uit. Je stapt er makkelijk in, zo komt je jurkje nog beter uit want door die mega hoge naaldhak staan je kuiten strak. En je voorvoeten duiken als een mooie watergolf in de schoenen, je billen staan wat naar achter onder je nu holle rug, en je stevige borsten staan recht vooruit. Ik zeg; “loop er maar even mee rond hoor dan merk je gauw genoeg of ze goed zitten.” Je stapt nog wat onwennig maar zeer vrouwelijk heen en weer op die voor mij geile naaldhakken en draait met je billen zodat ik aan niets anders meer kan denken dan jou mooi verpakte lijf. Jij bent de vrouw waar ik lang van gedroomd heb ik vraag je met overslaande stem of ze goed zitten. Je knikt enthousiast terwijl ik zeg om rekening te houden met het uitlopen.

“Je zult ze wel een paar keer moeten dragen hoor anders is het op de dag zelf niet uit te houden op deze pumps. De hakken zijn behoorlijk hoog en erg dun, het gaat veel makkelijker als ze een beetje zijn ingelopen,” zeg ik zo professioneel mogelijk. Je bukt voorover om wat uit je tas te pakken en wel zodanig dat ik wel moet kijken naar hoe de stof van het glanzende jurkje om je fraaie achterwerk spant. Ik zie duidelijk de jarretelles tevoorschijn komen doordat het jurkje omhoog schuift. Het zien van die opwindende strak gespannen jarretelles zorgt er voor dat mijn lul steeds stijver wordt in mijn broek. In gedachten heb ik het jurkje al omhoog gestroopt en je warme billen vast gepakt. Je komt overeind en zegt; “kijk, ik heb ook een ketting gekocht die bij dit jurkje past. Wil jij die even bij me omdoen?” Dan sta ik compleet op tilt! Ik word steeds geiler! Ze vraagt me of ik haar wil helpen! Natuurlijk zeg ik ja want dit kleine intieme moment wil ik graag mee maken. Ik ga achter je staan en pruts met het kleine knopje van de sluiting. Zonder dat ik het echt in de gaten heb ga ik steeds dichter tegen je aanstaan. Mijn stijve lul is kei en keihard, en ik druk me tegen je romige billen aan. Je reageert op mijn stijve lul en drukt je billen tegen me aan, terwijl je een beetje achter over gaat staan. Je zegt met een hese stem; “duurt het nog lang?” Wat me nog zenuwachtiger maakt! Ik zeg voor de grap; “ik heb normaal nooit problemen met kleine knopjes.” “O nee?” zeg jij, als de ketting eindelijk vast zit! Je draait je om en staat nu ongeveer twintig centimeter bij mij vandaan en kijkt me recht in de ogen. Ik zie je ogen geil stralen en je krijgt een erg uitdagende blik in je ogen. Tergend langzaam stroop je het jurkje op met je vingers tot je hem boven je middel hebt, ik kijk naar beneden en zie je prachtige doorzichtige zwarte lingerie! ik zie met grote ogen dat je een mooi kanten slipje draagt. Je benen die door de naaldhakken nog groter zijn geworden en die verpakt zijn in een paar super geile nylons staan iets uit elkaar.

Je kutje is duidelijk te zien achter de dunne stof van je slipje. Je komt tegen me aan staan, je hoofd gaat omhoog en je rode lippen gaan open. Je tong maakt uitnodigende bewegingen. Je pakt mijn hoofd stevig vast en trek dat naar je toe. We beginnen te kussen langzaam vinden onze tongen zich in een heerlijke tongzoen! Nu ik weet dat je mij ook lekker vind sta ik gewoon op het punt om klaar te komen in mijn broek! Met een rood hoofd ga ik met mijn hand naar je kruis, ik bevinger je natte kutje door de glanzende stof heen. Ik trek je slipje verder naar beneden en glijd met twee vingers gemakkelijk je kletsnatte kutje binnen! Je spreid je benen verder door iets door je knieën te zakken en begint op mijn vingers op en neer te gaan! Ik ga mee met je ritme, al zoenend houd jij je vast aan een rek schoenen die vervaarlijk heen en weer begint te schudden, je omvat met je hand mijn gezwollen lul een masseert hem door mijn broek heen. Ik heb het niet meer! Ik denk nog maar aan een ding; ik wil mijn keiharde lul in je kutje hebben! Je knoopt de broek los die naar beneden valt op mijn enkels, je hand glijdt van bovenaf mijn onderbroek in en pakt mijn stijve lul stevig vasten zegt; “mmm dat voelt lekker dik aan!” Je staat gewoon te soppen! Het kutgeil loopt over die geile nylons langs je benen! Je bukt terwijl je op die geile naaldhakken staat alsof je nooit anders hebt gedaan en neemt mijn keiharde lul in je mond. Die rode lippen sluiten zich om mijn dikke eikel! Je smakt even en neemt hem daarna volledig in je op. Ik kan nog steeds bij je geile natte kutje en vinger je dat het een lieve lust is! We gaan helemaal op in het spel totdat ik je omhoog trek en je vol op je mond zoen. Ik proef de smaak van mijn lul aan je lippen. Ik til je op en loop met je naar het magazijn. Hier staat een tafel waar ik je op je rug opleg. Ik doe je benen omhoog, kom voor je openstaande schaamlippen staan met mijn hoofd en begin je kutje te likken. Lange halen door je schaamlippen, afgewisseld door snelle bewegingen met mijn tong over je klitje. Ik trek je schaamlippen uit elkaar en snuif je heerlijke geur op! Ik maak mijn keiharde lul nat met jou kutgeil en schuif hem er diep in tot ik niet verder kan.

Ik pak je nylonbenen op en til je zo op dat je net met je billen over de rand van de tafel ligt. Ik begin je met grote rustige halen te neuken, eerst bijna mijn lul uit je kutje en er dan weer volledig in. Je zegt met schorre stem; “oww wat ben je lekker, wat heb je toch een heerlijke dikke lul!” Mijn hand gaat naar je mond waar jij meteen op mijn vingers begint te sabbelen. mijn lul staat op springen door deze actie, ik voer het tempo op. Ik stoot mijn lul steeds met lange halen in je kutje, mijn eikel staat op knappen! Het is warm en onze lijven zijn nat van het zweet, maar niets houdt ons nu nog tegen! We willen nog maar een ding! We willen klaarkomen! Je zucht diep en kreunt bij elke keer dat mijn dikke eikel zich een weg naar binnen zoekt. Ik geef aan dat ik bijna klaar kom. Je voelt hoe mijn harde lul in je kletsnatte kutje opzwelt bij elke stoot, een teken dat ik bijna klaarkom. Door dat gevoel begint het orgasme bij jouw bijna ongecontroleerd om zich heen te grijpen in je lijf, je ogen draaien weg. Ik pak je stevig vast om maar niet uit dit heerlijke ritme te raken, steeds dieper worden mijn stoten! Tot de wortel stoot ik mijn stijve lul in je kutje, mijn buik staat strak en al mijn spieren werken mee! Ik kom nu bijna op de rand van klaarkomen! Je slaakt een kreet; “aaaaah! mmmm oooh! Dieper!” Je billen duw je over de rand van de tafel. Ik pak je om je middel en je komt zuchtend en kreunend in mijn armen klaar op mijn stijve lul! Ik trek mijn nog steeds stijve lul uit je soppende kutje en mijn lading sperma komt met kracht naar buiten tussen onze aan elkaar gestrengelde lijven. Je pakt mijn stijve lul stevig vast en trekt hem verder leeg. We zakken doodmoe op de grond en blijven zeker een paar minuten zo liggen. Dan sta ik op om een handdoek uit het keukentje te halen. Ik maak je netjes droog. “Dit had ik even nodig,” zeg je tegen mij. “Ik ook, zeg ik, toen ik je binnen zag komen sloeg mijn hart al over. Ik wist gewoon dat dit zou gebeuren, ik wist dat je me wilde hebben.” Je kijkt me aan met die grote ogen. Ik weet meteen wat je wilt vragen. “Wil je met me meegaan naar het feest volgende week?” ik kijk je aan en zeg; “ik ga heel graag met je mee, maar onder een voorwaarde. Wil je dan hetzelfde aantrekken als vandaag?” Je lacht geheimzinnig en zegt dan; “ik doe aan wat jij wilt, maar dan moet je volgende week eerst bij mij komen. Dan mag jij bepalen wat ik aan zal trekken. Het eerste weet je al, deze geile naaldhakken!” ik knik, verheug me nu al op volgende week.
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 september 2017 - 19:51 / Hits : 7239 / Waardering : 2.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Familie vakantie week
Auteur : Moniek / Geschreven op : 05 april 2015 - 00:25 / Hits : 50327 / Waardering : 3.93

wat een week
Auteur : mister x / Geschreven op : 24 september 2006 - 00:05 / Hits : 18252 / Waardering : 2.41

Een week vol passie en geile verlangens
Auteur : Sharylite / Geschreven op : 19 september 2012 - 00:07 / Hits : 9151 / Waardering : 2.29

Deal sluiten in bed
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 21 maart 2005 - 21:43 / Hits : 10088 / Waardering : 2.20

Het verhaal van de week
Auteur : MindsEye / Geschreven op : 17 juli 2011 - 19:31 / Hits : 8545 / Waardering : 2.16

Arno's massage, een week later.
Auteur : Patrick / Geschreven op : 14 april 2013 - 18:09 / Hits : 5983 / Waardering : 1.97

De week van de waarheid
Auteur : hiawatha / Geschreven op : 13 november 2005 - 17:34 / Hits : 11856 / Waardering : 1.79

De week van de exen (1)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 december 2005 - 06:33 / Hits : 7294 / Waardering : 1.76

Dennis vertel in de HOOFDROL: deze week : MARJET .
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 september 2006 - 15:47 / Hits : 5929 / Waardering : 1.72

ik moest er dringend een week tussenuit (deel 2)
Auteur : Ria / Geschreven op : 12 januari 2008 - 17:36 / Hits : 15416 / Waardering : 1.65

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
staafie
Onbegrijpelijk, die lage waardering. Een heerlijk verhaal, zoals we van je gewend zijn. Om de waardering op te krikken van mij een 5.
Geschreven op : 14 september 2017 - 12:28

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb