Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mama-Mia (1)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mama-Mia (1)
Of het komt omdat ik mijn hele leven al voor mezelf heb moeten zorgen, dat weet ik niet, maar het geval wil dat ik, sinds ik seksueel actief ben, hunker en verlang naar de aandacht van vrouwen die minimaal 20 jaar ouder zijn dan ik. Nu ik een kwart eeuw oud ben, is dit niet veranderd, want de leeftijdsgrens van mijn verlangen is simpelweg mee gegroeid. Relaties met leeftijdsgenoten heb ik geprobeerd, om telkens tot dezelfde conclusie te komen: de dames zijn leuk, lief en aardig, maar weten me niet lang genoeg te boeien om er de rest van mijn leven mee te spenderen. Mijn naam is Erik, ik ben IT-specialist en ik zie er vrij doorsnee uit. Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, maar ik heb het beste uit mijn potentie gehaald, qua opleiding en zo, dus op dit moment heb ik alles redelijk voor elkaar: op de liefde na!

Op een vrijdagavond zit ik in mijn stamkroeg, als ik een gesprek opvang tussen twee, min of meer, bevriende leeftijdsgenoten, die het hebben over ouders en computers, als ik een van de twee de opmerking hoor maken “sinds mijn vader bij mijn moeder weg is, belt ze me voor elk wiswasje, dat met haar computer te maken heeft”.
Omdat de twee naast me zitten aan de bar, zeg ik doodleuk “waarom doe je haar geen cursus cadeau, dan is je probleem opgelost”.
“Jij hebt lekker lullen” reageert hij “maar dat kan ik niet betalen en mijn moeder ook niet”.
“Dat maakt het inderdaad lastig” antwoord ik, waarna hij zegt “jij weet toch alles van computers, wil jij haar niet eens een uurtje bijles geven?”
“Waarom zou ik?” vraag ik, waarop hij meteen antwoordt “om een vriend uit de brand te helpen”.
Ik wuif het weg, waarna we het ergens anders over hebben, doch de dag erna ontvang ik een sms van hem, met de mededeling “mijn moeder zou het leuk vinden als je haar computerles komt geven Erik”.
‘WTF dude” reageer ik, aangezien ik nergens mee ingestemd heb, doch hij stuurt terug “ik heb het haar voorgesteld en zij wil graag”.
“Je luist me erin gast” antwoord ik, waarna ik enkele smily’s ontvang en haar telefoonnummer.
Onder het motto ‘wie goed doet, goed ontmoet’ besluit ik mijn kennis uit de brand te helpen, dus ik bel het nummer op, waarna een aardige vrouw de telefoon opneemt met “Hoi, met Mia”.
“Dag met Erik. Ik ken uw zoon uit de kroeg” leg ik uit, waarna ik vervolg met “ik begreep dat u wat uitleg wilde over uw computer”.
“Klopt, ik heb van mijn zoon begrepen dat hij nog iets van je te goed heeft en dat hij voorgesteld heeft om mij computerles te geven, zodat jullie elkaar niets meer verschuldigd zijn” antwoord zij, waarop ik denk ‘die rat heeft me er dus echt ingeluisd’.
Ik val hem echter niet af, maar besluit hem ergens ooit terug te pakken, dus ik antwoord “klopt mevrouw, wanneer schikt het dat ik even langs kom?”
“Vanmiddag, vanavond. Ik ben de hele dag thuis, dus je komt maar” antwoordt zij, waarop ik aangeef dat later op de middag wel zal lukken. Nadat ik haar adres heb gekregen, wat redelijk in de buurt ligt, hangen we op, waarna ik mijn dag vervolg en later in de middag naar haar toe wandel.

De deur wordt geopend door een vlotte eind-veertiger of begin vijftiger, dat is niet direct helder, doch Mia ziet er geweldig uit: ze draagt moderne gympen, een strakke jeans die haar stevige beenpartij mooi accentueert en daarboven een strak shirtje met v-hals. Haar kapsel is ultra-kort, zeg maar gemillimeterd, wat haar een zelfverzekerde, maar ook erg vrouwelijk uitstraling geeft, aangezien het haar volle lippen en haar lange wenkbrauwen prachtig accentueert.
“Hoi ik ben Erik” zeg ik, haar de hand schuddend.
“Mia, Kom binnen Erik” antwoord zij, waarna ze me via het kleine halletje voorgaat naar een iets ruimere centrale hal, waar overduidelijk alle kamers, van het etage-appartement op uitkomen.

“Wil je eerst iets drinken, of wil je direct beginnen?” vraagt Mia.
“Laten we maar beginnen” antwoord ik, waarna ze me voor gaat naar een kamertje waar een oude pc op een ouderwets computertafeltje staat.
“Dat is een oudje” ontsnapt er spontaan uit mijn mond, waarop zij gevat reageert met “dat ben ik ook, dus dan passen we mooi bij elkaar”.
“Dat valt toch wel mee” reageer ik onbewust, wat zij gelukkig negeert.
Ze drukt de pc aan, neemt plaats op de stoel die erbij staat, terwijl ik het kamertje bekijk en besef dat deze ruimte ook dienst doet als strijkhok, althans de was en strijkbout staan reeds gereed.
Nadat de pc is opgestart, leg ik enkele basiszaken uit, waarna ik vraag wat ze al weet, om vervolgens te anticiperen en haar kennis aan te vullen.
Mia blijkt een intelligente vrouw, dus ze pikt de informatie snel op, maar wat mij vooral opvalt is dat ze erg aanrakerig en zeer complimenteus is, want telkens als ik haar iets duidelijk maak, complimenteert ze me om mijn uitleg en raakt ze me ergens strelend aan.
Een kleine twee uur verder knort mijn maag, waardoor we beiden in de lach schieten, maar zij tevens opmerkt “is het al zo laat, je zult wel honger hebben?”
“Precies, laat ik maar gaan, dan kom ik morgen of volgende week wel terug voor les twee” antwoord ik.
“Het minste dat ik kan doen is je iets te eten aan bieden” zegt Mia, om eraan toe te voegen “dan eet ik tenminste ook weer eens niet alleen”.
“Dat is niet nodig” antwoord ik, maar hier wil Mia niets van weten, dus ze antwoordt “lust je pizza, zelfgemaakt. Ik krijg hem toch nooit alleen op”.
“Lekker” antwoord ik, waarna we naar de keuken vertrekken en zij inderdaad uit de ijskast een reeds opgemaakte pizza haalt, die ze op het aanrecht zet, waarna ze de oven aan maakt.
“Toch maar iets drinken dan?” vraagt Mia, die een fles rode wijn mijn richting in houdt.
“Welja, ik ben er nu toch” antwoord ik.
Mia schenkt twee glazen in, gaat zitten aan de keukentafel en vertelt over haar zoon en dochter, die ze nauwelijks ziet, maar is ook erg nieuwsgierig naar mijn leven. Tussendoor gaat de pizza de oven in, waarna het gesprek vordert en de fles wijn leger raakt. Als de pizza klaar is, opent Mia een tweede fles wijn, die aan het einde van het toetje er ook ver doorheen is.
Als ik na een kort toiletbezoek terug de keuken in loop, staat Mia voorover gebukt de vaat in de vaatwasser te doen, opdat ik een blik krijg geworpen op haar, meer dan aantrekkelijke, achterkant.
Omdat ze me toch niet kan zien, staar ik er ongegeneerd naar, maar als zij ineens rechtop gaat staan en me aankijkt, verschiet ik van kleur.
“Wat is er?” vraagt Mia, op bezorgde toon “je kleurt ineens helemaal rood”.
“Uhm, niets” antwoord ik, terwijl ik snel ga zitten, aangezien ik me realiseer dat ik een stijve heb.
“Jawel er is iets” zegt Mia kalm.
“Nee niets” antwoord ik, terwijl ik poog kalm te blijven, maar de bibberende hand waarmee ik het wijnglas naar mijn mond probeer te brengen, verraad mijn nervositeit.
“Nee echt, er is niets” zeg ik nogmaals, maar Mia komt op me afgelopen, legt haar hand op mijn schouders en hurkt bezorgd naast me neer, waarop ze haar andere hand op mijn bovenbeen legt en zegt “je kunt het toch gewoon tegen me zeggen”.
‘Als ze mijn stijve maar niet ziet’ herhaal ik enkele malen, als een mantra in mijn gedachten, terwijl ik een tiental seconden apathisch voor me uit staar, waarna ik me bij elkaar probeer te rapen en zeg “nee er is echt niets”.
Mijn stem slaat echter over terwijl ik het zeg, dus zij weet het nu zeker: er is wel degelijk iets.

Ze wrijft troostend over mijn bovenbeen, wat uiteraard een tegenovergestelde uitwerking heeft, want mijn pik maakt er spontaan een sprongetje van, wat ze blijkbaar gezien heeft, want ze vraagt zacht, op onderzoekende toon, alsof er enige twijfel over bestaat “ben je opgewonden?”
De blik die ik richt op mijn kruis is niet slim, want nu heeft ontkennen geen zin meer, dus ik antwoord eerlijk, met overslaande stem “ja”.
“Waarvan dan?” vraagt zij, terwijl haar hand nog immer over mijn bovenbeen wrijft en zij, omdat haar hurkende positie vermoedelijk zeer doet, naast me op haar knieën gaat zitten.
“Van jou” antwoord ik eerlijk, op jammerende toon, omdat ik me betrapt voel en in een modus schiet die ik niet van mezelf ken, want het voelt alsof ik een klein kind ben, die iets ondeugends aan een ouder iemand opbiecht.
“Omdat ik voorover gebukt stond?” vraagt zij, refererend aan het moment.
“Ja” antwoord ik, met iets minder trilling in mijn stem, aangezien ik me gehoord voel.
“Ik wist helemaal niet dat ik deze uitwerking nog had op mannen, laat staan op zo’n lekker jong stuk als jij” zegt Mia.
“Toch is het zo” reageer ik, alsof zij het schuld is.
“Ach gut” zegt Mia, alsof ik zielig ben, terwijl de hand op mijn schouder troostend over de bovenkant mijn rug begint te strelen en de hand op mijn been mijn kruis opzoekt.
Een opgewonden piepje verlaat mijn mond, zodra ze mijn pik, door mijn dunne zomerjeans heen, aanraakt, waarop zij begint te wrijven en vraagt “is het zo erg” wat ze doet op een toon, alsof ze me vraagt of ik een pleister wil.
“Ja” antwoord ik bijna jammerend, waarop zij zacht zegt “dat geeft toch niet, want het is een flinke knaap die je daar hebt”.
Ze legt haar hoofd tegen de bovenkant van mijn borst, zodat ze naar mijn kruis kan kijken, terwijl ze er zacht over streelt.
“Dus dat heb ik veroorzaakt?” vraagt ze fluisterend, waarop ik wederom slechts een bevestigend “ja” uit weet te brengen.
“Zal ik je er dan ook maar vanaf helpen?” vraagt Mia “dat is dan wel zo netjes”.
Het antwoord wacht ze niet af, want haar hand opent behendig de knopen van mijn jeans, terwijl ik mijn adem inhoud en zie dat mijn broeksknopen er direct achteraan volgen. Een diepe kreun verlaat mijn mond, als zij over mijn knoertharde paal wrijft, welke slechts gescheiden wordt van haar hand, door het dunne stof van mijn boxershort.
“Volgens mij is dat een hele mooie” zegt Mia, die mijn staaf graag met eigen ogen wilt zien, getuige het feit dat haar hand de elastieken band van mijn boxershort optilt en zij deze keurig onder mijn ballen positioneert.
Zodra haar hand mijn blote snikkel raakt, ben ik verkocht, want ik verlies mezelf in het genot dat haar bedreven, vaardige hand me verschaft. Wat ze allemaal nog zegt en doet, ontgaat me, want ik heb pas door dat ze mijn stoel gedraaid heeft en recht voor me zit, op het moment dat ik mijn zaad voel naderen. Op dat moment open ik mijn ogen namelijk en staar recht in de hare, als zij met een blik die begrip uitstraalt, de laatste rukken aan mijn pik geeft, waarna enkele stralen zaad op haar shirt landen, ter hoogte van haar borsten.
Ze wrijft mijn eikel zelfs schoon tegen haar shirt, hevelt de elastieken band van mijn boxer weer op zijn plek en zegt zacht, kijkend naar haar shirt “die kan in de was”.
Of het is om een ongemakkelijke situatie te voorkomen of slechts is omdat haar ze haar shirt uit wilt doen, buiten mijn zicht, dat is me niet helder, maar Mia duwt zich op tegen mijn stoel, drukt een zoen op mijn voorhoofd en verdwijnt de keuken uit, opdat ik nog net een glimp op mee kan pikken van de veroorzaker van het gebeurde, namelijk haar megastrakke kont.

“Je zult er wel dorst van gekregen hebben” zegt Mia, nog geen minuut later, terwijl ze de keuken weer in komt, maar mijn hoofd is al bij de deur, aangezien ik van schaamte niet weet hoe snel ik me uit de voeten moet maken.
‘De kroeg in en slap ouwehoeren met mijn maten, of hier blijven bij een prachtige vrouw, die doet alsof er niets gebeurd is?’ dwaalt er door mijn gedachten, nadat ze deze woorden gesproken heeft, waarop ik besluit te zeggen “ik lust nog wel een wijntje”.
Zodra de glazen weer gevuld zijn, valt er een korte stilte, die niet ongemakkelijk aanvoelt, maar meer het karakter heeft van twee mensen die nadenken over een vreemde situatie, wat het uiteindelijk ook is.
“Dus jij valt op iets rijpere vrouwen?” vraagt Mia, de stilte doorbrekend.
“Eigenlijk wel” antwoord ik eerlijk, maar ook enigszins beschaamd.
“Begrijpelijk” antwoordt zij koel, om haar woorden te staven met “wij weten zo veel meer van het leven en van mannen, dat die jonkies geen enkele kans zouden maken, als ze er niet zo goed uit zouden zien”.
“Jij mag er anders ook wezen hoor” floep ik er onbeholpen, doch oprecht uit.
“Dank je” zegt ze glimlachend, terwijl ze een knoopje van het hemd, dat ze zojuist heeft aangedaan, los maakt.
“Een knoopje per compliment?” vraag ik ietwat lacherig, vanwege haar vreemde geste.
“Misschien” antwoordt ze plagerig, waarna ze vraagt “hoezo, wil je me nu overladen met ongemeende complimenten?”
“Elk compliment aan jou zou oprecht zijn” antwoord ik charmant, want de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik als een blok val voor haar.

“Dus jij kent mijn zoon uit de kroeg?” vraagt Mia, die het gesprek schijnbaar een andere kant op wilt sturen.
“Inderdaad, we drinken wel eens een biertje, maar echt goed ken ik hem ook niet. Ik bedoel, het is niet zo dat we bij elkaar over de vloer komen of zo”.
“Dat doet hij hier ook niet” zegt zij sarcastisch.
“Heb je geen contact met hem dan?” vraag ik.
“Jawel, maar vaak zie ik hem niet, althans niet sinds de scheiding. Het afgelopen jaar is hij misschien vijf of zes keer hier geweest” zegt Mia, ietwat melancholisch, waaruit ik opmaak dat ze het contact mist.
“Vervelend” reageer ik begripvol, waarop zij zegt “ach, ergens begrijp ik het wel”.
“Zo vervelend ben je toch niet?” vraag ik, ondanks dat ik de situatie niet ken.
“Vervelend niet, maar gemakkelijk ook niet. Althans, als ik mijn ex-man moet geloven” zegt Mia wazig, waarna ze enkele ferme slokken wijn drinkt en haar glas bij schenkt, dus de situatie raakt haar nog steeds, vermoed ik.
Mijn frons verraad dat ik er niets van begrijp, waarop zij in algemene bewoordingen vraagt “seks is toch iets heel anders dan liefde, of niet?”
“Jawel, maar het mooiste is toch om seks te beleven met iemand waar je van houdt” antwoord ik, een soort van grens aangevend.
“Helemaal met je eens” zegt zij, met verhoogde stem, die verraad dat de wijn zijn werk doet, waarna ze vraagt “maar seks is toch ook meer dan alleen rechtop en neer”.
“Dat mag ik hopen” antwoord ik luchtig.
“Weet je wat het is Erik” zegt Mia op samenzweerderige toon “ik ben nogal veeleisend in bed”.
Ik heb ineens de indruk dat ze aangeschoten is, doch haar ogen staan vrij recht, wat blijkt als ze me strak aankijkt en ietwat grappend zegt “of in elk geval eisend”.
“En daar kon je man niet mee omgaan?” vraag ik, niet echt wetend wat ze precies bedoelt.
“Mijn ex-man, de vader van jouw vriend” zegt Mia, waarna ze een korte stilte laat vallen en zegt “mijn ex-man weet niet hoe hij een vrouw moet behagen”.
“Juist” reageer ik koeltjes, waarna ik nip van mijn wijn en bedenk hoe dronken of aangeschoten ze is, want haar gemoed lijkt ineens omgeslagen.
Mia’s tirade is echter nog niet voorbij, want ze stelt nu “zeg eens eerlijk Erik: het is toch niet vreemd, als een vrouw elke dag bereid is om onder je te gaan liggen, dat ze af en toe eens verwacht dat ze zelf verwend wordt. En dan heb ik het niet over bloemen of bonbons, maar over verwend worden op seksueel gebied Erik”.
“Nee, dat is niet vreemd” antwoord ik, terwijl ik zelfs aan mezelf merk dat ik begrip heb voor haar situatie.
“Mijn man vond me een veeleisend kreng in bed” zegt ze met enig verwijt in haar stem, wat ze overigens aanvult met de woorden “en dat terwijl ik slechts hetzelfde wilde als hem: gewoon een orgasme”.
‘Wat een eikel’ bedenk ik ‘wie wil er nu niet zo’n vrouw?’, maar ik besluit om het gesprek een andere wending te geven, want ik doorbreek haar tirade met “je bent mooi”.
Mia vat het sportief op, opent grijnzend een knoopje van haar hemd, waardoor haar zwarte bh zichtbaar wordt en zegt “sorry, dat is de drank die spreekt”.
“Geeft niet” antwoord ik begripvol “soms moet het er gewoon even uit”.
“Ja, maar wat moet jij nu wel niet van me denken” zegt ze, alsof ik een of ander raar oordeel geveld zou hebben.
Haar vraag is retorisch, maar toch beantwoord ik hem met “nou, ik denk, wat een mooie lieve vrouw”.
Lachend opent ze nog een knoopje, zodat haar hemd nog maar met twee knoopjes dicht zit, dus haar immense prammen hangen half uit haar hemd.

“Charmeur” zegt Mia, die enkele nipjes van haar wijn neemt en me strak aankijkt terwijl ze dit doet. Haar blik toont dat ze haar emoties weer de baas is en geeft me ook de indruk dat ze zeker nog niet dronken, maar wel net als ik, redelijk aangeschoten is.
“Wat bedoel je eigenlijk met veeleisend of eisend in bed?” vraag ik.
Haar lachje is ondeugend, als ze antwoordt “soms … als ik opgewonden ben, dan wil ik iets … maar dan wil ik het ook echt, dus dan maak ik dat duidelijk”.
“Dan moet het?” vraag ik, waarop zij kalm knikt.
“In het dagelijks leven ben ik meegaand en begripvol” zegt Mia “maar als ik opgewonden ben dan is het soms beter dat ik krijg waarom ik vraag”.
De wijze waarop ze het zegt, getuigt van een vastberadenheid, waar niets tegen in te brengen is, dus ik dit doe ik ook niet, maar ik vraag wel “kun je dat uitleggen?”, want echt begrijpen doe ik het niet.
Mia knikt en zegt “stel je hebt seks met een meisje en zij komt klaar”.
“Ja” reageer ik vragend, als zij verder vertelt “dan verwacht je dat zij jou ook de gelegenheid geeft om tot een orgasme te komen”.
“Lijkt me logisch” vul ik aan, waarop zij vraagt “en als het andersom is?”
“Ook, lijkt me” antwoord ik, wat zij aanvult met “maar niet bij mijn ex-man en zelfs niet na tig jaar huwelijk”.
Mia schiet in de lach, wat ik niet begrijp, maar als zij hakkelend zegt “dan heb ik nog eentje van je te goed”, lach ik met haar mee, om het binnepretje dat tot uiting komt.
“Nog maar een flesje doen?” vraagt Mia, nadat ze op de keukenklok gekeken heeft en vermoed dat ik de kroeg niet meer in ga, want het is reeds voorbij negenen.
“Prima” antwoord ik, waarna ik mijn glas leeg drink en deze haar kant op schuif. Mia staat op, loopt naar het aanrecht om een nieuwe fles wijn te openen, waarop ik wederom geconfronteerd word met haar achterkant.
De situatie heeft me losser gemaakt, dus ik zeg spontaan “wat een waanzinnig mooie kont heb je Mia en wat een prachtig stel benen”.
“Dat zijn twee complimenten in één zin, maar ik tel ze allebei” zegt Mia lachend, waarna ze frutselt aan haar hemd en overduidelijk de laatste twee knoopjes heeft los gemaakt, want de panden van haar hemd hangen langs haar lijf.
Na een luide plop, draait ze zich om, opdat ik geconfronteerd word met een waanzinnig stel tieten, die met moeite bijeen worden gehouden in de degelijke bh. Een degelijke bh is overigens nodig om deze dames in bedwang te houden, want een kanten gevalletje zou direct bezwijken onder het gewicht.
“Wauw” weet ik slechts uit te brengen, als ze terug naar de tafel loopt en, staand naast de tafel, de glazen vult.
Zodra de glazen gevuld zijn, opent Mia de bovenste knoop van haar jeans, waarna de kleine knoopjes onder de druk van haar onderbuik vanzelf openspringen.
Lachend zegt ze “die drie complimenten krijg je cadeau, maar eigenlijk was je wauw dit ook waard”.

Ze neemt beide glazen van tafel, gaat ruggelings tegen de tafel geleund staan en vraagt “kom je niet even bij me staan?”
Uiteraard veer ik op, ga voor haar staan en neem mijn glas aan, terwijl ik mijn ogen niet van haar borsten af kan houden.
“Proost” zegt Mia, waarop ze haar glas tegen het mijne tikt en mijn ogen vangt met de hare.
‘Ze is helemaal niet dronken, maar ik wel, althans een beetje’ geef ik in gedachten aan mezelf toe, terwijl ik verdrink in haar blik.
Haar zwoele lippen vouwen zich om de rand van het glas, terwijl ik bedenk hoe ze mijn pik in haar mond neemt.
Ze neemt enkele nipjes en vraagt “ben je nu een borsten of een billenman?”
“Hoezo?” vraag ik verbaasd om haar plotselinge vraag.
“Omdat je weer opgewonden bent en nu niet van mijn kont, denk ik” legt zij uit, terwijl ze checkt of haar veronderstelling klopt, want ze voelt voorzichtig aan mijn kruis, waar inderdaad enige zwelling waarneembaar is, ondanks dat ik geen volle erectie heb.
“Volgens mij heb ik geen voorkeur” antwoord ik.
“We zullen zien” zegt Mia, die mijn glas uit mijn handen neemt en deze, samen met de hare, achter zich op tafel zet. Haar hand streelt mijn wang, terwijl ik smelt en als was in haar handen word. Haar handen leiden mijn gezicht naar het hare, waarna haar volle lippen me zoenen. De piepkleine kraaienpootjes rond haar ogen verdwijnen, als ze haar ogen sluit en subtiel haar tong mijn mond in laat glijden, waarna een paringsdans tussen twee tongen begint, die mijn pik in vuur en vlam zet, want ik krijg binnen enkele seconden een enorme erectie, die kloppend meldt dat hij bevrijd wil worden. Een hand glijdt over mijn voorhoofd baar mijn nek, welke ze streelt en kroelt, maar die tevens ervoor zorgt dat zij in controle is over de zoen, terwijl haar andere hand doelgericht richting mijn billen afdwaalt, waar ze stevig haar nagels indrukt. Opgehitst sla ik mijn armen om haar heen, om achter haar rug, haar bh te openen, waarna ik haar bh omhoog druk en de enorme tetten begin te kneden, waarbij ik veel aandacht heb voor de spijkerharde knoppen, die haar tepels vormen.
Als ik me niet meer in kan houden en de drang, om haar pruim te voelen, niet meer kan bedwingen, pel ik haar jeans van haar kont af en wurm mijn hand haar slipje in. Via een dun strookje schaamhaar eindigt mijn hand tussen tegen een glad stuk huid, dat verdacht nat aanvoelt, dus de vinger die ik naar binnen druk, glijdt erin als een mes door warme boter. Onstuimig vinger ik haar, waarna ik me focus op haar klit, waar ik cirkeltjes omheen draai, die ervoor zorgen dat zij de zoen beëindigt, want ze heeft haar mond nodig om voldoende lucht te krijgen, omdat ze overdadig begint te kreunen.

Haar handen grijpen zich vast aan het tafelblad, terwijl ik besef dat er slechts één mogelijkheid is om deze situatie succesvol te maken, namelijk door haar wel een orgasme te schenken. Dit brengt me ertoe om haar broek verder naar beneden te drukken, tot onder haar knieën, zodat ze haar benen ietwat kan spreiden. Steunend tegen de tafel, sluit ze haar ogen en geniet van mijn, inmiddels twee, vingers die haar spleet in en uit drijven, terwijl ik me vastzuig op een van haar spijkerharde tepels.
Mia kreunt, geniet en geeft zich over aan het genot dat mijn twee vingers en mijn mond haar verschaft.
‘Haar ex moet wel een enorme hork zijn geweest om haar dit genot niet te verschaffen’ bedenk ik, als ik zie hoe mooi ze is, terwijl ze geniet en binnen vijf minuten op mijn vingers klaarkomt, wat ze doet met ingehouden adem, een rood aanlopend hoofd en bloeddoorlopen ogen, die me strak aankijken.
“Wauw” floept er spontaan uit mijn mond, als ik de schoonheid en de intensiteit van haar orgasme aanschouw en mezelf zacht en teder tegen aahr aandruk.
Mia herpakt zich snel, want binnen een halve minuut, voel ik weer kracht in haar lichaam, waarop ze haar handen tussen ons in wringt en mijn broek opent, met de woorden “al duurt het maar drie stoten, maar ik wil je nog even voelen”.
Mijn broek valt richting de grond, terwijl zij zichzelf omdraait, de glazen aan de kant schuift en zich voorover op de tafel laat vallen. Haar achterste is naakt nog mooier dan in de verpakking, dus ik streel enkele malen bedeesd, omdat ik onder de indruk ben, over haar achterste en posteer vervolgens mijn staaf, tegen haar mossel. Door de drank en mijn eerdere orgasme houd ik het best lang vol. Zo lang zelfs dat zij nogmaals klaar komt, maar als dit het geval is, zorgen haar kutspasmen ervoor dat mijn hoogtepunt zich aandient. Ik trek me terug, met de bedoeling om over haar kont heen klaar te komen, doch ze staat binnen twee seconden omgedraaid voor me, grjpt mijn pik beet en geeft er de laatste rukken aan, terwijl ze kusjes op mijn lippen drukt. Het zaad eindigt ergens op de kluwen broeken die om onze enkels hangen, doch dit verstoort de intensiteit van het moment niet.
Wat het moment wel verstoort, is dat zij als mijn pik begint te slinken in haar hand, quasi grappend vraagt “waarom kom je niet in me, ben je bang dat je me zwanger maakt of zo?”
Lacherig stappen we uit onze schoenen en broeken, aangezien niet alleen mijn vocht deze bevuild hebben.
“Dus je blijft slapen” constateert Mia stoïcijns, waarop ik geen antwoord geef, maar heimelijk bedenk, dat ik niets liever zou willen.
Met ontbloot onderlijf zitten we even later naast elkaar aan tafel, nippend aan onze wijn en starend in elkaars ogen.
Realiteitszin komt niet in ons op, want de drank en onze wederzijdse aantrekkingskracht zijn hiervoor te sterk.
Mijn emoties kan ik nauwelijks bedwingen, want Mia is alles waar ik al die jaren naar verlangd heb.
Voor liefdesverklaringen is de situatie uiteraard te pril, maar toch voel ik de drang om haar te vertellen wat ik ervaar, dus ik zeg “dit klinkt gek of raar, maar als ik eerlijk ben, dan ben jij alles wat ik ooit gewild heb in een vrouw”.
“Hoezo?” vraagt ze zacht, terwijl ze mijn kwetsbaarheid begrijpt en troostvol een hand op mijn been legt.
“Het is niet makkelijk om als jongen van 25 te vallen voor iets oudere vrouwen” zeg ik, waarop zij, met lichte verbazing in haar stem vraagt “je weet dat ik bijna twee keer zo oud ben, of niet?”
“Dat weet ik” antwoord ik bevestigend, om er lacherig achteraan te melden “dat geen probleem maar een vereiste”.

Mia vraagt voorzichtig door naar mijn verlangens en waar deze vandaan komen, waarna ze concludeert “de plek van je moeder kan ik niet innemen”.
“Dat weet ik” antwoord ik lachend “en dat is maar goed ook, want anders zou je na zojuist wel eens vervolgd kunnen worden voor incest”.
Mia lacht, neemt mijn gezicht in haar handen en kijkt me indringend aan, als ze zegt “ik kan een thuis voor je zijn, maar je moet weten dat in dit huis ook regels gelden”.
Haar lach is verdwenen, dus de mijne doet dit ook, als ze zegt “zoals ik al eerder vertelde: seks is niet alleen de liefde bedrijven, maar vraagt van jou ook een bepaalde inspanning”.
“Dat was al duidelijk” antwoord ik, waarop zij kalm nee schud en zegt “nee Erik, er is meer dan dat”.
Haar woorden klinken bijna beangstigend, als ze haar eerdere woordkeuzes aansterkt met “soms wil ik gewoon dat je doet wat ik vraag. Begrijp je”.
“Ik denk van wel” zeg ik, waarna haar blik zegt dat dit zeker niet het geval is, dus ik herstel me en vraag “nee, ik snap het niet. Wil je het uitleggen?”
“Soms verwacht ik geen tegenspraak, maar gewoon een brave knul, die doet wat ik zeg” legt ze uit.
Haar bemoederende woorden klinken als muziek in mijn oren, want uiteraard is dit een van de redenen, waarom ik een ervaren vrouw aan mijn zijde wil, dus ik knik instemmend en vraag “is nu zo’n moment?”
Ze knikt instemmend en zegt “inderdaad Erik, nu is zo’n moment”.
Ze laat mijn gezicht los en schuift haar stoel achteruit, draait deze een kwartslag, waarna ze haar benen opent. Het streepje schaamhaar wijst naar de plek waar mijn aanwezigheid verwacht wordt, althans ik heb geen aansporing nodig, maar glijd van mijn stoel af, om op handen en knieën tussen haar benen te gaan zitten. Zacht zoen ik haar schaamlippen en haar venusheuvel, waarna ik haar met lange halen begin te likken. Ze streelt mijn haar terwijl ik dit doe, wat mij aanspoort om nog beter mijn best te doen. Na enkele minuten richt ik met tot haar klit, waarna het rap gedaan is met haar, want binnen enkele minuten stromen haar sappen over mijn kin. Schokkend komt ze tot ontlading op mijn tong, waarna ze me direct omhoog tilt aan mijn kin.
Ze zoent me vluchtig en fluister “sta eens op”.
Aangezien volgzaamheid van mij verwacht wordt, doe ik als gevraagd, waarop ze mijn staaf in haar handen neemt en zegt “en als je braaf bent, dan wordt je beloond”. In ene hapt ze mijn knoertharde pik haar mond in, waarna ze mijn zak met een hand begint te kneden en haar andere hand melkend, met haar zuigbewegingen mee, over mijn pik laat gaan. Ondanks mijn eerdere orgasmen en de drank in mijn hoofd, ben ik dusdanig opgewonden dat het slechts enkele minuten volhoud. Mia voelt mijn orgasme precies op tijd naderen, want ze laat mijn staaf uit haar mond floepen en kijkt me zaadvragend aan, terwijl ze de laatste rukken aan mijn exploderende pik geeft, opdat enkele dunne sliertjes zaad op haar immense borsten landen.
Even later vinden de laatste restjes wijn onze monden, waarna Mia zegt “ik ben kapot, ga je mee naar bed?”
Het is voorbij middernacht, dus ik stem in, opdat we even later samen, naakt, tegen elkaar aan in slaap vallen.

Wakker worden, doe ik als de gelukkigste mens op aarde, want als ik mijn ogen open, kijk ik recht tegen Mia’s immense tetten aan, die als twee gelande zeppelins keurig voor haar liggen, aangezien ze op haar zij naar mij toegedraaid ligt. Ik vermoed dat ze nog slaapt, want haar ogen zijn gesloten, maar toch kan ik me niet bedwingen, dus ik kruip tegen haar aan, druk mijn gezicht tegen haar borsten en vlei mijn lijf tegen het hare. Ze tilt haar rechterbeen op, zodat ik dichter tegen haar linkerbeen aan kan gaan liggen, waarna ze haar been bezitterig over me heen slaat. Mijn pik groeit direct aangezien deze geconfronteerd wordt met de warmte van haar bovenbeen, doch aan seks denk ik eigenlijk niet, want ik wil verdwijnen in de warmte van haar lijf, die versterkt wordt door haar arm, die ze over me heen slaat, waarna ik haar vingers kroelend in mijn nek voel.
Minutenlang liggen we roerloos op deze wijze tegen elkaar aan, terwijl onze lichamen met elkaar lijken te versmelten. Onbewust maakt mijn onderlichaam schurende bewegingen, waardoor mijn pik, tussen haar been en mijn onderbuik in, enige wrijving ervaart, wat mijn genot uiteraard versterkt. Hierdoor begin ik lichtjes te kreunen, of beter gezegd te hummen, wat voor Mia de aanleiding is om ook enige genot te willen ervaren, dus ze dirigeert met haar vrije hand haar tepel tot voor mijn mond, opdat ik automatisch toe hap. Zacht zuigend aan haar tepel, ervaar ik het kroelende gevoel in mijn nek, waardoor ik iets enthousiaster tegen haar been oprijd, als ik de hak, van het been dat ze over me heen geslagen heeft, tegen mijn billen voel. De hak oefent druk uit en lijkt een tempo aan te willen geven, dus ik beweeg mijn onderlichaam mee in het tempo van haar hak, opdat ik nog meer wrijving aan mijn voorkant ervaar, wat nog meer genot tot gevolg heeft. Haar vrije hand gaat op zoek naar mijn tepel en vindt deze ook, waarna ik plagerige kneepjes en lieflijke draaiingen eraan ervaar. Mia heeft me opgesloten in haar genotvolle web en ik kan slechts tegen haar been aan rijden en genieten van haar aanrakingen, wat ik vol overgave en zonder erbij na te denken doe, wat leidt tot een vreemdsoortig genot, dat een vreemde wending krijgt, want de hand die mijn tepel verwent oefent steeds meer druk uit. Haar nagels priemen namelijk in mijn tepel, wat tevens geldt voor de nagels die mijn nek liefjes krabbelde, want ook hier oefent ze nu druk uit. Het maakt mijn pik echter alleen maar harder en mijn mond zachter, want des te meer zij haar nagels mijn weke delen in drukt, des te liever zuig ik aan haar tepel. Mijn pik schuurt ook niet meer, maar heeft dusdanig veel voorvocht geproduceerd dat het lijkt alsof ik tussen twee ingevette lichaamsdelen in beweeg. De nagels in mijn nek lijken nog het meeste op een leeuwin die haar kleintje in haar mond heeft, doch de nagels in mijn tepel zorgen voor lichtflitsen in mijn hoofd en bliksemflitsen tussen mijn tepel en mijn kruis. Volledig in extase voel ik dat er een ontlading nadert, wat mij de adem beneemt, dus ik laat haar tepel uit mijn mond glippen en hap naar adem, terwijl ik op en neer beweeg met mijn onderlijf, alsof ik haar neuk.
Mijn zaad sijpelt tussen onze lichamen in, waarna de nagels in mijn nek, plaats maken voor liefkozende strelingen en ook mijn tepel laat ze los. Hijgend kom ik tot mezelf, waarna de gesprekken van gisteravond als een flits door mijn hoofd schieten, dus ik zeg dromerig “sorry, dat ik jou niet eerst heb laten komen”.
“Geeft niet” antwoord Mia zachtjes “dit had ik voor geen goud willen missen”.

Bij voldoende interesse volgt deel 2 van dit deels waargebeurde verhaal.
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 27 november 2017 - 14:01 / Hits : 9776 / Waardering : 4.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Onze vakantie, seks met mama,
Auteur : Benvan / Geschreven op : 14 augustus 2015 - 12:09 / Hits : 63735 / Waardering : 4.40

Mama wist het al
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 29 augustus 2016 - 13:42 / Hits : 24030 / Waardering : 4.09

Mama, overheerst mij! Deel 3.
Auteur : Angela / Geschreven op : 12 februari 2016 - 19:18 / Hits : 9877 / Waardering : 4.00

Mama, overheerst mij! Deel 4.
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 april 2016 - 19:21 / Hits : 10779 / Waardering : 4.00

Zondagavond met mama
Auteur : RonnyG / Geschreven op : 09 januari 2012 - 23:53 / Hits : 65833 / Waardering : 3.93

Mama-Mia (2)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 04 december 2017 - 13:33 / Hits : 8721 / Waardering : 3.75

Casa di mama
Auteur : Alias / Geschreven op : 23 augustus 2014 - 13:41 / Hits : 26921 / Waardering : 3.56

Met mama op stap
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 oktober 2005 - 21:54 / Hits : 57603 / Waardering : 3.40

Mama, overheerst mij!
Auteur : Angela / Geschreven op : 03 februari 2016 - 13:57 / Hits : 18927 / Waardering : 3.36

Met mama op stap, deel 2
Auteur : Sjoerd / Geschreven op : 01 november 2005 - 15:35 / Hits : 40010 / Waardering : 3.15

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Max55
Mooi geschreven! Je laat haar in haar waarde, en dat zie je niet zoveel. Laat het tweede deel maar komen. Van mij krijg je de maximale score!
Geschreven op : 29 november 2017 - 16:30

ludoke
zalig verhaal ik kijk uit naar het vervolg
Geschreven op : 30 november 2017 - 16:10

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb