Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn jonge buren.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn jonge buren.
Sinds een paar weken heb ik eindelijk leuke buren naast me. Het oude echtpaar is weg en een jongstel heeft hun huis gekocht. Onze tuinen ligt in het zuiden en dat houdt in dat we de hele dag zon hebben. Dit is een vlot stel die net als ik maximaal kunnen genieten van de zon. Ik woon daar nu twee jaar alleen sinds ik gescheiden ben. Ik ben nu een gelukkige oudere jongere man van tweeënvijftig die leuke buren heeft gekregen. Mandy en Rick heten ze. Mandy is vierentwintig en Rick is dertig jaar. Afgelopen zaterdagnacht hoorde ik wat geluiden in de tuin, ik keek door het raam en zag daar hoe Mandy zich lekker liet neuken door haar vriend. Ik heb dit hele geile schouw spel bekeken zonder dat ze het door hadden. Ze heeft normale, maar mooi gevormde borsten en een normaal figuur met heerlijke lange en slanke benen, lang zwart haar, een lekker koppie en een kontje om op te eten. Zondag zag ik Rick met twee koffers weg gaan en hoorde ik hem tegen haar zeggen dat hij maar een weekje weg was voor zijn werk. Ik stond buiten en hij riep; “Tim, let je op mijn kleine meid?” Ik lachte en riep; “echt wel, geen enkel probleem.” Twee dagen later hoorde ik van Mandy dat hij nog een week langer weg zou blijven voor zijn werk. Mandy baalde er wel van maar had zo iets van jammer dan. Het was vrijdagmiddag, ik was die dag vrij van mijn werk en ik keek uit mijn slaapkamerraam. Het was een uur of twaalf en ik zag dat Mandy met een vriendin in de tuin lag te zonnen. Beide vrouwen hadden alleen een string aan. Het was vet geil om hun zo te zien liggen! Ik zag hun mooie borsten recht overeind staan met een paar opwindende stijve tepels.

Ze hadden allebei een strakke buik die glansde in de zon. Ik zag dat hun kutje een beetje bol in hun string stond. Dat zorgde voor een opkomende geilheid, mijn lul werd in no time hard! Ik pakte snel mijn video camera en filmde deze twee heerlijke schoonheden zonder dat ze het door hadden. Nadat ik hen zo’n tien minuten had gefilmd wilde ik hun toch wel even van dichtbij bekijken. Onder het mom dat ik suiker wilde lenen liep ik zachtjes de tuin in, en keek ik tussen een gaatje door in de schuiting. Ik liep wat hoger, kwam met mijn hoofd boven de schutting uit en vroeg aan Mandy of ze wat suiker voor me had zodat ik koffie kon drinken. Zonder enige schaamte stond ze op en liep ze naar de keuken en riep toen; “ik wil ook wel een kopje zetten voor je hoor. Dan kun je die samen met ons opdrinken.” Ze vroeg haar vriendin of die ook een kopje wilde. “Als het niet teveel moeite is drink ik heel graag een kopje met jullie mee,” riep ik. Mandy zei; “de poort is open kom maar verder.” Fuck, dit was nog beter dan ik had gedacht. Ik liep hun grote tuin op en hoopte dat ik mijn stijve lul voor hen kon verbergen. Ik ging in een van de luie stoelen zitten terwijl haar vriendin Debby gewoon bleef liggen. Ik kon duidelijk zien dat ze een paar echt grote volle borsten had met heerlijke stijve tepels. Even later kwam Mandy uit de keuken met een blad waarop drie kopjes koffie stonden. Ze gaf me een kopje en terwijl ik een slokje nam keek ik optimaal genietend naar deze twee jonge schoonheden. We kletsten over ditjes en datjes en Debby trok na een kwartiertje haar kleding aan en zei; “ik moet nu echt gaan anders ben ik te laat voor het eten.

Ze gaf Mandy een zoen op haar mond waarbij haar tong even naar binnen schoot. Mijn toch al stijve lul werd zo mogelijk nog harder toen ik dat zag. Twee sexy vrouwen die elkaar lekker stonden te tongen. Toen liep ze de tuin uit en bleef ik alleen achter met Mandy. Ze schonk nog een tweede kopje koffie voor me in. Dat Mandy weinig schaamte had bleek wel want ze bleef op de stretcher liggen in haar kleine zwarte string en ze gaf me alle gelegenheid om haar te bekijken. Ik keek met geile ogen naar dat heerlijke lijf. “Heb je ook trek in een biertje?” vroeg ze opeens. Ik lachte en zei; “nou, een lekker koel biertje gaat er altijd wel in.” Mandy liep in haar minuscule string naar de keuken en kwam even terug met twee biertjes, Ze had een kort rokje en een klein topje aangetrokken waarin die prachtige borsten perfect in uitkwamen. Haar slanke voetjes zaten in een paar open goudkleurige pumps, haar gelakte tenen kwamen er perfect in uit.

Ik nam een slok en we kletsten lekker door. Mandy vertelde op een gegeven moment dat Rick vaak weg was voor zijn werk. Het derde biertje kwam op tafel en we kletsten er lekker op los. Ik vroeg wat ze ging eten en ze zei dat ze dat nog niet wist. “Heb je misschien trek in iets van de chinees?” vroeg ik haar. “Ja, Dat vind ik wel lekker,” zei ze met een lach. “Oké, maar ik betaal,” riep ik. Ze trok een kort jasje over haar topje aan en ik trok mijn shirt en schoenen aan, daarna stapten we in mijn auto om bij de chinees iets lekkers te halen. Twintig minuten later zaten we bij haar in de keuken te genieten van het eten. Na het eten trok ze me mee naar de kamer waar ik lekker onderuit gezakt met een biertje in mijn hand naar de TV zat te kijken. “Ik ga even iets anders aantrekken, ik kom zo weer beneden. Wil je dan ook een biertje voor mij pakken?” Ik knikte terwijl ik haar nakeek toen ze de kamer uitliep. Het was echt een stuk om te zien, zoals ze op die vet geile hakken liep. Toen ik mijn biertje op tafel zette viel mijn oog op een dvd die onder tafel lag. Het was een vette porno dvd en ik pakte hem op om te lezen waar het over ging. Op dat moment kwam Mandy de kamer weer binnen lopen. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing. Nee, niet alleen van verbazing, maar vooral ook van opwinding. Wat daar binnen kwam lopen was mijn ultieme droom!

Ze had een zwart doorschijnend en extreem kort jurkje aangetrokken. Daaronder was goed te zien dat ze een paar huidkleurige, ragfijne nylons droeg die aan een brede jarretellegordel waren bevestigd. Ze had geen string en BH aangetrokken, aan haar voetjes een paar goudkleurige open pumps. Ze keek me aan en vroeg toen met zachte stem; “en, bevalt het wat je nu ziet?” ik knikte sprakeloos, bang om te laten merken dat mijn stem schor zou klinken. Er verscheen een blos op haar wangen toen ze zei; “tja, meestal ben ik alleen thuis. Dan heb ik de behoefte niet om me op te tutten. Maar met een knappe man in huis lijkt het wel alsof mijn lijf schreeuwt om aandacht. En ik weet van de spaarzame momenten dat ik Rick echt helemaal voor me heb dat dit het helemaal voor hem is. Hij geniet ervan als ik me zo heb opgetut. En zo te zien ben ook jij daar gek op, of heb ik het mis?” Met een schorre stem zei ik; “je ziet er geweldig uit! Ik durf het bijna niet te zeggen maar ook ik kan enorm genieten van een mooie en sexy geklede vrouw. Maar dit zeg ik als oudere jongere tegen een fantastische vrouw, want dat ben je zonder enige twijfel.” “Dank je wel voor dit compliment, een vrouw vindt het altijd prettig om te horen dat ze er nog toe doet,” was haar reactie. Toen zag ze de dvd die naast me op de bank lag. Opnieuw verscheen de blos op haar wangen, maar deze keer om een andere reden. Ze zei; “ik ben veel alleen, dit is een alternatief om te kunnen genieten zonder Rick.” Ik draaide het doosje om en las dat het een film was waar veel anale seks in voorkwam. “Is het een leuke film?” vroeg ik haar terwijl ik haar recht aankeek. Ze lachte opgelucht door mijn vraag en riep; “ja, echt wel. Tenminste, ik vind het een te gekke film.” Ik vroeg haar heel ad rem; “wat bedoel je nu precies met een te gekke film, is hij grappig of vind je het gewoon een vet geile film?”

Haar ogen kregen een bepaalde glans toen ze antwoordde. “Nee, ik vind het een vet geile film. Ik heb hem al een aantal keren gezien en elke keer weer geniet ik met volle teugen. Rick vindt het ook geil om me in mijn kontje te neuken, hij zegt dat dat voor hem het lekkerste is.” Ze vroeg of ik nog een biertje wilde hebben en toen ik ja knikte liep ze op die hoge hakken naar de keuken. Ze pakte nog een biertje voor ons allebei en kwam even later de kamer weer in. Ze ging naast me zitten en zei plotseling; “Wil je de film zien?” ik lachte en zei; “ja, eigenlijk wel.” Ze haalde de dvd uit het doosje en ik zei nog steeds lachend; “oh, ik dacht dat je nu bedoelde.” Ze keek me aan met die mooie ogen en zei toen; “oh, oké dat is goed.” Ze zette de TV aan en duwde de dvd in de speler. De film was vanaf het begin vet geil om naar te kijken en ik voelde mijn lul al groeien in mijn korte broek. Ik deed geen enkele moeite om hem weg te drukken want ik was simpel gezegd zo geil als boter! Ik zag dat een jonge vrouw lekker geneukt werd door een imposante stijve lul. Uit mijn ooghoek zag ik dat Mandy ook met een blos op haar wangen en grote ogen zat te kijken. Ik kon zien dat ze het geil vond en ik bekeek haar nog eens goed. Haar jurkje zat strak om haar lekkere lijf en je kon zien dat ze stijve tepels had. “Je vindt het wel geil he?” vroeg ik haar. Mandy keek me opgewonden aan, lachte en zei; “tja echt wel. Wat heeft die man een grote lul! Zou die vrouw er moeite mee hebben om zo’n grote lul in haar kut te krijgen?” Ik lachte breeduit en zei; “ik weet dat je het geil vindt om naar te kijken, ik zie het aan je tepels. Je hebt een paar fantastische grote tepels, ze drukken door je jurkje heen.” Mandy keek omlaag, ze had inderdaad een paar keiharde tepels. Ze lachte en zei; “jij ook zo te zien. Volgens mij heb je op dit moment ook een stijve lul. Misschien denk je bij jezelf wel dat je graag in de plaats van die man zou willen staan of niet?”

Ze had gelijk, de grote bult in mijn broek kon je onmogelijk missen. Ik kneedde mijn stijve lul door de stof van mijn broek en zei; “ja, wat wil je, zo'n film waar een schitterende vrouw door een enorme lul wordt geneukt en een opwindende en geil geklede vrouw naast me op de bank.” Mandy lachte en spreidde haar benen uit elkaar en zei; “dit is ook geil, vind je ook niet?” ze trok de zoom van haar toch al korte jurkje omhoog. Met grote ogen keek ik naar haar. Tussen haar in nylons gehulde benen zag ik haar glad geschoren, geile natte kale kutje. Haar schaamlippen waren gezwollen, haar klitje stond werkelijk overeind! Haar vingers flitsten over haar klitje, ze kreunde zachtjes bij elke beweging. Ik wist niet waar ik het eerste naar moest kijken, het was een enerverende en opwindende ervaring om mee te maken. IK had het niet meer! Zonder dat ik het echt in de gaten had trok ik mijn broek omlaag en begon mijn keiharde lul af te trekken terwijl ik nog steeds als versteend naar haar vingers bleef kijken die haar kutje verwenden. Ik keek met grote ogen en zag hoe zij een paar vingers in haar kutje stak en haar ogen sloot. Haar adem ging met horten en stoten, haar mond geopend. Ik ging op de grond zitten vlakbij haar kutje en bekeek dit fantastische schouwspel om maar niets te missen. Haar vingers gingen steeds sneller in en uit haar kutje, haar klitje stak nog steeds tussen haar dikke schaamlippen naar buiten. Ik rook haar geile kutsap. Ze keek me geil aan en zei; ”oh, wat is dit geil! Wat is dit lekker! Zie je mijn kletsnatte kutje? Dat komt door jou, weet je dat? Wat heb jij een geweldige lul! Je maakt me nog geiler door aan je grote lul te trekken.” Ik knikte ja en bleef gewoon aan mijn stijve lul trekken. Ze sloot haar ogen weer en trok haar kutje met beide handen open. Ik was zevenentwintig jaar ouder en keek naar een heerlijk, glad geschoren kutje van vierentwintig jaar oud! Ik wilde er heel graag aan komen maar ik durfde het niet omdat ik bang was dat het dan afgelopen zou zijn.

Heel voorzichtig raakte ik haar been aan en streelde deze over de gladde stof van die opwindende nylons. Mandy reageerde met gekreun en ik ging met mijn handen over haar nylons omhoog tot mijn hand onder het korte jurkje zat. Vlak voor haar wijd openstaande kutje stopte ik, bleef weer even naar haar vingers kijken snoof de geile kut geur op. Ik wilde meer, deed nu ook wat mijn gevoel aangaf en liet een vinger langs haar gezwollen schaamlip glijden. Mandy deed niks en trok alleen haar hand weg om mij alle ruimte te kunnen geven. Ik duwde een vinger bij haar naar binnen en begon haar te vingeren terwijl mijn duim over haar klitje ging. Mandy begon te hijgen en zei: “wat doe je nu buurman, dit mag niet!” maar ze bleef met haar benen uit elkaar op de bank zitten. Ik duwde twee vingers in haar kletsnatte kutje en vingerde haar terwijl ik haar geil hoorde hijgen en kreunen. Ik duwde nu mijn tong tegen haar klitje aan en likte haar geile kutsap op. Dat smaakte geweldig!! Ik likte haar naar een hoogte punt, ging op mijn knieën zitten en wreef mijn keiharde eikel langs haar gezwollen schaamlippen. Ik greep met mijn handen haar stevige borsten, kneedde deze en duwde toen ondanks mijn opwinding heel rustig mijn stijve lul in haar jonge kutje. Wauw! Wat een lekker gevoel om weer eens een jong kutje om je stijve lul te voelen! Mandy hijgde en riep; “Oh, wat is dit geil! Dit is veel beter dan de voorbind dildo van mijn vriendin. Ik hijgde en kreunde toen mijn stijve in en uit haar kutje ging. Ik dacht, shit twee van die geile sletten die met elkaar spelen! Die neuken elkaar met een grote voorbind dildo! Wat zou ik dat graag willen zien! Mandy kwam klaar terwijl ze met haar klitje speelde en ik haar neukte. Ze draaide zich om en zei; “ik wil je lul in mijn kontje hebben! Nu, stop die vette lul van je in mijn kontje! Neuk me in mijn kontje, neuk me!” Ik trok mijn lul uit haar kutje, hield mijn lul voor haar aarsje en stootte deze in haar strakke kontje en begon haar te neuken. Wauw! Dit was nog beter dan ik had kunnen dromen! Het kontje van deze mooie jonge vrouw op mijn oude lul. Na een paar stoten kwam ik kreunend klaar in haar heerlijke strakke kontje! Ik spoot een grote hoeveelheid sperma in haar kontje! Ik viel tegen haar aan en riep; “jullie mogen mij ook wel eens neuken met een voorbind dildo!” Mandy lachte en vingerde het sperma uit haar kont en zei; “morgen komt Debby weer. Ik zal je bellen als ze het goed vindt. Oké?” ik knikte heftig van ja. Het was een onverwacht feestje geworden deze middag. Hopelijk zou het nog een vervolg krijgen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 30 november 2017 - 15:35 / Hits : 16576 / Waardering : 3.07
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

help mijn jonge donkere buurjongen
Auteur : marieke / Geschreven op : 10 augustus 2012 - 14:40 / Hits : 37906 / Waardering : 3.18

Mijn jonge zusje
Auteur : The Kalivoz / Geschreven op : 28 juni 2007 - 17:42 / Hits : 89990 / Waardering : 3.16

mijn vrouw werd geneukt door een jonge neger
Auteur : max55 / Geschreven op : 09 januari 2015 - 14:43 / Hits : 34333 / Waardering : 3.16

help mijn jonge donkere buurjongen 2
Auteur : Marieke / Geschreven op : 17 augustus 2012 - 13:43 / Hits : 27310 / Waardering : 3.07

Kamer-huurder wordt mijn jonge minnaar.
Auteur : Marleen / Geschreven op : 08 mei 2010 - 20:47 / Hits : 47543 / Waardering : 2.92

Mijn jonge zusje (2)
Auteur : The Kalivoz / Geschreven op : 05 juli 2007 - 19:03 / Hits : 54146 / Waardering : 2.87

Mijn Late Lust slavin -1 ‘Met de buren op vakantie’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 november 2012 - 22:32 / Hits : 39563 / Waardering : 2.78

Mijn vrouw verleid door een jonge neger
Auteur : Paul / Geschreven op : 07 mei 2007 - 22:55 / Hits : 79966 / Waardering : 2.50

Bart mijn jonge collega.
Auteur : Barbara 1963 / Geschreven op : 14 januari 2011 - 11:15 / Hits : 22490 / Waardering : 2.49

mijn jonge buurjongen 2
Auteur : basle / Geschreven op : 06 september 2010 - 22:30 / Hits : 27635 / Waardering : 2.22

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb