Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mama-Mia (2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mama-Mia (2)
Nadat Mia en ik ons samen, als twee verliefde pubers, gedoucht hebben, ontbijten we samen, waarna ik vertrek, aangezien ik enkele afspraken heb die zondagmiddag.
De realiteit leert echter dat ik volledig ondersteboven ben en alleen maar behoefte voel om bij haar te zijn, dus als ik later op de dag, na het avondeten, van haar een sms ontvang, met de vraag of ik zin heb om een uurtje naar haar toe te komen, antwoord ik niet, maar handel ik, want ik loop linea recta naar het appartementencomplex waar ze woont.
“Wat nu, als ik bezoek had gehad” zegt Mia verschrokken, als ik ineens aan haar voordeur sta.

“Dan had ik gezegd dat ik hier ben voor je computerles” antwoord ik, waarna ze me lachend uitnodigt om binnen te komen, maar we ons tevens lijken te realiseren dat dit een soortement van verboden liefde is, wat begrijpelijk is, gezien het enorme leeftijdsverschil.
Vrijend staan we in het halletje, als zij de hartstochtelijke zoen doorbreekt en zegt “je enthousiasme is geweldig Erik, maar ik heb je gisteren ook uitgelegd dat er regels gelden in dit huis”.
“Klopt” antwoord ik, maar ik wil er even niets van weten, dus mijn handen glijden aftastend over haar lijf, dat voor de gelegenheid gehuld is in een gemakkelijk zittende half afhangende broek en een wijd shirt.
“Dat betekent dat ik wil dat je naar me luistert Erik” zegt Mia vermanend, terwijl ze mijn handen beet neemt en deze langs mijn lijf legt.
“Okay” zeg ik teleurgesteld, als een kind dat zojuist gecorrigeerd is. Ze neemt mijn hand vast en gaat me voor naar de woonkamer, waar ze plaats neemt op de bank, mijn hand met beide handen vast neemt en me indringend aan kijkt.
Heel even overvalt me een ongemakkelijk gevoel, alsof ik een vervelende boodschap ga ontvangen, of iets dergelijks, maar dit blijkt niet het geval, want Mia zegt “ik begrijp je enthousiasme Erik, maar ik wil je er wel op wijzen dat je met een vrouw van mijn leeftijd anders om dient te gaan als met een leeftijdsgenoot”.
“Dat begrijp ik” antwoord ik bevestigend, doch de hunkering is leesbaar in mijn ogen, wat blijkt als zij zegt “dus je kunt me niet telkens zo maar bespringen”.
Mijn hand ligt nog steeds in de hare en ze begint nu zelfs zacht over de bovenkant ervan te wrijven, terwijl ze vraagt “je hebt alweer een erectie Erik, of niet soms?”
“Ik ben bang van wel” antwoord ik eerlijk, waarbij mijn woordkeuze ingegeven is door haar vraagstelling en intonatie, want het klinkt alsof dit haar teleurstelt.
“Geeft niet” zegt ze echter geruststellend, maar ze voegt er wel aan toe “ik wil dat je weet dat onze behoefte wederzijds is, maar dat de vorm misschien anders is”.
Haar verlangen, naar seks en naar orgasmen, is me gisteren al duidelijk geworden, maar haar huidige woordkeuze is voor mij onduidelijk, dus ik vraag “wat bedoel je met andere vorm?”
“Lieve Erik” zegt ze op een belerend toontje “ik ben bijna twee keer zo oud als jij, wat betekent dat ik iets meer ervaring heb”.
“Dat snap ik” antwoord ik, hoewel ik natuurlijk stam uit het digitale tijdperk en op internet behoorlijk wat idioterie op seksgebied voorbij heb zien komen.
“Verlangens groeien met de jaren en ook de behoefte aan bepaalde handelingen veranderen” zegt Mia, nog steeds niet concreet.
“Zoals?” vraag ik nu rechtuit.

Iets van schaamte lijkt haar te overvallen, want ze krijgt blosjes op haar wangen, maar is wel bereid om meer uitleg te geven, want ze zegt “in de loop der jaren ontdek je zaken van jezelf die je lekker blijkt te vinden, waar je als tiener of twintiger van dacht dat het vies was”.
Om mijn bereidheid en open gedachtenpatroon te bevestigen, vul ik haar aan met “ik vind elk stukje Mia even mooi en lekker”.
“Daar gaan we dan achter komen” zegt Mia “tenminste als blijkt dat je een brave knul bent”.
De situatie voelt onwezenlijk, want ze spreekt tegen me alsof ik een kind ben, háár kind ben, maar de realiteit is compleet tegenovergesteld, want ze wil mij even graag als ik haar.
Het feit dat ze bepalend wil zijn in hetgeen we doen en hetgeen ze van mij verwacht, is echter de kers op de taart, want in de reden van mijn verlangen naar oudere dames, ligt mede het leidende karakter en de ervaring die zij met zich meebrengen, dus ik geef me graag over aan haar en maak dit ook kenbaar met “ik zal naar je luisteren en open staan voor je wensen”.
Ze brengt mijn hand, die ze nog steeds vast heeft, naar haar boezem en legt deze er behoedzaam op. Vervolgens bukt ze zich naar me toe en zoent ze me zacht op mijn lippen. Ik volg slechts haar bewegingen, want mij is duidelijk geworden, dat mijn initiatief te overrompelend is geweest, dus haar laten leiden, lijkt mij de beste optie.
“Kom eens lekker bij me liggen” zegt Mia, die naar de hoek van de bank schuift en zich in de hoek nestelt. Ik trap mijn schoenen uit en begrijp niet helemaal wat ze bedoelt, doch na enkele aanwijzingen van haar, lig ik even later zijdelings in haar armen, zodat onze gezichten zich op dezelfde hoogte bevinden. Ze zoent me enkele malen, maar drukt al snel mijn gezicht richting haar borsten, die ze ontbloot, door haar shirt over haar hoofd uit te trekken en een van de kolossale prammen uit haar bh te lepelen. De bedoeling is snel duidelijk, dus ik zuig me vast op de heerlijke speen die mij voorgehouden word, waarop ik prompt haar hand, mijn broek voel los maken. Haar hand dringt mijn boxershort in, waarna ze haar vingers om mijn paal vouwt en me in een rap tempo begint af te trekken.
Minutenlang geniet ik van het warme gevoel, maar vooral haar borst en hand, als ik me realiseer dat de hand wel erg voortvarend te werk gaat, want een orgasme kan op deze manier niet lang uitblijven.
Vandaar dat ik mijn mond bij haar tepel weg haal en zacht zeg “stop alsjeblieft, dadelijk kom ik nog voor jou klaar” wat mij, gezien haar opmerkingen van gisteren, niet wenselijk lijkt.
“Dat is niet de bedoeling” zegt Mia, die mijn gezicht weer naar haar borst leidt en mijn hoofd nu stevig in deze positie houdt.
Haar hand rukt echter gestaag verder, terwijl ze zegt “je gaat niet klaar komen Erik, ik ben eerst aan de beurt”.
“Ja, maar ….” hakkel ik, waarop zij prompt mijn gezicht tegen haar borst aandrukt en vermanend zegt “vanochtend heb ik het gelaten omdat het moment zo lekker intiem was, maar nu kun je het niet maken om zo maar klaar te komen”.
Uit alle macht probeer ik te voorkomen dat ik klaar kom, doch dit is onbegonnen werk, dus mijn zaad verlaat mijn pik en eindigt in mijn boxershort en haar hand, terwijl ik zachtjes “sorry” probeer te zeggen, maar mijn stem wordt gesmoord door de heerlijke borst waar ik tegenaan gedrukt word.

“Erik!” zegt Mia op een vermanende, welhaast bozige moedertoon, wat mij doet krimpen van schaamte, doch ergens geniet ik ook van haar benaderingswijze, die exact lijkt te vertegenwoordigen waar ik naar verlang.
“Kijk nou eens wat je gedaan hebt” bitst Mia me toe, terwijl ze mijn hoofd aan mijn haar van haar borst aftrekt en mij haar andere hand voor houdt.
Even ben ik bang dat ze mijn zaad in mijn gezicht zal smeren, maar dit blijft me bespaard, want ze zegt quasi boos “naar de keuken, een doek halen!”
Direct schiet ik van de bank af, waarna ik in de keuken de gewenste doek haal en ermee de woonkamer in kom. Mia zit met haar hand pontificaal voor zich, dus ik drapeer de doek over de hand en wrijf deze schoon, terwijl ik me nogmaals verontschuldig.
“Soms is sorry niet genoeg Erik” zegt Mia vermanend “ik had nog zo gezegd dat je niet klaar mocht komen”.
Haar tegenspreken lijkt me niet handig, dus ik neem de doek van haar hand en wrijf ermee door mijn boxershort om het zaad weg te deppen, waarop de volgende reprimande volgt, want ze trekt mij aan de boord van mijn boxershort naar zich toe en kijkt erin.
“En wie gaat dat weer wassen?” vraagt ze corrigerend, om er direct aan toe te voegen “nou, trek het maar uit”.
Van binnen juich ik, doch de situatie maakt me ook zo mak als een lammetje, dus ik stap uit mijn broeken en vraag “waar moet ik ze heen doen”.
Mia zucht diep, neemt mijn broeken aan en loopt ermee de woonkamer uit, om even later weer terug te komen, waarop ze me zwijgend omhelst.
Als een moeder die spijt betuigt, vanwege een te felle reactie, fluistert ze “het geeft niet joh. Een ongelukje kan gebeuren”.
Ze neemt mijn gezicht in haar handen, kijkt me zachtmoedig aan en vraagt “en wat doen we als we een foutje maken?”
“Dan proberen we dat recht te zetten?” antwoord ik op vragende toon, want ik weet niet exact wat ze van me verwacht.
“Precies” zegt Mia, die mijn slappe worst en ballen in een hand neemt en eraan toevoegt “want hier heb ik nu even niets meer aan”.
Ze doet een stapje achterwaarts, eindigt met haar kuiten tegen de bank en opent haar broek, die vanzelf richting haar enkels afdaalt. Haar duimen dringen achter haar slip, waarna deze haar broek volgt en Mia zich achterover op de bank laat vallen. Meer dan een wenkend wijsvingertje is er niet nodig, om mij tussen haar benen te laten knielen, opdat ze wederom van mijn tong kan genieten, wat ik maar al te graag doe, zelfs zo kort na mijn orgasme. Haar mossel smaakt niet alleen waanzinnig lekker het ruikt ook nog eens heerlijk, dus ik laat me haar sappen smaken en lik haar langdurig, wat na een klein kwartier een daverend orgasme tot gevolg heeft.

Na haar orgasme is haar doosje overgevoelig, wat blijkt als ze mij tussen haar benen uit trekt en mijn gezicht bovenop haar onderbuik legt. Ik kijk zijwaarts, aangezien ze mij zo neer gelegd heeft, wat haar in de gelegenheid stelt om mijn andere wang te strelen. Mijn pik staat uiteraard weer rechtop, doch ik geniet van de intimiteit, die haar hand en lijf mij bieden, totdat ze plots een speels klapje op de wang geeft die ze streelt.
Geschrokken kijk ik haar aan, waarop zij zegt “je bent nog niet klaar”.
Ze duwt mij tussen haar benen uit, verwijdert de broek, die om haar enkels ligt, en gaat vervolgens op haar buik op de bank liggen. De weelderige kont heeft direct mijn aandacht, want ik streel deze zodra ze ligt, maar haar bedoeling is iets anders, want het kussen dat onder haar hoofd ligt, schuift ze tot onder haar middel, waardoor haar billen iets worden opgedrukt.
“Jij wil toch laten zien dat je zo ruimdenkend bent” zegt Mia, die even speels met haar billen schudt.
Direct zoen en kneed ik haar billen, wat een bijzonder gevoel is, want haar weke delen zijn stevig en zacht tegelijk. Mia ondergaat mijn gezoen en gestreel geruisloos, totdat ze eenmaal kucht.
“Wat is er?” vraag ik, aangezien het een kuchje om aandacht is.
“Kom eens hier” zegt ze zacht, waarop ik langs de bank af kruip en met mijn gezicht voor het hare terecht kom.
“Wat ben je nu eigenlijk aan het doen?” vraagt ze, alsof ze het tegen iemand heeft, die geen idee heeft waar hij mee bezig is.
Beschaamd, maar ook in mijn trots gekrenkt, kijk ik weg, als zij vraagt “moet ik het je voordoen?”
“Wat?” vraag ik.
“Hoe je een vrouw van achteren verwent” antwoord zij kalm.
“Wil je dat ik in je kom?” vraag ik, waarop zij minzaam lacht en vraagt “kan ik je dat voordoen, denk je?”
‘Dat was niet slim’ denk ik bij mezelf, terwijl ik nee schud, waarop zij zichzelf opdrukt van de bank en zegt “ga maar liggen, zoals ik lag”.
Nadat ik het kussentje iets omhoog op de bank heb geschoven, zodat ik niet met mijn lekkende pik erop ga liggen, ga ik in de positie liggen, waar zij zojuist in lag. Mia streelt mijn billen, kust ze, maar bijt er ook enkele malen speels in, waarna een vreemde gewaarwording ervaar bij mijn achteringang.
‘Sodeju, dat is lekker’ bedenk ik, waarna ik alle handelingen probeer te analyseren, want ik voel dat haar beide handen mijn billen beet hebben, dus wat is het dan dat ik op en rond mijn aars ervaar?
Het duurt even voordat het tot me door dringt dat Mia dit met haar tong doet, waarna ik direct begrijp wat ze van me verwachtte, want uiteraard heb ik wel eens filmpjes gezien, waarin iemand van achteren gelikt werd, maar nooit heb ik het gedaan of ervaren.
Het gevoel is echter hemels, dus ik begrijp waarom ze het graag wilt, wat direct helder wordt, als ze stopt en vraagt “duidelijk?”
“Ja” antwoord ik hijgend, doch als ik op wil staan van de bank, drukt Mia me terug en rolt ze mij op mijn rug. Ze plaatst een voet tussen mijn hoofd en de rugleuning van de bank, opdat ik op kijk tegen haar magnifieke achterwerk en onderkant.

Mijn armen liggen langs mijn lichaam, dus deze kan ik niet meer langs haar benen heen bewegen om haar kont te strelen, wat ook niet haar bedoeling blijkt want Mia’s onderkant komt traag en uitdagend naar beneden. Haar sappige mossel landt vol op mijn gezicht, waarna ze ietsjes richting mijn kin beweegt en ik spontaan mijn tong uitsteek. Alles smaakt naar haar kutsap, dus ook het rubberachtig aanvoelende sterretje waar ik ongegeneerd aan begin te likken. Ik kreun van opwinding, omdat de verboden vrucht die me aangeboden wordt, in mijn geilheid, ervaar als een delicatesse.
Mia kreunt uitbundig en fluistert af en toe “zo ja, daar ja, steek je tong er maar in”. Deze laatste woorden ervaar ik als een opdracht, dus ik probeer uit alle macht mijn tong haar achteringang in te proppen, maar de kringspier is hier helaas te strak voor, hoewel mijn poging door Mia met uitbundig gehijg en gekreun begeleid wordt. Ik kan niet zien wat er aan mijn voorkant gebeurt, omdat haar onderkant mijn beeld belemmert, maar na enkele minute aan het sterretje gelikt te hebben, schuift Mia plots ietsjes naar achteren en schuifelt enkele malen krampachtig over mijn gezicht, waardoor mijn hele gezicht onder haar sap komt te zitten: ze is voor de tweede maal klaargekomen, en hoe!
Mia laat zich voorover op de bank vallen, dus ik klauter onder haar uit en kniel naast de bank, ter hoogte van haar gezicht neer. Ze wrijft over mijn natte smoeltje, wat gepaard gaat met een gelukzalige blik van haar kant.
Zeker een minuut staart ze me gelukzalig aan, terwijl ze mijn gezicht streelt, waarna ze vraagt “waar heb ik jou toch aan verdiend?” Haar compliment is heerlijk, dus ik streel haar rug, waarop zij zichzelf op haar rug draait. Ze reikt me haar hand en trekt mij bovenop zich.
Ondanks dat ze haar benen gesloten heeft, is de omgeving van haar pruim dermate vochtig, dat ze mijn staaf zonder enig probleem haar grotje in kan loodsen, waarna ze mijn gezicht beet pakt en me liefdevol aan kijkt. Ik lijk wel betoverd, want in trance begin ik in en uit haar mossel te stoten, waarbij haar lighouding ervoor zorgt dat mijn pik een maximale strakke wrijving ervaart, die ik nooit lang ga volhouden. Ze streelt mijn natte gezicht, terwijl ik bijna klaarkom en even twijfel of ik dit wel in haar zal doen, maar zodra ze ziet, voelt of door heeft dat ik ga komen, maakt zij duidelijk dat ze het in zich wilt, want ze slaat haar benen ineens om me heen en drukt met beide handen op mijn kont, zodat ik tot haar diepste vezel door dring. Mijn zaad sijpelt haar doos in, waarna ik mijn armen onder de har door haal en haar dicht tegen me aandruk.
Mia’s benen gaan langzaam naar beneden, waardoor mijn slinkende leuter uit haar glijd, doch haar armen houden mij tegen haar borst gedrukt, opdat we zeker een vijftal minuten in deze heerlijke pose vertoeven.

Nadat we ons opgefrist en gefatsoeneerd hebben, nemen we op een welhaast verliefde manier afscheid.
De dag erop ervaar ik gelukkig weer iets van haar bemoederende trekjes, want tegen vier uur in de middag ontvang ik een simpel bericht, dat luidt “we eten om vijf uur. Wees op tijd”.
‘Okay’ denk ik ‘dat is niet verkeerd’, doch ik vertrek juist bij een klant en heb een rit van bijna een uur voor de boeg, wat het op tijd komen kan bemoeilijken, gezien het verkeer.
Vlak voordat ik weg rijd, reageer ik met “leuk, zin in. Weet niet of ik vijf uur haal”.
“Ik was duidelijk” antwoord ze, wat me tijdens de rit bijna een erectie bezorgd, want ik ben er ondertussen wel achter dat ik haar bemoederende trekjes enorm weet te waarderen, ergo de wijze waarop zij het tot uiting brengt, windt me enorm op. Ik doe mijn best om op tijd te komen, maar ik kan niet voorkomen dat ik vijf minuten te laat bij haar aanbel.
Mia groet me ingetogen, want ik ontvang slechts een kort kusje aan de deur, welke gepaard gaat met de mededeling “kom binnen het eten is klaar”.
We kunnen inderdaad direct aan tafel, waar Mia een eenvoudige, maar heerlijke zelf bereide maaltijd serveert. Ik complimenteer haar na het voorgerecht, na het hoofdgerecht en na het toetje, maar toch heb ik het gevoel dat er iets mis is en ze mijn late aankomst niet op prijs weet te stellen, ondanks mijn excuses en uitleg hierover tijdens het eten.
Na het eten begint Mia de tafel leeg te ruimen, dus ik sta op om haar te helpen, maar wordt door haar terug gewezen naar mijn stoel, met de mededeling “laat maar, het lukt wel”. Haar toon verraad dat er iets mis is, wat tot uiting komt, nadat ze zwijgend de tafel heeft leeg geruimd en het aanrecht heeft schoon gepoetst.
Mia neemt plaats op haar stoel, kijkt me strak aan en zegt “kom eens hier”.
Bedeesd sta ik op, loop om de tafel en ga voor haar staan.
“Dus je komt te laat, hebt alleen maar excuses. Je wast je handen niet voor het eten en laat mij ook nog alles opruimen” zegt ze kalm, waardoor haar woorden dreigen overkomen.
“Maar ik wilde je toch helpen met opruimen” antwoord ik, haar twee eerste punten negerend.
“Dat doe je direct na het eten uit jezelf en niet als ik al bijna klaar ben” reageert ze bits.
Het is moeilijk te polsen of haar boosheid gemeend is, of dat dit een ander doel dient, dus ik besluit het enige te doen dat slim lijkt en zeg zacht “sorry”.
“Met sorry kan ik niets” zegt Mia, die even weg kijkt, mij vervolgens strak aan kijkt en zegt “broek uit, je gaat over de knie”.
“Mia ….. serieus” zeg ik op een toon die duidelijk maakt dat het belachelijk is wat ze van me vraagt en ze wellicht doorslaat in haar “rol”, doch haar gezicht blijft in de plooi en omdat het haar te lang duurt, grijpt ze me beet bij mijn riem, welke ze los maakt, waarna ze mijn broeksknopen los rukt. Ze zakt een fractie van een seconde door haar knieën, om mijn broek en boxer naar beneden te trekken, waarna ik zie dat ze haar rok eveneens uit trekt.
‘Okay, het dient een seksueel doel’ denk ik, ondanks dat de situatie vreemd voelt, wat zelfs verergerd, als zij twee stoelen naast elkaar zet en op eentje gaat zitten.

Haar benen zijn bloot, maar ik kan niet zien of haar onderlijf dit ook is, aangezien haar shirt een deel van haar bovenbenen bedekt. Mia vraagt niets meer, maar grijpt me bij mijn shirt beet en rukt mij over haar benen heen, op dusdanige wijze dat mijn bovenlijf op de stoel naast haar eindigt en mijn kruis ter hoogte van haar benen, wat betekent dat mijn kont precies voor haar ligt.
“Eigenlijk is het zonde” zegt Mia, die met vaste hand, lieflijk over mijn billen streelt, waardoor ik ineens een stijve krijg, die warmpjes tussen haar benen bekneld raakt.
“Maar het is nodig” vervolgt Mia, waarna er een harde klap klinkt en mijn kont begint te gloeien.
Tientallen “harde” klappen landen op mijn kont, die daardoor gloeiend aanvoelt, wat eerlijk gezegd alleen maar lekker is. Gedurende de klappen die ik ontvang op mijn billen, voel ik mijn ego steeds kleiner worden, want uiteraard is er de mogelijkheid om op te staan en weg te gaan, maar mijn keuze om dit te ondergaan, doet me realiseren dat ik wellicht een moedercomplex heb, op een vreemdsoortige seksuele wijze.
Als de hand gestopt is met slaan, betuigt deze spijt, althans Mia streelt mijn billen en lispelt “sorry dat dit nodig was”.
“Ik begrijp het. Nogmaals sorry” fluister ik terug, waarop Mia zegt “draai je maar even om, dan maak ik het goed met je”.
Dat is niet tegen dovenmansoren gezegd, dus ik rol me op mijn rug, op haar schoot en steun onhandig op mijn ellenbogen op de stoel naast haar, om mezelf in positie te houden, als zij koeltjes zegt “het heeft je nog opgewonden ook”, alsof ze dat niet al gevoeld had.
Ze neemt mijn pik en ballen ter hand en begint me langzaam te verwennen, waarbij haar blik wisselt tussen mijn kruis en mijn ogen.
Haar ogen stralen een en al begrip uit, dus ik weet dat het goed zit tussen ons, maar als ze zegt “niet klaarkomen Erik, ik wil ook” weet ik hoe laat het is, want haar handen verwennen me verder en zijn gericht op het tegenovergestelde.
Haar handen gaan dermate voortvarend te werk dat ik al snel op het punt kom, waar het vrijwel onmogelijk wordt om te voorkomen dat ik klaar kom, dus ik kijk haar smekend aan en vraag “wil je alsjeblieft stoppen, want ik houd het niet meer”.
“Okay” zegt ze, terwijl ze stopt met rukken en ik opgelucht ademhaal, maar dit is slechts van korte duur, want ze houdt mijn pik nog steeds beet en begint met haar wijsvinger over de rand van mijn eikel te wrijven, wat treiterend lekker is en mij doet kronkelen van genot.
“Lig nu eens stil” zegt Mia plagerig, doch het is simpelweg te veel, dus ik zeg, zwaar hijgend “alsjeblieft stop”.

Ze stopt inderdaad, maar kneedt nog immer mijn ballen, die ze nu iets strakker beet pakt en op en neer begint te bewegen, waardoor mijn voorhuid lichtjes mee beweegt met haar hand. De adem wordt me ontnomen, aangezien ik voel dat het zo ver is. Ik wil mijn shirt omhoog trekken, omdat anders mijn zaad erover heen zal spuiten, maar ik ben al te laat, want zonder dat ze mijn pik aanraakt gutst het zaad mijn staaf uit. Jammerend onderga ik mijn orgasme, want eigenlijk probeer ik het te voorkomen, tegen beter weten in.
“Nu doe je het weer” zegt Mia, duidend op het feit dat ik klaarkom, voordat zij is klaar gekomen, doch het moge duidelijk zijn dat dit onderdeel is van haar opzet.
“Sorry” jammer ik, want mijn emoties nemen de overhand, wat zelfs versterkt wordt als zij teleurgesteld nee schud. Ze duwt me op uit mijn liggende positie, zegt “ga je maar douchen”, waarna ze zelf opstaat en weg loopt.

Onder de douche bedenk ik waarom Mia me hier naar toe heeft gestuurd, doch ik kan niets bedenken, totdat zij ineens in de badkamer verschijnt.
Zwijgend opent ze de deur van de douchecabine, slaat haar armen over elkaar en kijkt koeltjes naar me.
“Ik word er bijna verlegen van” grap ik, in de veronderstelling dat “ons spel” afgelopen is, omdat zij haar rok weer aan heeft, doch deze veronderstelling is onjuist, want Mia reageert kalm “zorg maar dat je overal goed schoon bent”, waarna ze de deur dicht doet en mijn kleding van de grond neemt, waarna ze de badkamer verlaat.
‘Dat wordt nog een gezellige avond’ denk ik bij mezelf, als ik me overal schoon geboend heb en de douchedeur open. Tot mijn verbazing zijn de grote badhanddoeken verdwenen en ligt er slechts een klein handdoekje op de wastafel, waarmee ik me kan afdrogen, wat ik dan ook maar gebruik.
‘Dus ze wil me naakt’ denk ik, na mijn poging om het handdoekje om te binden, wat in de verste verte niet lukt, omdat het ding simpelweg te klein is.
Geheel naakt open ik de badkamerdeur, waarna ik me rot schrik, want Mia staat in het halletje, met haar armen over elkaar, tegen de slaapkamerdeur geleund.
Woorden heeft ze niet nodig om mij tot bij haar te krijgen, want haar ijzige blik vangt de mijne, waarna ze haar ogen tot de grond voor zich richt, opdat ik naar haar toe stap.
Ze neemt mijn kin in haar hand, kijkt me strak aan en zegt koeltjes “een passend excuus lijkt me wel op zijn plaats”.
“Sorry” zeg ik nogmaals, terwijl ik mijn ego voel krimpen en mijn pik voel groeien.
“Misschien is het beter dat je jouw excuus onder mijn rok maakt” zegt Mia, waarop ik haar uitnodiging maar al te goed begrijp, dus ik kniel neer en til de rok over mijn hoofd, om direct aan te vallen op haar sappige mossel, die al redelijk voorverwarmd blijkt, want Mia is drijfnat. Haar benen gaan vanzelf ietsjes uit elkaar, dus haar klit is gauw gevonden, waarna ik haar met mijn tong verwen. Dat het gebeuren Mia niet onberoerd heeft gelaten, blijkt uit de tijd die ik nodig heb om haar tot de toppen van haar genot te brengen, want binnen een paar minuutjes komt Mia, trillend op haar benen, klaar op mijn tong. Zodra dit echter het geval is, opent ze de deur, waar ze tegenaan staat, waarna de rok over mijn hoofd verdwijnt, omdat ze enkele stapjes naar achteren zet. Snel wrijf ik haar sappen van mijn kin, waarna ik op sta en haar volg.
Op het bed liggen mijn kleren keurig uitgestald om aan te trekken, dus ik staar er even verdwaasd naar, terwijl zij ernaast gaat zitten.
Mia kijkt me bedenkelijk aan en zegt “stel je voor ik zou je nu vragen om je kleren weer aan te trekken en naar huis te gaan”.
“Uhm ja, dan doe ik dat” antwoord ik, hoewel ik dit zeker niet leuk zal vinden, want mijn pik is stokstijf en ik ben bloedjegeil.
“Zou je dat fijn vinden?” vraagt Mia, die mij wenkt om voor haar te komen staan.
“Nee dat niet” antwoord ik, als zij mijn pik beet pakt en ik eraan toevoeg “maar uit respect voor jou, zou ik het wel doen”.
“Uit respect voor mij” herhaalt ze op een bedenkelijke toon, terwijl ze aan mijn pik begint te rukken.

Wijselijk doe ik er het zwijgen toe en Mia is ook eventjes stil, maar rukt wel stevig aan mijn paal.
Na enkele minuten vraagt ze “hoe veel respect heb je eigenlijk voor mij?”
“Heel veel” antwoord ik eerlijk.
“En dat uit je door klaar te komen, terwijl ik je gevraagd heb om het niet te doen” zegt zij confronterend.
“Sorry” antwoord ik nogmaals, aangezien dit onderdeel is van de rolverdeling, waar ik me met alle plezier in schik.
“Met sorry kom je er niet” zegt Mia, die mijn pik los laat en haar shirt over haar hoofd uit trekt, wat direct gevolgd wordt door een bh, die ze bovenop mijn kleren legt.
Haar immense tetten, doen mijn pik pulseren van enthousiasme, waarop Mia vraagt “ga je nu alweer klaar komen?”
“Nee hoor” antwoord ik, alsof ik haar gerust dien te stellen.
Ze neemt mijn pik weer ter hand en begint eraan te rukken, terwijl ze vraagt “vind jij ook niet dat er een passende straf dient te staan op ongeoorloofd klaarkomen?”
“Niet persé” antwoord ik, want ik weet dat ik de pineut zal zijn, indien dit wel het geval is.
“Dus jij vind dat het zo maar mag?” vraagt ze zeurderig verder.
“Nee, dat ook niet” antwoord ik, niet omdat ik dat echt vind, want zij heeft er tot tweemaal toe zelf voor gezorgd dat ik te vroeg ben klaar gekomen.
“Wat dan wel?” vraagt ze kalm, waarop ze een zoentje drukt op mijn eikel.
‘Het moment van de waarheid’ denk ik bij mezelf ‘ga ik haar confronteren en zeggen dat het haar schuld is (wat ze zelf ook wel weet), of ga ik me schikken naar haar wil?’
Vanzelfsprekend kies ik voor het laatste, want ik geniet te veel van haar bemoederende rol en neem derhalve de schuld op me, dus ik antwoord “bij nader inzien heb je gelijk”.
“Dus je verdient straf als je ongeoorloofd klaar komt?” vraagt Mia nogmaals, waarop mijn eikel een kleine twee seconden in haar mond verdwijnt.
‘Sodeju, dat is lekker’ schiet er door mijn hoofd, waarop ik haar vraag kreunend beantwoord met “ja, dat vind ik”.
“Dus brave jongetjes verdienen een beloning en stoute jongetjes een straf” vraagt Mia, waarbij ik me heerlijk klein voel.
“Precies” antwoord ik.
Mia zuigt zich vast aan mijn pik, laat hem enkele malen diep haar mond in verdwijnen, opdat ik kreun als een bezetene, waarna ze mijn pik uit haar mond haalt en er gedreven aan begint te rukken, waarbij ze zegt “je hebt me net heerlijk laten komen, dus daarvoor verdien je een beloning”.
‘O ja, beloon me’ denk ik, als haar lippen zich weer om mijn eikel vouwen en ze mijn teennagels bijna terug naar binnen zuigt. Mia zuigt en lebbert aan mijn staaf, kneedt mijn ballen en speelt met mijn tepels, net zo lang tot ik wild word van opwinding, waarna ze ineens stopt.
Mijn oogopslag zegt ‘waarom stop je nu’, doch de woorden spreek ik niet uit, want Mia zegt “zo, genoeg verwennerij”.
‘Damn, ze stopt echt’ denk ik teleurgesteld, als zij zegt “dan is het nu tijd voor je straf”.
‘Wat? Hoezo? Wat straf?’ schiet er door me heen, terwijl ik naar mijn pik kijk, die enkele malen spontaan spierkrampen vertoont, vanwege het genot dat verdwenen is.

“Wat vind jij eigenlijk een passende straf?” vraagt Mia.
“Huh … straf? Waarom?” vraag ik, aangezien mijn hoofd bij mijn naderend orgasme is en ik niet echt helder kan denken.
“Je bent ongeoorloofd klaargekomen, toch?” vraagt Mia “daarvoor dus”.
“Ehhh, ja … ik weet niet” antwoord ik, terwijl ik denk ‘zuig aan mijn pik, want die staat op springen”.
“Is het alweer bijna zo ver?” vraagt Mia, die mijn pik enkele malen spontaan ziet pulseren, alsof ze niet weet wat ze zojuist bewerkstelligd heeft.
“Jaha” piep ik, want wederom heb ik het gevoel dat het er spontaan uit dreigt te spuiten.
“Nee toch?” vraagt Mia verbaasd, waarna ze zichzelf wil verzekeren van haar gelijk en mijn eikel behoedzaam tussen haar duim en wijsvinger neemt, om mijn pik goed te kunnen bekijken.
De aanraking is nog net niet voldoende om me tot eruptie te brengen, maar als ze haar lippen tuit en een kusje op mijn eikel drukt, voel ik de morele plicht om haar te waarschuwen, want het punt waarop ik niet meer terug kan is aangebroken.
“Je gaat toch niet weer spontaan je zaad verliezen?” vraagt Mia, die haar mond gevaarlijk dicht bij mijn eikel heeft, dus ik kan haar adem erop voelen, wat ze uiteraard expres doet, want ze blaast er zelfs een beetje bij.
“Als je komt dan wordt het een dubbele straf Erik” zegt Mia vermanend, maar haar woorden bereiken mijn hoofd niet meer, want ik zie hoe mijn zaad mijn pik verlaat en uit elkaar spat op haar zwoele, volle lippen en grotendeels in haar mond terecht komt. Ondanks dat het meeste in haar mond terecht is gekomen, lopen er enkele druppels zaad over haar kin, zo zie ik als ze opstaat en me vermanend aankijkt. Haar blik maakt direct plaats voor een lieflijke blik, als ze mijn wangen beet pakt en haar lippen op de mijne drukt. Een kans om te reageren krijg ik niet, want ik voel haar tong reeds mijn mond in glippen, waarna deze rondjes begint te cirkelen om de mijne. De slijmerige substantie die hierbij als smering dient, proeft niet eens vies, doch ik besef dat het mijn eigen zaad is, wat de handeling uitermate kleinerend maakt.
Als Mia de zoen beëindigt, zegt ze zacht “dat was deel 1 van je straf, want voor deel 2 mag je op je knieën”.
Mia laat zich uitvoerig likken door mij, wat eigenlijk geen straf is, hoewel ik er nu wel pijn van aan mijn kaken krijg, gezien de tijdsduur die ik eraan geacht word te besteden.
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 04 december 2017 - 13:33 / Hits : 8739 / Waardering : 3.84
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Onze vakantie, seks met mama,
Auteur : Benvan / Geschreven op : 14 augustus 2015 - 12:09 / Hits : 63736 / Waardering : 4.40

Mama-Mia (1)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 27 november 2017 - 14:01 / Hits : 9781 / Waardering : 4.40

Mama wist het al
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 29 augustus 2016 - 13:42 / Hits : 24030 / Waardering : 4.09

Mama, overheerst mij! Deel 3.
Auteur : Angela / Geschreven op : 12 februari 2016 - 19:18 / Hits : 9877 / Waardering : 4.00

Mama, overheerst mij! Deel 4.
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 april 2016 - 19:21 / Hits : 10779 / Waardering : 4.00

Zondagavond met mama
Auteur : RonnyG / Geschreven op : 09 januari 2012 - 23:53 / Hits : 65833 / Waardering : 3.93

Casa di mama
Auteur : Alias / Geschreven op : 23 augustus 2014 - 13:41 / Hits : 26922 / Waardering : 3.56

Met mama op stap
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 oktober 2005 - 21:54 / Hits : 57603 / Waardering : 3.40

Mama, overheerst mij!
Auteur : Angela / Geschreven op : 03 februari 2016 - 13:57 / Hits : 18928 / Waardering : 3.36

Met mama op stap, deel 2
Auteur : Sjoerd / Geschreven op : 01 november 2005 - 15:35 / Hits : 40010 / Waardering : 3.15

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb