Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Castingavontuur
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Castingavontuur
In voor een nieuw avontuur had ik me aangemeld voor een casting bij een fotograaf waarvoor ik al enkele keren had geposeerd. De opdracht was een promocampagne voor een exclusieve mannenclub. Lucas, de fotograaf, ook een goede vriend ( en af en toe zelfs wat meer…) zou me thuis oppikken voor een bezoek aan de opdrachtgever.

We kwamen aan bij een landgoed aan de rand van de stad. Lucas belde aan en de poort draaide traag open. Aan het eind van de lange oprijlaan kwamen we aan bij een statig kasteel. In de deuropening bovenaan de trap stond een man ons op te wachten. Lucas vertelde me dat hij de eigenaar was van deze zaak en dat hij Gerard noemde.
We werden hartelijk verwelkomd en kregen eerst een rondleiding in de club. De verschillende vertrekken waren comfortabel ingericht met dik tapijt en verschillende zit- en ligbanken. Er was zelfs een binnenzwembad in een aanpalend greenhouse.
De man vertelde dat zijn zaak een exclusieve seksclub was waar klanten van gegoede afkomst hun erotische fantasieën kwamen waarmaken. In de promocampagne zou ik fungeren als een uithangbord voor de club. De shoot zou plaatsvinden in de club en zou opgebouwd worden in de sfeer van Histoire d’O. Onderwerping en overgave, blinddoek, kettingen en boeien zouden deel uitmaken van de shoot.
De man was al zeer tevreden van mijn voorkomen en vroeg of ik me ook zou kunnen inleven in het thema. Ik was zeer geďnteresseerd zeker toen ik vernam wat deze opdracht me zou opbrengen. Ik overhandigde mijn portfolio aan de man die samen met Lucas plaats nam op een van de zitbanken. Aandachtig bladerden ze door het boek.
Lucas richtte zich tot mij met de vraag of ik even mijn kleedje wilde uit trekken om onze klant van mijn kwaliteiten te overtuigen en te laten zien dat er weinig is bijgewerkt aan de foto’s. Zonder schroom knoopte ik mijn jurkje los en stond even later voor de zitbank in mijn lingerie. Lucas stond recht van de bank en kwam achter mij staan. Hij fluisterde in mijn oor dat ik moest genieten van wat ging komen en zoende me zacht in mijn nek. Hij maakte mijn Bh los en zijn beide handen omvatten mijn borsten. Zachtjes kneedde hij mijn vlees en streelde met zijn duimen mijn tepels die direct reageerden. Terwijl hij Gerard wees op mijn stevige kleine stevige borsten voelde ik zijn erectie groeien tegen mijn billen. Hij draaide me nu met mijn rug naar Gerard toe en schoof mijn slipje naar beneden. Hij prijsde de ronding van mijn billen aan die mooi tot uiting kwam door mijn slanke taille.
Opnieuw draaide hij me om en duwde me zacht in de richting van Gerard. Nu was het tijd om mijn getrimd poesje te tonen. Lucas moedigde Gerard aan om mijn strakke, gladgeschoren schaamlippen aan te raken. Terwijl Gerard dit met veel gevoel deed kneedde ik de stevige lul van Lucas door de stof van zijn broek heen. Gerard duwde langzaam een vinger in mijn natte kut en zijn duim oefende een lichte druk uit op mijn gevoelig knopje.
Niet veel later lag ik op de bank met de lul van Lucas in mijn mond terwijl Gerard me verwende met een flinke likbeurt. Dit was de eerste maal dat ik seks had met twee heren tegelijk. Was het door de omgeving of door de ervaren minnaars maar ik verloor me volledig in dit spel.

We verhuisden naar het zachte vloerkleed waar Gerard op zijn rug ging liggen. Ik liet me langzaam over zijn erectie schuiven en werd helemaal opgevuld. Ik bereed hem vol overgave en genoot van de ganse lengte van zijn neukstaaf en wisselde regelmatig van tempo om hem zo te plagen Terwijl ik geneukt werd door Gerard gaf ik Lucas een stevig pijpbeurt. Ondertussen speelde deze met mijn gevoelige borsten Verschillende orgasmen rolden over mij heen. Mijn minnaars kwamen klaar en vulden mij met hun geil.
Toen we op adem waren gekomen werd ik door de mannen meegenomen naar de grote douche. Handen flitsten over mijn strakke lichaam terwijl ik door hen werd ingezeept. Nog nooit werd ik zo grondig gewassen. Na afloop werd ik drooggedept en meegenomen naar de grote kamer.
Het werd snel duidelijk dat ik werd klaargemaakt voor de volgende ronde. Mijn polsen werden met zachte zijden sjaaltjes samengebonden, mijn ogen werden afgedekt door een blinddoek die me alleen nog schimmen liet zien. Het licht in de kamer werd gedimd en werd voorovergebogen met mijn borst op een tafel gedrukt, mijn benen in spreidstand. Een van de mannen hield me vast bij de sjaaltjes terwijl de tweede achter mij plaats nam. Onder mijn buik werd nog een kussen geschoven zodat mijn kont nog wat hoger kwam te liggen. Mijn kutje kwam zo helemaal vrij en open te liggen. Ik voelde een warm vloeistof over mijn billen gegoten worden en de man achter mijn wreef hiermee mijn billen en mijn kutje in zodat ik glad en vochtig werd. Langzaam werd mijn kutje terug opgevuld door een erectie en werd ik geneukt door de ene man en onder controle gehouden door de tweede zodat ik me overmeesterd voelde. Regelmatig wisselden de heren van plaats en neukten ze me afwisselend snel en traag.

Even later werd ik op het tapijt neergelegd en mijn blinddoek afgedaan. Lucas gebood me om mezelf strelen. Beide heren stonden naast mij en trokken zichzelf naar een hoogtepunt. Hun geil spoten ze over mijn borsten en buik.
Beide heren gaven me nog een diepe tongzoen en namen plaats naast me op het tapijt. Ik keek er al naar uit om de fotoshoot in deze omgeving te doen……..
Auteur : lacelover / Geschreven op : 30 december 2017 - 13:21 / Hits : 5823 / Waardering : 1.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb