Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Samen op vakantie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Samen op vakantie
Zo ….. eindelijk op de plaats van bestemming met mijn vriendin Lotte.

Ik zal me eerst voorstellen. Ik ben Richard en 43 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Lotte die 36 jaar oud is. Wij wonen al wat jaartjes ondertussen samen. Mijn zoon van 12 jaar is er dit jaar niet bij omdat ie met zijn moeder op vakantie is met haar nieuwe vlam.

Na 1000 kilometer gereden te hebben komen we aan op de onze vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk. Althans het dorpje waar we een luxe bungalow hebben gehuurd op een vakantiepark.
Nu eerst even stoppen in een winkeltje in het dorp om nog wat drinken te halen voordat we straks boodschappen gaan doen. Ik parkeer de auto vlakbij de winkel en we lopen samen naar binnen. Zo te zien een leuk winkeltje waar je veel “ kleine” boodschappen kan halen zonder na zo’n grote Franse megastore te hoeven. Die ligt een plaatsje, 15 kilometer, verderop. In de winkel zijn diverse mensen. Achter de counter staat een vrouw. Ik ben op zoek naar wat gekoelde drankjes. De vrouw, achter de counter, ziet dat wij zoekende zijn en spreekt ons aan in het Frans. Ik kijk haar aan maar kan het niet verstaan. Lotte kijkt mij aan en zegt “ ik versta het ook niet hoor” . De vrouw begint wat te lachen en zegt vervolgens in het Nederlands “wat zoeken jullie?”. Ik zeg verbaasd dat we de gekoelde dranken zoeken en meteen er achter aan “ je spreekt wel erg goed Nederlands”. Dat klopt zegt de vrouw terug. Ik heb een tante wonen in Nederland en daar ga ik een paar keer per jaar naar toe.
Ik heet trouwens Marie en jullie? Ik ben Richard en dit is Lotte. We zijn net aangekomen hier voor een vakantie van 2 weken in het park. Ohhhh … das leuk zegt ze meteen terug. Dan ga ik jullie hier vaker tegenkomen en ze geeft me een knipoog zonder dat Lotte het opviel.
Ze loopt voor ons uit naar het rek waar de dranken staan. Ze draagt een leuk zomers jurkje. Verder heeft ze halflang bruin haar die lekker los hangt en heeft een mooi slank figuur.
Ze stopt vervolgens en wijst de dranken aan. Verder nog iets? Nee zegt Lotte. Voorlopig is het voldoende. We lopen terug naar de counter en rekenen af. Tot ziens zegt en we steken ons hand op en we lopen hand in hand de winkel uit.

We stappen in onze auto en rijden naar het park toe. Op de parkeerplaats en bij de receptie zien we allemaal mensen rondlopen zonder kleding. Lotte begint zachtjes te lachen …. Schat wat heb jij geboekt ? Op een nudistenpark? Ehhh .. nee zeg ik met wat twijfel. We parkeren nabij de receptie en lopen naar binnen toe. Bij de receptie staan een vrouw ……. zonder kleding. Ze spreekt ons aan in het Frans en ik zeg terug in mijn beste Frans dat wij uit Nederland komen. Ze begint meteen Nederlands te praten met ons. Welkom zegt ze op ons park. Ik heet Sonja en heet jullie van harte welkom. Ik kijk om me heen en zie nog steeds naakte mensen rondlopen.
Dit is een nudistenpark maar dat wisten jullie toch? zegt ze. Lotte schiet meteen in de lach. Nee dat wist ik niet zeg ik. Lotte zegt vervolgens dat het eigenlijk niet de bedoeling was maar nu we er toch zijn. Sonja zegt dat iedereen in principe hier zonder kleding loopt maar dat voor gasten een uitzondering wordt gemaakt. Na de gebruikelijke formaliteiten te hebben afgehandeld krijgen we onze sleutel en wijst ze de weg naar onze bungalow. Ze zegt dat ze morgen wel een keer langs komt om te vragen of alles naar wens is.
We lopen terug naar de auto. Schat …zegt Lotte. We zijn er toch en we moeten toch alles een keer uit proberen? Ik stap met een rood hoofd in de auto en rijd langzaam het park op. Ik zie overal naakte mensen zitten en lopen. De meeste bungalows zijn aan elkaar geschakeld maar die van ons staat vrij omdat wij een luxe hebben. De bungalow is omgeving een heg voor wat privacy.
Ik parkeer de auto en we lopen de bungalow binnen. Nou .. laten we eerst dan maar onze kleding uit doen anders vallen we wel hier erg op in deze omgeving zegt Lotte.
We kleden ons uit en lopen door de bungalow. Kijk een luxe badkamer met een groot bad waar zelfs meerdere personen in kunnen.
De slaapkamer is ook lekker ruim met een kingsize-bed. Vervolgens gaan we maar de spullen uit de auto halen. Jammer van al die kleding die we hebben meegenomen, allemaal voor niets zegt Lotte.

Ik zeg tegen Lotte dat ik onder de douche gaan staan. Door de reis flink gezweet. Ik stap vervolgens in de douchecabine. Ook deze is lekker ruim. Lotte staat binnen 2 minuten naast me onder de douche. Denk je dat ik niet heb gezweet onderweg zegt ze. Ze draait zich om en gaat met haar rug naar me toe staan en laat het water over zich heen lopen. Ik pak haar vast van achteren bij haar stevige borsten, cup B. Hmmm zegt ze ….. das lekker. Met haar rechterhand pakt ze vervolgens mijn lul vast die wat opgezwollen was geworden. Das ook lekker antwoordde ik meteen terug …. Ga lekker dooor ……. Ik voelde aan haar tepels dat ze steeds meer opgewonden raakte.
Ze draaide zich en en ging lekker op haar knieeen voor mij zitten en deed mijn lul in haar mond. Ik voelde het meteen al komen, mede door haar tong die goed zijn werk deed. Ik spoot haar mondje helemaal vol. Het liep er ook al uit door de hoeveelheid. Lotte gaat staan en geeft me een tongzoen terwijl mijn zaad nog in haar mond zit. Ik proefde mijn eigen zaad. Ze vraagt … hoe smaakt dat? Raar , want dit was de eerste keer dat ik sperma in mond had, maar wel lekker zei ik terug.
Kom …. zegt ze. Even snel afdrogen en aankleden om wat boodschappen doen zodat we straks weer de kleren uit kunnen doen.

Ik zag Lotte vervolgens een zomerjurkje aan doen terwijl ik ook wat zomerkleding aandeed.
Snel in de auto en we reden naar de Megastore toe. Omdat we niet telkens op en neer wilde rijden deden we meteen maar boodschappen voor meerdere dagen. Als we iets missen kunnen we altijd nog naar het winkeltje in het dorp zei ze tegen mij en gaf me een knipoog. Had ze dan toch die knipoog van Marie gezien vroeg ik me af.
Op de terugweg naar het park legde ze haar linkerhand op mijn rechterbeen. Als reactie legde ik mijn rechterhand op haar linkerbovenbeen. Die hand ging langzaam omhoog naar haar kruis, die getrimd is en lekker donzig. Ik voelde dat ze onder haar jurkje geen slipje aanhad. Ik werd er opgewonden van. Ik voelde dat haar kruis lekker nat was. Komt dat nog van onze doucheparty vroeg ik. Ehhhh nee zei ze. Ik keek haar verbaasd aan. Er ontstond een bepaalde glinstering in haar ogen. Hahahaha … wat heb jij gezien wat ik gemist heb vroeg ik. Ze begon vervolgens wat te blozen. Ik zei … je weet toch dat je alles tegen mij kan zeggen?
Lotte zei dat in de supermarkt een hele mooie blonde vrouw rondliep. Normaal heeft ze niets met vrouwen, laat staan ooit seks te hebben gehad, maar deze was wel bijzonder. Ze zei dat die vrouw moest bukken waardoor haar slipje zichtbaar werd die helemaal nat was. Toen die vrouw weer recht ging staan keek ze naar achteren en zag me staan. Lotte zei dat ze wel meteen de andere kant inkeek maar had het gevoel dat het te laat was. Later, zei Lotte, kwam in die vrouw, weer tegen in de supermarkt en zei ze in het voorbijlopen … “ik hoop dat je hebt genoten van het uitzicht”.

Ondertussen waren we terug op het park. Sonja zwaaide naar ons toen wij de receptie passeerde. Ze zijn hier wel vriendelijk zei Lotte.

Bij de bungalow aankomen deden we meteen de boodschappen uitruimen.
We gingen in de slaapkamer onze kleding uitdoen. Ik zei nog dat we die de komende tijd niet nodig hebben. Ik zag bij Lotte dat haar poesje nog steeds aan glinsteren was. Ik legde haar op het bed neer. Ze liet het gebeuren. Ik bracht mijn tong naar haar natte poes en tikte haar clitje aan. Meteen een siddering als gevolg. Ik ging langzaam op en neer met mijn tong en ik voelde dat ze klaar kwam. Ze trilde helemaal toen ze het orgasme kreeg. Dat was lekker zei ze. Dank je wel. Mijn lul was door helemaal stijf geworden en gingen lepeltje-lepeltje liggen. Haar borsten voelden weer lekker aan. Mijn stevige lul zat meteen in haar natte poes. Ik ging stevig te keer. Ik voelde dat Lotte weer kwam klaar komen. Na korte tijd kwam ze weer klaar. Ik haalde mijn knots uit die natte poes en draaide haar naar mij toe. Lotte zette haar tong tegen mijn lul. Net voordat ik klaar kwam haalde ze hem uit haar mond en ik spoot over haar borsten en gezicht.
Dat was heerlijk …..
Dat gaat hier een leuke vakantie worden hier denk ik met een big smile.

Nu maar even douchen. Ik draaide mij om toen ik van het bed stapte en keek naar het raam. Ik had het gevoel dat we zojuist bekeken waren maar ik zag niemand …..

Word vervolgd ………
Auteur : beer1969 / Geschreven op : 11 februari 2018 - 12:04 / Hits : 8469 / Waardering : 2.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

samen op vakantie 1
Auteur : Renate / Geschreven op : 21 januari 2014 - 02:20 / Hits : 44252 / Waardering : 3.70

Samen op vakantie 2
Auteur : Renate / Geschreven op : 25 januari 2014 - 02:09 / Hits : 26008 / Waardering : 3.60

Samen op vakantie 3
Auteur : Renate / Geschreven op : 30 januari 2014 - 17:48 / Hits : 20259 / Waardering : 3.50

samen op vakantie 4
Auteur : Renate / Geschreven op : 10 februari 2014 - 19:13 / Hits : 21518 / Waardering : 3.46

Samen met mijn zoon (17) op vakantie.
Auteur : Rianne / Geschreven op : 22 juni 2012 - 12:15 / Hits : 90870 / Waardering : 3.46

Els 41 gaat samen met zoon Tom 17 en haar beste vriendin Ria op vakantie naar Ibiza
Auteur : ELS / Geschreven op : 09 april 2007 - 16:38 / Hits : 101765 / Waardering : 3.41

Samen op vakantie deel 1: Het verhaal van de zoon
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 november 2006 - 14:49 / Hits : 49602 / Waardering : 2.95

Samen op vakantie deel 2: Het verhaal van de schoondochter
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 november 2006 - 23:28 / Hits : 39388 / Waardering : 2.73

Samen op vakantie II
Auteur : beer1969 / Geschreven op : 13 februari 2018 - 13:50 / Hits : 5203 / Waardering : 2.70

1e keer samen op vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 augustus 2006 - 14:31 / Hits : 20613 / Waardering : 2.51

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb