Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn onvoorspelbare vrouw 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn onvoorspelbare vrouw 1
We spraken wel eens over mijn fantasieën waarin ik mijn vrouw ontzettend graag eens met andere mannen zou willen zien neuken, maar daar moest ze niets van weten. Maar dat dit ooit nog eens uit zou komen en dat zij zich als een ware slet zou gaan gedragen had ik nooit gedacht. Ze is inmiddels veertig jaar en er wordt beweerd dat vrouwen rond de veertig op hun heetst zijn, in tegenstelling tot de mannen, die dit rond hun vijfentwintigste schijnen te hebben, om daarna heel langzaam minder te worden. Nu, dat van rond de veertig jaar klopt, bij haar in elk geval wel. Ze is een meter zeventig groot, met kort blond haar, en men schat haar meestal rond de vijfendertig jaar met een werkelijk zalig figuur, zoals een zandloper, maatje S, met een paar zalige heupen, en grote heerlijke borsten met tepels die eigenlijk constant hard zijn en die een BH met een behoorlijke cup heel goed kunnen vullen. Daarnaast heeft ze een geil, glad geschoren kutje met een paar flinke schaamlippen, die wanneer ze opgewonden wordt of gewoon lekker geil is snel vollopen en opzwellen. We waren een half jaar geleden een weekendje in Duitsland en hadden besloten om daar een stad te gaan bezoeken met veel leuke winkels, waaronder dan vooral de shops waar je te gekke, zeg maar uitdagende kleding kon scoren. Ze besloot om ondanks dat het lekker warm was een rood kort strak rokje aan te trekken met een zwart hemdje wat ook lekker strak om haar goed gevormde borsten spande, haar tepels priemden al door de stof ervan. Verder had ze een paar dunne, zelf ophoudende huidkleurige nylons aangetrokken, samen met een kleine string.

Een paar korte zwarte laarsjes met een hoge, dunne naaldhak maakte het allemaal af toen we de auto instapten. Haar kutje is nogal gauw nat en of dat komt door mij of door andere mannen die ze stiekem wel eens wil neuken weet ik niet, maar ook nu was haar kutje alweer nat. En als ze zo lekker nat is, weet ik dat ze vet geil is. Ze daagt graag uit, en daar maak ik dan ook graag gebruik van. Ze is ondanks dat ze snel geil is, wel zeker degelijk en als ik dan zeg; “wat vind je van die kerel die naar je staat te loeren, zou je nou niet graag eens met hem neuken? Als ik het goed zie dan heeft hij ook een lekkere grote lul.” Dan is haar duidelijke antwoord; "daar ben ik niet van" dus ik had dat idee allang opgegeven. Ik vermoed dat ze zeker stiekem fantasieën heeft, maar ze niet uit wil spreken of uitvoeren, en dat vind ik best jammer. We gingen op een terrasje zitten en ik bestelde een wijntje, Voordat we het goed en wel door hadden zaten we al met ons derde glas wijn in de hand te genieten van de omgeving en de mensen die om ons heen liepen, al dan niet gehaast of juist heel relaxt. Ze was een beetje dronken geworden en speelde een beetje uitdagend met haar benen die ze heen en weer bewoog. Ik zag dat het duidelijk de aandacht getrokken van twee mannen die ook op het terras een biertje zaten te drinken. Ik begon haar te plagen door mijn hand op haar in nylons gehulde benen te leggen, deze een stukje uit elkaar te drukken, terwijl mijn hand langzaam verder in de richting van haar stringetje gleed. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe de mannen met grote ogen naar ons zaten te kijken, en ik zag dat er langzaam iets groots begon te groeien in hun broek.

Ik drukte mijn vingers tegen haar schaamlippen, door de stof van haar string heen en voelde hoe nat ze was. De stof droop gewoon van haar geile kutvocht. Ik trok mijn vingers terug en hield die haar onder de neus waarop ze die meteen aflikte. Bingo dacht ik. De mannen waren nu volledig op mijn vrouw gefocust en toen de tafel naast ons vrij kwam, gingen ze daar zitten om nog dichterbij te zijn en beter uitzicht te hebben. Ik trok het stringetje aan de kant om haar gezwollen schaamlippen de vrijheid te geven. Die glommen van haar kutsap in de zon. Haar blauwe ogen stonden geil en ze keek niet naar mij maar naar de stijve lul van de beide mannen die ze door de stof van hun broek heen aan het masseren waren. De een was een neger en de ander was volgens mij een Turk. Ik schoof een vinger in haar natte kut en onze monden vonden elkaar in een geile tongzoen. Ik fluisterde in haar oor dat ze lekker nat was en ik vroeg of ze ook geil was. Ze zei; "hm ja, ik ben echt geil geworden door die mannen naast ons". Toen ik vroeg wat ze nu zou willen zei ze; "ik wil gewoon geile seks, ik wil ontzettend lekker geneukt worden". Ik kon merken dat ze dronken was en dat alle remmen los waren bij haar. Ze kreeg een rode kop toen ik haar vroeg of het een stille wens van haar was om eens met een of meerdere mannen te neuken, waarop ze met rode wangen antwoordde; "ja, ja, ik wil heel graag neuken met andere mannen, maar durfde het nooit aan jou te zeggen." Ik moest lachen toen ze dat opbiechtte en zei, terwijl ik mijn volle hand in haar kruis drukte; "wat dacht je dan van die twee kerels aan de tafel naast ons?" Ze keek met een geile blik naar de beide kerels en zei toen; "hm, ja, ze zien er wel ontzettend lekker uit, en aan de dikke bult in hun broek te zien hebben wel behoorlijk veel zin in mij, haha." Ik trok haar stringetje van haar billen naar beneden en via haar enkels trok ik hem uit en legde hem op een lege stoel bij de tafel waar de mannen zaten. De neger pakte hem vlug op, drukte hem onder zijn neus en snoof hoorbaar wat op mijn vrouw duidelijk effect had. Ze nam nog een slok van haar glas wijn, keek ondeugend naar me op en zei; "ik wil niet met jou neuken, ik wil nu met andere kerels neuken, jouw lul ken ik nu wel zo’n beetje. Ik wil nu iets nieuws proberen, snap je dat? Je mag me alleen een beetje opgeilen.”

Ik stopte mijn vingers diep in haar soppende kut en begon haar flink te vingeren waardoor ze begon te kreunen van genot en geilheid. Ze keek toen naar de kerels aan de tafel naast ons met haar benen wijd open en een van kutsappen glimmende kut en zei; "he, ik wil dat jullie me neuken, snappen jullie dat, ik wil dat jullie me neuken! Ik wil dat jullie die vette lul in mijn kut rammen!" Toen keek ze me met grote ogen aan en zei fluisterend; "ze hebben me toch niet begrepen, schat, je bent toch niet boos op me dat ik dit zei?" Ik moest lachen en zag aan de blik in de ogen van beide mannen dat ze het echt wel begrepen hadden, en ik knikte naar hen dat het goed was. Tegen haar zei ik; "is geen enkel probleem schat, zij willen jou heel graag neuken, en jij wilt die vette lul van hen in je kut hebben, laat je maar lekker gaan." En ik zoende haar vol op haar donkere lippen. Ze fluisterde toen; "het is een lange wens van me, altijd al, ik heb ooit een Marokkaan gepijpt tijdens schoolkamp maar wil al heel lang een grote negerlul in me voelen en als ik daar ook nog eens een Turkse lul bij krijg is dat mooi meegenomen, toch?" Haar kut was zeik en zeiknat en zei, "schat, ik heb altijd geweten dat je seks fantasieën had, dus neem het ervan, je maakt me geil met je wensen". We besloten naar het huisje te gaan en stonden op, ze bukte om haar tas van de grond op te pakken en haar blote billen waren richting de beide mannen gericht die het er duidelijk moeilijk mee hadden om haar niet meteen te bespringen. Ik knikte naar hen dat ze ons moesten volgen en nadat we geld op de tafel hadden gelegd stonden we op en gingen weg met de beide mannen kort achter ons aan. Ik bleef met mijn hand in haar kruis om haar flink geil te houden want ik wilde dit al zo lang en ik wilde niet dat ze spijt zou krijgen. We stopten bij een etalage waar tassen en schoenen stonden en de mannen kwamen dicht bij ons staan.

Plotseling boog Eefje voorover om een paar pumps met hoge hakken beter te kunnen bekijken waardoor de Turk die dicht bij haar stond haar billen tegen zijn heup aan kreeg. Ze had het niet door, of ze deed het expres, maar hij liet zijn handen over haar billen gaan en schoof zijn vingers tussen haar drijfnatte schaamlippen en vingerde haar midden op straat! Ze bleef gewoon staan alsof het niet om haar ging. Ik stond erbij en keek ernaar en kon zien dat ze genoot en elk moment klaar kon komen. Ze kwam overeind met zijn vingers nog steeds in haar natte kut en keek hem ondeugend aan. Ze draaide naar hem toe en in al haar dronkenschap zoende ze hem vol op de mond en begon hem te tongen als een volleerde teef, terwijl haar handen in zijn broek gleden en aan zijn stijve lul begon te trekken. Ik hoorde hier even niet meer bij hoewel het me wel ontzettend opwond. En ik zal zeker niet de enige zijn geweest! De Turk haalde zijn natte vingers uit haar geile kut en hield die voor haar mond. Ze nam zijn vingers in haar mond en begon eraan te zuigen alsof ze aan een lolly zoog. Terwijl ze aan zijn vingers zoog keek ze me aan en zei; “dit is jouw schuld, je weet heel goed dat ik me niet kan inhouden. En wil gewoon met ze neuken.” Ik lachte naar haar en antwoordde; “je gaat je gang maar, ik vind het prima, maar ik wil wel foto's maken als je door hen geneukt wordt.” Ze ging meteen akkoord. Ik keek de Turk aan en vroeg hem; “zou je mijn vrouw willen neuken?” Hij knikte en zei; “Gut, aber mit mein freund, wir beiden wollen sie bumchen.” Ik keek naar de vriend en die lachte me toe. Ik zei dat het goed was, dat ze allebei mijn vrouw mochten neuken. Eefje keek me geil aan en ik weet dat als ze nuchter zou zijn geweest, dat ze het nooit zou doen maar nu ze dronken was gingen al haar remmen los en ik wilde haar dat genot gunnen. Ze keek me zo geil aan dat ik een stijve lul kreeg van jewelste en het schoot door mijn hoofd, wauw is dit mijn vrouw, ze is gewoon een ordinaire geile slet! We gingen naar ons huisje en de mannen gingen mee naar binnen. Ik wist dat er nu geen weg meer terug was voor haar, maar ze lachte en zei; “schatje, ik wil dat je erbij blijft.”

Ik antwoordde dat dat prima was en dat ik het voor geen goud ter wereld zou willen missen. De neger pakte haar beet bij haar heupen en streelde haar billen en liet zijn vinger door haar bilnaad gaan om hem door haar natte kut te laten glijden en ze keek me aan en zei kreunend; “hm, wat ben ik geil! Dit is precies wat ik zo graag wilde.” Hij deed haar topje omhoog, trok hem over haar hoofd uit, waarbij de Turk haar BH losmaakte om haar forse borsten de vrijheid te geven. Beide namen haar tepels in de mond en begonnen eraan te zuigen terwijl ze haar rokje uitdeden en hun handen haar benen streelden. Ik weet hoe gevoelig haar benen zijn wanneer ze aangeraakt en gestreeld worden en hoe dat haar opwindt. Hun monden waren overal op haar lichaam, haar heupen, billen, buik, borsten, en om beurten staken ze hun tong in haar mond die ze gulzig beantwoordde. Ze knoopten hun broek los en liet hun grote lul van de vrijheid proeven. Ik keek mijn ogen uit en vergat bijna te fotograferen. Allebei hadden ze een vette lul! De mannen zogen aan haar tepels en ze greep hun lul vast, ging op haar knieën en begon aan die enorme lullen te trekken. Haar tong ging van de een naar de andere lul. Ze keek me tersluiks aan en zei, "ze smaken heerlijk en straks gaan ze me helemaal uitwonen. Ik wil dat je je lul uit je broek haalt en jezelf aftrek op wat je hier allemaal te zien krijgt". Ik deed maar wat ze vroeg want mijn stijve lul deed toch alleen maar pijn in mijn broek van de spanning en opwinding en ik antwoordde; "laat je maar helemaal gaan schat, laat je maar lekker vol spuiten". Ze liet beide lullen om beurten en tegelijk in haar geile mond glijden en pijpte ze stevig. Ik was gaan staan en kwam dichterbij om close-ups te maken.

Ze greep mijn lul en trok er even aan om vervolgens tussen het pijpen door te zeggen; "die van mijn beide dekhengsten zijn veel groter dan die van jou schat, dus vanavond wil ik alleen die vette lul van hun om me uit te wonen". Eefje was duidelijk megageil, zo had ik haar nog nooit mee gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe ze met die stijve lullen omging. Toen kwam ze omhoog en haar mond vond die van de Turk en ze begonnen met elkaar te tongen, het speeksel droop over hun kin terwijl ze de neger ook niet vergat en zijn lul stevig aftrok tot hij op zijn hurken ging zitten. Hij trok haar billen uit elkaar en begon haar aarsje te likken met zijn rappe tong. Ze kreunde erop los en ik voelde dat ik klaar kwam! Ik spoot mijn sperma de kamer in, maar dat hadden ze geen van drieën in de gaten zo gingen ze op in elkaar. Ze ging op de bank liggen met haar nylonbenen uit elkaar. De neger trok haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong ertussen om haar te likken. Ik kon aan Eefje zien dat ze waanzinnig genoot en elk moment klaar kon komen. De Turk ging op de bank staan met aan beide zijden van haar een voet en hield haar zijn enorme lul voor die ze gulzig in haar mond nam. Ze zoog er als een gek aan met smakkende geluiden. De neger ging door met likken, stak zijn vinger erbij en stootte zijn vette lul heen en weer in die geile kut van mijn vrouw wat haar alweer naar een hoogtepunt dreef. Hij kwam omhoog en sloeg met zijn grote eikel op haar gezwollen klit, ze smeekte hem om geneukt te worden! Ik kwam dichterbij en maakte de mooiste opnames van mijn leven. Ik zag hoe een grote negerlul langzaam in mijn dat geile kutje van Eefje geduwd werd, beetje bij beetje schoof hij erin. Ik vroeg me af hoe dat gevaarte er helemaal in kon, maar het lukte. Hij zat er helemaal in en ze keek me vol ongeloof en genot aan en aan de bewegingen van haar lippen te zien zei ze; "geweldig! Wat is dit geil! Wat een heerlijke dikke lul!"
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 maart 2018 - 14:12 / Hits : 8404 / Waardering : 3.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn onvoorspelbare vrouw 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 09 maart 2018 - 14:57 / Hits : 1807 / Waardering : 5.00

De tweelingzus van mijn vrouw.
Auteur : Nicolaas / Geschreven op : 09 juli 2016 - 23:03 / Hits : 37638 / Waardering : 4.56

De foto’s van mijn ex vrouw.
Auteur : Ricardo / Geschreven op : 11 juni 2016 - 22:31 / Hits : 25713 / Waardering : 4.55

Op vakantie met mijn vrouw en haar vriendin.
Auteur : Jean Paul / Geschreven op : 04 maart 2018 - 00:10 / Hits : 17730 / Waardering : 4.33

Mijn vrouw en Lars, deel 1
Auteur : cage1 / Geschreven op : 01 april 2016 - 11:39 / Hits : 26528 / Waardering : 4.25

Thuis met mijn vrouw
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 november 2015 - 10:47 / Hits : 24131 / Waardering : 4.18

Zo gaaf om te zien dat mijn vrouw met een ander neukt.
Auteur : Rinie / Geschreven op : 21 maart 2017 - 22:46 / Hits : 20157 / Waardering : 4.16

Mijn verlegen vrouw
Auteur : Beschermer / Geschreven op : 11 april 2016 - 22:23 / Hits : 21617 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw haar avonturen thuis ( deel 2 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 25 augustus 2016 - 23:13 / Hits : 11850 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw had al 2 jaar een donkere lover
Auteur : Hugooo / Geschreven op : 15 augustus 2017 - 23:12 / Hits : 15755 / Waardering : 3.85

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
thumbq
http://www.thumbq.com/
Geschreven op : 06 maart 2018 - 23:51

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb