Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn vrouws vriendin
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn vrouws vriendin
We wonen in Midden-Limburg. Mijn vrouw sport veel en leert daar verschillende andere vrouwen kennen. Zo heeft zich een groepje vriendinnen gevormd. Een van hun woont in een klein wit dorp in de buurt en heet Mia. Mia is alleenstaand. Op een gegeven moment werd ik door de mijne gevraagd of ik Mia wilde helpen met een nieuwe laptop aan te schaffen en deze gebruiksklaar te maken. Een paar dagen later reed ik met haar naar de stad, we kochten de juiste laptop en keerden huiswaarts. Opstarten leverde weinig problemen op. Mijn meisje was uit eten met een vriendin voor die haar verjaardag. Ik hoefde dus niet snel naar huis. Mia en ik gingen gezellig kletsend in de kamer zitten, zij op de bank en ik de stoel ernaast. We dronken een portje en het werd leuk samen. Schoenen onder de tafel, mijn benen op het tafeltje en zij legde haar benen kruiselings over de mijne. Zij droeg een leuk kort rokje. Al kletsend legde ik onbewust mijn handen op haar benen en aaide daarover. Zonder er bij na te denken schoof ik al aaiend en strelend omhoog tot boven haar knieŽn. Blijkbaar vond ze dit niet bezwaarlijk. Zonder voorbedachte rade streelde ik ook de binnenzijde van haar benen tot ruimschoots kniehoogte. De beentjes weken als vanzelf iets uit elkaar zodat ik niet klem kwam te zitten tussen de knietjes. Op dat moment werd ik me bewust van de kansen die dit bood.

Ik streelde nu de benen wat hoger tot ruim onder het rokje en er kwam geen weerstand. Dan trek je de stoute schoenen aan en schuif je hoger en hoge langs die mooie benen en ineens stoot je op een slipje. Hier pauzeerden mijn handen even. Zij kletste gewoon verder alsof er niks aan de hand was. Mijn handen vatte hun werk weer op en streelde onder langs haar buik de venusheuvel die zich daar duidelijk aftekende. Ik hield mijn hand wat hol, zodat ik de onderzijde van die venusheuvel wat extra druk kon geven, daaronder moest zo ongeveer een klitje zitten. Kijk de beentjes gingen wat verder uit elkaar. Mijn hand zakte in het nu openliggende kruis en voelde een vochtig stringetje. Eerst hier maar eens alles gemasseerd door de stof van die string heen. Ik vatte moed en zakte met mijn hand wat lager langs haar been en schoof vervolgens de vingers door de sliprand naar binnen en kwam bij een vochtige kut uit.

Ik legde mijn tweede hand onder haar rok hoog op de slip, pakte de bovenrand van de string beet en trok ze naar beneden en zie, ze tilde haar kont op en ik trok de string naar kniehoogte. Het rokje schoof ik iets omhoog en zie daar, ik had alles voor mijn neus open en bloot zichtbaar liggen. Op dat moment begon ze blijkbaar gewetensbezwaren te krijgen en protesteerde lichtjes, dit kunnen we niet maken voor je meiske. Zin om er nu mee te stoppen had ik evenwel niet. Van positie veranderen leek me daarom geen goed idee. Ik bukte voorover en zie, ik kon met mijn lippen juist tot haar kruis komen. Ik kuste haar dik opgezette schaamlippen. Ik stak mijn tong ertussen en kijk, na een zwak protest kwam het kontje mij licht tegemoet. Ze drukte haar heupen omhoog zodat mijn lippen en tong beter haar gevoelige plekje konden bereiken. Ik deed mijn best want ik wilde niet dat de wroeging de overhand kreeg. Ik had geluk want mijn opzet slaagde. Blijkbaar kriebelde haar kutje te zeer om te stoppen en meer en meer duwde ze haar heupen omhoog om meer druk uit te oefenen bij mijn gebef. Na een aantal minuten was er geen terugweg meer mogelijk denk ik, want de knieŽn bogen ver naar buiten en het strijdperk lag helemaal open voor me. Ik kan nu met mijn tong diep in die natte gleuf komen en ik kon op haar klitje knabbelen, dat deed ik alles vol overgave. Lekker om als een echte fijnproever dat knopje tussen je lippen te nemen en er mee te spelen. Af en toe een diepe lik tussen die warme natte lippen en een vinger voorzichtig erbij steken. Het kontje beweegt steeds onrustiger. Ineens neemt ze mijn heeft in een sterke houdgreep met haar benen en drukt met haar handen mijn hoofd vast op haar neuksleuf en ja hoor... Het vocht spuit er bijna uit, Mia komt zo klaar als maar kan.

Dan zakken de benen weer uit elkaar en ik beweeg mijn lippen weer, maar ze roept: STOP, STOP, dat is teveel, even niet. Ik hield mijn mond op de juiste plek maar was nu erg rustig. Na een minuutje bewoog ik heel voorzichtig mijn lippen weer wat over het strijdperk, zonder tegenwerping. Langzaam bouwde ik het weer wat op en ondertussen maakte ik met mijn rechterhand riem, haaksluiting en rits van mijn broek los. Toen die ver genoeg open lag bestede ik weer meer aandacht aan haar schaamlippen en klit terwijl mijn handen onder haar blouse schoven. Ik vond daar een paar volwassen borsten van de maat 80C. Ik schoof de cups omhoog en had vrij spel met de dikke bruine tepels die daar stonden. Ik rolde die stevig op en neer tussen mijn vingers. Het was duidelijk te merken dat dit haar niet onberoerd liet. Haar heupen perste haar vagina steeds steviger naar mijn mond en het wellustig kreunen en steunen nam hand over hand toe. Ik was inmiddels op mijn knieŽn gezakt voor de bank en had haar benen over mijn schouders liggen, zo kon ik perfect mijn werk doen. Zo had ik ook de juiste positie voor iets anders. Ik stroopte rustig en ongemerkt de broek die al los was naar beneden tot op mijn knieŽn. Toen ze weer erg onrustig werd en steeds heftiger met haar kont begon te bewegen haalde ik mijn mond uit haar kruis en schoof al kussend en likken via haar navel naar haar borsten. Ik knabbelde al snel op een tepel en stak een paar vingers in haar op het kookpunt staande kutje. Ze duwde zich zelf zo ver mogelijk over mijn vingers en kreunde wellustig. Ik zat ook met mijn vingers in haar neukgrot omdat ik zo een hand voor haar kruis had en zij mijn stijve pik dan niet zo direct kon voelen, dat zou een schrikreactie teweeg kunnen brengen.

Ik sabbelde en vingerde op mijn best tot ze weer heftig begon te steunen en te kreunen. Ik schoof nog iets hoger op en kon haar kussen, ze begon zelf te tongen en dat gaf me moed. Ik haalde mijn vingers uit haar stomende kut en pakte mijn lul beet. Ik haalde de dik opgeblazen eikel direct tussen haar schaamlippen op en neer en wreef die dikkop over haar klit en zie... Ze kreunde alleen maar harder en schoof onrustig met haar kont over de rand van de bank heen en weer. Ik kon aan alles merken dat ze weer aan de eindsprint ging beginnen en daar wilde ik aan mee doen. Ik stuurde de eikel naar de goede plek tussen de schaamlippen, haalde mijn hand terug en duwde in een stoot mijn lul tot aan zijn ballen in die dampend heette neuksleuf. Ze leek even te verstijven, maar duwde onherroepelijk haar heupen met een ferme stoot naar voren en daar gingen we. Ik trok me iets terug en zij stootte onherroepelijk haar heupen naar voren, ze wilde duidelijk het contact met mijn pik optimaal houden. Ik kneedde haar tepels stevig en begon harder en harder te stoten. Bij elke stoot van mij duwde ze haar heupen hard naar voren. Zo werkten we elkaar naar een hoogtepunt toe en al snel voelde ik het zaad borrelen in mijn ballen. Mia lief begon te jammeren en riep; ik kom, ik kom, spuit me vol!!!

Dat was niet aan doveman oren gericht. Onze buiken kletsten op elkaar en we hoorden mijn lul soppen in haar drijfnatte kut. Sneller en sneller stootten we op en naar tot het niet meer te stoppen was. Ik voelde haar kut verkrampen om mijn lul en ik hoorde haar gelijk jammeren en snikken. Het was niet meer t stoppen, zij kwam en ik zette mijn eindsprint in. Dan...., ze stootte met geweld haar heupen naar voren als wilde ze niet alleen mijn ballen in haar heerlijke neukgrot. Een laatste harde stoot en ik duwde mijn pik tot aan haar baarmoeder naar binnen, terwijl hij uit alle macht alles wat in mijn ballen kookte eruit spoot. Haar kut werd zo vol gespoten dat het langs haar bilnaad en langs mijn lul en ballen weer naar buiten dreef. De climax ebde langzaam weg, maar mijn pik bleef in haar zitten als een schroef. Toen we weer tot rust kwamen, bleven we nog even tegen elkaar aan liggen, zij met haar kont op de rand van de bank en ik voorover op haar op mijn knieŽn voor de bank. Langzaam kwamen we weer bij onze positieve en zoenden elkaar. Jonge wat was dat lekker, zie Mia. Had ik al lang weer eens nodig, maar dat uitgerekend jij me dat gaf... Ik wilde het eigenlijk niet , want je partner is een goede vriendin. Ondertussen masseerde ik haar tepels nog wat na en mijn lul gaf het op. Hij gleed uit de natte gleuf, maar ik merkte dat hij die lucht diep opsnoof. Hij wilde die niet vergeten en ik weet dat hij daar snel terug wilde keren. Dat voelde ik aan alles. Toen we weer helemaal bij de tijd waren gingen we samen op de bank zitten, ik keek haar diep in de ogen en kreeg spontaan een dikke kus van haar. Een ding wist ik zeker, dat stond in haar ogen te lezen: We neuken nog vaker samen. We laten het hier wel weten.
Auteur : Jan / Geschreven op : 07 maart 2018 - 01:03 / Hits : 17037 / Waardering : 3.70
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het geile verlangen van mijn vriendin.
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 maart 2017 - 16:53 / Hits : 27821 / Waardering : 4.77

Mijn zoon en zijn vriendin
Auteur : Bianca en Andre / Geschreven op : 30 juni 2015 - 00:55 / Hits : 86619 / Waardering : 4.73

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 47026 / Waardering : 4.44

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 13794 / Waardering : 4.33

Op vakantie met mijn vrouw en haar vriendin.
Auteur : Jean Paul / Geschreven op : 04 maart 2018 - 00:10 / Hits : 18083 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 31005 / Waardering : 4.28

De vriendin van mijn vriendin
Auteur : Dennis / Geschreven op : 20 juli 2016 - 13:26 / Hits : 17254 / Waardering : 4.20

Mijn zoons beste vriendin deel 2
Auteur : rob50 / Geschreven op : 07 september 2015 - 20:03 / Hits : 26745 / Waardering : 4.16

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 31105 / Waardering : 4.15

Mijn vriendin haar vriend
Auteur : Bloom21 / Geschreven op : 05 juni 2015 - 01:02 / Hits : 19147 / Waardering : 4.11

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Heel mooi verhaal, goed verteld, goede opbouw hoewel het niet sex gedeelte iets meer had gemogen. Het hoeft niet alleen maar sex te zijn wat je schrijft.
Geschreven op : 11 maart 2018 - 09:13

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb