Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn onvoorspelbare vrouw 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn onvoorspelbare vrouw 2
Ik kon aan het pijpen zien dat ze moeite had met die enorme lul in haar kut maar ze hadden geen compassie voor haar en gingen gewoon door. De Turk neukte haar in haar keel en de neger in haar kut. Ze zoog aan die grote Turkse eikel en tussendoor gilde ze; "neuk me, neuk me! Oh ja, neuk me overal!" De neger liet zich niet van de wijs brengen en begon haar langzaam maar zekeren steeds sneller te neuken met die grote bruine lul van hem. Tot hij plotseling stopte, haar omdraaide en haar op haar knieën zette op de bank terwijl de Turk op de rugleuning ging zitten om Eefje de ruimte te geven om hem te pijpen. De neger dreunde donker; "Du, du hure ich wird dir bumchen wie nie", Eefje kreunde en zei; “kom dan, kom dan in mijn kutje!” En hij ramde zijn lul met kracht in haar kutje en neukte haar hard terwijl hij haar heupen stevig vasthield om te voorkomen dat ze ervandoor zou gaan. Ik knipte de ene foto na de andere van al dit geile geweld dat mijn vrouw op eigen verzoek wordt aangedaan. De Turk had haar hoofd stevig vast en ik zag dat zijn lul tekeer ging in haar mond. Wauw, waar laat ze hem ging door me heen maar ze zoog erop los, wat drank al niet kan doen met een vrouw. Soms liet hij haar op adem komen en liet ze haar tong langs zijn immense, dikke eikel en zak gaan terwijl het speeksel van haar kin af droop. De mannen zeiden iets tegen elkaar en wisselden toen van plaats. En het was nu aan de Turk om bij mijn vrouw binnen te dringen en ook hij ging er helemaal in en pompte met korte halen diep in haar geile kut! Ze genoot ervan en hijgde zwaar onder dit geweld terwijl de neger zijn grote lul tegen haar wang aan drukte en over haar wang wreef tot ze haar hoofd omdraaide en hij haar keel vulde met zijn grote donkere eikel.

De mannen gingen maar door zonder enige pauze en neukten Eefje in alle denkbare standjes. Zij liet zich op haar beurt ook niet onbetuigd en zoog aan die grote neger lul alsof dit haar laatste dag was. De Turk haalde haar billen uit elkaar en liet een flinke hoeveelheid speeksel tussen haar billen in vallen op haar ster, wreef deze met zijn dikke eikel uit en liet deze dan weer in haar geile drijfnatte kutje glijden om hem daarna langzaam maar zeker in haar kont te drukken. Hij deed het heel langzaam en ik kon mijn ogen niet geloven! Die enorme lul schoof zomaar in haar kont terwijl ze de mijne er nooit in wilde hebben de slet! Hij keek mij aan en wees naar zijn lul die bijna helemaal in haar kont verdwenen was en glimlachte naar me, terwijl hij zei; "Deine Frau ist sehr gut, wir sind noch lange nicht fertig mit deine Frau!" Ik lachte maar terug en maakte foto's van haar ster die gevuld was met een flinke lul, die zeker een paar maten groter was dan die van mij. Terwijl hij haar bleef neuken in haar kont schoof de neger naar beneden en liet zich onder haar glijden. Ik zag hoe hij zijn dikke donkere eikel tussen haar glimmende schaamlippen schoof en ze neukten samen in een rustig tempo haar kutje en kont. Ze hijgde en kreunde van genot, haar mond vond die van de neger en zijn lange tong schoof in en uit haar wijd openstaande mond en speelde met die van haar. Ik bleef prachtige foto's maken van dit unieke en geile spel. Als de een uit haar ging schoof de ander naar binnen, toen gingen ze tegelijk naar binnen en Eefje kreunde van geil genot, "ja, ja, ja ga door! Neuk me! Neuk me, spuit me helemaal vol, neuk me stelletje geile dekhengsten! Ik Kom klaar! Ik kom klaar!”

Toen beide mannen stopten met het neuken kwam Eefje overeind en ging naar buiten en daar op de tafel liggen met haar benen gespreid en riep; "knibbel, knabbel knuistje, wie komt met zijn lekkere grote lul in mijn kruisje?" Beide mannen gingen naar buiten en voordat ze het goed en wel doorhad had ze al een lul in haar gapende, drijfnatte kut die er flink op los ramde. Ze lag op haar rug en de ander ging bij haar hoofd staan waarbij hij zijn lul in haar mond schoof, terwijl zijn handen haar zwoegende borsten flink kneedde en haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde. De neger die in haar kutje aan het stoten was trok zijn lul uit haar en duwde hem tegen haar ster aan. Hij was duidelijk zwaarder geschapen dan zijn partner en drukte hem onder diep gekreun van Eefje in haar kont tot het einde toe en begon haar daar nu stevig te neuken. Of haar kreunen van pijn of genot was weet ik niet maar ze bleef de Turk pijpen dus zou ze het wel lekker vinden. Ondertussen duwde hij zijn duim in haar kut en masseerde hij haar klitje wat er voor zorgde dat ze gillend klaar kwam! Haar geile kutsap droop langs haar billen en over zijn lul. Toen wisselden ze weer van plaats en kon ze de stijve lul van de neger schoon likken. Ze begon weer te zuigen terwijl zijn vriend haar kutje alweer vulde met zijn stijve lul. Ik had het idee dat het niet lang meer zou duren voordat hij zijn sperma in alle hevigheid over of in haar zou spuiten. Ik hoopte op allebei, maar hij hield zich in. De neger ging op de tafel naast Eefje liggen en ze gooide een nylonbeen over hem heen met haar gezicht van hem af en liet zijn grote lul zonder enige moeite in haar kontje glijden waarna ze zich achterover liet zakken tot ze op zijn borstkas lag en hij zijn handen om heen sloeg, haar borsten stevig vastpakte en omhoog neukte in die ster van haar. De ander ging tussen haar benen staan en schoof zijn stijve lul in haar kutje. En zo werd ze stevig geneukt in beide gaten voor de tweede keer. Ze lag daar alleen maar geil te genieten. Maar het ultieme genot kon niet uitblijven, de Turk begon zwaarder te ademen en even plotseling zag ik aan hem hoe hij diep in de kut van mijn vrouw tot een ontlading kwam en zo te zien had hij veel te geven. De neger liet zijn nog steeds stijve lul uit haar kont glijden, ze ging van tafel om meteen op haar hurken te gaan zitten.

Ze pakte zijn lul stevig vast, begon hem af te likken en zoog er flink op tot ook hij zwaarder begon te ademen en plotseling met kracht een grote hoeveelheid sperma in haar keel, over haar gezicht en borsten spoot. De Turk had zich weer hervonden en stak zijn lul in haar mond. Ze zoog als een gek aan die heerlijke lul en hij spoot ook nu een flinke lading sperma in haar mond en over haar borsten! Eefje ging met haar vingers door het sperma heen en veegde het op om het daarna in haar mond te stoppen, de geile slet! Ze kwam overeind en ging nog even op de tafel liggen om te ontspannen maar dat begrepen de mannen blijkbaar anders. En voordat ze het goed en wel doorhad had ze alweer een flinke stijve lul in haar druipende kutje zitten die haar weer even flink aan het doorhalen was. De neger was goed in wat hij deed en terwijl Eefje weer op dreef kwam en de Turk begon af te trekken spoot de neger nog een keer dikke klodders sperma in haar kutje zodat ze gelijk met hem gillend klaar kwam. De mannen hielden het voor gezien en vroegen of ze nog een terug mochten komen. Ik knikte van ja, dus gaven ze hun telefoonnummer en gaven haar een flinke tongzoen, knikten naar mij en gingen weg. Eefje keek me nog geil maar voldaan aan en haar gemengde kutsappen dropen uit haar kutje, langs haar billen over de gerimpelde nylons naar beneden. Toen zei ze geil; "ik wil dat je me helemaal schoon likt." En ik, natuurlijk ook ontzettend geil van wat ik allemaal gezien had kwam dichterbij, ging op mijn knieën tussen haar plakkende nylonbenen zitten en begon haar dijen, billen en druipende kutje schoon te likken. Mijn geilheid was zo enorm dat het me niets deed dat ik haar kutsappen vermengd met het sperma van twee kerels op likte.

Toen ik haar twee keer klaar had gelikt en ze schoon was, kwam ik overeind en schoof ik mijn stijve lul tussen haar gezwollen schaamlippen. Hij zat er amper in toen ik al vol kracht al mijn sperma in haar compleet uitgewoonde kutje spoot. Ze was door alles wat er gebeurd was een beetje ontnuchterd en ging naar bed om te slapen. De volgende ochtend liet ik haar op de laptop de foto's zien en ze gaf toe dat ze onwijs heerlijk had genoten en nu ze nuchter was toch moest toegeven dat ze dit wel vaker zou willen, maar dan wel als ze een drankje op had om wat los te komen. Toen vroeg ze, "en wat vond jij ervan, vond je het niet erg"? Ik antwoordde "nee schat, ik heb geweldig genoten en het is geweldig om te zien hoe jij opgaat in het spel en zo ontzettend geil kan zijn, je bent een echte slet weet je dat. We moesten allebei lachen hierom en kusten elkaar intens, waarop ik geil lachend zei; "volgens mij proef ik nog steeds sperma." Ik was nog steeds geil van haar lekkere naakte lijf en begon haar altijd harde tepels te zuigen terwijl mijn hand tussen haar nylonbenen schoof, en het verwonderde me niet dat ze ook nu al weer flink nat was en me beval om haar klaar te likken. En ze maakte de opmerking, "als ik een lul in mijn kut wil hebben dan neem ik hem en dat kan ook een andere zijn dan de jouwe". Ik keek haar aan en begreep dat ze veranderd was. Ik voelde hoe mijn sperma omhoog borrelde en spoot alles wat ik had over haar buik en kut. Ze beval me om haar schoon te likken wat ik ook deed in al mijn geilheid. Toen werd er op de deur geklopt. Onze vriend Udo stond voor de deur en zag een glimp van Eefje in haar naaktheid. Ik zei simpel; “kom binnen.” Hij keek wat ongemakkelijk maar kon zijn ogen niet afhouden van mijn vrouw die daar naakt op die geile nylons en naaldhakken na, maar nog steeds vet geil in de kamer zat. Ik keek naar Udo en vroeg of hij zin had om haar te neuken, waarop hij gretig reageerde. Dus zei ik; “oké, neem haar maar, neuk haar maar eens flink. Stop die grote lul van je maar in haar doorgeneukte kut. Ze zit al vol met sperma, dus dat van jou kan er ook nog wel bij. Neuk haar maar eens stevig door.” Hij ging naar Eefje toe, ze maakte zonder enige moeite zijn broek los en haalde zijn stijve lul uit de broek.

Ze nam hem in beide handen en begon hem flink af te trekken terwijl ze haar tong over zijn donker gekleurde eikel liet gaan. Toen liet ze hem plotseling in haar mond glijden en begon flink te zuigen. Haar tong kwam regelmatig naar buiten om zijn hele lul af te likken terwijl ze zijn ballen kneedde. Udo was zo geil geworden dat hij haar omdraaide waarna ze als een volleerde hoer op haar knieën op de bank ging zitten terwijl hij zijn lange lul helemaal in haar kut liet glijden en haar flink begon te neuken. Hij wisselde haar kontgaatje af met haar natte slettekut. En na verloop van tijd begon hij zwaarder te ademen. Al hijgend duwde hij zijn lul diep in haar geile kut en spoot haar vol met zijn sperma. Zijn slap geworden lul gleed uit haar kletsnatte kut. Ze gaf me opdracht om haar kut te likken terwijl ze de slappe lul van Udo in haar gulzige mond nam om hem af en weer stijf te likken. Ik ondertussen likte en slikte haar geile kutsappen vermengd met het sperma van Udo. Het lukte haar om zijn lul weer stijf te krijgen. Ze keek ons aan en zei: “jullie hebben geluk. Ik wil jullie allebei tegelijk hebben. Udo, jij mag in mijn kut, en jij kunt je uitleven in mijn kont. Udo, ga jij maar op de grond liggen, dan kom ik op je liggen en kun je jouw lekkere lul in mijn kut stoppen. Dan is het makkelijk om ook een lul in mijn kont te krijgen.” We deden wat ze wilde en even later hoorde ik haar kreunen terwijl ze zei; “ik voel jullie allebei langs elkaar gaan. Wat een fantastisch gevoel is dat. Neuk me lekker door, ik wil het voelen!” Binnen een mum van tijd spoten we de laatste resten sperma naar binnen. Ze lag uitgeput tussen beide mannen in. Na een paar minuten lieten ze haar los en kon ze overeind komen. Ze keek me aan en zei; “dit is wat ik wil. Ik heb genoten! En eigenlijk is het jouw schuld dat het zo is gelopen. Je wist dat ik het heel graag wilde, maar uit mezelf had ik dit nooit gedaan. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik met een paar forse lullen kon spelen, ik wil meer! Je mag meedoen, maar mijn genot komt op de eerste plaats.”
Auteur : max55 / Geschreven op : 09 maart 2018 - 14:57 / Hits : 1970 / Waardering : 4.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn onvoorspelbare vrouw 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 maart 2018 - 14:12 / Hits : 8487 / Waardering : 3.80

De tweelingzus van mijn vrouw.
Auteur : Nicolaas / Geschreven op : 09 juli 2016 - 23:03 / Hits : 37656 / Waardering : 4.56

De foto’s van mijn ex vrouw.
Auteur : Ricardo / Geschreven op : 11 juni 2016 - 22:31 / Hits : 25716 / Waardering : 4.55

Op vakantie met mijn vrouw en haar vriendin.
Auteur : Jean Paul / Geschreven op : 04 maart 2018 - 00:10 / Hits : 17746 / Waardering : 4.33

Mijn vrouw en Lars, deel 1
Auteur : cage1 / Geschreven op : 01 april 2016 - 11:39 / Hits : 26530 / Waardering : 4.25

Thuis met mijn vrouw
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 november 2015 - 10:47 / Hits : 24135 / Waardering : 4.18

Zo gaaf om te zien dat mijn vrouw met een ander neukt.
Auteur : Rinie / Geschreven op : 21 maart 2017 - 22:46 / Hits : 20162 / Waardering : 4.16

Mijn verlegen vrouw
Auteur : Beschermer / Geschreven op : 11 april 2016 - 22:23 / Hits : 21624 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw haar avonturen thuis ( deel 2 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 25 augustus 2016 - 23:13 / Hits : 11854 / Waardering : 4.00

Mijn vrouw had al 2 jaar een donkere lover
Auteur : Hugooo / Geschreven op : 15 augustus 2017 - 23:12 / Hits : 15759 / Waardering : 3.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb