Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De dag na het personeelsuitje 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De dag na het personeelsuitje 2
Haar handen gleden onafgebroken over haar rok, en af en toe tussen haar benen. Toen ik vertelde dat ik letterlijk met alle mannen had geneukt had ze het niet meer! Ze vroeg met een blos op haar wangen aan Frank; “en vond je dat allemaal goed? Had je er dan geen problemen mee dat ze door andere mannen geneukt is?” Frank lachte en zei heel adrem; “nee, ik had er geen enkele moeite mee. Ik weet dat ze als het er op aan komt niets doet waar ik moeite mee zou hebben. Ze heeft me eigenlijk gewoon gevraagd of ze haar gang mocht gaan. En voor alle duidelijkheid, ook ik heb alle ruimte van haar gekregen om hetzelfde te doen. Maar in tegenstelling tot haar kan ik niet onbeperkt klaarkomen, uiteindelijk houdt het een keertje op. Ik heb haar zien genieten van alle aandacht die ze kreeg, van jong en oud, van mannen en vrouwen. Waar ik als man wel ontzettend van heb genoten is hoe de dames gekleed waren. Het was naar mijn idee een mix van de jaren zestig van de vorige eeuw en de huidige mode. Lekker strak, fantastische kleuren, hoge hakken, mooie make up.

Om nog maar niet te spreken over wat ze er onder droegen. Geweldig! Ik heb met volle teugen genoten van al dat lekkers dat op het feestje was. Ik kan niet anders zeggen, en dat geldt voor ons allebei. Toch?” Ik keek Frank aan en knikte met overtuiging. Ik stond op en draaide als een mannequin rond terwijl ik zei; “kijk mam, hoe vind je mijn naadnylons? Toen ik deze vanmorgen aantrok zag ik aan de bult in de broek van Frank dat hij er behoorlijk opgewonden van werd.” Mijn moeder verschoot van kleur toen ze dat hoorde. Ze vroeg; “heeft Frank deze voor je gekocht of heb je ze zelf gekocht?” Ik lachte voluit en zei toen; “ben je mal? Die heb ik van de vrouw van mijn baas gekregen. Zij was van mening dat ik het verdiende om ze te krijgen. Ze vertelde ook nog dat ze allebei in hun nopjes waren toen ze hadden gezien wat ik aan had getrokken bij mijn sollicitatiegesprek. Je weet toch nog wel wat ik aan had, want je hebt me zelf daarbij geholpen. En ik heb vier paar nylons gekregen en een vet mooie jarretellegordel om daarbij te dragen. Er zitten tien jarretelles aan zodat mijn nylons goed blijven zitten en de naad niet constant verschuift.”

Terwijl ik dat zei stond ik op en trok ik de zoom van mijn jurkje omhoog zodat ze allebei konden zien hoe mijn jarretellegordel er uit zag. En niet alleen mijn jarretellegordel maar veel meer dan dat die heerlijk aanvoelende nylons! De blik in de ogen van beide ouders was een eye opener voor mij, vooral de manier waarop mijn vader naar me keek zorgde voor de nodige kriebels in mijn buik. Het waren de ogen van een man die weet wat hij wil. En ik begreep ineens hoe de verhouding tussen mijn ouders was. Ondanks dat ze een stuk ouder waren voelde ik dat ze nog steeds genoten van elkaar, en misschien ook nog wel van anderen. Mijn vader keek van mij naar mijn moeder en zei toen tegen haar; “dat ziet er echt sexy uit, vind je ook niet?” Die knikte heftig van ja, ik hoorde haar zachtjes zuchten. Mijn vader zei toen; “onze dochter is een echte vrouw geworden, van wie zou ze dat hebben? Ze is heel open geweest naar ons toe, dus ik denk dat wij dat ook naar haar moeten zijn. Ze is het perfecte evenbeeld van jou, ze houdt van hetzelfde als jij, dat is nu wel duidelijk.” Hij keek me aan met die mooie grote ogen en zei; “echt waar, jullie lijken precies op elkaar. Je ziet er oogverblindend uit, alles wat je aan hebt past perfect bij elkaar. Je ziet er uit om op te eten! Frank mag in zijn handjes knijpen met een heerlijke vrouw als jij. Als ik dertig jaar jonger was geweest en vrijgezel dan wist ik het wel! Dan was je voor mij!”

Ik kreeg spontaan kriebels in mijn buik toen ik dat hoorde. Hij keek zonder iets te zeggen naar mijn moeder, het enige dat hij deed was een knikje naar haar. Ze stond op en kwam voor hem staan. Ik zag dat zijn handen over haar in nylon gehulde benen omhoog gingen. Ze bleven onder haar wijde rok, maar aan de manier waarop mijn moeder haar benen spreidde kon ik opmaken dat ze hem de ruimte gaf om met haar te spelen. Ze trok haar rok omhoog zodat duidelijk was wat hij aan het doen was. Ze droeg een rood met zwarte step in, maar dan eentje met een open kruis! Haar nylons waren ragfijn met een zachte glans. Een genot om te zien, en zeker voor Frank en mijn vader. Heel rustig gingen zijn vingers over haar glad geschoren kut, af en toe zachtjes in haar klit knijpend. Mijn moeder genoot! Ze genoot, zonder enige vorm van schaamte naar ons toe. En Frank? Frank had het niet meer! Zijn lul was op volle oorlogssterkte gekomen en hij had de grootste moeite om te kunnen blijven zitten. Mijn vader zag hem worstelen en zei; “hoe ziet je schoonmoeder eruit? Lijkt ze niet precies op je eigen vrouw? Je moet weten dat we in ons gezin altijd open zijn geweest naar elkaar. Waarom denk je dat jouw vrouw met een aantal mannen heeft geneukt? Het antwoord daarop is eenvoudig, we hebben haar altijd vrij gelaten. En ze heeft jou gekozen omdat ze bij jou dezelfde vrijheid kreeg, of heb ik het mis?”

Frank keek hem met open mond aan, hij wist zich even geen houding te geven. Mijn vader trok zijn vingers terug en zei tegen mijn moeder; “kom meisje, laat Frank ook eens genieten van je heerlijke lijf. Ik zie aan zijn ogen dat hij daar geen enkel bezwaar tegen heeft, of wel Frank?” Deze keek nog steeds een beetje verdwaasd, maar knikte bevestigend. En zonder enige vorm van schaamte draaide mijn moeder zich om en kwam voor Frank staan. Ze hield haar rok omhoog zodat haar kut goed te zien was. Haar schaamlippen, gezwollen door haar schaamteloze opwinding stonden open, haar klit was groot en stijf. Frank aarzelde om haar aan te raken maar dat loste mijn moeder zelf op. Ze ging vlak voor hem staan en duwde haar heupen naar voren, ze gaf hem alle ruimte om op verkenning uit te gaan. Ik was achter mijn vader gaan staan en legde mijn handen op zijn schouders. Ik trilde van opwinding want ik wist niet of Frank de “uitdaging” aan zou gaan. Mijn moeder pakte zijn hand en legde die op haar schaamlippen. “Toe maar, ga je gang, ik ben helemaal voor jou als je dat wilt. Ik heb vanmorgen nog alles glad geschoren want ik wist dat dit zou gebeuren Frank. Streel me, proef me, dat is wat ik van je verlang.” En wat ik stiekem hoopte gebeurde! Frank streelde mijn moeder over haar benen, zijn handen gingen op en neer, om even later haar heupen vast te pakken. Zijn hoofd boog naar voren om haar gezwollen schaamlippen met zijn mond te beroeren.

Mijn moeder kreunde zacht toen ze zijn mond op haar kut voelde, en dat werd erger toen zijn tong over haar harde klit likte. Ze drukte Frank met zijn gezicht tegen haar kut! Ik had het niet meer! Mijn eigen man likte de kut van mijn moeder! Ik kneep mijn vader in de schouders, ik voelde mijn kutje spontaan nat worden! Mijn vader pakte mijn handen vast en trok me naar zich toe, zodat mijn hoofd op zijn schouder terecht kwam. Ik gaf hem spontaan een zoen op zijn wang, maar toen hij zich omdraaide kreeg hij er ook een op zijn mond. Hij aarzelde geen moment en duwde zijn tong tussen mij lippen door naar binnen. En ik? Ik was gewoon geil geworden door wat ik voor mijn ogen zag gebeuren! Ik beantwoordde zijn zoen, zonder enige terughoudendheid. Mijn vader deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij trok me achter zijn stoel weg en klopte op zijn heupen. Ik ging op zijn schoot zitten, mijn benen gespreid. Prompt voelde ik zijn handen over mijn nylons strelen. Ik had het niet meer! Frank, die de kut van mijn moeder zat te likken, en mijn vader die me nog geiler maakte dan ik al was! Mijn kutje was letterlijk kletsnat! En zonder dat mijn vader het hoefde te vragen trok ik mijn jurkje omhoog, zodat de boorden van mijn nylons en de strak gespannen jarretelles tevoorschijn kwamen. De warme handen van mijn vader maakten meteen gebruik van de ruimte die ik had gegeven. Ze kwamen steeds verder, tot ik zijn vingers tegen mijn string aan voelde. Hij schoof een vinger achter het elastiek, en liet deze tegen mijn stijve klitje aankomen.

Ik kreunde zachtjes, mijn klitje reageerde meteen! “mag ik verder gaan?” hoorde ik hem zachtjes vragen. Zonder een antwoord te geven trok ik mijn string naar beneden en stapte ik er uit. Op dat moment zag ik dat mijn moeder haar mooie rok uit trok en deze achteloos liet vallen. Ze knoopte haar blouse open en liet deze ook op de grond vallen. Daar stond ze dan, mijn eigen moeder. Ze zag er vet geil uit! Haar volle borsten verpakt in een BH met half open cups, haar keiharde tepels staken er boven uit. Haar ronde billen kwamen perfect uit in die goddelijke open step in, en haar nylons zaten strak om haar benen. Benen die nog langer leken door een paar vette naaldhakken. Ze deed een stapje terug, knielde voor Frank en trok zijn broek uit. Ze keek met geile ogen naar zijn lul die, niet gehinderd door een slip, stijf overeind stond. Ze aarzelde niet, even later sloten haar volle rode lippen zich om de dikke eikel, terwijl ze haar tong in zijn pisgaatje drukte. Frank pakte haar hoofd vast en bepaalde zo het ritme. Mijn moeder zoog aan zijn stijve terwijl ze met haar hand de voorhuid zo ver mogelijk naar achter trok, waardoor zijn lul zo mogelijk nog dikker en harder werd. Ik keek geil naar mijn eigen vent die door mijn moeder werd verwend. Ik voelde de stijve lul van mijn vader tussen mijn dijen omhoog komen. natuurlijk had ik mijn vader vaak in zijn blootje gezien en ik wist dat hij een lekkere lul had, maar ik had er nooit bij nagedacht dat ik die nog eens op een andere manier zou zien en voelen.

Ik was altijd op een vrije manier opgevoed, mijn ouders schaamden zich niet voor mij, en andersom was dat hetzelfde. Ik wist immers precies wanneer ze met elkaar neukten, want beide hadden ze een soort signaal waardoor je kon weten dat ze lekker wilden vrijen. Ik heb ze behoorlijk vaak zien neuken, en ik genoot daar op mijn eigen manier best van. Het was een mooie lul, niet zo groot als die van Frank, maar wel een stuk dikker. De forse eikel schuurde tegen mijn schaamlippen aan. Mijn kutje sijpelde gewoon van de hoeveelheid kutgeil, zijn lul werd natter en natter. Mijn vader bleef me over mijn nylons strelen met een hand, de andere pakte een borst vast. Ik genoot met volle teugen, maar ik wilde nu meer dan dat, hoewel ik niet goed wist hoe Frank hierop zou reageren. Juist op dat moment keek Frank me aan, met de rode lippen van mijn moeder nog steeds om zijn lul. Hij zag wat mijn vader deed, en stak zijn duim op. Ik keek hem aan met vragende, maar ook geile ogen. Hij knikte naar me alsof hij wilde zeggen dat ik mocht doen wat ik wilde. Ik lachte blij naar hem. Dat was mijn vader niet ontgaan want zijn strelingen werden afgewisseld met zachte kneepjes in mijn dijen. Ik ging met mijn rug tegen hem aan liggen, pakte zijn lekkere lul in mijn hand, trok mijn schaamlippen uit elkaar en drukte zijn stijve lul in mijn kletsnatte kutje. Terwijl ik op de leuning van de bank steunde ging ik met die geweldige lul in mijn kutje op en neer. Ik liet zijn lul tot aan de forse eikel in mijn kutje zitten als ik rustig omhoog ging, om zijn lul dan weer in een keer in mijn kutje te laten stoten als ik weer naar beneden ging. Man, wat was dat lekker!

Mijn zuigende schaamlippen die de lul van mijn vader stevig in hun greep hadden! En steeds weer voelde ik de forse eikel naar binnen stoten, mijn kutgeil stroomde uit mijn kutje. Mijn mond wijd open, het gekreun werd feller, ik werd door mijn vader geneukt! Wat niemand vooraf had kunnen voorspellen gebeurde, ik werd door mijn vader geneukt! Mijn moeder hoorde me kreunen, ze stopte met pijpen en draaide zich naar ons om. Op haar gezicht was naast opwinding ook opluchting te zien. Terwijl ze de lul van Frank bleef aftrekken vroeg ze me; “geniet je van je vader? Hij heeft een mooie lul vind je ook niet? Laat je maar door hem verwennen.” Ik knikte en zei; “ik had nooit verwacht om nog eens door mijn eigen papa geneukt te worden. Het is zalig om een lekkere lul in mijn kutje te voelen. Bij het personeelsfeestje heb ik ook ontzettend genoten van al dat lekkers.” Mijn moeder lachte opgewonden en zei; “je hebt de ultieme wens van je vader vervuld. We hebben je al die jaren zo vrij mogelijk opgevoed, we weten echt wel dat je ons vaak hebt zien neuken. Maar de laatste tijd werd je een beetje in ons spel betrokken. Hij heeft een paar weken geleden nog gezegd dat je een mooie, jonge en opwindende vrouw was geworden, met een geweldig mooi lijf. Ik weet dat hij hoopte om je een keertje te mogen neuken, en nu is zijn wens uitgekomen. Geniet er maar van meisje.” Ze ging op de schoot van Frank zitten en liet haar kut over zijn grote lul zakken. Die verdween in zijn geheel in haar kut. Er ontsnapte een diepe zucht uit haar mond toen ze die grote lul haar kut vulde. Als vanzelf gingen haar vingers over haar uitstekende klit die stijf vooruit stond. En voordat ik het in de gaten had kwam ze op een geweldige manier klaar! Haar benen wijd uit elkaar om maar zoveel mogelijk van die grote lul in haar kut te hebben, haar naaldhakken stevig prikkend in het vloerkleed. Haar orgasme duurde wel een minuut, terwijl ze fanatiek over haar klit ging.

Ik genoot er van om haar tekeer te zien gaan terwijl ze door mijn eigen vent werd geneukt. Hij maakte haar BH open waardoor haar volle borsten vrij kwamen. Ondanks dat ze een stuk ouder was dan ik stonden ze nog behoorlijk stevig vooruit. Haar tepels waren wel een centimeter groot. Frank pakte haar borsten met beide handen beet en masseerde ze. Ze zag me intens kijken en zei; “die vent van jou is een echte man. Wat heeft hij een geweldige lul, maar dat weet je zelf ook wel. Hij neukt me lekker door, ik voel dat ik weer klaarkom.” En dat gebeurde twee tellen later dan ook. En ik? Ik wilde ook klaarkomen! Ik wilde dat mijn papa me echt neukte, stevig en hard. Ik stond op, zijn stijve lul floepte uit mijn kletsnatte kutje. Ik ging voorover gebogen op de rugleuning van de bank staan, mijn benen uit elkaar. Mijn vader stond ook op, trok zijn broek en slip uit en kwam achter me staan. Zijn lul stond recht vooruit, op de grote eikel zag je de adertjes opgezet. Hij had moeite om zijn lul in mijn kutje te stoten, dus pakte ik hem vast en leidde hem naar binnen. Hij vulde mijn kutje helemaal, mijn alarmbellen gingen achter elkaar af! Elke keer dat hij zijn lul naar voren stootte duwde ik mijn billen naar achter om maar zoveel mogelijk van die heerlijke lul in mijn kutje te krijgen. En in no time kwam ik klaar! Ik kwam klaar op de lul van mijn eigen vader! En het was geweldig! Mijn nylons schuurden langs zijn dijen, en ik voelde dat hij dat lekker vond. Zijn hand kwam op mijn kutje, zocht en vond mijn klitje. Terwijl hij me doorneukte vingerde hij mijn klitje, en ik kwam weer klaar!
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 juni 2018 - 13:59 / Hits : 16965 / Waardering : 3.53
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 april 2018 - 11:42 / Hits : 25128 / Waardering : 3.33

Het personeelsuitje 3
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 april 2018 - 16:44 / Hits : 19479 / Waardering : 3.22

De dag na het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 juni 2018 - 18:49 / Hits : 10023 / Waardering : 3.00

De dag na het personeelsuitje 4
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 juli 2018 - 15:08 / Hits : 0 / Waardering : 3

Personeelsuitje
Auteur : Susan / Geschreven op : 29 november 2009 - 12:18 / Hits : 20494 / Waardering : 2.71

Het personeelsuitje 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 13 april 2018 - 09:50 / Hits : 14746 / Waardering : 2.66

Het personeelsuitje 4
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 mei 2018 - 14:03 / Hits : 10609 / Waardering : 2.50

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
Tribble
Lekker geil verhaal een 5 waard
Geschreven op : 21 juni 2018 - 19:34

paal13
Lekker geil geschreven, ik loop nu met een drijfnatte paal rond... Heerlijk!
Geschreven op : 02 juli 2018 - 16:39

staafie
Apart, maar wel super geil. Erg opwindend geschreven!!
Geschreven op : 04 juli 2018 - 19:46

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb