Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De dag na het personeelsuitje 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De dag na het personeelsuitje 4
Hijgend van mijn tweede orgasme lag ik over de rugleuning. Ik was in een paar minuten twee keer klaargekomen, maar mijn vader nog steeds niet. Hij bleef me rustig doorneuken en ik wist even niet wat ik moest doen. Tot ik opeens besefte wat ik nu echt wilde. Ik wist dat er een manier was om dat voor elkaar te krijgen, dat lukte bij Frank ook altijd. Ik duwde hem van me af, draaide me om en liet me door mijn knieën zakken. Gehurkt voor hem zag ik die lekkere lul voor mijn gezicht bengelen. Ik pakte hem bij zijn heupen en trok hem naar me toe. Mijn mond ging open en mijn lippen sloten zich om die grote eikel. Ik proefde mijn eigen kutgeil, het smaakte naar meer. Ik begon hem te pijpen, met diepe halen zijn lul naar binnen zuigend. Zijn handen lagen op mijn hoofd, maar ik bepaalde het tempo. Ik hoorde hem kreunen, daarna werden zijn neuk bewegingen feller. Met schorre stem zei hij; “pas op meisje van me, ik kom zo klaar! Stop nu maar want anders spuit ik alles in je mond.” Voor mij reden om nog feller door te gaan. Ik voelde zijn eikel dikker worden, hij kwam bijna klaar. Twee tellen later kwam hij voor de eerste keer in mijn mond klaar! Zijn sperma kwam in golven uit zijn grote lul, het was teveel om alles in te kunnen slikken. Zijn lul schoot naar buiten, de laatste golfjes sperma kwam op mijn borsten terecht! Ik had het niet meer!

Ik had mijn eigen vader gepijpt en het was in een woord geweldig! Ik duwde mijn vingers in mijn kutje, elke keer dat ik mijn klitje aanraakte schoot er een schok door mijn geile lijf. Ik wilde meer! Ik wilde nu ook echt geneukt worden! Ik wilde de heerlijke lul van mijn vader hebben! Ik wilde het warme sperma voelen als hij in mijn kutje klaarkwam! Mijn mond opende zich als vanzelf, mijn lippen sloten zich om de nog steeds dikke eikel, mijn tong likte hem schoon. En hij bleef stijf! Ik had verwacht dat hij slapper zou worden, maar hij bleef vet stijf! Mijn ene hand hield die fantastische lul vast, de andere speelde met mijn klitje. Op hetzelfde moment hoorde ik mijn moeder kreunen, terwijl Frank zijn grote lul in en uit haar kut liet gaan. Ik liet de lul van mijn vader uit mijn mond glijden en probeerde te gaan staan. Mijn vader begreep wat ik wilde en hielp me overeind. Ik pakte zijn lul weer vast en begon er aan te trekken, terwijl ik als gebiologeerd naar het tafereel voor me keek. Mijn moeder kneep in haar tepels, het gekreun werd steeds harder. Haar dikke schaamlippen zaten als een soort koker om de grote lul van Frank. Frank bleef onvermoeibaar stoten, en even later kwam mijn moeder klaar op de lul van mijn eigen vent! Ze had haar ogen gesloten, zacht hoorde ik haar zeggen; “Oh, wat is dit heerlijk! Wat een heerlijke lul heb je! Kom maar, kom maar lekker klaar in mijn kut! Neuk me!” Ze keek me aan en zei met een paar rode wangen; “Lieverd, ik word door je eigen vent geneukt! Kijk eens, mijn kut zit helemaal vol met die grote lul van Frank!”

Ik was al geil, maar toen ik hoorde wat ze allemaal zei werd het alleen nog maar erger. Ook Frank werd steeds geiler toen hij hoorde wat mijn moeder allemaal riep. Hij verhoogde het tempo waarmee hij haar neukte, en mijn moeder reageerde direct. “Kom maar Frank, neuk je schoonmoeder! Neuk me! Spuit je maar leeg in mijn kut! Ik weet dat je dat wilt, je wilt je schoonmoeder vol spuiten! Kom dan, neuk me!” haar vingers gingen tekeer over haar klit. Het leek wel alsof er een klein lulletje tussen haar dikke schaamlippen zat. Ze kneep hem in zijn ballen. Hij wist dat hij dit niet lang meer zou kunnen tegenhouden. Zijn lul werd dikker, en mijn moeder wist dat hij bijna klaarkwam. Ze kneep met haar schaamlippen zijn lul af, zodat hij nog harder moest stoten. Hij pakte haar heupen vast, zijn nagels schuurden over haar nylons. Maar ze voelde dat niet, ze wilde alleen nog maar klaarkomen op zijn grote lul. “Kom maar Frank, kom klaar in mijn kut!” Een paar tellen later spoot hij haar kut vol. Hij had haar nylons kapot getrokken toen hij klaarkwam. Ik wilde dat ook! Ik wilde ook op zo’n manier klaarkomen. Ik trok mijn vader mee naar de eettafel en ging er met mijn billen op zitten. Daar stond hij voor me, zijn stijve lul wees naar voren. Hij keek me aan en vroeg; “wat wil je meisje van me? Zeg het maar en ik doe wat je wilt. Oké?” ik keek hem met geile ogen aan en zei toen; “papa, ik wil dat je me nu echt neukt. Ik wil dat je in mijn kutje klaarkomt. Wil je me nu dan echt neuken?” hij streelde over mijn haren en lachte zachtjes. “Jouw wens is mijn bevel,” was het enige dat hij zei.

Hij duwde me achterover op de tafel en kwam tussen mijn benen staan. Ik wachtte vol verwachting op het moment dat ik zijn stijve lul tussen mijn schaamlipjes naar binnen voelde gaan, maar hij had andere plannen. Hij knielde voor mijn openstaande kutje en legde mijn nylon benen op zijn schouders. Zijn hoofd schoot naar voren, en even later voelde ik zijn tong over mijn klitje gaan. Opnieuw ging er een schok van opwinding door mijn lijf! Mijn eigen vader likte mijn klitje! Mijn benen begonnen ongecontroleerd te trillen, ik was zo geil als boter! Ik klemde zijn hoofd tussen mijn dijen, mijn nylons schuurden langs zijn nek. Ik pakte zijn hoofd stevig vast en drukte zijn gezicht tegen mijn kutje aan. Hij likte me in een paar tellen naar een nieuw orgasme! Ik kwam gillend klaar op zijn tong! En hij bleef maar doorgaan, elke keer schoot zijn tong tussen mijn opgezette schaamlipjes over mijn klitje en in mijn kutje. Elke zenuw in mijn lijf schreeuwde om meer! Ik trok zijn hoofd omhoog, uit de omhelzing van mijn nylonbenen. Hij kwam overeind en vroeg; “vond je het lekker?” ik knikte maar vroeg toen opnieuw; “papa, wil je me nu eens echt neuken? Ik wil zo graag dat je in mijn kutje klaarkomt. Wil je me nu neuken?” hij lachte zacht en zei toen; “ja, schatje van me, nu zal ik je neuken. Ik zal je neuken zoals je nog nooit geneukt bent. Je hebt je oude vader vandaag laten zien wat voor een heerlijke jonge vrouw je bent geworden. Ja, je bent een echte vrouw geworden, en ik ben heel blij dat ik je nu mag neuken. Dat was al een paar jaar mijn ultieme wens. Vraag het straks maar aan je moeder.”

Hij ging tussen mijn benen staan, even later voelde ik die heerlijke eikel van hem tussen mijn opgezette schaamlipjes mijn kutje in gaan. Hij wachtte even om daarna met één stoot zijn grote lul naar binnen te stoten. Tergend langzaam trok hij zijn lul weer terug totdat alleen de eikel nog in mijn kutje zat. Meteen daarna stootte hij zijn lul in mijn kutje. Ik had het niet meer! Ik was nog nooit op die manier geneukt! Het was geweldig! En hij bleef maar stoten, en elke keer voelde ik die geweldige lul mijn kutje in komen. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen en klemde hem tegen me aan. Hij legde zijn handen op mijn heupen, kneep er in en trok aan mijn jarretelles. Het was alsof ik door een stormram geneukt werd! Ik begon te kreunen, dat was voor hem een teken om nog feller tekeer te gaan in mijn kutje. Er ontsnapte een kreet uit mijn mond, elke keer dat zijn lul tot aan de stam in mijn kutje werd geschoven. Ik kon het niet langer tegenhouden, ik begon steeds harder te kreunen. Ik voelde dat zijn lul dikker werd, en toen hij begon te hijgen was ik even de weg kwijt. Hij kwam klaar in mijn kutje! Toen ik zijn warme sperma in mijn kutje voelde spuiten gilde ik ongecontroleerd. Ik kneep in mijn stijve tepels, stootte mijn kutje naar voren, tegen zijn lekkere lijf aan. Ik was voor de zoveelste keer klaargekomen, maar nu voor het eerst op de heerlijke lul van mijn vader. Ik lag uitgeteld op de tafel, maar wat ik voelde was totaal genot. Toen ik weer bijkwam van deze geweldige neukbeurt zag ik mijn vent en mijn moeder met opgewonden gezichten naar me kijken.

Het eerste wat mijn moeder zei was; “heb je er van genoten schatje?” Ik knikte, niet in staat om echt iets te zeggen. Ze zei; “weet je dat je zijn grootste wens hebt vervuld? De afgelopen tijd hebben we het vaak over je gehad. We wisten dat het een keertje zou gebeuren, maar hadden dit niet verwacht. Niet voor niets hebben we je alle vrijheid gegeven, zodat je kon genieten van alles dat het leven je kan bieden. Je hebt een heerlijke vent die alles voor je doet en je alles gunt, zolang jij maar geniet. En neem maar van mij aan dat hij nu ook van je heeft genoten. Ook dit gunt hij je.” Ik keek mijn vader aan en zei toen; “papa, heb je echt van je meisje genoten? Was dit jouw grootste wens? Weet je dat je de liefste vader van de wereld bent?” Hij knikte, ik zag de emotie op zijn gezicht toen hij zei; ”je hebt mij een groot plezier gedaan. Ik vond het een voorrecht dat ik je mocht neuken. Je moeder en ik hebben het de laatste tijd veel over je gehad. We hebben allebei gezien dat je gelukkig bent met Frank, hij is de ideale man voor jou. Hij heeft denk ik net zo genoten van je moeder als ik van jou. Het zou fijn zijn als we dit nog eens een keertje over kunnen doen, maar of dat gebeurt hangt van jullie af. Je bent het evenbeeld van je moeder in alles dat je doet. Ik heb het vandaag zelf kunnen ervaren.” Mijn moeder stond op, trok me aan mijn hand mee en zei; “kom meisje, we gaan ons even opfrissen. Mijn nylons kan ik wel weggooien want Frank heeft ze kapot getrokken.” Ze vroeg aan mijn vader of hij voor een lekker drankje wilde zorgen. Toen we op hun slaapkamer kwamen hielp ze me met uitkleden, het was alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Nadat we alles hadden uitgetrokken kwam ze voor me staan. Ze keek me aan, legde haar handen op mijn borsten, kneep in mijn gevoelige tepels en zei; “dank je wel. Ik heb genoten van Frank, en ik zou het erg fijn vinden om dit nog een keertje te mogen herhalen. Hij heeft echt een mooi lijf, maar een fantastische lekkere lul. Het is een tijdje geleden dat ik op zo’n manier ben klaargekomen. Mijn kut droop van zijn sperma regen. Spuit hij altijd zoveel als hij klaarkomt?” Ik lachte voluit en zei; “mama, weet je wel dat Frank wel drie keer op een avond voluit kan klaarkomen? Toen we elkaar pas kenden neukten we de hele avond door en kon hij zelfs vier keer klaarkomen, hoewel de laatste keer de hoeveelheid sperma een stuk minder was. Hij likte me eerst klaar met die geweldige tong van hem, en daarna probeerden we van alles uit. Frank is niet alleen een fijne partner, maar vooral ook een fantastisch neukdier. Het enige wat hij van me vraagt is dat ik er lekker uit zie. Hij is een absolute liefhebber van naaldhakken, zonder vindt hij er niet zoveel aan. Maar sinds ik me echt vrouwelijk ben gaan kleden, eigenlijk precies zoals jij altijd gekleed bent, ben ik voor hem de hemel op aarde. En laat ik eerlijk zijn, we verdienen samen meer dan genoeg om alles te kunnen doen en laten.” “Hoe vind je dat ik er uit zie,” vroeg ze me. “Mama, je ziet er nog steeds geweldig uit. Ik heb jullie vaak genoeg zien neuken, jullie hebben je nooit voor mij geschaamd. Maar papa vind je ook zo nog steeds een wereld wijf, dat merk ik aan alles.” En terwijl ik dat tegen haar zei streelde ik met mijn handen over haar lekkere lijf, haar borsten stonden ondanks haar leeftijd nog behoorlijk stevig naar voren, haar tepels waren een stuk groter dan die van mij. Ik boog me iets voorover en nam een tepel tussen mijn lippen.

Mama kon een zacht gekreun niet tegenhouden toen ik er op sabbelde. “Oh meisje van me, dat voelt lekker aan. Wil je mijn andere tepel ook even pakken?” Ik deed wat ze me vroeg en sabbelde om de beurt op haar tepels. Elke keer dat ik er zachtjes in beet ging er een elektrische stoot door haar lijf. En voordat ik het in de gaten had zocht en vond haar hand haar gezwollen klit. Ze reed tegen haar eigen vingers op. Ik genoot van het feit dat ze dit zonder enige vorm van schaamte deed. Even later kwam ze klaar op haar vingers. Ze pakte me vast en zei met hese stem; “dat was lekker. Dank je wel. Zullen we samen onder de douche gaan, dan kunnen we elkaar wassen.” Ze nam me mee en even later stonden we elkaar in te zepen onder de douche. Het was ondanks alles toch een aparte gewaarwording om op zo’n manier met haar onder de douche te staan. Na een paar minuten stapten onder de douche vandaan om ons af te drogen. Ik liep achter haar aan naar de slaapkamer waar we ons weer aankleedden. Ik was blij dat mijn vader mijn naadnylons niet kapot getrokken had, want ik had alleen dit paar. Mama pakte uit een van de laatjes een nieuw paar nylons voor haar. “Dat is de schuld van Frank. Zag je hoe hij mijn nylons kapot trok?” zei ze met een lach op haar gezicht. “Mama, daar heb je het zelf naar gemaakt,” antwoordde ik adrem. Ik deed mijn jarretellegordel om mijn heupen en pakte mijn nylons om ze aan te trekken.

Mijn moeder vroeg; “zal ik je helpen met het aantrekken? Dan kan ik de naad meteen recht trekken.” Ik knikte en trok een kous over mijn voet omhoog. Ze nam het van me over en zorgde ervoor dat de naad mooi recht liep. Ze bevestigde de kous aan de jarretelles en spande deze, zodat de kous strak getrokken werd. Hetzelfde gebeurde ook met de andere kous. Ik voelde haar handen over mijn nylonbenen gaan, het was een prettig gevoel. Mijn moeder kon het niet laten om op het laatst ook nog even met haar tong over mijn klitje te likken. Ook dat zorgde voor fijne prikkels. Ze stond weer op om zich aan te kleden. Ze besloot om geen BH aan te doen. Toen ze haar step in gordel wilde aantrekken zag ze dat er sperma op zat. Ze haalde uit een laatje een jarretellegordel die ze om haar heupen gespte. Met de nodige ervaring rolde ze haar nieuwe nylons over haar benen omhoog en bevestigde ze die aan de jarretelles. Ik zag dat ze even twijfelde of ze haar rok weer aan zou trekken. Ze liep naar haar kledingkast en haalde er een rood jurkje uit in een soort wetlook stof. Ze trok het over haar hoofd aan naar beneden. Het zat als gegoten om haar lijf! Ze zag me kijken en zei lachend; “ja meisje, dat had je niet gedacht he? Dat je moeder nog zoiets aan zou kunnen trekken? Ik heb het jurkje in Londen gekocht toen papa en ik daar een paar dagen waren. Hij zag het in de etalage op een pop, en ik moest en zou het jurkje passen. Weet je dat hij een stijve lul kreeg toen ik uit de paskamer kwam om het te laten zien? Ik vond het geweldig, maar papa nog meer! Ik heb het van hem gekregen en draag het graag als we gaan stappen. Het is geweldig om mannen het hoofd op hol te brengen, terwijl hij weet dat hij degene is die me op het einde van de avond lekker mag neuken.”
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 juli 2018 - 15:08 / Hits : 11136 / Waardering : 4.60
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De dag na het personeelsuitje 5
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 11:45 / Hits : 4823 / Waardering : 5.00

De dag na het personeelsuitje 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 juni 2018 - 13:59 / Hits : 19344 / Waardering : 3.53

Het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 april 2018 - 11:42 / Hits : 27155 / Waardering : 3.33

Het personeelsuitje 3
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 april 2018 - 16:44 / Hits : 20419 / Waardering : 3.22

De dag na het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 juni 2018 - 18:49 / Hits : 12473 / Waardering : 3.00

Personeelsuitje
Auteur : Susan / Geschreven op : 29 november 2009 - 12:18 / Hits : 21090 / Waardering : 2.71

Het personeelsuitje 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 13 april 2018 - 09:50 / Hits : 15680 / Waardering : 2.66

Het personeelsuitje 4
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 mei 2018 - 14:03 / Hits : 11123 / Waardering : 2.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb