Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Toppy deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Toppy deel 1
Dit is een verhaal dat ik op verzoek van toppy_74 voor hem heb geschreven. Omdat zijn verzoek uitgebreid was heb ik het niet in een verhaal kunnen stoppen. Het worden 2 of misschien zelfs 3 delen. Ik hoop dat hij deel 1 goed genoeg vindt. Ik zie zijn reactie heel graag. Max55

Hoi, ik ben Rob, inmiddels vijfendertig jaar oud, en al een aantal jaartjes getrouwd met Riet, zij is zesendertig lentes jong. Omdat we het allebei heel erg prettig vinden om er slank en stevig uit te zien bezoeken we twee keer per week de sportschool en de sauna. Ondanks dat we met zijn tweeën zijn hebben we ook nog een kleine groep van intieme kennissen, mensen van onze leeftijd die ook leven zoals ze dat willen, en meestal ook nog met de zelfde smaak en voorkeur als wij. Het gebeurt regelmatig dat er door een van de stellen een avondje met lekker eten en drinken wordt verzorgd. Iedereen geniet optimaal van dat soort avondjes, waar ook heel open over intieme en persoonlijke zaken wordt gepraat. We hebben allebei een drukke baan, verdienen meer dan genoeg, dus plannen we elke week weer quality time om samen te genieten van alles dat het leven mooi maakt. We hebben geen kinderen, wonen in een ruime bungalow met een forse en goed begroeide tuin er om heen, waar we lekker kunnen vertoeven zonder dat de voorbijgangers ons kunnen zien. Onze sauna staat in de hoek van de tuin onder een ruime overkapping waar we in de avonduren bij de houtkachel bij elkaar kunnen zitten. Ik heb iets met mooie auto’s en Riet kan er echt van genieten als we weer eens een keertje gaan shoppen. En shoppen betekent in haar geval dat ze zich te buiten gaat aan te gekke kleding, lingerie, pumps en ga zo maar door. Ze weet al heel lang dat ze niet de enige is die daar op geilt, want ik heb haar al in het begin van onze relatie verteld dat ik ook een voorkeur heb voor al die lekkere en mooie spulletjes.

En op het einde van zo’n dag mag ik erbij komen om de dag af te sluiten met een drankje en een etentje. Als ik dan vraag wat ze allemaal heeft gekocht krijg ik steevast als antwoord; “niet zo nieuwsgierig zijn jochie, als we thuis zijn laat ik je alles zien.” Wanneer ik dat hoor krijg ik spontaan een stijve lul, de gedachte dat ze me alweer zit op te geilen zorgt ervoor dat ik eigenlijk nog maar een ding wil, en dat is afrekenen en naar huis rijden. We rijden achter elkaar aan naar huis, waar ik haar help met het dragen van een grote hoeveelheid tassen en tasjes. Ik breng op haar verzoek alles naar haar inloopkast boven om daarna naar beneden te gaan om een lekkere fles bubbels uit de kelder te halen. Met de ijsemmer gevuld, de fles er in en met twee glazen in mijn handen loop ik naar de kamer en ga in een lekkere luie stoel zitten, want ik weet dat ik weer een privé modeshow krijg. Na een kleine vijftien minuten komt Riet de kamer inlopen. Haar gezichtje is perfect opgemaakt. Ze heeft een kort, strak zittend jurkje aan in een luipaardprint. Het jurkje zit als een tweede huid over haar heerlijke lijf. Door de stof van het jurkje zie ik de jarretelles heen drukken. Haar benen zijn verpakt in een paar lichte nylonkousen, verder heeft ze een paar Jimmy Choo pumps aangetrokken, de strass steentjes op de pumps schitteren. Ze heeft verder geen lingerie onder het jurkje aangetrokken, haar tepels staan stijf vooruit, want het windt haar nog steeds op wanneer ze voor me langs paradeert met een nieuwe aanwinst. Als ze zich omdraait zie ik dat ze mijn favoriete nylonkousen aan heeft getrokken, deze hebben een mooie dunne zwarte naad. De naad loopt perfect over haar slanke benen omhoog. Ze weet als geen ander dat ze me hier helemaal mee heeft, mijn lul staat letterlijk op knappen. Ze komt voor me staan op die geile naaldhakken, haar benen gespreid, ze kijkt me aan met een opgewonden blik in haar ogen als ze me vraagt: “hoe vind je het? Vind je het een mooie combinatie? Ben ik er niet een beetje te oud voor? Voel eens hoe zacht de stof is.” En ze pakt mijn hand en legt die op haar buik. Ik heb het even niet meer. Het is alsof ze een tweede huid heeft. Ik kan het niet laten om eventjes over haar benen te strelen, het knisperen van de nylons zorgt voor een extra dimensie.

En net op het moment dat mijn handen omhoog gaan om onder het jurkje te komen stapt ze geil lachend terug en zegt ze met een pruil mondje; “nee, niet doen jochie. Ik heb nog veel meer om te laten zien, dus je moet nog even geduld hebben.” En met een parelende lach loopt ze met haar heupen draaiend de kamer uit. Tien minuutjes later gaat de deur weer open en komt ze de kamer weer inlopen. Ik kijk naar haar, zoiets heeft ze nog niet eerder gekocht. Ze heeft een jurkje aan waarvan de zoom tot aan haar enkels gaat. Het jurkje is van een doorzichtige zwarte stof, je kunt alles zien dat ze er onder aan heeft. Haar lingerie is fel rood gekleurd, haar BH ondersteunt haar stevige borsten maar laten de tepels helemaal vrij. Een string en een jarretellegordel maken het af. Haar benen zijn gehuld in een paar zwarte nylons. onder het jurkje zie ik een paar rode open pumps. Mijn mond valt open, ze ziet er fantastisch uit! Ze kijkt me aan met een vragende blik in haar ogen. Ze komt op die rode pumps voor me staan, haar benen iets uit elkaar, zodat alles duidelijk te zien is. Ik draai haar om, zie het touwtje van haar string tussen haar volle billen zitten, en leg mijn handen op haar billen. Ze drukt deze naar achter, het ziet er vet geil uit! Ik zeg; “meisje toch, ik heb je nog nooit in een lang jurkje gezien, maar dit maakt het helemaal top!” “Vind je het echt wel mooi?” vraagt ze. “Als je me van tevoren had gezegd dat je een lang jurkje wilde kopen had ik gezegd om dat niet te doen. Maar nu ik dit zie ben ik blij dat je het toch gedaan hebt. Je ziet er geweldig uit!” Spontaan zoent ze me vol op mijn mond. Ik trek haar naast me op de leuning, mijn hand schiet over de doorzichtige stof. Het voelt geweldig aan!

Dit keer laat ze me mijn gang gaan, mijn hand glijdt onder het jurkje over die heerlijke nylonbenen. Mijn lul is nog steeds keihard, maar ik weet dat ik uiteindelijk krijg wat ik wil, een geweldige neukpartij. Ze leunt een paar minuten met gesloten ogen tegen me aan, maar staat dan weer op en zegt; “ ik heb nog een paar leuke dingetjes gekocht. Zal ik die ook even laten zien?” Ik knik en laat haar los. Ze loopt de kamer uit om na een paar minuten weer terug te komen. Opnieuw heeft ze een kort jurkje aan, maar dit is van rood leer. Er zitten een paar ritsen in het jurkje die niet voor de sier zijn gemaakt. Als ze naar me toe loopt zie ik de boord van haar nylons af en toe onder de zoom van het jurkje tevoorschijn komen. aan haar voeten een paar zwarte Jimmie Choo pumps met een rode zool en een vet geile hak. Een plaatje om te zien! Het leer valt soepel over haar lekkere lijf. Als ze bij me komt staan trekt ze het jurkje omhoog. Ze heeft er geen string onder aangetrokken! Ze zegt; “Ik heb er niets onder aangetrokken, het leer voelt heerlijk aan op mijn lijf. Voel maar eens hoe fijn het zit.” Ze trekt me uit mijn stoel en tegen haar aan. Mijn armen gaan om haar heen, mijn handen glijden over het soepele leer. En inderdaad voelt het zalig aan. Ze drukt haar heupen naar voren, mijn keiharde lul heeft de nodige moeite om niet te reageren. “Zou je me zo willen neuken? Zou je die heerlijke lul van jou niet in mijn kutje willen stoten?” Ze trekt me mee naar de eettafel en gaat er op zitten, haar benen gespreid. Ze maakt mijn broek open, trekt mijn slip naar beneden, en laat mijn stijve lul de ruimte krijgen.

Dan gaat ze achterover op tafel liggen. Ik trek mijn broek en slip uit, mijn sokken volgen de broek, want ik heb er een hekel aan om haar met mijn sokken aan te neuken. Ik kom tussen haar benen staan, mijn handen glijden over die fantastische nylons. wat een heerlijk gevoel is dat om de nylons te horen knisperen. Mijn stijve lul wordt zo mogelijk nog harder als ik denk aan hoe het zou zijn als ik ook nylons aan zou hebben. Het idee dat we allebei nylons dragen bij het vrijen zorgt voor extra spanning in mijn lul. Heel even komt de gedachte bij me op om haar te vragen of ze het goed zou vinden als ik ook nylons zou dragen bij het vrijen, maar dat schuif ik voorlopig even door, ik wil nu optimaal genieten van haar. Ze pakt mijn stijve lul vast en drukt deze tussen haar dikke schaamlippen door haar natte kutje in. Niet ik bepaal het tempo, dat doet zij zelf. Ze heeft mijn billen vast en duwt zo mijn stijve in en uit haar kutje. Ik vind het heerlijk om zo met haar te spelen, aan de geluidjes die ze maakt merk ik dat zij ook geniet. Maar als ze haar nylonbenen om mijn heupen legt en me zo naar haar toe trekt begint het te kriebelen. Mijn lul gaat steeds sneller haar kutje in en uit, ik wil nu nog maar een ding; ik wil in dat heerlijke kutje klaarkomen! Ze trekt aan mijn tepels, die zijn hard en gevoelig. Ik houd het niet meer uit, terwijl ik begon te kreunen kom ik klaar! Ze melkt mijn stijve lul helemaal uit, golfjes sperma spuit ik in haar kutje. Ze kijkt me aan met die mooie opwindende kijkers van haar, en zegt; “dat was om je te bedanken voor mijn nieuwe spulletjes. Vond je het lekker?” ik knik en buig me voorover om haar een zoen te geven. Haar tongetje zoekt tussen mijn lippen naar die van mij, en even tongen we elkaar.

Ze laat me los en komt overeind. “Het is heel apart om eens op de tafel geneukt te worden, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar andere plekjes, vind je ook niet?” Ik lach en trek haar mee naar de grote bank, waar ik haar in mijn armen neem. Ze kijkt me aan en zegt dan; “ik had net het idee dat je even elders was met je gedachten. Heb ik het bij het juiste eind?” Ik aarzel om te vertellen waar ik aan dacht maar besluit het over iets anders te hebben. “Lieverd, zeg ik, we hebben het al een paar keer gehad over hoe het zou zijn om er eens een tweede man bij te hebben als we met elkaar vrijen. Je hebt toe al gezegd dat het idee op zich je wel behoorlijk opwond, en dat je het vet geil zou vinden om eens door twee lullen geneukt te worden. Zullen we het eens een keertje uitproberen?” Terwijl ze me aankijkt zie ik dat haar hand naar beneden gaat, zonder te kijken vindt ze haar klitje. Haar vingers spelen ermee, haar klitje wordt een beetje stijver. “Zou je dat echt willen? Zou je mij willen delen met een andere man? Stel je voor dat ik na afloop zeg dat ik elke keer weer een tweede man erbij wil hebben als we neuken? Misschien val ik wel voor zo iemand.” Ik kijk haar aan en zeg; “dat risico loop ik elke dag, het kan ook zomaar dat je iemand ontmoet waarbij het meteen zodanig klikt dat je bij me weggaat. En andersom zou ook zomaar kunnen gebeuren. Ik vertrouw je volledig, dus ook met een tweede man erbij. Het enige dat ik wil is dat die tweede man er voor ons allebei is. We moeten er allebei van kunnen genieten.”

Ze kijkt me aan en zegt dan; “wat bedoel je precies met allebei? Bedoel je dat jij hetzelfde wilt als ik?” “Nee, zeg ik, wat ik wil is dat we met zijn drieën van elkaar genieten. Het moet niet zo zijn dat ik bijvoorbeeld op een stoel mag gaan zitten terwijl jij door die andere man op een geweldige manier wordt verwend. Ik wil in alles meedoen, alles samen. Het lijkt mij geweldig om jou te neuken, terwijl je ook door een andere man wordt geneukt. Of dat je hem zit te pijpen terwijl ik jouw kutje lik.” Ze lacht en zegt; “leuk bedacht jochie, maar wat doe je als die andere man zegt dat hij jou ook wel eens zou willen neuken? Hoe zou je dan reageren?” De adem stokte in mijn keel toen ze dat zei. Dat was immers een stille wens van mij. Dus antwoordde ik; “nou, dat zal beslist niet het geval zijn. We zoeken een tweede man om jou te verwennen, alles wat er eventueel bij komt is eigenlijk bijzaak.” Haar lach wordt nog breder als ze zegt; “ik doe met je mee. We zullen straks eens op internet gaan kijken wat er mogelijk is. Er zijn heel veel sites waar je naar de ideale partner kunt zoeken. Maar ik wil wel de volgende afspraak met je maken; wij zoeken een tweede man, niet ik of jij, en we accepteren alles wat er zou kunnen gebeuren. Het enige dat ik niet wil is SM en plasseks. Oké? En verder moet hij natuurlijk wel dezelfde smaak hebben als ons.” Ik knikte, ging helemaal mee in haar wensen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 14:48 / Hits : 3488 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 37702 / Waardering : 4.87

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 29005 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 21604 / Waardering : 4.85

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 26335 / Waardering : 4.85

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 55491 / Waardering : 4.84

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 23796 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 22976 / Waardering : 4.80

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 49987 / Waardering : 4.78

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 18543 / Waardering : 4.72

Donder en bliksem deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 20 januari 2016 - 23:15 / Hits : 39243 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb