Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Zo wilde ik het!
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Zo wilde ik het!
Door omstandigheden was het lang, ja, jarenlang geleden dat ik voor het laatst seks had gehad. Bij een bepaalde leeftijd wordt het allemaal wel wat minder. Maar ik wilde nog zo graag! Al maanden lang dacht ik eraan om naar een prostituee te gaan. Hoe zou dat zijn? Nee, niet naar zo’n dametje die achter het raam zit, maar naar een privéhuis, om dan een uur met een vrouw samen te zijn. Op internet had ik de mooiste meiden gevonden en misschien waren ze in het echt iets minder mooi dan op de foto’s, maar toch. Hoe fantastisch zou het zijn om met zo’n prachtige vrouw te vrijen. Om je lul lekker diep in het kutje van zo’n slank lichaam te voelen glijden. Maar dan moest ik er wel heen gaan! En voor mij was de drempel hoog. Heel hoog!

Uiteindelijk nam ik de beslissing. Vandaag, deze zaterdag zou ik het echt doen.
Vele malen had ik haar profiel gelezen en vandaag was ze aanwezig. Bij huize Sanne!
Haar profiel kende ik uit mijn hoofd. ‘Naam : Sam – leeftijd: 29 jr – lichaamsbouw: superslank mt.34 – lengte: 1,70 mtr – haar: blond, lang tot aan billen – cupmaat: B – specialiteit: pijpen en erotische massage – Sam is een spontane goedlachse meid, die mannen echt kan verwennen. Een echte GFE.’
Met trillende vingers van de spanning nam ik mijn gsm en belde het nummer. Ik hoorde een vriendelijke vrouwenstem ‘Met huize Sanne!’. Met een beetje beverig stemmetje vertelde ik haar dat dit alles voor mij de eerste keer was en wie mijn voorkeur had en of ze mij vandaag kon ontvangen. Het kon en we spraken af dat ik er s-middags om 3uur zou zijn.

Toen ik de verbinding verbroken had brak het zweet me uit en mijn hart bonkte in mij keel.
Het was nu 12 uur. Het was een half uurtje rijden, dus had ik een paar uren om me voor te bereiden op het geen wat voor mij een heerlijk ervaring moest worden. Ik nam een bad, scheerde me, ja ook daar, bij mijn kruis, zodat er geen pijltje haar meer was te vinden. Poetste zorgvuldig mijn tanden, en smeerde een flinke lading aftershave op mijn gezicht. Ik keek in de spiegel en zei tegen mezelf: ‘Zo kerel! Neuk dat hoertje! Neuk haar!’

Het was tijd om te vertrekken en even twijfelde ik. Zou ik het nou wel doen! Maar al snel dacht ik: Kom! Wees een vent! Gewoon doen! Je bent niet de enige en die dames doen het gewoon om hun boterham te verdienen! Onderweg kon ik me niet echt goed op het verkeer concentreren en een paar keer dacht ik er aan om te draaien en terug naar huis te gaan. Maar ik was ook bloedgeil om hetgeen wat er ging gebeuren. Uiteindelijk was ik er.
Voor de open deur hing een kralengordijn waar ik doorheen stapte.
Een vriendelijk lachende beeldmooie vrouw van een jaartje of 40 kwam me tegemoet gelopen en gaf me een hand. ‘Jij bent Lowie en je komt voor Sam!’ ‘J..ja!’ antwoordde ik nerveus. ‘Komt U maar mee!’ Ze leidde me naar een klein wachtkamertje. ‘Sam is er over 10 minuutjes.’ Ze vroeg me of ik iets wilde drinken en ze bracht me een kopje koffie. Aan de muur hing een tv-scherm waarop mooie naakte dames te zien waren. Op het tafeltje lag een map met foto’s. Ik bladerde het door. Allemaal beeldmooie meiden die hier hun werk deden. Bij de foto van Sam liet ik de map geopend op het tafeltje liggen. Het idee alleen dat ik zo meteen met die schoonheid mocht neuken !
‘Zo! Ben ik in het echt mooier dan op de foto?’ hoorde ik achter me.
Van schrik keek ik om! ‘Euh..ja..euh!’ Meer kreeg ik er niet uit! Ik keek in het mooiste gezichtje wat ik ooit had gezien. Haar lichaam was precies zoals ik het gedroomd had. Superslank! Ze had een strak rood jurkje aan en rode naaldhakjes. Ze kwam naast me zitten en gaf me een zoen. Ze keek me met een brede glimlach aan: ‘Eerste keer he! Doe maar niet nerveus hoor. Hoe zou je het willen hebben?’ En met een nerveuze stem vertelde ik dat ik al jaren geen seks had gehad, dat ik bang was dat ik heel snel zou klaarkomen. Dat ik gemasseerd wilde worden en als mijn lul me niet in de steek zou laten, dan wilde ik met haar neuken. Het liefst ‘cowgirl’. ‘We gaan er onze uiterste best voor doen’ zei ze lachend. ‘Kom!’ we liepen naar de receptie om even het financiele af te handelen en vervolgens de trap op. Bij de eerste deur rechts gingen we naar binnen.

Een prachtige kamer in bordeauxrode kleur en een heel groot bed. Ze klopte met haar hand op de rand van het bed ten teken dat ik moest gaan zitten. Ze ging voor me staan en trok haar jurkje uit. Eronder droeg ze helemaal niets. Naakt stond ze voor me! Ik was sprakeloos! Hoe mooi kon een vrouw zijn? ‘Hou jij je kleren aan?’ vroeg ze met een guitig lachje. Ik stond op en deed mijn shirtje uit en vervolgens … (Even schoot het door mijn gedachten: Ze zou mijn lul toch niet te klein of een beetje raar vinden? Nee! Vast niet!) en trok mijn broek uit. In mijn onderbroekje stond ik voor haar. Ik voelde er al een flinke bobbel in. Ze hielp me uit mijn slip. Mijn lul stond half stijf. ‘Zo, mooie stukje gereedschap hoor!’ zei ze, terwijl ze me aankeek. ‘Kom, even een wasje!’ Bij de wasbak nam ze een handje vol zeep en wreef het door haar handen. ‘Neem ook wat, want jij moet mijn kutje wassen.’ Ze nam met haar zeephanden mijn lul beet die toen in korte tijd keihard werd. Mijn ingezeepte handen liet ik voorzichtig over haar kaal geschoren kruis glijden. Ze voelde aan zo zacht als satijn. Ze nam de handdoek en droogde ons af. Ze duwde me achteruit naar het bed en zei me op mijn rug te gaan liggen. ‘Zo! Nu ga ik jou heel snel laten klaarkomen, dan hebben we de tijd voor een tweede keer.’ Ze pakte een condoom en liet die met een handige beweging over mijn lul heen rollen. Ze ging bij me op het bed liggen en ging met haar hoofd naar mijn lul toe en deed haar mond open. Wat ik toen voelde had ik nog nooit gevoeld. Nooit was ik echt gepijpt en deze lieve schat ging het nu doen. Diep liet ze mijn lul in haar mond en keel glijden en ze zoog hard. Ik klauwde met mijn handen in het bed en kreunde. Oh mijn god! Dit was het lekkerste dat ik ooit had gevoeld. Ze keek me met geile ogen aan. Mijn handen legde ik achter op haar hoofd. Ze zoog hard! Ik voelde mijn orgasme komen en …… Aaarrrrggg! ….ik voelde het zaad door mijn lul heen schieten, die diep in haar keeltje zat.
Mijn lul floepte nog half hard uit haar mond. Nu gaf ze mij een dikke zoen op mijn lippen. ‘Zo!’ fluisterde ze. ‘Nu hebben we nog alle tijd voor een tweede ronde!’ Ze haalde het condoom er af en met een tissue-tje maakte ze mijn lul een beetje schoon. Ze kwam naast me liggen. Ik gaf haar een kus op haar mond. Toen kuste ik haar hals en haar mooie borsten. Ik zoog op haar tepeltjes. Ze zuchtte en liet me bezig. Ik kuste haar slanke buikje en ik kuste haar naveltje en langzaam ging ik met mijn kusjes steeds verder naar beneden. Ze spreidde haar benen toen mijn kusjes vlak bij haar kutje kwamen. Ik snoof de geur van pure vrouwelijkheid diep in mijn longen toen ik met mijn neus boven haar kutje hing. Nooit had ik echt een kutje gelikt, maar nu was de verleiding zo enorm groot dat ik het niet kon weerstaan.
Ik liet mijn tong langs haar schaamlipjes gaan en mijn lippen zochten haar klitje. Mijn lippen sloten zich om haar gevoeligste plek en voorzichtig zoog ik er op. Het smaakte een beetje zoutachtig, maar het maakte mij supergeil. Ze begon een beetje zwaarder te ademen en zei dat ik voor iemand die al zo lang geen seks meer had gehad, ik het heerlijk deed. Ze sloot nu haar benen en mijn hoofd zat gevangen tussen haar dijen.
‘Kom!’zei ze ‘Het gaat nu om jou!’ en ze opende weer haar benen.

Ze zei me nu op mijn buik te gaan liggen en nam een flesje massageolie. Ze liet een dikke straal olie over mijn rug stromen en smeerde het uit over mijn hele rug. Ik zag dat ze ook haar eigen lichaam insmeerde met olie. Haar mooie borstjes en haar slanke buikje. Haar dijen en haar haarloze kutje. Haar hele lichaam glom van de olie. Ik voelde dat ze op mijn rug ging liggen en haar borsten en buikje gleden over mijn gladde rug. Ze gleed met haar geoliede kruis over mijn rug. ‘Lekker?’was haar onnodige vraag. Ik antwoordde niet meer dan ‘Mmmm.’ Na enkele minuten vroeg ze me om me om te draaien. Ze smeerde grote hoeveelheden olie over mijn borst, mijn buik, mijn bovenbenen en ten slotte over mijn lul. Daar begon zowaar weer wat beweging in te komen. Ze nam mijn ballen met een hand beet en kneep er zachtjes in. Met haar andere hand nam ze mijn lul beet en begon me zachtjes af te trekken. Mijn lul werd weer ietsje harder. Ze gleed met haar heerlijke lichaam langzaam over me heen en ze gaf mij nu een lekkere tongzoen. Dat voelde heerlijk! Terwijl ze over mij langzaam heen en weer gleed zat mijn lul tussen onze lichamen in. Wat een hemels gevoel was dat, zeg! Hiermee ging ze een tijdje door totdat mijn lul nu weer echt hard begon te worden. ‘Heej! Kijk eens aan! Daar is ie weer! In vol ornaat!’ Ze deed er snel een condoom aan en ging over mij heen zitten. Dit was eigenlijk het moment waarnaar ik zo’n lange tijd naar toe had geleefd. Met een hand nam ze mijn lul en zette die recht voor haar geoliede kutje en liet zich langzaam zakken tot ze niet meer verder kon. Het gevoel van haar kutje rond mijn harde lul was bijna niet te beschrijven. Ik ging overeind zitten en vroeg haar om haar benen om mij heen te slaan. Dat deed ze voor mij. We omhelsden elkaar en konden verder bijna niet bewegen. We keken elkaar diep in de ogen en bleven zo even zitten.

‘Kom!’zei ze en ze trok aan mijn schouder. Ik begreep wat ze bedoelde en we draaiden om.
Zij op haar rug, met nog steeds haar benen om mij heen en ik boven op haar.
‘Neuk me nu! Neuk me! Zo hard als je maar kan! Neuk me!’spoorde ze me aan.
Ik begon in en uit haar te bewegen. Eerst rustig! Toen wat sneller en harder! Uiteindelijk ramde ik mijn lul hard in haar uit haar kutje. ‘Toe maar! Toe maar!’ riep ze. Ik voelde mijn orgasme naderen. Het leek wel uit mijn tenen te moeten komen. Mijn hele lichaam verkrampte toen …. Ja! Ja! Ja! …. Een verscheurend orgasme raasde door mijn hele lichaam! Uitgeput viel ik op haar. Ze streelde door mijn haren en een lieve glimlach verscheen op haar gezicht.

‘Zie je wel! Gelukt! Twee keer!’ zei ze lachend.
Een vermoeide glimlach verscheen op mijn gezicht. ‘Zonder jou was het nooit gelukt! Jij bent de mooiste, de lekkerste, de liefste die ik ken!’

Ze keek op de klok. ‘We hebben nog 10 minuutjes. Nog net even tijd voor een douche-je en een knuffeltje!’ Tijdens het douchen zeiden we niets. We zeepten elkaar in en we zoenden elkaar. Nadat we elkaar hadden afgedroogd en ik mij aankleedde ze ik terwijl ik haar diep in de ogen keek: ‘Zo was het goed! Zo wilde ik het!’

Toen ik de gang op liep, stond ze tegen de deur geleund. Ze gaf een kusje op haar hand en blies over haar hand mijn kant op. We zwaaiden nog even naar elkaar en dat was het. Daaag lieve Sam!!

Onderweg naar huis dacht ik na over mijn fantastische uurtje met die lieve meid.
Ik was trots op mezelf. Helemaal niet gek voor iemand van 60 jaar.
Auteur : Lowie / Geschreven op : 12 augustus 2018 - 18:55 / Hits : 5474 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Waarom ik mijn stiefvader wilde hebben....
Auteur : Bianca de Wilde / Geschreven op : 13 december 2015 - 14:41 / Hits : 18513 / Waardering : 4.00

Hoe een motorritje een wilde rit werd.
Auteur : Herrie / Geschreven op : 01 april 2015 - 14:46 / Hits : 11203 / Waardering : 3.90

Mijn moeder wilde het anders !
Auteur : Gerard / Geschreven op : 14 oktober 2006 - 17:53 / Hits : 122601 / Waardering : 3.58

Ze wilde meer aandacht.
Auteur : Rob_32 / Geschreven op : 12 september 2014 - 12:55 / Hits : 22152 / Waardering : 3.42

Mijn dochter wilde seks.
Auteur : Martin G / Geschreven op : 01 mei 2010 - 19:39 / Hits : 55859 / Waardering : 3.08

Mijn moeder wilde het anders ! 2
Auteur : Gerard / Geschreven op : 25 oktober 2006 - 00:17 / Hits : 59458 / Waardering : 3.04

Wilde ik dit?
Auteur : Vera / Geschreven op : 27 april 2007 - 17:51 / Hits : 30123 / Waardering : 2.90

Ellekes Wilde Weekend 2
Auteur : Kitten / Geschreven op : 04 oktober 2009 - 22:19 / Hits : 17379 / Waardering : 2.43

Wilde buurvrouw
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 03 juni 2004 - 08:55 / Hits : 93502 / Waardering : 2.39

ik wilde het 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 05 maart 2007 - 17:26 / Hits : 23937 / Waardering : 2.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb