Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Gigolo 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Gigolo 1
Hallo, ik ben Sjoerdpieter Wouda. Na een geslaagde karriere bij de marine werd ik op 50 jarige leeftijd met Eervol Ontslag gestuurd. FLO, ofwel Funktioneel Leeftijd Ontslag.

Mooie tijd om er met mijn partner op uit te trekken met tent en fietsen en komen zelfs helemaal in Marokko en Tunesie waar ze echt schitterende kampings hebben van alle gemakken voorzien zoals een toiletgebouw waar op een kompleet zwembad is. Smiddags is dat heerlijk warm door de zon.

Helaas komt mijn partner te overlijden als ze net in de 60 is. Een hersenbloeding terwijl ze alleen is, is de dooddoener. We hadden nog een heel goed sexleven en dat valt dan ook ineens weg. En daar zit je dan in je alleentje. In het begin van je rouwproces denk je daar niet aan maar na een tijdje begint het dan toch te kriebelen.

Omdat ik veel sociaal bezig ben ontmoet ik genoeg mensen en dan natuurlijk ook vrouwen en zo af en toe loopt dat uit op wat intiemere ontmoetingen. Van de datingsites moet ik niets hebben, liever op de oude manier, iemand tegenkomen die je ligt en dan maar kijken hoe ver je komt.

Dat gaat zo een tijdje door totdat ik een wat oudere dame tegenkom, Amber, die mij omstandig, na een uitgebreide vrijpartij, uitlegt dat er heel wat oude(re) vrouwen zijn die 'er nog wel pap van lusten'. Ik ben ze nog niet tegen gekomen.
Wat ze me ook toevertrouwt is dat 'je piemel er een is die er wezen mag'. Een andere vrouw zegt tegen me dat 'een paard er jaloers op zou zijn'. Weer een ander zegt in een onbewaakt ogenblik 'je hebt een pik als een onderarm'.

Dan hangt ineens Amber weer aan de telefoon en roept mij ons laatste gesprek in herinnering. “Ik heb een 'slachtoffer' voor je”, zegt ze. “Ze is achter in de 60 en wil wel eens kennis met je maken”. Ik krijg haar nummer en besluit meteen maar te bellen.

Ik krijg Inge aan de lijn en vertel wie ik ben en dat ik haar nummer van Amber heb gekregen en wanneer het haar uitkomt.

“Ik ben er altijd klaar voor”zegt ze. Je kan meteen komen als je dat wil. Dan maar meteen op avontuur en stap in mijn Alfa Giulietta op weg naar haar adres.

Als ze open doet ben ik stom verbaasd, is deze vrouw achter in de 60? Behalve haar hand krijg ik meteen een zoen. Ze ziet er stijlvol sexy uit en is volslank, net niet té. Ik sla het alkoholise drankje af, ik moet ook nog rijden.

Dan begint ze uit te dagen en buigt zich vlak voor mij naar mij toe en heb een prachtige inkijk. Zo te zien niet eens van die slappe tieten. De tepels kan ik niet zien. “Ik sta al zo lang droog ik moet eindelijk eens een flinke beurt hebben', zegt ze. “En je schijnt flink te kunnen uitpakken, net wat ik nodig heb”.

Ze voegt de daad bij het woord en begint mijn broek los te maken en zit in mijn boxer waar mijn pik al behoorlijk in opstand begint te komen na deze aktie.

Zonder verdere omhaal haalt ze mijn pik uit mijn boxer en kijkt meteen verbaast naar het enorme ding dat nog niet eens in volle glorie is. “Godsamme moet dat ook in mijn kut?” vraagt ze verbaast.

Ze begint me af te trekken en met haar tong over mijn eikel te likken en af en toe in haar mond te nemen. Maar dan neemt ze hem helemaal in haar mond en merkt ze nogmaals op dat ik wel een hele grote pik heb die mijn partner ook altijd waardeerde.

Dan gaat haar bloes uit en zie ik haar laag uitgesneden bustehouder die haar tieten maar net binnen kunnen houden. Ze kijkt me aan en zegt “40D”. Nou dat klopt wel zo'n beetje. De bustehouder verdwijnt en ze heeft inderdaad voor haar leeftijd nog stevige tieten met een paar al harde tepels. De dame heeft er zin in.

Dan pakt ze me bij de hand en loopt naar een hoge pool tapijt dat wel op een grasveld lijkt, zo hoog polig. Lange broek uit en heeft ze een verrassend klein string aan waar het kuthaar uitpuilt. Da's goed ik haat kale pruimen.

Ze blijft maar met mijn pik spelen, ze krijgt er niet genoeg van en staat inmiddels op volle sterkte. Ook mijn ballen ontsnappen niet aan haar aandacht en worden naar hartelust gemasseerd.

Ik trek haar string uit en ben blij verrast met de hoeveelheid kuthaar en meteen gaat mijn hand naar haar kruis en voel ook nog eens een flinke clit die even later parmantig het kopje uit het kuthaar steekt.

Even met mijn vinger er over heen en ze schokt meteen van genot. Dan legt ze me op mijn rug en wordt het standje 69 en neemt zo wat mijn hele pik in haar mond en ik probeer met mijn tong haar klit te bewerken en steel mijn neus tussen haar kutlippen. Begraaf mijn gezicht in de weelderige bos kuthaar. Ze kirt van genot.

Dan moet ik haar stoppen wil ik niet voortijdig klaarkomen, zo fanatiek gaat ze te keer. Dan is het haar beurt om op haar rug te gaan liggen en ga ik een potje beffen en kan er nu ook beter bij.
Tegelijkertijd masseer ik haar tieten en draai aan haar inmiddels keihard geworden tepels. Ze kan niet meer stilliggen. Het wordt tijd om echt te neuken en druk mijn pik tegen haar kut aan en dan net even naar binnen en er weer uit. Naar binnen en er weer uit, naar binnen en er weer uit. Zelf bewerkt ze haar kietelaar en is voor haar onmogelijk om stil te blijven liggen. Ze geniet met volle teugen.

Dan ga ik met mijn volle piklengte langzaam naar binnen en er redelijk snel weer uit, weer langzaam naar binnen er er weer uit. Ze houdt het bijna niet meer uit. Gelukkig kunnen vrouwen meerdere keren klaarkomen.

Maar ze wil meer en ga nu rustig op en neer, bijna er uit en er weer in. Ik zie haar ogen wegdraaien van genot en komt met haar venusheuvel naar boven.
Dan slaat ze haar benen om me heen en stuurt me als het ware. Even later trek ze haar benen helemaal op zodat haar kut korter wordt en ik nóg dieper kom. Ik voel me stuiten op haar baarmoeder. Zo diep als ik kom. Ze geniet intens van mijn 'behandeling' en kan er niet genoeg van krijgen.

Plotseling zit ze op haar knieën en moet ik haar van achteren nemen, “maar niet in mijn kont hoor, ik blijf netjes”. Dus neuk ik haar op zijn hondjes en bewerkt zij met een hand weer haar klitje. Maar ik kom weer bijna klaar en weet niet of ze wat meer wil dus trek me ineens terug dat weer tot resultaat heeft dat ze gaat kirren. “Jezus wat is dat lekker”. “Maar nu wil ik gewoon klaarkomen, ik word er moe van”, zegt ze.

Relaxed op haar rug, haar benen zeer gespreid en opgetrokken staat haar kut helemaal open en is zeik nat. Ik steek mijn pik er in en neuk haar met een stelletje forse halen tot aan haar einde en ligt ze helemaal onder me te schokken. Zelf kan ik het nog net voorkomen maar ben ook supergeil van deze eveneens supergeile vrouw.

“Hoe wil je het hebben”, vraag ik, “moet ik in je kut klaarkomen of op een andere manier”. Kom maar bijna klaar dan doe ik de rest”, is haar antwoord.

Weer gaan haar benen zeer wijd en worden opgetrokken en maak me zelf bijna klaar. Ze is er op voorbereid en pakt meteen mijn drijfnatte pik en begint me af te trekken. Omdat ik even uit mijn concentratie ben duurt het even voordat ik weer zover ben en dan is het net als de brandweer.
Ik kom schokkend klaar en spuit over haar buik en tieten, in haar gezicht, ze vangt ook wat op in haar mond en haar ogen glinsteren van opwinding. “Godsamme man, wat kan je een hoop sperma produceren, ik zit onder en het is toch heel lang geleden dat ik dat heerlijke spul heb geproefd”.

Nadat we even hebben liggen uithijgen, ze heeft inmiddels het grote ligbad laten vollopen, stappen we samen in het volle schuim en nog kan ze niet van mijn pik afblijven terwijl ik nog aan haar kut friemel en aan haar tieten en tepels zit.

Maar ook hier komt een einde aan en na het inkasseren van een enveloppe -ik heb er niets over afgesproken- blijkt er 500 euro in te zitten. “Je komt toch nog wel een keertje terug hč”? Had ze gevraagd bij het afscheid waarbij ik een tongzoen kreeg. Wat een heet wijf voor die leeftijd.
Auteur : / Geschreven op : 02 oktober 2018 - 15:31 / Hits : 8548 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ik ben een gigolo
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 februari 2014 - 16:25 / Hits : 12464 / Waardering : 3.59

hoe ik gigolo werd
Auteur : patrick / Geschreven op : 14 november 2013 - 21:35 / Hits : 21254 / Waardering : 3.34

Van huisman ook naar gigolo
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 21 december 2011 - 07:37 / Hits : 20431 / Waardering : 3.27

Van huisman ook naar gigolo (deel 2)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 24 december 2011 - 11:20 / Hits : 17847 / Waardering : 3.08

Een geile avond met een gigolo en haar man
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 maart 2013 - 01:59 / Hits : 14450 / Waardering : 2.86

Van huisman ook naar gigolo (slot)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 30 december 2011 - 09:44 / Hits : 11389 / Waardering : 2.30

De boerentrien en de gigolo
Auteur : Louisa Braaksma / Geschreven op : 21 juli 2007 - 07:44 / Hits : 9308 / Waardering : 2.23

van een escort date tot gigolo (inleiding)
Auteur : jrg / Geschreven op : 15 april 2013 - 17:31 / Hits : 8364 / Waardering : 2.13

Mama en de gigolo
Auteur : Frenk / Geschreven op : 17 april 2011 - 16:45 / Hits : 13112 / Waardering : 2.06

Respect-Aandacht-Discretie-(de Gigolo)
Auteur : Ronald / Geschreven op : 02 december 2007 - 13:50 / Hits : 4772 / Waardering : 0.23

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Noboddy
Wat een taalfouten. Na 10 regels, dat wordt hem niet.
Geschreven op : 03 oktober 2018 - 13:34

Max55
Ik ben het helemaal met Nobody eens! Het zorgt er voor dat een verhaal direct een stuk minder leest.
Geschreven op : 03 oktober 2018 - 14:23

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb