Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Stappen 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Stappen 2
Het was een heerlijke zomerse dag, mijn man – Bert - en ik – Petra - besloten ’s avonds eens gezellig te gaan stappen.
Mijn man 48 jaar oud, ik ben 46 jaar en als ik uitga altijd leuk gekleed waarvoor ik vaak complimenten krijg.
Eerlijk gezegd mag ik mij altijd wel een beetje stout en uitdagend kleden doch nooit ordinair en aanstootgevend, netjes met een beetje meer.
Ook voel ik mij het best als ik leuke lingerie draag, slip en BH van dezelfde kleur transparant en het liefst iets van kant, het moet een setje zijn.
Niemand ziet het, maar toch ik voel mij daar prettig bij.
Deze avond was ik in een mooi groen zomerse pak gekleed, lekker zittende broek en soepel vallende tuniek fijn aanvoelend stofje, daaronder alleen een transparant kanten slipje met bijpassende BH.
Ik voel mij er lekker in en ook mijn man vond het leuk.
Aankomend in onze favoriete bar dancing hadden we als altijd snel contact met diverse mensen van allerlei pluimage, kleur, ras of afkomst het heeft bij ons nooit (en nu nog niet) een rol van betekenis gespeeld.
Merkwaardig was altijd wel dat een man van buitenlandse afkomst mij het eerst vroegen om te dansen.
Mijn man danst niet graag waardoor ik vaak met iemand anders op de dansvloer stond. Het maakte mij niet uit met wie ik danste want ieder man heeft zijn eigen merkwaardigheden,zijn eigen ritmisch gevoel,zijn eigen toenaderingen. De één is wat opdringerig dan de ander, maar als je laat merken waar je grenzen liggen werd dat meestal wel gewaardeerd.
Zo niet dan niet weer met hem dansen.
Deze avond had ik al een paar keer gedanst met een heel leuke jongeman die zeker een jaar of tien jonger was dan ik.
Hij had een Turkse moeder en een Nederlandse vader, vertelde hij mij.
Een aangenaam persoon waarmee je fijn kon dansen, romantisch met een speciaal ritme die meer in mij los maakte dan dat ik had gedacht.
Hij was leuk, humoristisch en gezellig, niet erg opdringerig maar wel nieuwsgierig hoever hij kon gaan.
Hij bleef netjes en fatsoenlijk, gaf me een zoen op de wang toen ik hem vertelde dat wij weg gingen.

Na het bezoek aan de bar dancing gaan we nog wel eens naar de nachtkroeg van Ger&Gerda, zo ook deze avond/nacht.
Er waren nog een paar plaatsjes vrij aan het eind van de bar, nabij de dansvloer.
Een jongeman bood ons zijn barkruk aan, naast nog een lege barkruk.
Ik bedankte hem ervoor met de woorden: jij bent een Gentleman.
Graag gedaan schoonheid zei hij met een aandoenlijke lach.

Oh, dank je voor het compliment; zei ik, niet gaan overdrijven hé, laten we het gezellig houden en legde een hand op zijn schouder.
Natuurlijk we houden het gezellig, mag ik jullie een drankje aanbieden,
vroeg hij, ja natuurlijk mag jij ons een drankje aanbieden, daar wordt de vriendschap niet minder van; zei ik
We proosten op ons prettige kennismaking door met de glazen tegen elkaar te tikken. Hij stelde zich voor, ik ben Jack. Wij zijn Bert en Petra: zei ik.
Jack keek me met zijn staalblauwe ogen recht aan – ik werd er een beetje verlegen van - en een gezellig gesprek met ons drieën volgde, over uitgaansmogelijkheden, sport en mensen.
Ik vond hem leuk en geestig, legde even mijn hand op de zijne; die op de bar lag.
Op een gegeven moment stonden er een paar stelletjes op de dansvloer, Jack vroeg mij ook om een dansje te maken.
Natuurlijk antwoordde ik; lijkt me leuk, wij gaven elkaar een hand – deden een paar stappen - en stonden op het kleine dansvloertje met nog twee stelletjes.
Zonder mij te bedenken legde ik mijn armen op zijn schouders en hij pakte mij om mijn middel.
Zonder woorden schuifelden wij over de dansvloer, al snel dansten we met onze rechterwangen tegen elkaar, onze pasjes werden steeds kleiner en onze lichamen naderden elkaar dusdanig dat voor ik er erg in had, wij stijf sensueel tegen elkaar aan stonden te dansen.
Ik maakte mij iets van hem los, keek hem aan - drukte mijn voorhoofd tegen de zijne - en wel zodanig dat onze neuzen elkaar raakte, spontaan gaf ik hem een vluchtige zoen.
Sorry hoor zei ik, vindt het zo gezellig; ik liet me even gaan.
Jack keek me aan en ik kreeg een zoen vol op de mond van hem terug.
Met onze beide rechterwangen weer stijf tegen elkaar schuifelden wij nog even door en liet hij zijn handen zakken tot op mijn billen.
Jack streek over het dunne stofje van mijn broek op zoek naar de contouren van mijn slipje, drukte zich vervolgens met zijn onderlichaam zodanig tegen mij aan dat ik zijn mannelijkheid tegen mijn schaambeen voelde schuren.
Een prikkelend sensueel gevoel schoot door mijn hele lichaam, ik kreeg het van top tot teen warm. Ik wist even niet wat ik moest zeggen.
Ik deed geen stap terug ondanks dat mijn schaambeen heel gevoelig is - ik werd er opgewonden van - zeg maar gerust een beetje geil.
Ik maakte me een beetje los van hem en vroeg even te gaan zitten, hij pakte mijn hoofd tussen zijn handen en gaf me een hartstochtelijke zoen weer vol op de mond. Tegenstribbelen kon ik niet meer maar wilde dat ook niet.

Aan de bar bestelde mijn man een pilsje voor ons en het proosten ging gepaard met een zoen op de wang van de beide mannen.
Ik zat tussen de twee mannen in aan de bar en schrok dat mijn man met zijn linker hand over mijn rechterbovenbeen streek, op hetzelfde moment streek Jack over mijn linkerbovenbeen.
Gelukkig trok mijn man zijn hand terug en liep naar het toilet, Jack zijn hand ging steeds verder richting mijn kruis. Stoppen Jack; zei ik, daar kan ik slecht tegen – laten we gaan dansen.
Toen mijn man van het toilet terug kwam, zag hij ons niet meer aan de bar zitten, hij keek in het rond en zag ons in een donker hoekje op de dansvloer staan, wij stonden heftig te zoenen; wat snel overging in een lange tongzoen, onze tongen speelde met elkaar alsof ze elkaar al eerder hadden ontmoet.

Aan de bar had ik Jack verteld dat mijn man het niet erg vind dat ik met hem danste, het zelfs heel prettig vind als ik een leuke avond heb, en met iemand dans die ik leuk, aangenaam en aardig vind.

En jij dan; vroeg Jack mij.
Och een beetje stout zijn met iemand die je aardig vind is toch niet erg, maar……………..ik ben natuurlijk niet van steen, ik heb ook zo mijn gevoelens.
Er zijn sporadische momenten dat ik me meer laat gaan dan normaal is, jij maakt iets in mij los dan alleen een beetje stout zijn Jack, dat heb jij ook al wel aan mij gemerkt.
Als lust en gevoel samen komen, je doet anderen (Bert en Jack) en jezelf een plezier wat moet me dan tegen houden dacht ik bij mezelf.

Op de dansvloer zat Jack ondertussen met zijn hand onder mijn blouse en streek aangenaam over mijn blote rug, geraffineerd als hij was probeerde Jack mijn BH los te peuteren.
Ik wilde het eerst toelaten maar verzocht hem het niet te doen.
Jack ging met zijn hand via mijn blote rug naar mijn middel, langzaam ging hij naar voren, streek over mijn blote buik omhoog en probeerde onder mijn bh te komen.
Dat lukt zo niet schat, zei ik; met een zwoele stem, ik draaide mij een kwartslag waardoor hij meer ruimte kreeg om met zijn hand onder mijn bh te komen.
Jack masseerde heerlijk mijn borsten en buik en liet zijn rechterhand zakken, ging bij mijn broek in - wat makkelijk ging vanwege de soepele elastiek in de broeksboord – het scheelde niet veel of hij voelde mijn nat kutje van al die opwinding.
Wat liet ik mij inpakken door Jack, dat was me nog niet eerder overkomen,
Jack had bij mij blijkbaar een gevoelige snaar geraakt.
Ergens riep er bij mij een heel klein stemmetje:
“niet doen, je bent fout bezig Petra” daar luister ik maar niet naar dacht ik.
Hem uitdagen en bespelen vond ik veel te leuk en veel te spannend……..
Met alle consequenties die er zouden kunnen gebeuren.
Bovendien was ik behoorlijk geil en kreeg zin in neuken.
Onderwijl zoenden wij elkaar intens, stop schat zei ik,
stop wij gaan te ver, laten we ons beheersen je maakt me high.
Dat is ook mijn bedoeling Petra, zei hij eerlijk,
en gaf me weer een lekkere tongzoen waardoor ik nog meer opgewonden raakte ,
ook al omdat zijn stijve pik weer tegen mijn schaambeen schuurde.

Begrijp me goed Petra, jij gaat straks lekker geil met je man naar huis fluisterde hij in mijn oor, jullie liggen straks lekker te neuken op bed of doen het onderweg in de auto.
Ik moet twee straten verder naar de hoeren om van mijn stijve pik af te komen.
Hij keek me zo intens en begeerlijk aan waardoor ik helemaal weg smolt in zijn mooie blauwe ogen.
Jack deed me een stout voorstel, ik knuffelde hem en vroeg - meen je dat -, wil jij mij echt zo graag neuken.
Ja dat meen ik oprecht; zei Jack, toen jullie de kroeg binnenkwamen en jij mij zo vriendelijk vroeg of je op de lege barkruk mocht zitten en ik je aankeek in die mooie bruine/groene ogen van je Petra kreeg ik gelijk stoute lust gevoelens.
Een mooie vrouw leuk om te zien, lange benen, erotische uitstraling.

Jack werd een beetje emotioneel , de kluts kwijt, erg opgewonden en hij sprak echt uit zijn hart.
Het lijkt me een heerlijk gevoel om even één met je te zijn en mijn stijve pik heel diep in je kutje te steken; zei Jack met trillende stem.
Elke vorm van normaal denken was weg, mijn hormonen hadden duidelijk de regie overgenomen.
Wij dansten met onze voorhoofden tegen elkaar, ik begrijp je gevoelens heel goed, na de intense momenten van vanavond.
Wij hebben elkaar zo op lopen geilen tijdens het dansen en onder het genot van een biertje aan de bar zijn we beiden zo opgewonden geraakt.
Jij streek zo lekker over mijn gevoelige plekjes.
Laat ik eerlijk tegen je zijn Jack, ook ik ben nieuwsgierig hoe het voelt om jou heel dicht bij me en in me te voelen.
Jij bent best een lekker ding.

Jack en ik stonden stil in een donkere hoekje van de dansvloer en omhelsden elkaar intens, ik fluisterde in zijn oor – wil jij me echt zo graag lekker verwennen - en keek hem recht in de ogen en verlangend aan.
Ja, zei Jack, heel erg graag Petra.

Ik ben heel ver gegaan vanavond met jou Jack maar deed het met veel plezier, mijn man heeft altijd gezegd; als jij behoefte hebt Petra om eens een keer door een ander genomen te worden is dat altijd bespreekbaar.
En dat ga ik hem nu vertellen, kom mee naar de bar.

Hand in hand liepen we naar de bar, ik deed mijn armen om mijn man en zei;
Weet je nog wel schat wat jij vaak zegt als wij liggen te vrijen.
Bert haalde zijn schouders eerst op, keek me aan en zei; ik heb je zien genieten schat, ik weet wat je bedoelt, en denk dat jij iemand hebt ontmoet waarmee ……………laat ik maar niets zeggen, wie – a - zegt moet alleen maar gehoorzamen.
Mijn man rekende na een poosje af en liep met mij naar buiten, buiten aangekomen stonden we gelijk met zijn tweeën te zoenen, Bert werd geil van het idee dat ik straks door Jack geneukt zou worden.
Jack kwam na 5 minuten ook uit de kroeg en met zijn drieën liepen we naar onze auto.
Voor we in de auto stapten gaf ik mijn man een zoen en zei; jij bent nu onze taxi chauffeur schat.
Jack en ik gingen achter in de auto zitten en omhelsden elkaar, vluchtig gaven we elkaar een zoen.
Ben je blij fluisterde ik in zijn oor, ja zei Jack heel blij dat het mag en gaf me een intense tongzoen.
Jack ging heel lief en zachtaardig met mij om, wij zoenden elkaar heerlijk.
Hij ging met zijn hand bij mijn blouse in om mijn borsten te strelen
Mijn BH zit je zeker in de weg hé Jack,
Ja; zei hij.
Ik trek hem voor je uit schat, maak de sluiting maar even los daar ben jij wel handig in denk ik.
Mijn BH gooide ik op de voorstoel naast mijn man.
Jack bedacht zich geen moment streek mijn bovenstukje van mijn tuniek omhoog en masseerde mijn borsten.
Heerlijk likte hij even later aan mijn tepels, na er heerlijk van genoten te hebben, pakte ik zijn hoofd tussen mijn handen en zoende en tongde op een manier waar ik tijdens het dansen meerdere keren van had genoten.
Schat, zei ik tegen Jack: trek mijn broek maar uit kan jij ook lekker aan mijn kutje voelen.
Alleen met mijn bovenstuk van mijn tuniek en slipje nog aan zat ik met Jack achter in de auto heerlijk te geilen, mijn kutje werd heerlijk bewerkt en af en toe stak hij een vinger in mijn kut, mijn schaamlippen voelde ik opzetten van opwinding en mijn klitje voelde opgezwollen aan doordat het heerlijk gemasseerd werd door Jack.
Ik verzocht mijn man naar een donker plekje te rijden, ik ben zo geil mannen zei ik; en biechtte op dat ik verlangde naar seks.
Jack moet mij neuken Bert, ik heb echt heel veel zin om door hem gepakt te worden en diep gepenetreerd te worden.
Mijn kut gloeit die moet geblust worden, ze verlangt naar een stijve pik.
Jack zijn pik stond recht omhoog en ik wilde niets liever hem zo snel mogelijk in mijn kutje.

Jack fluisterde in mijn oor : “ik ga je straks lekker neuken Petra ?” geil keek ik hem aan en zei : “graag, heel graag Jack ik wil die lul van jou in mijn grotje, vanonder mijn tuniek deed ik alvast mijn slipje uit.

Ondertussen stonden we stil op een parkeerplaats bij een sportveld.
Jack en ik stapten uit en liepen hand in hand naar het bosje bij de ingang van de sportaccommodatie.
Op Jacks verzoek ging ik voorover staan, ik trok mijn tuniek wat omhoog waardoor Jack kon genieten van mijn blote billen en mij gelijk begon te vingeren.
Na eerst lekker te zijn gevingerd haalde Jack zijn pik tevoorschijn en ging recht achter mij staan, zijn harde paal duwde hij zacht en langzaam bij me naar binnen, oh Jack dat is lekker.
Wat een genot is het om een harde paal binnen te voelen komen en dan te merken hoe mijn kutje opgerekt wordt door die stijve lul van hem.
Zijn hele paal voelde ik inmiddels in mij zitten en hoe hij in mij beweegt, dat is zo’n intens geil gevoel, dan zijn bij mij alle remmen los en wil ik gewoon goed en stevig gedekt worden.
Neuken Jack, neuken man, neuken kom op, smeekte ik hem.
Bij volle maan in het bos even buiten de stad en deze zwoele nacht werd ik stevig genomen door Jack, die zijn staalharde pik moeiteloos in mijn onderbuik in en uit—in en uit, korte met lange stoten wisselden elkaar in hoog tempo af.

Bij elke stoot slaan zijn ballen tegen mijn billen, omdat ik nu mijn hand vrij heb wrijf ik ondertussen lekker over mijn klit en wissel dat af met het kneden van
Jack zijn ballen, dit komt het opwekken van ons orgasme ten goede.

Al vrij vlot zegt Jack tegen mij : “wat ben je een lekker geil wijf, je gaat me heerlijk klaar laten komen” dat moet ook Jack, nu hebben we de gelegenheid om heerlijk van elkaar te genieten wat wij de hele avond al graag wilden.
Zo neukten we ons naar een heerlijk hoogtepunt, heftig kwamen we klaar, vreselijk lekker voelde het dat Jack zich met volle overgave in mij leeg spoot.

Na ons wat gefatsoeneerd te hebben liepen we terug naar de auto.
Wij brachten Jack naar huis en namen aan het begin van de straat hartelijk afscheid van elkaar.
Onderweg naar huis bekende ik mijn man dat ik een heerlijke avond/nacht had gehad.
Jack heeft me lekker geneukt Bert en ook het zoenen ging hem goed af, vanaf de eerste zoen op de dansvloer was ik verkocht, Jack was een geweldige minnaar. Mijn man werd er zo opgewonden en jaloers van dat hij de auto parkeerde op een doodlopend weggetje heftig met mij begon te zoenen en mij op de motorkap een beurt gaf.
Voor de tweede keer die avond/nacht werd ik volgespoten met een straal sperma.
Auteur : Groningen194 / Geschreven op : 03 oktober 2018 - 23:02 / Hits : 3578 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Stappen met Kristel
Auteur : Sven / Geschreven op : 17 maart 2016 - 16:46 / Hits : 22022 / Waardering : 4.00

Stappen met Kristel (2)
Auteur : Sven / Geschreven op : 30 maart 2016 - 14:55 / Hits : 9022 / Waardering : 4.00

Stappen, of toch niet?
Auteur : Jeff / Geschreven op : 28 februari 2013 - 16:02 / Hits : 24363 / Waardering : 3.39

Stappen in Maastricht, deel 2
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 02 november 2014 - 00:11 / Hits : 9948 / Waardering : 3.39

Logeren na nachtje stappen.
Auteur : Racel / Geschreven op : 16 december 2016 - 12:57 / Hits : 16552 / Waardering : 3.25

Stappen in Maastricht, deel 1
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 26 oktober 2014 - 00:52 / Hits : 12088 / Waardering : 3.14

Eerste stappen - 1
Auteur : Pedro / Geschreven op : 20 augustus 2011 - 09:21 / Hits : 16047 / Waardering : 2.94

Johan en Sabine - 8 stappen (1)
Auteur : Djaycee / Geschreven op : 24 juli 2012 - 06:02 / Hits : 12653 / Waardering : 2.94

Stappen in Maastricht, deel 3
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 09 november 2014 - 00:56 / Hits : 5292 / Waardering : 2.75

Johan en Sabine - 8 stappen (2)
Auteur : Djaycee / Geschreven op : 25 juli 2012 - 16:53 / Hits : 9859 / Waardering : 2.59

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb