Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

een korte fotoshoot.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
een korte fotoshoot.
Het was een spannende dag. Leanna had al een tijdje geen foto shoots meer gedaan. Haar voorkeur ging bij elke shoot uit naar mooie lingerie of alternatieve badkleding. Ze had nu eenmaal het perfecte lijf voor dat soort opnames, een fris gezicht, slanke taille, mooie borsten en lange, goed gevormde benen. Omdat ze weer graag voor de lens wilde kruipen, had ze op internet een paar advertenties gezet. Al snel kwamen er reacties. Leanna ging hier en daar op aanbiedingen en voorstellen in en kort daarop had ze alweer enkele shoots gedaan. Haar dagelijks leven was over het algemeen lekker rustig, waardoor ze doordeweeks veel tijd had. Toen een van de fotografen waar ze graag en veel mee werkte vroeg of ze mee naar het strand wilde voor een shoot in extravagante badkleding, leek dat haar dan ook erg leuk. Zoiets zou ze ook wel op een druk strand durven. Op de donderdagochtend zou die drukte allemaal wel meevallen, Dan waren er nooit zoveel mensen op het strand. Die dag zocht ze samen met de vertegenwoordiger van het betreffende merk een paar aparte bikiniís en wat bijpassende pareoís uit. Haar donkere krullen had ze goed verzorgd. Samen met haar slanke bouw waren dat de punten die ze graag naar voren zag komen als ze op de foto werd vast gelegd. De fotograaf stond stipt op tijd voor haar deur.

Na wat formaliteiten te hebben afgehandeld, stapte ze in zijn Volvo. In een goed tempo reden de twee naar het Zeeuwse strand. Daar waren ze in minder dan een uurtje. Hij nam zijn spullen mee, zij haar kleding. Er waren een paar mensen met honden en een verdwaalde toerist. De twee liepen een einde van de duinovergang vandaan. Ze wilden alle rust. De fotograaf hield niet van pottenkijkers en Leanna ook niet. Uit het zicht van de duinovergang werd dan ook een mooi plekje gevonden. Leanna vond het prima. Ze deed haar blouse uit en haar korte broekje moest er ook aan geloven. De zwarte bikini die ze aan had, werd even door de fotograaf bekeken. Hij knikte tevreden. Dat was al een opluchting voor Leanna. Ze begon gelijk met poseren. Hij nam veel fotoís. Het was duidelijk voor hem dat ze niet voor de eerste maal voor de lens stond. De ervaring droop er van af. Hierdoor kreeg hij tal van goede fotoís. Leanna bekeek de man ondertussen goed. Hij zag er goed verzorgd uit. Waarschijnlijk was hij de dertig nog niet gepasseerd. Hoe langer hij fotoís stond te maken, hoe meer opgewonden ze raakte. De slanke schoonheid vroeg dan ook of ze even van bikini kon wisselen. Dat kon. Zo zou ze even haar aandacht op iets anders kunnen vestigen. Ze koos een marineblauwe versie uit. Een beetje degelijk maar toch ook sensueel. Zonder schaamte had ze haar topje uit gedaan. Hij had van de zijkant haar borsten kunnen zien. Toen ze haar bikinibroekje had gewisseld, had ze niet door dat ze wel heel uitdagend voor hem had gebukt.

Hij had een voortreffelijk uitzicht op haar mooie billen en haar geschoren kutje gehad. Leanna genoot van zijn aandacht, het wond haar op. Weer bekeek ze hem goed. Had hij nu een beetje een bobbel bij zijn kruis? Dat idee zorgde dat ze haar kutje voelde gloeien. Haar opwinding raakte in een stroomversnelling. Ze besloot het allemaal iets pikanter te maken. Ze haakte haar topje los. Toen ze zich omdraaide, hield ze die demonstratief naast zich. Wat waren haar tepels lekker hard. Dat was voor hem nog verborgen. Haar sensuele blik was nu gewoon een botergeile geworden, al mocht hij daar niet op ingaan. Langzaam draaide ze zich, met haar armen voor haar borsten, om. Uitdagend keek ze hem aan. Daarbij wist ze het ook zeker. Onder zijn witte broek zat een harde lul. Dat kon nu niet meer ontkend worden. Even keek ze hem aan. Ze vroeg of hij er bezwaar tegen had dat ze haar armen weg zou doen. Als volleerd model voegde ze er aan toe dat dit wel wat extra zou kosten. Hij bood aan om daarvoor zeventig euro extra te betalen. Ze plofte in het zand. Een arm leunde naar achter, de andere hield haar borsten verborgen. Ze vroeg hem wat ze zou krijgen als ze haar broekje ook uit zou doen. Even was de man stil. Negentig euro kon hij zich veroorloven. Leanna zei niets maar trok haar broekje uit. Met een knipoog zei ze dat naakt geen porno was, dus dat ze wel nette fotoís verwachtte. Wat voelde ze zich lekker vrij. In allerlei houdingen poseerde ze voor hem. De lul van de man was overduidelijk keihard. Die wilde ze hebben. Ze had al een tijdje geen seks meer gehad. Geil als ze was ging ze liggen. Ze wenkte hem. Hij kwam, om fotoís te maken.

Terwijl hij in close-up haar gezicht vast legde, legde zij haar hand op zijn kruis. Zonder zijn reactie af te wachten, trok ze zijn broek open. Zijn lul was inderdaad lekker hard. Leanna kwam wat overeind en kuste zijn stijve lul. Meteen drukte hij zijn lul in haar mond. Hij maakte ondertussen nog een paar fotoís. Toen legde hij zijn dure toestel voorzichtig in de tas. Leanna duwde hem daarop in het zand. Gulzig pakte ze zijn stijve lul vast en sloot haar lippen weer om zijn lul. Als een geile vrouw zoog ze heftig aan zijn lul. Zijn handen streelden over haar lichaam. Overal wilde hij deze mooie vrouw strelen. Hij merkte dat haar kutje nat was. Kleddernat. Twee vingers gleden er gemakkelijk in. Leanna wilde geen vingers in haar kutje, maar een harde lul! Daarom kroop ze op hem en leidde zijn harde lul diep haar natte kutje in. Wat voelde dat lekker. Ze begon hem gelijk geil te berijden. Hij richtte zich wat op. De romige, volle borsten die hij zo prachtig op de plaat had vast gelegd, mocht hij nu echt aanraken. Zijn tong maakte cirkeltjes om haar tepels. De donkere knopjes waren al keihard. Plagend beet hij er een beetje in. Ondertussen zat zijn stijve lul diep in het soppende kutje van Leanna. Terwijl de zee rustig op het strand klotste, werd het natte kutje van haar goed gevuld. Zijn handen op haar billen voelden zalig. Hij nam de leiding over. Leanna kwam naar voren. Nu kon hij het tempo maken. Geil als hij was ramde hij zijn stijve lul nu snoeihard in haar botergeile kutje. Hij trok haar opzij, naast hem. Zij kwam nu op haar zij in het zand te liggen.

Gelijk draaide ze om. Zo kwam ze met haar rug naar hem toe te liggen. Weer stak hij zijn stijve lul in haar kletsnatte kutje. Hard neukte hij haar weer. Hij hield haar romige bosten stevig vast met een hand. Zijn andere hand betastte haar klitje. Leanna werd gek van opwinding. Het was lekker weer, een mooi strand, en dan ineens uit het niets zulke hemelse seks. Leanna en de fotograaf voelden allebei een intens geil hoogtepunt aankomen. Hij verhoogde het tempo, zijn stijve lul ging in en uit haar kutje. Leanna kreunde zacht en zei dat hij niet in haar mocht klaarkomen. Ze wilde dat hij zijn warme sperma over haar lijf spoot. Snel trok hij zijn harde lul uit haar kutje. Terwijl hij zijn sperma over haar buik en borsten spoot, kwam zij op hetzelfde moment ook heerlijk klaar. Uitgeput ploften ze in het zand. Zonder veel woorden trokken ze na een paar minuten hun kleren weer aan. Ze stapten in de auto en reden naar haar huis. Pas bij haar in de straat was zij het die de stilte verbrak. Ze zei hem met een hese stem dat ze ontzettend had genoten. Hij zei dat hij ook van haar heerlijke lijf had genoten. Leanna verzekerde hem dat hij nog vaker een shoot met haar mocht doen. Ze kreeg het afgesproken geld en gaf hem een stevige tongzoen. Wat een ochtend!
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 oktober 2018 - 16:30 / Hits : 4076 / Waardering : 2.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 7516 / Waardering : 4.50

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 13101 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 22503 / Waardering : 4.14

Roelís korte kinky verhalen (2)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 07 april 2016 - 18:28 / Hits : 8263 / Waardering : 3.85

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11956 / Waardering : 3.77

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 8088 / Waardering : 3.66

Een korte vergadering
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 april 2016 - 16:48 / Hits : 22377 / Waardering : 3.63

Roelís korte kinky verhalen (1)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 07 april 2016 - 14:03 / Hits : 9565 / Waardering : 3.62

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 52261 / Waardering : 3.61

Plezier na een korte vergadering
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 mei 2017 - 14:11 / Hits : 11631 / Waardering : 3.33

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb