Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Wie is nu echt de baas?
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Wie is nu echt de baas?
Bob en Marleen zijn al een paar jaar een stelletje. Na de eerste maanden, waarin seks het ultieme was waar ze allebei extreem van konden genieten begon er ondanks alles toch een beetje sleur in hun relatie te komen. In een weekend met de nodige vrienden werd na een aantal borrels ook het onderwerp seks en hoe ga je daar mee om besproken. Of het nu kwam doordat ze elkaar heel goed kenden of dat er sprake was van het feit dat ze allemaal teveel hadden gedronken, feit was dat er in alle openheid over gebabbeld werd. Iedereen had wel ideeën over hoe je seks uitdagend, erotisch of gewoon ordinair geil kon houden. Bob en Marleen waren in no time om, ze luisterden heel goed en besloten om alle tips in de praktijk te brengen. Bob had zich door Marleen heerlijk laten pijpen terwijl er champions league voetbal op tv was, en haar halverwege de wedstrijd een biertje laten halen. Terwijl hij genoot van zijn biertje was hij in haar gulzige mond klaargekomen. Marleen op haar beurt had zich door hem laten beffen tot ze drie keer kutsap spuitend op zijn gezicht was klaargekomen en hij van de kramp zijn kaken bijna niet meer op elkaar kreeg. Een week later had hij haar een dag met handboeien aan het bed vastgebonden en was hij in alle drie haar gaatjes klaargekomen. De eerste keer kwam hij al heel snel klaar in dat geile mondje van haar, de tweede en derde keer duurde het langer waardoor ze nog langer van zijn lekkere forse lul kon genieten. Ze besloot dat ze hem dat weekend terug zou pakken.

Ze had haar rijpe kut glad geschoren, daarna had ze zich vet ordinair aangekleed. Een jurkje dat strak om haar lekkere lijf zat met daaronder slechts een paar nylons en haar Jimmie Choo naaldhakken. Ze had zich een paar keer gevingerd en was op haar vingers klaargekomen voor zijn neus terwijl hij met een keiharde lul toekeek en met dezelfde handboeien die zij ook had gehad aan het bed vastzat en dus zichzelf niet kon helpen. Nadat ze zelf voor de vierde keer was klaargekomen had ze hem uiteindelijk in haar mond laten klaarkomen, waar ze doordat hij zo geil was trouwens zo mee klaar was. Maar langzaam aan werd het ondeugender, zeg maar geiler en extremer. Bob had haar meegenomen naar een restaurant om eens lekker te gaan eten en drinken. Ze had zich op zijn verzoek weer eens ordinair gekleed. Een lekker wetlook jurkje waar haar lijf fantastisch in uitkwam, geen lingerie maar wel een jarretellegordel met tien jarretelles waar ze haar naadnylons aan had bevestigd en haar favoriete naaldhakken. Het jurkje was zo kort dat onder het lopen de jarretelles duidelijk te zien waren. Hij had een tafeltje aan het raam gereserveerd zodat ze naar buiten konden kijken en de mensen die langs liepen hen ook goed konden zien zitten. Hij had haar onder het eten op een geweldige manier laten klaarkomen met een op afstand bedienbaar ei in haar kut. Marleen had hem nadat ze hadden gegeten uit wraak afgetrokken in een volle kroeg terwijl hij aan de bar wat stond te bestellen. Waar iedereen bij stond had ze de rits van zijn jeans open getrokken en zijn half stijve lul eruit gehaald.

Terwijl ze met een andere man stond te kletsen begon ze hem staande op haar geile naaldhakken af te trekken. Haar buurman zag meteen wat ze deed en begon prompt geil tegen haar te praten. Ze genoot met volle teugen van alles dat er om haar heen gebeurde. En Bob? Die was nog nooit zo geil geweest! Haar buurman kwam dicht tegen haar aan staan. Ze voelde een steeds stijver wordende lul tegen haar jurkje aan drukken. Haar kut droop gewoon van het kutgeil! Haar buurman kreeg in de gaten dat ze steeds geiler werd en trok haar jurkje een stukje omhoog. Toen hij zag dat ze geen string aan had en de jarretelles voelde had hij het niet meer! Ze had in de gaten dat hij dit nog niet eerder had gezien. Uitnodigend drukte ze haar kut naar voren, tegen zijn broek aan. En voordat Bob het in de gaten had haalde haar buurman zijn grote lul uit zijn broek. Hij ging achter haar staan zodat ze tegen de bar aan leunde en stootte die grote lul zonder enige moeite in haar kletsnatte kut. Hij neukte haar heel langzaam terwijl ze nog steeds aan de stijve lul van Bob stond te trekken. Op het moment dat haar buurman in haar kut klaarkwam spoot Bob een grote lading sperma tegen de bar aan. Het was voor alle drie een fantastisch moment! Ze bleef zo staan, met de nog steeds stijve lul van haar buurman in haar kut. Ze draaide zich geil om naar haar buurman en vroeg; “kun je nog een keertje?” Die keek haar met grote ogen aan, ogen waar de opwinding duidelijk te zien was. Zijn lul ging tergend langzaam in haar kut heen en weer, om een paar minuten later voor de tweede keer klaar te komen! Zijn lul verslapte en gleed langzaam uit haar letterlijk druipende kut. Ze bleef staan alsof er niets gebeurd was, een grote hoeveelheid sperma droop langs haar naadnylons naar beneden. Ze pakte de half stijve lul van haar buurman en stopte deze weer in zijn broek. Ze keek hem geil aan en vroeg met een hese stem van opwinding: “Vond je het lekker?” De man knikte en zei met schorre stem; “Het was geweldig!”

Ze draaide zich om naar Bob en vroeg hem hetzelfde. Bob knikte zonder verder iets te zeggen. Inwendig moest hij toegeven dat hij had genoten! Niet alleen van het feit dat ze hem publiekelijk had afgetrokken, maar vooral ook door wat ze daarnaast had gedaan. Ze had zich laten neuken door een wildvreemde! Ze had een andere lul in haar kut gehad en ze had er van genoten! Dat maakte dat hij trots op haar was, ze had zonder enige moeite haar grenzen verlegd, en hij was daar getuige van geweest. Op dat moment wist hij dat er nog veel meer zou gebeuren in de komende tijd. En dat gebeurde dan ook. Een paar weken later zei ze tegen hem dat het weer eens tijd was om lekker te gaan shoppen. En wat ze daarmee bedoelde wist hij als geen ander. Ze zou zich op alle mogelijke momenten aan iedereen die het wilde laten zien. Wat ze die dag echt wilde doen wist hij nog niet maar daar zou hij snel genoeg achter komen. Nadat ze een paar kleding shops hadden bezocht waar ze leuke dingetjes had gepast en gekocht liepen ze langs een lingerie shop. Ze liep zonder te vragen naar binnen, dus er zat voor hem niets anders op dan achter haar aan naar binnen te lopen. Ze pakte meteen wat ze wilde hebben, een brede jarretellegordel en nylons. Hij had niet in de gaten dat ze de langste maat nylons kocht, hij wist niet anders dan dat ze die voor zichzelf wilde kopen. Nadat hij had betaald liepen ze door om te stoppen bij een speciaalzaak voor schoenen, ook voor de grotere maten. In de kleine etalage stonden verschillende pumps en laarzen, niet het normale soort maar behoorlijk apart, zeg maar extravagant.

Nadat ze eerst zelf een paar pumps van haar lievelingsmerk Jimmy Choo had gepast, zwarte lak met een rode onderkant en torenhoge hakken zei ze dat hij op het bankje moest gaan zitten. Ze stond even te smoezen met de verkoopster die even later aan kwam lopen met een schoenendoos. Ze haalde er een paar schitterende pumps uit. Bob dacht dat ze voor Marleen waren, dus zei hij dat ze vet geil waren, maar wel een paar maten te groot. Zijn lul stond in no time stijf in zijn broek. Niet wetende dat ze in zijn maat en voor hem waren! Ze kwam op een paar walgelijk hoge hakken bij hem staan en ze vroeg vriendelijk lachend of hij zijn schoenen wilde uittrekken zodat hij de pumps kon passen. Hij kreeg spontaan een rode kop! Hij keek haar alsof hij wilde zeggen; die zijn toch zeker niet voor mij? Het waren geile zwarte lakpumps met hoge hakken. Het meisje hielp hem met het aantrekken, trok hem overeind en liet hem er daarna mee in de winkel lopen maar nu met een buttplug in zijn kont die Marleen in haar tasje had gestopt voordat ze de stad in gingen. De eerste pasjes waren bijna te belachelijk om te zien, hij struikelde bijna over zijn eigen voeten. "Ze lopen niet echt lekker zo te zien?" zei de verkoopster, en ze hadden zich allebei in moeten houden om niet in lachen uit te barsten. De verkoopster nam hem aan de hand en zei toen; “ik loop gewoon een stukje met je mee. Probeer hetzelfde te doen als ik, oké?” Hij probeerde haar na te doen, en na een paar minuten was hij zover dat hij op die hoge hakken kon staan.

Hij zag dat Marleen met grote ogen naar het schouwspel stond te kijken. Hij zag in haar ogen dat ze opgewonden was. Hij wist niet wat nu de echte reden was dat hij op een paar hoge hakken liep, maar kreeg uiteindelijk in de gaten dat het een geil machtsspelletje was, waar ze uiteindelijk allebei veel plezier aan zouden beleven. Marleen betaalde aan de kassa en bedankte de verkoopster voor haar advies. De laatste keer dat ze een nieuw spelletje hadden bedacht was Bob te ver gegaan. Ze had zich weer als een ordinaire hoer opgedirkt, een rubber rokje en een shirtje in een soort net stof, met grote openingen waar haar stijve tepels doorheen staken. Haar nieuwste jarretellegordel, een paar zwarte nylons en haar lieslaarzen. Toen hij met een borrel teveel op thuiskwam gromde hij; "Nu is het mijn beurt. Op je knieën!". Zij was op haar knieën gaan zitten en hij had haar genadeloos in haar kont geneukt. Nadat hij haar kont had volgespoten was hij direct in slaap gevallen, haar met een katterig gevoel achterlatend. Maar haar wraak zou zoet zijn. Via internet had ze een aantal nieuwe speeltjes besteld waaronder de buttplug waarmee ze hem eens flink zou "verwennen.” Twee weken later, op vrijdagavond zaten ze, met een glaasje wijn, naast elkaar op de bank tv te kijken. Marleen keek hem aan en zei; "Vanavond is het mijn beurt om te bepalen wat we gaan doen". Op korte en bondige wijze zei ze; "Naar de slaapkamer! Uitkleden en naakt op bed gaan liggen!" Hij keek haar aan maar zei verder niets. Haar gezichtsuitdrukking liet niet zien wat ze van plan was. Hij liep zonder iets te zeggen de trap op en ze zag dat zijn lul al stijf begon te worden. Ze kwam niet achter hem aan maar deed beneden de kast open en haalde daar de lingerie en de pumps uit die ze voor hem had gekocht. In de badkamer trok Marleen ook haar kleren uit, daarna deed ze de bodystocking die ze had gekocht aan. In de spiegel zag ze zag haar stevige borsten met de grote, harde tepels tegen de stof aanduwen. Ze besloot als een extraatje nog een paar hold up nylonkousen aan te trekken. Daarna pakte ze een paar rode laklaarzen met een dunne glanzende stalen hak die tot ver over haar knieën gaan.

Onder haar welvende buik staken de van verwachting natte schaamlippen ondeugend door de kruis loze bodystocking heen. Ze nam de lingerie en de pumps mee en pakte het tasje met de speeltjes die ze had gekocht en liep de trap op, haar tepels schurend tegen de zachte stof. Bob lag naakt op bed zoals ze had gevraagd, zijn grote lul in een volle erectie naar het plafond wijzend. Hij floot goedkeurend toen ze binnenkwam en keek nieuwsgierig naar het tasje. Toen hij vroeg wat er in zat zei ze; "Dat zal je zo wel zien". Doe je handen boven je hoofd". Hij deed zonder tegenwerping wat ze vroeg. Ze bond zijn handen met de handboeien vast aan de spijlen aan het hoofdeinde van het bed. Hij lag nu gestrekt op het bed, zijn benen iets over het voeteneinde heen. Ze pakte de jarretellegordel van de stoel en gespte deze om zijn middel. Daarna haalde ze de dunne nylons uit de verpakking en rolde die over zijn benen naar boven waar ze vast gemaakt werden aan de jarretelles. Als laatste deed ze de gekochte pump aan zijn voeten. Het was een geil gezicht om hem zo gekleed op het bed te zien liggen! Haar handen streelde over de gladde nylons, en ze zag aan zijn lul dat hij dat vet geil vond!Ze ging met haar gelaarsde benen uit elkaar over zijn hoofd zitten, haar kut recht boven zijn mond. Ze zakte naar beneden en voelde meteen zijn tong tussen haar gezwollen schaamlippen door glijden. Toen het puntje van zijn tong haar klitje vond kromde ze haar rug en ontsnapte er een diepe zucht uit haar keel. Hij proefde haar opwinding van haar kutlippen en begreep meteen dat ze dit van tevoren gepland had.

De vorige keer, toen het zijn beurt was om iets voor te bereiden, was hij door teveel drank, een behoorlijk lomp varken voor haar geweest. Hij wilde toen maar een ding, en dat was haar vol in haar kont te neuken. Hij was behoorlijk onzeker, maar ook heel benieuwd wat hem nu te wachten stond. Ze bereed zijn gezicht met haar wijd open staande kut en zag zijn grote kloppende lul stijf overeind staan. Zijn paars geaderde eikel knapte bijna uit elkaar, zo dik was deze. Ze schoof iets naar voren en trok haar stevige billen uit elkaar. Haar kontgaatje zat nu precies boven zijn tong en ze voelde hoe hij lange, likkende bewegingen maakte over haar kont. Ze boog voorover en ademde even op zijn lul zonder hem aan te raken. Ze hoorde het gegrom van zijn protest maar voelde zijn tong nog steeds op haar kont tekeer gaan. Ze pakte het tasje naast het bed en haalde er een grote, dubbele dildo uit. Toen ze deze had gezien op de site wist ze direct wat ze met hem ging doen. Ze stapte van zijn hoofd af. Zijn kin en lippen waren nat van haar kutvocht. Ze draaide zich weer om en ging op zijn borst zitten met haar natte kutje in de richting van zijn hoofd. Ze hield de dubbele dildo voor zijn ogen en zag direct de geile glinstering in zijn ogen. Het zien van deze enorme dildo wond hem behoorlijk op, zijn lul was kei en keihard. Met een schorre stem vroeg hij; "Ga je weer een showtje voor me geven?" "Sjt", deed ze met een vinger op haar lippen. Ze stond op, liep naar haar toilettafel, pakte een lipstick en kwam weer naar het bed lopen. Ze haalde de dop van de stick af en maakte zijn lippen op met de rode lipstick. Toen ze klaar was legde ze die op het kastje naast het bed en ging ze weer op zijn borst zitten. Ze hield de grote dildo zonder iets te zeggen voor zijn mond. Een beetje aarzelend deed hij zijn mond open en nam hij de dildo tussen zijn nu rood gestifte lippen. Zijn tong begon aarzelend met de kop van de dildo te spelen. Toen ze dat zag duwde ze hem nog iets verder naar binnen. Ze zei; "Je vindt pijpen toch zo geil? Nou dan, pijpen! Ik wil dat je deze lekkere dildo pijpt!". Marleen ging overeind zitten en hield de andere kop van de grote dildo tegen haar gezwollen schaamlippen. Ze duwde de kop langzaam naar binnen, recht voor zijn ogen. Ze duwde de dildo langzaam steeds verder naar binnen in haar kletsnatte kut. De grote kop rekte haar kut op en ze voelde hoe haar kut helemaal werd gevuld. Toen trok ze de dildo uit zijn mond. Ze schoof naar achter met de dildo nog diep in haar kut tot ze haar voorhoofd op zijn voorhoofd kon leggen.

Haar lange rode laklaarzen en de boorden van haar nylons schuurden over zijn heupen en buik toen ze naar achter schoof. Haar kont zat nu vlak boven zijn fel kloppende keiharde lul. Ze vroeg geil aan hem; "Wat vindt je van dubbele penetratie?". Zijn grote lul klopte als een gek en ze zag een paar druppels voorvocht naar buiten komen. Het idee dat hij haar in haar krappe kont mocht neuken terwijl zij met een dildo in haar kut zit vervult hem van pure geilheid. "Dat lijkt me zo geil" fluisterde hij terug. Ze stapte van hem af. Hij keek onbegrijpend naar haar, helemaal toen ze zijn dijen over haar schouders heen legde en zijn billen uit elkaar trok. Ze spuugde op zijn aars en smeerde die met haar spuug in. Toen ze de grote eikel van de dildo tegen zijn kont aanzette begreep hij pas wat er ging gebeuren. Het was haar tijd om wraak te nemen voor die laatste keer dat hij met een zatte kop haar op een lompe en agressieve manier een beurt in haar kont had gegeven. Hij keek wild uit zijn ogen toen zij tergend langzaam, maar ook zonder enige vorm van genade de dikke eikel van de dildo in zijn kont begon te duwen. Hij begon te kreunen, niet van genot maar omdat het ontzettend pijn deed om zoiets groots in zijn strakke en maagdelijke kont gedrukt te krijgen. Het schreeuwde het uit; "Nee schatje, alsjeblieft!" maar ze duwde genadeloos door. Langzaam maar gestaag verdween de dildo, centimeter voor centimeter in zijn kont. Hij beet op zijn tanden toen hij voelt hoe hij werd opgerekt door de grote eikel en het klamme zweet brak hem uit. Ze duwde de dildo zo diep mogelijk in zijn kont en gaf hem even de tijd om te wennen aan de grootte van de dildo. Ze schoof de andere kant van de dubbele dildo zachtjes in haar kut, en uit zijn kont. Om hem daarna weer in zijn kont te drukken. En daarna weer in haar kut. Bij elke beweging die ze maakte schuurden die geile, rode laklaarzen tegen zijn benen aan.

Zo neukte ze zichzelf en hem tegelijk. Ze had een hand op zijn schouder gelegd om hem te sturen bij elke neuk beweging die ze maakte. Met haar andere hand ging ze naar haar klitje en begon ze met twee vingers cirkeltjes om en over haar klitje te maken. Bob lag weerloos op zijn rug op zijn tanden te bijten. Zijn trots was te groot om te schreeuwen van de pijn en ergens was het gevoel om op deze wijze door haar vernederd te worden ook een bron van opwinding. Toen ontdekte hij tot zijn grote verbazing dat de pijn nog steeds aanwezig was, maar dat daar een uniek geil gevoel bij gekomen was. Ondanks de pijn begon het genot de overhand te krijgen. Hij besefte nu echt dat hij voor de eerste keer in zijn kont werd geneukt, en dat dan ook nog door zijn eigen vrouw! Hij zag haar volle borsten schudden onder de bodystocking, terwijl ze niet alleen hem, maar ook zichzelf neukte met die fantastische dildo! En hij zag dat haar vinger steeds sneller over haar klitje heen gingen. Toen kwam ze klaar! Als een stoomtrein! Als een feeks! Zoals ze nog nooit was klaargekomen! De golven van haar mega orgasme trokken door haar lichaam terwijl ze zichzelf en hem wild bleef neuken met die gigantische dildo! Door haar oogharen zag ze hem weerloos liggen met zijn fel kloppende lul, happend naar adem, kreunend en met een combinatie van pijn maar ook en geilheid in zijn ogen. Haar orgasme leek oneindig te duren tot langzaam de intensiteit afnam en ze de dildo uit haar kut liet glippen. Het andere stuk van de dildo in zijn kont liet ze gewoon zitten. Toen ze zich van hem af liet glijden, zag ze dat de dildo strak in zijn kont bleef zitten. Het was een ontzettend geil gezicht om te zien! Ze ging bezweet naast hem liggen en keek hem met ogen vol van opwinding, geilheid, maar ook van pure emotie aan. "Wil jij ook nog klaarkomen?" vroeg ze hem zacht. Hij durfde haar nauwelijks aan te kijken toen hij zachtjes; "Ja, heel graag" fluisterde. Marleen ging weer achter hem zitten en vouwde zijn benen omhoog. De dildo in zijn kont wiebelde als een echte tweede lul tussen zijn benen. Ze vouwde hem op tot zijn echte lul boven zijn mond zat. Helaas was hij niet lenig genoeg om zichzelf te pijpen, dacht ze. Ze leunde met haar buik tegen zijn onderrug zodat ze twee handen vrij had. Haar rode laklaarzen schuurden tegen zijn rug aan.

Hij legde zijn handen stevig om haar benen, zijn nagels krabden de eerste ladders in haar nylons, maar dat wond haar nog meer op. Verder was hij weerloos. Met de ene hand pakte ze de grote dildo, en neukte hem er zachtjes mee in zijn kont. De pijn was te dragen maar het genot om zo in zijn kont geneukt te worden, werd groter en groter. Met de andere hand pakte ze zijn snoeiharde lul vast. Zachtjes trok ze eraan terwijl ze hem geil aankeek. Ze trok de voorhuid zover mogelijk naar achter zodat zijn paarse eikel dikker en dikker wordt. "Doe je mond open, zei ze tegen hem, Je vindt sperma slikken toch zo geil?". Hij hield zijn mond dicht. Zonder iets te zeggen ramde ze de dildo met een ferme stoot helemaal naar binnen. "Mond open!" zei ze nog een keer, maar nu veel dwingender. Ze liet de dildo even los en pakte hem bij zijn wangen. Ze kneep er in en ze dwong hem zo zijn mond open te doen en te houden terwijl ze zijn keiharde lul aftrok. Het duurde niet lang voordat zijn eigen geilheid het won van de vernedering door zijn vrouw. Spuitend in grote golven gutsten de eerste golven sperma in zijn gezicht en op zijn mond. Kokhalzend van de grote hoeveelheid sperma die zijn mond binnen gutste bleef hij klaarkomen terwijl ze de dildo langzaam uit zijn kont trok. Ze mikte de volgende stralen op zijn ogen en zijn voorhoofd. Tegen de tijd dat er alleen nog wat druppels uit kwamen zat zijn gezicht helemaal onder de klodders sperma. Ze legde de dildo naast zich neer en schoof onder zijn benen vandaan. Ze likte het sperma van zijn gezicht en slikte het door. Toen hij zijn ogen opende keek ze hem aan, maar nu met een tedere blik in haar ogen. Zijn uitgewoonde gezicht en de spanning zorgde er voor dat haar kut weer begon te trillen. Ze maakte zijn handboeien los en sloot hem in haar armen. Dicht tegen elkaar aan liggend vielen ze in slaap. Haar laatste gedachte was dat zij er in ieder geval van had genoten, en dat was voor vanavond het belangrijkste. Het wachten was nu tot het zijn beurt weer was.
Het duurde toch nog een paar weken voordat hij weer met een idee zou komen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 oktober 2018 - 16:05 / Hits : 3882 / Waardering : 3.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Stefan, De Foute Baas 01
Auteur : diclofrante / Geschreven op : 29 mei 2014 - 00:37 / Hits : 19170 / Waardering : 4.24

Stefan, De Foute Baas 02
Auteur : diclofrante / Geschreven op : 08 juli 2014 - 11:52 / Hits : 24582 / Waardering : 4.18

Mijn man zijn baas komt eten 1
Auteur : monique van de water / Geschreven op : 11 december 2014 - 00:36 / Hits : 45663 / Waardering : 3.86

Mijn man zijn baas komt eten 6
Auteur : Monique / Geschreven op : 21 maart 2015 - 17:14 / Hits : 19047 / Waardering : 3.82

Mijn baas Hansen mijn vrouw.
Auteur : Robert / Geschreven op : 03 augustus 2015 - 07:52 / Hits : 30341 / Waardering : 3.80

Mijn man zijn baas komt eten 2
Auteur : Monique van de water / Geschreven op : 15 december 2014 - 00:37 / Hits : 26804 / Waardering : 3.79

Mijn man zijn baas komt eten 4
Auteur : monique / Geschreven op : 21 december 2014 - 15:24 / Hits : 23944 / Waardering : 3.72

Mijn man zijn baas komt eten 3
Auteur : monique / Geschreven op : 18 december 2014 - 23:53 / Hits : 22513 / Waardering : 3.72

Hoe gaat het er in een echt kasteel aan toe deel 1
Auteur : droomman / Geschreven op : 29 november 2013 - 10:46 / Hits : 21359 / Waardering : 3.66

de vrouw van de baas 1
Auteur : arco03 / Geschreven op : 22 april 2014 - 15:06 / Hits : 18384 / Waardering : 3.52

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb