Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Weg met de camper
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Weg met de camper
“Weet jij hiervan af Luuc?” vroeg Elly die met een reserveringsdocument in haar hand de huiskamer betrad.
“Wat bedoel je?” vroeg hij en kreeg het document in zijn handen gedrukt, de inhoud tot zich nam en het formulier teruggaf aan zijn moeder.
“Ik heb het vermoeden dat Pa dat vorig jaar heeft geregeld toen we terugkwamen van het vissen in Frankrijk. Hij wilde niet meer in een tent slapen had hij aangegeven dus hij heeft inderdaad een camper gehuurd zo te zien” legde hij uit.
“En nu? Hij gaat zijn vakantie echt niet omzetten om te vissen. Bovendien is hij, voor zover ik weet met zijn vriendin weg in die periode.”
“Bel hem op en vraag het maar, die camper heeft hij al betaald zo aan de factuur te zien. Kwestie van ophalen, instappen en wegwezen!” beperkte Luuc zich tot de kern en hoorde even later dat zijn vader inderdaad geen belangstelling meer had voor het jaarlijks vistochtje.
“Mooi, dan weten we dat ook weer. Ik zal het aan Dennis doorgeven dat hij niet meegaat”.
“Dan kunnen Dennis en jij die camper toch meenemen. Dan kunnen jullie gewoon gaan vissen!” opperde Elly.
“Waarom ook niet. Een beetje luxe misstaat niet Ma” bekende Luuc en zag meerdere mogelijkheden om met zijn vriend de beest te gaan uithangen.
“Gelijk heb je. Ik denk dat Dennis het leuk zal vinden!” gaf zijn moeder aan.
“Ma; Dennis én waarderen? Die 2 gaan niet samen. Maar we kunnen wel een zooitje drank inslaan en zuipen bij het kampvuur. Van vissen zal niet veel terecht komen!” reageerde Luuc terstond en belde zijn vriend op om langs te laten komen.

“Dit is de brochure van de camper. Hij is betaald van mijn toekomstige erfenis dus jij koopt alle drank voor de 5 dagen in” sprak Luuc zijn vriend meteen bij binnenkomst bij en drukte de brochure in zijn hand.
“Ziet er niet slecht uit. Daar komen we best die dagen mee door” zei Dennis en bekeek de indeling van de camper.
“Jullie hebben plek voldoende maar je moet niet alleen naar de tv en de koelkast kijken maar ook naar het interieur van de camper” haakte Elly in die de koelkastindeling van Dennis aanhoorde.
Het duurde niet echt lang voordat zowel Luuc als Dennis zich te buiten gingen aan, niet alleen de indeling van de koelkast, maar ook aan de dagen die ze in de camper zouden doorbrengen en dat aanhorende hield Elly haar hart vast.
“1 crossmotor achterop en 1 in de wagen. Moet lukken want we kunnen met die camper niet tussen de bomen rondscheuren. Hoewel!?” was het idee van Dennis.
“Jongens, houd die wagen wel heel. Dat gaat jullie anders klappen met geld kosten!” antwoordde Elly voorzichtig wetend dat ieder ander argument de heren zou uitdagen om het juist wel te doen.
“Ik weet intussen met welke snelheid je drinkt, dus ik stel dwingend voor om jou op de bank te laten slapen en dan offer ik me op om het bed te nemen” zei Luuc fijntjes en wachtte de reactie van zijn vriend niet eens af.
“Hebben jullie eigenlijk wel vrijaf genomen van het werk? Het is al over 2 dagen” vroeg Elly zekerheidshalve.
“Dat had ik al geregeld vorig jaar dus bij mij weten ze het, bij Luuc zal dat nooit een probleem zijn want die zijn ze daar liever kwijt dan rijk” gaf Dennis meteen maar aan zodat de toon voor de komende dagen al was gezet.
“Weet je Dennis, andere moeders hebben ook kinderen, sommige moeders hebben zonen waarvan ze houden. Wat hebben jouw moeder en ik ooit misdaan om dat niet te herkennen!” zuchtte Elly die opstond om wat te drinken in te schenken.
“Je kan wel meteen weglopen maar mijn moeder heeft het inderdaad nooit uitgesproken maar ik weet dat die zielsveel van me houdt maar alleen als ik boodschappen heb gehaald, de tuin heb gedaan en haar wagen heb gemaakt” verdedigde Dennis zich.
“Dat is je grootste fout in een reeks van velen. Daarom ben ik er nimmer aan begonnen. Die types raken er gewoon aangewend en waarderen het niet eens” gaf Luuc direct aan.
“Dat is de enige reden van jullie verwrongen vriendschap. Die ellendige motoren en dat tomeloze gezwets dat jullie proberen weg te spoelen met die Whisky. Jullie hebben een leeftijd dat jullie zelfstandig behoren te zijn maar geloof me, een kind van 7 heeft minder aandacht nodig en veroorzaakt veel minder problemen dan jullie. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat alles 4 dubbel erg is wanneer jullie samenzijn” bekende Elly.
“Ik wist het, je moeder houdt toch van je maar begrijpen doe ik het echt niet” haakte Dennis erop in en legde de brochure weg.
“Ma, ik stel voor dat je meegaat om Dennis in toom te houden zodat ie mijn drank niet wegzuipt. Het is ook voor mij een paar dagen rust!” zei Luuc en bekeek wederom de brochure.
“Oh! Oké, we gaan op die toer! In dat geval neem ik mijn moeder ook mee. Ze heeft zich altijd al afgevraagd of je wel zuiver op de graad bent. In die dagen kan ze zelf constateren dat ik haar altijd heb voorzien van de juiste informatie over jou” gaf Dennis meteen aan.
“Dus je moeder en ik worden als scheidsrechter aangesteld voor die dagen!” lachte Elly om de discussie.
“Ma, jullie gaan mee, wij vormen een team en als ik ook maar even merk dat je me laat vallen dan kies ik partij voor Alma. Z’n moeder en ik hebben een goede band!” gaf Luuc aan en na die discussie kon ze eindelijk naar de keuken om wat in te schenken.

“Ik heb hier de jongens zitten en die vertellen me dat wij met hun meegaan!” gaf Alma de volgende dag via de telefoon door.
“Ze hadden het er gisteravond over. Ze waren elkaar natuurlijk aan het uitdagen. Maar vertel” zei Elly.
“We zeggen dat we meegaan! Daar zullen ze niet rekenen. Komen jullie vanavond hier naar toe om het te bespreken? Leuk om hun reactie te zien. Laat het serieus overkomen!” antwoordde Alma en verbrak na enige tijd de verbinding.

“Dat kunnen jullie niet echt menen!” stamelde Dennis die al verbaast was dat Elly was meegekomen en dan ook nog te moeten horen over het feit dat beide moeders echt mee wilden.
“Je kan wel piepen én zuchten maar dit is toch echt wat je zelf heb veroorzaakt. Je ziet dat je door je houding mij elke keer in problemen brengt. Is het niet op de motor of wagen dan is het wel nu!” beklaagde Luuc zich bij zijn vriend.
“Maak je niet druk, kijk een naar die indeling van de camper. Waar moeten ze slapen?” gaf Dennis aan.
“Nou, niet in een tent met dus wij slapen in de camper!” gaf Alma meteen aan.
“Dat is helaas niet mogelijk. Meegaan mag maar Dennis valt om op de bank en ik slaap in bed hadden we al afgesproken. Blijft er weinig slaapplek over dan behalve een tent voor jullie” gaf Luuc snel aan om de aanstormende problemen te voorkomen.
“Je moeder en ik slapen in de camper!” zei Alma.
Gezellig hè, met onze zonen een paar dagen weg” overdreef Alma zittend aan de Rum en keek bewust beide jongens aan.
“Er gaat toch ergens iets verkeerd en ik weet ook wat!” bekende Luuc die al in gedachten was over hun verloren dagen in de camper.
Ook Dennis voelde zich niet op zijn gemak door de losse houding van hun moeders.
“Het is ’s nachts koud in de tent” probeerde Dennis nog even om de boot alsnog af te houden.
“Wie heeft het over een tent? Ik slaap naast Dennis en Alma naast Luuc. Vreemde ogen dwingen! Ik zie dus geen enkel probleem” opperde Elly uitdagend en zag beide jongens vol ongeloof kijken.

Toen de camper voor de deur stond werden de spullen naar binnen gedragen en vertrokken met hun 4-en richting de Ardennen.
Inmiddels gewend aan de ontstane situatie werd de wagen geparkeerd in de bossen, werden de koffers uitgepakt en de camper ingericht waarna ze aan een borrel toe waren.
“Ik hoop werkelijk dat je je mond tegen iedereen houdt dat ze mee zijn gegaan!” zei Luuc tegen Dennis.
“Ik ben niet gek!” beaamde Dennis, nippend aan een Whisky.
“Wij prijzen ons gelukkig. Eindelijk eens samen met onze zoons” haakte Alma er direct op in en nam eveneens een grote slok zodat haar Whisky al weg was voordat iemand iets kon zeggen.
Toen het tijd was om het eten voor te bereiden begonnen Alma en Elly zich het beperkte kookgedeelte toe te eigenen en werden even gadegeslagen door de jongens die naar buiten vertrokken voor overleg.
“Wat nu?”vroeg Dennis zich bewust van de slaapsituatie.
“Je hebt het gehoord. Je moeder slaapt naast mij en mijn moeder naast jou. Ze blijven het zeggen. Ik zie voordelen!” gaf Luuc aan.
“Meen je dat echt? Ik ga er maar vanuit dat ze een geintje maken!”
“Wat anders? De situatie moeten we maar afwachten maar los daarvan vind ik het fijner om naast je moeder te liggen dan naast jou” lachte Luuc en gingen weer de camper in.

Na het eten werd er een kaartspel gespeeld en tussen de bedrijven door werd het slaapprobleem besproken.
“Ma, blijf je erbij dat je naast Dennis gaat slapen?” vroeg Luuc plotseling.
“Jawel, daar heb ik het trouwens ook nog met Alma over gehad en die is het met die beslissing eens!” zei Elly rustig. En zag weer de verbaasde gezichten van de jongens.
“Luister, Ik ga naast Luuc liggen en Elly naast Dennis. Zo blijven jullie rustig deze dagen. Geen overmatig drankgebruik en wilde vrouwen zoals jullie die in gedachten hadden” gaf Alma eveneens rustig aan.
“Waar zijn de tijden dat Pa erbij was. Rustig vissen, drinken en crossen!” zuchtte Luuc.
“Ik ga zuipen!” gaf Luuc aan, gooide zijn kaarten op tafel en liep naar het keukenblok om voor iedereen in te schenken om daarna weer aan te schuiven op de bank.
“Jullie kunnen jullie een slag in de rondte drinken als jullie maar een heer blijven!” zei Alma.
“Hij is nooit een heer geweest en weet de betekenis er niet eens van” gaf Dennis aan.
“Jawel, ik ken mijn zoon.” kwam Elly voor haar zoon op terwijl ze de kaarten deelde.
“Dennis zal dat nooit begrijpen” gaf Luuc aan en legde vertrouwelijk zijn hand op de knie van Alma.
“Best wel of je moet ons bijpraten!” zei Alma en voelde even de warmte van zijn hand.
“Ik maak me nu al zorgen en ik ga naar buiten wat roken!” gaf Luuc aan, stond daarna op en vertrok naar buiten, gevolgd door zijn vriend.

“Ze zijn behoorlijk nerveus voor straks” gaf Elly aan.
“Zet je door of niet?” vroeg Alma.
“We zien wel hoe het loopt joh. Leuke uitdaging toch. Laten we maar naar buiten gaan” gaf Elly aan die opstond en gevolgd door Alma buiten bij de jongens ging staan.
“Op zich is het best goed te doen buiten maar als je stilstaat wordt het koud” gaf Alma aan en voelde hoe Luuc zijn handen op haar schouders legde en haar naar zich toetrok zodat ze met haar rug tegen zijn borst stond.
“We staan hier al een halve dag en we hebben nog geen meter buiten gelopen. Laten we eens verderop kijken!” gaf Elly aan en liep met Dennis al weg.
“Er wordt verwacht dat we meegaan!” zei Alma, die de hand van Luuc vastpakte en hem meetrok de duisternis in om 10 meter verder bij een riviertje te blijven staan.
“Wil iemand zwemmen?” vroeg Dennis terwijl hij ging zitten aan de oever.
“Is het erg als ik op het droge blijf en naar de camper terugga?” vroeg Alma terwijl ze de hand van Luuc bleef vasthouden.
“Wij blijven nog even hier zitten!” gaf Elly aan zodat Alma en Luuc terugliepen naar de camper.
“Hier is minder wind!” zei Alma die weer met haar rug tegen Luuc aan ging staan.
“Mijn idee!” bekende Luuc, liet haar hand los en legde zijn handen op haar heupen.
“Ben je er al aan gewend dat ik straks naast je lig?” fluisterde Alma uitdagend.
“Jullie hebben alleen een grote mond maar ons maken jullie echt niet gek!” lachte Luuc zachtjes.
“En als het wel zo zou zijn?”
“Dan lig je naast me. In dat geval kan je me warm houden!” antwoordde Luuc die zijn handen van haar heupen naar haar buik liet glijden.
“Zo te merken aan je handen heb je het niet koud!” ging Alma verder.
“Vind je het erg als ik je buik vasthoud?” vroeg Luuc voor alle zekerheid.
“Welnee, het heeft wel iets!” antwoordde ze en legde haar handen langs haar lichaam tegen zijn benen terwijl ze beiden zwijgend bleven wachten op de anderen.
“Die komen nooit meer terug” zei Alma na een paar minuten.
“In dat geval hebben we de hele camper voor ons zelf” fluisterde Luuc weer en gaf haar een kus in haar nek.
“Op deze manier zal ik het niet koud krijgen!” gaf Alma aan en legde haar hoofd in zijn nek.
“Koud krijgen is niet prettig!” ging Luuc door en kuste haar achterhoofd en streelde meteen haar buik.
Terwijl ze bleven staan gleden de handen van Luuc van haar buik naar haar heupen en terug en kuste haar hoofd weer en voelde hoe ze in zijn been kneep bij elke kus.
Langzaam draaide Alma zich om en kuste Luuc zachtjes op zijn mond.
Voorzichtig legde hij zijn handen op haar billen en kuste ook haar mond waarna Alma haar mond iets opende en zijn tong over haar lippen voelde glijden.
Het hart van Luuc ging tekeer toen hij haar tong in zijn mond voelde glijden en met Alma begon te vrijen.
Buiten adem van oplopende emoties vroeg Luuc ineens van nerveusiteit “of de anderen daar nog lang zouden blijven zitten”.
“Geen idee!” mompelde Alma die weer haar tong in zijn mond duwde om verder te vrijen.
“Mooi!” gaf Luuc zachtjes aan en legde zijn hand in haar nek en begon gepassioneerd met haar te vrijen terwijl zijn andere hand haar rug en billen streelde.
Steeds onstuimiger stonden ze te vrijen en voelde Luuc hoe Alma in zijn billen kneep.
Hierdoor werd hij vrijpostiger en kneedde ook haar billen.
“We moeten stoppen. Dit kan niet wat we doen. Laten we maar eens kijken of ze niet verdronken zijn!” fluisterde Alma en voelde de hand van Luuc trillen toen ze die vastpakte.

“Zie je dat!” fluisterde Alma die zag hoe Dennis en Elly aan het vrijen waren.
“Sssttt” fluisterde Luuc in haar oor en trok haar weer naar zich toe waarna ze weer stonden te vrijen totdat Alma hem terugtrok naar de camper.
“Hoe vind je het om te vrijen met de moeder van je vriend!” vroeg Alma zachtjes met een glimlach om haar mond.
“Dit heb ik nooit kunnen dromen maar het was heerlijk en spannend tegelijk” antwoordde Luuc en merkte dat Alma weer met haar rug tegen zijn borst ging aanstaan.
“Dat mijn moeder met Dennis aan het vrijen was, was ook erg speciaal” fluisterde Luuc.
“We zeggen er niets over. En ook niets over ons! We houden dat maar privé!” stelde Alma voor, pakte zijn handen vast en legde die weer op haar buik.
“We moeten wel opletten dat ze ons zo niet zien staan!” gaf Alma aan en legde weer haar handen tegen zijn benen en haar hoofd opnieuw in zijn nek toen hij haar begon te kussen.
Soms draaide ze iets verder om zijn kin en lippen te likken en plaagde hem door steeds even snel haar tong met die van hem te laten spelen totdat hun spel werd onderbroken,

“We hebben weer genoeg zuurstof gesnoven!” zei Dennis bij terugkeer.
“Gaan we nog verder met kaarten of hoe zit het?” vroeg Alma meteen.
“Kom, we gaan naar binnen” gaf Alma aan toen besloten werd om verder te kaarten en hield Elly snel tegen toe die naar binnen wilde stappen.
“We zagen jullie net vrijen en dat hebben wij ook gedaan” zei Alma snel.
“Niets kan je meer stiekem doen!” lachte Elly.
Tijdens het spel probeerden zowel Dennis als Luuc zo onopvallend mogelijk elkaars moeders aan te raken waarna uiteindelijk het spel werd beëindigd.

“Ik ga me wassen en naar bed. Even nog wat lezen!” zei Alma in het algemeen.
“Dan maar eens kijken of je wel naast me durft te liggen!” gaf Luuc ineens aan.
“Het is geen kwestie van durven maar gewoon doen wat we hebben gezegd!” antwoordde Alma, pakte wat spullen voor de nacht en vertrok naar de douchecabine
“Laten wij intussen dan maar onze slaapplek gereed maken” zei Elly en waren gelijktijdig met Alma klaar.
“Wij gaan naar ons slaapgedeelte” zei Elly waarna ze samen met Dennis afscheid voor de nacht namen en Luuc de douchecabine in zagen gaan die na terugkomst de tussendeur dichtdeed.

“Zo nu hebben we rust!” fluisterde Alma en hoorden de anderen in hun slaapgedeelte lachen.
“Kom er maar in!” zei Alma zachtjes en sloeg het dekbed voor Luuc open.
Weer nerveus gleed Luuc snel in bed en trok het dekbed over hun heen en zag dat Alma liggend op haar zij op haar elleboog steunde en naar hem keek.
“Jullie vertellen toch tegen niemand dat jullie bij ons in bed hebben gelegen he!” opende Alma het gesprek.
“Echt niet. Geloof dat maar” gaf Luuc trillend van de zenuwen aan.
“Volgens mij ben je nerveus” lachte Alma en gaf hem een kus op zijn mond waarna ze verder onder het dekbed zakte en met haar hoofd op zijn borst ging liggen.
Moeizaam wist Luuc zijn arm onder haar hoofd te krijgen en die om haar schouder te leggen en luisterden ze naar de geluiden in het andere vertrek.
“Ze te horen zijn ze eindelijk geïnstalleerd want het is een stuk rustiger daar” zei Alma die zijn borst weer kuste en voelde hoe Luuc haar schouders streelde.
Een tijdje bleef ze zo liggen om bij hem de rust te laten terugkeren en al die tijd lag haar hand op zijn borst totdat ze zich in het bed afzette en met haar hoofd in zijn nek kwam te liggen.
Even keek ze hem aan, legde haar hand in zijn nek en kuste zijn lippen een aantal keren snel achter elkaar waarna ze haar tong weer tussen zijn lippen liet glijden en haar mond opende.
Luuc ging iets anders liggen en gleed met zijn tong over haar lippen.
Even speelden hun tongen weer met elkaar totdat Alma hem van zich afduwde.
“We zijn al veel te ver gegaan maar je mag niet aan mijn borsten en tussen mijn benen komen!” fluisterde ze en keek hem bewust aan en zag hem knikken.
“Dit hebben we al gedaan maar meer dus niet!” bevestigde ze zijn antwoord en begon hem weer te kussen.
Na enkele seconden waren ze weer aan het vrijen en opnieuw stopte Alma, haalde het dekbed van hun af en stapte uit bed om een slokje water te drinken.
Luuc kon eindelijk beter naar haar kijken nu zijn moeder en vriend er niet bij waren.
Ondanks dat er niet meer te zien was dan een lang t-shirt waren de spanningen bij Luuc groot en was, zeker wat ze al hadden gedaan, al blij met de omstandigheden en mogelijkheden.
Toen Alma weer het bed in stapte bleef ze op haar knieën zitten en gleed met haar handen over zijn borst om meteen verder, via zijn heupen door te glijden naar zijn benen die ze begon te masseren.
Om dat beter te kunnen doen draaide ze wat met haar knieën en kwam met haar heupen naast zijn lichaam en ging weer verder met haar massage.
Weer even zocht ze haar juiste positie, hield haar shirt ongezien vast en bukte weer voorover om met zijn benen verder te gaan.
Toen ze met zijn voeten begon moest Alma ver voorover buigen en was zich bewust dat hij met deze houding haar slipje kon zien en begon zijn voeten en kuiten te masseren.
Luuc keek zijn ogen uit door het geboden uitzicht en bekeek haar broekje, billen en het verborgen kutje nauwgezet en bleef kijken.
Alma hoorde zijn onregelmatige ademhaling en wist dat hij lag te genieten, temeer omdat zijn lul meer dan hard was en door haar uitdagende houding hapklaar voor haar mond lag.

“Doe ik het goed en vind je het lekker?” fluisterde Alma.
“Jjjaa! Het issss heerrrrrlijk!” hijgde Luuc die niets liever wilde dan dat hij zijn handen op haar heupen kon leggen en haar slipje opzij doen.
“Ik krijg last van mijn rug door die scheve houding. Zal ik op je borst gaan zitten en je verder masseren?” daagde Alma hem uit en deed direct al haar been over zijn borst zodat ze bijna met haar kut op zijn mond zat.
Rustig bewoog ze haar hele lichaam bij het masseren van zijn benen en nam steeds meer tijd om zijn voeten te doen zodat ze hem een maximaal uitdagend uitzicht gaf op haar slipje en verborgen heerlijkheden daarin.
“Als ik teveel beweeg mag je mijn heupen wel vasthouden!” gaf Alma aan en voelde meteen zijn handen op haar heupen en begon daarna om zijn bovenbenen te masseren zodat ze weer bijna rechtop zat.
“Ik zie dat je het lekker vindt” ging Alma door en wist dat hij alle moeite moest doen om zich te bedwingen.
Steeds verder gleed ze met haar handen tussen zijn dijen en opeens gleed 1 hand in zijn boxer en hield zijn ballen vast terwijl ze met haar andere hand zijn boxer naar beneden trok en zijn lul vastpakte.
Zachtjes trok ze hem af en speelde met zijn ballen en voelde hoe hij zich niet meer kon inhouden en over haar billen streelde.
“Dat mag je niet doen Luuc. Wat hadden we nou afgesproken!” plaagde Alma hem en keek achterom toen ze zijn vingers onder het elastiek voelde glijden en langzaam met zijn vingers het broekje iets van haar weghaalde.
“Zal ik het elastiek zo vasthouden voordat het zeer gaat doen?” hijgde Luuc van geilheid.
“Ja, doe maar. Dat is wel goed!” zei Alma, liet zijn ballen en lul los en masseerde zijn dijbenen en voelde hoe Luuc met zijn vinger het elastiek bij haar billetjes weghield.
“Je boxer zit een beetje in de weg. Til je billen eens op zodat ik hem kan uittrekken!” gaf Alma aan en ging rechtop zitten zodat haar kut nagenoeg tegen zijn gezicht lag waarna ze zijn boxer langzaam uittrok en daardoor genoodzaakt was om weer ver voorover te buigen.
Hierdoor greep Luuc de gelegenheid om tijdens die bewegingen haar slipje over haar lipjes te trekken en keek vol tegen de kut van Alma die met gestrekte rug en geopende benen zijn benen weer vasthield.
“Mijn God Luuc wat ben je hard en groot” hijgde Alma, wetend dat haar kut bloot voor hem lag en iets met haar knieën naar achteren ging zodat ze beter bij zijn ballen en lul kon komen zonder dat zou “opvallen”.
Steeds meer begon ze hem uit te dagen door niet alleen zijn lul en ballen te strelen maar ook door met haar beide handen vanaf zijn dijen naar zijn enkels te gaan en de tijd nam om zijn voeten te strelen.
Terwijl ze met zijn voeten bezig was voelde hij zijn lul tegen haar buik liggen en keek recht op haar kutje waarvan de lipjes begonnen te wijken van geilheid.
“Als ik te zwaar word moet je het zeggen oké!?” zei Alma speels en gleed weer met haar beide handen over zijn benen naar zijn dijen en ging nog iets met haar knieën naar achteren en merkte dat hij happend naar adem haar billen en dijbenen begon te strelen.
Luuc begon haar te ruiken!
Opeens zette Alma een voet op het bed en keek tussen haar benen naar Luuc die haar broekje nog steeds van haar kut hield en zag hem naar haar kijken.
“Ik moet mijn handen even wassen!” gaf ze aan en stapte uit bed en keek naar zijn meer dan harde lul.
“Laat ook maar zitten! Als ik je toch moet masseren dan hoef ik mijn handen niet te wassen en mijn slipje zit ook niet meer zo netjes zie ik. Die kan ik intussen wel uittrekken!” zei Alma, draaide zich om en trok haar slipje uit waarbij ze diep bukte en even bleef staan waarna ze in bed stapte.
“Zal ik naast je komen liggen of weer op je borst zitten?” vroeg Alma toen ze weer op haar knieën naast hem op het bed zat.
“Kom op mijn borst zitten. Het heeft me nu te lang geduurd en ik wil je likken!” gaf Luuc ineens aan, pakte haar bij haar heupen vast zodat ze boven zijn mond zat.
Zachtjes kuste hij haar billen om daarna met zijn tong erover te glijden richting haar kut.
Met zijn handen op haar heupen kuste hij haar lipjes en ging weer kussend naar haar billen om vervolgens dezelfde weg weer terug te gaan en merkte dat ze met haar hoofd op zijn benen ging liggen.
Toen Luuc zijn ogen weer opende keek hij naar haar kutje en gleed met zijn handen van haar heupen, opende haar lipjes voorzichtig en zag het licht roze vlees van haar kutje dat hij weer kuste.
Langzaam gleed zijn tong over haar lipjes en voelde het zoet- en glad aanvoelende vocht van haar kut op zijn tong en drukte toen zijn tong in haar kutje en begon haar met volle tong rustig te likken.
Terwijl ze werd gelikt legde Alma haar beide handen om zijn ballen en trok zijn zak iets naar achter waardoor zijn lul maximaal hard overeind stond en liet haar tong over zijn eikel glijden.
“Al, geef je wel aan hoe je het het lekkerste vindt?” vroeg Luuc.
“Lik me iets harder, dan voel ik het nog beter!” zuchtte Alma en liet haar mond over zijn lul glijden en begon hem zachtjes te pijpen waarbij ze haar handen stevig om zijn ballen hield.
Met lange halen begon Luuc haar te likken en gleed verder haar kut in, nam haar gevoelige klitje tussen zijn lippen die ook met zijn tong streelde.
Mede omdat Alma zijn ballen zo strak hield en op zijn eikel bleef zuigen was Luuc genoodzaakt om te stoppen om te voorkomen dat hij te vroeg zou klaarkomen.

“Stopppp eeeeven Al, anderssss kommm ikkkkk klaaarrrrrrr” mompelde Luuc die zijn mond van de kut van Alma afhaalde.
“Dat lijkt me inderdaad wel een strak plan” zuchtte Alma die haar lippen van zijn eikel haalde en van hem afging om naast hem te gaan liggen.
“Ik wil kijken hoe mooi je bent!” gaf Luuc glimlachend aan maar werd naar haar toegetrokken om weer te gaan vrijen.
Na enige tijd maakte Luuc zich opnieuw vrij van haar en trok haar van bed.
Terwijl hij haar aankeek trok hij haar slaapshirt langzaam omhoog.
Eerst keek hij naar haar kut en toen hij het shirt verder omhoog trok werden haar borsten zichtbaar. Enige tijd keek hij naar haar tepels en trok het shirt toen helemaal uit waarna ook hij zijn shirt uittrok.
“Je bent echt mooi!” zei Luuc toen hij nadrukkelijk haar lichaam bekeek en zag hoe hard haar tepels vooruit stonden.
“Geen spijt?” vroeg Alma terwijl ze weer tegen hem ging aanstaan.
“Geen enkel moment. Alleen buiten al was voor mij speciaal. Jij met je rug tegen me aan en ik mijn handen op je buik. Ook dat heeft een behoorlijke indruk gemaakt!” bekende Luuc en trok Alma weer in bed, hield zijn hand onder haar borst en keek naar haar tepel.
“Bevalt het wat je ziet?” fluisterde Alma.
“Je bent mooi en lief!” fluisterde Luuc terug en drukte zijn mond op haar tepel en beet er zachtjes in terwijl hij met de vingers van zijn andere hand haar buikje streelde.
“Je mag mijn voeten voortaan blijven masseren. Het beviel me uitstekend!” glimlachte hij toen haar tepel tussen zijn lippen gleed.
“En dit?” vroeg Alma zachtjes, nam zijn lul in haar hand en keek hem aan toen ze hem stilletjes aftrok.
“Die mag je elke dag in je hand nemen!” gaf Luuc genietend aan en keek naar haar hand die hem aftrok.
“Alleen maar in mijn hand?” vroeg Alma uitdagend.
“Oké, oké, oké! Ook in je mond!” ging Luuc erop in en zag dat ze een pruillipje trok.
“Nog niet tevreden? Wat wil je dan nog meer?” vroeg Luuc onschuldig.
“Ik dacht persoonlijk dat ie zich zomaar wel eens tussen mijn dijen op z’n gemak zou voelen!” antwoordde ze zachtjes.
“Tja, dan ga ik eerst maar eens kijken!” gaf Luuc aan en verplaatste zich voor haar en opende haar benen en keek naar haar kutje.
Alsof hij haar zou breken zo voorzichtig trok hij haar knieën op naar haar borsten en zag dat Alma haar handen onder haar knieholten legde en haar knieën verder uit elkaar deed zodat hij met zijn vingers haar kutje opende en weer naar het zacht roze vlees van haar kutje kon kijken.
Om haar uit te dagen gleden zijn vingers van haar kutje naar haar buik en weer via haar heupen en billen terug naar haar kutje en keek naar haar kontgaatje waar hij haar aankijkend zijn vingers speels overeen liet gaan.
“Ik heb zo’n idee dat het allemaal best zal gaan passen!” bekende Luuc en wachtte op haar reactie terwijl hij intussen zijn vinger natmaakte met het vocht uit haar kutje om daarna zijn vingertop rond het uitnodigende kontje van Alma te laten cirkelen.
Toen Luuc weer op zijn knieën ging zitten keek hij nog even tussen de benen van Alma, pakte haar handen weg bij haar knieën en vroeg haar om op haar knieën te gaan zitten.
Instinctief begreep ze hem, ging op haar knieën zitten met haar borsten op het matras en wachtte af wat hij zou gaan doen.
Plagend liet Luuc zijn handen over haar billen glijden, over de binnenkant van haar dijen en bleef aandachtig naar haar kontje en kutje kijken waarna hij haar lipjes weer uit elkaar haalde en haar vocht zag glinsteren.
“Tjonge Alma, schaam je eens. Je kutje is drijfnat joh” ging hij plagend verder en hoorde Alma iets onduidelijk mompelen, pakte zijn lul vast en liet zijn eikel rustig tussen haar zoet smakende lipjes bewegen waarbij het voorvocht uit zijn eikel stroomde.
Met een hand op haar billen haalde hij langzaam zijn eikel enkele malen tussen haar lipjes en drong toen zachtjes bij haar naar binnen en hield haar heupen vast.
“Dit is lekkerrrrrrrr Luucccc maar neukkkk me!” hijgde Alma van oplopende spanning en voelde zijn eikel in haar kut kloppen.
“We hebben de hele nacht. Van dit gevoel en het uitzicht wil ik even genieten. Dennis zou me toch eens moeten zien hoe ik in je zit!” gaf hij uitdagend aan en begon langzaam zijn lul in- en uit haar kutje te bewegen.
Elke keer wanneer zijn eikel haar kut verliet om vervolgens weer diep in haar door te dringen hoorde hij haar zuchten en kreunen.
“Zouuu Dennis je moederrrrr ookkk neukenn?” hijgde Alma.
“Geennn ideeee maarrr dat denk ikkkk welll” kreunde Luuc zachtjes terwijl hij het tempo begon op te voeren.
“Alsss jij jeee mondddd maar dichtttthouddddddttttt” kreunde Alma wat harder, pakte tussen haar benen door zijn ballen vast en speelde er zachtjes mee terwijl hij haar neukte.
“Ik zeggg nietssss” ging Luuc door, haalde ineens zijn lul uit haar kut en keek haar aan.
“Verdomme Luuc” hijgde Alma nog na terwijl ze zich op haar knieën omdraaide en hem aankeek.
“Wat is er?” vroeg hij totaal onschuldig en zag dat ze achter hem ging zitten met haar borsten tegen zijn rug.
“Je plaagt me de hele tijd!” gaf Alma aan en trok hem rustig af terwijl ze haar andere hand tussen zijn benen deed en weer met zijn ballen ging spelen.
“Dit is gemeen!” gaf Luuc aan die ook haar tong over zijn oor voelde glijden terwijl hij werd bespeeld.
“Gemeen? Je eigen schuld!” genoot Alma van hun spel, liet zijn lul- en ballen los en ging op haar zij liggen waarna ze hem iets naar beneden trok en hem begon te pijpen.
Smakkend zoog ze hem met gesloten ogen af en voelde hoe hij haar tepels weer begon te bespelen totdat hij met zijn ring- en wijsvingers in haar kutje gleed, half over haar heen ging liggen zodat ze zijn lul uit haar mond moet laten glijden.
Terwijl Luuc haar been omhoogtrok, plaatste hij zijn schouders tegen haar been aan zodat ze die niet meer kon terugtrekken en ging op zoek naar haar G-spot.
Toen hij haar sponsig plekje had gevonden gleed hij er met constante druk- en snelheid zachtjes overheen en zag meteen de verandering bij Alma en begon op haar in te praten.
Aan het trillen van haar lichaam wist hij dat ze tegen het klaarkomen aanzat en verlaagde bewust de druk om haar net niet te laten klaarkomen maar voldoende om haar lichaam in opperste staat van geilheid te houden.
“Luuc, maaakkkkk meeeee klaaaarrrr!” smeekte Alma zachtjes en legde haar hand op zijn arm.
“Je mag echt zo klaarkomen, maar waarom die haast?” fluisterde Luuc terwijl hij zachtjes zijn vingers in haar kut bewoog.
“Ikk ben nietttt van steennnnnnn” kreunde Alma steeds harder die het gevoel in haar lichaam tot het uiterste voelde opkomen.
“Niet van steen? Wat is dit kleine steentje dan?” vroeg Luuc zachtjes fluisterend en gleed, al strelend over haar G-spot, langdurig met zijn vinger speels over haar klitje.
“Luuccccccccccccc” kreunde Alma ineens hard.
“Wat is er toch Alma?” vroeg Luuc die daardoor zijn vinger niet meer over haar klitje kon laten glijden maar ook zijn vingers uit haar lekkende kut haalde en doodgemoedereerd op zijn rug ging liggen.
“Waar ben jij verdomme mee bezig?” stotterde Alma en ging in zijn armen liggen.
“Ach, weet je, aan dat klaarkomen heb je niets. Dus laten we lekker gaan slapen!” daagde Luuc haar uit.
“Je mag gaan slapen zoveel je wilt maar klaarkomen zal ik. En jij gaat me daarmee helpen!” gaf Alma aan en begon liefdevol met hem te vrijen.
Met haar tong likte ze de binnenkant van zijn mond en voelde zijn hand in haar nek.
“Ik moet je helpen? Hoe ben je dan voorheen klaargekomen?” vroeg Luuc die voelde hoe Alma op zijn lichaam ging liggen, zwijgend zijn lul in haar kut bracht en zich erover heen liet zakken en meteen met haar heupen begon te bewegen.
Terwijl ze hem neukte keek ze hem aan.
“Met mijn vingers en mijn vibrator. Dan weet je dat. Maar nu ga je me neuken. Of je wilt of niet!” fluisterde ze en liet haar tong weer in zijn mond glijden.
Opnieuw haalde Luuc zijn mond weg, pakte met 2 handen haar gezicht vast en keek naar haar.
“Zeg wat tegen me! Praat tegen me!” hijgde Alma toen ze haar ogen opende en hem naar haar zag kijken.
“Hoe komt het dat je zo geil bent?” ging Luuc verder.
“Vanaf het moment dat je je hand op mijn buikkkkk legde” kreunde Alma.
“En toen liep het sap uit je kut in je slipje?”
“Jaaaaaaaa, en datttt gevoel werdddd erger in mijn tepels toen ikkkkk voelde hoe je me begon te kussennn” antwoordde Alma en kreunde diep toen ze haar bekken doordrukte en zijn eikel tegen haar baarmoeder voelde komen.
“Dus je kutje werd overgevoelig en lekte in je broekje?” ging Luuc op het onderwerp door, hield haar heupen vast en kantelde samen met Alma op hun zij waarna hij zijn lul uit haar kut liet glijden en opnieuw met haar ging vrijen.
Plots duwde Alma zijn gezicht weg en keek hem weer aan.
“Het is toch te gek voor woorden dat ik moet smeken om me te laten neuken” gaf Alma aan.
“Ik wil je juist graag neuken en geloof me maar mijn eikel is te gevoelig door alle spanning!” bekende Luuc die voelde dat hij beetje bij beetje gewend was dat hij de moeder van zijn vriend neukte.
“Gelukkig Luuc. Dat kan ik begrijpen. Doe dan maar rustig aan!” zei Alma hem aankijkend.
“Ik moest net steeds de grootste moeite doen om niet in je klaar te komen. Maar momenteel kan ik wel weer en kunnen we genieten” bekende hij, pakte zijn lul vast en begeleidde die weer in haar kut en trok haar weer terug op haar knieën.
“Jaaaaaa” zuchtte Alma die hem in haar voelde doorglijden terwijl hij zich aan haar heupen vasthield. “Niet in me kut klaarkomen. We kunnen ons niet wassen met het oog op de anderen. Kom klaar in mijn mond als het zover is” hijgde Alma verder.
“Ik ga je nemen zoals het uitkomt. Ik wil je kut horen soppen en voelen hoe je klaarkomt. Hoe dan ook!” kreunde Luuc die zijn ritme al aan het opbouwen was.
“Dit is lekker Luuc” gaf Alma aan en liet zich met haar borsten op het matras zakken.
“Nooit verwacht dat je er zo lekker en geil voor me zou liggen!” gaf Luuc aan en liet zijn duim over haar kontje glijden en zag die meteen knijpende bewegingen maken.
“Dit is inderrrrrrrdaadddd spannnennnnnnndddd en geeeeillll om er zoooo bijjjjjj te liggennn met je lullllll in mijn spleet” kreunde Alma ingehouden.
“Zal ik Dennis even halen en latennn ziennn hoe zijnnnnnn moederrrrr erbij ligttttt” kreunde ook Luuc.
“Je laat datttttt. Je bennnt er toeeeeeeeee in staaaatt. Misschien zit hijjjjj ook met zijn lul in jouwww moeder nu!” antwoordde Alma opgewonden.
“Ik weet niet offff ik dattttt wel willlll ziennnn!” bekende Luuc en ploegde met doffe slagen door in de lekkende kut van Alma en voelde zijn ballen tegen haar kut slaan.
“Zachtjesssss Luuc, jeeeee zit zoooooo dieppppp” hijgde Alma, richtte zich op en met 1 hand op het matras draaide ze zich iets om om hem aan te kijken.
“Oké, is goed” reageerde Luuc direct, trok zijn lul uit haar kut en boog meteen voorover om zijn tong tussen haar billen te laten glijden en besteedde terstond veel aandacht aan haar kontje dat zich met knijpende bewegingen om zijn tong sloot.
Met zijn tong in haar kontje en met zijn duim- en wijsvingers haar klitje bewerkend hoorde hij Alma steeds harder kreunen.
“Ik mag niet klaarkomen in je kut omdat we ons dan moeten wassen maar jij mag wel hard kreunen. Denk je echt dat ze dit niet horen?” gaf Luuc aan, liet haar klitje met rust en legde zijn handen weer op haar heupen en likte haar met volle tong anaal.
Ineens stopte hij met het likken tussen haar billetjes en sloeg haar op haar billen.
“Even anders!” gaf hij aan en zag Alma gaan zitten op haar knieën in afwachting wat hij wilde en zag dat hij op bed ging liggen met zijn knieën opgetrokken en voeten plat op het bed.
“Kom boven me hurken en steun met je handen maar op mijn knieën” gaf Luuc aan en hield haar been vast toen ze zich over hem heen draaide en ging gehurkt boven zijn mond zitten.
Luuc legde een kussen onder zijn hoofd zodat zijn hoofd hoger lag en liet zijn tong weer over haar gespannen kontje glijden.
“Tjezus Luuc, wat doeeee jeee?” kreunde Alma hardop toen ze zijn tong dwingend tussen haar billen voelde en wist dat haar kut strakgespannen openstond.
“Stil maar en laat me!” mompelde hij en likte haar met volle tong zowel vaginaal- als anaal en voelde hoe ze druppelde in z’n mond.
“Luuccccccc!” kreunde Alma hardop toen hij speels haar klitje streelde en zich er daarna op vast zoog.
“Luuc!” kreunde Alma opeens zachtjes, begon te trillen en kwam in haar eerste orgasme.
Terwijl hij haar stevig op haar heupen vasthield bleef hij zuigen op haar klitje en voelde hoe Alma krimpend klaarkwam en een beetje van haar kutsappen in zijn mond- en over zijn gezicht liet druppelen en verminderde de druk op haar klitje en ging daarna haar kut likken totdat ze zelf van hem afstapte.
“Zo ga je inderdaad met me om de komende dagen!” hijgde Alma nog na en gaf hem een kus.
“Ik heb toch niets anders te doen dus dit lijkt me een strak plan!” beaamde hij en trok haar in zijn armen.
Kussend en vrijend lagen ze bij te komen totdat Alma zijn lul vastpakte en hem begon af te trekken.
“Ik klaarkomen in jouw mond, jij in die van mij!” gaf ze liefdevol genietend aan, nam zijn lul in haar mond en begon te pijpen.
Lange tijd wist hij klaarkomen te voorkomen maar het temperament van Alma deed zijn lul anders denken en maakte zich op.
“Alma!” kreunde Luuc zachtjes.
“Wat is er!” fluisterde Alma zachtjes nadat ze zijn eikel uit haar mond liet glijden.
“Ik ga klaarkomen zo!” gaf hij aan en voelde hoe ze over zijn wangen- en door zijn haren streelde.
“Ik ben er voor je!” glimlachte ze, kuste hem en nam zijn lul weer in haar mond.
Na enige minuten begon Luuc te trillen en hield ze zijn lul stevig vast en zoog alleen op zijn eikel.
“Alllllllllllllmaaaaaaaaaaaaa” kreunde hij luid, trok zijn buik samen en kwam gierend ingehouden klaar.
Straal na straal voelde ze in haar mond spuiten en hield zijn eikel in haar mond totdat hij was uitgespoten en slikte het zaad door waarna ze hem trots aankeek en legde daarbij haar hand op zijn buik.
Pas na 30 seconden opende hij z’n ogen en keek haar aan!
“Ik denk dat je het lekker vond!?” glunderde ze van genot en ging in zijn armen liggen.
“Je bent speciaal. Wauw, wat was dat lekker!” genoot Luuc nog van het gevoel in zijn lul maar vooral van het samen met haar zijn.
“Ben ik goedgekeurd?” vroeg Alma speels en ging op haar zij liggen omdat hij haar van hem afduwde, zijn vingers natmaakte en in haar kut gleed.
“Dit was heerlijk!” bekende hij en zocht haar G-spot op.
Enkele seconden laten probeerde Alma zijn vingers uit haar lekkende kut te halen maar moest zich overgeven aan het intense gevoel tussen haar dijen.
Vol overgave streelde en masseerde hij haar G-spot en hield niet eerder op dan toen ze ingehouden gillend haar benen optrok en zich weer overgaf aan haar orgasme.
Omdat Luuc bleef doorgaan op haar gevoelige plekje kwam Alma krimpend en stuiptrekken klaar en druppelde wat van haar kutsappen op het bed en pas nadat ze het volgende orgasme had beleefd sloeg ze hem op zijn borst om hem te laten stoppen.
“Verdomme Luuc, als je op deze manier mijn kut blijft behandelen vallen we door de mand en dan moeten we het zien uit te uitleggen” hijgde Alma aan en veegde het zweet van haar gezicht.
“Er is niemand hier die je verplicht om klaar te komen!” antwoordde Luuc naar waarheid en werd weer naar haar getrokken om stilletjes te vrijen.
Die avond pijpte Alma hem nog 1x klaar en slikte gelukzalig het zaad door en vielen niet lang daarna in slaap.

De volgende ochtend stond Elly op, ging meteen plassen en liep daarna door naar Alma en haar zoon, zag hoe ze er bij lagen en maakte Alma stilletjes wakker.
“Dennis zal zo wakker worden. Dus jullie moeten eruit!” fluisterde Elly tegen Alma.
Even was Alma nog van de wereld maar kwam snel bij.
“Ik hoef niet te vragen wat jullie hebben gedaan. De lucht is hier om te snijden!” ging Elly door.
“Niet normaal gisteren! Mijn God wat lekker was dat!” bekende Alma en bekeek haar schaamlipjes.
“Laat de details maar achterwegen!” gaf Elly aan, keek ook naar de schaamlipjes van Alma en liet haar vingers erover heen gaan.
“Ben ik een familie-evenement?” vroeg Alma verbaast en keek naar de vingers van Elly op haar lipjes.
“Niet klagen over mijn zoon. Praat eerst eens met je eigen zoon!” bekende Elly, trok haar slipje opzij en liet haar eigen lipjes zien.
“Pfffff, ook jullie dus!”
“Ook wij maar dat houden we onder ons en vertellen niets aan de jongens!” gaf Elly aan waarna ze opstond en terug ging naar haar slaapgedeelte.

“Wakker worden Luuc! Iedereen is wakker en komen er zo aan!” fluisterde Alma terwijl ze door zijn haren streelde en haar lippen over die van hem liet glijden.
Ook Luuc werd moeizaam wakker en keek haar afwezig aan maar kwam snel terug in de realiteit.
Niet veel later werd het vrijen gestopt en stapte Luuc uit bed en ging naar de douche om zijn tanden te poetsen en zich te wassen.
Toen Alma ook in de douche verscheen waren ze al weer snel aan het vrijen en voelde ze zijn vingertoppen op haar kontje.
“Vanavond weer Luuc! We moeten opschieten!” sprak Alma zachtjes in de hoop dat hij door zou gaan.
“Niets vanavond!” gaf Luuc aan, plaatste zich achter Alma, opende haar billetjes en begon haar anaal te likken.
“Ohhhh, Luuc, stop gek!” hijgde Alma en duwde hem van zich af.
“Houd een beetje rekening met mijn gevoelens! Straks laat ik me neuken voor de ogen van Dennis! Dat kan echt niet!” zuchtte ze.
“Het is ook nooit goed!” lachte Luuc, trok haar tegen zich aan, legde zijn hand op haar wang en begon te vrijen.
“Nu genoeg en wegwezen tot vanavond” hakte Alma de knoop door en begon zich voor de ogen van Luuc te wassen.
Niet veel later waren ze in de cabine en opende Alma de deur om te luchten en nadat de anderen er ook waren gingen beide dames naar buiten.

“Ik heb je moeder geneukt. Het was echt heerlijk!” gaf Luuc terstond aan toen ze alleen waren.
“Houd je mond erover! Ik heb ook een verrassing voor je. Je moeder is klaargekomen bij me en ja, het was heerlijk” bekende ook Dennis maar sloot het onderwerp.

“Ik heb lekker geslapen! Jullie ook?” vroeg Elly weer binnen maar het standaard antwoord volgde.
“Wat gaan we vandaag doen?” haakte Alma in en voelde de hand van Luuc even snel op haar billen.
“Motorcrossen gaat dus niet omdat jullie zo nodig mee moesten! Dus vertel maar!” gaf Luuc meteen aan.
“Het leven is een en al teleurstelling dus zit niet te zeuren en geef eens antwoord!” zei Elly.
“Eigenlijk ben ik best moe en stel voor dat we even gaan slapen!” stelde Luuc voor en kneep in de billen van Alma.
“Wij gaan helemaal niet slapen. Je komt net je bed uit” gaf Alma direct aan wetende wat haar dan weer te wachten stond.
“Dan niet. Eerst vragen wat ik wil en dan dit!” beklaagte Luuc zich.
“We gaan straks wel even liggen. Maar nu niet” viel Elly haar zoon af en na enig overleg besloten ze ieder hun eigen kant op te gaan omdat de ene partij naar het dorp wilde en de andere wat door het bos wilde slenteren.

“Doe je wel voorzichtig met mijn moeder!” fluisterde Luuc ingehouden.
“Ik maak me meer zorgen om die van mij!” gaf Dennis aan.
“Ik houd je op de hoogte maar andersom ook! Geloof me!” zei Luuc en liep terug naar Alma.
“Wat is dit voor een onzin? Samen een paar dagen weg en dan ieder een eigen richting opgaan? We blijven bij elkaar. Punt” hakte Elly de knoop door en kreeg alsnog steun van Alma.
“Ik raak verward! De ene keer dit, dan weer dat! Dat gezeur hadden we niet met mijn vader; toen we konden vissen en motorrijden!” gaf Luuc plagend aan.
“Rustig joh. We hebben nu 2 dames bij ons!” maande Dennis zijn vriend.
“Dat is inderdaad wel vele malen beter! Je hebt gelijk!” antwoordde Luuc en kneep weer in de billen van Alma.
“Luuc!” zei Elly slechts toen ze het zag.
“Laten we dan maar een stukje lopen. Dan komen we weer bij!” gaf Luuc maar aan.
“Mijn idee” lachte Dennis voorzichtig en gaf een knipoog aan Luuc.
“Wat knippenogen jullie?” vroeg Alma.
“Niets, we zijn blij dat we in de frisse lucht staan” gaf Dennis meteen aan en trok Elly tegen zich aan.
“Dennis! Gedraag je!” gaf Alma meteen aan en voelde de hand van Luuc meteen weer op haar billen rusten.
“Stoppen jullie eens. Jullie zijn niet samen in een discotheek!” corrigeerde Elly meteen maar trok haar schouders naar achteren en gaf een ruim blik op haar borsten.
Luuc zag zijn vriend genieten en streelde de billen van Alma.
“Laten we, voordat we gaan, eerst maar even wat eten!” stelde Alma voor, liet nog even haar billen strelen en keek hoe haar zoon Elly vasthield en nam haar toen bij de hand naar binnen.

“Geheimen zijn er niet meer!” glunderde Alma en zag Elly dromend naar buiten kijken.
“Nee, niet echt geloof ik!” antwoordde ze, draaide zich om en keek lachend Alma aan.
“In een paar minuten tijd hebben we alles al meegemaakt. Jij zat zelfs al met je vingers aan mijn lipjes! Nooit verwacht dat ons grapje zo uit de hand zou lopen” ging Alma verder.
“Heerlijk toch. Ik heb vannacht genoten en had de grootste moeite om stil te blijven. Maar ik heb jullie ook niet gehoord!” zei Elly.
“Ik had met Luuc afgesproken dat hij niet in me moest klaarkomen want anders moest ik me wassen en dan zouden jullie het gehoord hebben” bekende Alma.
“Wij hadden dat zelfde probleem. Dus ook jij bent in je mond gespoten mag ik denken!?”
“Meerdere malen ja” beaamde Alma en likte obsceen nogmaals haar lippen af.
“Inmiddels weten we het van elkaar dus we kunnen ons vrij bewegen!” zei Alma terwijl ze het eten op tafel zette om daarna achter Elly te gaan staan en haar handen onder beide borsten legde en samen met haar naar buiten keek.
“Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!” zei Alma zachtjes terwijl ze de borsten van Elly losliet om daarna over de buik van Elly te wrijven.
“We gaan het meemaken” zuchtte Elly en voelde de handen van Alma nog verder naar beneden glijden, haar broek openmaken en haar hand in haar slipje liet glijden.
“Maar goed dat de jongens nog buiten zijn!” hijgde Elly die haar lipjes gestreeld voelde worden terwijl ze naar buiten bleven kijken.
Toen Elly wat met haar heupen begon te bewegen en haar billen tegen Alma aandrukte gleed een vinger tussen haar lipjes en voelde Alma het klitje van Elly dat ze begon te strelen.
“Weeee moetennn stoppennn Al, ze komen naar binnennnn” gaf Elly aan en haalde de hand van Alma uit haar broekje toen ze zagen dat de jongens inderdaad naar binnen kwamen zodat beiden snel de laatste spullen op tafel zette.
Bewust maakte Elly haar broek niet vast en liet haar gulp half openstaan zodat haar broekje een beetje zichtbaar bleef.

“Je broek staat open Ma” zei Luuc meteen bij binnenkomst.
“Hij zit even te strak. Straks zit ie weer beter” gaf Elly luchtig aan.
“Trek hem dan uit. Dan heb je helemaal geen last ervan” opperde Luuc en keek naar het kleine stukje van haar slipje dat zichtbaar was.
“Ik houd die maar aan. Lijkt me verstandiger en bovendien ben ik een dame!” reageerde Elly op zijn antwoord, keek Alma aan en haalde haar schouders op.
“Misschien wil hij zijn broek uitdoen?” gaf Alma luchtig aan.
“Ik heb er echt geen moeite mee. Zo spannend is het niet!” antwoordde Luuc terug.
“Voor ons is het net zo spannend als voor jullie. Je bent aan het opscheppen!” lachte Alma terwijl ze haar brood smeerde.
“Als ik mijn broek uittrek, dan trekken we allemaal onze broek uit!” stelde Luuc meteen voor.
“Laat het ons dan maar eens zien!” haakte Alma erop in en zag tot haar vreugde én verbazing dat Luuc meteen zijn broek uittrok.
“Is dat allemaal nou zo moeilijk. Maar nu zijn jullie aan de beurt!” wilde Luuc zijn beloning.
“Laten we het maar niet doen!” glunderde Elly en bleef kijken naar haar zoon.
“Je zal ze toch echt moeten helpen denk ik!” gaf Dennis als hint.
“Ik zal vechten tot ik er dood bij neerval!” gaf Elly met een glimlach aan maar werd meteen door Luuc van haar stoel omhoog getrokken, hield haar polsen goed vast en gaf Dennis opdracht om de broek van zijn moeder uit te trekken.
“Dat zullen we dan maar eens regelen!” gaf Dennis aan, stond op en ging voor Elly staan.
“Nu nog een grote mond of is het over?” zei hij tegen Elly en zag dat ze speels probeerde los te komen bij haar zoon.
“Hup, trek haar broek uit!” sprak Luuc ineens nerveus wat Alma opviel.
“Zal ik het doen Ma?” vroeg Dennis toch maar voor alle veiligheid.
“Ze heeft het zelf aangehaald. Dus je kan gewoon je gang gaan! Laat kijken wat voor slipje Elly draagt!” glunderde Alma
“Je begrijpt toch wel dat ook jij straks alleen in een slipje rondloopt he!” hijgde Elly iets van opwinding en spanning.
“Ik heb er geen moeite mee hoor!” gaf Alma aan en keek nauwlettend toe hoe Dennis de gulp van Elly naar beneden trok en naar zijn vriend keek.
“Nu haar broek!” ademde Luuc onregelmatig.
Nog snel keek Dennis naar zijn moeder maar toen hij zag dat die rustig zat te kijken trok hij langzaam haar broek naar beneden, ging op zijn knieën zitten en keek van dichtbij hoe haar slipje helemaal zichtbaar werd.
“Wacht maar als ik losgelaten wordt! Dan neem ik wraak!” zei Elly, stapte uit haar broek en werd losgelaten door Luuc.
Meteen opende ze de aanval op Alma, trok die van de stoel en gebood beide jongens om Alma vast te houden.
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en meteen werd Alma vastgehouden.
“Dus jij zit de jongens op te stoken om mijn broek uit te trekken. Het is je gelukt!” zei Elly, ging net als Dennis op haar knieën zitten en maakte rustig haar broek open.
Tergend langzaam trok ze de broek van Alma naar beneden en toen ook Alma uit haar broek stapte keken ze met hun drieën naar haar felrode string
“Nu nog een grote mond?” vroeg Elly en legde in afwachting van antwoord haar vingers op de rand van haar string en liet de jongens op hun gemak naar Alma kijken.
“Oké, dan geen antwoord” constateerde Elly die eerst beide jongens aankeek en toen de string van Alma naar beneden trok.
“Dat hadden we niet afgesproken!” hijgde Alma.
“Nee, maar leuk en mooi is het wel. Ik denk dat ze jongens wel even willen kijken!” gaf Elly aan, stond op, pakte losjes Alma vast en duwde Luuc en Dennis voor Alma.
“Kijken jullie maar. We hebben de hele dag de tijd!” zei Elly, keek even achterom en trok Alma mee op haar schoot toen ze ging zitten zodat Alma met haar rug tegen haar borsten kwam te zitten met haar benen aan weerskanten van Elly.
Meteen gingen de jongen weer voor Alma zitten en zagen hoe Elly haar benen uit elkaar deed zodat ook de benen van Alma zich automatisch openden.
“Laat me los El!” fluisterde Alma opgewonden die nu niet alleen half naakt voor Luuc zat maar ook voor haar zoon.
“Ik houd je vast voordat je rare ideeën krijgt door weg te rennen!” gaf Elly aan en opende nog verder haar benen zodat Dennis en Luuc de lipjes van Alma van elkaar los zagen komen.
Zonder verdere woorden bekeken beide jongens hijgend de kut van Alma en had Elly inmiddels Alma losgelaten en legde haar handen onder haar borsten en speelde wat met haar tepels.
“Vinden jullie het kutje van Alma mooi?” verstoorde Elly de rust en zag de jongens uit hun concentratie komen.
“Wauw Ma!” hijgde Dennis die zag had zijn moeder wijdbeens bleef zitten zonder dat Elly haar vasthad en met haar tepels speelde.
“Laat de jongen ook naar jouw kut kijken!” hijgde Alma, legde haar hoofd in haar nek en voelde de lippen van Elly op die van haar.
Toen Elly Alma van zich afduwde, moest die gaan staan en zag Elly opstaan.
“Trek jij mijn slipje weer uit. Net als gisteravond Den?” vroeg Elly en stond niet veel later zonder broekje voor je jongens.
“Jullie ook die kleren uit” gaf Alma aan en niet veel later bekeken ze jongens opnieuw de kutjes en borsten van beide vrouwen.
“Het is even wennen. Gisteravond en vannacht hebben we liggen neuken en nu zijn we met elkaar. Ik ga mezelf niet tekort doen en wat jullie doen moeten jullie zelf weten!” gaf Elly aan, duwde Dennis weer in de bank en ging hem op haar knieën pijpen.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 07 oktober 2018 - 16:30 / Hits : 13489 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De Camper
Auteur : melissa45@lycos.nl / Geschreven op : 28 januari 2006 - 14:27 / Hits : 22617 / Waardering : 3.35

Op vakantie met de camper…..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 februari 2013 - 10:47 / Hits : 36853 / Waardering : 3.13

Op vakantie met de camper…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 februari 2013 - 11:34 / Hits : 27089 / Waardering : 2.30

Nancy in de camper
Auteur : Rapalje / Geschreven op : 01 april 2009 - 10:50 / Hits : 12040 / Waardering : 2.27

Op vakantie met de camper…..(3).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 01 maart 2013 - 16:07 / Hits : 26438 / Waardering : 2.23

met pa in de camper op vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 02 januari 2009 - 13:11 / Hits : 21173 / Waardering : 2.21

Op vakantie met de camper…..(6).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 maart 2013 - 14:46 / Hits : 20567 / Waardering : 2.08

Op vakantie met de camper…..(4).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 06 maart 2013 - 16:37 / Hits : 20374 / Waardering : 2.07

Op vakantie met de camper…..(5).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 11 maart 2013 - 13:42 / Hits : 18157 / Waardering : 1.79

Op vakantie met de camper…..(7 slot).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 maart 2013 - 11:20 / Hits : 18686 / Waardering : 1.67

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb