Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Neuken met je schoonzoon.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Neuken met je schoonzoon.
Mijn naam is Sandra, ik ben inmiddels zesenveertig jaar jong, voor een vrouw toch behoorlijk lang met mijn een meter en eenentachtig centimeter. Ik heb een paar blauwe ogen en een gezicht waar de eerste rimpels al aanwezig zijn. Mijn benen zijn een van de mooiste dingen aan mijn lijf, en in combinatie met een paar volle borsten durf ik te zeggen dat ik er best mag zijn. Ik had mijn interesse voor seks de afgelopen jaren verloren door de ziekte van mijn man . Eerst dacht ik dat het wel zou meevallen want de zorg voor hem kwam op de eerste plaats. Maar na een paar jaar van intensieve zorg voor hem kreeg ik er steeds meer behoefte aan .Ik bestelde stiekem een paar dildo’s en vibrators aan, maar daar was ik ook gauw op uit gekeken omdat een echte lul toch altijd beter is dan een dildo. Mijn man weet niet dat ik ze heb en gebruik en dat wil ik zo houden ook. Nu zit ik veel op de computer een diversiteit aan pornosites te bekijken. Ik kijk heel graag naar sites waar mannen te zien zijn die zonder enige twijfels in het bezit zijn van een grote lul, ik kan er geen genoeg van krijgen als ik zo’n grote stijve lul op mijn scherm zie. Elk moment van de dag dat ik even vrij bent ,zet ik mijn computer aan, zoek een grote lul, en verbeeld me dan dat die in mijn kut gestoten wordt. Ik vinger mij wel een paar keer op een dag klaar. Maar ik hunker toch naar een echte warme lul in mijn kutje, terwijl ik mijn man ook niet wil bedriegen.

Die kan het ook niet helpen dat hij niet in staat is om me te geven waar mijn lijf naar snakt. In het begin vingerde hij mij wel en befte hij mijn kutje, maar als ik dan meer wilde hield het op. Ja, plassen was voor hem geen probleem maar om een stijve lul te krijgen was teveel gevraagd, het was en bleef een slap geval, waarmee hij dan weleens over mijn kutje en mijn klitje wreef. Maar mijn orgasmes waren niet zo sterk als toen zijn lul nog een grote lul was en hij me kapot kon neuken. Het is nu een half jaar geleden dat er iets gebeurde dat mijn leven op zijn kop zou zetten. Ik heb een dochter van negentien en als ik haar tekeer hoor gaan als ze met haar vriend lig te neuken ,word ik zo geil als boter en heb dan de neiging om er naartoe te gaan en op zijn stijve lul te springen. Als ik de kans krijg probeer ik aan de deur te luisteren en kom dan heel vaak gelijk met hun klaar terwijl ik een grote dildo in mijn kletsnatte kutje heb. Of ik sta echt met mijn hele hand in mijn kut op de overloop klaar te komen. Nu heb ik zijn lul wel eens gezien, die is behoorlijk groot maar niet echt stijf, en ik zou hem zo graag eens op volle sterkte willen zien en voelen. Al zou ik hem alleen maar gewoon een keertje met een stijve lul zien ,dan ben ik al tevreden. Ik begon, als we met zijn tweeën waren, om hem een beetje te testen ,om te kijken hoe ver ik hem kon krijgen om hem met een stijve lul te zien. Stan is een leuke jongen ,stevig van postuur en niet al te groot.

Als hij voor mij stond zou hij zijn stijve lul zo in mijn natte kut kunnen duwen zonder dat ik door mijn benen hoefde te zakken. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en hij weet dat ik hem graag mag. We zaten op een middag weer met elkaar te kletsen en ik probeerde het gesprek in de richting van seks uit te gaan ,en ik was op zo’n manier voor hem gaan zitten dat hij mijn ronde borsten goed kon zien. Hij keek wel, maar had mij ook al zo vaak gezien dat dat niet lukte . Onder het kletsen liet ik hem deze keer toch wel meer van mijn in nylonkousen verpakte dijen zien en hij kon de strak gespannen jarretelles en mijn kleine slipje zo heel goed zien. Maar ik deed net of ik het niet door had. Ik praatte gewoon door, zei dat zij nog zo’n leuke tijd voor de boeg hadden, en dat mijn tijd voorbij was. “Kom nou, zei hij ,mam doe niet zo raar ,je bent nog jong, je ziet er geweldig uit en er valt gerust nog wat van te maken.” Ik zei; “Ja jongen, dat kan wel zo zijn maar de helft van mijn plezier in het leven is weg gevallen.” Hij lachte en zei; “U bedoelt zeker de seks met Richard? U wilt toch niet zeggen dat u niet aan uw trekken komt?” Ik keek hem aan en zei; “Ja, dat al helemaal, ik ben pas zesenveertig, ik mag er best zijn, maar wat ik het meeste mis is lekkere seks. Ik wil ook wel weer eens een keertje een stevige beurt hebben, het is alweer een tijd geleden dat ik eens lekker geneukt heb.” “Mam, zei hij, ook al hebt u al een tijd niet meer geneukt, er zijn toch nog zoveel hulp middelen? Saskia heeft een paar lades vol met lekkere en opwindende spulletjes die ze regelmatig gebruikt als ze eens een keertje geil is en ik niet thuis ben. Ik ben vaak thuisgekomen en hoorde haar dan tekeer gaan met haar tarzan. En het mooiste was dan dat ze me riep en ik mocht toekijken hoe ze zichzelf neukte met haar favoriete dildo.” Ik zei; “Ja, dat kan allemaal wel; zo zijn, maar er gaat niets boven een echte stijve lul hoor. Ook al is hij maar tien centimeter, dan ben ik al tevreden.”

Ik zag in zijn ogen dat hij medelijden met me had en ik maakte daar dankbaar gebruik van. Ik zei; “ik zou heel graag weer een keertje een echte stijve lul willen zien, het lijkt mij zo geil om eens een stijve lul in mijn handen en mijn kut te voelen.” Ik merkte dat hij er op wilde reageren en ik zei gauw; “Stan ,dit mag mijn dochter niet weten hoor ,ik hoop dat je daar niet met haar over praat, jij bent de enige die ik het vertel, mondje dicht dus.” “Ja natuurlijk mam, ik zal dit aan haar vertellen,” hij stond op, omarmde mij stevig en gaf een paar zoenen op mijn wang . Ik voelde dat ik geil begon te worden en de tintelingen sprongen door mijn buik. Hij hield mij nog steeds innig vast en fluisterde lieve woordjes in mijn oor. Ik keek hem aan en ik met neergeslagen ogen vroeg ik hem: “Stan, zou ik die van jou eens mogen zien?” Hij liet mij los van de schrik en keek mij verbaasd aan. “Hoe bedoel je dat? Je wilt mijn stijve lul zien?” “Ja, zei ik, heel graag, een keertje maar! Je zou mij daar een giga plezier mee doen.” Hij zei terwijl hij me indringend aankeek; “Ja, maar hij is nu niet stijf en wat zou je dochter daar niet van denken?” ik zei; Dit hoeft ze nooit te weten. Stan, dit blijft tussen ons, ook mijn man hoeft het niet te weten, get is gewoon een geheimpje tussen schoonzoon en schoonmoeder.” Maar ik had ondertussen mijn hand naar zijn kruis laten zakken en voelde dat daar iets heel snel dikker en groter werd. Hij sputterde nog wat tegen, maar zijn lul echt niet, die werd steeds dikker. Zijn broek stond strak en ik trok hem tegen mij aan en drukte mijn onder lichaam tegen zijn kruis.

Ik deed of ik niet had gemerkt dat hij een stijve lul had gekregen en ik zei; “kom maar, dan maak ik hem stijf als je het goed vind.” Mijn hand gleed tussen zijn broeksband door en ik voelde het begin van zijn stijve lul . Een hele dikke eikel met daaraan een lange lul. Ik moest even wroeten om in zijn slip te komen en hij hield mij nog stevig vast. Het lukte en ik voelde zijn grote, hete eikel in mijn handpalm. Ik trilde van geilheid en mijn kut lekte in mijn slipje. Aan zijn omarming voelde ik dat hij het vet lekker vond dat zijn schoonmoeder zijn grote lul in haar hand had. Zachtjes knoopte ik zijn broek los, ik had nu meer ruimte en zijn slip schoof ik ook naar beneden. Ik kon het niet laten om met mijn andere hand even onder mijn rokje te voelen . Mijn slipje was zo nat, het kutgeil zat in mijn kruis en het voelde vet glibberig aan. Met mijn hand onder het kutgeil pakte ik zijn grote lul en die gleed zo door mijn hand heen als een mes door de boter. Hij merkte het niet, maar ik wist nu dat mijn kutgeil aan zijn stijve lul zat en daar werd ik mega geil van. Ik sjorde aan zijn broek en wilde die dikke lul uit zijn broek hebben. Ik trok hem mee naar de keuken, ik stond met mijn kont tegen het aanrecht aan. Hij zoende mij nu wilder, zijn tong verdween in mijn mond en we tongden elkaar fel. Hij schopte nu zelf zijn broek uit en met zijn andere hand trok hij mijn slipje kapot. Zijn hand gleed door mijn schaamlippen en hij voelde hoe nat ik was. “Oh, wat een lekkere natte kut heb jij,” zei hij hijgend. “Ja, stamelde ik, het is zo lang geleden dat er iemand aan mijn kut zat.” Zijn vingers gleden mijn kut in, en bij de eerste vinger in mijn kletsnatte kut klom ik bijna op zijn hand.

Ik wist dat ik van alles door elkaar haalde ,maar ik wilde eigenlijk alles tegelijk. Hij vingerde mijn kut heerlijk en toen ik klaarkwam op zijn vingers liep mijn kutgeil eruit alsof er een kraan open stond. Ik schokte en schokte en hoopte dat mijn orgasme niet meer ophield. Wat kwam ik fantastisch klaar! Door al die tijd zonder een lul liep het kutgeil mijn kut uit. Ik trok nog steeds aan zijn stijve lul, die glom van de spanning. Ik zei tegen mezelf; dit is de dikke lul die mijn dochter neukt, en nu zal hij mij ermee neuken en niet zo zuinig ook! Hij hoefde mij niet te beffen, ik wilde door hem geneukt worden, ik wilde weer eens een echte lul in mijn kut hebben, dat was het belangrijkste. Die grote, stijve lul van hem diep in mijn kut voelen! En het liefst een grote hoeveelheid warm sperma in mijn kut spuiten! Grote klodders warm sperma in mijn om sperma vragende natte kut. Ik tilde voorzichtig mijn rokje aan de voorkant op, mijn kapot getrokken slipje lag op de grond en ik richtte zijn dikke eikel tegen mijn venusheuvel . Ik bewoog mijn heupen zo dat ik zijn eikel tegen mijn klitje voelde. We omstrengelden elkaar en met zijn stijve lul tegen mijn klitje aan gaf ik hem de gelegenheid om die heerlijke lul zo in mijn kut te duwen .Dat moest makkelijk gaan want het was daar een gladde glibberige bende. Ik draaide een beetje met mijn kont en ik voelde dat hij mijn kut opende, als hij al niet open stond. Stan drukte nu ook door, en zijn grote eikel zocht zijn weg tussen mijn schaamlippen, en ik voelde even dat hij mijn kut voorbij ging. Oh, wat een heerlijk gevoel was dat om dat dikke ding tussen mijn geile natte dikke schaamlippen in te voelen. Hij stond er precies voor en het was een voordeel dat ik wat groter was, helemaal op mijn hoge hakken.

Ik voelde zijn handen over mijn nylonkousen strelen. “Dat vind je lekker, he? Draagt Saskia ook nylonkousen als jullie neuken? Dat zal vast wel, want ze lijkt in veel opzichten op haar moeder.” Ik sloeg een nylonbeen om zijn heupen en drukte mijn kut tegen zijn stijve lul aan. Ik wilde zijn grote lul graag in mijn kut hebben, maar ik wilde eerst zo op die dikke eikel klaar komen .Nou daar was niet veel voor nodig. De derde keer dat zijn dikke eikel over mijn klit ging, begon mijn kut alweer te krampen. “Ja Stan, ik kom klaar!”. Mijn klit puilde tussen mijn dikke schaamlippen uit en bij elke aanraking van zijn dikke eikel sprong ik als een veertje op ,super gevoelig was mijn klit! Nu hoorde ik hem voor het eerst iets zeggen . “Mam, mag ik mijn lul in je kut stoppen? Ik ben zo geil, ik wil mijn lul in die lekkere natte kut van je stoten.” Zwaar hijgend zei ik; “Ja Stan, dat is goed maar een beetje voorzichtig he, het is al zo lang geleden dat ik daar een echte lul in heb gehad.” Hij wist niet dat ik een groot aantal hulpmiddelen in huis had, die had ik samen met Saskia gekocht. Zijn dikke eikel zocht mijn warme natte kut, en even later voelde ik hem mijn kut inglijden. Tergend langzaam duwde hij die heerlijke lul van hem verder. Voor de show zei ik even. au, au, maar het ging met groot gemak . Zijn dikke eikel bereikte mijn baarmoeder en ik trok me iets terug. IK was zo geil als boter! Met mijn nylonbeen nog stevig om hem heen hield ik zijn grote lul in mijn kut. Zo was hij een stuk krapper bij elke haal die hij deed. Hij moest persen om hem zo door mijn schaamlippen heen dan diep in mijn kut te stoten. Hij hijgde, hij kreunde, het leek wel een hond, met beide handen onder mijn bloes zat hij mijn borsten te kneden.

Mijn tepels stonden stijf naar voren. Ik kon niets meer uit brengen en ik gaf me helemaal over aan dat heerlijke genot daar onder in mijn kut. Ik weet niet meer hoeveel keren ik klaar was gekomen ,maar het mocht wat mij betreft de hele dag duren ,ik was nog lang niet bevredigd. Stel je voor dat hij er straks spijt van zou hebben. Nee, nu is nu, en ik wil gewoon flink neuken, het kon mij niets meer schelen wie het wist. Ik wilde door mijn schoonzoon geneukt worden, dat is alles. Ineens schrok ik op, ik hoorde Stan rare geluiden maken, en met een knal rood hoofd stond hij zijn stijve lul wild in mijn kut te stoten. “Oh mam, ik ga je geile kut vol spuiten, ik kom klaar, mag ik je kut volspuiten?” “Ja jongen, toe maar, spuit je sperma maar lekker diep in mijn kut. Kom maar lekker klaar in mijn kut.” Zijn lichaam schokte en met flinke kracht voelde ik zijn sperma in mijn kut gespoten worden. Dat was een tijd terug dat ik het heerlijke gevoel van dat warme sperma dat in mijn kut stroomde had gehad. Ik kon wel huilen van blijdschap. Zijn schokjes werden kleiner en hij drukte hem er nog eens diep in en met zijn handen om mijn billen stonden we vast genageld aan elkaar. We tongden nog wat, zijn lul begon te verslappen en zakte uit mijn gladde kut. Ik duwde gauw een washandje tussen mijn benen dat op de aanrecht lag. Het sperma stroomde eruit en ik had het wel op willen likken. We moesten even bij komen en we spraken daarna af dat het eenmalig was. Maar na een maand begon hij zelf weer te geilen met mij en hij neukt mij nu zo vaak mogelijk en ik vind het best. IK doe wat hij graag wil, ik trek aan wat hij lekker vind. Ik weet nu ook dat hij geil wordt als hij een vrouw ziet die hakken en nylons draagt, en ik doe het met plezier, omdat ik het vet vind om hem zo op te kunnen geilen. Mijn kut gloeit bij voorbaat als ik weet dat hij er weer komt. Dit doen we nu een half jaar en we gaan ermee door.
Auteur : max55 / Geschreven op : 01 november 2018 - 11:55 / Hits : 14484 / Waardering : 4.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

mijn schoonzoon en ik 2
Auteur : krista / Geschreven op : 03 december 2014 - 21:13 / Hits : 28369 / Waardering : 4.34

mijn schoonzoon en ik 1
Auteur : Krista / Geschreven op : 28 november 2014 - 22:01 / Hits : 40834 / Waardering : 4.34

Betrapt door mijn man toen ik met buurman lag te neuken.
Auteur : Sabrina / Geschreven op : 21 augustus 2017 - 23:17 / Hits : 32192 / Waardering : 4.31

Wie wil me neuken?
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 september 2004 - 17:45 / Hits : 216101 / Waardering : 3.91

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 415989 / Waardering : 3.85

mijn schoonzoon en ik 3
Auteur : Krista / Geschreven op : 23 december 2014 - 20:25 / Hits : 29625 / Waardering : 3.81

Schoonzoon logeert
Auteur : Trian / Geschreven op : 07 september 2018 - 14:25 / Hits : 23243 / Waardering : 3.75

Mijn schoonzoon en ik 5
Auteur : Krista / Geschreven op : 12 januari 2015 - 00:08 / Hits : 16638 / Waardering : 3.70

Een trio met mijn dochter en schoonzoon.
Auteur : Ria P / Geschreven op : 03 juli 2012 - 20:06 / Hits : 78974 / Waardering : 3.66

Mijn schoonzoon en ik 6
Auteur : Krista / Geschreven op : 18 februari 2015 - 00:19 / Hits : 16205 / Waardering : 3.60

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
mijndingetje
heerlijk verhaal,fantaseer zelf soms ook over schoonmoeder wat graag strakke broeken draagt en graag bukt,ja dan kijk ik ook graag lang toe en als ze dan een beetje kreunt krijg ik onder de tafel wel een stijve in mn broek
Geschreven op : 03 november 2018 - 14:22

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb