Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn Deense vakantie (2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn Deense vakantie (2)
Dat was dus echt genieten van dat avontuur met mijn Deense kapitein. Gertjan en ik waren er ontzettend geil van geworden. Dus de dagen daarna hebben we ons helemaal suf geneukt. Maar zoals dat gaat na verloop van een paar dagen ebt die geilheid wat weg en vervielen we weer in ons oude ritme. Daar was niets mis mee, maar we wilden allebei meer zonder dat we dat expliciet uitspraken. Na een paar dagen reden we door naar een volgende camping. We konden onze caravan zodanig plaatsen dat we uit de wind stonden en maximaal profiteerden van de weinige zon die er was. Voor mij een beetje een saaie vakantie, want ik houd van uitbundige zonneschijn, omdat ik daar geil en opgewonden van word. Er is niets lekkerder dan een beurt te krijgen van Gertjan na een zonnebad. Maar niet alleen van Manlief, ieder man die mij met respect en ingehouden geile opwinding behandelt mag mij een beurt geven.
Maar toch kwam er een dag dat er steeds minder wolken voor de zon schoven. Hoe langer de zon scheen hoe meer ik mijn opwinding voelde toe nemen, heerlijk. Ik was dan ook steeds in de weer om mezelf zo optimaal als mogelijk in de zon te positioneren en tegelijk een beetje uit de wind te blijven.

Ik had die dag een zwart badpak aangetrokken. Eén waar mijn man zo dol op is, omdat er tussen mijn borsten een zigzag touwtje zit, dat veel uitzicht geeft op mijn D cup tieten. En ofschoon we al heel wat jaren getrouwd zijn, wordt manlief nog regelmatig geil en opgewonden van mijn lichaam. Daar zit ik dan, met een tijdschrift in mijn tuinstoel voorzien van een voeten steun, heerlijk onderuit gezakt genietend van de zon.
De camping is bijna uitgestorven. Ook de caravans naast ons ziet er verlaten uit. Ik geniet van de rust en hoef me geen zorgen te maken dat er iemand aanstoot neemt als ik mijn voorpand omlaag rol om mijn tieten vol in de zon te zetten. Trouwens bekeken worden maakt mij ook geil. Als er een wolk voor de zon kruipt dan krijg ik gelijk kippenvel en worden mijn tepels snel hard en stijf en trek ik mijn badpak weer omhoog. Ik heb grote harde tepels dus die zijn dan duidelijk zichtbaar in mijn badpak.
Maar onze buurcaravan is toch niet zo onbewoond als we dachten. Ik lag heerlijk in de zon te genieten. En de zon geilde mij ook al lekker op. Ik droomde al weer van een heerlijk beurt door Manlief. “Verrek Anja, er staat vanuit die caravan een vent naar je te gluren,” zegt Gerritjan. Hij zegt dat met een veelbetekenend glimlachje. Na het avontuur met de Deense kapitein zijn we wel weer toe aan een nieuw avontuur. Ik glimlach naar hem. We voelen elkaar feilloos aan. We drinken samen koffie en ik zit rechtop met mijn borsten maar net bedekt. Beter gezegd, eigenlijk net niet bedekt. Mijn stijve tepels houden net mijn badpak op zodat ze net niet te zien zijn, maar er valt ook niet zo veel te raden. We kletsen samen en zien dat het stel intussen achter hun caravan is gaan zitten. Ik verbaas me er over dat ik ze niet eerder opgemerkt heb.

De man heeft zijn stoel zodanig neergezet dat hij mij kan zien. Telkens als hij, al pratende met zijn vrouw, zijn hoofd draait, moet hij ongeveer recht tussen mijn benen kijken. Ik sla er niet veel acht op. Maar tussen-mijn-benen reageert wel door vochtig te worden. Ik zou me eigenlijk begluurd moeten voelen. Maar het tegendeel gebeurt, ik word geiler, mijn kut wordt natter en mijn tepels harder.
Om de spanning wat op te voeren loop ik om onze caravan om het wasgoed te controleren. Ik doe geen moeite om mijn nekbandje over mijn hoofd te doen. Terwijl ik bij de droogmolen sta en naar de waslijnen reik voel ik langzaam mijn borsten boven mijn badpak uit komen. Ik laat het ook gewoon gebeuren. Ik besteed vooral veel aandacht aan de BH’s en de slipjes. De man ziet het, en lacht naar me. Op het zelfde moment kijkt zijn vrouw ook. En als ik klaar ben met het wasgoed trek ik mijn badpak weer een beetje in fatsoen. Niet te fatsoenlijk, maar net genoeg om mijn tepels uit zicht te halen.
Ik loop hun kant op en raak met ze in gesprek. Onder het gesprek komt er weer een wolk voor de zon. Ik krijg gelijk weer kippenvel. Zij hebben gewone kleding aan. Zij zegt dat zij het nog net te koud vind om wat uit de doen. Stoer zeg ik, “Oh maar het is al best al lekker.” Maar mijn stijve tepels staan weer strak om net de rand van mijn badpak op te houden. De man ziet dat en kan zijn ogen er niet vanaf houden. Ik laat me graag bekijken en doe dus net of ik de bijzondere aandacht van de man niet in de gaten heb. Ondanks mijn wat sletterige manier van doen, hangt er een ongedwongen sfeer.

Even later komt Manlief er ook aan, die ziet onmiddellijk de speciale aandacht van de buurman voor mijn borsten. Hij knipoogt naar me, want hij weet dat mij dat goed bevalt. We voelen beiden dat er een erotisch avontuur zit aan te komen. Wij stellen ons voor als Anja en Gertjan. Zij zijn Sigrid en Ole. Zij nodigen ons uit om er bij te komen zitten. Ongegeneerd wordt ik inmiddels gekeurd door Ole. Hij kleed me met zijn ogen bijna uit. Ik zie hoe zijn blik langzaam zakt van mijn tieten naar mijn venusheuvel. Ik laat het schaamteloos gebeuren en ik geniet er geweldig van. Achteloos spreid ik mijn benen, voor zover de leuningen van de stoel dat toelaat. Al pratend en bewegend, vallen mijn tieten bijna uit mijn badpak. Ik pak mijn badpak aan de zijkant van mijn borsten beet een trek het weer strak omhoog. Daarbij schiet er toch eerst een tiet uit. Ik doe net of het de normaalste zaak van de wereld is. Ole kijkt en lacht. Sigrid ziet het ook en lijkt het in het geheel niet vreemd te vinden. “Ja,” zegt Sigrid, “soms kunnen ze behoorlijk in de weg zitten. Maar ik zou ze niet willen missen, want ze geven toch ook veel genot.” Ole zit nog steeds in zijn stoel en moet nu ongetwijfeld zien dan de stof van mijn badpak strak in mijn gleuf getrokken zit. Ik weet dat hij dan mijn volle schaamlippen moet kunnen zien. Om de zaak niet direct op de spits te drijven, stel ik voor dat zij ’s avonds wat komen drinken bij ons. “Dan kan ik nu nog even in de zon liggen.”

Als we weer in de caravan zijn begint Gertjan over mijn exhibitionistische gedrag en dat hij het geweldig vond hoe ik weer achteloos alle verrukkelijkheden van mijn geile lijf ten toon had gespreid. Ik voel even en constateer een flinke bobbel in zijn zwembroek. "Nou volgens mij stond jij die Sigrid ook gewoon uit te dagen, want die stijve in je sportbroek zou zelfs een blinde kunnen zien." We stellen vast dat we hier nog een paar dagen zijn en wie weet wat voor spannende dingen er nog gaan gebeuren.
Manlief gaat dicht achter mij staan. Ik voel zijn harde lul tegen mijn billen. Hij was behoorlijk geil. Hij trok met kracht mijn badpak aan de kant en duwde zij harde lul tegen mijn kut. Ik duwde naar achteren, door het gegluur van Ole was ik ook behoorlijk geil geworden. Manlief ramde zijn pik volle kracht naar binnen, wat een zalig gevoel, Ik dacht dat ik plofte en barste. Hij had me lange tijd niet zo fel en heftig geneukt. Hij greep mijn heupen en stootte fel en onbeheerst. Ik kon mij amper staande houden aan het aanrecht. Telkens voelde ik zijn harde lul diep in mijn kut wat een zalig gevoel bij iedere stoot kwam mijn orgasme dichter bij. Aan de zwelling van zijn lul voelde ik dat ook manlief zijn hoogte punt naderde. Plotseling voelde ik zijn warme zaad in mijn kut spuiten, mijn knieën knikten toen door mijn geile lijf het orgasme raasde. Ik kon me niet meer houden ik brulde en kreunde van genot. Manlief riep alleen maar, “ik kommm, ik kommm. Ik komm, lekkere geile slet van me ik spuit je vette kut vol, ik komm.”
Toen de half harde lul van Manlief uit mijn kut gleed, droop er langzaam een straal sperma vermengd met mijn kutgeil langs mijn dijen naar beneden. Langzaam kwamen we weer tot ons zelf. We zagen dat Sigrid en Ole met een enigszins verbaasde blik naar onze caravan keken. Toen ik glimlachend mijn duim op stak, doken ze wel direct achter hun windscherm.


Gertjan is een enthousiaste hobby fotograaf. Na de lunch pakte hij zijn rugzak en fototas met spullen en gaat op pad. Het is inmiddels lekker warm geworden en daarom verwissel ik mijn badpak voor een bikini. En zit ik weer lekker te genieten uit de wind en in de zon. Ole blijft naar me kijken en daar geniet ik van. Dan krijg ik een WhatsApp van Gertjan, of ik al lekker ondeugend aan het doen ben. Natuurlijk ontken ik dat. Maar Manlief Appt gelijk terug dat ik mij juist vooral als een sletje moet gedragen. Manlief geniet daar altijd vreselijk van en wordt van mijn sletterig gedrag naar vreemde mannen altijd super geil. Ik plaag hem terug, dat ik tijdens zijn afwezigheid mijn best ga doen om me door Ole een beurt te laten geven.
Even later besluit in mijn topje af te doen om ook mijn tieten lekker door de zon te laten strelen. Natuurlijk ziet Ole dat. En even later volgt Sigrid mijn voorbeeld. Ik ga wat verzitten en zit even later met opgetrokken benen recht in zijn blikveld. Het lijkt dat Sigrid door de warmte wat wegdommelt. Ole kijkt afwisselend van Sigrid naar mij. Vermoedelijk blijft hij naar haar kijken om zijn aandacht op mij niet al te veel te laten opvallen. Mij kan het niet schelen. Tegenover Gertjan heb ik niets te verbergen. Maar de zon en de aandacht van Ole, maken mij wel lekker geil. Ik voel mijn kutje weer vochtig worden. Ik bericht Manlief de situatie. Ik vraag voor de vorm, maar zeker ook om hem op te geilen of ik niet te sletterig ben of me te hoerig gedraag. Hij antwoordt zoals ik had verwacht dat het nooit te sletterig of te hoerig kan zijn. “Ik weet dat je ervan geniet en je weet dat ik er van geniet. Doe wat je lekker vindt en laat je gaan!”
Ik laat mezelf heel langzaam iets onderuit zakken zodat de stof van mijn bikinibroekje super strak om mijn dikke kut spant. Ole is één en al aandacht. Ik doe of ik niks door heb, terwijl ik bloedgeil ben en mij kut drijfnat is inmiddels. Ik zie aan de bolling in zijn sport broekje dat hij het mooi vind. Ole draait iets bij, ik denk om te voorkomen dat als Sigrid ineens opkijkt, zij zal zien dat hij een stijve begint te krijgen. Maar ik vind zo’n zwellende lul een heerlijk gezicht.
Ik plaag hem nog verder door mijn benen wat uit elkaar te laten zakken. Het liefst zou ik mijn geile snee aan hem tonen maar dat doe ik niet. Hij moet wat te raden overhouden. Ik voel dat ik drijfnat begin te worden en dat moet hij ongetwijfeld kunnen zien, donkere kringen in mijn bikini-broekje. Ik sta op om mezelf even wat te drinken in te schenken. Binnen in de caravan, trek ik mijn broekje strak tussen mijn billen. Het teveel aan stof rol ik iets omlaag. Dan ga ik weer met wiebelende borsten naar mijn tuinstoel en buk even diep voor hem voordat ik weer ga zitten. Ik kijk hem recht en Ole verlekkert zich weer aan mij. Ik ben inmiddels super geil en wil eigenlijk maar één ding, dat is zijn pik in me voelen. Ik doe mijn benen weer wijd en laat hem zien dat mijn dikke gezwollen lippen niet meer achter mijn kruisje passen. Ik zie hem onopvallend voor Sigrid over zijn erectie wrijven. Om geen misverstand te laten bestaan, wrijf ik over mijn kut en met mijn andere hand knijp ik in mijn rechter tiet en tepel. Ik wenk hem en hij schrikt en kijkt naar Sigrid. Hij durft blijkbaar niet en dat vind ik wel leuk. Ik wil zijn stijve pik graag zien, zeker in deze spannende situatie. Ik laat hem vechten tegen zijn gevoelens en probeer hem verder op te geilen. Met enige moeite krijg ik mijn veel te strakke kruis van mijn bikini-broekje een beetje opzij, net genoeg voor hem om recht in mijn geile kut te kunnen kijken. Ik voel dat mijn kleine schaamlippen wellustig naar buiten hangen. Ole worstelt met zichzelf, hij wil wel, maar hij kan niet.
Ik rek me uit en laat alles zien wat ik heb. Dan ga ik wijdbeens zitten en trek mijn bikini top los-vast aan, zodat het bovenstukje achteloos over mijn tieten hangt en mijn harde tepels niet voor iedereen zichtbaar zijn. Als een volleerde slet ga ik staan en draai geil met mijn lichaam. Ik kijk hem aan en wenk hem dat hij met me mee moet komen. Ik doe mijn slippers aan en wandel naar het toiletgebouw. Af en toe kijk ik om of hij volgt. Als ik net bij de deur ben, dan zie ik dat hij mijn kant op komt. Ik besluit de achterste douche ruimte te nemen. De doucheruimtes op deze camping lijken naar onze begrippen op badkamers zoals in Nederland. Als ik voor de deur sta stuur ik Manlief een berichtje, dat eindigt met, “ . . . . in de laatste doucheruimte sta ik met een kut vol zaad op je te wachten.” Ik weet zeker dat mijn Gertjan straks met een keiharde lul op het vertrek van Ole staat te wachten. Als Ole komt, lok ik hem snel naar binnen en hij laat zich graag uitnodigen. Ik zie in zijn sportbroek een dijk van een erectie. Eenmaal binnen doe ik de deur dicht en op slot, en werp ik me op hem. Ik ben zo geil, ik duw me tegen hem op, ga met mijn handen over zijn rug en stroop zijn sportbroek naar beneden. Zij stijve lul ketst terug en slaat tegen zijn buik en voor ik besef wat er gebeurt heeft Ole mij ontdaan van mijn bikini. Hij heeft een rechte keiharde pik. Een maat die ik graag voel.
Ik duw hem op de grond. Ik ga op mijn knieën en neem die heerlijke lul in mijn mond om hem te pijpen. Hij duwt zijn heupen omhoog en neukt mij achter in mijn keel, wat een sensationele ervaring. Ik voelde zijn stotende pik kloppen. Ole trilde en hijgde en het duurde dan ook niet lang of hij begon heftig te spuiten. Zijn zaad droop langs mij kin op mijn tieten. “Zo jij was wel toe aan een beurt, dat was heftig klaar komen.” Hij zegt niets en ligt na te genieten. Ik dwing hem op zijn rug op onze handdoeken te gaan liggen. Zij pik staat recht omhoog. Ik hurk mij over hem heen. Ik laat mij zakken en voel zijn eikel tegen mijn natte schaamlippen. Een geile tinteling trekt door mijn onderlijf. Ik laat me langzaam zakken. Ik voel hoe zijn harde lul bij mij binnen dringt. Hij laat zich gewillig neuken. Hij kreunt zacht. Als zijn Deense pik tot de wortel in mijn Hollandse kut zit wacht ik even. Dan kom ik weer langzaam omhoog. Een zalig gevoel als die lul langs mijn kutspieren glijdt. Als ik weer langzaam zak knijp ik mijn kut samen. Ole reageert direct. “Ja lekker wat heb je een strak kutje. Neuk me, geile slet.” Ik blijf lekker langzaam in mijn eigen tempo op en neer gaan. Bij iedere stoot naar beneden stoot hij omhoog. En zo bouwen we ons orgasme op. Plotseling, onverwacht, stoot hij fel en hard. Hij raakt mijn baarmoeder. “Aue, auw, jaahh” en tegelijk kreunen we dat we klaar komen. Ik voel zijn zaad schot na schot diep in mijn kut. Ik zit lekker stil en giet van dit heerlijk geile gevoel. Ik knijp mij kutspieren samen. “Jaahh ik komm, ik spuit lekker sletje van me wat heb je een heerlijke strakke kut.”
Langzaam dringt het tot Ole door wat er is gebeurt en toept in zijn Deense engels, "my wife will find out." Ik besluit om hem verder te negeren. Ik heb ik wat ik wilde, en ik trek mijn bikinibroekje aan en verlaat de doucheruimte. Mijn kruis drijfnat is van mijn geil en het sperma van Ole. Ik zie Manlief al voor de caravan staan. Ik zie zijn stijve en zijn geile blik. Voor ik besef wat er gebeurt trekt hij met kracht mijn bikini van mijn lief en duwt mij op de vloer. Ik trek mijn benen op, grijp mijn knieholten. Gertjan komt tussen mijn dijen en duwt met kracht zijn superstijve lul diep in mijn kut. “Geile hoer, geile slet, ik ga je neuken, ik ga je diep neuken. Geil hoer van me. Ik neuk je kut vol sperma. Je lekkere vol gespoten kut.” Gertjan ramt als een wilde op en neer. Het is zalig om zo fel en heftig geneukt te worden. In een moordend tempo neukt Manlief me naar een mega hoogtepunt. Tomeloos begin ik te kreunen en te hijgen en te schudden. Ook manlief kreunt en hijgt. Ik voel stoot na stoot zijn zaad diep in mijn kut. Ik duw mijn heupen omhoog om zijn keiharde heerlijke lul diep te voelen. Ik raak even van de wereld alles draait en wordt donker. Het enige dat ik nog kan is heftig kreunen en mijn kut samen knijpen om die super lul van Manlief nog intenser te voelen. “Jaahh je strakke kutje,” is het enige dat hij nog zeggen.
Heel geleidelijk komen we weer tot ons zelf. Ik voel de pik van Manlief verslappen en uit mijn uitgewoonde kut glijden en ik voel een stroom zaad en kutgeil langs mijn dijen lopen.

wordt vervolgd
Auteur : Trian / Geschreven op : 04 november 2018 - 19:47 / Hits : 10788 / Waardering : 4.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

mijn Deense vakantie (3)
Auteur : Trian / Geschreven op : 18 november 2018 - 15:54 / Hits : 3583 / Waardering : 4.50

Mijn Deense vakantie (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 21 oktober 2018 - 19:39 / Hits : 21909 / Waardering : 4.42

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 26531 / Waardering : 4.85

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 39184 / Waardering : 4.72

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie.
Auteur : Larissa / Geschreven op : 05 maart 2018 - 17:16 / Hits : 34518 / Waardering : 4.66

Mijn wel erg stoute najaars vakantie.
Auteur : Edith / Geschreven op : 27 december 2016 - 16:37 / Hits : 45866 / Waardering : 4.60

Op vakantie met mijn vader deze zomer.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 24 september 2016 - 19:14 / Hits : 44606 / Waardering : 4.60

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 36320 / Waardering : 4.48

Op vakantie met mijn bloedmooie schoonzusje en zwager
Auteur : Frank / Geschreven op : 12 december 2017 - 14:40 / Hits : 42037 / Waardering : 4.44

De vakantie met mijn dochter (2)
Auteur : Jeanke / Geschreven op : 10 maart 2018 - 17:29 / Hits : 17620 / Waardering : 4.37

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb