Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vakantie Curacao 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vakantie Curacao 4
Lisa & Ik waren door de heerlijke paar dagen meer dan een stelletje aan het worden en was een weekend geweest met veel zon strand zwemmen samen in de zee hier iets verder op waar ook een paar heerlijke zonnebedden stonden van het Resort .

Was inmiddels begin van de Nieuwe week en had haar deze ochtend verrast met een heerlijke Champagne ontbijtje op de kamer en zoals altijd slaap ik hellemaal met niks aan in bed en kon mijn oogjes maar met moeite voor me houden wat deze meid voor een paar heerlijke en meest perfecte mooie borsten zijn heeft en zo perfect stevig en meer dan heerlijke harde speentjes .

Lisa was nog maar net paar tellen wakker en keek haar oogjes uit dat er een ober op de kamer was met broodje en sapjes en allemaal heerlijke dingen die ik speciaal voor haar had gedaan met heerlijke echt fles CHAMPAGNE.

Haar string was als een plaatje om dat kleine perfecte XS kontje van haar
en keek me aan met een ondeugende paar oogjes ,MMMM je weet me wel weer eens flink te verassen he .

Nee echt niet hoor zeg ik terug moet toch ook eens lekkerste meissie van mij goed verzorgen , Nou dat is wel OK hoor .

Lisa doet haar string naar me toe gooien kijk maar eens wat voor lekkere dikke witte plakken daar in zitten, Dat kan ik me niet meer voor de geest halen zeg ik met een foei fouten blik in mijn ogen .

Boef dat je er bent nu weet je daar in eens niks meer van Nou ik nog wel hoor is de eerste echte beste seks ooit met jou .

Had direct zin om je op het strand bedje te neuken gisteren avond na het meeste fijne diner ooit met een jongen als jij .

Kijk elkaar aan en grijp haar lekker tegen me aan en voelt dat meer dan onwijs lekker aan Lisa is totaal van dit fijne vroege ochtend moment onder de indruk ,MMMM wat een heerlijke fijne verassing van jou schat .

MMMM doe direct haar een lekker glas ROSE champagne geven en drinken samen uit elkaars glas terwijl haar balen direct tot actie komen van de heerlijke ijskoude drankje .

OOOOO dit komt echt door jou lekkere grote handen om mij heen schat van me dit is de eerste keer dat dit mij overkomt hier op dit meer dan heerlijke eiland met jou .

Trek Lisa op mij stoel en bijna direct zit volle vaart om mijn schoot en voelt mij flinke harde PIK .OOOOOO dit is de eerste keer dat ik hem zo lekker voel hard worden en zacht drukt ze haar benen uit elkaar en roept hij kan lekker in mij komen hoor .

Lisa grijpt hem beet en drukt hem in een keer volle vaart in haar klets natte strakke roos je naar binnen rijd tegen mijn middel aan en zit volle lengte in haar klets natte doos .

AAAAAA kom maar eens flink manier in mij klaar BART ,Lisa giert het uit van plezier en is klets nat van dit heerlijke harde ding van mij .

WOW binnen NOW TIME komen we te gelijk Klaar en weet zeer zeker dat door de bubbels en heerlijke ochtend samen onwijs veel dikke witte zaad gaat komen ,,JAAAAA dit is de meest fijne ochtend seks moment samen met jou lieverd van MIJ .

Lisa zuigt de laatste paar sperma klodders naar binnen via haar mooie kleine mondje MMMMMMM onwijs lekkere dikke pap heb jij mannetje kan er maar geen genoeg van krijgen de drie jaar dat ik niks daar heb kunnen hebben en krijgen van thuis zal ik door jou dikke piemel eens fijne manier in gaan halen met jou.

OOOOO werkelijk de flinke dikke zaad resten lopen via spleet naar buiten je bent wel een super stier in de wei Ha HI giert ze .

Heb jaren alleen maar daar van kunnen lezen en horen van studie meiden nu is het voor mij het moment om de schade eens flink in te halen met jou Boef...


Lisa en is totaal door de heerlijke ochtend seks klaar voor een fijne en heerlijke strand wandeling samen is nog maar net licht hier en alle is nog maar net wakker aan het worden op dit paradijsje samen en zie hoe Lisa haar mooie lichte roze bh en broekje aan doet die ze hier beneden zelf gekocht heeft .

MMMMM haar tepels zijn van de heerlijke ochtend seks samen zacht en zeer gevoelig en tedere manier naar voren wijzende wat een paar prachtige dingen meissie heb je daar toch en grijp ze even lekker vast .


OOOOOO weet je wel hoe lekker en geil natte kut ik daar van krijg als jij ze beet pakt , Heb zo onwijs lekkere seks met jou dat ik mij geen beter kerel kan wensen die ook aan mij denkt .

Dat eerste keer gisteren avond met jou op de twee avond samen hier was er voor mij geen wachten meer bij wilde en moest weten hoe lekkere dat ding daar tussen mijn benen voelt van jou .

heb je daarom ook heden ochtend maar eens laten zien wat voor flinke hoeveelheid zaad je naar binnen laat komen bij mij gisteren avond en net na het ontbijtje samen was er weer een flinke stroom sperma van jou ballen naar binnen gegaan daar tussen die smalle schede van mij .

Bart is door haar hellemaal flink vaart weer tot over zijn oren verliefd op haar en vraagt haar of ze niet paar dagen kan blijven nog , Lisa weet niet wat ze hoort dat hij tiendagen verlengd heeft hier voor ons twee .

HI Ha je maakt een geintje he Mannetje , Nee zeer zeker niet lopen samen naar de Front desk va het Hotel C Q resort .

Zie je wel schatje ik maak je tot een fijne en heerlijke liefdes vakantie voor ons twee , Kom Schat we gaan even lekker manier samen strand wandeling maken lopen van het resort via de trap naar het zeer rustige van god en alle mensen verlaten strand toe terwijl ik LISA vraag waar ze heden avond samen met mij wil eten .

Nemen de rustige loopje richting de waterlijn waar nog geen mens te zien is en haar mee trek in het heerlijke warme water ,Lisa is door deze actie totaal verrast terwijl ik haar bikini broekje los trek en haar mooie kleine topje los ruk en samen spier naakt een stukje langzaam het water in lopen .MMMMM wat is dit onwijs lekker het warme zee water zo tegen mijn kalle KUT te voelen komen , Lisa pakt mij beet en grijp het kei harde volle ronde eikel van me beet en zegt dit is de eerste keer dat ik hem hier in het prachtige mooie warme zee water wil voelen komen .

WE hebben echt eerste keer seks in de zee samen terwijl onze paar kleine stukjes stof op de houten ligbedjes liggen van het stille en god verlaten KOKO strand tentje .

Lisa en ik hebben eerste keer seks gehad in de knal lekkere warme zee
en heb haar voor het verhaal weer een keer lekker witte dikke zaad naar binnen laten komen bij haar .

MMMMM LISA is door de stoute ochtend momentje kei lekker manier voor de tweede keer in hooguit anderhalf uur twee keer flinke vlokken wit dikke papje naar binnen gehad ben bijna totaal leeg volgens mij mijn zak is dood en voelt doof aan maar was echt zo fijn om als jonge knul seks te hebben met het buurmeissie van mijn stoute dromen die nu uit komt.

hoe dit verder heerlijke poppetje LISA gaat lees jullie zeer snel meer over
Auteur : Bart / Geschreven op : 11 maart 2019 - 21:23 / Hits : 1707 / Waardering : 0.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vakantie Curacao
Auteur : Bart / Geschreven op : 16 maart 2019 - 01:56 / Hits : 0 / Waardering : 3

Heerlijke vakantie Curacao
Auteur : Bart 2000 / Geschreven op : 05 maart 2019 - 14:33 / Hits : 6770 / Waardering : 0.57

Heerlijke Vakantie Curacao 2
Auteur : Bart / Geschreven op : 07 maart 2019 - 20:38 / Hits : 5495 / Waardering : 0.42

Heerlijke Vakantie Curacao 3
Auteur : Bart / Geschreven op : 08 maart 2019 - 14:18 / Hits : 1976 / Waardering : 0.20

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 32421 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 32610 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 42034 / Waardering : 4.72

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 32070 / Waardering : 4.72

mijn Deense vakantie (3)
Auteur : Trian / Geschreven op : 18 november 2018 - 15:54 / Hits : 10269 / Waardering : 4.66

Mijn wel erg stoute najaars vakantie.
Auteur : Edith / Geschreven op : 27 december 2016 - 16:37 / Hits : 48582 / Waardering : 4.60

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Oordeel
Deze verzameling woorden is zeker GEEN verhaal maar een warboel. Een welverdiende 0. Stop maar direkt met schrijven Bartje.
Geschreven op : 13 maart 2019 - 03:02

JanPieterCoen
"Was inmiddels begin van de Nieuwe week en had haar deze ochtend verrast met een heerlijke Champagne ontbijtje op de kamer en zoals altijd slaap ik hellemaal met niks aan in bed en kon mijn oogjes maar met moeite voor me houden wat deze meid voor een paar heerlijke en meest perfecte mooie borsten zijn heeft en zo perfect stevig en meer dan heerlijke harde speentjes ." Weer: hoeveel fouten staan er in deze ene zin?
Geschreven op : 16 maart 2019 - 10:11

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb