Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

kerstfeest van de zaak.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
kerstfeest van de zaak.
Vlak voor kerst houdt mijn bedrijf altijd een groots kerstfeest met buffet en dansen op een bijzondere locatie. Al weken van te voren wordt er gediscussieerd over de kledingkeuze, het eten, de locatie. Dit jaar zou het feest gehouden worden op een heus kasteel! Na lang wikken en wegen had ik voor die avond mijn outfit samengesteld. Ik had een rood satijnen jurkje met Chinese borduursels aangetrokken. Het was vrij kort, en mijn figuur kwam er goed in uit, vond ikzelf. Het was laag uitgesneden, maar drukte mijn borsten niet tegen elkaar, zodat de welving mooi te zien was, maar er geen spleet ontstond. Onder het jurkje droeg ik alleen een string en een paar ragfijne nylonkousen die ik aan een jarretellegordel had bevestigd. Ik besloot om mijn favoriete pumps aan te trekken, een paar zwarte lak pumps met een vet geile naaldhak. Ik had me van te voren uitgebreid gedoucht en verzorgd. Een maskertje genomen, en mezelf lekker glad geschoren. Voor deze gelegenheid had ik ook mijn schaamhaar weggehaald, op een smal streepje na. Toen ik mijn gladde kutje daarna in de spiegel zag, werd ik er gewoon spontaan nat van! En wat voelde dat lekker! Het had me wel wat tijd gekost, dus ik had haast. Jammer, want eigenlijk had ik mezelf nog even snel lekker willen verwennen. Maar dat moest maar even wachten. Bij binnenkomst in het kasteel merkte ik direct dat mijn outfit goed gekozen was. Ik zag een aantal collega’s goedkeurende blikken werpen, en ik kreeg heel wat complimentjes! Ik wist dat ik er goed aan had gedaan om nylons aan te trekken, want mijn benen glansden in het feestelijke licht. Dat maakte dat ik me zelfverzekerd voelde, en heerlijk aan het swingen ging op de dansvloer. Ik voelde me goed thuis in die mooie omgeving, tussen de kroonluchters en brandende kaarsen, wat een luxe! De band was goed, met een zwoele jazzy sound, en ik vond het haast jammer dat ze stopten omdat het warm en koud buffet geopend werd. Ik schoof bij Jasper en Remco aan, twee knappe, vrijgezelle collega’s.

De lege plek aan onze tafel werd ingenomen door Mijntje, en nieuwe collega die ik nog niet zo goed kende. Ik had tot nu toe het idee gehad dat ze haar draai nog wat moest vinden, ze was een beetje verlegen. Maar vanavond maakte ze ineens een heel andere indruk. Hier zat ineens een hele mooie zelfverzekerde vrouw! Ik verbaasde me er over dat ik niet eerder had gezien hoe mooi ze was. Ze droeg een strakke zilverkleurige broek, en hoog gehakte zilveren sandaaltjes. Daarop had ze een strak donkerblauw shirtje, dat aan de achterkant een heel stuk van haar mooie lange rug open liet. Haar blonde krullen waren kunstig opgestoken. Ik zei haar bewonderend dat ze er stralend uit zag. Jasper en Remco beaamden dat, en Jasper zei dat ze het maar goed getroffen hadden als tafelheren van de twee mooiste vrouwen van het feest. De hele tijd sloofden de twee heren zich uit voor ons, en wij giechelden er maar wat om. Maar verbeeldde ik het mezelf, of had Mijntje vooral veel oog voor mij? Ik kon mijn ogen in elk geval niet van haar afhouden. Dat verwarde me, nooit eerder had een vrouw zo’n uitwerking op me gehad. Tijdens het dessert was mijn verwarring compleet. Mijntje had haar bordje vol met verse aardbeien en kersen geschept, maar toen ik bij het buffet aan de beurt was, waren die op. Een beetje beteuterd kwam ik terug aan onze tafel. “Oh, maar ik heb er genoeg, eet maar,” zei ze. Ze stak haar hand uit en liet me een grote aardbei tussen haar vingers uit happen, terwijl ze me diep in mijn ogen keek. Ik voelde mijn wangen warm worden. De jongens zaten er wat verloren bij. Vooral toen Mijntje de andere helft van de aardbei tussen haar eigen rode lippen liet verdwijnen, en daarna met het puntje van haar tong langs haar lippen gleed, terwijl ze mij nog steeds strak aankeek.

Toen begon de band weer te spelen. Mijntje stond direct op en zei; “kom Alice, ik wil met je dansen.” Ik ging gewillig met haar mee. Het is niet ongebruikelijk dat op zulke feesten vouwen met vrouwen dansen. Maar Mijntje kwam net iets dichter bij me staan dan gebruikelijk, en bleef me diep in mijn ogen kijken. Ik weet niet wat er met me aan de hand was, maar ik voelde me zo ontzettend goed bij haar. Ik snoof haar geur op, en moest me bedwingen om haar handen niet vast te pakken. Haar handen gleden over mijn jurkje, ze voelde mijn jarretelles onder de stof van mijn jurkje. Toen ze nog wat dichter bij me kwam, hoorde ik dat ze een klein beetje zwaar ademde. “Alice, fluisterde ze in mijn oor, ik vind je zo’n ontzettend mooie vrouw, ik weet niet wat me gebeurt, maar je wind me enorm op. Ik ben zo geil, dat wil je niet weten!” Ik voelde me nogmaals diep rood kleuren, en stamelde; “eh, ik vind jou ook heel mooi.” Ik zou je willen zoenen, mijn tong over jouw rode lippen willen laten glijden Alice,” zei ze. Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar voelde opwindende rillingen over mijn lijf gaan bij het idee dat ik door haar gezoend zou worden. “Kom je met me mee naar buiten Alice,” fluisterde Mijntje in mijn oor. Ze pakte me bij mijn hand en nam me mee de koude avondlucht in. We liepen samen een stukje rond het gebouw, en daar duwde ze me zachtjes tegen de muur. Ze bracht haar gezicht dicht bij het mijne. “Mag ik je zoenen, lieve Alice?” “Ik heb nog nooit met een vrouw gezoend,” fluisterde ik. “Ik ook niet, zei ze zacht, maar nu wil ik het heel graag.” Ze drukte haar zachte warme lippen op de mijne. Wat voelde dat heerlijk! Ik opende mijn lippen een beetje, en zoog haar onderlip een stukje naar binnen.

Ze zuchtte. Toen openden we allebei onze mond verder, en lieten onze warme tongen langs elkaar cirkelen. We kreunden allebei zachtjes, en ademden zwaar. “Oh Alice, dat voelt zo bijzonder, dat voelt zo lekker,” zei Mijntje. Ze liet haar hand door mijn dikke bruine haar gaan. “Je bent zo mooi,” zuchtte ze. Ze zoende me op nieuw, nu wat heviger. Ik liet een hand over haar blote rug glijden, en voelde haar zachte gladde huid. Ze drukte zich tegen me aan. Ik voelde haar stevige borsten tegen de mijne aan drukken. Toen kon ik me niet meer bedwingen, en liet een hand over haar shirtje naar haar borsten glijden. Ik hoorde dat ze beverig begon te ademen. Oh, wat voelde dat lekker, zo’n stevige borst in mijn hand. Ik voelde haar tepeltje hard worden, en cirkelde er zachtjes met mijn duim over. Het moest haar erg opwinden, want ze nam zelf haar andere borst in haar hand, en begon er zacht in te knijpen. Wat zag dat er heerlijk sexy uit! Ze wreef haar borst langs de mijne, ik voelde onze tepels langs elkaar heen bewegen. Mijn god, wat opwindend was dat! Ik voelde het heel warm worden tussen mijn benen. Deze vrouw wond me enorm op!. Mijntje liet haar borst los, en omvatte mijn billen met haar handen. Ze duwde mijn heupen tegen haar heupen aan. “Hmmm, wat een heerlijk kontje heb je, zuchtte ze, ik vind je zo lekker. Ik wil jouw mooie borsten zo graag naakt zien, maar het is hier te koud om je uit te kleden, ben ik bang.” Ik was het met haar eens, maar was zo opgewonden, ik moet haar gewoon uitkleden. “Ik weet wel iets,” zei ze. Ze nam me mee om het kasteel heen. Daar stond een soort tuinhuisje. Mijntje pakte een flinke tak, en tikte een klein ruitje van de deur in. Ik giechelde nerveus.

Met haar hand ging ze naar binnen, en warempel, de deur ging open! Binnen stond een zware oude sofa, met velours bekleed, een grote leunstoel, en er was zowaar een gaskachel! Wat een geweldig plekje zeg! Er stonden zelfs wat lange witte kaarsen in kandelaars. Ik liep op mijn naaldhakken naar de kachel, prutste er wat aan, en tot mijn verbazing kreeg ik hem aan! Mijntje had lucifers gevonden, en stak de kaarsen aan. Het was nog niet direct warm, dus we kropen dicht tegen elkaar aan op de sofa. We zoenden elkaar intens, en ik maakte Mijntjes blonde krullen los uit de wrong. Ze vielen over haar schouders. “Ik had nooit gedacht dat ik het zo lekker zou vinden om met een vrouw te zoenen,” zei ik. “Ik wel ,zei mijntje, ik fantaseer er al zo lang over om een keertje met jou te zoenen. en nu komt het eindelijk uit! En ik ben niet van plan om het bij zoenen alleen te laten,” zei ze glimlachend. Toen ging ze staan en trok in een beweging haar shirtje over haar hoofd. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik naar haar keek. Ze droeg een super sexy zwarte BH met halve cups! Haar grote, spits toelopende borsten lagen er in, ze liepen uit in lange puntige roze tepels, die net over het randje van de cups staken. “Oh, wat zie je er mooi uit,” zei ik. Ik liep naar haar toe, en ging met mijn mond naar die schitterend gevormde tepels. Ik tuitte mijn lippen, gaf een zoen op haar ene tepel, en toen op haar andere. Toen stak ik mijn tong uit, en liet die snel heen en weer flitsen over het topje van haar tepel. Ik zag de tepel voor mijn ogen harder worden. Mijntje begon zelf met een hand aan haar andere tepel te trekken. Steeds trok ze die een stukje naar voren, en liet hem dan weer los.

Met haar ander hand maakte ze haar BH los. Haar schitterende borsten bleven fier naar voren staan. Ze had mooie borsten, stevig, en puntig. Ik nam een borst in mijn mond en zoog er aan. Daarna de andere. “Oh, wat doe je dat geil, met mijn borsten,” kreunde ze. Ze deed haar hand om de borst waar ik aan zoog, en duwde die nog wat verder om hoog. Terwijl ik zoog, liet ik mijn tong langzaam rondjes draaien om de tepel. Het proefde zoetig op mijn tong, en ik voelde de tepel nog harder worden. “Oh Alice, mijn kutje word zo nat van je,” zei ze, terwijl ze een hand tussen haar benen liet glijden. Ze streelde zichzelf door de stof van haar strakke zilverkleurige broek heen. Ze deed haar benen een beetje wijder. Ik trok de stoute schoenen aan, en begon met trillende vingers haar broek open te knopen. Ik trok die van haar billen naar beneden, en ze stapte er uit. Toen stond ze voor me in alleen een klein zwart stringetje en op haar hoog gehakte sandaaltjes. Ik nam wat afstand en keek begerig en opgewonden naar haar. Ik keek naar haar mooie lange goedgevormde benen, en haar lange slanke dijen. Een hoog kontje met mooie harde ronde billen. En mooie platte, gespierde buik en daarboven die prachtige borsten. Blonde krullen die over haar schouders vielen, een klein geil mondje en stralende grote blauwe ogen. Ik draaide me om, en vroeg haar mij ook uit te kleden. Maar eerst liet ze van achteren haar hand over mijn jurkje glijden, naar mijn borsten. Ze omvatte ze, en kneep met duim en wijsvinger in mijn tepeltjes, die door de dunne stof heem priemden. Toen liet ze een hand onder mijn jurkje glijden, die ging over mijn jarretelles. Zonder aarzelen legde ze haar volle hand op mijn warme kutje.

Ze moet de natte plek in mijn string hebben kunnen voelen. Ik sidderde. Ik drukte mijn billen in haar kruis en pakte mijn eigen borsten vast. Mijntje begon met haar vingers over de stof van mijn string te strelen. Ik begon te hijgen. Ik kneedde mijn borsten stevig en spreidde mijn benen nog iets verder. “Oh Mijntje, ik kom zo klaar,” hijgde ik. “Oh, kom maar schatje, laat je maar gaan,” fluisterde ze. Steeds sneller flitsten haar vingers door de stof over mijn schaamlipjes, en raakten soms mijn klitje, dat tussen de schaamlipjes uit priemde. Toen begon ik te trillen en kreunend kwam ik klaar op haar vingers. Terwijl ik klaarkwam ritste ze mijn jurkje van achteren open, en liet het van me af glijden. Daar stond ik, op mijn naaldhakken, in mijn string, mijn nylons die strak gespannen waren door mijn jarretellegordel. “Oh, je hebt geen Bh’tje aan, en je draagt nylons. heb je dat voor mij gedaan?” vroeg ze zuchtend van opwinding. Dat klopte, mijn stevige borsten hadden dat niet echt nodig. Ik zei; “ik vind het heerlijk om bij een gelegenheid als deze nylons te dragen. Ik voel me dan een echte vrouw.”Mijntje keek geil naar me. “Wat een heerlijke borsten, wat een mooie kleine donkere tepeltjes heb je,” zuchtte ze. Ze nam er een tussen haar lippen en zoog er aan. Met een ploppend geluid liet ze hem weer tussen haar lippen uit schieten. Ze deed het zelfde met de andere tepel. Ondertussen pakte ik Mijntje bij de volle ronde billen. Ik kneedde ze stevig. Mijntje liet mijn borsten los, en drukte zich tegen me aan. Ik wrong mijn arm tussen ons in, en liet mijn hand tussen haar benen gaan. Ik voelde een flinke natte plek in haar string. Ze kreunde. Toen trok ik haar string uit, en knielde voor haar. Ze spreidde onmiddellijk haar benen voor me, zodat ik een goede blik op haar kutje had. Wat ik zag maakte me zo geil!

Ze had zich helemaal kaalgeschoren, zodat je goed zag hoe haar kutje lekker opbolde. Ik zag twee haar stevige, dikke roze schaamlippen, die iets openstonden. Het leek op een sappige perzik waar een snee in was gekerfd. Het gleufje tussen de strakke schaamlippen stond iets open en glinsterde van het kutvocht. Langzaam ging ik met twee vingers over de buitenkant van de kale schaamlippen. “Oh Alice, ik ben zo geil,” lispelde Mijntje. Heel voorzichtig liet ik een vinger het natte gladde kutje binnen gaan. Mijntje schokte en drukte haar kutje naar voren, zodat mijn vinger verder naar binnen gleed. Ik bewoog mijn vinger langzaam rond, en voelde de wand van haar kutje. Toen stopte ik er nog een vinger bij, en bewoog de twee vingers langzaam in en uit haar kutje. Ze begon steeds sneller te hijgen, en zei kreunend; “oh ja, vinger me klaar!” Ik voerde het tempo nog wat op. Toen begon ze te schokken, “oh ja, ja ja, ik kom klaar,” hijgde ze. Ik stond op en trok haar dicht tegen me aan. Terwijl ze na hijgde zoenden we elkaar intens. We gingen samen op de sofa liggen. “Ik vind je zo lief, en zo lekker, lieve Mijntje,” fluisterde ik. “Dit is nog veel beter dan in mijn dromen,” antwoordde ze. Ik ging liggen, en trok haar met haar rug tegen me aan. “Dit voelt veel beter dan met een man, jij weet precies hoe het het lekkerst is,” zei ik, terwijl ik haar borsten omvatte met mijn handen. Ik draaide haar spitse tepels tussen mijn vingers. “Speel je vaak met jezelf,” vroeg ze me. “Bijna dagelijks, antwoordde ik, ik heb een heerlijke vibrator, maar jij bent veel lekkerder.” “Ik vinger mezelf heel vaak klaar, soms zelfs op het werk, vertrouwde ze me toe, op het toilet.” Ze draaide haar hoofd om en keek me aan, terwijl ze onbeschaamd haar hand naar haar sappige kutje liet gaan.

Terwijl ik naar haar keek, schoof ze een vinger bij zichzelf naar binnen. “Hmmm, ik ben zo ontzettend geil,” zei ze nog eens. De vinger kwam glinsterend van het kutvocht weer naar buiten. Ik trok wat steviger aan haar tepels, terwijl zij een vinger over haar kleine stijve klitje liet gaan. Ze deed haar benen wat wijder open zodat ik dat mooie kutje goed kon zien. Ik liet een tepel los, en legde mijn hand op de hare. Onze vingers vlochten zich door elkaar. Ook ik liet een vinger in haar kutje glijden. Dat ging heel makkelijk, want ze was zo nat! Samen vingerden we haar kutje. Mijn duim liet ik steeds tegen haar klit aan tikken, dat vond ze heerlijk. Toen kreeg ik een idee. Ik pakte naast me een van de lange witte kaarsen en blies die uit. Mijntjes ogen werden groot toen ze begreep wat ik van plan was. “Wat ben je met die kaars van plan,” vroeg ze. Ik zette de kaars met de achterkant tegen haar kutje. Langzaam duwde ik de kaars een stukje naar binnen. “Oh ja, Alice, steek die kaars in mijn kutje,” kreunde Mijntje. Ik duwde de kaars nog verder, hij gleed een heel eind naar binnen. Ik liet hem los. Gefascineerd keken we samen naar de kaars die nog een stukje uit haar lekkere kutje stak. “Oh, wat is dat lekker,” zei mijntje, terwijl ze nog eens aan haar tepels trok. Haar kutje verkrampte, wat ik zag aan het op en neer wippen van de kaars. Langzaam gleed de kaars naar buiten, en met een plopje floepte de kaars uit haar kutje. Mijntje kreunde zwaar. “Oh, nog eens, neuk me met die kaars,” zei ze hijgend. Ik stak de kaars weer in haar kutje en liet hem langzaam in en uit glijden.

“Oh ja, ga door, ik kom bijna klaar,” kreunde ze. Ik liet de kaars nu snel in en uit haar kutje glijden. Ze begon er met haar heupen tegen aan te stoten. Ik genoot van de aanblik van haar heerlijk slanke stotende heupen, en de grote puntige borsten die meedeinden. Ik zag het kleine klitje opwippen. Toen liet ik de kaars los. Op het moment dat hij weer uit het kutje plopte kwam Mijntje luid kreunend klaar! Toen draaide ze zich snel om, en stroopte mijn string van mijn billen. Ik had nu alleen nog mijn nylons aan en mijn naaldhakken. Ze duwde mijn benen wild uit elkaar. “Oh, wat heb je een mooi kutje,” gromde ze. Ze nam mijn uitstekende klitje even tussen duim en wijsvinger en draaide er een beetje aan. Ik beet op mijn lippen, maar gaf desondanks een gilletje. Bijna direct kwam ik klaar. Ik duwde haar hand weg en kwam overeind. Ik legde Mijntje op haar rug, en ging wijdbeens over haar heen zitten. Haar borsten wezen recht om hoog. Met mijn natte kutje wreef ik over haar heup, en over haar buik, naar haar borsten. Ik duwde mijn natte schaamlippen tegen de onderkant van haar linker borst aan. Oh, wat een heerlijk geil gezicht was dat, mijn kutje tegen die puntige borst! Ik gleed nog iets verder naar voren, zodat de keiharde tepel tegen mijn klitje aan drukte. Snel gleed ik op en neer, zodat mijn kloppende klit gestimuleerd werd door haar tepel. Mijntje greep ondertussen naar mijn borsten, en begon hard aan de tepels te trekken. “Oh ja, trek aan mijn tepels, harder,” kreunde ik. Mijntje zei hijgend; “ga door met die geile praat.” “Oh, ik neuk je harde borst, zei ik, ik ga met mijn kutje over jouw grote borst en je harde tepel, totdat ik klaarkom.” Mijntje pakte haar borst stevig met twee handen beet, zodat ik er nog harder overheen kon gaan. Ze duwde de tepel handig nog harder tegen mijn klit.

Terwijl ze hard aan een van mijn tepels bleef trekken. “Oh ja, ga door, trek lekker aan mijn tepels, ik kom, ik kom klaar, riep ik, terwijl ik steeds harder begon te schokken. Hijgend vielen we over elkaar heen. Even konden de spieren ontspannen, maar ondanks twee keer klaargekomen te zijn, had ik nog steeds niet genoeg van die bloedmooie hete vrouw. Ik zette haar op handen en knieën voor me, en masseerde haar lekker kontje. Daarbij trok ik de billen steeds een beetje uit elkaar, zo dat ik haar kleine strakke gaatje kon zien. Ik had niet zo veel met anale seks, maar dat zag er zo lekker uit… Voorzichtig begon ik met uitgestoken tong over die mooie kont te likken, steeds dichter naar het gaatje toe. Mijntje duwde haar billen verder omhoog, wat ik als uitnodiging zag. Zachtjes likte ik met brede tong over haar kontgaatje. “Ohhh, wat is dat lekker,” zei ze hijgend. Mijntje liet zelf een vinger in haar inmiddels wijd openstaande kutje glijden en begon zichzelf lekker te vingeren. Haar klit stond nu keihard overeind. Ik stak een vinger in mijn mond, om hem lekker na te maken. Langzaam liet ik mijn vinger rondjes cirkelen langs het nauwe gaatje. “Oh ja, hijgde mijntje, steek er maar een vinger in.” Ik liet het topje van mijn wijsvinger langzaam in haar kontje gaan. Mijntje kreunde en ging langzaam met haar vingers door haar kutje. Steeds dieper ging mijn vinger, totdat ie er helemaal in zat. Ik haalde hem weer omhoog, en duwde hem daarna weer terug. Ik vingerde haar kontje, terwijl ze zelf haar kutje vingerde. Steeds sneller gingen we op en neer. Ik voelde haar vingers door de dunne scheidingswand heen. Toen begon de haar kontje zich ritmisch samen te trekken rond mijn vinger. Zwaar hijgend kwam ze voor de derde keer klaar! Ik was zelf inmiddels weer zo geil, dat ik niet wilde wachten.

Wijdbeens ging ik boven haar mond zitten. Ze opende haar mooie mondje en ik ging er over heen zitten. Met lange halen likte ze tussen mijn schaamlippen door. Toen nam ze mijn klitje tussen haar lippen en zoog er op. Ze flitste er met haar snelle spitse tongetje langs. Onmiddellijk voelde ik mijn orgasme aankomen. Ik begon te trillen over mijn hele lichaam. Mijntje greep met twee handen naar mijn borsten. “Oh ja, knijp me in mijn borsten, ga door, zuig aan mijn klit,” riep ik, en gillend en schokkend kwam ik klaar. Na deze uitputtingsslag vielen we in elkaars armen in slaap. Toen we de volgende ochtend wakker werden in deze vreemde omgeving voelde alles zo vertrouwd. We zien elkaar nu heel vaak, en beleven heerlijke avonden met elkaar. Onze collega’s vermoeden wel wat. Maar ach…
Auteur : max55 / Geschreven op : 19 maart 2019 - 16:55 / Hits : 12927 / Waardering : 3.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Kerstfeest van de biljartclub
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 04 februari 2012 - 06:49 / Hits : 18610 / Waardering : 2.54

Kerstfeest van de biljartclub/2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 06 februari 2012 - 05:22 / Hits : 10228 / Waardering : 2.50

Slippertje op kosten van de zaak
Auteur : Bianca / Geschreven op : 05 september 2009 - 12:29 / Hits : 14615 / Waardering : 2.41

vrolijk kerstfeest
Auteur : Bikermama / Geschreven op : 13 mei 2011 - 15:07 / Hits : 7457 / Waardering : 1.81

Tuinfeest van de zaak
Auteur : Henk / Geschreven op : 13 juli 2009 - 15:26 / Hits : 9170 / Waardering : 1.66

Het feestje van de zaak.
Auteur : Jan / Geschreven op : 02 november 2008 - 15:29 / Hits : 14408 / Waardering : 1.48

De overval op haar zaak deel 1
Auteur : Torenflat1 / Geschreven op : 01 augustus 2017 - 18:05 / Hits : 9499 / Waardering : 1.16

vervolg vrolijk kerstfeest
Auteur : Bikermama / Geschreven op : 22 mei 2011 - 20:49 / Hits : 3742 / Waardering : 0.81

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
hterh
Gauw een vervolg heerlijk genoten van dit verhaal
Geschreven op : 19 maart 2019 - 23:22

curiousme
geen andere optie mogelijk: 5/5!!
Geschreven op : 22 maart 2019 - 15:37

JanPieterCoen
Super verhaal
Geschreven op : 23 maart 2019 - 07:04

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb