Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Geile belevenissen in de vakantie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Geile belevenissen in de vakantie
Ben 2 jaar geleden mijn vrouw verloren net na ons eerste uitstapje met de camper waar we de wereld mee over zouden trekken, een longembolie werd haar noodlottig, nu zit ik op de vooravond van mijn geplande vakantie op een verjaardag mijn planning te vertellen.
Ik ben bij mijn zus op verjaardagvisite BBQ aan en gezellig wat te kletsen over de route die ik zal rijden, krijg adviezen of de route de een zegt met de boot de ander over de lange brug en hoor alles aan en heb zelf bepaald via de brug te gaan, dan natuurlijk wat ik moet gaan zien en na een uur ga ik ander gezelschap opzoeken.
Als ik bij de BBQ sta mijn vlees om te draaien komt er een vrouw van mijn leeftijd schat ik naast me staan, lekker weertje begint ze, ik neem haar gelijk in me op en zie een nette mooie vrouw.
We kletsen wat en dan geeft ze aan eens in Trondheim geweest te zijn verteld hoe mooi het is dus ik geef aan dat ik dat ook op de planning heb.
Ga je alleen vraagt ze en ik voel het al in de lucht hangen ze wil mee, ik draai er een beetje omheen maar geef toe dat ik alleen ga, zou je een passagier mee willen nemen vaagt ze wel heel lief.
Jij wil mee naar Noorwegen vraag ik rechtuit, nee ik niet mijn kleindochter Mandy wil graag naar haar moeder en die wil wel betalen voor de brandstof, uw kleindochter hoe oud is die vraag ik.
Mandy mijn kleindochter is 24 VWO afgestudeerd daarna HBO opleiding gedaan maar toen aan de zwier gekomen mannen in hun leven en verkeerde vrienden en nu wil ze de zomer naar haar moeder die werk voor haar heeft.
We praten er nog even over ze smeekt me haast of ze met haar kleindochter mag komen overleggen waar ik ook nog instink en ze me een heel lief kusje op mijn wang geeft haar hand onder aan mijn rug legt en ze me verteld dat haar kleindochter een lief aardig meisje is.
Twee weken later komt Manouk zo heet de vrouw met haar kleindochter langs, ik open de deur en zie een mooie wat tenger meisje CQ jonge vrouw voor de deur staan, kom binnen zeg ik geef de dames een hand en schenk koffie en thee voor Mandy in.
Mandy praat makkelijk geeft aan goed Engels Duits en een beetje Noors te kunnen, zij verteld een tijdje bij haar moeder te willen blijven die heeft werk voor haar in de schoonmaak, in september gaat ze weer naar school haar diploma te halen moet lukken geeft zij aan.

Ik zal mezelf even voorstellen voor ik verder ga, ik ben Jan een normale man van 58 ben thuis gekomen door een zwaar hartaanval, ben 180 groot redelijk goed figuur normaal postuur en niet al te veel haargroei en scheer me al jaren lekker glad in mijn kruis.
Mandy schat ik 170 groot tenger postuur en licht getint met haast zwart haar en mooie donkere ogen als ik het zo inschat kleine borstjes lekker kontje en zie een ring in haar neus en een knopje in haar tong.
Verder een tattoo is er te zien op haar schouder een klein rond mondje mooi lipjes en verder net als haar oma een lief gezicht.
Een week later komt ze alleen aan na gebeld te hebben de hele avond is het gezellig en we bespreken hoe te rijden omdat ik haar zo snel mogelijk naar haar moeder wil brengen.
Anders dan oma voorstelde dat zij een eigen tentje mee zou nemen wil zij gewoon in de camper slapen, ik geef aan dat ik maar 1 bed heb maar zij ziet het probleem niet ik ben toch geen losgeslagen beer, ook het zo snel mogelijk naar haar moeder hoeft van haar niet mag best de tijd nemen.
Zij wil wel via Stockholm dat moet zoín mooie omgeving zijn en ze geeft aan dat zij 400 euro aan brandstof kosten wil vergoeden dat heeft ze van haar oma gekregen.
Die avond voelt het goed aan het is een aardige jonge vrouw met al best wel veel ervaring hoor ik van haar als alles waar is.
Ook vraagt ze of ik problemen heb als ze rokjes draagt van oma moet ik een lange of korte broek aan maar zij geeft aan veel liever in rokjes te lopen waarop ik aangeef dat ze dat zelf moet weten wat ze aandoet al zal dat niets zijn.
Dat zou je wel willen zien ouwe snoeper lacht ze en laat duidelijk weten dat daar geen sprake van gaat worden.
Zaterdag ochtend haal ik haar bij haar oma op pakken haar spullen in de camper ze in een witte lange broek die gelijk duidelijk laat zien dat zij een witte string aanheeft ook een wit shirtje waaronder een witte bh verscholen zit en ze nu toch meer borsten lijkt te hebben als dat ik dacht.
Na nog een laatste kop koffie krijg ik van haar oma en haar vriend een hand waar nog wat geld me toegestopt word en ik aangeef dat we zullen melden als ze er is met doe voorzichtig en pas goed op haar starten we de camper en rijden we al zwaaiend de straat uit oma met tranen achter latend.
We zijn de straat uit en ze zet de telefoon uit, rust zegt ze ik wil totale rust en genieten van de reis, legt haar voeten op het dashboard en vraagt na een tijdje of zij zich om mag kleden onder het rijden of dat ze wachten moet tot we stil staan, twee uurtjes rijden dan stoppen we dat kun je vast wel volhouden geef ik aan waar ze mee akkoord gaat.
Ze zet een cd op die niet verkeerd is ik ken de artiest niet maar het klinkt goed en ze zingt gezellig mee.
Als we Duitsland ingereden zijn stoppen we na twee en een half uur ik zet koffie zij kleed zich om ik zou haar kunnen bekijken maar laat haar gaan en zie haar weer als ze me in mijn zij pakt.
Heb je ook een kopje thee voor me vraagt ze heel lief maar dat heb ik niet in de camper dus we moeten zo even naar een winkel.
De koffie is klaar ik geef haar een glas water waar ze om vroeg en bekijk dan wat voor kleren ze aanheeft en moet even slikken.
Zij staat in en spierwit soort tennisrokje bedekt net haar kruis en billen en een heel kort wit topje zonder bh omdat haar borsten er aardig doorheen te zien zijn.
Ze ziet me kijken vraagt of ik het aankan anders doet ze haar lange avondjurk aan, ik geef aan dat het even wennen is maar het gaat wel goed komen, ach anders niet lacht ze en wandelt de camper uit haalt twee stoelen uit het vak en zet die neer in de zon.
We kletsen een tijdje ik neem een tweede bakje en rijden een dik half uur later weer verder, voeten op het dashboard die mooie lange benen in het zicht zingt en kletsen we weer gezellig weg, het blijft een tijdje stil tot ik aangeef eraf te gaan even wat boodschappen inslaan lach ik doelend op de thee.
Als we stilstaan geeft ze aan even wat anders aan te doen voelt alsof ze hier niets gewent zijn, als zij zich omkleed kijk ik heel even over mijn schouder en zie twee prachtige getinte billetjes bol naar achter staan haar broek aan te trekken, mijn pik reageert gelijk dus leg die goed en loop de camper uit.
Als we de camper achter ons laten pakt ze mijn arm beet en kruipt tegen me aan en we kijken elkaar even diep in de ogen en wandelen naar de supermarkt.
We hoeven alleen maar thee maar als we bij de wijn langskomen vraagt ze of ik wel genoeg bij me heb, een paar blikjes bier zeg ik, in Noorwegen en Zweden is het scheitens duur zegt ze zullen we wat meenemen, we nemen twee dozen wijn mee die zij lekker vind nog twee treetjes bier en wandelen dan terug om verder te rijden.
Zij kleed zich onder het rijden weer luchtjes om en zit weer met dat veel te korte rokje naast me maar krijg gelukkig net geen zicht op haar slipje maar moet wel steeds even naar die mooie lange benen kijken.
We stoppen onderweg nog een keer eten en drinken wat en rijden dan door tot we een plek hebben voor een overnachting wat we bij een groot wegrestaurant doen kun je fatsoenlijk douchen en naar het toilet en eten daar een goede maaltijd.
We zitten tot elf uur buiten tv te kijken wat tegenwoordig gewoon kan kletsen wat en ik hoor van haar dat ze een tijdje de hoer heeft moeten spelen voor haar vriend.
Niet betaalde seks maar seks met zijn vrienden omdat die me een lekker ding vonden en als ik het niet deed sloeg hij me in elkaar en zo kwam er een eind aan nadat hij me het ziekenhuis in geslagen had.
Zo onder het kletsen door zie ik een aantal malen haar mooie bolle kutje achter een mooi wit stringetje wat je van achter goed kan zien.
Tegen elf uur vraag ik of ze in het tentje of bij mij wil slapen, ga hier echt niet in een tentje liggen zegt ze we zijn twee volwassen mensen dus wat kan er mis gaan niks toch en ze geeft aan te gaan plassen en dan in bed kruipt.
Ik volg haar als zij terug is van het toilet ga ik en kruip achter haar in bed als zij daar al in ligt.
Normaal slaap ik nagenoeg altijd naakt maar nu hou ik mijn slip en een t shirt aan, zeg welterusten en voel haar billen tegen de mijne komen, mijn pik staat snoeihard ik knijp er even in door mijn slip heen en val toch niet veel later in slaap.
Ik droom dat ik Mandy snoeihard in kut neuk in alle standen die ik bedenken kan en mega hard in haar klaarkom.
Ik word wakker van een vrachtwagen die naast ons wegrijd en verneem hoe ik er bij lig, mijn pik snoeihard tegen haar billen aan te drukken mijn hand aan een borst die ik snel weg trek, zo ben je wakker misschien dat we hier een eind aan kunnen maken.
Pardon vraag ik, je hebt de hele nacht met je harde pik tegen mijn billen aan liggen pompen mijn borsten de hele nacht bewerkt en nu liggen er twee mega geile kippen in een bed niks te doen, zij doet haar hand naar achter geeft aan dat ik me uit moet kleden ze wil die heerlijke pik nu direct in haar.
Zij doet het stringetje van haar kont pakt mijn pik beet die nog steeds in mijn slip recht omhoog staat drukt mijn slip omlaag en draait haar kut voor mijn pik.
Stoten opa neuk dit lekkere jonge mega geile wijfje, ik stoot en voel gelijk haar warme kut in glijden en voel de warmte van haar maar ook dat ze nog heerlijk strak is, neuk me verdomme spuit je zaad in me ik weet dat je geen kinderen kan krijgen dus spuit maar lekker in me.
Ik neuk dat strakke kutje zo lekker heb een hand aan haar borst en zij wrijft met haar vingers over haar klit kreunt harder dan mijn vrouw ooit gekreund heeft en komt nog voor me gillend klaar.
Haar kut trekt samen zo heerlijk strak om mijn pik dat ik het ook niet meer kan inhouden en spuit mijn ballen in haar leeg ze schokt nog een tijdje na op mijn langzaam aan slapper wordende pik tot die er spontaan uit glijd.
Wat kan jij lekker neuken zegt ze kust me en geeft aan nu eindelijk te willen slapen.
Ze valt in slaap en die lijkt niet meer wakker te worden zo diep slaapt ze, ik zie op de wekker dat het half acht is dus ga eruit was me kleed me aan eet wat en begin te rijden, na drie uur houd ik weer halt kijk bij haar en ze ligt op haar rug benen van elkaar naakt op bed.
Ik zie de mooie geschoren kut die er nog echt jong uitziet twee dikke schaamlippen verder hangt er nog niks uit en ik kan het niet laten er even een kusje op te geven en lik even ter hoogte van haar klit en gelijk schokt ze even en draait bij.
Ik neem een bak koffie in het restaurant leg wel een briefje neer van waar ik ben maar als ik terugkom ligt ze nog steeds te slapen nu onder een laken dus start weer en rijd door.
Als ik vlak voor de lange brug ben stop ik maak haar wakker omdat ze graag de overtocht wil zien lijkt haar zo mooi zoín lange brug.
Ze kijkt me aan vraagt hoe laat het is dus ik geef aan dat het haast twee uur is tijd om wat te eten en drinken en we gaan zo de lange brug op dat wilde je graag zien.
Ze kijkt me aan op een manier die ik even niet plaatsen kan, wat ik wil is snel nog even geneukt worden mijn kut is nog steeds mega geil je mag me ook wel klaar beffen vind ik ook heerlijk gooit het laken af en draait haar naakte kut tot vlak voor mijn gezicht, ik zie haar donkere schaamlippen wat van elkaar staan de mooie licht roze kleur van haar huid er tussen en dan die glinstering tussen haar lippen maken me gek.
Ik kijk nog eens naar die mooie kut en zie dan een ringetje net boven haar klit dus daar heeft ze ook een piercing en weet nu dat ik haar ga likken.
Ik kruip tussen haar benen die ze ver uit elkaar gooit pak haar billen beet en trek haar naar mijn mond, ik ruik het geile kutje al en hap toe bijt snel even vol in haar kut en het eerste gilletje laat ze duidelijk horen, met mijn tong streel ik eerst tegen haar piercing aan dan tegen haar klit en ze drukt haar kut nu vol tegen mijn mond aan.
Ik lik haar kut van boven naar onder lik ook even de binnenkant van haar grot die goed nat is, ga dan weer omhoog verwen haar klitje even uitgebreid en ze slaat haar handen achter mijn hoofd en drukt me stevig tegen haar kut aan, met mijn vinger speel ik met haar schaamlippen druk ze uit elkaar en glij naar binnen.
Mt een diepe kreun ontvangt zij ze schurkt wat tegen mijn hand op en vraag me haar diep te vingeren, zelf kneed ze haar best wel grote harde tepels op haar cup C borstjes, ik vinger haar hard en diep lik haar klit en zuig haar schaamlippen tussen mijn tanden.
Het duurt langer dan ik gewent was maar eindelijk komen haar billen omhoog drukt haar kut nu vol tegen mij aan en laat zich dan ineens met een brul zakken.
Dan komt ze weer omhoog valt weer op het bed en schokt en vloekt dat dit onwijs lekker is ga door stop alsjeblieft het is zo lekker.
Mijn vinger kunnen niet dieper in haar voel het vocht langs mijn pols lopen en wat smaakt zij lekker wat een heerlijk kutje heeft ze dus zuig haar nog een keer tussen mijn tanden en dan schokt ze weer heel heftig trekt aan mijn haren meld dat ze alweer klaarkomt en vloekt dat ik nu echt stoppen moet anders mag ik nooit meer stoppen.
Ik lik nog even aan haar natte schaamlippen geef een kusje op haar klit en trek dan mijn kletsnatte mond van haar geil geile kut af kus haar die ze met een vette tongzoen beantwoord.
Als ik naast haar ben gaan liggen ligt ze in mijn armen in elkaar gedoken tegen me aan, wat ben jij lief en wat kan jij een vrouw verwennen zegt ze, laten we afspreken dat we het doen zo gouw we zin hebben.
Ik kus haar geef aan dat ik een broodje maak met een gebakken eitje rijden we zo naar de overkant, ik bak een eitje en Mandy zit een tijdje later op een tuinstoel op me te wachten, ik geef haar twee bolletjes met gebakken ei en neem er zelf ook twee en ga tegen over haar op de stoel zitten die zij neergezet heeft.
Ik neem een hap van het bolletje en kijk dan vol onder haar korte rokje en zie haar glimmende natte schaamlippen weer, wat dacht je het is warm hij moet afkoelen vraag ik, ik dacht mocht je zin hebben schuif je hem zo naar binnen volgens mij heb je alweer zin lacht ze en kijkt naar mijn bobbel in mijn korte broek.
Die heeft altijd zin lach ik eerst de brug over dan zien we wel weer, blijf ik paraat lacht ze wil geen mogelijkheid onbenut laten, we happen de bolletjes weg ik lik mijn mond nog eens af kijkend naar die geweldige natte doos en meld dat ik ga rijden.
We rijden over de lange brug we zien alleen maar water en water niet erg veel verkeer voornamelijk vrachtwagens waar we tussen rijden en al snel is Mandy haar aandacht ergens anders.
Zij heeft haar hand op mijn kruis liggen knijpt er een beetje in haalt mijn harde pik na een tijdje uit mijn broek en begint me onder het rijden te pijpen.
Haar kleine mondje zakt langzaam over mijn eikel heen voel de warmte van haar mond en voel hoe ze aan mijn eikel zuigt, dan laat ze mijn pik dieper in haar zakken tot hij helemaal in haar zit en ik haar even hoor kokhalzen snel terugtrekt maar hem wel in haar mond laat, zij zuigt haar wangen hol ik voel echt hoe ze aan mijn pik zuigt en dan zakt hij weer heel langzaam richting haar keel en voel ik ergens tegen aan stoten.
Dit houd ze tien minuten voel tot ik aangeef zo te gaan spuiten, spuit me maar vol zegt ze als ze even van mijn pik verlost is, als een vrachtwagen me inhaalt zie ik hem kijken en schudde hoofden met een brede lach.
Nu voel ik haar hand aan mijn ballen zak nog iets onderuit wat voor het rijden niet bevorderlijk is en leeg dan mijn ballen in haar mond, ze slikt voor wat het waard is hoor een vrachtauto achter me heftig toeteren dus geef snel weer gas, Mandy veegt een tijdje later haar mond schoon verteld me dat ze het geweldig vond en later nog een keer wil doen.
We zijn nog maar net de brug over of er komt een politie auto voor ons rijden dat we moeten stoppen wat we dan ook maar doen.
Hij weet wat we gedaan hebben heeft een filmpje gekregen van de chauffeur die zo hard moest toeteren en bekeurde ons voor gevaarlijk rijgedrag en dat ik mijn rijbewijs de volgende keer in kan leveren als we nog eens het zelfde doen.
Een tijd later stoppen we bij een restaurant eten daar ik voel haar voet tegen mijn pik drukken en verteld me dat ze toe is aan mijn pik in haar, een eindje verder parkeren we bij een camping, het regent dus blijven we in de camper en Mandy kruipt gelijk tegen me aan.
We knuffelen even haar hand is mijn broek alweer aan het losmaken en vraagt of de gordijntjes dicht kunnen wil niet voor het zicht van onze buren heerlijk diep geneukt worden.
Ik doe de gordijntjes dicht zij trekt dan mijn broek van mijn kont en zuigt haar mond gelijk op mijn alweer stijf wordende pik, ik kleed haar helemaal uit en pak haar heerlijk strakke borsten vast en til die op aan haar tepels, verdomme dat doet zeer maar is ook geweldig lekker knijp er hard in zegt ze onder het pijpen door.
Ik blijf een beetje aan haar tepels trekken die steeds harder lijken te worden maar dan drukt ze me op de bank, trekt mijn benen wat naar onder zodat ik half op mijn bank hang, zij gaat voor me staan kust me even en pakt dan mijn pik vast en laat haar kut erover heen zakken.
Man wat een lekker strak kutje is dit en wat een geil wijfje ze neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben gaat op en neer draait dan haar kut rond mijn pik en we kussen af en toe heel even.
Dan stapt ze van me af draait zich om en zakt weer over mijn pik heen neukt me weer lekker draait weer haar kut gaat dan ver voorover en wat ik niet zie is dat ze haar telefoon pakt.
Ik heb haar borsten vast haar tepels staan weer hard naar voren en vraagt me weer lekker hard aan haar tepels te trekken, met een hand heb ik haar borst vast knijp volgens mij best wel hard in haar tepel en hoor haar kreunen, mijn andere hand zit tegen haar klit aan en voel haar kut lekker onder mijn hand.
Trek mijn klit bloot die wil ik ook even zien zegt ze dus ik doe ze van elkaar zodat haar klit bloot moet komen maar zie haar half naar onder kijken.
Kan je het zo zien vraag ik waarop ze aangeeft het mooi in beeld te krijgen, in beeld zeg ik verbaasd en kijk dan even tegen haar telefoon aan en ze vraagt me even te lachen tegen het vogeltje, film jij dit vraag ik en ze knikt dat het onwijs geil is om terug te zien.
Dan doet ze hem weer omlaag vraagt me aan te geven als ik ga komen wil ze me filmen als ik schiet, ik ben niet heel gelukkig met de beelden maar wat nog we zijn beide volwassen en als iemand ze ziet wat dan nog ze wou dit zelf, ze neukt me onwijs lekker na een tijdje geef ik aan zo te gaan komen en ze wipt va me af.
Trek je klaar zegt ze ik sluit mijn hand om mijn pik zij gaat er met haar gezicht vlakbij zitten en filmt haar hoofd en mijn pik.
Het wind me ook nog op ik hoef maar even te trekken en mijn sperma spat tegen haar gezicht aan haar mond opent ze en daar schiet ik twee stralen in likt dan aan mijn eikel en de laatste twee stralen spatten op haar voorhoofd en dan zuigt ze me voor de camera leeg.
We hangen nog even tegen elkaar aan dan doucht Mandy zich in de camper en vraagt als ze klaar is of we naar bed zullen gaan kunnen we morgen een lekker lang stuk rijden.
We kruipen in bed ik leg mijn hand weer in haar kruis en ze opent gewillig haar benen, mijn vingers ontdekken haar hele kut weer ik vinger haar klit haar kut en zak dan al kussend omlaag, eerst lik ik haar klit dan haar grot om dan mijn vingers in haar te schuiven.
Wat is zij geil haar kut lekt alweer mijn vingers soppen naar binnen en ik lik haar steenharde klit lik haar grot weer even zak dan iets verder omlaag na haar billen opgetild te hebben en lik heel even aan haar anus.
Ze laat het even gebeuren maar dan trekt ze me daar weg aan mijn haren dus lik haar klit weer vinger haar kut helemaal van voor tot achter zo diep ik kan en als ze haar benen om mijn nek sluit komt ze lekker wild schokkend tegen mijn mond klaar.
Vermoeid kussen we elkaar nog even en vallen in elkaars armen in slaap tot we de volgende ochtend wakker worden.
Ik word wakker met mijn normale harde pik maar er zit alweer een hand omheen dan haar mondje volgt snel en dan kruipt ze op me neemt mijn pik in haar kut en vraagt of ik haar nog even vol wil spuiten.
Binnen een kwartier is het geregeld mijn ballen weten gelukkig nog wat aan te maken maar ik verneem dat het niet veel is dus ik moet even rustig aan gaan doen anders sta ik straks droog.
Na het douchen eten we wat en rijden naar Stockholm waar we de nacht door brengen daar een dag zullen blijven om dan door te rijden richting Noorwegen.
Die dag neuken we gelukkig niet zie haar wel met zichzelf spelen naast me in de camper heb wel een stijve onder het rijden als zij zachtjes kreunend klaarkomt maar spuit niets.
De vrije dag gaan we de oude stad in Gamla Stan zo noemen ze dat en het is niet er druk maar wel erg gezellig bezoeken de kathedraal die ook heel mooi is en treffen in een kroegje waar we even zitten een Hollands stel.
Joke en Sander twee mensen van middelbare leeftijd schat ze midden veertig waarbij Joke er om op te vreten uitziet en Sander zijn ogen niet van Mandy haar korte rokje af kan houden.
Met hen gaan we naar het Vasa Museum waar een 17e eeuws schip ligt die er machtig uitziet maar Sander kan zij handen niet goed thuis houden helpt Mandy een trapje op en schuift zijn hand vol onder haar rokje.
Joke geeft hem een klap tegen zijn arm en kijkt heel boos maar Mandy glimt helemaal die vond het volgens mij wel weer lekker, eten samen en ik verwacht dat we vanavond wel eens wat leuks gaan doen maar Sander heeft al teveel op en praat erg hard waar Mandy geen aardigheid aan heeft en bedankt als we uitgenodigd worden voor een drankje op hun hotelkamer.
In de taxi waarmee we naar de camper rijden kruipt ze tegen me aan verteld me dat Sander haar twee maal vol met zijn vingers in haar kut heeft zitten roeren en haar gevraagd heeft of we partnerruil zullen doen wat zij beaamt heeft in eerste instantie.
Later in de camper geeft ze aan geen dronken mannen meer aan haar te willen hebben die kennen geen stop lacht ze doen van alles wat ze willen ook al wil je het niet en daar heeft ze gelijk in.
Na de bekentenis van haar kruipt ze tegen me aan pakt me in mijn kruis en vraag me haar hard en diep te nemen pak me van achter mag je ook een beetje met mijn kontje spelen.
Ze kleed zich gelijk helemaal uit gaat op de tafel liggen trekt haar billen van elkaar en ik buk voorover en lik gelijk haar anus, haar hoofd zakt even op de tafel houd nog steeds haar billen van elkaar en ik druk mijn tong in haar haar, zij kreunt beweegt haar billen een beetje op en neer en vraag t me dan haar kutje vol te stoppen.
Ik zet mijn snoeiharde pik voor haar al openstaande schaamlippen en druk hem gelijk tot aan de ballen in haar, met een diepe zucht en verdomme wat lekker begin ik haar machtig lekkere natte kutje te pompen, het vocht lekt bij mijn ballen langs mijn duim heb ik tegen haar anus geplaatst en druk daar zachtjes tegen aan.
Zij kreunt geeft aan dat dit lekker is dat ik haar harder onderhanden mag nemen en neuk voor wat ik waard ben.
Mijn pik ram ik echt heel diep in haar ze schuift over de tafel heen en weer en dan zit ineens mijn eerste kootje van mijn duim vol in haar anus, een gil en gelijk komt ze wild spuitend klaar, ik ga door tot ik het ook zover heb en spuit mijn sperma niet in haar maar tegen haar openstaande anus aan druk mijn pik heel even tegen haar anus en spuit nog een klein beetje in haar en rol dan van haar af.
Wat ben jij goed zegt ze als we wat zitten te drinken nog nooit heb ik zo genoten van neuken kun je zo nog een keer of doen we het morgenvroeg over.
Ik kies voor morgen omdat ik ook geen twintig meer ben en kruipen heerlijk tegen elkaar aan onder een laken en ik slaap meesterlijk.
De volgende morgen worden we gewekt door gebonk op de deur dus ik trek snel wat aan en kijk wat er aan de hand is, je banden zijn allemaal lek zegt een man in netjes Engels dus in alleen een korte broek lopen we rond en duidelijk is te zien dat er met een mes ze lek gestoken zijn en niet alleen van die van mij het hele hoekje.
Ik maak Mandy wakker die gelijk vraag of ik haar lekker wil pakken dus vertel wat er gaande is dus ze kleed zich aan ik doe ook even wat aan en de campingeigenaar regelt alles voor reparatie en de politie voor aangifte.
We zijn de hele dag ermee bezig om nieuwe banden te krijgen sporen die de politie probeert te vinden dus een dag is helemaal verloren en moet in aanvang de banden gewoon betalen die vele malen duurder zijn dan thuis en contant afrekenen geen pin gewoon met geld.
Die avond zitten we met een Duits stel die ook het zelfde overkomen is als ons, Dieter een wat forse gezette man drinkt aan een stuk door lijkt geen eind aan te komen maar zo ineens geeft hij aan naar bed te gaan.
Zijn vrouw wil hem helpen in de benen te komen maar ik moet helpen en zo leggen we hem op het bed van zijn camper.
Zijn vrouw Claudia heeft een mooi paars jurkje aan niet al te lang en heb al lang gezien dat zij een wit stringetje aan heeft.
We drinken met haar nog een paar en dan wil ze weten hoe onze verhouding is man vrouw of opa en kleindochter, Mandy legt in perfect Duits uit hoe het zo gekomen is maar verteld ook gelijk dat ik onwijs lekker neuken kan, beter dan Dieter kan al snel zegt en ik begrijp dat het je niet uitmaakt welk kutje je vult.
Ben je wel eens door een vrouw gelikt vraagt Mandy haar ineens recht voor de raap, nog nooit zegt ze maar volgens mij wil jij de eerste zijn, Mandy lacht geeft aan dat ze een mooi bolletje in haar slipje heeft en dat ze die wel even wil verwennen.
Claudia kleur en vraagt of ik er bezwaar tegen heb als zij het eens laat gebeuren, kom binnen zegt Mandy staat op neemt haar hand en trekt haar achter haar aan de camper in, ik bekijk het en bedenk hoe lang ik hier moet blijven zitten.
Niet lang want als Mandy binnen is doet ze haar hoofd naar buiten en vraagt me haar straks van achter te nemen, ik ga mee naar binnen de dames staan al met elkaar te vrijen en Mandy haar hand zit al onder de jurk van Claudia, aan de bewegingen van Mandy haar hand is duidelijk dat ze haar vingers al begraven heeft in Claudia haar kut.
Kleed haar maar uit Jan zegt Mandy vind ze niet erg ze is al zo nat dat mijn vingers naar binnen glibberen, ik maak de rits op haar rug los zie gelijk een geheel blote rug dus een bh hoef ik niet uit te doen, ik doe haar jurk over haar hoofd en dan staat ze alleen in het mooie witte stringetje die ik al gezien had.
Ze slaat haar hand naar achter trekt mijn hoofd naar de hare en begint me heerlijk te zoenen, ik sla mijn hand naar haar borst die lekker zacht is maar nog wel mooi overeind staan met een heerlijk lekkere harde mini tepel, zachtjes speel ik ermee zie de string omlaag gaan en Mandy duikt met haar mond tegen haar kut aan.
Het is heerlijk zoals zij kust heerlijke zachte lippen die heerlijk zacht de mijn beroeren en dan haar tong die zo heerlijk in mijn draait daar zou je aan verslaafd kunnen raken.
Dan begeleid Mandy haar naar de bank waar Mandy op gaat liggen Claudia op haar trekt en in standje 69 begint te likken en vingeren.
Neuk haar maar in haar geile kut die is wel toe aan een goeie beurt lacht Mandy en drukt haar mond weer tegen haar klit aan.
Claudia likt nu het kutje van Mandy ik kijk haar aan vraag of ik haar neuken mag en met een lach en knipoog en niets tegen mijn man zeggen laat ze het toe.
Ik kleed me uit mijn pik staat al recht naar voren en ga dan achter Claudia op de bank op mijn knieŽn zie haar mooie strakke kut van die lekkere binnen schaamlippen mooi glimmend staan en besluit er eerst maar eens aan te gaan likken.
Mandy likt haar klit ik lik tussen haar lippen druk mijn tong een stukje in haar en hoor haar grommen, neuk die kut Jan zo lang is ze hier niet meer die gaat zo klaarkomen zegt Mandy, ik neem mijn positie in zet mijn pik tegen haar kut aan en glibber haar kletsnatte kut in.
Ja fuck me fuck me hard zegt ze en dat wil ik graag voelt zo lekker ruim aan zo zacht en kan tot aan mijn ballen in haar, ik voel dan de vingers van Mandy erbij in komen en hoor haar zeggen dat ik mijn duim in haar anus moet drukken vinden vrouwen lekker zegt ze, ik heb daar een hele andere ervaring mee bij mijn vrouw was ineens alles over maar ik doe wat me opgedragen word.
Ik maak mijn duim nat zet hem op haar anus en gelijk komt ze even omhoog geeft een gilletje maar dan zit mijn duim er ook al in.
Fuck me in my ass roept ze fuck me, neuk haar in die geile kont van haar Jan pak haar waar je haar pakken kan straks is ze weg en heb je de kans verspeelt.
Ik haal mijn glimmende pik uit haar drijfnatte kut hoor haar zeggen dat ik haar kont mag neuken en zet voor het eerst in mijn leven mijn pik tegen een anus aan.
Ik druk een beetje aan en hoor haar zeggen dat ik rammen moet pers hem in me zegt ze en dat laat ik me geen twee keer zeggen, het gaat wat moeilijk ik druk wel maar kom er niet in, dan zegt Claudia dat ik haar eerst even moet vingeren mijn pik in haar kut goed nat maken en dan lukt het wel.
Ik doe wat me opgedragen word maak mijn vinger nat in haar kut druk mijn vinger gelijk helemaal in haar die met een vrolijke kreun word beantwoord en nog een vinger hoor ik dus nummer twee gaat er toch redelijk makkelijk achter aan.
Fuck me fuck me hard hoor ik weer dus ram mijn pik in haar kut voel Mandy haar lippen aan mijn ballen zuigen en me dan opdracht geven haar in haar reet te neuken.
Ik trek me weer uit haar natte kut zet mijn pik tegen haar anus aan die nog een stukje openstaat van mijn vingers en druk aan, voel gelijk mijn pik in haar schuiven wat strak is haar anus ik leg mijn hand om mijn pik voor wat extra steun en schuif hem verder en dieper, ik hoor haar hard kreunen en aangeven dat dit lekker is neem me hard hoor ik haar zeggen en niets houd me meer tegen.
Ik blijf heel even diep in haar haal hem er tot aan mijn eikel weer uit en ram hem dan weer in haar strakke anus wat is dit lekker voel haar kont lekker strak om mijn pik die al snel aangeeft zo te gaan spuiten.
Claudia meld dat we haar heerlijk te grazen nemen doe het hard pak me zoals je nooit iemand gepakt hebt ram die pik in me bijt op mijn klit verdomme ik ga komen ik kom klaar en daar gilt ze heen het is een wonder dat haar man niet wakker geworden is zo hard gaat het en zo hard knijpt ze haar anus dicht.
Ik spuit straal na straal haar knijpende kont in er lijkt geen einde aan te komen ik blijf maar spuiten en neuken tot zij op Mandy neer zakt en roerloos blijft liggen.
Ik neuk haar kont nog even die helemaal ontspannen is nu druk de sperma bij mijn pik langs en hoor Mandy kreunen dat ze klaar gekomen is.
Ik trek mijn pik uit haar en zie de sperma op haar anus lopen dus vraag Mandy om haar telefoon en maak er een kort filmpje van.
De sperma die langzaam uit haar anus loopt dan via haar schaamlippen op de bank, dan komt Claudia weer bij rolt van Mandy af kust haar intens en keert zich dan naar mij kust me heel intens en vraagt of ik morgenvroeg haar nogmaals wil pakken anders duurt het weer een jaar.
Ik vraag of ze niet naar haar man moet maar zij geeft aan dat die pas tegen tien uur wakker word en dan stront vervelend is.
We drinken nog eentje en dan kruipen de dames in bed ik ga op de bank slapen en hoor al snel dat ze samen plezier hebben maar ik val in slaap.
Ik word wakker gemaakt door Claudia die naakt naast me staat met haar hand rond mijn stijve pik, mag ik daar even op zitten vraagt ze heel netjes maar wacht niet op antwoord en plaatst haar alweer natte kut op mijn pik en laat hem heerlijk in haar warme grot zakken, ze zit met twee benen naast me wipt op mijn stootritme op me en verteld me dat ze dit lang geleden is dat ze weer eens echt lekker geneukt heeft.
Mandy komt ook uit bed vraagt of we het een beetje naar ons zin hebben en kust eerst Claudia dan mij en verteld me dat ze nog even aan dat Duitse kutje wil likken.
Mandy zakt weer tussen Claudia haar benen die haar door het haar wrijft aangeeft nog nooit zo lekker geneukt te hebben en draait haar kutje rond mijn pik.
Mandy likt aan haar klit een tijdje tot die ineens van haar kut af gaat Claudia weer even kust en haar vraagt of Jan haar nog even in haar kont zal neuken druk ik een vibrator in je kut.
Ze kust Mandy terug graag zegt ze en stapt gelijk van mijn pik af maakt haar vingers nat in haar kut drukt die haar anus in en komt dan weer op me zitten wiebelt wat heen en weer en ik glij voor de tweede maal haar anus in die weer onwijs strak is.
Dit is zo lekker een strak ding om je pik daar kan geen kutje tegen op zelfs als ze je hard pijpen is het niet zo lekker dus geniet met volle teugen.
Dan is Mandy terug heeft een vibrator uit haar tas gehaald en met de telefoon in de aanslag filmt ze dat de vibrator eerst even tegen haar klit trilt en dan haar kut in schuift.
Claudia geeft aan dat het zalig is nog nooit zo lekker gepakt is door vreemden ga door spuit me vol lik mijn klit en laat het ding in me trillen.
Het duurt niet lang of haar anus sluit zich helemaal rond mijn pik ze knijpt zo hard dat ik niet meer stoten kan dan opent ze even ik druk hem snel in en uit en dan klemt ze weer aan en ontlaad ik mijn ballen in haar.
Mandy meld dat de sperma haar kont gewoon uit geperst word wat leuk om te zien drukt de vibrator nog eens diep in haar kut en Claudia schokt op me valt na een tijdje opzij en is net als gisteravond even het bewustzijn kwijt.
Mijn pik schiet uit haar Mandy trekt de vibrator uit haar en maakt zich druk om Claudia die er helemaal slap bij ligt mond een eind open maar ik zie dat ze nog ademt.
Mandy haalt gelijk een koud washandje legt die op haar voorhoofd en Claudia draai weer met haar ogen, bedankt Mandy voor de goede zorg kussen elkaar nog even en dan gaat Claudia weer zitten, mag ik een week bij jullie blijven vraagt ze ga ik gelijk scheiden van hem.
Gelukkig meent ze het niet echt maar na een kop koffie kleden de dames zich een beetje aan gaan douchen op de camping en ik wacht buiten met brood en koffie.
Dan gaat naast ons de deur van de camper open en strompelt Dieter naar buiten, waar is mijn wijf vraagt hij ze is weg, douchen man en wat snurk jij, hij gaat bij me zitten meld dat hij gedroomd heeft vannacht dat hij zijn wijf weer eens geneukt heeft.
Is dat niet normaal vraag ik maar hij geeft aan dat zijn wijf nooit wil neuken mag haar beffen verder niks en ik mag me aftrekken verteld hij.
Het doet ze zeer ze zijn te droog zeg ik gewoon afblijven ik ken het van mijn vrouw lieg ik, hij drinkt een bak koffie mee gaat dan weer naar binnen en hoor hem weer snurken, dan komen de dames terug en vragen wie er op visite geweest is wijzend naar het lege kopje.
Ik wijs naar de buurman en zie Claudia een beetje schrikken, heeft hij me gemist vraagt ze, ik vertel dat hij snurkte en dat jullie waren douchen verder niks en nu slaapt hij weer.
We eten en drinken nog wat ik geef Claudia nog een dikke kus bedank haar voor het plezier en ze bedankt mij hoe lekker ik haar gepakt heb mag je vaker doen lacht ze nu in half Nederlands.
We rijden onder heftig zwaaiend weg zien Claudia haast verdrietig kijken dat we verder gaan maar het is niet anders en al snel rijden we weer op een snelweg.
Mandy hangt lekker onderuit in haar best wel korte zomerjurkje vraagt of ik Claudia een leuke vrouw vond, ziet er goed uit zeg ik slank niet al te groot en een heerlijk kontje meld ik, weet je dat ze nog geen ten kilometer bij je vandaan woont.
Wij wonen vlak aan de Duitse grens en zij vlak aan de Nederlandse grens dus jullie zijn haast buurtjes, het blijft even stil maar dan verteld Mandy dat ze mijn telefoonnummer heeft gegeven en dat ze beloofd heeft nog eens koffie of wat anders te komen drinken, dat zou leuk zijn zeg ik kunnen we nog eens gezellig na kletsen.
Zij wil liever nog eens stevig geneukt worden lacht Mandy en zakt dan in de stoel weg en valt weer in slaap.
Ik rijd een heel stuk maak haar wakker als ik even stop en als we wat zitten te drinken pakt ze haar telefoon en zet die maar eens aan.
Honderd gemiste oproepen lacht ze alleen van oma en mijn moeder, bel ze maar even om ze gerust te stellen zeg ik, ze belt eerst haar oma geeft aan dat ze het goed maken nee hij is heel netjes hoor ik haar zeggen hij verzorgt me goed geeft me genoeg te eten en drinken nee het komt goed oma.
Dan belt ze haar moeder verteld dat ze er met drie dagen zal zijn misschien een dag eerder maar verwacht het maar niet, nee ze verteld dat ik heel aardig ben een keurige meneer zegt ze ik denk dat je hem ook wel aardig gaat vinden, ze kletsen nog wat en dan meld ze dat ze de telefoon weer uitzet omdat ze het prima vind zo zonder en breekt af.
We rijden de hele dag zonder rare dingen nemen tegen de avond weer plek op een camping en hebben vandaag eens geen seks slapen heerlijk en ook de volgende ochtend blijft de seks achterwege.
Het is die middag twee uur we parkeren de camper op een stil stukje weg op een parkeerplaats en nemen een duik in het aangrenzende meertje wat ijzig koud is en mijn pik tot niks slinkt.
Mandy haar tepels staan snoeihard door de kou dus vraag ik haar of ze alweer zo geil is, kom hier zegt ze dit lijkt helemaal nergens op en zakt voor me door de knieŽn neemt mijn pik in haar mond en probeert er wat van te maken, haar handen en mond doen hun werk goed en al snel staat hij alweer kaarsrecht overeind.
Kom pak me snel even tegen de camper aan lekker in de buiten lucht zegt ze en zet haar rug tegen de camper een voet op een stoel en bied me zo toegang tot haar.
Ik neuk haar best wel hard stoot diep in haar en til haar helemaal op zet haar met haar rug tegen de camper ze slaat haar benen om me heen en zo neuk ik haar tot ik haar vol spuit.
Ik zak uit haar zet haar neer en zak gelijk door mijn benen en begin haar kut helemaal schoon te likken vinger haar in haar kut en kontje met 1 vinger en na een tijdje komt ze heerlijk zachtjes kreunend klaar om na een kusje ons aan te kleden en verder te rijden.
Tegen de avond parkeren we hem weer op een parkeerplaats bij een stel vrachtwagens die allemaal al gezien hebben wat voor lekker ding Mandy was dus op haar verzoek rijden we nog een stukje verder en parkeren we hem weer langs een water.
We kruipen al om tien uur in ons nest Mandy wil nog eens hard genomen worden misschien is het de laatste mogelijkheid dus we kruipen tegen elkaar aan kussen een tijdje en ik schuif mijn pik haar kut in.
Wat ben jij lekker geil zeg ik wat heb je een onwijs lekker kutje en begin haar diep en hard te neuken dan weer wat rustiger dan wil ze dat ik haar van achter neem dus draai ik haar voor me en stamp mijn pik weer haar kut in.
Vinger mijn kontje vraagt ze laat me voelen hoe dat is en ik doe het graag ook al is het een moeilijk standje zo een vinger in haar te krijgen onder het neuken door.
Zelf speelt ze met een tepel en haar klit en nog voor ik klaarkom heeft zij haar hoogtepunt schokt heerlijk op mijn pik geeft aan dat ik gewoon door moet gaan en na even komt ze voor de tweede maal klaar schokt nu nog heftiger en kan ik het ook niet meer volhouden en spuit haar kutje helemaal vol.
We rollen in slaap met de belofte dat ik haar morgen heerlijk klaar zal likken, ik slaap onrustig pak haar een paar keer bij haar billen en bedenk dat ze morgen wel eens voor het laatst voor mij kan zijn, als ze wakker word om kwart voor zeven kijken we elkaar aan kussen en ze pakt gelijk mijn pik beet.
Zullen we nog even vraagt ze ik hoop niet dat het vandaag voor het laatst is, we neuken alsof we het echt voor de laatste keer doen ik kom heel hard in haar klaar zij knijpt haar kut samen als ze komt en daarna bef en vinger ik haar nog een keer heerlijk klaar.
Tegen tien uur rijden we richting haar moeder wat nog ongeveer vier uur rijden is, een uur voor we aangekomen zijn vraagt Mandy of we nog even ergens kunnen stoppen op een rustig plekje.
We vinden een plekje weer aan het water het is er rustig waait een beetje hard en het is niet echt droog dus blijven we binnen waar Mandy aan me komt hangen tranen met tuiten huilt dat ze straks mij niet meer heeft ik ben zo lief en vraag geen rare dingen over vroeger.
We hangen een tijdje tegen elkaar aan voel dan haar hand weer in mijn kruis en als ze me aankijkt vraagt of ik voor de allerlaatste keer haar nog eens lekker wil pakken.
Wie zegt daar nou nee tegen dus ik kus haar geef aan dat het echt de laatste keer word en ze staat al naakt voor me helpt mij uitkleden en dan ga ik op haar liggen boor mijn pik haar heerlijke kut in en neuk een tijdje haar kussend borsten knedend en hard neukend tot ze van achter wil.
Ook geen probleem zeg ik dus leg haar weer op het tafeltje steek mijn pik weer in haar drijfnatte kut en pers het vocht er met een straaltje uit, Mandy kreunt dat het lekker is weer mijn kontje zegt ze, ik breng mijn vinger weer in haar maar druk er wat later ook een tweede bij en hoor haar hijgen steunen en kreunen.
Verdomme wat ga ik dit missen wil je niet met me samen wonen vraagt ze ik doe alles voor je maar neuk me nu eerst nog maar even.
Ik heb haar beide borsten vast trek hard aan haar tepels Mandy gilt dat het zeer doet maar moedigt me aan harder te trekken en dan kom ik onwijs hard in haar klaar boor mijn sperma zo haar baarmoeder in en nu geeft ze aan me te voelen spuiten man wat ben jij goed en dan spant ze aan kermt dat ze gaat komen en voel haar kut samentrekken.
Ze opent sluit en dat herhaalt ze een aantal malen het voelt zo lekker om mijn pik dat ik nog een paar laatste stralen in haar breng en dan stil in haar blijf liggen.
Na even ga ik uit haar we knuffelen nog een tijdje wassen ons kleden ons aan en rijden naar de plek waar haar moeder woont die nu gebeld is dat we er zo zijn.

Wie meer wil lezen moet het aangeven dan ga ik verder omdat er nog veel lekkers gebeurt is.
Auteur : John69 / Geschreven op : 03 april 2019 - 12:43 / Hits : 8508 / Waardering : 4.62
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Geile belevenissen in de vakantie 2
Auteur : John69 / Geschreven op : 12 april 2019 - 11:25 / Hits : 3 / Waardering : 3

Geile Griekse Vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 augustus 2007 - 21:59 / Hits : 32684 / Waardering : 2.58

Een geile vakantie
Auteur : Jan Janssen / Geschreven op : 05 december 2017 - 16:27 / Hits : 6874 / Waardering : 0.75

Geile vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 13 maart 2004 - 10:30 / Hits : 43684 / Waardering : 0.73

Geile vakantie 2
Auteur : Geil ding / Geschreven op : 04 februari 2008 - 11:00 / Hits : 19613 / Waardering : 0.61

Geile vakantie 3
Auteur : Geil ding / Geschreven op : 04 februari 2008 - 11:13 / Hits : 10508 / Waardering : 0.54

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 33553 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 33013 / Waardering : 4.77

Het geile verlangen van mijn vriendin.
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 maart 2017 - 16:53 / Hits : 36758 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 42740 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 8 van 8
kutjebeffer
Ga maar door John69, want ik wil hier wel meer van lezen. Let alleen op je leestekens, want dan is het nog beter. Trouwens lekker hoor zo'n geil grietje op reis met een lekker nauw kutje.
Geschreven op : 08 april 2019 - 21:44

slaaf070
meer meer meer .........
Geschreven op : 09 april 2019 - 00:30

slaaf070
meer meer meer .........
Geschreven op : 09 april 2019 - 00:31

slaaf070
meer meer meer .........
Geschreven op : 09 april 2019 - 00:31

slaaf070
meer meer meer .........
Geschreven op : 09 april 2019 - 00:31

slaaf070
meer meer meer .........
Geschreven op : 09 april 2019 - 00:31

riki0903
kom maar op met je vervolg
Geschreven op : 09 april 2019 - 06:19

curiousme
MEER!!!!!!
Geschreven op : 12 april 2019 - 14:52

Resultaten: 0 - 8 van 8
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb