Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Patrick en Sylvie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Patrick en Sylvie
Het was ergens in november op een feest van een voetbalclub. Rafael was er samen met Sylvie die er oogverblindend uitzag. Een strak jurkje met een laag decolletee, waar haar borsten ongelooflijk lekker in uit kwamen. Het jurkje sloot strak aan om haar kont. Wat is het toch een lekkere vrouw. Na een tijdje kwam ik er achter dat ik bij lange na niet de enige was die vond dat ze er erg lekker uitzag. Patrick stond met wat vrienden ook te kijken en te grijnzen, terwijl Rafael met haar stond te dansen. Volgens mij zag ze wel dat Patrick en zijn vrienden haar bekeken, maar het leek haar niet te deren. Ze danste met sensuele bewegingen en zorgde ervoor dat ze er steeds erg lekker uit zag. Een keer lachte ze zelfs even naar Patrick met een glinstering in haar mooie groenbruine ogen.
Dat flirten bleef die avond zo doorgaan. Sylvie vond het kennelijk wel leuk, en de reputatie van Patrick en zijn vrienden kennen we.
Op een bepaald moment zag ik Rafael afscheid nemen van Sylvie en weg gaan. Hij zag wat bleek, misschien was hij ziek. Patrick en zijn vrienden gniffelden wat met elkaar en ik zag dat ze allemaal wat geld in zamelden. "Nee, niet in een hotel, in de slaapkamer hierboven"?, hoor ik een van de mannen zeggen tegen Patrick. "OK"?, antwoordt hij.
Patrick gaat naar Sylvie en begint een geanimeerd gesprek met haar. Ze vindt het overduidelijk wel leuk. Af en toe strijkt ze door haar haar waardoor haar borsten nog strakker in haar blousje komen. Het duurt niet lang of Patrick vraagt haar ten dans op een langzame plaat. In het halfdonker gaan ze staan schuifelen. Ik zie de donkere handen van Patrick over haar rug glijden en strelen. Hij fluistert in haar oor en laat ondertussen zijn handen hun werk doen. Glijdend over haar rug en af en toe voorzichtig richting haar billen. Ze blijft lachen en fluisteren met hem. Ik zie hoe zijn handen zachtjes naar haar billen glijden. De grote handen van Patrick strelen Sylvie's billen door haar strakke jurkje. Het duurt niet lang of we zien hoe hij zijn onderlichaam naar voren duwt, en Sylvie beantwoordt dat met dezelfde beweging. Nu schuren hun onderlichamen tegen elkaar midden op de dansvloer. Ze beweegt tegen zijn onderlichaam om hem zo goed mogelijk te voelen. We zien haar ogen wat troebel worden. Ze wordt er duidelijk en beetje opgewonden van. Hij schuift voorzichtig haar jurkje wat omhoog waardoor we de onderkant van haar billen kunnen zien. Zijn donkere vingers strelen haar billen.
Hij trekt haar wat steviger tegen zich aan waardoor ze zijn paal nu nog beter moet voelen. We zien hoe ze met haar onderlichaam er tegen aan schuurt. Patrick grijnst even naar zijn vrienden. Dan fluistert hij iets in haar oor. We zien Sylvie eerst "nee"? schudden maar na wat aandringen van Patrick lijkt ze "OK, eventjes dan"?, te zeggen.
Samen verdwijnen ze door een deur, niet al te lang daarna gevolgd door zijn vrienden. Ik besluit ze te volgen. Achter de deur zijn twee andere deuren, waarvan er een open staat. Als ik in die kamer kijk zie ik de mannen voor een groot raam staan, waardoor Sylvie en Patrick zichtbaar zijn. Als ze me zien gebaren ze me dichterbij te komen. "Voor haar ziet het eruit als een spiegel"?, fluisteren ze.
In de kamer is de muziek nog hoorbaar en ik zie hoe ze alweer dansen. Patrick zijn handen worden brutaler en kneden nu haar billen. We horen Sylvie zachtjes kreunen. Dan kust hij haar in haar nek. Ze kreunt opnieuw zachtjes. Haar lippen blijven een beetje open staan. Patrick's lippen glijden van haar nek naar haar kaak en zijn dan vlakbij haar mond. "Het mag niet, Patrick, ik ben getrouwd met Rafael"?, fluistert ze. "Niemand komt het te weten"?, fluistert hij, "en een kusje kan toch wel?"? "Nee"?, fluistert ze, als ze zijn hand op haar hoofd voelt en merkt hoe hij haar hoofd naar zich toedraait en haar op haar lippen kust. Hij zuigt zachtjes op haar onderlip en als hij merkt dat ze zich niet echt verzet likt hij met zijn tong over haar lippen. De spanning bij ons, toekijkende mannen, is voelbaar. Zal ze hem zoenen? Ze aarzelt. Patrick's handen strelen haar billen, trekken haar tegen zich aan en zijn tong likt langs haar onderlip. Dan duwt hij zijn lippen wat harder op de hare, haar mondje staat iets open en we zien hoe ze zwicht. Vlak voor het raam/ de spiegel staat Patrick met Sylvie, de vrouw van Rafael te tongen.
Patrick laat geen gras over groeien. Hij tongt haar geil en zijn handen glijden over haar lekkere lichaam. Hij kneedt haar billen, en kneedt haar borsten. Wij kijken toe hoe zijn handen vrij spel hebben met het zalige lichaam van Sylvie. We zien door het strakke jurkje Sylvie's tepels hard worden. Als hij er zachtjes in knijpt kreunt ze. Dan schuift hij haar jurkje omhoog en glijden zijn vingers richting haar slipje. We zien dat ze een rode string draagt. Hij streelt er over heen. "Oohh.. Patrick.. nee.."?, kreunt ze. "Jawel"?, zegt hij. Zijn donkere vingers glijden over haar rode string. Ze spreidt haar benen zelfs iets. Hij schuift haar slipje opzij en we zien een donkere vinger langzaam in haar schuiven. "Oohh.. neeee...."?, kreunt ze.Hij vingert haar. Ze hangt in zijn armen, weerloos voor zijn vingers. Vlak voor onze ogen wordt Sylvie door Patrick gevingerd. Hij knipoogt even naar ons.
Dan schuift hij haar strakke jurkje verder omhoog. Met een snelle beweging trekt hij haar jurkje over haar hoofd uit. Voordat ze kan protesteren duwt hij zijn lippen op de hare en tongt haar weer. Ondertussen genieten wij van haar prachtige tieten met mooie stijve tepels. Alsof hij het voor ons doet kneedt hij haar tepels met zijn donkere vingers.
Hij duwt haar langzaam naar het bed dat iets achter hen staat. Dan ligt ze achterover op het bed en ontdoet hij met een snelle beweging haar van de rode string. "Nee.. stop toch... ik wil dit niet.."?, kreunt ze. "Ik denk van wel.."?, zegt Patrick. Hij doet zijn kleren uit en als hij zijn onderbroek naar beneden schuift kreunt Sylvie: "Oohh.. mijn Godd..."? en kijkt als gebiologeerd naar zijn kruis. Patrick maakt er meteen gebruik van en duwt haar benen uit elkaar.
Hij duwt zijn hoofd tussen haar benen en hij begint haar te likken. "Neee.. oohhh.... neee.."?, kreunt Sylvie terwijl Patrick haar likt. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt haar. In het begin kreunt ze nog "nee"? maar kennelijk geniet ze van zijn tong want al snel kreunt ze vooral "Ooohh.... mmmm...oohhh... jaaa"?. Patrick hoeft nu haar benen ook niet meer uit elkaar te duwen want ze houdt ze wel gespreid voor hem. We zien hoe haar benen verder uit elkaar gaan om hem meer ruimte te geven. Ze kronkelt nu tegen zijn tong. "Ooohhh.... jaaa... zo goed...."?. Zijn donkere handen glijden naar haar tieten en we zien hoe hij ze kneedt. Wat een geil gezicht is dit, Sylvie die ligt te kronkelen onder de tong en de donkere handen van Patrick. Zijn donkere handen op haar prachtige blanke borsten. Wat een heerlijke vrouw is het en helemaal als ze zo geil is.
Hij likt haar en ze duwt haar heupen omhoog, tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand op zijn achterhoofd legt en hem dieper tussen haar benen duwt. Zo likt hij haar. Zijn handen kneden afwisselend haar dijen en haar tieten. Sylvie kreunt en kronkelt. Ik geloof niet dat Rafael haar ook zo likt. Ze wordt botergeil van de tong van Patrick. We zien hoe kronkelt. Dan zien we hoe ze begint te schokken. Ze probeert het in te houden zodat hij niks merkt, ze houdt zich stil, maar ze komt klaar. Ze komt schokkend klaar op de tong van Patrick.
Als hij voelt dat ze uitgeschokt is stopt hij met likken en schuift over haar lichaam naar boven. Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Sylvie toen ze hem zojuist voor het eerst zag. Hij is ongeveer 23 cm en erg dik. "Nee.... dat niet..."?, kreunt ze. Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje. "Waarom niet?"?, fluistert Patrick, terwijl hij haar in haar ogen kijkt en haar met zijn enorme lul streelt. "Ik ben getrouwd.. het mag niet.."?. "Niemand komt het te weten.. en je zult het heerlijk vinden... of heeft Rafael ook zo'n grote en maakt hij je ook zo geil?"?. Sylvie antwoordt niet. Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Sylvie kreunt "nee"?, en ze probeert hem van haar weg te duwen. Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar schuift. "Oohh.. nee.. zo groot.."?, kreunt ze. Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. "Ooohh.. je splijt me.. zo groot.. oohh.. Patrick.."?.
Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen. Sylvie wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick haar. Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden. Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt. "Mm.. mmmm..."?, kreunt ze. Dan verhoogt hij het tempo."?Oohh.. oohh..."?, kermt ze. Met stevige stoten neukt hij haar. Haar mooie tieten dansen op zijn ritme. "Oohh.. Patrick... oohh..."?. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken.
Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: "Ga door..."? Hij kijkt haar aan en zegt: "Weet je het zeker? Je bent getrouwd.. en je kent mijn reputatie.."? "Toe.. ga door..."?, kreunt ze hees, "neuk me... toe.."?. Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel.. Met draaiende stoten neukt hij haar weer. "Oohh.. jaa.. zo goed.. zo diep..."?. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe Sylvie gepakt wordt door Patrick.
Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Sylvie meenemend, zijn lul blijft in haar. Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel. Wij zien datzelfde beeld. We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze te bewegen. Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul. Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt. "Ooohh.. wat een lul...zo groot.. zo lekker.."?, kreunt ze tegen de spiegel. Patrick pakt haar billen en kneedt ze. Hij duwt haar op en neer op zijn lul. "Laat me je tieten goed zien, Sylvie"?, fluistert hij. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten. "Ja, goed zo"?, kreunt Patrick. "Oohh.. je bent zo goed... zo goed.."?, kreunt ze. "Dat weet ik, schatje... dat weet ik... ik ben de beste.."? "Oohh.. jaaa... de beste.. zo geil.. zo goed... neuk me..."?.
"Streel je tieten voor me, Sylvie.."?. Ze doet wat hij zegt. Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt.
Dan begint Patrick haar harder te neuken. Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal. Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af. Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. "Oohh.. mijn Godd... ik kom bijna..."?, kreunt ze. "Lekker, he?"?, gromt Patrick. "Zalig.. je bent de beste.. ooohh.... neuk me... iedere keer als je wilt.. neuk me.. van jou.... neuk me Patrick.. harder... jaaa... ik kom bijna...."? Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal. "Kom maar klaar, schatje.. kom maar.. laat je maar gaan.. je bent van mij..."?.
Dan begint ze te schokken.. "Oohh.. jaaa.. ik kommmmmm... oohh... Patrick.... ik kommmmm...."? Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen... Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken. Hij gaat zijn zaad diep in Sylvie spuiten. "Oohh.. jaaa.. ik spuit je vol... mmmm... jaaa... ik kommmm..."? Bijna tegelijk komen ze klaar. Patrick komt diep in haar klaar terwijl ze schokkend en klaarkomend bovenop hem zit..
Als ze uitgeschokt zijn en weer wat bij hun positieven komen stapt Sylvie van hem af. "Je bent echt beste"?, fluistert ze. Ze kust hem in zijn nek en doet haar jurkje aan. Wij verdwijnen snel naar de inmiddels lege feestzaal. Als Sylvie binnen komt, nog met harde tepels en een blos op haar wangen lachen we vriendelijk naar haar. Ze ziet er nog steeds prachtig uit. Als ze verdwenen is komt Patrick binnen met een brede grijns en laat ons haar rode string zien. "Heb ik haar geneukt of heb ik haar geneukt?"?, grijnst hij. "Kom maar op met het geld van de weddenschap.."?. Als hij het geld krijgt van een van de mannen zegt hij: "Maar ze is echt ongelooflijk lekker, ik heb zelden zo'n lekkere vrouw geneukt"?, zegt hij. "Haar wil ik vaker.."?
Of dat gaat gebeuren weten we niet. Voorlopig wachten we eerst maar af op wie de baby van Sylvie straks lijkt....
Auteur : Paul / Geschreven op : 16 februari 2006 - 16:19 / Hits : 10563 / Waardering : 2.77
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Sylvie
Auteur : StorytellerB / Geschreven op : 08 februari 2015 - 09:11 / Hits : 8123 / Waardering : 3.64

Waarom, mag Patrick niet verliefd zijn op Maaike?
Auteur : Angela / Geschreven op : 01 augustus 2011 - 20:54 / Hits : 15668 / Waardering : 2.52

Waarom, mag Patrick niet verliefd zijn op Maaike, deel 3 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 07 augustus 2011 - 12:39 / Hits : 13641 / Waardering : 2.46

Waarom, mag Patrick niet verliefd zijn op Maaike!, Deel 2.
Auteur : Angela / Geschreven op : 03 augustus 2011 - 20:11 / Hits : 13275 / Waardering : 2.43

Patrick, zijn collega Wendy en haar buurman Roy.
Auteur : kraampie / Geschreven op : 04 november 2010 - 19:12 / Hits : 8045 / Waardering : 1.03

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb