Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ongewoon orgasme deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ongewoon orgasme deel 2
Ik loerde door de kier van de openstaande deur maar zag zo onmiddellijk geen Hilde. " Verdomme"?, dacht ik " als ze haar nummertje nu maar niet achter de deur opvoert ". Ik ging nog wat dichter en stond nu echt vlak tegen de deur van de badkamer en toen zag ik het... neen niet zo direct door de kier maar via de grote spiegel. Ze stond inderdaad bijna volledig links achter de deur, maar dank zij de spiegel die op de rechtermuur van de badkamer hing, had ik een geweldig zicht op alles wat er zich binnen in de badkamer afspeelde.
Met open mond staarde ik naar het schouwspel dat zich daar voltrok.
Hilde had haar blouse losgeknoopt en haar weelderig tietenpaar lag uitnodigend bovenop de cups van haar bh. Op die manier werden die twee nog extra geaccentueerd. Haar tepels, net twee filters van sigaretten, stonden hard en hoog te pronken. Haar rok had ze hoog opgetrokkenn en haar slipje lag op de grond.
Ze zat op de rand van het bad met de benen heel wijd gespreid en weer kon ik die opbollende venusheuvel bewonderen waaronder die uitstekend geproportioneerde kut lag, bekroond met dat kleine zwarte streepje haar. Wat me het meest intrigeerde was het snoer dat ze in haar hand had... een draad waaraan een tiental paarse balletjes hingen, telkens op dezelfde afstand van elkaar. " Wel almachtig " gromde ik tussen mijn tanden, " ze heeft lustballetjes bij zich .."? Op datzelfde moment zag ik hoe Hilde met haar linkerhand, in een geroutineerd gebaar, haar schaamlippen uit mekaar deed en met haar rechterhand het eerste paarse balletje tussen die volle, rozig rode lippen duwde. Ze bewoog even met haar onderlichaam en het balletje werd als het ware naar binnen geslokt ... Mensen lief, wat was dat ! Ik hield nog steeds de broek vast die ik bij het binnenkomen was gaan halen in de slaapkamer en droeg nog altijd de broek met de wijnplekken op en rond mijn gulp. Ik gooide de ene broek naast me en stapte uit de andere. Mijn paal stond torenhoog in mijn slip. Hilde had intussen al het tweede en het derde balletje in haar kut gestopt en ik zag hoe zij mateloos genoot. Ze maakte kleine bewegingen en ik vermoedde dat dit een enorme vibratie moest teweegbrengen. Ik besloot om te wachten met binnengaan ,alhoewel mijn spies zowat op springen stond. Terwijl ik bleef kijken hoe Hilde nog meer balletjes naar binnen duwde, bewoog ik de voorhuid van mijn lul... ik voelde dat er niet veel meer nodig zou zijn om een lading heet sperma naar boven te pompen. " Rustig maar " bedwong ik mezelf " zorg dat je je lava houdt om in haar geile kut te spuiten en misschien ook wel in haar strakke kontje."?
Alsof ze mijn gedachten kon raden trok Hilde plots de lustballetjes heel langzaam uit haar kut, ze glommen van het lustslijm en ik kon als het ware een zinderende warmte zien die uit dat neukgaatje kwam... en ...kijk ...ze kwam van de badrand af, ging wat achteruit en leunde voorover op de rand van het bad. Met haar rechterhand, tussen haar benen, duwde ze het eerste lustballetje tot tegen haar poepgaatje ... floeps, het werd als het ware naar binnen geslokt ...
Ze huiverde van genot. Een tweede, een derde , een vierde ... een vijfde balletje verdween in dat kleine gaatje. Plots liet ze het snoer los en daar hingen nog een vijftal paarse balletjes te bengelen tussen haar benen. Ze richtte zich op en draaide nu heel symmetrisch met haar kontje terwijl ze met haar beide handen haar tepels begon te strelen. Ze masseerde eerst met draaiende bewegingen de tepelhoven: prachtige, grote rozig bruine tepelhoven. Dan gleden haar handen met de volle handpalmen over de ongelooflijk grote en harde tepels... eventjes maar ,alsof ze zichzelf wilde plagen. Nu had ze haar eigen tepels stevig vast; ze trok er met korte halen aan en draaide ze in het rond. Haar lichaam schokte.. haar kont hield niet op met draaiende bewegingen te maken ... ze wreef haar tepels nu tussen duim en wijsvinger... haar mond hing half open ... ze kreunde van genot.
Mijn paal had zijn maximum nu wel gehad ...en juist als ik besloot om de badkamer binnen te stormen zag ik hoe Hilde de enorme paarse vibrator terug tevoorschijn had getoverd en dit genotstuig in haar kut ramde.
Dit was een ongelooflijk schouwspel en ik moest gewoon toekijken, zoiets had ik nog nooit gezien.
Ze stond daar en liet die enorme vibrator in haar kut roteren; in haar kont staken de lustballetjes en met haar rechterhand bespeelde ze haar tepels een voor een.
Wel allemachtig; kijk...ze boog zich lichtjes voorover en ik zag dat er nog een paars balletje werd opgeslorpt in haar kont. Haar onderlichaam vibreerde ... ze genoot intens met half open mond en haar tong gleed haast onophoudelijk langs haar lippen. De paarse vibrator had zijn werk blijkbaar meer dan behoorlijk gedaan want ze haalde hem plots uit haar spleet en kneep haar benen stijf dicht; ze gromde als een gewond wijfjesdier ... De vibrator, nat - glimmend van het genotssap, stak ze nu in haar mond en ze sabbelde erop als een baby op een fopspeen. Haar rechterhand verdween opnieuw tussen haar benen en met heel kleine voorzichtige snokjes trok zij de paarse vuurballetjes terug uit haar kleine gaatje.
Ik kon duidelijk zien dat dit haar een enorm zinderend gevoel moest bezorgen. Ze draaide met haar kont, haalde de vibrator uit haar mond, bevochtigde haar vingers in haar mond en ging opnieuw met haar tepels aan de slag.
" Mmmhh...Oooggghh ...grhhh ...oooghhh...aahhh ..."? was alles wat ze zei terwijl ze de balletjes een voor een tevoorschijn trok.
" Als het laatste balletje eruit is, storm ik de badkamer binnen en geef haar een meer dan geweldige neukbeurt " nam ik me voor .
Hilde scheen er niet genoeg van te krijgen. Net toen ik dacht dat het laatste purperen speeltje nu aan de beurt ging komen, trok ze haar buik in en ... ze slorpte zo maar effe drie balletjes terug op ! " Grwhauwhhhh " gromde ze en draaide wild met haar onderlichaam. Het werd me teveel, ik moest en zou haar neuken, nu direct !
En juist op het moment dat ik de badkamer wilde binnenrennen klonk luid het gekende "Prwwwtt - geluid"? van de telefoon.
" Ik neem niet op " was mijn eerste gedachte, maar dan besefte ik dat, als ik niet zou opnemen, Hilde zou weten dat ik ergens was waar ik eigenlijk niet hoefde te zijn. Ze zou misschien gaan vermoeden dat ik had staan loeren....
Ik gritste dus mijn twee broeken bij mekaar en spurtte naar de living.
Het was Sonja, een van mijn vriendinnen
" Verdomme, Sonja " zei ik, " jij weet het moment wel uit te kiezen om te bellen, moet ik zeggen "
" Oh sorry ", lachte ze, " ik heb je toch geen coitus interuptus bezorgd, hoop ik."
" Jij altijd met je geleerde woorden, mevrouw de doktersassistente, "? bromde ik. " Neen ik zat in geen kutje en ik stond ook niet op het punt om een zaadlozing te krijgen...en dat is dan wel voor een stuk gelogen " dacht ik erbij.
" Jij lijkt me niet zo goed geluimd, zal ik jou in een betere stemming komen brengen ? "
" Shit " dacht ik, " waarom nu juist, net nu ik het sexavontuur van mijn leven zou kunnen beleven. "
" Luister, lieve schat " fleemde ik, ik ben helemaal niet in een rot humeur.. in tegendeel zelfs en ik vind het bijzonder aardig van je dat jij me zou willen komen opbeuren. Ik moet vanmiddag echter nog wat dringende administratieve zaken afhandelen en daar kan ik echt niet onderuit. Weet je wat Sonjaatje, als ik klaar ben met mijn werk, geef ik je een seintje en dan zien we wel wat we kunnen doen. O.k. ? "
" Mij goed " zuchtte Sonja, maar ik had eerlijk gezegd nu, op dit eigenste moment, zo'n trek in jou,.... ik verlangde er zo naar om jou te voelen.. om jou te strelen .. om die harde stick van jou tegen mijn onderlijf te drukken ...om jou .."?
" Lieve schat, rustig aan ... rustig aan " remde ik haar af. " Ik heb ook ontzettend zin in jou, in jouw heerlijk lichaam,"? loog ik, " maar ik ken mezelf ! Als ik mijn werk hier niet eerst afmaak komt er niks meer van in huis en dan voel ik me de rest van het weekend rot " ..."? en eigenlijk is dat niet gelogen " lachte ik bij mezelf.
" Tja " zuchtte Sonja, " dan maar niet eh. Dan maar wachten tot straks... ik reken op jouw telefoontje en ... weet dat ik behoorlijk geil ben. In afwachting van jouw seintje ga ik me dan alvast maar zelf wat verwennen. Met die levensechte kunstpenis die je me eens cadeau deed, weet je nog ?
En weet je nog .. ? "?
" Sonja " onderbrak ik haar " ik weet het allemaal nog alsof het gisteren gebeurd is maar ik ga nu echt beginnen werken, straks kunnen we het er nog over hebben.."?
" Neen, neen "fluisterde Sonja " straks gaan we het doen.. jij en ik. Mmhmmh
ik verlang al naar die lange, harde pik van jou in mijn kutje ....en ooohh..."?
"Dag schat " zei ik " tot straks " en lei de hoorn op.
" Heet geval " gromde ik, " als je er geen korte metten mee maakt zou ze zichzelf eerst nog klaar laten komen aan de telefoon.
" Ik ben echt benieuwd wat er intussen met Hilde gebeurd is"? dacht ik, " ik moet gaan kijken .."? En net op het ogenblik dat ik wou rechtstaan voelde ik twee warme handen op mijn schouders.
" He " hoorde ik de stem van Hilde bij mijn oor " ik zie dat de wijn zelfs vlekken gemaakt heeft op je slip " Ik wist gewoon niet wat zeggen, zo overdonderd was ik. " Euh .. ik ....euhh .. er was telefoon en ...euh ik had nog geen tijd ..."? stotterde ik. Ik keek naar mijn slip en .... Een flinke natte plek , neen niet van de Chablis uit de Car"me, maar vaneen hele dot plakkerige pre-cum...Mijn spies wees nog altijd fier naar omhoog en dat was Hilde ook niet ontgaan.
" Jij bent meer dan behoorlijk geschapen " zei ze, " en ik heb al in de gaten gehad dat jouw speelgoed nogal vlug en behoorlijk lang in geef acht staat " en ze streek even heel plagend over mijn stijve pik. De reactie bleef niet uit: er ging een schok van genot door mijn paal.
Zij stond nog steeds achter mij... ik stond plots recht en draaide me om. Ik was er zeker van een half naakte , of misschien een geheel naakte Hilde te zien staan... maar neen hoor, ze stond daar weer netjes gekleed; het haar keurig gekamd en een subtiel gemaquilleerd gezicht. Mijn mond viel zowat open van verbazing. Glimlachend bekeek ze me en vroeg half-spottend: " Scheelt er wat, schat ? "
En weer stokten de woorden in mijn mond. " Ik dacht " mompelde ik, ik dacht dat euh ... jij ... last ... had .... van euh ... je darmen " " Ja, ja " suste ze mij " ik had inderdaad weer wat last van mijn darmen maar nu is echt alles in orde hoor, alles is er - laat ons zeggen - uit . "
Nu hield ik het echt niet meer uit. Ik greep haar vast en met mijn gezicht vlakbij het hare siste ik: " Jij verdomde hete en geile stoot . Wat ben je eigenlijk van plan met mij. Kom op, vertel me... je hebt die twee nummertjes heel bewust opgevoerd...is het niet. Je wou zien hoever je kon gaan eh ..."?
Ze zei niks, glimlachte en schoof haar handen in mijn slip.
" Zo te zien ben ik geslaagd in mijn opzet " plaagde ze mij en ze schoof mijn slip nu helemaal naar beneden. Mijn neukknots wees fier naar boven en ze liefkoosde hem op een subtiele manier, ik voelde hoe alle bloedlichaampjes hun maximale capaciteit aannamen. Haar fraai gemanicuurde handen grepen mijn gezwollen ballen en knepen er speels in. De aders op mijn dikke schacht zwollen; mijn pik voelde alsof hij elk moment kon ontploffen. " Grrhhh ...ik ben geil...ik ben heet ...ik " gromde ik ,maar verder kwam ik niet . Ze lei een vinger op mijn mond en fluisterde: " Ssstt ,zeg maar niks... geniet gewoon " Ze boog door de knieen en toen was haar mond op mijn pik. Haar mond sloot zich rond mijn hete lul. Heel subtiel likte ze mijn rood-paarse eikel. Ze zoog haar wangen bol en trok hard aan de dikke knop.
" Whuuuuuhhhooh " kermde ik en mijn handen streelden haar kaken.
" Mnghhahhngh " zuchtte Hilde . Haar mond bewerkte onafgebroken mijn eikel. Met haar rechterhand streelde ze mijn ballen en haar linkerhand gleed over mijn dijen. Ze trok haar mond nog wat verder open en liet heel mijn paal naar binnen glijden. Ze zorgde er voor dat hij heel sensueel over haar onderlip gleed tot mijn eikel tegen de achterkant van haar keel stootte. Ze uitte korte gorgelende geluidjes terwijl ze haar hoofd achteruit trok en met haar tanden voorzichtig langs mijn vleesstaak schraapte.
" Mhhooohhh " kreunde ik toen haar tong tegen de onderkant van mijn pik wreef.
Hilde liet nu haar mond heen en weer glijden rond mijn keiharde lul. Ze stootte haar hoofd naar voren tot mijn lans helemaal in haar mond zat en dan trok ze haar hoofd terug achterwaarts tot alleen mijn eikel nog tussen haar zwoele lippen stak.
" Ohh schatje, oooh... Hilde " zuchtte ik en streelde haar door haar haren.
" Ik hou dit niet lang meer vol ..oooghhh "
Ze deed net alsof ze me niet hoorde. Ze wist verdomd goed wat er weldra ging gebeuren maar ze hield niet op. Integendeel !De hand die mijn dijen gestreeld had vervoegde de hand die rond mijn ballen was en haar hoofd ging nu steeds sneller en sneller over en weer op mijn pik.
" Ooghhh aaughhh grhhh " gromde ik en stootte mijn heupen naar voren"? Ik ga spuiten mmmmgmghmh "
Ik spoot mijn heet zaad in haar mond en Hilde likte met een ongeziene gretigheid. Ze zoog en zoog met kleine slurpende geluiden... elke druppel van mijn dik heet zaad.
" Ooogghhhh " kreunde ik en mijn vingers klauwden in haar haren.
Ze zoog de laatste druppel uit mijn ballen en liet dan mijn staak, die nog altijd stijf stond, uit haar mond glijden. Ik had mijn ogen nog half gesloten van puur genot maar ik zag duidelijk hoe ze naar mijn liefdespaal keek en hoe er een blik van puur geluk op haar gezicht lag.
" Hilde, schatje, nog nooit heeft iemand mijn pik zou zalig afgezogen, nog nooit werd ik zo heerlijk gepijpt ... oohhh het was heerlijk ! " bedankte ik haar en trok haar overeind. Ze keek me recht in de ogen en weer zag ik die blik die ik al enkele keren eerder had opgemerkt.
" Ga je eerst wat opfrissen in de badkamer " stelde ze voor. " Daarna zien we wel maar ik wil wel dat jij me likt, dat je mij beft met hetzelfde enthousiasme waarmee ik jou heb gepijpt ! " Ik bekeek haar hoofdschuddend. " Jij bent een heel speciaal iemand, Hilde. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die op zulk een subtiele manier iemand weet op te geilen... nog nooit iemand ontmoet die zo ongelooflijk goed kan pijpen ...nog nooit iemand ontmoet die ... "
" Al goed, al goed, " lachte ze, " haast je nu maar want ik heb zin in jou ! ... "
Auteur : / Geschreven op : 07 maart 2004 - 22:57 / Hits : 8596 / Waardering : 0.61
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ongewoon Orgasme deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 maart 2004 - 22:56 / Hits : 12480 / Waardering : 0.68

Meer dan een orale fixatie (Yvon deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 08 mei 2015 - 12:24 / Hits : 3303 / Waardering : 4.66

De orale fixatie van Yvon (deel 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 07 mei 2015 - 23:11 / Hits : 4418 / Waardering : 4.16

Voor 4 een nieuw begin! deel 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 27 maart 2015 - 15:42 / Hits : 8175 / Waardering : 3.96

Ik ben verliefd! deel 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 april 2015 - 16:52 / Hits : 8820 / Waardering : 3.92

De pedicure (deel 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 15 april 2015 - 15:54 / Hits : 13618 / Waardering : 3.92

Van vrijgezellenfeest, tot bruiloft (deel 1)
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 01 september 2012 - 00:46 / Hits : 31527 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 14 december 2012 - 18:15 / Hits : 21180 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 09 december 2012 - 23:05 / Hits : 48680 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 12 december 2012 - 10:57 / Hits : 27390 / Waardering : 3.90

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb