Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

getekend, dus nu slaaf?
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
getekend, dus nu slaaf?
Het liep niet lekker, het contact met Henk via internet. Simpel weg om dat dan hij wilde, dan ik geil was, het dan hem uitkwam en mij niet en dan weer andersom. Beiden van goede wil, beiden duidelijk in de gewenste rol, waarbij de mijne onderdanig was. Het leidde soms tot een leuk online spel en soms tot frustratie. Samen wilden we verder, ook naar een livesituatie maar ook daarin liepen agenda’s niet synchroon.
Mijn telefoon liet me weten dat ik een sms’je had ontvangen. Het was 20.00 uur en ik verwachtte t eigenlijk niet maar had Henk blijkbaar in een eerder gesprek laten weten dat ik vrij was vanavond. ‘Kleed je helemaal uit, kom online met je collar om, de hondenriem er aan en je leren riempje om je pik. Je krijgt dan wat opdrachten van me. Doe je het niet spreek ik je nooit weer’. Henk was duidelijk in zijn sms en ik wilde t contact niet kwijt hoe lastig t ook liep dus deed wat hij zei. Ik liep naar de slaapkamer, trok mijn kleren uit, deed de band om mijn nek met een riem er aan, het leren riempje om mijn pik en ging achter mijn p.c. zitten. Alleen al bij het aanmelden bij Msn klopte mijn hart in mijn keel en ik was benieuwd wat er voor me in petto lag. Ik was net aangemeld en er stond al een berichtje te wachten: ‘Doe je camera aan’. Ik deed wat er van me verwacht werd en er stond al weer: ‘Ga staan, maak je pik stijf en ontbloot je eikel en sla er tien keer met de riem op’. Zo kort was Henk nog nooit geweest en ik deed een beetje verbaasd braaf wat hij zei.
‘Mooi, we gaan afspraken maken. Ik stuur je zo een mail met mijn minimale verwachtingen. Lees ze goed door, ga je akkoord dan ga je daarna weer staan en sla je weer tien keer op die pik van je’
Alleen al dat slaan op mijn pik vond ik niet zo grappig, ik was geen pijnsletje en Henk wist dat. Toch besloot ik hem te vertrouwen en wachtte braaf het mailtje af.

Slet,

Zoals t nu loopt gaat het niet goed, niet voor jou en niet voor mij. Wij gaan vaste afspraken maken en jij bevestigd dat in een zelf opgestelde overeenkomst. Dit zijn mijn minimale eisen.
1. Het moge duidelijk zijn dat jouw pik en ballen van mij zijn, klaarkomen zonder opdracht of toestemming is er niet bij.
2. Minimaal één keer per week ben je online voor me beschikbaar, maximaal tot 24.00 uur, ik begrijp dat je dagelijks leven niet onder t spel mag leiden, daarom spreken we iedere week af welke dag t wordt. Maar dan ben je er ook.
3. Minimaal twee maal in de maand ben je beschikbaar voor mij of bij jou thuis of bij mij. Dat voor een minimale tijd van vier uur. Ook hierover worden ruim van te voren afspraken gemaakt.
4. Buiten de afspraken genoemd in 2 en 3 kan er spontaan iets gebeuren als het beiden uitkomt, dit valt niet onder de minimale afspraak en dat betekend dat je je ook aan de andere afspraak moet houden, deze vervalt niet.
5. Buiten de afspraak om kan je kleine opdrachten krijgen waarvan ik zal zorgen dat deze niet dusdanig hinderlijk of beperkend zijn dat deze je in je dagelijks leven zullen beperken. Merkbaar voor jezelf misschien wel, maar niet zo dat het onuitvoerbaar is. Blijkt dat wel zo te zijn mag je dat laten weten per mail of sms en dan zullen we de desbetreffende maatregel aanpassen zodat deze toch uitvoerbaar is.

Ik las t mailtje twee keer goed door en stond toen duidelijk voor de camera op, legde mijn penis voor de camera op tafel en gaf met het uiteinde van de riem 10 slagen op mijn eigen pik. En tekende daarmee eigenlijk al mijn vonnis.

‘ Ik weet dat je er financieel niet florissant voor staat, je krijgt een kleine vergoeding, besef dat als je dat aanneemt je niet meer bent dan een officiële hoer. Jij koopt nu nog online een anaaldouche, niet alleen gezond maar ook hygiënisch. Kopie van de order mail je aan me door. ‘ Bij het bericht zat gelijk een link waar ik op kon klikken. En voor nog geen twintig Euro bleek er een dergelijk ding te koop te zijn en ik bestelde deze. De bevestigende email stuurde ik aan Henk door.
‘Stuur me nu de data op waarop je NIET ter beschikking bent. Ik mail je dan binnen enkele dagen de data waarop ik je wel verwacht, online of in levende persoon.’


Het kwam er nu op aan. En toch zat er een stemmetje in mijn achterhoofd dat me nog vertelde dat ik terug kon. Misschien mede daarom zond ik een lijstje door van alle vrije avonden en dagen in het weekend door. Ik voelde me zo naakt en kwetsbaar maar had nog steeds zoiets van mijn vrijheid is nog steeds mijn vrijheid.

‘Mooi, slet, in de komende dagen schrijf je jouw verklaring/overeenkomst. Als je de douche binnen hebt (en dat is binnen twee werkdagen las ik) doe je het volgende: Je plaatst je laptop met cam in je badkamer zodat je het volgende kan uitvoeren.: Je kleed jezelf helemaal uit en plaatst dezelfde dingen op en om je lijf als je nu op en aan hebt. Je plaatst de anaaldouche volgens de beschrijving, vult deze en brengt deze aan in je slavenkutje en gaat op handen en voeten voor de cam zitten. Voor je ligt de getekende verklaring zodat je weet waarom je het doet. Je maakt een filmpje incluis je gang naar het toilet (gelukkig heb je die ook in de badkamer). Daarna hoor je wel weer van me.’ En weg was Henk van Msn. Ik hield mijn laptop in zicht, trok iets koud geworden toch maar weer kleren aan en ging min of meer teleurgesteld naar bed toen Henk niet terug bleek te komen.
Het was een onrustige nacht maar toen ik de volgende dag vroeg mijn email checkte en op msn keek was er geen Henk, s avonds ook niet overigens. Het speelde me allemaal voortdurend door mijn gedachten, wat moest ik doen, wat zou ik doen en wat wilde ik eigenlijk. De genoemde punten waren redelijk, duidelijk maar ook haalbaar. Verder was t een kwestie van vertrouwen, ik wilde dit allang, had nu de kans, en misschien zou ik nooit weer zo iemand ontmoeten die serieus was maar ook doorzag wat de situatie was. En laat op de avond schreef ik de overeenkomst met de genoemde punten. Soort van contract eigenlijk en ik printte het verhaal uit en legde het aan de kant, zou het morgen nog wel eens doornemen. Geil en met een stijve pik ging ik naar bed, moeizaam kwam ik in slaap maar dat duurde nu gelukkig wel gelijk tot de volgende dag de wekker ging.
Ik werkte thuis deze dinsdag en ondanks dat ik msn en mijn mail open had staan was er weer geen bericht van Henk en online kwam hij ook al niet. Ik las de verklaring/contract nog een paar keer door, maar in totaal 6 dagen in de maand moest ik toch vrij kunnen maken voor contact met Henk dus op een gegeven moment ondertekende ik het document. Geen idee overigens of het nou mijn piemel was of mijn hersens die de uiteindelijke beslissing had genomen. Ik had net getekend toen de deurbel ging, TNT met een pakketje. Ik tekende voor de ontvangst en kon t pakje mee nemen mijn woonkamer in. Mijn hart klopte als een gek terwijl ik toch wist wat er in zat. Toch legde ik t aan de kant en deed eerst de minimale vereisten voor mijn werk en toen pas opende ik de doos en pakte de anaal douche uit zijn verpakking. Het zag er minder erg uit dan ik dacht en minder eng ook. En al gierden de zenuwen mij door mijn lijf, bij alle volgende handelingen, ik voerde ze wel uit.
Eerst installeerde ik het apparaat, een zak met zuignap aan de muur (er rekening mee houdend dat ik later de laptop zo zou plaatsen dat zowel toillet als de douche in beeld zouden kunnen komen). Ik bevestigde de slangetjes die er aan vast zaten en als laatste de plug die een weg zou vinden tussen mijn billen. Daarna pakte ik mijn laptop en losse webcam en plaatste die op de wasmand en wel zo dat ik zelf ook de op te nemen beelden goed kon zien terwijl ik t filmpje zou maken. Nogmaals las ik de mails, en nog een keer de gebruiksaanwijzing van de doucheapplicatie. Nerveus rookte ik nog een sigaretje voordat ik mijn slaapkamer in liep, mijn kleren uit trok en de halsband, riem en t leren riempje om mijn pik bevestigde. Rillerig, zwetend (de druppels liepen gewoon mijn oksels uit), beetje bang en toch geil stelde ik de webcam en de computer in. Vulde de zak waar twee liter vloeistof (warm water op bodytemperatuur) in kon, startte de camera en op handen en voeten ging ik in beeld zitten om daar de plug mijn anus in te schuiven. Ik zette t slangetje open en voelde hoe langzaam mijn darmen werden gevuld met het warme water. Langzaam nam de druk toe, ik werd geil van het zien van mezelf op deze vernederende manier en kneep steeds mijn billen wat meer toe (harder terwijl de druk in mijn darmen zich opvoerde). Ik was zelfs trots dat ik t volhield totdat het slangetje geen vocht meer in mijn lijf perste.


Vol schaamte toen ik direct daarna moest gaan staan en op de w.c. moest gaan zitten om mijn mannenkut te legen. Maar ik deed t, en pakte gelijk door, pakte de laptop op, en stuurde het filmpje door naar Henk.
Hoewel de kogel nu wel redelijk duidelijk door de spreekwoordelijke kerk was liep ik daarna direct door naar de badkamer, verwijderde het o zo vernederende ding, deed de riem, halsband af en nam een warme douche. Ik zette alles ietwat van me af en kleedde me aan. Met moeite liet ik de p.c. voor wat die was en liep de deur uit om boodschappen te doen. Maar net zo snel was ik ook weer thuis en opende msn en mijn mail. Nog geen bericht van Henk. En hoe vaak ik ook keek, de hele dag niets, nog geen komma van de man.
Moe, onzeker, geil, bang, ging ik naar bed toe en viel misschien juist door de vermoeidheid in een diepe slaap.
Maar wakker geworden was ik weer als eerste bij mijn toshiba, naakt startte ik de computer op, opende msn en mijn outlook en ja, er stond een email voor me klaar van Henk. Met de ene hand speelde ik met mijn pik terwijl ik met de andere t bericht opende:
“Vanavond ben je beschikbaar zag ik. Dus zorg je dat je netjes geschoren en gespoeld zoals in t filmpje om 19.00 uur bij mij thuis voor de deur staat. Je hebt minimale kleding aan, daaronder de dingen die je in t filmpje droeg en je hebt je verklaring bij je. De deur gaat open, je stapt met gesloten ogen binnen, kleed je helemaal uit en wacht af. De verklaring in je rechterhand. Zo niet gaat je filmpje om 19.01 t internet op.”

Vanaf dat moment zat ik vast. Ik voelde het, wist het en had ook door dat deze dag heel langzaam voorbij zou gaan. Toch stond ik met trillende knieën dat wel, om 19.00 uur bij Henk op de stoep. Ik stapte naar binnen toen de deur openging, voldeed aan de eisen en zo stond ik naakt, met een hondenriem om mijn nek en een riempje om mijn pik en ballen en natuurlijk netjes geschoren en gespoeld in een hal. Mijn ogen gesloten en al snel voelde ik dat er iets om mijn hoofd gebonden werd. Gesproken werd er niet en er zat nu een blinddoek om mijn hoofd. Aan de riem werd ik mee getrokken en voorzichtig volgde ik mijn leidsman. Ik werd overal betast, kon me soms niet aan de indruk ontrekken dat er meer dan twee handen op mijn lijf zaten. Door de blinddoek zag ik af en toe een flits, dan waren de handen er weer. Mijn pik werd stijf gehouden door regelmatig trekken, altijd zo eindigend dat mijn eikel was ontbloot. Aan de riem werd ik weer mee getrokken. Door spanning en stress, angst en geilheid had ik geen gevoel meer voor richting.
“Tel tot 50, doe de blinddoek af, kleed je aan en ga naar huis en bekijk je mail.” Ik deed wat me werd gezegd, tijdens het tellen hoorde ik een deur dichtslaan, aan de temperatuur had ik al gevoeld dat ik naakt buiten stond, en toen ik bij vijftig was en de blinddoek aftrok stond ik in een tuin. Mijn kleding lag daarin verspreid. Ik pakte het bij elkaar, trok mijn broek, shirt en schoenen aan haalde mijn sleutels uit mijn broekzak en zag een briefje van vijf euro om mijn huissleutel gevouwen. Nog steeds niet van mijn geilheid af, met mijn ontblote eikel schurend tegen mijn jeans reed ik naar huis. In mijn mailbox vond ik gelijk een mail van Henk. “We houden ons aan gemaakte schriftelijke afspraken, ik geef jou mijn woord, en jij zal wel moeten slet, zie de foto’s).

Auteur : AlexanderD / Geschreven op : 13 augustus 2010 - 23:40 / Hits : 6958 / Waardering : 0.82
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

getekend, dus nu slaaf? 2
Auteur : AlexanderD / Geschreven op : 19 augustus 2010 - 22:28 / Hits : 4723 / Waardering : 1.00

De slaaf van Joyce (dag 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 27 februari 2015 - 00:16 / Hits : 3172 / Waardering : 3.30

De slaaf van Joyce (dag 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 februari 2015 - 23:58 / Hits : 5137 / Waardering : 3.11

zoon als slaaf
Auteur : tom / Geschreven op : 03 oktober 2006 - 14:26 / Hits : 23305 / Waardering : 3.06

Myrthe (28) - En hoe ze een (gewillige) sex slaaf werd (deel 02 - in de val)
Auteur : RoryB / Geschreven op : 03 mei 2014 - 00:23 / Hits : 8036 / Waardering : 2.77

Myrthe (28) - En hoe ze een (gewillige) sex slaaf werd (deel 03 - De eerste afstraffing)
Auteur : RoryB / Geschreven op : 13 mei 2014 - 00:32 / Hits : 8215 / Waardering : 2.71

Myrthe (28) - En hoe ze een (gewillige) sex slaaf werd (deel 01)
Auteur : RoryB / Geschreven op : 29 april 2014 - 20:07 / Hits : 10333 / Waardering : 2.64

Myrthe (28) - En hoe ze een (gewillige) sex slaaf werd (deel 04 - De smaak te pakken)
Auteur : RoryB / Geschreven op : 12 juni 2014 - 08:58 / Hits : 7928 / Waardering : 2.39

slaaf wordt kantoorsletje 1
Auteur : dirk1978 / Geschreven op : 24 oktober 2007 - 20:27 / Hits : 15116 / Waardering : 2.17

Myrthe (28) - En hoe ze een (gewillige) sex slaaf werd (deel 05 - Een kleine reunie)
Auteur : RoryB / Geschreven op : 26 juni 2014 - 01:26 / Hits : 5364 / Waardering : 2.10

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb