Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

hoe ik ondekte bisexueel te zijn
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
hoe ik ondekte bisexueel te zijn
In 1984 was ik 17 jaar en volop bezig met de vrouwtjes. Mijn lijf was volop in ontwikkeling en alles groeide zoals het hoorde. Mijn piemel groeide naar fijne afmetingen en van thuisuit heb ik geleerd om de boel lekker glad te houden. Pa en ma evenals broers en zussen scheerden hun schaamhaar weg. Zo ik dus ook. Thuis waren wij (ook in die tijd al) erg vrij en ruimdenkend. Naaktlopen was normaal en wanneer pa of een van de zoons toevallig een stijve pik had dan was dat zo. Kon gebeuren. Zoals ik al zei was dat een tijd van ontdekken. Ik had 3 zussen, 2 ouder en 1 jonger. Ik zag duidelijk hun groei en rondingen. Ik merkte regelmatig dat ik hier ontzettend geil van kon worden en trok mij terug op mijn kamer om even aan mijn pik te trekken. Thuis hadden wij een sauna en daar zaten we graag samen in. Toch bleef alles wat met vrouwen te maken had mij trekken en met name bloot zijn.

Mijn oog viel op een advertentie in de krant. Gelegen midden in het centrum van Maastricht, sauna. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Je hoefde niets mee te nemen, alles was aanwezig. Ik las het adres en zag waar het was. Het pand kende ik maar ik wist niet dat er een sauna in aanwezig was. Op een mooie dag trok ik de stoute schoenen aan en fietste naar de stad. Parkeerde mijn fiets en liep naar de bredestraat. Aangekomen bij het pand belde ik aan met toch wel knikkende knieën. Met een zoemer ging de deur open. Ik liep naar binnen en liep een prachtige ruimte binnen. Een en al sfeer kwam mij tegenmoet. Een vriendelijke man kwam aangelopen en gaf mij een warme hand. Dag jongeman, jou heb ik nog niet eerder gezien! Nee meneer, dat klopt, ik ben hier voor het eerst. Dat is mooi, erg veel jonge jongens van jouw leeftijd zien we niet zo vaak maar je bent absoluut welkom hoor. Nou ik heb lekker zin in een heerlijke sauna zei ik, hem niet vertellend dat ik ook kwam om de vrouwtjes te bespieden haha. Nou, loop via deze trap naar boven en je loopt het walhalla binnen. Alles volgt vanzelf, kleed je uit en neem plaats, bestel iets te drinken en doe je ding. Er is volk genoeg om je verder te begeleiden. Dat is altijd fijn wanneer je voor het eerst ergens bent zei ik. Veel plezier werd mij toegewenst. Nou, het ontvangst was in ieder geval al super.

Ik liep naar boven en daar aangekomen zag ik allemaal blote mannen in een grote woonkamer. Een aantal zat in de banken en een aantal rond een klein barretje. Ik zag geen vrouwen. Het is misschien mannendag dacht ik of wellicht komen de vrouwen nog. Ook zag ik 2 mannen uit een andere ruimte komen en deze hadden beiden een stijve pik…….. voor mij niet direct vreemd gezien de situatie thuis maar hier in een sauna vond ik het vreemd. Ik nam mijn sleutel en opende kastje 1. Ik deed mijn kleren uit en legde ze in het hokje. Nam de handdoek en wilde deze ombinden. Ik ben absoluut niet breedt maar deze handdoek pastte voor geen meter. Met geen mogelijkheid kreeg ik deze rond mijn kont. Dan maar zo dacht ik, iedereen is toch naakt. Ik nam plaats aan het barretje en ging op mijn handdoek zitten. Ik bestelde een biertje. Had ik wel verdiend dacht ik zo. Ik dronk een slok en genoot van dit heerlijke gele goud. Een vriendelijk ogende man vroeg of hij naast mij mocht plaatsnemen. Ik keek hem even aan, goed postuur, kale pik net als ik. Ja hoor, ga zitten zei ik.Hij stelde zich voor als John. 1e keer hier? Yep zei ik. Spannend zei hij. Tja zei ik. Ik ben nog nooit in een openbare sauna geweest. Wel thuis, maar wilde een keertje andere vrouwen bekijken haha. Ja zei John, wie weet……….
John nam ook een biertje en zei, je hebt een prachtig ontwikkeld lijf. Hoe oud ben je? Ik ben 17 jaar zei ik. O my God riep John, wat een body. Een ook nog volledig glad. Hmmmmmmm. Ik schrok een beetje van de reactie en John zag dit. Oh sorry riep hij gelijk, was ik erg enthousiast? Ja zei de barkeeper, het was overduidelijk haha. Ik liet het over mij heenkomen, blue als ik was. Ik had best een klik met John, we babbelden lekker en dronken nog een paar biertjes. Ik merkte wel dat John steeds wat dichterbij kwam zitten en plots een hand op mijn bovenbeen liet rusten. Ik schrok ervan maar wist niet wat te doen. Ik liet het maar zo. We praatten verder over van alles en nog wat en ik merkte dat John’s had mijn bovenbeen streelde. Zijn hand ging steeds verder richting mijn schaamstreek. Wat ik ook merkte was dat mijn pik op volle oorlogssterkte stond. Knal hard en recht omhoog. John zag dit ook en knipoogde naar mij. Ik keek rond maar had het idee dat niemand iets zag. Ik deed niets. Ik keek naar het kruis van John en merkte dat hij een behoorlijke erectie had. Net op dat moment streelde hij even over de schacht van mijn lid en kneep in mijn eikel. Hierbij keek hij recht voor zich uit en niet naar mij. Ik vond het zeker niet vies!

Plots liet hij mij los en stond op. We gaan de sauna in riep hij. Ik keek bedenkelijk en wees naar mijn kruis? Uhh, even wachten svp. Ben je mal riep John. Sta gewoon op, hier kan dat en wordt er niet vreemd van opgekeken. Dus ik met een knalharde mega erectie achter John aan. Ik probeerde mijn kleine handdoekje ervoor te houden maar dat lukte maar gedeeltelijk. Eerst even douchen. Ik merkte dat mijn pik iets slonk, gelukkig. Zal ik je rug even wassen vroeg John maar voordat ik nee kon zeggen wreef hij mijn rug in met zeep. Dit deed hij geraffineerd en fijn. Een soort massage maakte hij ervan. Ook mijn billen nam hij mee om als laatste net even tussen mijn benen te voelen. Hierbij beroerde hij mijn kloten. En ja hoor! Bam, weer een stijve pik. John zijn pik stond nog steeds vooruit en samen liepen we de sauna in. Deze was behoorlijk warm, zon’n 90 graden. Ik ging onderin zitten op het bankje. Op de 2e rij zaten 4 mannen en bovenin 2.
Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de warmte op mijn lijf. Tevens probeerde ik het e.e.a. op mij in te laten werken. Er was nogal wat gebeurt vanmiddag. Mijn pik verslapte maar helemaal terug naar klein ging hij niet. Waarschijnlijk door de warmte. Plots hoorde ik kreungeluid. Ik kon het niet thuisbrengen. Soms iets harder, soms zachtjes. Maar ze waren er wel. Ik vond het te warm worden en wilde opstaan. Toen ik dit deed meende ik bovenin 2 mannen heel kort bij elkaar te zien. Het leek erop of en man bij de ander in zijn kruis lag. Ik weet het niet zeker want ik had mijn bril niet op.

Weer even douchen en een colaatje doen. John kwam weer naast me zitten. Lekker hé zei hij. Ja heerlijk zei ik terug. Ik durfde niet te vragen of hij het geluid ook gehoord had en of ik het goed gezien had. Ik was toch wat behoudend. Na een paar colaatjes vertelde John dat je ook een massage kon nemen. Hij had namelijk onder de douche gemerkt dat mijn spieren nogal stijf waren. Klopt zei ik. Ik ben weer met skeeleren gestart en heb wel wat spierpijn in mijn kont en liezen. Daar weet Peter wel raad mee zei John. Als je wil dan kan hij je masseren. De 1e keer is altijd gratis. Nou, dat lijkt mij fantastisch. De barman riep via de intercom Peter. Deze gaf aan 15 minuutjes nodig te hebben. Na nog een drankje kwam Peter aangelopen. Hij droeg alleen een string………zag er eigenlijk best spannend uit vond ik. Hij gaf mij een hand en zei gelijk, lekker jong nog zo heb ik het graag. Hij gaf John een hand en kustte hem snel. Ik beleefde vandaag heel veel nieuwe dingen en mijn gedachten gingen alle kanten op.

Peter vertelde hem te volgen. Hij liep de trap omhoog en met een toch redelijke grote pik volgde ik. Boven gekomen zag ik een vrij grote donkere ruimte. Hier en daar zag ik schimmen bij elkaar liggen. Aan de andere kant zag ik kleine gangetjes en zag er mensen doorheen lopen. Peter riep mij en zei plaats te nemen op de massagetafel. Gezicht naar beneden. Hij legde een handdoek over mijn hoofd en zei deze te laten liggen. Ga liggen, ontspan je, geniet van alles wat komen gaat. Deze massage zal je heel goed doen. Eerst proberen we samen te ademen. Ga staan met je armen uit elkaar en je ogen dicht. Ik zal met een doek jouw lijf strelen. Laat alles gaan, alles gaat via je hoofd naar je voeten en adem rustig met mij mee. Ik stond daar en zag dat mannen keken. Sluit je ogen kerel en laat het gebeuren. Ik stond met mijn armen gespreid en voelde een zachte doek mijn lijf raken. Ook hoorde ik Peter ademen. Ik voelde dit heel kortbij. Bij mijn gezicht, ter hoogte van mijn tepels voelde ik adem, dan weer rond mijn billen en ook rond mijn pik. Deze reageerde hierop door weer omhoog te komen. Ook de doek voelde ik overal en ik merkte dat mijn hele lijf tintelde, heel speciaal. De warme adem geblazen op mijn pik en ballen bleef aanhouden en daarom ook mijn stijve pik. Dit duurde even en telkens opnieuw beleefde ik andere sensaties over mijn hele lijf. Eigenlijk wist ik niet wat ik voelde maar het was heerlijk. Ik hield mijn ogen dicht om het moment vast te houden. Ik voelde dat ik een ontzettend stijve pik had, mijn tepels waren nog nooit zo hard geweest en elke vezel tintelde……..
Peter doorbrak de stilte en vroeg mijn heel zachtjes te gaan liggen. Ik lag snel op mijn buik. Een handdoek werd over mijn hoofd/gezicht gelegd. Liggen laten zei Peter. Omdat je nu afgesloten bent van de ruimte beleef je alles intenser. Hij begon met strelen. Zachte warme handen, vingers, onderarmen, warme stenen en soms een kleine kus, althans zo voelde het. Ik meende natte lippen te voelen op mijn rug en armen maar ik weet het niet zeker. Wat ik absoluut wel wist is dat het verdomd fijn voelde. Ik had totaal geen besef van tijd. De tijd stond stil. Ik wist geeneens wat ik voelde. Ik had het idee dat ik over mijn hele lijf van alles voelde. Handen, spullen, lippen. Ik lag daar in een soort trance maar vond het heerlijk. Ik was te loom om te reageren en rond te kijken of in paniek te raken. Plots hoorde ik Peter heel stilletjes in mijn oor fluisteren of ik mijn benen iets uit elkaar kon leggen zodat hij mijn liezen kon masseren ivm stijfheid door het skeeleren. Ik deed dit direct en voelde een warme glibberige hand mijn liezen wrijven. Uiteraard kon dit niet zonder mijn ballen aan te raken maar dat moest dan maar. Mijn liezen kregen een super goede beurt maar ook mijn ballen werden steeds meer betrokken bij dit spel. Tevens voelde ik steeds vaker maar heel subtiel dat mijn pik aangeraakt werd. Ik merkte aan mijn ademhaling dat ik bloed en bloedgeil was maar durfde niets te zeggen. Ik weet niet hoelang dit geduurd heeft maar met een hand op mijn kont vroeg Peter heel stilletjes om te draaien waarbij ik de handdoek over mijn gezicht vast moest houden. Ik aarzelde een beetje omdat ik een flinke pik had maar Peter zei dat dit geen probleem was. Loom als ik was draaide ik om en legde de handdoek over mijn gezicht. Ik voelde dat de voorkant van mijn lijf overgoten werd met heel veel warme olie. Ook mijn pik werd flink ingevet. Ik voelde Peter zijn best doen. Werkelijk elke vezel van mijn lijf raakte hij aan en elke vezel opende zich. Nog nooit was is zo intens aangeraakt. Vanaf mijn schouder masseerde hij richting tepels. Alles kreeg volledige aandacht. Hij masseerde mijn gladgeschoren schaamstreek met enorm veel passie. Hij moest regelmatig mijn pik opzij leggen maar deed dit liefdevol en teder. Mijn benen kregen een sensationele massage. Afwisselend hard en zacht, afgewisseld met plagend strelen en kietelen. Mijn voeten bleken enorm gevoelig te zijn. Mijn hele voorkant was enorm fijn gemasseerd en mijn pik stond strak omhoog. Plots voelde ik dat Peter een hand op mijn pik legde. Hij deed niets anders dan mijn harde snaar tegen mijn buik duwen. Juist op dat moment voelde ik aan beide benen, beide armen, buik en schaamstreek handen, lippen en tongen. Toen Peter zijn hand weg nam voelde ik gelijk 2 heel natte lippen rond mijn pik……………..het kwartje viel…………dit zijn homo’s en dit is een homosauna! Ik had er bijna de hele dag over gedaan om dit te ervaren maar de puzzelstukjes vielen op z’n plek en……………………..ik vond het werelds. Ja natuurlijk was ik weleens door een vriendin gepijpt maar dat was absoluut niets vergeleken bij hetgeen er nu van onderen gebeurde. Mijn God. Alles voelde heerlijk. Ik werd gemasseerd, mijn ballen gelikt en mijn pik gezogen. De handdoek verdween en Peter stopte zijn enorme pik zo in mijn mond. Iedereen zat aan mijn lijf. Iedereen hielp elkaar met handen en monden en ik zoog voor het eerst in mijn leven een pik.

Alsof het afgesproken werk was maar het gebeurde echt. Nagenoeg tegelijkertijd spoten alle aanwezigen hun geil de vrije ruimte in. Alhoewel………………..ik vulde een warme mond terwijl ook ik een warme lading ontving. Slikken was het enige wat ik kon en deed dit dan ook gulzig. Toen iedereen een beetje was bijgekomen kreeg ik heel veel complimenten. Lekkere boy, fijn lijf, lekker glad, welkom bij de scene. Gezamenlijk liepen we naar beneden. Ik werd gewassen door 4 of 5 mannen en kreeg bier aangeboden. Later die avond heb ik in de natte ruimte zeker 10 mannen moeten klaarpijpen terwijl dit gefotografeerd werd. Deze geile foto’s zijn destijd uitvergroot en in de kamer opgehangen. Ik ben er jaren trots op geweest. Iedereen kon mij in actie zien en wanneer ik er was (en dat was heel regelmatig) herkenden de aanwezigen mij en werd geregeld gevraagd of die orgie herhaald kon worden. Steevast was mijn antwoord……………….kom maar mee naar boven met een man of 10. Gewillig zoog ik iedere pik naar binnen en liet mij helemaal onderspuiten.

Deze sauna is al jaren gesloten. Nu ben ik vaak in andere Gaysaunas te vinden.

Waarom ik dit “oude” verhaal vertel? Soms kun je dingen niet plannen. Ze gebeuren. Misschien had ik nooit ontdekt dat ik bisex was want vergeet niet dat ik een lekkere kut ook heerlijk vindt. Samen met mijn huidige partner naar een swingeravond of holebi avond in de sauna is altijd geweldig. Niets fijner om met anderen je partner te delen of te zien wanneer jouw partner door meerderen volledig wordt uitgewoont. Ik kijk graag toe en laat mij dan graag afzuigen door een heerlijke man...
Auteur : Maurice / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 14:03 / Hits : 1644 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn zoon en zijn vriendin
Auteur : Bianca en Andre / Geschreven op : 30 juni 2015 - 00:55 / Hits : 90584 / Waardering : 4.73

Vierdaagse zal nooit meer hetzelfde zijn
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 24 juli 2016 - 23:18 / Hits : 16597 / Waardering : 4.67

Het inwerken bleek een erg ruim begrip te zijn. Tweede deel
Auteur : Collinda / Geschreven op : 23 juli 2016 - 14:43 / Hits : 16268 / Waardering : 4.54

Mag het ietjse meer zijn?
Auteur : Lowie / Geschreven op : 26 december 2015 - 10:18 / Hits : 25244 / Waardering : 4.50

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 2
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 10 februari 2017 - 09:04 / Hits : 31320 / Waardering : 4.47

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn deel 2
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 01 februari 2016 - 13:18 / Hits : 22103 / Waardering : 4.42

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn.
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 27 januari 2016 - 23:14 / Hits : 22925 / Waardering : 4.35

Het inwerken bleek een erg ruim begrip te zijn.
Auteur : Collinda / Geschreven op : 20 juli 2016 - 22:35 / Hits : 21199 / Waardering : 4.33

Het inwerken bleek een erg ruim begrip te zijn. Deel 3
Auteur : Collinda / Geschreven op : 24 juli 2016 - 19:12 / Hits : 14003 / Waardering : 4.33

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn. deel 3
Auteur : Annelies / Geschreven op : 13 mei 2016 - 20:16 / Hits : 9819 / Waardering : 4.20

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb