Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Leuk gezelschap
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Leuk gezelschap
Het was alweer vrijdag. Het was prachtig zomers weer en ik keek uit naar het weekend. Ik werk vrijdags altijd vanuit huis en met mooi weer is het altijd lastig om de aandacht bij het werk te houden. Na de lunch was het werk toch goeddeels klaar en gunde ik mezelf, verslaafd hardloper, een rondje door het bos.

Wonend nabij het centrum van Rotterdam is het Kralingsebos eigenlijk de plek om te trainen. Ik loop zeker drie keer per week een door of via het bos. Hoewel ik een vriendin heb, ben ik wel een beetje bi-schierig en vind het dan ook spannend om langs de homoontmoetingsplek te lopen. Bij trainingen in de avonduren doe ik dan altijd mijn rek- en strekoefeningen op die plekken waar wordt gecruised. De opwinding van de aandacht is vaak goed zichtbaar in mijn strakke running tight.

Afgelopen twee jaar heb ik zo het ‘bos’ wel een beetje leren kennen. Zo is er buiten de doorgaande paden een beschutte veldje waar je rustig met elkaar kunt bezig zijn zonder door een achteloze voorbijganger betrapt te worden. Vorig jaar heb ik daar overdag voor het eerst staan mastruberen. Laatste tijd doe ik dat vaker en laatst kreeg ik daarbij onverwacht gezelschap. Na de eerste schrik (ik wilde eigenlijk wegrennen) hebben we samen staan mastruberen. Ik durfde het niet aan om de onbekende man aan te raken, of hem mij aan te laten raken. Vooral het verlangen om ‘aangeraakt’ te worden werd na deze ontmoeting alleen maar groter. Ik sprak echter met mezelf af dat ik rekening moest houden met mijn vriendin en daarom niet zover zou gaan.

Op deze zomers vrijdagmiddag was het doel toch vooral gewoon een rondje lekker lopen. Rond dit tijdstip was er nog geen activiteit op de ontmoetingsplek te verwachten. Toen ik na een kilometer op 6 langs de ontmoetingsplek liep was er ook niemand te zien. Ergens was ik toch wel geil en ik besloot op het beschutte veldje te mastruberen. Toen ik door tussen de bomen door het veldje bereikte werd ik verrast door de de aanwezigheid van een oudere man die naakt lag te zonnen. Mijn eerste schrikreactie was weglopen, maar de opgebouwde spanning van de afgelopen tijd deed mij terugkeren. Ik vroeg de man of hij behoefte aan gezelschap en het antwoord was, hoe verrassend, ja.

Daar stond ik dan, aan mijn voeten een oudere man die met zijn ogen dicht langzaam aan zijn steeds stijver wordende pik lag te trekken. Ik liet mijn sportbroekje op mijn schoenen zakken en begon met mijn reeds stijve pik te spelen. De man opende even zijn ogen, keek me aan en ging met gesloten ogen weer verder waar hij mee bezig was. Ik keek nog even om me heen of er geen andere mannen in de buurt waren, trok mijn shirtje uit en gooide dit over een laaghangende tak. Al spelen met mijn tepels en mijn pik kon ik de man goed in mij opnemen. Hij lag met zijn benen gespreid en had goed zicht op zijn grote pik en bijpassende ballen. Zijn pik was echt veel forser dan die 15 cm van mij. Ik ‘moest’ deze pik in mijn handen voelen.

Ondanks mijn voornemens zakte ik door mijn knieën op het voeteneind van zijn strandlaken tussen zijn voeten. Hij opende weer even zijn ogen gaf een bemoedigend knikje. Langzaam reikte ik naar voren, plaatste mijn linkerhand naast zijn heup en pakt met rechts heel voorzichtig zijn enorme paal beet. Mijn hand, of eigenlijk mijn hele lichaam, trilde van spanning. Na een paar minuten werd het meer vertrouwd en begon ik hem langzaam af te trekken.

Op dat moment voelde ik een hand tussen mijn benen. Niet van de man onder mij, maar van een onverwachte bezoeker. Ik wilde overeind komen, maar de man onder mij drukte mijn hoofd in zijn kruis. Ik kon geen kant op en moest toelaten hoe de man achter mij met zijn handen over mijn kontje ging. Er terwijl er geen woord werd gezegd gingen zijn handen verder, trokken mijn billen uit elkaar en gingen op zoek naar mijn anus. Hij spuugde op mijn kont en wreef met zijn duimen het speeksel over mijn anus en snel drukte hij een duim in me. Na de duim volgde een vinger en een tweede. Met nog meer speeksel vingerde hij mijn maagdelijke kontje.

Toen hoorde ik hem zijn rits los maken en even later voelde ik zijn pik tegen mijn mannenkut. Nu besefte ik pas echt dat ik geneukt ging worden en ik kon nog net een rationele gedachte uitspreken: “condoom”. Tuurlijk was het eerste woord dat de man achter mij sprak en duwde in een beweging zijn pik bij me binnen. Oh wat een gevoel, pijn, zeker, maar zijn vingers hadden me gelukkig goed voorbereid. Na een paar minuten begon het te wennen en toen ook liet de man onder mij mijn hoofd los.

Dat wil zeggen hij gaf mijn hoofd de ruimte, om zijn pik in mijn mond te kunnen stoppen. Mijn verzet, voor zover dat er al was geweest, was al gebroken en ik liet zijn paal in mijn mond glijden. Dat was voor de man niet genoeg, hij pakte mijn hoofd weer stevig beet en begon met in mijn mond te neuken. Met harde stoten ramde hij zijn eikel tot in mijn keel. Ik kreeg soms nauwelijk adem als hij mijn hoofd strak tegen zijn lichaam hield. En toen opeens kwam hij klaar. De eerste stralen in mijn keel en nadat ik de ruimte kreeg om mijn hoofd omhoog te, klodders in mijn gezicht. Op dat moment kwam ook de man in mij klaar. Mijn zijn sterke handen trok hij mijn aan mijn heupen strak tegen zich aan terwijl hij zijn zaad in het condoom spoot. Gelukkig een condoom.

De man achter me stond op was weg voordat ik kon opstaan. Toen ik me weer had gefatsoeneerd en op het punt stond weg te gaan zijn de man op het strandlaken: “je was leuk gezelschap”.

Carel
Auteur : Carel / Geschreven op : 06 september 2018 - 17:27 / Hits : 1781 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

ONVERWACHT LEUK EN GEIL.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 september 2005 - 22:07 / Hits : 30598 / Waardering : 2.91

Hoe een verregende vakantie toch leuk werd
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 augustus 2006 - 14:18 / Hits : 27545 / Waardering : 2.63

Leuk liften
Auteur : Lieven / Geschreven op : 25 februari 2007 - 16:32 / Hits : 15272 / Waardering : 2.40

ONVERWACHT LEUK EN GEIL 2
Auteur : estelle / Geschreven op : 28 september 2005 - 22:21 / Hits : 18697 / Waardering : 2.21

leuk avontuurtje op het werk
Auteur : Bart1979 / Geschreven op : 24 mei 2013 - 19:16 / Hits : 8564 / Waardering : 2.20

Onverwacht leuk en geil - slot
Auteur : estelle / Geschreven op : 04 oktober 2005 - 21:22 / Hits : 16911 / Waardering : 2.09

Hypnose; oh zo leuk
Auteur : Naldi / Geschreven op : 02 juli 2011 - 21:51 / Hits : 13086 / Waardering : 2.05

Jufvrouw zijn is leuk (1)
Auteur : Nicole / Geschreven op : 01 juli 2008 - 12:40 / Hits : 22620 / Waardering : 2.04

Vertraging, nog nooit zo leuk
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 december 2005 - 17:30 / Hits : 10228 / Waardering : 1.87

Een leuk weerzien
Auteur : Johan / Geschreven op : 13 september 2006 - 02:46 / Hits : 9662 / Waardering : 1.69

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb