Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De Sexshop
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De Sexshop
Dit verhaal is gebasseerd op een van mijn fantasien. Ik ben een jongen van 21 jaar heb blauwe ogen, donkerblond haar, ben sportief gebouwd en heb altijd het probleem dat ik snel geil word. Op een doordeweekse dag was ik van plan in de stad een beetje rond te gaan lopen. Het was gelukkig niet zo druk in de stad zodat ik overzicht had over alle verschillende soorten winkels. Na ongeveer vijf minuten te hebben rond gestruind liep ik een steeg in. Ik had gezien dat er een winkel in de steeg zat dus had besloten om te gaan kijken wat het voor een winkel was. Toen ik de winkel naderde had ik al snel door dat het een sexshop was. Met al mijn nieuwsgierigheid besloot ik om de winkel binnen te gaan. Het was een niet zo'n grote winkel met aan de linkerkant een toonbank waar iemand achter zat en aan de rechterkant de artikelen. Het was er erg stil en redelijk donker. De lampen waren kennelijk gedempt. Als je verder naar achter keek zag je een deuropening met aan weerszijde van de gang die erachter liep verschillende kamertjes. Kennelijk waren dit de kamers waar de sexfilms konden worden bekeken. Bij het zien van de artikelen en overige attributen was ik aardig geil geworden.
Ik liep naar de verkoper toe om een praatje te maken. De man keek op van zijn krant en zei gedag. De man was een oude man van ongeveer 63 jaar hij had grijs haar, droeg een ouderwetse bril, was ongeveer 1.80m. en zag een beetje onverzorgd uit. Hij had een grijze pantalon en een donker rode trui aan. De man vroeg wat ik nodig had en ik antwoorde dat ik een beetje aan het rondkijken was. De man bekeen me van top tot teen om te kijken hoe ik eruit zag. Ikzelf had een joggingsbroek aan met daarboven een wit t-shirt en ik had een pet op. Helaas had ik niet veel geld bij me en vroeg aan de man welke dvd's ik kon kopen voor weinig geld. De man zei dat hij nog een paar dvd's had die wel weg mochten en hij vroeg mij achter de toonbank om te komen kijken wat er allemaal was. Ik nog steeds aardig geil liep achter de toonbank waar ik de dvd's onder ogen kreeg te zien. Op de dvd's stonden mooie vrouwen die hard genomen werden door een man. Bij het zien van de dvd's kreeg ik het warm en kon niet voorkomen dat mijn penis een beetje groeide. De man vroeg wat ik er van vond en ik zei dat ik ze wel wou hebben. Bij het bekijken van een dvd trok de oude man plots mijn broek naar beneden en mijn boxer ging hierbij mee. Ik wist niet wat me overkwam en mijn penis sprong te voorschijn. Ik legde de dvd weg en wou mijn broek omhoog trekken, maar de man sloeg mijn handen weg. Hij zei: Kennelijk laat het je niet onberoerd zo'n dvd geil jong. Ik werd verlegen en bleef versteend staan. De man zei dat ik dichter naar m toe moest komen. Als een braaf kind liep ik naar de oude man toe. Kennelijk overheeste mijn geilheid zo erg dat ik deed wat de oude man mij vroeg. Ik stond nu vlak voor de man met een ontbloot onderlichaam. De man bekeek mijn penis en schatte dat deze ongeveer 16 cm lang was en 4 cm dik. De man zei trek je voorhuid naar beneden. Ondertussen was mijn penis nog stijver geworden en gehoorzaam trok in mijn voorhuid naar beneden. De oude man pakte me bij mn heupen en kwam langzaam met zijn mond naar mijn penis. Ik voelde de warme adem van de mond steeds dichterbij totdat de mond mijn penis omsloot. Er ging een rilling van genot door mijn hele lijf. Dit had ik alleen durven dromen. De man zoog op mijn eikel en likte af en toe langs mijn schacht. De gedachte dat er zomaar een andere klant binnen zou kunnen komen maakte mij nog geiler. Met de ene hand knede hij nu mijn ballen en met zijn andere hand masseerde hij mijn kontgaatje. De man zijn ademhaling ging sneller door zijn opwinding. De man likte nu een vinger en maakte mijn kontgaatje lekker nat. De man zoog zich nu harder vast op mijn eikel en tegelijkertijd stopte hij een vinger in mijn kontgaatje. Zo geil was ik nog nooit geweest.
Het duurde niet lang en ik spoot mijn zaad in de mond van de man. De man zoog lekker door en slikte al mijn zaad door. De man haalde de vinger uit m'n kont en stopte met zuigen. De man ging staan en deed zijn pantalon uit. Hij zei dat ik op m'n knieen moest gaan zitten en zijn strakke onderbroek naar beneden moest doen. Ik deed dit en trok de onderbroek naar beneden. Voor mijn hoofd zag ik nu een halfstijve lul met ontblote eikel. De penis van de oude man was ongeveer 18 cm lang en 4 cm dik. De man zei dat ik hem moest pijpen. Ik had nog geen ervaring met mannen dus pakte wat nonchalant de penis beet. De mooie lul van de man lag nu in mijn handpalm en ik reikte met mijn mond ernaar toe. Ik sloot mijn ogen en nam de eikel van de man in mijn mond. Ik maakte kringetjes met mijn tong rond de eikel en zag dat de lul hierop sterk reageerde. Met mijn andere hand trok ik langzaam de voorhuid heen en weer. De man zei dat ik een jong sletje was en dat ik moest gehoorzamen. Ik opende nu mijn ogen pijpte de man nu met lange halen en zag de oude vieze man zichtbaar genieten. Pijp maar lekker sletje van me hmmm. Ik voelde de eikel steeds harder worden en masseerde nu zijn ballen. De man pakte me bij m'n haren beet en bewoog m'n hoofd op en neer. Ik zocht nu met mijn hand naar zn gaatje en stak er een vinger in. De man zuchte steeds dieper en ik zoog voor wat ik waard was. De man hield het niet meer en hield mijn hoofd steviger vast. De oude man kwam kreunend klaar in mijn mond en ik was gedwongen alles te slikken. Nadat de man uitgeput weer in zijn stoel zat en zijn broek weer had aangetrokken gaf hij me de dvd's. De oude man bedankte mij en ikzelf (ook al met mijn broek weer aan) bedankte de oude man voor de dvd's. Naar buiten lopend had ik nog steeds deze mooie gedachte in mijn hoofd en wat mij was overkomen.
Auteur : / Geschreven op : 22 september 2006 - 18:00 / Hits : 11388 / Waardering : 1.32
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

sexshop
Auteur : hh2104 / Geschreven op : 31 augustus 2006 - 13:28 / Hits : 15928 / Waardering : 2.64

sexshop 2
Auteur : hh2104 / Geschreven op : 01 september 2006 - 12:54 / Hits : 9499 / Waardering : 2.23

Bernard in de sexshop
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 25 juni 2014 - 19:21 / Hits : 8104 / Waardering : 2.06

Anaal ontmaagd in de sexshop
Auteur : akwa / Geschreven op : 24 april 2007 - 12:54 / Hits : 19254 / Waardering : 1.94

Bezoek aan een sexshop
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 mei 2005 - 20:46 / Hits : 6155 / Waardering : 1.25

Danst Gina in Sexshop?!
Auteur : Diaz / Geschreven op : 15 februari 2010 - 17:15 / Hits : 6987 / Waardering : 0.60

met domina naar de sexshop
Auteur : frank / Geschreven op : 07 september 2011 - 23:53 / Hits : 5378 / Waardering : 0.56

In de sexshop
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 maart 2004 - 23:15 / Hits : 3749 / Waardering : 0.44

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb