Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Meid, dit kan echt niet hoor...
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Meid, dit kan echt niet hoor...
“Wat vind je van die gele dan?”, zegt Jelle tegen haar vriendin Melissa. “Die is wel leuk ja, maar is dat broekje niet wat te klein?” was het antwoord. Melissa zou morgen op reis vertrekken met haar familie naar Kreta, maar toen ze haar bagage aan het pakken was had ze gemerkt dat haar twee bikini’s niet meer pasten. Gelukkig wou haar vriendin Jelle wel wat textiel uitlenen zodat ze niet in haar blote poep op de stranden en aan het zwembad moest gaan liggen. Maar desondanks de grote collectie broekjes en bovenstukjes die Jelle in haar kast had hangen, had ze haar smaak nog niet gevonden. Het gele setje leek haar echter wel wat en ze wou naar de badkamer gaan om het te passen. “Komaan gekkie, we zijn toch vriendinnen onder elkaar, pas dat lekker hier”, zei Jelle terwijl ze Melissa aan de arm terug haar kamer introk. Waarom ook niet, dacht ze en ze deed haar topje en jeansbroek uit. Wat zou ze blij zijn als ze op het vliegtuig zat. Het kutweer hier in België was ze echt kotsbeu en ze wou gaan bakken in de zon.

“Meid, dat kan echt niet hoor”, zei Jelle toen ze Melissa haar slipje uittrok. Ze wees naar de grote bos schaamhaar dat boven het kleine spleetje van Melissa stond. “Scheer jij je niet ofzo?” vroeg ze verbaasd aan haar vriendin. “Goh soms trim ik wel eens maar scheren heb ik nog nooit gedaan nee”, was het verlegen antwoord. “Wat zeggen de jongens daar wel niet van dan?”, vroeg Jelle zich af. “Jelle, je weet maar al te goed dat ik nog maagd ben, stop met daarover te klagen”, riep Melissa boos naar haar vriendin. Ze was inderdaad nog maagd, en dat had Jelle nooit gesnapt. Met haar negentien lentes had ze er zeker de leeftijd voor, en ze vond haar vriendin ook superknap. Maar Melissa was veel te verlegen. Als er een jongen op haar afstapte liep ze steeds weg of negeerde ze hem volkomen. Ze gaven het dan meestal ook snel op. Nu ze eraan dacht, ze had Melissa zelfs nog nooit een jongen zien kussen. “Alles op zijn tijd meid”, zei Jelle liefkozend tegen haar, “maar dat haar moet echt weg hoor, kijk het komt langs alle kanten uit het broekje”.

Toen Melissa zichzelf in de spiegel bekeek moest ze toegeven dat haar vriendin gelijk had. Voor de rest was het gele bikini setje echt wel mooi. Haar kleine borsten werden iets naar boven geduwd en zagen er zo een cupje groter uit. Dit setje wou ze wel meenemen naar Kreta, maar dan moest er inderdaad iets gebeuren aan het bosje haar boven haar spleetje. “Ik scheer me straks thuis wel”, zei ze tegen Jelle terwijl ze het broekje weer uitdeed. “Jaja ik ken je meid,” repliceerde ze, “je zal het zeker gewoon wat bijknippen aan de zijkanten hé”. Dat was Melissa inderdaad van plan. “Kom mee naar de badkamer, dan doe ik het voor je”, zei Jelle en ze trok haar vriendin die op haar witte sokjes na nog steeds compleet naakt was mee naar de badkamer. “Jamaar Jel, niet compleet kaal hé”, riep ze nog terwijl haar vriendin haar op de rand van het bad deed plaatsnemen. “Waarom niet”, vroeg Jelle verbaasd aan haar, “dat is toch veel mooier en veel properder”. “Ik weet het niet goed”, zei ze terug. Hierop hief Jelle haar witte rokje omhoog en trok ze haar roze shortje iets naar beneden. Voor haar ogen zag Melissa plots een perfect kaalgeschoren poesje. Gefascineerd keek ze naar de mooie bloem die zich voor haar ogen blootgaf. Ze zag twee perfect symmetrische schaamlippen waartussen net een klein beetje van de kleine lipjes te zien was. “Ok je hebt gelijk, het is mooier”, zei Melissa tegen Jelle. “Natuurlijk, ik heb altijd gelijk”, grapte ze en ze trok een lade open om er een doosje met waxstrips uit te halen?
“Doet dat geen pijn”, vroeg Melissa toen ze de strips zag. Ze dacht eerst dat haar vriendin schuim en een mesje ging gebruiken en schrok toch bij de aanblik van het doosje. “Een beetje ja, maar je kutje blijft weken haarloos, en dat heb ik er voor over”, was het antwoord. “Kom, zet je goed”, zei Jelle een beetje gebiedend en Melissa ging op de rand van het bad zitten met haar ene been erop en het andere op de grond zodat haar vriendin complete toegang had tot haar doosje. “Eerst het meeste wat wegknippen”, zei Jelle en met een schaar begon ze pluk voor pluk het bosje uit te dunnen. Terwijl ze hier mee bezig was begon Melissa wat te dromen. Op haar netvlies stond nog steeds het kale poesje dat ze net met eigen ogen mocht aanschouwen. Wat ze haar vriendin nog nooit verteld had, was de reden waarom ze nog maagd was, en waarom ze nog nooit een jongen gekust had. Sinds enkele jaren was ze enorm in de knoop met zichzelf. Ze betrapte er zichzelf steeds op dat ze in de disco en op cafe niet naar de jongens gluurde, maar naar de meisjes die ernaast stonden. Diep in haar hart wist ze dat ze lesbisch moest zijn, maar ze had hier nog nooit met iemand over durven praten. Het feit dat haar ouders diep gelovig zijn speelde hier natuurlijk een grote rol in. Maar als ze ’s avonds in haar bed met zichzelf speelde, was het telkens een meid die in haar fantasieën bevredigde, en soms was het zelfs Jelle, want ze vond haar vriendin zeer aantrekkelijk.

“Ziezo deel één is gedaan”, zei Jelle plots en Melissa ontwaakte uit haar dagdroom. Jelle nam een spiegel en hield die tussen haar benen. Ze zag nu allemaal stoppeltje boven en rond haar lipjes. “Nu effe op je tandjes bijten schat”, zei Jelle en Melissa kreeg wat angst voor wat ging komen. Met een houten spateltje wreef Jelle een soort van wax boven haar kutje en kleefde er een strookje papier op. Met haar linkerhand spande ze de tere huid op en met één ruk trok ze de strip eraf. “Auw!” riep Melissa luid en ze zag hoe Jelle blies op het kale stukje huid. De wind die uit de lippen van haar vriendin ontsnapte verminderde de pijn een beetje, maar het had nog een ander effect. Het blazen kietelde ook haar clitje, en ze voelde een gekende sensatie opkomen. “Fuck ik ben hier geil aan het komen”, dacht Melissa in zichzelf. Strip na strip werd haar kutje steeds kaler en kaler tot er enkel nog wat haartjes rond haar schaamlippen overbleven. “Vind je het leuk misschien”, vroeg Jelle plots. “Euh waarom denk je dat”, vroeg Melissa heel beschaamd. “Je lippen zijn aan het opzwellen schat”, lachte Jelle. Melissa was inderdaad geil geworden, en niet zo’n klein beetje. Maar ze probeerde er zich vanaf te maken door te zeggen dat het door de pijn moest komen. Maar toen Jelle de haartjes rond haar schaamlippen begon aan te pakken, en dus dikwijls met haar vingers aan haar meest intieme zone streelde, kon ze het niet meer verstoppen.

Haar schaamlippen hadden zich een beetje geopend en een druppeltje geil parelde naar beneden en liep over haar sterretje tot op de rand van het bad. Ook haar clitje had zich toonbaar gemaakt. “Pijn yeah right, je bent aan het geilen schat”, zei Jelle plots. Melissa zei niets maar sloeg haar handen voor haar gezicht. Bang dat haar grootste geheim voor de eerste maal zou uitkomen werd ze woordeloos. Plots voelde ze hoe Jelle met haar rechterwijsvinger het pad van de druppel volgde en hem op de badrand opschepte. Wat ze toen zag kon ze amper geloven. Jelle stak de vinger in haar mond en knikte goedkeurend. “Je smaakt heerlijk”, zei ze. “Euh, ben jij, eeuh eeuh, voor de vrouwen” stotterde Melissa. “Ik ben voor beiden, in tegenstelling tot jou”, knipoogde Jelle. “Wat?” riep Melissa luid. “Och meid ik weet al jaren dat je voor de meisjes bent hoor”, zei Jelle troostend, “je moet je daar toch niet voor schamen”. Weer wist Melissa niet wat zeggen en ze wou het liefst hard weglopen maar Jelle had haar handen op haar dijen liggen en hield ze stevig in plaats. Wat er toen gebeurde had ze enkel nog maar in haar fantasieën meegemaakt.

Ze voelde plots hoe Jelle haar schaamlippen wijd spreidde en met de vingers van haar linkerhand cirkeltjes maakte over de binnenkant van haar kutje. Haar intieme sappen konden zich nu niet meer verborgen houden en kleine druppels ontsnapten uit het binnenste van haar poes. Toen stak je haar linker wijsvinger diep in de openstaande bloem en begon de binnenkant te verkennen. Wat voelde dit heerlijk. Voor het eerst in haar leven was het niet haar vinger, maar die van haar beste vriendin, die de gekende sensuele gevoelens in haar opwekte. Een lichte kreun ontsnapte uit haar keel en ze sloot haar ogen om te genieten van dit moment. Ondertussen had haar vriendin een tweede vinger erbij gestoken en ze voelde haar poesje openrekken. “Kom mee naar m’n kamer” fluisterde Jelle en met nat geworden dijen volgde ze haar vriendin die haar pardoes op haar bed neersmeet. Met haar beide handen spreidde ze de benen en deed verder met wat ze bezig was. Melissa was bloedgeil geworden en speelde ondertussen met de tepels van haar kleine borsten die staalhard geworden waren. Plots voelde ze een andere soort van nattigheid en ze zag hoe Jelle haar begon te likken.

Deze sensatie had ze nog nooit meegemaakt. Twee vingers diep in haar pruim en een natte tong die met haar clitje speelde. Ze wisselde het zuigen en likken steeds af en occasioneel beet ze zelfs heel zachtjes in het clitje. Het fragiele kutje bleef maar sappen produceren en de lakens onder haar poep vertoonden al snel een grote natte plek. Wat ze niet kon zien was dat Jelle met haar andere hand in haar eigen string zat en zichzelf ook heftig aan het vingeren was. Haar onderbuik stond op ontploffen. Ze kon de genotskreunen niet meer smoren en liet zich volledig gaan. Ze voelde de natte tong van Jelle zelfs af en toe over gaan sterretje glijden, en dit gaf een gevoel dat ze nog nooit meegemaakt had. Dit kon ze niet lang meer volhouden. Ze greep de lakens in haar beide vuisten keihard vast en een orgasme maakte zich meester van haar. Met een luide gil kwam ze klaar op de vingers en mond van haar vriendin. De sappen stroomden nu in dikke melkachtige druppels uit haar spleet en Jelle bleef ze dorstig oplikken. Het duur zeker 3 minuten voor ze weer bij haar positieven kwam. Maar veel tijd om te rusten had ze niet. Toen ze weer wou recht kruipen duwde Jelle haar terug neer op haar rug en stak in één stoot een vibrator diep in haar vagina. Ze gaf Melissa een kus op de mond en zette het stukje speelgoed op de hoogste stand. Intense trillingen zorgden voor een zondvloed van genot in het diepste van haar lichaam. De kus was ondertussen een tongzoen geworden en met haar rechterhand neukte Jelle haar vriendin met de vibrator. Het soppend geluid vulde gans de kamer. Wat was dit maagdje nat.

Toen stopte Jelle met zoenen en liet haar hoofd weer zakken naar de plek van verboden liefde. Ze stak de vibrator nu zo diep mogelijk in de spleet van haar vriendin, en hief haar beide benen op zodat ze volledig overgeleverd was aan haar lusten. Het plastieken speeltje trilde er lustig op los, en ze liet zich zo zakken tot ze haar sterretje volledig kon likken. Dikke druppels geil parelden naar beneden en telkens ze aan haar donkerste gaatje kwamen likte Jelle ze op. Melissa hield het niet meer. Zo intens had ze nog nooit genoten in haar leven en voor een tweede keer in amper tien minuten kwam ze krijsend klaar. Ze trilde nog hevig na toen Jelle de vibrator uit haar poes trok en alle geil ervan af likte. Minutenlang kon ze geen woord uitbrengen. Enkel hijgen en haar adem terugvinden was nu aan de orde. Toen ze na zo’n vijf minuten eindelijk rechtkroop zag ze hoe Jelle de vibrator ondertussen in haar eigen kut gestoken had. “Mijn beurt”, zei Melissa en ze wou de vibrator overnemen van haar vriendin. “Tuutuut”, zei Jelle, “jij mag me pas neuken als je terug komt van reis, op die manier heb je iets om naar uit te kijken”.
Auteur : Amberke / Geschreven op : 04 juni 2012 - 21:36 / Hits : 41571 / Waardering : 3.06
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Echt mooi was ze niet
Auteur : vrijgezelman / Geschreven op : 28 maart 2014 - 12:34 / Hits : 5541 / Waardering : 2.60

Wat een ellende, of juist niet........
Auteur : Marjan / Geschreven op : 02 september 2015 - 00:22 / Hits : 23349 / Waardering : 4.63

Tante.... of toch niet
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 27 mei 2016 - 22:59 / Hits : 15081 / Waardering : 4.57

Het mocht niet maar was fantastisch 2
Auteur : Janine / Geschreven op : 04 augustus 2015 - 01:40 / Hits : 22958 / Waardering : 4.50

Het mocht niet maar was fantastisch
Auteur : Janine / Geschreven op : 17 juli 2015 - 13:47 / Hits : 28194 / Waardering : 4.04

Mijn broer neukte mij en hij wist het niet
Auteur : birgit / Geschreven op : 19 mei 2008 - 19:34 / Hits : 199995 / Waardering : 3.96

Ik val niet op dikke vrouwen, tot …...... deel 1
Auteur : Florisdevrie / Geschreven op : 31 maart 2015 - 11:07 / Hits : 17761 / Waardering : 3.84

niet gewassen
Auteur : collega / Geschreven op : 11 september 2015 - 18:02 / Hits : 6290 / Waardering : 3.83

Het blijft niet alleen bij bijles (Deel 4)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 23 januari 2015 - 07:06 / Hits : 12445 / Waardering : 3.80

Een niet geplande trio met mijn dochter.
Auteur : frits / Geschreven op : 20 november 2006 - 23:02 / Hits : 134273 / Waardering : 3.78

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
kraampie1951
Heerlijk verhaal Amberke......(5)
Geschreven op : 05 juni 2012 - 21:24

Rdam
Echt Amberke stijl: Simpel, duidelijk, heerlijk en geil! Je bent niet meer te stoppen zo te zien. Kennelijk ben je je verloren tijd aan het inhalen.
Geschreven op : 06 juni 2012 - 03:16

AppieA
Geil verhaal Amberkeh. Weinig 'opsmuk' maar toch niet plat. Hopelijk is Melissa snel terug van vakantie. (5)
Geschreven op : 06 juni 2012 - 09:55

Amberke
Bedankt alweer voor deze toffe commentaren :-)
Geschreven op : 06 juni 2012 - 16:05

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb