Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Florida.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Florida.
Mijn vader, moeder en oom Henk zijn eigenaar van een bedrijf, mijn vader en moeder beheren de Europese afdeling en oom Henk de noord Amerikaanse afdeling.
Om de Aziatische markt te onderzoeken gingen ze met zijn drieën naar Singapore maar dat viel midden in mijn school vakantie.
De oplossing werd gevonden door mij te laten logeren bij de verloofde van oom Henk in Florida in een huis aan de golf van Mexico. Ik had Mona wel eens geskypet maar wist eigenlijk niet zoveel van haar maar het feit dat ik voor het eerst ging vliegen en nog wel naar Florida haalde me over om het te doen.
Na de vlucht van Amsterdam naar Orlando zou ik opgehaald worden door Mona die inderdaad op mij stond te wachten met een bordje waar op stond Ilse vergezeld van twee hartjes in beide hoeken boven aan. Toen ik naar de vrouw keek die achter het bordje stond zag ik Mona, kort rokje en een houthakkers blouse die ongeveer tot aan haar navel open stond en daarboven een knap kopje met lange krullende blonde haren.. Een rilling ging door mij heen terwijl ik dat nog nooit gehad had bij het zien van een vrouw. Ik liep op haar af en werd verwelkomt met een zoen vol op mijn mond en nog niet bekomen van de schrik sloeg ze haar armen om me heen en trok me tegen haar borst aan.

“Welkom zei ze en nam mijn koffer van mij over. Al pratend over hoe leuk ze het vond liepen we naar haar auto en hielp ze me met instappen. Toen ze zelf instapte kreeg ik een blik onder haar korte rok en even dacht ik te zien dat ze geen slipje aanhad, maar ik zal me wel vergist hebben. Tijdens het rijden had ik wel regelmatig inkijk in haar ruim openstaande blouse en zag haar tieten lekker heen en weer schudden, ik voelde mezelf broeierig worden al wist ik niet wat ik er mee moest. Toen we bij het huis aankwamen was het al bijna donker en wilde ik het liefst even douchen en naar bed, Mona hield mij niet tegen en wenste me goedenacht met wederom een zoen op mijn mond en knuffel.
Heerlijk geslapen en de volgende morgen was het zonnetje al reeds op, trok mijn badjas over mijn verder naakte lichaam en ging op zoek naar ontbijt. Mona was in de keuken en verwelkomde me met een knuffel,” neem plaats aan de tafel” zei ze, zette een bord met pannenkoeken voor me neer en ging tegen over me zitten. “Ik wil even met je praten” zei ze en ik keek haar vragend aan,” als ik hier thuis ben, buiten op het stand of in de duinen loop ik altijd in mijn blootje rond, je hoeft niet mee te doen maar je moet het wel accepteren” en na dat ze dit gezegd had trok ze haar jurkje over haar hoofd en kwam een naakte Mona te voor schijn. Even was ik verrast en Mona liep terug naar het aanrecht om een sapje in te schenken voor ons, dit gaf mij even de kans om er over na te denken en toen ze weer tegen over me zat had ik een besluit genomen, stond ik op en trok ook mijn badjas uit zodat ik eveneens naakt tegen over haar stond. Haar ogen werden groter en een glimlach kwam rond haar mond, ze stond op en omhelsde me nu met onze blote tieten en buikjes tegen elkaar, weer kwam het broeierige gevoel over me en voelde ik haar harde tepels prikken in de mijne die net zo hard waren.

Na het ontbijt rende we hand in hand naar de golf van Mexico en doken daar poedel naakt in, eenmaal terug in huis gingen we samen onder de douche en waste we elkaars achterkant waar ik te lang bezig was met het wassen van haar billen en ik dus haar lachje miste. Die dag bleven we thuis om mij de gelegenheid te geven om te acclimatiseren en morgen zouden we naar een waterpark in de buurt gaan. We zwommen elke dag en waste elkaar daarna steeds uitgebreider maar ik klaagde niet, ik vond de handen van Mona op mijn lichaam lekker opwindend ofschoon er nog steeds niets gebeurt wat niet door de beugel kon.
De eerste week ging snel voorbij en we hadden het plan om naar Disneyworld te gaan maar dat was zover rijden dat we moesten overnachten bij een vriendin van Mona. De rit er naar toe was prachtig, ik keek mijn ogen uit naar het landschap waar we doorheen reden en ik genoot van de aanwezigheid van Mona die wederom een frivool jurkje aan had die heel veel dij lieten zien. Tegen het eind van de middag kwamen we aan bij Wendy en die wees ons de kamer waar we moesten slapen, een tweepersoons bed wat we maar moesten delen met elkaar, geen probleem zei Mona. De volgende dag zijn Mona en ik naar het park geweest en hebben ons reuze vermaakt, tot donker zijn we in het park gebleven en zijn nu weer onderweg naar Wendy voor een heerlijke douche en een nachtje slapen morgen gaan we weer naar huis.
Toen ik de volgen ochtend wakker werd lag de arm van Mona om me heen en voelde ik haar tieten in mijn rug, ik besluit me niet te bewegen omdat het zo’n geborgen en lekker gevoel is. Ik voelde dat Mona wakker werd haar handen begonnen me zachtjes te strelen en ik voelde haar tepels hard worden in mijn rug, ik begon toch te bewegen en als door een wesp gestoken verdwenen de tieten uit mijn rug en de hand van mijn buik.” Goede morgen Ilse” zei Mona heel onschuldig, en toen ik naar haar keek lag ze op haar rug en wezen haar tepels naar het plafond vol onschuld.

Na het ontbijt spraken Mona en Wendy nog even met elkaar maar waar het overging kon ik niet helemaal volgen maar het ging over mij. De terug reis verliep soepel en wederom genoot ik van de omgeving, Mona was wel wat stiller waarschijnlijk was ze moe van onze dag in het park en zelf had ik ook niet de behoefte om te praten vanwege dat mijn gedachte continu bij het gesprekje was die Mona en Wendy samen nog hadden voor we wegreden.
Ik was wel weer blij toen we thuis waren en we onze kleding weer konden afleggen, ik was het steeds meer gaan waarderen dat we ons naakt door het huis konden bewegen. Buiten begon het al donker en we zaten samen op de bank toen ik Mona de vraag stelde waar ik de hele dag al mee rond liep. “Waar hadden jij en Wendy het over?. Ik had het vermoeden dat het over mij ging”. Even was Mona stil, toen keek ze me aan en zei” ik zal eerlijk tegen je zijn, Wendy vroeg me of wij al seks met elkaar hadden gehad en ik antwoorde daarop dat ik bang was daarvoor omdat we nog twee weken met elkaar door moesten hier want wat gebeurt er wanneer jij dat niet wil en boos op mij word”?. Nu was het mijn beurt om even stil te zijn zeker vijf minuten werd er niets gezegd maar maalden mijn hersens door, toen stond ik op, Mona had haar hoofd gebogen wachtende op mijn reactie, ik sloeg mijn benen over haar heen en ging op haar zitten. Tilde haar hoofd op en kuste haar vol op de lippen, mijn tong vond de hare en een heerlijk tongen gevecht volgde. Zacht legde ik haar achterover en begon zachtjes haar borsten te zoenen en te likken, haar handen streelde mijn rug en fluisterde lieve woordjes tegen me. Verder zakte ik al kussend naar beneden, eigenlijk wist ik niet wat te doen maar liet ik mij leiden door mijn instinct. Bij haar kutje aangekomen zag ik dat haar klit zich al had opgericht en mijn tong vond het, haar heupen kwamen mijn mond en tong tegemoet, ik likte en vingerde haar verder tot ze sidderend en schokkend klaar kwam daarna ging ik al kussend weer naar boven en vroeg hoe ze mijn antwoord vond. Een grote glimlach sierde haar gezicht en haar mond en tong vond de mijne weer,

“jouw beurt” zei ze en daalde direct af naar mijn kutje en deed hemelse dingen met mijn lipjes, trok ze uit elkaar likte mijn binnenste en klitje tot ook ik hevig kronkelend klaar kwam. “Dank je Ilse” zei ze later “wij gaan nog een hele leuke tijd beleven met elkaar”.
En woord hield ze.

Ilse.
Auteur : Ilse / Geschreven op : 05 juli 2018 - 20:14 / Hits : 2596 / Waardering : 2.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
willem3
lekker geil verhaal
Geschreven op : 08 juli 2018 - 22:53

Max55
Dit gaat wel heel erg snel! Ik zou je willen adviseren om voordat je een verhaal instuurt eerst naar de spelling te kijken, want er staan behoorlijk veel "foute" in...
Geschreven op : 09 juli 2018 - 12:44

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb