Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Sauna pret.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Sauna pret.
Een paar weken geleden ging de telefoon en ik pakte op. Het was mijn vriendin Megan. Zij is drie jaar ouder dan ik en ze is vorige jaar moeder geworden. We deden vroeger heel veel samen, maar de laatste tijd lijkt dit niet te lukken. Zeker nu zij en haar man Vincent een kind hebben kunnen we nergens meer tijd voor vinden. Iedereen heeft het maar druk. Megan vroeg of ik de avond erop wat te doen had, want ze wilde even langskomen om gezellig wat te drinken en even bij te praten. De volgende dag was het vrijdag en had ik niks te doen dus ik vond ik prima.
We hebben de hele avond heerlijk zitten kletsen en zelfs toen het ruim na 2 uur was gingen we gewoon door. Megan vond het ook jammer dat we bijna geen tijd meer leken te hebben om samen iets te doen.
"Er komt altijd wat tussen en ik ben al blij als ik īs avonds even kan zitten."
Vroeg in de morgen stelde Megan voor om gewoon wat af te spreken, dan stond het in ieder geval vast. Even later stond ik met mijn mond vol tanden want die vroeger zo preutse Megan vond het een leuk idee om een dagje naar de sauna te gaan, en zo zei ze "met een beautypakket maken we er een heerlijke dag van.”
De avond ervoor belde Megan op om even af te spreken hoe laat we weg zouden gaan. Het was al gauw een half uurtje rijden dus ze zou om 10.00 uur bij mij voor de deur staan. Na nog wat gekletst te hebben zei Megan dat ze ging ophangen, want ze moest de kleine in bad doen. Ik zelf ging ook onder de douche nam mijn scheermesje mee dan zou alles er morgen in ieder geval netjes uitzien.
Een uurtje later stond ik dan ook lekker onder de douche en binnen no-time had ik mīn benen en oksels weer van alle haartjes ontdaan. Ik stond nog wel even naar mīn kutje te kijken. Ik wisselde mīn schaamhaarmodel regelmatig af. Soms een streepje. Soms helemaal kaal en het driehoekje wilde ook nog wel eens lukken. Twee weken geleden had ik me voor het laatst kaal geschoren en ondertussen stonden er weer een flink aantal korte haartjes op. De haartjes waren eigenlijk te kort om er een vormpje van te maken dus besloot ik om alles maar af te scheren.
De volgende dag stond Megan precies om 10.00 uur voor de deur en ik stapte snel in. Ik had al mīn spullen in mīn sporttas gedaan die ik op de achterbank gooide. We kletsen de hele weg door en voor ik het wist stonden we al in de hal bij de sauna. We reserveerden een beautybehandeling en liepen daarna naar de kleedkamers. We hadden een handdoekenpakket en een badjas gekregen gingen ons even omkleden. Daarna namen we eerst even lekker een bakje koffie in het restaurant van de sauna.
Na de koffie besloten we te gaan beginnen en we liepen naar de douche. Toen Megan haar badjas uittrok zag ik dat ze haar bikini had aangehouden. Ik stapte naakt onder de douche en ik zag Megan met een schuin oog naar mīn geschoren kutje kijken. Na ons lekker te hebben afgespoeld stapten we onder de douche vandaan en liepen naar de eerste saunacabine. Het was nog erg rustig, dus we waren helemaal alleen. We leggen de handdoeken op de bankjes en gingen lekker zitten. We zaten een beetje te kletsen toen Megan opeens vroeg of ik mīn schaamhaar altijd zo kort hield. Na mijn antwoord hield het gesprek over dit onderwerp op en na een tijdje liepen we de cabine uit om te koelen in het dompelbad. Het volgende was het stoombad. Hier was het iets donkerder, maar heerlijk warm en we zaten een beetje te dromen tot Megan opeens vroeg of ze mīn kale poesje eens mocht bekijken. Aangezien we toch helemaal alleen waren knikte ik en Megan schoof iets dichter naar me toe. Ze keek aandachtig naar mīn kale heuveltje en plotseling wreef ze met haar hand over mīn kutje.
"Wel lekker zacht" zei ze glimlachend. Ik keek haar een beetje schuin aan en schoot daarna in de lach.
"Je moet het ook eens doen" zei ik lachend.
Een tijd later liepen we met zīn tweeën naar de behandelkamer van de schoonheidsspecialist en liepen de openstaande deur in. Een vrouw van een jaar of vijfentwintig lachte ons vriendelijk toe en vroeg of wij de dames de Vries waren. Megan zei direct van ja en vroeg vervolgens wie er al eerste aan de beurt was. Sanne, zo bleek de vrouw te heten, zei dat ze een dubbele behandelkamer had zodat we tegelijk behandeld konden worden. Wij vonden dit prima en binnen enkele minuten lagen we beiden languit op de stoelen. Sanne vroeg wat we wilden en voordat we wat konden vragen somde ze een heel rijtje mogelijkheden op. We besloten voor het hele pakket te gaan en kozen voor een totaalbehandeling van anderhalf uur. Ze begon met het reinigen van mijn gezicht om een maskertje te doen. Ondertussen praatte ze vrolijk verder. Ze vertelde wat ze allemaal ging doen en het leek mij allemaal heerlijk. Ze zou een maskertje doen, een reiniging, wenkbrauwen epileren een heerlijke massage en de bikinilijn harsen. Megan schoot in de lach en zei, "dan ben je bij Ilse snel klaar."
Hoewel ik mīn ogen dicht had voelde ik Sanne naar mijn kale heuveltje kijken en grinnikend zei ze dat er bij mij inderdaad niet veel meer te doen was. Het was even stil toen ik Megan hoorde vragen of Sanne haar bikinilijn even flink wilde bijwerken. Sanne leek totaal niet onder de indruk en vroeg wat Megan wilde. Ze kon de bikinilijn harsen, de lippen of alles. Met een vragende toon hoorde ik Megan vragen "alles?"
"Ja hoor, geen probleem," zei Sanne. "Dat gebeurt echt heel vaak hoor!"
"Dan wil ik graag net zo kaal als Ilse," hoorde ik Megan zeggen.
De behandeling ging nu verder en na een tijdje was Sanne de laatste dingetjes aan het doen. Ze droogde mīn gezicht af en zei "zo jij bent klaar. Nu alleen je buurvrouw nog even harsen en dan is het gebeurd."
Ik stond op en deed mijn badjas weer aan. Merel bleef in de stoel liggen en keek met een vragende blik richting Sanne. Die kwam met een klein schaartje aangelopen en ging tussen de benen van Megan zitten. Na haar bikini broekje uitgetrokken te hebben zei Sanne
"Eerst even een beetje bijwerken, anders is er geen beginnen aan." Ze knipte haar schaamhaar iets bij een veegde de losse haartjes weg. Ik zag Megan achterover liggen met haar ogen dicht, benen wijd en blosjes op haar wangen. Met een warme doek maakte Sanne de huid een beetje zacht en pakte vervolgende de eerste harsstrip. Ze smeerde wat warme hars op de venusheuvel en plakte de strip. Ze trok de huid strak en zonder verder waarschuwing rukte ze de strip weer los. Ik zag Megan even ineen krimpen, maar dit trok snel weer weg. Na nog een paar van deze handeling was haar heuveltje helemaal glad.
"Nu de schaamlippen nog even" zei Sanne. "Ik moet je nu even bij je lipjes vastpakken, dus schrik maar niet, want als ik de huid niet goed strak trek loop je straks met een gloeiende poes de sauna rond." Ze legde haar hand tegen de schaamlippen aan, wreef de strip goed aan en trok in een ruk de haartjes weg. Ze deed dit ook bij de andere kant en na het nog een klein beetje te hebben bijgewerkt was Megan helemaal kaal. Sanne pakte een spiegel en hielde deze voor Megan 's poesje. Die keek verwonderd in de spiegel. "Dit ziet er anders uit zeg" zei ze vol bewondering.
"Inderdaad een stuk beter" zeiden Sanne en ik in koor. Sanne haalde de spiegel weg en ik keek nu vol naar de kale poes van mīn vriendin. Megan bracht haar hand naar het kutje en voelde zachtjes aan haar gladde onderkant. Ze wreef even over haar schaamlippen en ik zag het vocht glinsteren.
Terwijl Sanne en ik stonden te kijken liet ze haar vinger tussen haar lippen doorgaan en zei "ik ben echt nat geworden."
Zonder verder op te kijken of aan ons te storen liet ze een vinger naar binnen glijden en wreef over haar klitje.
"Ik ben echt verschrikkelijk geil." Ik keek een beetje geschrokken naar Sanne, maar die keek volkomen kalm terug.
"Dit gebeurt wel vaker hoor," zei ze zonder een spier te vertrekken.
De mooie jonge vrouw zakte door haar knieën en zet in een keer haar tong op de lipjes van Megan. Die schrok even, maar trok daarna direct haar benen op. Ze kreunde van genot en ik stond verbaasd te kijken hoe mijn ooit zo preutse vriendin zich liet likken door een volkomen onbekende vrouw. Sanne stopte even, keek naar mij op en zei, "als je de deur even op slot doet kun je gewoon meedoen."
Langzaam liep ik naar de deur, draaide deze op slot en liet op de weg terug mīn badjas op de grond vallen. Ik was best een beetje geil geworden van de aanblik van de gespreide benen van Megan, maar nu begon ik echt te lekken. Ik liep naar het hoofdeinde van de stoel verwijderde het topje en begon te spelen met de borsten van Megan.
Sanne zat nog steeds tussen de benen van Megan en befte haar traag. Ik ging wat later achter haar staan en trok langzaam het witte broekje van de billen van Sanne. Ze had een kleine witte string aan en ik liet mijn vinger langs het broekje glijden. Ik voelde haar gezwollen schaamlippen en een nat plekje in haar slipje. Ik liet de string over haar billen naar beneden glijden en ze stapte, zonder te stoppen met likken, uit de broek en haar slipje. Nu stond ze voorover gebogen Megan te likken en ik keek recht in haar kale licht openstaande gleufje. Langzaam liet ik mijn vingers over de vochtige lippen glijden en stak speels mijn vinger naar binnen.
Sanne kreunde en drukte haar kont verder naar achter. Ik ging nu schuin onder haar zitten en zette mijn tong op haar lipjes en knopje. Ik likte door haar gleufje, het smaakte heerlijk, terwijl ik Megan hoorde klaarkomen likte ik door. Ondertussen stopte ik een vinger in haar kontgaatje en draaide deze zachtjes rond. Zelf vind ik dat niet geweldig maar aan de bewegingen en de geluiden van Sanne te merken vond zij het zeker niet erg.
Megan was ondertussen bijgekomen en stapte nu van de behandelstoel af. Samen tilden we Sanne in de stoel en terwijl ik verder ging met likken kleedde Megan haar nu helemaal uit. We waren nu alle drie helemaal naakt en ik keek onder het likken naar de borsten van Sanne en zag Megan de harde tepel in haar mond nemen. Ze wreef zachtjes over de andere borst en zoog flink aan haar tepel. Terwijl ik Sanne naar haar hoogtepunt aan het likken was begonnen de dames nu met elkaar te zoenen. Ze speelden met elkaars tong en terwijl Sanne nu onder mijn tong lag klaar te komen voelde ik mijn vocht langs mijn benen omlaag lopen.
Megan en Sanne waren allebei al klaargekomen en mijn doosje was niet eens aangeraakt. Megan en Sanne bedachten dit blijkbaar ook, want ze pakten mijn hand en leidde me naar de andere behandelstoel.
"Nu is het jou beurt meid" zei ze nog steeds geil. Ze legde me neer en binnen enkele tellen voelde ik de tong van mijn vriendin door mijn natte gleufje glijden. Ze likte en likte en ik voelde het orgasme opkomen als een raket. Met de handen van Sanne aan mijn borstjes en haar mond op de mijne lag ik trillend in de stoel en toen Megan ook nog twee vingers bij me naar binnen stak was er geen houden meer aan.
Kronkelend en steunend liet ik het orgasme over mee heen komen. Uitgeput lag ik nog even in de stoel.
Nadat ik bekomen was trokken we onze badjassen weer aan en namen met een lekkere zoen afscheid van Sanne.
Vanuit de kamer van Sanne liepen we naar de relax ruimte waar Megan languit op de bank tot rust kwam van de vermoeienissen, ikzelf wilde niet liggen dus ik wandelde het complex in het rond tot ik langs de deur naar het stoombad kwam en besloot daar naar binnen te gaan. Het was er aardig mistig en zoals ik kon zien verlaten. Toch besloot ik even te blijven om van de weldadige warmte te genieten.
Na een vijftal minuten ging de deur open en kwam een jonge vrouw de ruimte binnen keek in het rond en omdat ik in het donkere hoekje bij de ingang zat merkte ze mij waarschijnlijk niet op. Ze liep op de bank tegen over mij af en legde zich op haar rug neer, haar benen naar mij toegekeerd. Plots komen haar handen in beweging als ze zichzelf begint te strelen. Eerst haar buikje en grote borsten dan haar benen en vervolgens haar poesje worden door de vingers beroerd. De mist is wat opgetrokken en ik zie dan ook duidelijk dat ze zichzelf ligt te vingeren. Ook ik voel mezelf weer opgewonden raken en ook mijn vingers vinden de weg naar mijn lipjes en grotje.
Dan plots gaat de deur weer open en komt Megan de ruimte binnen en zegt “o, ben je hier" en ploft naast me op de bank.
Het vrouwtje is duidelijk geschrokken, ik knik naar haar en het is dat het warm was anders had ze nu waarschijnlijk een rode kop gekregen van schaamte. Ze mompelt iets van sorry en blijft nog even naar me kijken.
Wederom gaat de deur open, stapt Sanne de ruimte in en loopt naar het vrouwtje toe, geeft haar snel een kus en gaat naast haar zitten. Als ze de ruimte doorkijkt ziet ze ons en zwaait. “Jullie ook nog hier” zegt ze en komt nog even met ons praten. Omdat ik nog steeds opgewonden ben proef ik een mogelijkheid en vraag of we met vieren ergens kunnen gaan eten als Sanne klaar is met werken.
"Over een half uur ben ik vrij maar heb op dit moment geen klant meer en daarom kom ik even hier om bij Nancy te zijn." Sanne stelt ons voor aan Nancy en ik knipoog naar haar maar zeg niets. We zitten nog een tijdje naast elkaar tot we besluiten om te gaan douchen en eten.
“Op loopafstand van het complex weet ik een leuk tentje” zegt Sanne en loopt samen met Megan voorop, Nancy en ik volgen op een paar meter afstand.
” Vond je het leuk om me te zien” vraagt Nancy aan me als we buiten gehoor afstand van de andere twee zijn.
“Prachtig en het was jammer dat je onderbroken werd ik had je wel willen zien klaarkomen" antwoord ik, steek mijn arm door de hare en trek haar dichter naar mij toe. Tijdens het eten zitten Nancy en ik naast elkaar en voel ik af en toe dat ze mijn been streelt. We lachen veel en drinken een glaasje wijn tot Sanne vraagt of we bij haar nog een kopje koffie willen drinken. Tijdens de wandeling naar het huis vraag ik of Sanne en Nancy een stelletje zijn, waarop Nancy laat weten dat ze wel seks hebben en samen wonen maar dat ze niet verliefd zijn of zo. Als Sanne koffie gaat zetten loopt Megan met haar mee naar de keuken en neemt Nancy naast mij plaats op de leuning van de bank. Met mijn arm achter haar streel ik zachtjes onder het rokje haar kontje en dat blijf ik doen als de anderen met koffie uit de keuken terug komen. Megan heeft behoorlijk rode wangetjes en gaat ook op de leuning bij Sanne op de stoel zitten. Ik zie dat daar zich ongeveer het zelfde tafereel ontwikkeld. Wanneer ik het initiatief neem door te zeggen dat we volgens mij allemaal naar seks verlangen gaat er een zucht door de kamer.

Plots komen we allen in beweging en worden er kledingstukken uit getrokken en komen de heerlijk grote borsten van Nancy weer in mijn gezichtsveld, bijna naakt drinken we eerst nog even de koffie op. Sanne en Megan gaan naar boven en Nancy en ik blijven op de bank en strelen en kussen elkaar tot we uitgehongerd naar poes in stand 69 aan elkaars schaamlippen en klitje liggen te likken. Na elkaar te hebben bevredigd besluiten we om stiekem even boven te gaan kijken en zien hoe Megan zich voorovergebogen ontfermd over het kutje van Sanne en omdat ze met haar kont omhoog staat neemt Nancy van de gelegenheid gebruik om aan het vers geschoren haarloze kutje te gaan sabbelen.
Ik kijk het tafereel even aan tot Sanne mij ziet en wenkt om bij haar te komen, als ik vraag wat ze wil moet ik op haar gezicht komen zitten zodat ze mijn grotje kan verwennen. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen en neem plaats, als ik mij laat zakken voel ik de mond van Sanne bezit nemen van mijn kutje. Na een tijdje en een aantal malen de rollen omgedraaid te hebben vallen we vermoeid en voldaan op het bed neer.
Wanneer we later afscheid nemen van Sanne en Nancy lopen we samen terug naar de auto en wanneer we bij mij thuis aan komen belt Megan naar Vincent om te vragen of hij er een probleem mee heeft dat ze bij mij blijft slapen. Wanneer we samen in bed liggen legt Megan haar had op mijn buik en bedankt me met een haal tussen mijn lipjes door voor deze heerlijke dag.
Het is dat ik te moe ben anders had ik haar nog één maal de sterren willen laten zien maar dat is misschien iets voor morgen vroeg.

Ilse.
Auteur : Ilse / Geschreven op : 12 augustus 2018 - 12:50 / Hits : 3756 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn regelmatige sauna avondje.
Auteur : Marina / Geschreven op : 30 maart 2016 - 10:50 / Hits : 28405 / Waardering : 4.71

Mijn regelmatige sauna avondje, deel 2.
Auteur : Marina / Geschreven op : 01 april 2016 - 22:52 / Hits : 23499 / Waardering : 4.68

Hoe mijn spontane sauna dag nogal anders verliep.
Auteur : Beatrice / Geschreven op : 21 september 2017 - 22:08 / Hits : 22092 / Waardering : 4.66

Ellen in de sauna
Auteur : Wim / Geschreven op : 23 juni 2016 - 17:05 / Hits : 27943 / Waardering : 4.40

Werk als baliemedewerker bij sauna
Auteur : Eva / Geschreven op : 09 mei 2017 - 10:41 / Hits : 17358 / Waardering : 4.30

Naar de sauna 1
Auteur : Wout / Geschreven op : 24 februari 2015 - 15:54 / Hits : 35458 / Waardering : 4.28

balie medewerker bij sauna (2)
Auteur : eva / Geschreven op : 18 mei 2017 - 11:35 / Hits : 18153 / Waardering : 4.28

Floris – In de sauna moeder en dochter
Auteur : VivaldiT / Geschreven op : 19 november 2012 - 23:12 / Hits : 85977 / Waardering : 4.26

Met Sonja naar de sauna
Auteur : Maurice / Geschreven op : 03 januari 2017 - 14:17 / Hits : 13900 / Waardering : 4.14

Ellen in de sauna, deel 2.
Auteur : Wim / Geschreven op : 18 juli 2016 - 15:42 / Hits : 8509 / Waardering : 4.00

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Eigenlijk heel fijn geschreven, het kan een ontdekkingsreis voor beide vriendinnen worden. Van mij krijg je de maximale score!
Geschreven op : 14 augustus 2018 - 15:28

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb