Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een heerlijke vakantie 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een heerlijke vakantie 2
De gure wind was gedraaid, en veranderd in een warm avondbriesje toen Sarah naar de camping terug liep. Ze had eten gehaald, hoewel ze als het aan haar lag vanavond niet aan eten toe zouden komen. De strandboulevard was heel anders dan het dorpje waar ze net was geweest, en hoewel het laatste in de VVV-gids stond vermeld als een bezienswaardigheid, en het ontegenzeggelijk een pittoresk plekje was geweest, miste het de grandeur, de vrolijkheid, de losbandigheid van de boulevard waar ze nu liep, en terwijl de wind licht door haar glinsterende haren blies gaf ze haar ogen goed de kost. Het eerste waar ze natuurlijk naar keek waren de vrouwen, maar hoewel ze Sandra aantrekkelijk had gevonden, en van Katja en Katinka dacht dat ze hun aantrekkelijk vond, viel het haar tegen; ze had half gedacht dat alle vrouwen haar wel een beetje zouden opwinden. De meesten deden haar echter niets, afgezien van een mooi meisje dat ze topless over het strand had zien lopen. Ze merkte nu opeens ook dat veel mannen haar met enige begerigheid aanstaarden, en dat wond haar ook wel op; nu ze voor zichzelf had bepaald dat mannen haar niets deden, leek seks met hun veel onbelangrijker, maar ze nam zich voor om zich toch een keertje flink door een mooie man te laten neuken. Haar gedachten gingen weer naar Katja, en ze leek te zweven als ze aan haar dacht. Hoe had ze ooit dit gevoel kunnen onderdrukken? Ze begon na te denken over hoe ze het aan Katja zou vertellen. Ze overwoog eerst een voorzichtige strategie, maar verwierp die vrijwel meteen. Katja hield van onverwachte dingen. Ze wilde Katja eigenlijk het liefst op de grond duwen en met haar mond het bericht overbrengen, maar ze wist dat ze dat nooit zou durven. Misschien moest ze gewoon maar een ansichtkaart sturen met `Ik ben lesbisch en ik wil je. Ze giechelde, er zat een zekere humor in. Ineens trok iets links in haar gezichtsveld haar aandacht. Ze stopte even. Daar, in een zijstraat, een uithangbord. Ze had de oplossing gevonden. “Wélke naam zei je?”, vroeg de man van de tattoo-shop ongelovig aan haar. Hij was fors gebouwd, zijn hoofd kaalgeschoren, en met zijn baardje om zijn mond en zijn vele piercings zag hij er vervaarlijk uit.

Maar hij zei het op olijke toon, en de schittering in zijn ogen verraadden een goed gevoel voor humor. “Katja.”, herhaalde ze, een brutale blik in haar ogen, terwijl ze hem haar linker borst aanbood. “Goed, jij je zin, meisje”, zei hij gewillig. Het plaatje wat ze had uitgezocht, een rood hartje met een banier ervoor waar de naam van de geliefde in kon, lag als voorbeeld naast hem. “Kom eens kijken, Fred, deze meid heeft tenminste smaak.” Fred, die er minstens zo vervaarlijk uitzag als de kale man, kwam er nieuwsgierig bijstaan. “Zo, wie is de gelukkige?”, vroeg hij aan de kale man. Deze keek even op. “Katja”, antwoordde hij. “Katja?”, vroeg hij aan haar. Ze knikte bevestigend. “Ik kan je geen ongelijk geven. Is 't een beetje een lekker ding?” Ze glimlachte alleen maar, maar zag zijn blik over haar borsten gaan, en bedacht dat hij waarschijnlijk nu over haar aan het fantaseren was. Het wond haar ondanks alles toch wel op. Toen ze op de camping aankwam, drong het pas echt tot haar door wat ze gedaan had; als Katja haar niet zou willen, zou ze met de gebakken peren zitten met die tatoeage. Maar dat paste wel, bedacht ze, ze zette immers ook al haar gevoelens en haar vriendschap op de waagschaal. De tatoeage was hierbij vergeleken niet meer dan een symbool voor het risico wat ze nam. Ze hoopte dat het een symbool van haar liefde voor Katja zou kunnen worden. Bij hun tent aangekomen gooide ze de tassen met boodschappen op de grond, en ging ze in de tent liggen. Geen Katja te zien. Mooi, kon ze zich even omkleden. Ze trok haar kleren uit, en schoot een nieuwe rode bikini en slip aan. Hoewel, het waren meer drie stukjes stof die met touwtjes aan elkaar zaten. De bikini bedekte tot haar tevredenheid haar stijve tepels waarboven de tattoo, die boven op haar borst zat er schitterend uitsprong. Ze deed een paar hoge hakken aan haar voeten, schoot haar regenjas aan, en kroop weer uit de tent, alleen het tasje met het lingeriesetje meenemend.

Toen ze de deur van het campingcafé opendeed, trof ze daar zoals verwacht Katja aan, druk in gesprek met een jongen van haar leeftijd. Ze onderbrak haar gesprek echter meteen, en stoof op haar af. “Waar heb jij gezeten”, vroeg ze meteen. Sarah kon echter de woorden niet vinden om een antwoord te vinden, ze was te geobsedeerd met Katja's verschijning. Ze was gekleed in haar beige wollen trui, met daar onder haar zwarte bikini. Maar haar blonde haar was nu donkerrood geverfd. “Vind je het leuk?”, vroeg ze stralend. “Ja,” antwoordde ze weinig enthousiast. Ze vond het eerlijk gezegd vet geil staan, maar ze had het gevoel dat de jongen aan de bar, waar ze mee had zitten praten er iets mee te maken had. En ja hoor, Katja zei; “Sarah, dit is Peter, Peter, dit is Sarah.” Hij glimlachte vriendelijk naar haar toe toen hij haar de hand schudde, en Sarah kon wel janken. Alles was voor niets geweest als ze haar hart al aan hem gegeven had. “Peter, vind je het goed als wij even gaan praten als meiden onder elkaar?” vroeg Katja. Peter knikte, en Katja nam haar vriendin bij de arm het café uit. Zodra de deur achter hen dichtsloeg begon Katja te ratelen over hoe leuk Peter wel niet was. En dat hij haar had verteld meisjes met rode haren heel opwindend te vinden, en dat zij daarom voor hem haar haren had geverfd. “boven en onder” voegde ze daar met een ondeugende blik aan toe. `Maar jij hebt óók iets met je haar gedaan.', zei ze, terwijl ze door Sarah's glinsterende haar streelde. Ja, boven en onder, dacht Sarah bitter. “Je ziet er uit om op te eten,” zei Katja, en Sarah zag in haar ogen opeens een lichte schittering. Ze keek nog eens, maar het was nu weg. Meer was ook niet nodig. Het had haar een vonkje hoop gegeven, en met de hoop kwam moed. “Ik moet jóu ook iets vertellen, begon ze voorzichtig, maar wel onder vier ogen.”

En ze gebaarde naar het toiletgebouwtje van de camping. Katja was ongebruikelijk stil geworden terwijl ze naar het gebouwtje liepen, en Sarah voelde de moed in haar schoenen zakken. Ze gebaarde Katja een van de douchecabines binnen te gaan, en pas toen ze zich verzekerd had dat de deur op slot zat, keek ze haar vriendin aan. Deze keek terug met een ongeduldige blik. En toen ze eindelijk met het laatste restje van haar zelfbeheersing haar jas van haar schouders gooide, haar blik nederig naar Katja's voeten gericht, om haar de tatoeage te tonen, bedacht ze dat ze zich nog nooit zo had gevoeld. Ze speelde roulette met haar gevoelens, en ze achtte haar kansen niet geweldig. Maar toen ze opkeek, en haar donkerblauwe blik de lichtgrijze ogen van Katja ontmoette zag zij niet de angst, niet de minachting, niet de vervreemding die zij verwacht had. Enkel begrip, en oprechte liefde. Het verwarde haar, zozeer zelfs dat toen Katja zich licht voorover boog, haar lippen tegen die van Sarah probeerde te drukken, zij haast instinctief Katja wegduwde. Maar toen, toen de realiteit haar geest binnen sijpelde, gaf zij zich over aan een volle en intense tongzoen, langer dan zij ooit eerder had meegemaakt, en veel beter, want hiervan kon ze genieten. Geen schuldgevoel, geen zeurderig stemmetje, alleen de sensatie van de zoekende tong van de ander, de diepe, warme adem die uit Katja's neusgaten tegen haar gezicht aanblies. Het voelde als een intieme streling, de volheid van haar lippen, en, nu ook, twee handen die zich voorzichtig om haar heen sloten. Toen het dromerige gevoel wat haar had beheerst sinds Katja haar zo lief had aangekeken wegebde, een eeuwigheid, maar nog te kort, zo leek het, merkte ze dat ze instinctief haar handen om Katja's schouders had heengeslagen. Ze drukte zich nu tegen de ander aan, en gaf zich, terwijl de dromerigheid weer aan kwam golven, over aan een gevoel van duizelingwekkende blijdschap, wetend dat zij nu eindelijk kon genieten. Haar kut begon spontaan te lekken, dit was wat ze zo graag wilde!

Ze wilde ervaren hoe het was om met een vrouw te vrijen. Eindelijk had ze nu de kracht gevonden om zich los te breken van de intense tongzoen, en aan Katja's hunkerende lippen en liefdevolle blik te zien was het nog niet genoeg. Ze voelde Katja's handen over haar welgevormde billen glijden, als om haar uit te nodigen voor een volgende intimiteit. De lichte streling veroorzaakte een milde tinteling die nieuw was voor haar, althans op die plek. Ze voelde zichzelf langzaam maar zeker steeds geiler worden, en bracht haar handen nu naar de borsten van Katja. Deze wilde haar wollen trui uittrekken, maar Sarah gebaarde haar het ding te laten zitten. Met haar twee handen begon ze nu de borsten van haar vriendin te strelen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe het zachte wol zou aanvoelen op Katja's borsten, en voelde haar eigen tepels warmer worden. Katja's tepels kon ze natuurlijk niet voelen door het dikke materiaal heen, maar de blik in haar ogen vertelde haar dat zij net zo geil was als zijzelf. Ze voelde de handen van haar vriendin over haar dijen en billen glijden, en kreunde van opwinding. Ze voelde aan dat Katja nu geil genoeg was voor de volgende fase, en stond haar nu toe haar trui uit te trekken. Ze had gelijk gehad over de tepels van Katja; ze priemden zowat door de dunne stof van de krappe bikini heen. Haar machtige borsten leken beklemd in het nauwsluitende bovenstuk, en kwamen vrij toen ze het uittrok. En Sarah liet haar handen er weer overheen glijden. Ditmaal klemde ze beide harde tepels vast met haar duim en wijsvinger, en begon er zachtjes in te knijpen. Haar vriendin kreunde, haar ademhaling werd dieper, zodat je bij elke inademing haar bovenlichaam omhoog zag komen.

Sarah begon haar knijpkunst op de ademhaling af te stemmen, knijpend als de borsten omhoog kwamen, loslatend als ze uitademde. Dit ging zo door, en Sarah zag dat haar vriendin nu met haar ogen gesloten genoot van haar vaardige handen. Ze likte gulzig over haar lippen, en leek deze geile massage nog urenlang vol te kunnen houden. Sarah was echter geenszins van plan nog uren door te gaan met dit spelletje, ze wilde nu meer. Toen Katja weer inademde, trok ze ineens hard aan de tepels. Katja schrok, en slaakte een kreetje van genot. Ze had bijna een orgasme gehad. Sarah zette nu haar scherpe nagels bovenin de volle borsten van Katja. Die legde haar handen op die van Sarah, trok deze naar beneden naar haar broekje. En samen trokken ze het broekje uit, zodat Katja volledig naakt was, en met trots haar schitterende lichaam aan haar liet zien, inclusief het geverfde streepje schaamhaar. De douchecabine, die bestond uit een muur met zwarte tegeltjes waar de sproeikop aan vast zat, en drie houten schotten, was opgedeeld in de cabine zelf, en een klein compartiment waar kleren konden worden opgeborgen. Sarah zei dat Katja moest blijven staan totdat ze terug kwam. Ze ging het hokje in en deed het tasje van de lingeriezaak open. Ze was verbaasd toen ze, naast het setje een klein flesje massageolie aantrof. Er zat een briefje aan vast: “Veel plezier. liefs, Sandra.” “De schat”, dacht ze bij zichzelf, terwijl ze zich, nadat ze haar BH en slip had uitgetrokken, grondig begon in te smeren. “Waar blijf je nou?” klonk het ongeduldig vanuit de douche. “Geduld is een schone zaak, je wordt er alleen maar geiler van,” zei ze. Toen haar hele lichaam glansde als een botergeile paling, trok ze het setje aan. Als eerste de schitterende jarretellegordel waarna ze haar nieuwe nylons over haar benen omhoog rolde en bevestigde aan de jarretelles. Daarna de minuscule slip en de BH. Als laatste deed ze haar hakken aan. Ze had nu geen spiegel nodig om te weten dat ze eruit zag als de natte droom van elke man of vrouw, en stapte, met het flesje in haar hand de cabine in. Katja's mond viel open van geilheid en verbazing, en stapte op haar toe, haar mond wijd geopend, haar dunne tong gretig naar buiten stekend. “Wat zie je er vet geil uit! Waar heb je dit gekocht? En je draagt ook nog nylonkousen! Wie heeft je op dit idee gebracht? Mag ik je aanraken?” Ze duwde Katja van zich af. “Kronkel voor me,” zei ze geil, terwijl ze Katja het flesje in haar hand drukte.

Katja's grijze ogen spuwden vurige vonken van uitdagende ongehoorzaamheid bij het horen van de opdracht, maar ze ging helemaal mee in het nieuwe spel van haar vriendin. Terwijl haar linkerhand vanaf haar heupen via haar buik naar haar forse borsten toe gleed, en deze begon te kneden, begon ze met haar andere hand over haar minimaal behaarde kut te strelen, terwijl ze Sarah nog steeds geil en uitdagend aankeek. Sarah voelde haar tepels keihard worden, en gaf nu ook toe aan de drang om zichzelf te vingeren. Ze had het wel eens eerder gedaan, als ze alleen was, maar dat gevoel was totaal niet te vergelijken met de geile krampen die ze kreeg toen haar vingertoppen haar glad geschoren kut en haar klit raakten. Katja was nu met beide handen haar borsten aan het kneden, haar blik een van onderdanige geilheid, haar tong gleed steeds over haar volle lippen. Toen deed ze twee stappen achteruit, zodat ze onder de douchekop stond. Ze draaide zich om, zodat ze met haar rug naar Sarah toestond, en terwijl ze met haar ene hand nog steeds ruw haar weldadige borsten masseerde, draaide ze met de andere hand de kraan open, zodat een koude straal over haar heen spoot. Met een hand aan de kraan hangend begon ze nu met grote kracht haar kut te bewerken met haar hand. Haar mooie billen schokten op de maat die door haar vingers werd gedicteerd, en Sarah moest zich met alle macht inhouden om niet naar haar toe te lopen en ze te strelen. “Nog niet, dacht ze. Laat haar eerst maar eens tonen hoe geil ze wel niet is. Sarah zag dat Katja bijna klaarkwam, maar net op tijd de vingers uit haar kut trok.

Rustig draaide ze nu de kraan dicht, en draaide zich weer naar Sarah toe, haar blik behoorlijk glazig, haar natte donkerrode haren een plakkerige omlijsting voor haar mooie ovale gezicht. Langzaam ging ze nu op haar knieën zitten, terwijl haar borsten fier vooruit stonden, haar harde tepels als twee roze knoppen op haar gouden lichaam. Toen pakte ze eindelijk het flesje met olie, en begon haar nek, haar schouders, haar armen in te smeren. Geil, ijverig en doelbewust smeerde ze zich in, en hoewel haar lichaam al flink nat was van de douche, schonk de olie haar lichaam een parelmoerachtige glans die niet opdroogde. Bij haar borsten aangekomen bleef ze langer dan nodig was, en terwijl ze in haar tepels kneep dat het een lieve lust was, boog ze haar hoofd en schouders naar achteren, haar lenige lichaam gekromd als een brug. Haar vaardige handen gleden nu over haar platte buik, deze veranderde in een parelmoer glanzend bijna-wasbordje. Sarah was nog steeds vet geil aan het toekijken, langzaam in haar string haar gezwollen klit masserend, maar wel steeds alert om niet te vroeg klaar te komen. Haar borsten zaten nu te krap in het Bh'tje, dat net nog perfect gepast had, alleen haar harde tepels, die aanvoelden alsof ze statisch geladen waren, ontsnapten aan het traliewerk van zijde die haar mooie borsten bedekten. En toen ze Katja's handen weer naar haar kut zag glijden, besloot ze zichzelf niet langer te dwingen tot dit eenzame genieten. Ze trok nu de slip en Bh'tje uit, knielde naast Katja, en liet haar handen over Katja's heerlijke dijen glijden. Deze richtte zich op, en voor een kleine eeuwigheid staarden ze elkaar met een blik van eeuwige verliefdheid aan. Raakte Katja met haar vingertoppen Sarah's gezicht aan, een druppel op de gloeiende plaat die haar wang was.

Zij deed hetzelfde bij haar vriendin, en merkte dat deze minstens zo warm was als zijzelf. Ze bewoog haar lippen iets uit elkaar, haar mond klaar voor een intense tongzoen, maar Katja stak alleen haar tongetje naar buiten, en beroerde daarmee de lippen van Sarah. Sarah's tong gleed nu ook naar buiten, en de dames gaven zich over aan een geil zwaardgevecht met hun tongen. Toen bewoog Sarah haar tong naar de geil omhoog staande knop die Katja’s linker tepel was. Opgewonden begon ze er aan te zuigen, terwijl haar handen Katja's andere borst en haar klitje te masseerde. Katja kreunde, en weldra voelde Sarah een dunne vinger bij haar kletsnatte kut binnenglijden. Ze begon nu te kneden en te zuigen dat het een lieve lust was, haar tepels striemden tegen Katja's buik, en ze voelde nu een fel orgasme opkomen. Katja begon nu ook steeds krampachtiger te schokken, en ze hoopte dat ze tegelijkertijd klaar zouden komen. Ze kwam klaar, maar niet voordat Katja was klaar gekomen met een schreeuw waarvan ze nog dagen schor zou zijn, en die aangaf dat haar orgasme vele malen feller was geweest. Sarah haalde haar vinger uit Katja’s kletsnatte kut en stak hem in haar mond om het kutgeil van haar vriendin voor de eerste keer te proeven. Katja, nog steeds buiten adem, maar al weer aardig bijgekomen van haar orgasme, duwde haar echter ruw op haar rug en begon met haar tongetje haar klit te bewerken met een felheid die Sarah voor bovenmenselijk hield. Vrijwel onmiddellijk voelde ze de krampen van haar tweede orgasme door haar lichaam scheuren.

Een witheet vuur verspreidde zich vanuit haar kruis, en het leek haar alsof de hele douchecabine baadde in een onaards fel wit licht. Het orgasme bleef aanhouden, de laatste restjes energie uit haar lichaam gebruikend, zodat het haar leek alsof het nooit zou ophouden. Maar toen het begon weg te ebben, greep ze met alle macht haar borsten, pogend om het onbeschrijflijke genot zo lang mogelijk vast te houden. Het mocht niet baten, en toen haar tijdsbesef begon terug te keren, merkte ze dat ze ongemakkelijk lag, en dat de vloer van de douchecabine koud en nat was. Maar het kon haar niets meer schelen, want Katja lag alweer bovenop haar, haar tong tot een kelk van Sarah's eigen kutgeil gekromd. En toen ze het mengsel van haar kutsappen en Katja's speeksel proefde, bedacht ze dat ze Sandra de volgende dag moest bedanken voor haar advies. En wie weet welke verrassing hier nog uit kon voortkomen…
Auteur : max55 / Geschreven op : 01 oktober 2018 - 09:54 / Hits : 10475 / Waardering : 4.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een heerlijke vakantie 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 28 september 2018 - 13:03 / Hits : 12423 / Waardering : 4.33

Wat een heerlijke vakantie!
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 oktober 2018 - 15:24 / Hits : 9010 / Waardering : 3.50

Heerlijke Vakantie 2
Auteur : Leo 1900 / Geschreven op : 07 september 2016 - 20:58 / Hits : 8141 / Waardering : 1.00

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 27502 / Waardering : 4.88

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 28495 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 31496 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 39508 / Waardering : 4.72

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 30682 / Waardering : 4.70

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie.
Auteur : Larissa / Geschreven op : 05 maart 2018 - 17:16 / Hits : 34997 / Waardering : 4.69

Ex-familie bezoek tijdens de vakantie dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 01 augustus 2018 - 18:26 / Hits : 6075 / Waardering : 4.66

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
ludoke
heel goed verhaal ik hoop^spoedig het vervolg te mogen lezen hier geef ik graag een 5 voor
Geschreven op : 02 oktober 2018 - 08:47

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb