Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Nieuwe laarzen
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Nieuwe laarzen
nieuwe laarzen

Vandaag was mijn dag. Een dagje voor mezelf. De kinderen zaten op school en Peter, mijn man, op kantoor. Net toen ik met een kop koffie op de bank plofte, ging de bel. Het was Karin, mijn beste vriendin. Zoals altijd goedlachs en weer verrukkelijk om naar te kijken. Ik was helemaal vergeten dat we afgesproken hadden. Het was me vaak opgevallen hoe Peter naar haar keek. Geen wonder dat hij "stiekem' zo vol van haar is!

Karin droeg een kort rokje en een strak bloesje. Verder een paar geweldige "geile' laarzen, zoals Peter zou zeggen. Ik had haar nooit in zulke kleren gezien, meestal bedekte ze zich wat meer. Haar blonde haar zat wild, maar dat stond haar geweldig. Haar figuur was prachtig geaccentueerd door haar kleding. Om mijn bewonderende blik te camoufleren, deed ik alsof ik moest niezen. Volgens mij had ze het in de gaten.

Ik liet haar binnen en via de kamer liepen we naar het terras. Het was lekker weer en we dronken nog wat koffie. We kletsten over koetjes en kalfjes. Ik was een beetje gespannen doordat ik me zo vreemd had gedragen in de hal, maar Karin deed normaal, net als anders. Opeens vroeg ze of ik nieuwe laarzen had.
"? Ja"?, zei ik verwonderd. "Peter wilde dat ik nog een paar zou kopen om af te wisselen."?
"Ze zien er sexy en uitdagend uit met die hoge hakken"?, zei ze.
Karin was op sexgebied mijlen verder dan ik. Peter en ik hadden op internet al eens foto's van haar aangetroffen die niets verhullend waren. Ik voelde de spanning direct terug komen, en zat te wiebelen in mijn stoel. Karin ging door over de laarzen. Volgens haar zou Peter mij graag naakt willen zien terwijl ik alleen die laarzen droeg.

Ik besloot een tegenaanval in te zetten en vroeg hoe Jos, haar man, haar nieuwe laarzen dan vond.
"Sexy"?, zei ze direct, "hij wil ook weer foto's maken met alleen die laarzen aan, maar dat is nog niet gebeurd.
"Peter wil dat ook altijd graag, maar ik schaam ervoor."?
"Ach"?, zei Karin, "Je ziet er lekker uit. Jij hebt tenminste lekkere, flinke borsten."?

"Zullen we Peter eens verassen?"?, zei ze toen ineens.
"Wat bedoel je?"? vroeg ik.
"Nou, dan maak ik die foto's van jou. Jullie hebben toch pas die nieuwe digitale camera gekocht? Kom op! Dan doe je dat sexy setje aan en maak ik de foto's. Voor mij hoef je je toch niet te schamen? We hebben elkaar toch al vaker zo gezien?"?
We waren al vaker naar de sauna geweest samen, maar dit was toch wel anders. Hier waren we alleen....

Het idee wond me wel op. Met die nieuwe laarzen in sexy lingerie foto's te maken. Ik stemde toe en we gingen samen naar boven. Ik was nerveus en twijfelde nog steeds.
Boven pakte Karin mijn hand vast en nam me mee naar de slaapkamer.
"Kom"?, zei ze zacht, "pak dat zachtgele gevalletje eens uit de kast en doe dat eens aan, dat stond je zo lekker."?
Ik moest even op adem komen toen ze me dat zo zwoel zei. Toch liet ik me mee voeren. Zij ging mij fotograferen, zou haar dat opwinden?

Ik pakte de BH uit de kast.
"Doe dat maar aan"?, zij ze zacht. Ze wilde helpen met uitkleden. Even liet ik haar gaan, maar toen ze mijn T-shirt uittrok, raakte ze met haar hand mijn boezem aan. Ik schrok even en zei dat ik naar het toilet moest. Ik kleedde me snel om en zag dat het twee dagen geleden was dat ik me vanonder geschoren had.

Ik slikte, want ik wist dat Karin van onder kaal was. Ik kreeg dat nooit voor elkaar.
Ik had een string aan die goed bij de BH paste en ging terug naar de kamer. Karin zat te wachten met een vreemde, maar vastberaden blik in haar ogen.
"Kom"?, zei ze, "op het bed."?
Ik ging liggen en draaide op mijn rug. Ze nam wat foto's en vroeg me een paar keer een andere houding aan te nemen. Ik begon het steeds opwindender te vinden en ik merkte dat het Karin ook niet onberoerd liet. Ze pakte af toe mijn been vast of rangschikte mijn lingerie een beetje.

Ze kwam steeds dichterbij en ik merkte dat ze zwaarder begon te ademen. Dat wond mij meer en meer op. Opeens vroeg ze of ik mijn slipje wilde uittrekken. Ik deed het en keek haar aan.
"Ik ben niet geschoren"?, zei ik. "Ik zou het eigenlijk net zo willen als jij, helemaal kaal, maar dat lukt me nooit helemaal."?
"Kom, ik scheer je wel."? Ze pakte mijn hand nam me mee naar de badkamer. Ik ging op het toilet zitten met mijn benen wijd. Zij zat voor me op de grond. Het scheerschuim voelde heerlijk, dat was me nooit zo opgevallen. Wat Karin deed was geweldig!

Karin keek volbewondering naar mijn open kutje en begon me voorzichtig te scheren. Ik liet me iets achterover zakken en genoot van haar aanraking. Zelden was bij mij de gedachte opgekomen om met een vrouw iets te ondernemen. Maar nu wilde ik meer! Karin scheerde mijn kutje heerlijk kaal en speelde ondertussen met mijn schaamlipjes. We hadden alle taboes overboord gegooid. Ineens stond ze op. Ze pakte een washandje met warm water kwam weer tussen mijn benen zitten. Met het washandje maakte ze mijn schaamplekje helemaal schoon. Ze deed dat met zo'n heerlijke zachte bewegingen dat ik een zachte kreun niet kon onderdrukken.

Plots was het washandje weg en voelde ik haar vingers langs mijn schaamlippen glijden. Ik liet het gebeuren want ik stond nu langzaam op springen. Ik wilde dat ze mijn klitje zou likken, dat ze me zou beffen tot ik kwam. Ze wachtte nog even en streelde heerlijk alle plekjes rondom mijn inmiddels natte poes.
"Je vindt dit erg lekker zie ik"?, zei ze.
"Wil je dat ik je poesje lik?"? Ze klonk hees van geilheid en zo keek ze me ook aan. Ze wachtte niet op mijn antwoord en likte zachtjes met haar tong over mijn schaamlippen tot aan mijn klitje. Ik viel bijna van het toilet zo lekker was het. Ik wilde nu nog niet klaarkomen, dus ik pakte haar hoofd vast en vroeg haar mee te gaan naar bed.

Ik nam haar mee naar de slaapkamer en plaatste haar voor me terwijl ik op bed zat. Ik trok haar rok en bloesje uit en rukte haar slipje weg. Ik bewonderde haar prachtige, zachte lipjes en streelde met een vinger tot net onder haar clitoris. Ik merkte dat ze het lekker vond. Ze had ondertussen haar BH uitgedaan en ze duwde me op het bed. Ik wilde echter de touwtjes weer in handen houden dus ik trok haar naast me. We keken elkaar recht in de ogen aan en we kusten elkaar eerst rustig, maar al snel heel heftig.

We snakten naar adem maar ik wilde doorgaan. Ze liet zich op haar rug vallen en ik likte met mijn tong via haar hals tussen haar borsten door naar haar navel. Ondertussen gleden mijn vingers naar haar schaamheuvel en ze bewogen langzaam door naar onderen. Ze kreunde toen ik haar tepels kuste en er zachtjes in beet. Ze pakte mijn hand vast en duwde er hard mee over haar klitje. Ik nam het over en wreef rustig over haar klit, afgewisseld met wat snellere draaibewegingen. Ik kuste en likte haar heerlijke tietjes en het duurde niet lang of ze begon te stoten en te bewegen. Ze kwam heerlijk klaar.

Ik kuste haar in de hals maar nu wilde zij het initiatief terug. Ze maakte mijn BH los, en keek vol bewondering naar mijn D-cup. Ze pakte mijn borsten stevig vast en keek naar mijn reactie. Ik keek haar recht in de ogen en schijnbaar was dat een teken om nog harder te knijpen. Ze beet zachtjes in mijn tepels en likte alsof haar leven ervan af hing. Ik liet me nu op het bed vallen, en ze streelde zachtjes mijn borsten. Ze ging tussen mijn benen liggen met haar hoofd bij mijn kutje. Ze likte eraan en werkte zich een weg naar boven naar mijn clitoris. Ze stak twee vingers bij me naar binnen en ging verder met likken. Haar vingers maakten heerlijke, draaiende bewegingen. Ze bewogen van binnen en haar tong streelde mijn klitje. Ik had het niet meer en ik kwam heftig klaar.

We hebben nog zeker en uur op bed gelegen en erover gepraat en ook gelachen. Dit was voor Karin niet de eerste keer met een vrouw, maar voor mij wel. Ik had ervan genoten zei ik, waarop ze me streelde en nog eens kuste. We bekeken elkaar nog eens en begonnen te lachen.

We hadden alleen onze laarzen nog aan, precies zoals onze mannen het graag wilden!
Auteur : / Geschreven op : 17 april 2006 - 19:15 / Hits : 13823 / Waardering : 3.02
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn nieuwe Job...
Auteur : Astrid de Jager / Geschreven op : 02 mei 2015 - 14:52 / Hits : 14636 / Waardering : 3.97

Nieuwe buren..1.. Angela’s eerste keer.
Auteur : Rdam / Geschreven op : 19 december 2010 - 01:47 / Hits : 88349 / Waardering : 3.94

Nieuwe buren 2…..Truth or Dare (2a)
Auteur : Rdam / Geschreven op : 19 februari 2011 - 02:28 / Hits : 56713 / Waardering : 3.93

Mijn nieuwe Job ...2
Auteur : Astrid / Geschreven op : 05 mei 2015 - 00:34 / Hits : 7815 / Waardering : 3.90

Nieuwe buren 3…..Truth or Dare (2b)
Auteur : Rdam / Geschreven op : 27 april 2011 - 17:40 / Hits : 32921 / Waardering : 3.86

Carolien, haar zoon Jos heeft een nieuwe vriend. (gedwongen seks)
Auteur : falk / Geschreven op : 18 november 2012 - 16:45 / Hits : 45936 / Waardering : 3.69

mijn nieuwe camera
Auteur : arco03 / Geschreven op : 24 maart 2014 - 11:12 / Hits : 24104 / Waardering : 3.64

De Nieuwe uitdaging (1-8)
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 22 november 2011 - 22:42 / Hits : 10811 / Waardering : 3.60

De nieuwe job
Auteur : Parodiegirl / Geschreven op : 27 april 2013 - 13:45 / Hits : 17631 / Waardering : 3.60

De Nieuwe uitdaging (9-12)
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 22 november 2011 - 22:45 / Hits : 6884 / Waardering : 3.59

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb