Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Meral 1 Turkse les
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Meral 1 Turkse les
Mijn verhaal begon aan het begin van dit jaar. Op de vakantiebeurs had ik een rondreis Oost Turkije gevonden. Ik ben Paul. 51 jaar en werkzaam als financieel manager bij een middelgrote handelsmaatschappij. Van mijn vrouw ben ik 5 jaar geleden gescheiden en woon nu alleen in een opgeknapte woning dat vroeger door een boswachter werd bewoond.
Op kantoor heb ik verteld dat ik deze reis heb geboekt en er naar uitkijk deze niet toeristische streek te bezoeken. Op mijn afdeling werken 4 meisjes,waaronder Meral , Nederlandse van geboorte maar met Turkse ouders. Meral is 23 heeft een jongere zus en broer en een na 3 jaar een verbroken relatie achter de rug. Ze houdt er waarde en normen op na, zoals geen hoofddoek e.d., maar leeft wel naar de grondbeginselen van de Islam.
Tijdens de lunch stelde ze voor om mij een aantal Turkse woorden te leren, zodat ik niet de hele vakantie met mijn mond vol tanden zou staan. Ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn. Met Frans, Duits Engels en Spaans heb ik geen problemen, maar Turks is voor mij abra cadabra..
Vol goede moed bleef Meral het proberen. Iedere dag opnieuw goede morgen, Uw koffie, eet smakelijk, tot morgen en prettig weekend. Langzaam maar zeker vielen een aantal begrippen op zijn plaats.
In mijn enthousiasme zette ik ís-Avonds TRT aan en begreep er natuurlijk geen snars van. De volgende dag vertelde ik dat Meral en zij stelde toen voor om mij tijdens het Pinkster weekend uitsluitend Turks te leren. Haar ouders waren met de andere kinderen nar een familiefeest in Duitsland en zij zou iedere dag bij mij kunnen komen om les t geven. Nu vond ik het onzin dat ziij iedere dag 5 kilometer heen en terug moest fietsen, dus stelde als tegenprestatie voor om dat lange weekend gebruik te maken van de logeerkamer die toch leeg stond. We konden dan tijdens boswandelingen e.d. de les voortzetten. Vrijdag voor pinksteren is het bedrijf gesloten dus zou zij donderdagavond met mij meerijden, althans zij zou haar fiets thuis neer zetten, haar tas pakken en met mij meerijden naar mijn huis. Zoals afgesproken haal ik haar op en rij naar mijn huis.
Verwonderd bekijkt ze de woning die van binnen van alle gemakken is voorzien. Uit de diepvries een mooi stuks vlees gepakt dat al snel aan het spit ronddraait. De avond verloopt voorspoedig, dat wil zeggen na tien minuten Turks bijna automatisch over gestapt op het Nederlands en tegen twaalven hebben we onze slaapkamers opgezocht. De volgende morgen zijn we na het ontbijt serieus aan de les begonnen. Rond elf uur gaat haar mobieltje over en neemt ze het gesprek aan. Ze spreken Turks me elkaar en ik versta er geen klap van. Na enkele minuten klapt ze woedend haar telefoon dicht en begint uit te vallen over degene die ze aan de lijn had. Later bleek dat haar ex te zijn. Ik zeg haar dat ze moet bedaren maar ze blijft maar door tieren. Na enkele minuten begin ik dat beu te raken en zeg tegen Meral dat ik haar onder de koude douche zet als het nu niet afgelopen is. Ze kijkt me kwaad aan en zegt dat ik daar het lef niet voor heb. Ik laat me niet uitdagen. Pak haar op en loop met haar naar de douche. Zet de koude kraan open en zet haar er met kleren en al onder en trek de deur dicht zodat ze niet uit de douchecel kan stappen. Ik hoor dat de kraan wordt dicht gedraaid en Meral zegt dat het haar spijt en vraagt of ik de deur open wil doen. Ze staat als een verzopen katje in de cel. Ik krijg medelijden met haar en pak snel een handdoek. Ik wil de handdoek neerleggen en weggaan maar krijg de opmerking: Jij hebt gezorgd dat ik nat werd zou je er nu ook niet voor zorgen dat ik weer droog wordt.
Ik vraag haar wat ze daar mee bedoelt en krijg snel als antwoord dat ze het letterlijk bedoelt en dat ik haar moet afdrogen en dat ze het anders volgende week wel uitgebreid aan haar collegaís zou vertellen. Er zit voor mij niets anders op dan haar natte kleren uit te trekken. Ik begin bij haar hoog gesloten T-shirt. Ik vraag haar om haar handen omhoog te doen en trek het short over haar hoofd heen. Nu haar sokjes en dan is haar spijkerbroek aan de beurt. Door het vocht zaten de knopen muurvast in de knoopsgaten. Ik ga door mijn knieŽn om er beter bij te kunnen. Langzaam laat Meral zich met haar buik over mijn hoofd zakken en mijn overhemd wordt nat van het afdruipend water. Eindelijk heb ik de knopen los en trek de broek naar beneden die door de stroefheid gelijk haar slipje mee naar beneden trekt. Ik kijk tegen een behoorlijke bos schaamhaar aan. Ze tilt haar linkerbeen op en ik heb vrij zich op haar openstaand kutje. Nu volgt har rechtbeen en weer staat haar kutje open. Ik kom omhoog om haar beha los te maken en kijk tegen een paar prachtige borsten aan waarvan de tepels recht overeind staat. Pak de handdoek en begin haar rug droog te wrijven. Via haar billen naar de onderkant van haar benen. Ze draait zich automatisch om en kijkt met sexy aan. Ik droog haar gezicht en streel met mijn hand langs haar wang. Ze zucht even. Met de handdoek streel ik nu haar borsten en kan het niet na laten haar tepels tussen mijn vingers te nemen. Ik knijp er zachtjes in en zie dat Meral haar ogen gesloten heeft en zachtjes geniet. Ik daal verder naar beneden en kom via de onderkant van haar benen weer omhoog richting haar kutje. Even streel ik haar klitje en er ontsnapt een zucht diep uit haar lichaam. Ik kan het niet na laten om even met mijn vingers over haar klitje te gaan.


Ze staat daar met gesloten ogen van te genieten.
Naar mijn idee kan helemaal niet wat ik aan het doen ben en stop abrupt. Ze opent haar ogen en vraagt of er iets aan haar mankeert waardoor ik stop. Ik zeg dat dit niet mijn bedoeling was, maar ze pakt mijn hand en legt die weer tussen haar benen. Langzaam streel ik haar en ga met 2 vingers naar binnen. Neem een tepel tussen mijn lippen en bijt er zachtjes op. Dan til ik haar op en draag haar naar mijn slaapkamer. Leg haar op bed en begin haar te zoenen. Mijn lippen glijden over haar lichaam maar stoppen even bij haar schaamhaar. Dit is voor mij een barriere wat ik haar ook vertel. Meral geeft als antwoord dat als ik er last van heb het maar weg moet halen. Ik vraag haar of ze het zeker weet en als je knipt loopt ik terug naar de badkamer om de scheerspullen te pakken.
Ik leg een badlaken op bed en vraag haar om er op te gaan liggen. Neem een schaar en begin de haren weg te knippen. Ik voel haar sidderen als ik met mijn vingers langs haar schaamlippen streel om de haren beet te pakken. Zodra de grote bos is weg geknipt pak ik de bus scheerschuim en spuit een beetje in de palm van mijn hand. Met 2 vingers breng ik de schuim aan op de korte haartjes. Meral rilt van genot als ik over haar schaamharen strijk. Ik neem het scherpe scheermes en geconcentreerd haal ik de kleinere haartjes weg. Zodra ik denk dat ze weg zijn neem ik een vochtig doekje en haal het achtergebleven schuim en geknipte haartjes we. Ik neem een flacon bodylotion en beng dit voorzicht op de geschoren huid aan. Met een handspiegel bewondert ze haar geschoren kutje. Intussen heb ik de scheerspullen opgeruimd en hervat met mijn lippen de zoektocht over haar lichaam. Wanneer ik haar kutje bereik neem ik haar clitoris tussen mijn lippen en zuig er stevig op. Ze neemt mijn hoofd vast en drukt dit stevig tussen haar benen. Mijn tong dringt tussen haar schaamlippen naar binnen en gaat op verkenning in haar grotje. Ik hoor haar zwaar ademen en iets in het Turks roepen, waarvan ik snap dat ze roept dat ze klaar gaat komen. Ik voer het tempo nog iets meer op en even later slaakt ze luide kreten uit en komt schokkend klaar. Ik richt mij op en begin haar op haar lippen te kussen die snel uiteen wijken om mijn tong diep in haar mond. Zo blijven we verstrengeld in bed liggen. Hoe dit weekend verder verliep en mijn reis naar Turkije vertel ik in deel 2 en 3.
Auteur : / Geschreven op : 09 augustus 2010 - 17:29 / Hits : 16343 / Waardering : 1.85
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

turkse bruid
Auteur : marcus / Geschreven op : 13 mei 2005 - 12:04 / Hits : 27855 / Waardering : 3.56

Turkse chantage
Auteur : Akbar / Geschreven op : 03 oktober 2013 - 11:45 / Hits : 15832 / Waardering : 3.30

Sophie in de Turkse sloppenwijk
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 11 augustus 2012 - 20:16 / Hits : 19818 / Waardering : 3.24

Mijn Turkse buurvrouw
Auteur : gewilligeboy / Geschreven op : 15 juli 2012 - 15:36 / Hits : 29029 / Waardering : 2.83

Dit had hij nooit gedacht van zijn turkse schoondochter.
Auteur : Imre / Geschreven op : 24 september 2007 - 22:09 / Hits : 49581 / Waardering : 2.68

turkse kut
Auteur : ali / Geschreven op : 24 september 2005 - 23:20 / Hits : 48260 / Waardering : 2.32

geile turkse zus en moeder
Auteur : ali / Geschreven op : 29 oktober 2007 - 17:28 / Hits : 26429 / Waardering : 2.25

geile Turkse buurvrouw en haar dochter
Auteur : Ali / Geschreven op : 13 november 2005 - 00:07 / Hits : 36977 / Waardering : 2.12

Turkse sletjes zijn zo lekker! 3 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 05 oktober 2011 - 19:29 / Hits : 27277 / Waardering : 1.88

Meral 2 Een nacht om nooit te vergeten
Auteur : Paul / Geschreven op : 09 augustus 2010 - 17:35 / Hits : 11766 / Waardering : 1.79

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb