Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De verlegen sollicitante
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De verlegen sollicitante
Voor een cliŽnt van mij maken we elk jaar een grote reclamecampagne, waarvoor we een uitgebreide fotoshoot doen met 4 tot 12 vrouwelijke modellen. Altijd een heel gedoe, met omkleden, opmaken, etc. Toen we een sessie met 12 modellen gingen doen zag ik het niet zitten om elk model zelf de visagie te laten doen, dat zou veel te lang gaan duren allemaal. Ik plaatste daarom een vacature voor een ervaren visagiste. Veel reacties, waarvan ik er twee heb uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

De eerste solicitante was zeer geschikt, een dame van middelbare leeftijd met veel ervaring. Vrij kleurloos, maar prima voor de job. De tweede kwam 's avonds langs en op dat moment was ik alleen op kantoor.

Een half uur voor de tweede sollicitante langskomt arriveert mijn cameraman Frank op kantoor, een ervaren professional die gespecialiseerd is in modelfotografie. We spreken kort door hoe we de sollicitatie zullen aanpakken en nemen ons voor haar portfolio wat beter door te nemen dan die van de eerste sollicitante. "Ik hoop dat het een wat minder saaie vrouw is, dan wordt de fotoshoot ook vast wat spannender", lacht hij.

Dan gaat de deurbel en ik haast me naar de voordeur. Als ik die opendoe zie ik een verbluffend mooie vrouw, prachtig aangekleed en best wel sexy ook met een pittig kort rokje en hemelse benen. Ze stelt zich voor als Natasja. We gaan naar mijn werkkamer en ik stel Natasja aan Frank voor, die me blij verrast een steelse blik toewerpt.

Natasja laat een goede portfolio zien en al pratende zien zowel Frank als ikzelf het helemaal met haar zitten. Ze is echter heel erg verlegen, wat timide zelfs. Ik maak haar een compliment en ze vraagt: "Dus ik ben aangenomen?"

Blij met dit antwoord zeg ik dat het wel verrassend is dat een visagiste zelf zo mooi is. "Je kunt zelf wel model worden, zou je dat niet leuk vinden?" Natasja bloost en zegt dat ze zichzelf daar niet mooi genoeg voor vindt. "Onzin ..., en dat gaan we bewijzen", zeg ik. Ik zeg tegen Frank dat we naar de studio gaan, pak Natasja bij de hand en zeg "Ga mee".

Een beetje protesterend volgt Natasja ons. Frank zet de belichting aan, pakt zijn camera en zegt dat hij er klaar voor is. "Neem eerst zelf maar wat posities in", zeg ik. "Maar doe wel dat vestje uit."

De felle lampen flitsen aan en verschrikt zoekt Natasja waar wij staan. Frank heeft zijn camera stevig vast en begint te fotograferen. Hij stoot mij aan en zegt "Dit is echt een topmodel, we gaan kijken hoever ze met ons meegaat."

Ik loop naar Natasja en fluister haar toe. "Lieve schat, je bent echt een prachtige vrouw. Je bent aangenomen als visagiste, maar ik wil je veel breder inzetten. Het zou een zonde zijn om zo'n mooie dame niet de hoofdrol te geven. we gaan een hele uitgebreide fotoshoot doen. Geen zorgen, ik zeg je precies wat je moet doen, maak je mooie hoofdje leeg en laat je gaan, dan worden het zeker topfoto's!"

De eerste sessie laat ik Natasja wennen aan de camera. Frank geeft wat aanwijzingen ..., kijk naar links, kijk naar mij, armen in je zij, etc. Na een half uurtje vind ik het genoeg en ik loop weer naar Natasja. "Een aantal van onze cliŽnten zitten in de lingerie. Je benen zijn werkelijk schitterend en op die hoge hakken die je aanhebt komen ze helemaal mooi uit."

Ik twijfel geen moment en til haar korte rokje omhoog. Natasja geeft een gilletje en kijkt me even angstig aan. Maar ik weet genoeg, ze heeft een prachtige string aan. Aan de kleine bolling op haar venusheuvel zie ik meteen dan ze daar ofwel glad is, of hoogstens een klein streepje heeft. Ik besef dat dit moment cruciaal is, Natasja weet zich even geen houding te geven en dus besluit ik in te grijpen.

"Luister lieverd, in onze branche moet je niet preuts zijn. Wij kijken anders naar vrouwen en weten dat een prachtig vrouwenlichaam goud waard is. Jij hebt zo'n lichaam en je wilt in onze branche carriŤre maken en daar ga ik je bij helpen. Trek die rok uit en ook je shirtje. Je lingerie is prachtig, dus we gaan de volgende set in lingerie doen."

Een moment van vertwijfeling, maar dan stapt ze toch uit haar rokje en ook haar shirtje ligt al snel op de grond. Tot mijn grote plezier zie ik dat haar tepels in het pittige bh-tje keihard vooruit staan. Misschien is ze toch meer een sletje dan de eerste indruk deed vermoeden, denk ik hoopvol.

Ik pak een bankje uit de studio, laat Natasja plaatsnemen en nu bepaal ik haar positie. Het bankje is laag, ik plaats haar handen naast haar lichaam en haar benen open ik in een v-vorm. Een prachtig gezicht, op de hoge hakken staan haar benen strak en haar slipje is goed zichtbaar. "Schud je hoofd zodat je haren in je nek vallen en kijk dan omhoog schat", roept Frank. Zo maken we weer een hele set. Met name de foto's waarop zij voorover bukt en haar string en fantastische kontje helemaal tot zijn recht komen zijn briljant.

De sessie heeft me enorm opgewonden, Frank duidelijk ook zie ik, en ik ben benieuwd hoever we dit fraaie schepsel kunnen krijgen. Ik loop naar haar toe, ga achter haar staan en doe haar bh uit. "Hť, wat doe je", zegt Natasja geschrokken. "Wat we tot nu toe hebben gefotografeerd is werkelijk schitterend. Maar we doen hier meer dan alleen laten zien hoe mooi onze modellen zijn. Er is echt een enorme behoefte aan foto's en films die veel verder gaan. Ik zag zojuist dat je er geil van werd toen we je in lingerie fotografeerden. Je luistert goed naar mijn instructies, dus gaan we nu weer aan een nieuwe serie maken. Trek je stringetje ook maar uit, dan gaan we verder."

Natasja staat aan de grond genageld. Ze twijfelt duidelijk en ik besluit haar een opening te geven. "Je bent aangenomen als visagiste en ook als lingeriemodel. Dat is een fijne baan en we gaan daarin de komende tijd samenwerken. Je kunt je nu aankleden, dan houden we het bij deze job en praten we nooit meer over wat ik je nu ga vertellen. Ik bied je namelijk ook de mogelijkheid om je maandsalaris te verdubbelen, maar dan moet je vanaf dit moment zonder aarzelen doen wat ik zeg."

"Maar, maar ... wat wil je dan dat ik doe", aarzelt Natasja toch. "Luister schatje, ik kan je verzekeren dat het niet alleen goed verdient, maar dat je er ook enorm veel plezier aan zult beleven. Tenminste, wanneer je jezelf helemaal aan ons overgeeft."

Ik zie aan haar ogen dat ze koortsachtig nadenkt. Is het het geld dat ik haar bied, is het lust, of gok ik verkeerd en trekt ze haar kleren weer aan? De seconden lijken uren te duren. Ik zie de twijfel in haar ogen en besluit dat het tijd is om de regie over te nemen.
"Trek die slip en bh uit, we gaan nu een lekkere geile shoot doen." Even gaat er een siddering door Natasja heen. "Nu sletje" herhaal ik en meteen volgt ze dit keer mijn opdracht uit. Frank glimlacht en weet dat het nu een nog spannendere avond wordt. Ik voel mijn erectie groeien en ben er klaar voor om dit lekkere vrouwtje helemaal in mijn macht te krijgen.

Ik ga tegenover haar staan en zeg haar in mijn ogen te kijken en niet weg te kijken. Ze beschermt met haar armen haar borsten en schaamstreek. "Dat is nergens voor nodig schat, we gaan je in alle hoeken en standjes fotograferen en die armen slaan dus nergens op. Laat je zien, voordat we gaan beginnen wil ik je hele lichaam verkennen, ik wil je van binnen en buiten zien, als je baas heb ik daar recht op, begrijp je dat?"

Natasja kijkt naar beneden en knikt dat ze het begrijpt. Ik pak haar borsten vast en knijp er hard in. "Ik heb je gezegd niet weg te kijken geile slet, dit is mijn laatste waarschuwing". Natasja verkrampt en kijkt me meteen weer aan. Ik zie de sprankeling die ik zoek en ook haar keiharde tepels verraden haar opwinding, mijn inschatting over hoe deze prachtige vrouw ertegenover staat was kennelijk juist. Dat bemoedigt me en ik besluit de volgende stap te zetten.

Ik ga achter Natasja staan, pak haar handen en vouw ze achter haar hoofd. Haar peervormige borsten staan zo prachtig recht vooruit en ik moet me inhouden om niet meteen mijn mond op haar heerlijke tepels te zetten. Ik pak haar vanachter bij haar dijbenen en zet die wat uit elkaar, zodat ze in een kleine spreidstand komt te staan. Frank komt dichterbij en begint close-ups te maken. Eerst van haar prachtige gezicht, dat nog steeds wat angstig is, maar waarin de lust ook enigszins zichtbaar begint te worden. Natasja heeft haar ogen dicht gedaan en voor het moment sta ik dat toe, want Frank begint nu met haar borsten en even later flitst het licht over haar inderdaad kale kutje. Ik kijk naar Frank en hij weet wat ik bedoel.

Als hij voldoende materiaal heeft knipoogt Frank naar me en meteen leg ik mijn hand op de kale kut en ik schuif een vinger naar binnen. "Je bent kletsnat geile slet, zie je wel dat je dit heel graag wilt. Ben je niet blij dat ik je de ideale baan heb aangeboden?" Ja meneer, zegt Natasja met overslaande stem, zo geil is ze nu al.

Ik zeg tegen Frank dat hij voor dit moment zijn camera moet wegleggen, er is eerst ander werk aan de winkel. Ik pak een doek van mijn bureau en bind die voor haar ogen. Ze begint het te begrijpen, want ze protesteert niet. Dan laat ik Natasja voorover bukken en zet haar handen op het bankje. Een prachtig gezicht, haar heerlijke benen op hoge hakken laten haar kontje mooi uitkomen. Ik wijs Frank naar de voorzijde te gaan en hij begrijpt mijn hint, maakt zijn broek open en wacht op mijn seintje. "Ik zie hier aan de achterkant dat je zeiknat wordt van deze opdrachten sletje, doe je mond maar open en laat alles over je heen komen." Ook nu luistert mijn nieuwe aanwinst prima en ik gebaar Frank om zijn pik diep in haar mond te steken.

Zelf kijk ik even verlekkerd naar het prachtige schouwspel voor me en met name naar die goddelijke kont. Haar benen staan weer gespreid, dus ik kan de glinstering tussen haar benen goed zien. Ik laat mijn handen over haar rug gaan en zie dat ze moeite heeft om de enorme pik van Frank te verwerken. Frank trekt zich daar niets van aan en neukt haar mondje heerlijk. Dan zet ik mijn tong tussen haar nu van geilheid openstaande lipjes en ik geniet van haar heerlijke sappen. Een siddering gaat door Natasja en naast van haar heerlijke kutje geniet ik ook met mijn tong van haar heerlijke kontje. Wat een vrouw ... en ze heeft ons toegestaan alles met haar te doen wat we willen!
Auteur : Otxoa / Geschreven op : 10 augustus 2017 - 12:40 / Hits : 11847 / Waardering : 3.90
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn verlegen vrouw
Auteur : Beschermer / Geschreven op : 11 april 2016 - 22:23 / Hits : 19364 / Waardering : 4.00

internetdate met verlegen meisje
Auteur : Mark88 / Geschreven op : 30 mei 2016 - 21:11 / Hits : 9467 / Waardering : 3.40

Nathalie: de verlegen tiener en het foute vriendje
Auteur : Bunasaurus / Geschreven op : 22 november 2014 - 22:28 / Hits : 8048 / Waardering : 2.40

Van verlegen teut naar geile slet.
Auteur : Tim / Geschreven op : 04 april 2012 - 10:36 / Hits : 15072 / Waardering : 1.80

Verlegen en toch nieuwsgierig
Auteur : geert / Geschreven op : 28 maart 2007 - 20:26 / Hits : 11644 / Waardering : 1.11

Bejaard maar niet verlegen
Auteur : John Bruijn / Geschreven op : 27 september 2005 - 09:03 / Hits : 8204 / Waardering : 0.79

Verlegen jongens gebruiken, hobby van Surinaamse Jeanne en Paula!
Auteur : Angela / Geschreven op : 17 juni 2010 - 19:52 / Hits : 7567 / Waardering : 0.69

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Hoewel het wel heel erg snel gaat vind ik het op zich een goed verhaal. Je hebt nu ruime mogelijkheden om het nog verder uit te diepen, variŽrend van kleding, schoenen en lingerie. Ben benieuwd naar deel 2.
Geschreven op : 14 augustus 2017 - 10:25

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb