Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe alles begon
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe alles begon

Ik weet het nog goed. Het was broeierig warm die eerste schooldag. Ondanks dat het september was, leek het of de zomer pas was begonnen. Ik stel mij eventjes voor. Ik ben Nadia en ben afgestudeerd, reeds 4 jaar nu als leerkracht wiskunde. Aangezien ik onlangs ben verhuisd van Giethoorn naar Elburg, heb ik moeten veranderen van school. De zenuwen gieren mij door het lichaam als ik de schoolpoort binnenwandel maar ik laat niks merken. Om en rondom mij wemelt het van enthousiaste pubers die elkaar na 6 weken vakantie terugzien en blijkbaar veel te vertellen hebben. Ik begeef mij naar het secretariaat waar snel enkele paperassen op mij liggen te wachten. Ondanks mijn lieve en mooie verschijning lijkt niemand op mij te letten. Ik maneuvreer mij zo goed als het kan tussen zweterige lijven van collega’s die ongestoord allerlei vakantieherinneringen staan te verkondigen. Ik neem de post uit mijn vakje en trippel gezwind de trappen op naar het 1e verdiep waar zich mijn klaslokaal bevindt. Ik heb nog alle tijd van de wereld om met enkele collega’s kennis te maken tijdens de eerstvolgende pauze. Zoals ik al gezegd heb, ben ik reeds 4 jaar leerkracht. Zo is het niet moeilijk om te weten dat ik nu 25 jaar ben. In de fleur van mijn leven. Goddank heb ik een goede gezondheid en ben ik geschapen met een mooi lichaam al zeg ik het zelf : alles in proporties, geen afwijkingen, normale gestalte en rondingen. Om dit alles zo te houden ga ik enkele keren per week joggen en 1 uurtje fitnessen want ik ben van het principe : een gezonde geest in een gezond lichaam. Een vast vriendje heb ik niet maar kende wel, zoals velen, wat losse jeugdvriendjes die mij deden blozen maar verder dan dit kwam het niet.

Maar weer tot de orde van de dag. Ik ben gekleed in een slim fit jeansbroek die nauw aansluit om mijn heupen, daarboven draag ik een topje met bloemmotief gekocht in een Spaanse shop in Andalusië waar ik met vakantie was. Lang blijven mijn gedachten niet mijmeren want het belsignaal moet daarnet geklonken hebben want een bonte bende pubers vliegt en strompelt mijn klas binnen. Met de klaslijst in mijn handen dirigeer ik elke leerling naar zijn plaats zodat wanorde plaats maakt voor wat orde. Het is eventjes wennen om zoveel paar ogen naar mij te zien kijken. Enkelen onder hen zitten te wriemelen aan hun smartphone en zijn zinnens om mijn eerste optreden digitaal vast te leggen. Ik maak hen duidelijk dat in het schoolreglement duidelijk staat vermeld dat smartphones weggeborgen dienen te worden tijdens de lesuren. Ziezo, dit punt is gemaakt en meteen verdwijnen alle toestellen uit mijn zicht. Ik stel mij kort voor en presenteer hen ook op het smartbord mijn lesprogramma waarbij ik aangeef wat er van hen verwacht wordt. Aangezien wiskunde nu niet bepaald tot de top 3 van “like it” scoort, neem ik mij voor om regelmatig tussentijds te evalueren zodat ik als titularis snel en duidelijk feedback kan geven. Zo verloopt het eerste klasmoment en voor ik het weet is het uurtje voorbij en maakt de klas plaats voor een nieuwe groep opgeschoten pubers …

De eerste dag zit er op en ik kom moe de parking van de school opgewandeld. Her en der staan nog enkele collega’s in troepjes bijeen te keuvelen. Ik ken er amper enkelen van en rij de parking af op weg naar een supermarkt. Als ik dan uiteindelijk thuiskom plof ik mij in een luie zetel op het dakterras van het knus appartementje dat ik sedert enkele maanden betrek. Ik geef mij gewillig over aan de nog late zonnestralen en mijmer over de eerste, drukke schooldag. Enkele tientallen gezichten wentelen in mijn gedachten … Plots schrik ik wakker door het gezoem van mijn gsm. Ik bekijk meteen het display en lees het berichtje van Marie, een collega van mij die het komend weekend wil afspreken om het nieuwe schooljaar passend in te zetten. Marie kan ik niks weigeren. Vooral het vooruitzicht om haar op een feestje opnieuw te ontmoeten doet mij glunderen. Marie is reeds lang één van mijn beste vriendinnen met wie ik al heel wat heb meegemaakt : in goede en kwade dagen. De breuk met een van haar vriendjes, het overlijden van haar ma, mijn eerste seksuele ervaringen, … kortom we zijn twee hartsvriendinnen die elkaar door en door kennen. Ik weet zeker dat ik nu dagen zal aftellen om fit en gezwind het feestje glans en glamour te geven. Met deze gedachte kruip ik in bed en dommel weldra in.

De volgende dagen verlopen zoals ik had verwacht : druk, druk, druk. Nieuwe collega’s, driftige pubers, veel papierwerk en … enkele uren computeren. Maar ik sla mij er doorheen. De laatste schooldag van deze week meldt het weerbericht stralend zomerweer aan. Dus ik beslis om mij dan ook zomers te kleden. Een lichte japon met een fleurig bloesje waar ik mij gemakkelijk in voel. Ik heb wat gloss op en een beetje lippenstift aangebracht, tuit mijn lippen in de spiegel en zie dat ik er goed uitzie. Ik zie er niet alleen goed uit, ik voel mij ook goed want het weekend nadert ! Ik merk bij aankomst op het schoolplein dat velen ook de raad van de weerman hebben opgevolgd. Er is wellicht meer bloot te zien dan het schoolreglement toelaat maar die ene keer wordt er een oogje dichtgeknepen. Ik had beter moeten weten !

Bij aankomst in school krijg ik te horen dat er een collega met spoed geopereerd moest worden en ik krijg vandaag de oudste en meest beruchte groep voor mijn voeten geworpen. Kwestie van mij eens te testen. Ik schik mij naar deze laatste richtlijnen en ben van plan om er het beste van te maken. Veel keus heb ik niet want ik ben de nieuwste aanwinst. Mij deert het niet want ik heb al voor hetere vuren gestaan tijdens mijn stageperiode. Zo kom ik het lokaal binnen waar een 20-tal opgeschoten jongelui mij zitten op te wachten. Véél moeite heb ik niet om hun aandacht gaande te houden. Er wordt rustig meegewerkt, té rustig vind ik. Wie had mij weer gezegd dat dit de meest moeilijke en onhandelbare groep was ? Veel merk ik er niet van. En daar was hij opeens : Robin, een jongen met blond haar en gitzwarte ogen. Hij staart mij in een reflex aan en ik verdwaal …

Robin staat op en komt voor mij staan. Zonder een woord te zeggen legt hij een hand op mijn schouder en drukt zijn gezicht tegen mij aan. Ondertussen fluistert hij mij toe en zegt hoe mooi, hoe knap ik er uit zie. Ik weet mij geen raad en laat hem betijen, weg van de wereld ben ik. Hij streelt mijn schouders en slaagt er in de rits van mijn blouse open te maken. Zijn handen glijden over mijn schouders en grijpen de lintjes van mijn beha waardoor mijn borsten plots in zijn handen komen te liggen. Hij kust mij en ik voel mijn tepels feller dan ooit reageren. Ik zie de klas nauwelijks maar ik weet dat ze allemaal om mij heen staan en zien hoe Robin mij helemaal inpalmt. Het blijft niet bij mijn borsten. Weldra zoeken en vinden zijn warme jongenshanden de sluiting van mijn japon. Zijn handen glijden verder omlaag en zorgen ervoor dat mijn jurk aan mijn voeten ligt. Daar sta ik nu machteloos in mijn slip. Verloren en verweesd kijk ik Robin aan. Met een grijns om zijn mond doet hij verder waarmee hij bezig is. Mij verleiden en mij te kijk zetten voor een bende gewetenloze pubers. Zijn ene hand wriemelt in mijn slip en voelt hoe nat en zweterig het daar beneden is. Triomfantelijk toont hij zijn natte vinger die daarnet nog in mijn slip zat. De charmeur. Nog voor ik kan reageren duwt hij mij tegen de lessenaar en graait hij mijn slip aan flarden, klaar om mij te bespringen ….

In de verte hoor ik het belsignaal en de klas loopt leeg. Met een blos op mijn wangen en een gloed in mijn onderbuik bekijk ik snel de klaslijst op zoek naar Robin.
Auteur : snoopy / Geschreven op : 11 februari 2018 - 15:44 / Hits : 6791 / Waardering : 2.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn mini viendin is reuze: Hoe alles begon
Auteur : AppieA / Geschreven op : 05 mei 2012 - 21:18 / Hits : 17203 / Waardering : 3.08

Hoe het met schoonpa begon tussen ons deel 2
Auteur : Agathe / Geschreven op : 28 maart 2016 - 19:11 / Hits : 17435 / Waardering : 4.57

Alles veranderde
Auteur : huisvrouw46 / Geschreven op : 13 oktober 2016 - 20:57 / Hits : 32997 / Waardering : 4.53

Hoe het met schoonpa begon tussen ons.
Auteur : Agathe / Geschreven op : 19 maart 2016 - 22:25 / Hits : 20918 / Waardering : 4.35

Het begon als een geintje met Jolanda.
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 30 december 2015 - 17:51 / Hits : 17970 / Waardering : 4.33

Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
Auteur : Benvan / Geschreven op : 18 augustus 2012 - 00:32 / Hits : 37920 / Waardering : 4.13

Het begon als geintje met Jolanda deel 2
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 11 januari 2016 - 14:00 / Hits : 9696 / Waardering : 4.10

Alles wat je wilt.
Auteur : meisje77 / Geschreven op : 27 mei 2015 - 15:44 / Hits : 10105 / Waardering : 4.00

Mijn zus, Sannne, hoe het begon, vervolg 4
Auteur : Benvan / Geschreven op : 15 augustus 2012 - 02:43 / Hits : 41056 / Waardering : 3.91

Mijn zus Sanne, hoe het begon, vervolg 3
Auteur : Benvan / Geschreven op : 13 augustus 2012 - 13:20 / Hits : 33279 / Waardering : 3.87

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb