Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Project werkzaamheden 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Project werkzaamheden 2
Lees eerst deel 1, hier te vinden: https://www.gertibaldi.com/verhalen/14/20702/Op_het_werk/Project_werkzaamheden

De maandag na mijn avontuurtje met Jessica was ik weer vroeg op kantoor, ik was benieuwd hoe Jessica gekleed zou zijn en of ze wel of geen slipje zou dragen. Door deze gedachtes was ik al het gehele weekend behoorlijk opgewonden geweest. Gelukkig had ik deze geilheid ook nog 1x op mijn vrouw kunnen loslaten, waarbij ik in mijn gedachte met Jessica bezig was.

Jessica was deze maandagochtend nog niet op kantoor, waardoor ik mijzelf er maar toe heb moeten zetten om wat werk gedaan te krijgen. In de ochtend had ik al vroeg diverse afspraken staan met het projectteam, waarbij Jessica niet benodigd was. Zo kwam het dat ik pas tegen lunchtijd weer op de kamer van Jessica en mij terug kwam. Jessica was druk aan het telefoneren, maar knipoogde wel naar mij wat mij de bevestiging gaf dat het wel goed zat na afgelopen vrijdag.

Nadat Jessica het telefoontje afgehandeld had, begroete ze mij op een zakelijke maar vriendelijke manier om geen argwaan te wekken bij haar collegaís. Onze deur naar de hal stond immers open en er liepen diverse collegaís over de hal. Jessica vroeg of ik zin had om buiten de deur te lunchen waarmee ik snel instemde.

Op het moment dat we met onze jas aan richting de uitgang liepen, kwamen we Milou, een collega van Jessica tegen, Milou vroeg aan ons of ze met ons mee mocht om een broodje te halen. Aan het gezicht dat Jessica richting mij optrok kon ik opmaken dat ze het niet kon weigeren maar er niet heel content mee was.

Zo liepen we dus met zín drieŽn naar een broodjes zaak verderop op het bedrijven terrein. Doordat het trottoir op sommige stukken wat smal is kwam ik op een gegeven moment achter de dames kwam te lopen. Het uitzicht vanaf die kant beviel mij prima, rechts de prachtige donkere verschijning van Jessica, mooi zwart krullend haar tot net over haar schouders, zwart leren jasje, smaragdgroen leren rokje tot net boven de knieŽn en daaronder mooie donkerbruine benen, verpakt in donkere kousen met daaronder lage zwarte schoenen. Links liep Milou, een meid van 26, werkzaam op de afdeling administratie, ong. 176 groot, slank postuur. Een mooie blondine met licht krullend haar tot net over haar schouders en een sprekend kontje. In mijn fantasie zag ik beide dames al naakt voor mij lopen, in de praktijk liepen ze dat helaas met hun kleren aan.

Bij de broodjes zaak aangekomen, sloten we achterin de rij aan, Milou voorop, dan Jessica en dan ik. Jessica en Milou waren nog met elkaar in gesprek. Ondertussen kon ik het niet laten om mijn hand op de billen van Jessica te leggen waarbij ik merkte dat ze het fijn vond doordat ze wat met haar kont begon te draaien terwijl ze het gesprek gewoon met Milou voorzet.

Heel langzaam probeer ik vervolgens met mijn hand aan de voorzijde en van bovenaf in haar rokje te komen, zonder dat anderen dit doorhebben. Dat lukt aardig en omdat ik nog steeds de laatste in de rij ben valt het ook niet op. Ik glij via Jessica haar buik richting haar venus heuvel, waarbij ik merk dat Jessica geen slipje aan heeft getrokken. Alsof het nog niet duidelijk was geweest dat ze in was voor een vervolg op afgelopen vrijdag, dan was dat nu wel. Ik gleed vervolgens langzaam verder door naar beneden, waarbij ik het streepje haar voelde staan en vervolgens tussen haar lipjes gleed. Deze waren al behoorlijk vochtig. Ik haalde er een paar keer flink mijn vinger doorheen en draaide even met mijn vinger op haar klitje. Jessica draaide wat wilder met haar kont heen en weer en liet blijken dat ik moest stoppen. Mijn hand haalde ik uit haar broek, Jessica deed haar truitje goed en net op dat moment draaide Milou om. Ze vroeg of we al wisten wat we wilden bestellen waarbij ze ons beiden om de beurt indringend aankeek. Waren we betrapt? Ze liet het niet blijken maar liet ons wel in twijfel.

We waren aan de beurt en bestelde onze broodjes en liepen genietend van ons broodje terug naar kantoor waar we afscheid namen van Milou en richting onze gezamenlijke kamer liepen. Jessica haalde voor ons wat te drinken en sloot de deur van onze kamer nadat ze het drinken bij mij neergezet hadden.

Jessica vertelde me dat ze het erg spannend had gevonden zo juist in de broodjes zaak. Ze vertelde wel te twijfelen of Milou niets door heeft gehad. Ik gaf haar aan dat ik geen idee had, maar er geen bezwaar tegen had als Milou mee zou doen. Jessica begon te lachen en zei tegen mij dat ik dat wel zou willen ja. Na mijn opmerking of ze dat erg zou vinden, gaf Jessica aan dat ze Milou een mooie meid vond en best haar bi-kant met haar zou willen verkennen. Ik gaf aan dat we dat ďtrajectĒ wellicht later maar eens moesten in gaan als de kans zich zou voordoen.

Ik vroeg aan Jessica hoe haar weekend verder geweest was. Jessica begon geheimzinnig te vertellen dat ze vrijdag een extreem hete date gehad heeft en daar het hele weekend op heeft kunnen teren. Ik speelde het spelletje met haar mee en vroeg haar hoe ze daar dan op heeft kunnen teren. Ze vertelde dat ze nadat ze door haar date afgelopen vrijdagavond flink anaal uitgewoond was, ze de gehele zaterdag een behoorlijk gevoelig kontje gehad heeft en daarom maar met haar speeltjes in haar andere gaatje bezig was geweest. Ik reageerde er spontaan op door aan te geven dat ze dan wel een zwaar weekend gehad moet hebben. Jessica beaamde dit en vroeg mij naar mijn weekend. Waarop ik mee spelend inging op haar verhaal en aangaf ook een geile date te hebben gehad vrijdagavond en daardoor sindsdien constant geil was geweest. Semi teleurgesteld gaf ik aan dat mijn echtgenote mij maar 1x daar vanaf wou helpen. Ze kwam vervolgens als een bezorgde vrouw troostend naar mij toe te lopen om mij te troosten terwijl ze op mijn schoot kwam zitten.

Jessica begon mij op schoot al snel te zoenen waarna we al snel wild aan het tongen waren. Ondertussen schoof ik Jessica haar rokje verder omhoog en was al snel met haar wederom vochtige kutje aan het spelen. Jessica was erg nat aan het worden en begon onder het tongen behoorlijk te kreunen in mijn mond, waardoor het gelukkig niet hoorbaar was op de centrale hal. Jessica had eerder al laten weten nympo achtige trekjes te hebben. Dit was duidelijk merkbaar. Met 2 vingers in haar kutje en af en toe met die natte vingers wrijvend over haar klit was ik flink bezig met haar. Na een aantal minuten begon Jessica te trillen en flink in mijn mond te kreunen. Mijn hand werd nog natter dan deze al was. Jessica bleef maar klaarkomen bij mij op schoot.

Zelf was mijn pantalon behoorlijk krap komen te zitten in het afgelopen kwartier, iets wat Jessica ook gemerkt moet hebben doordat ze nadat ze klaargekomen was behoorlijk met haar kontje over mijn stijf staande lul aan het schuiven was.

Jessica zakte langzaam van mijn schoot en ging op haar knieŽn voor mijn stoel zitten waarna ze met tuit lipjes vroeg of ze mij misschien mocht pijpen. Alleen al bij dat lieve bruine snoetje met die mooie volle lippen en bruine ogen deed mij al bijna klaarkomen. Ik knikte naar Jessica waarop ze mijn pantalon begon los te knopen en deze samen met mijn boxershort een stukje naar beneden trok. Ik voelde de warme tong vervolgens vanaf mijn balzak tot aan mijn voorhuid gaan, ze trok langzaam mijn voorvelletje over mijn eikel naar beneden waarbij ze langzaam over mijn met voorvocht druipende eikel begon te likken. Al snel nam ze mijn eikel in haar mond en begon mij volop te pijpen. Dit leek wel een scene uit een porno film, Jessica op haar knieŽn onder mijn bureau, ik op de bureaustoel waarbij ze mij lekker aan het afzuigen was.

Jessica was mij al een aantal minuten heerlijk aan het pijpen, waarbij ze mij het tempo liet bepalen. Met mijn hand op haar hoofd bepaalde ik het tempo en de diepte waarop ze pijpte. Jessica had vaker gepijpt merkte ik, ze kon mijn 17 cm ver in haar keeltje hebben. Het warme mondje van Jessica zorgde ervoor dat ik mijn orgasme voelde aankomen, Jessica leek mij het type wel dat graag een mondje vol had dus besloot ik om het niet aan te kondigen. Ik neukte haar mondje sneller en dieper. Op het moment dat ik klaarkwam, hield ik haar hoofd goed vast met mijn pik diep in haar mond, zo spoot ik 5 flinke stralen sperma in haar keel waarna ik haar los liet. Ze had wat tranen in haar ogen staan, maar ze genoot er erg van zag ik. Ze likte vervolgens mijn nog na druipende eikel schoon en liet haar volle mond met sperma zien alvorens ze dat doorslikte. Wauw zei ik, jij bent echt een geil ding zo mag je mij wel elke dag dat ik hier ben pijpen. Jessica gaf aan dat graag te willen op voorwaarde dat ik haar dan ook zou neuken. Ik gaf aan dat mij dit een prima idee leek, waarbij ik voorstelde dat ze mij iedere ochtend bij binnenkomst mocht pijpen en dat ze dan in de middag een beurt kon krijgen, slipjes waren vanaf heden verboden. Jessica vond de onderdanige rol die ze hierbij aannam erg geil gaf ze aan.

Ik knoopte mijn broek weer dicht en hielp Jessica overeind, ik voelde nog even snel aan haar druipende grotje, waarop ze gewoon weer klaar kwam. Nadat ik haar een geile tongzoen gegeven had waarbij ik mijn eigen sperma proefde gaf ik aan dat we maar weer aan het werk te moesten. Jessica stemde hiermee in en spoot nog even snel met een deo busje uit haar tas om de lucht van seks te verbloemen in onze kamer.

Vlak daarna werd er op de deur geklopt, het was Milou die een aantal vragen over project facturen kwam stellen, ze keek Jessica een beetje vreemd aan, die een door tranen doorlopen gezicht had. Jessica gaf snel aan dat dit kwam doordat ze ervoor vreselijk had gelachen waardoor de tranen over haar wangen liepen. Milou accepteerde het excuus met een ďja jaĒ. Wellicht had ze toch iets door..

De middag voorliep verder voorspoedig en tegen 5-en liep het kantoor al aardig leeg. Op gegeven moment zei ik tegen Jessica dat ik ook maar eens richting huis ging. Jessica reageerde semi verontwaardigd ďvergeet je niet ietsĒ? Je had mij beloofd mij ook nog te neuken. Ik reageerde gelijk door de deur dicht te doen en naar Jessica toe te lopen. Ik haalde snel mijn nog slappe lul uit de gulp om deze bij Jessica aan te bieden. Streng beet ik haar toe om hem eerst goed stijf te pijpen, waarop ze als een volwaardige zwarte slet van start ging. Na een aantal minuten was mijn lul behoorlijk stijf geworden. Jessica gaf aan nog steeds erg geil te zijn en ging snel met haar kontje naar achteren en haar handen tegen de deur aan staan, dit om evt. indringers buiten te houden. Ik stroopte haar rokje omhoog en keek recht tegen de mooie zwarte billen van Jessica aan. Ik manoeuvreerde mijn lul voor haar donkere kutje en begon haar zo achterlangs met diepe halen te neuken. Ondertussen hield ik 1 hand voor haar mond om haar gekreun te kunnen smoren en met de vinger van mijn andere hand begon ik haar ook anaal te vingeren. Jessica werd hierdoor overvallen door een orgasme, de sappen voelde ik langs mijn lul lopen. Hierdoor duurde dit vluchtertje voor mij ook niet lang, vlak na het orgasme van Jessica kwam ook ik tot een hoogtepunt. Voor het eerst loosde ik mijn sperma in het mooie strakke bruine kutje van Jessica. Ik zoende haar nog even en checkte of Jessica nu tevreden was. Ze zoende mij lachend en bevestigde dat ze tevreden was en uitkeek naar mijn volgende dag op kantoor bij haar. Ik fatsoeneerde mij snel en liep richting mijn auto om mij weer terug bij mijn gezin te voegen.

Ik kreeg in de avond nog een mailtje van Jessica met daarbij een foto gevoegd waarop te zien was hoe mijn sperma uit haar kutje langs haar benen naar beneden liep. Wat een geil project was dit zeg!
Benieuwd naar het gevolg? Laat maar weten of daar vraag naar is. Mocht je ook opzoek zijn naar een goede IT projectleider, laat het mij dan weten. 😊
Auteur : DB88 / Geschreven op : 07 november 2018 - 14:21 / Hits : 7438 / Waardering : 3.57
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Project werkzaamheden
Auteur : Spellenman / Geschreven op : 30 oktober 2018 - 10:40 / Hits : 8760 / Waardering : 3.33

Mieke wordt een medisch project
Auteur : Jacky / Geschreven op : 09 april 2008 - 18:59 / Hits : 30276 / Waardering : 1.18

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb